Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-01, 22:56   #2791
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wa-wersja.html - ogromnie polecam nie mogę się doczekać, aż do niego wrócę, bo na razie mam przerwę - stosuję Jantar.

Właśnie chyba nie. Obejrzałam parę szaf Eveline w różnych drogeriach i w żadnej nie było ;/

Mnie też to wkurza, każdy tylko gada o sesji, o nauce pffff. Nie lubię. I każdy mi się pyta, na jakim etapie tej nauki jestem, na której stronie w książce, na której w notatkach...

Nie wiem, co poradzić, skoro Ci tak te skórki smakują sama ze sobą musisz wygrać...i przestać
najlepsze zawsze było w liceum jak kolezanka [wtedy mozna rzec przyjaciolka] codziennie do mnie wydzwaniała czy się czegoś uczę i czego, bo jeśli tak to zebym podała jej dokładnie co - bo skoro ja się uczę to ona równiez, paranoja a jeśli mówiłam, że tego nie robie - jej też się nie chciało xD dlatego teraz w ogole nikomu z uczelni się nie zwierzam pokroju 'musze się dzisiaj pouczyc tego i tego' - chociaz dziewczyny wlasnie sie tak o wsyztsko wypytuja, nie wiedziec po co xD

no niestety - te skorki to moje wielkie uzaleznienie
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 23:22   #2792
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
najlepsze zawsze było w liceum jak kolezanka [wtedy mozna rzec przyjaciolka] codziennie do mnie wydzwaniała czy się czegoś uczę i czego, bo jeśli tak to zebym podała jej dokładnie co - bo skoro ja się uczę to ona równiez, paranoja a jeśli mówiłam, że tego nie robie - jej też się nie chciało xD dlatego teraz w ogole nikomu z uczelni się nie zwierzam pokroju 'musze się dzisiaj pouczyc tego i tego' - chociaz dziewczyny wlasnie sie tak o wsyztsko wypytuja, nie wiedziec po co xD

To samo mam tylko ja też nie mówię, ale ludzie sami dzwonią i piszą zdarza się, że np. powiem danej osobie, że uczę się tego i tego, powiedzmy o godzinie 20, a później o 23 ta osoba dzwoni znowu - czy czasem nie zmieniłam zdania i się czegoś jeszcze nie uczę dodatkowo, o czym wcześniej nie wspomniałam

Na skórki rady nie ma. Uprzeć się i już - jedyna.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 23:26   #2793
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
To samo mam tylko ja też nie mówię, ale ludzie sami dzwonią i piszą zdarza się, że np. powiem danej osobie, że uczę się tego i tego, powiedzmy o godzinie 20, a później o 23 ta osoba dzwoni znowu - czy czasem nie zmieniłam zdania i się czegoś jeszcze nie uczę dodatkowo, o czym wcześniej nie wspomniałam

Na skórki rady nie ma. Uprzeć się i już - jedyna.
ja mam teraz na studiach jedna agentkę, ktora do mnie wydzwania, wypisuje co dokładnie jest na kolosa - czasem tak sie wypytuje, ze odnosze wrazenie ze ona oczekuje ode mnie az jej wypisze dokladne pytania jakie ebda xD albo wysyla mi cale listy slowek ktore sporządzila z tekstow i sie wypytuje czy ejszcze ma cos dopisac, coas sie douczyć itp. No nie wiem, może nie brzmi to wnerwiajaca, ale jesli mam tak przed każdzuutkim kolosem czy nawet krótkim testem to dosłwonie krew mnie zalewa

obiecałam sobie, ze po sesji rzucę mój nałóg, bo aktualnie moje dłonie można opisać jednym słowem - ohydniutkie
Stary 2012-05-02, 00:54   #2794
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam teraz na studiach jedna agentkę, ktora do mnie wydzwania, wypisuje co dokładnie jest na kolosa - czasem tak sie wypytuje, ze odnosze wrazenie ze ona oczekuje ode mnie az jej wypisze dokladne pytania jakie ebda xD albo wysyla mi cale listy slowek ktore sporządzila z tekstow i sie wypytuje czy ejszcze ma cos dopisac, coas sie douczyć itp. No nie wiem, może nie brzmi to wnerwiajaca, ale jesli mam tak przed każdzuutkim kolosem czy nawet krótkim testem to dosłwonie krew mnie zalewa

obiecałam sobie, ze po sesji rzucę mój nałóg, bo aktualnie moje dłonie można opisać jednym słowem - ohydniutkie
Właśnie, że brzmi to wnerwiająco co za ludzie, ja czasem tego świata nie rozumiem chociaż wierzę, że oni niespecjalnie, chyba po prostu nie chcą wyjść na głupich, stąd porównywanie - żeby mieć podobny poziom wiedzy np. na kolokwium, co koleżanka/kolega, wtedy albo wygłupimy się razem, albo dostaniemy dobre oceny na szczęście ja AŻ takiej koleżanki nie mam - jeszcze w każdej chwili może się znaleźć, kto to wie i to wbrew mojej woli

Rozumiem, stres przed sesją i w trakcie... kiedy Ci się zaczyna? Ja mam już w połowie maja zerówki :/

Wszyscy poszli spać, więc idę też, sama ze sobą rozmawiać nie będę dobrej nocy

Stary 2012-05-02, 08:03   #2795
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Hej u mnie też upał, opalałam się, a zaraz idę nad rzekę.
Wrzucam kolejny Holografic Eveline, chyba ten kolor też pokocham
Piękny kolor i paznokcie.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
wrociliśmy z Tżtem z Sopotu i z Gdańska, w Sopocie było tyle ludzi, że szok patrzcie jaki smutny albo śpiący miś siedział na ławce
a w Gdańsku byliśmy na pysznej, gorącej szarlotce z bitą śmietaną i lodami no i oczywiście pysznej kawie z cynamonem i kardamonem

wrzuciłam też na bloga zdjęcie włosów tyłem- biorę udział w 'hair project'

Shadii masz bardzo ładne paznokcie, a lakier mam podobny, albo taki sam
Piękna masz włosy, a misio też fajny.

Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
ja ostatnio też ciągle chodzę w rozpuszczonych Dziewczyny używacie wcierek, żeby włoski szybciej rosły? Może coś mi polecicie?
Ja używałam Jantara, wodę brzozową, a teraz Joannę Rzepę.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 08:17   #2796
samaraNW
Zakorzenienie

witam

byłam w Bydgoszczy i było ekstra powłóczyliśmy się po górkach i lasach, opaliłam się, zrelaksowałam i skosztowałam wielu zdrowych, domowych potraw ogólnie jestem zachwycona, że koło wielkiego osiedla jest tak piękna i nienaruszona przez człowieka przyroda

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja to w ogole zmienilabym kolor no ale to jeszcze nie teraz
o, a czemu chcesz zmienić? blond się już znudził?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 09:40   #2797
Soph
Zakorzenienie

witam
mam nadzieję, że dojdę do ładu z moimi paznokciami, trochę się im polepszyło ostatnio...
ze skórkami oczywiście też mam problem, próbuję wycinać regularnie

dziś z pielęgnacji na razie regulacja brwi, balsamowanie i siedzę z mieszanką
miodu, odrobiny odżywki Alterry i kremu Babydream na włosach

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 09:58   #2798
asiulka123
Zakorzenienie

hej Wczoraj zrobiłam sobie peeling Garnier i maseczkę Sorayi liftingująco-matującą, niestety taki upał to dla mnie wzmożone przetłuszczanie cery + potówki A potem prysznic i kapiel dla stóp w naparze z mięty, balsam Lirene i maść z witaminą A na stopy, krem Lirene z miodem na dłonie na noc

Dzisiaj miałam olej Alterra z granatem i awokado na włosach, który zmyłam szamponem L'oreal Multi-Vitamine Fresh (dobry jest ), nałożyłam na krótko odżywkę Wella a potem popsikałam włosy Biovaxem z jedwabiem i cynamonem.

Kusi mnie Vatika Dabur

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 10:17   #2799
MiaWallace876
Raczkowanie

dziękuję piękne za rady muszę zainwestować troszkę w te moje włosy bo do ideału im daleko
A od dzisiaj zaczynam bieganie

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 10:21   #2800
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję piękne za rady muszę zainwestować troszkę w te moje włosy bo do ideału im daleko
A od dzisiaj zaczynam bieganie
oleje, wcierki, dobre maski itd i będzie dobrze
a ile zamierzasz biegać?
jak dla mnie na takiej temperaturze jest to mega męczące...
poza tym muszę sobie kupić biustonosz do biegania

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 10:29   #2801
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
oleje, wcierki, dobre maski itd i będzie dobrze
a ile zamierzasz biegać?
jak dla mnie na takiej temperaturze jest to mega męczące...
poza tym muszę sobie kupić biustonosz do biegania
łącznie jest ok 6km ale dzisiaj to będzie pierwszy raz w tym "sezonie" po przerwie zimowej gdzie jedyną moją aktywnością fizyczną było chodzenie do lodówki więc jak przebiegnę 2km to będę na początek zadowolona

Stary 2012-05-02, 10:33   #2802
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, że brzmi to wnerwiająco co za ludzie, ja czasem tego świata nie rozumiem chociaż wierzę, że oni niespecjalnie, chyba po prostu nie chcą wyjść na głupich, stąd porównywanie - żeby mieć podobny poziom wiedzy np. na kolokwium, co koleżanka/kolega, wtedy albo wygłupimy się razem, albo dostaniemy dobre oceny na szczęście ja AŻ takiej koleżanki nie mam - jeszcze w każdej chwili może się znaleźć, kto to wie i to wbrew mojej woli

Rozumiem, stres przed sesją i w trakcie... kiedy Ci się zaczyna? Ja mam już w połowie maja zerówki :/

Wszyscy poszli spać, więc idę też, sama ze sobą rozmawiać nie będę dobrej nocy
też mi się tak wydaje, że nie chcą odstawać od grupy ja do 25 maja mam uczelnię i do tej czasu muszę jeszcze mieć zaliczenia roczne z pisania i fonetyki [ustne/pisemne]. A egzaminy mam 9 i 10 czerwcva [weekend, bo polaczone z duza grupa zaocznych, wiec dzienni musza sie przystosowac ze względu na mala liczbe] i pozniej jakoś historie mam pod koniec czerwca, bezsensu bo wolalabym już mieć wsyztsko w jednym tygodniu i póżniej luz. NO i jeszcze nie mam dokladnego terminu Web Projectu Niech to szybko minie i bedzie moza cieszyc sie wakacjami

ja zaraz idę ćwiczyć, kąpać się i w ogole spamowac Wieczorem jadą z TŻ'tem do kina na American Pie xD
Stary 2012-05-02, 10:48   #2803
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
też mi się tak wydaje, że nie chcą odstawać od grupy ja do 25 maja mam uczelnię i do tej czasu muszę jeszcze mieć zaliczenia roczne z pisania i fonetyki [ustne/pisemne]. A egzaminy mam 9 i 10 czerwcva [weekend, bo polaczone z duza grupa zaocznych, wiec dzienni musza sie przystosowac ze względu na mala liczbe] i pozniej jakoś historie mam pod koniec czerwca, bezsensu bo wolalabym już mieć wsyztsko w jednym tygodniu i póżniej luz. NO i jeszcze nie mam dokladnego terminu Web Projectu Niech to szybko minie i bedzie moza cieszyc sie wakacjami

ja zaraz idę ćwiczyć, kąpać się i w ogole spamowac Wieczorem jadą z TŻ'tem do kina na American Pie xD

też kończę 25-go, ale pierwszy egzamin mam 31-go. dla mnie już by mogła być sesja, bo wtedy jakoś najłatwiej mam na uczelni

zrobiłam SPA psiakowi i dokończyłam sprzątanie mieszkania, zadbałam o włosy, jestem w trakcie dbania o ciało i nadrabiam zaległości serialowe
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 11:10   #2804
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Właśnie zjadłam sobie kanapki z pomidorem i ogórkiem uwielbiam lato Zaraz może pójdę się poopalać - dzisiaj podobno ostatnia szansa, jutro już u mnie ma być chłodniej.

Stary 2012-05-02, 12:11   #2805
Lenka_1987
Zadomowienie

Witam Piękne
Ale miałam planów na długi weekend... Chciałam spędzić go na świeżym powietrzu, między ludźmi i
Miałam zderzenie z rowerzystą w poniedziałek po południu i od poniedziałku chowam się przed ludźmi. Mam zdartą skórę na policzku, nosie i wardze, spuchnięte usta (jeśli chodzi o usta to wyglądam jakbym sobie operację powiększenia ust robiła) Wyglądam strasznie, boli mnie cała twarz, wstydzę się pokazać komukolwiek na oczy. Wczoraj przepłakałam część dnia, a resztę przespałam, bo przez jakiegoś d... mam zniszczony cały długi weekend. Teraz to tylko mam nadzieję, że w miarę zejdzie do poniedziałku i że blizn nie będzie
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 12:19   #2806
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

dokładnie, każdy to niesqmowicie przezywał i się tym podniecał a mnie to bardzo denerwowało tak samo jak teraz kżdy przed kolosem, terazz przed sesja podnieca się ile to sie uczył, ze trzeb a sie uczyć lub ile na to czasu poswiecił. I oczywiscie wsyztsko w jakiejs niezdrowej atmosferze strachu pom ieszanego z podnieceniem xD Nie cierpię tego
Ja tam miałam całe liceum. W pon rano był w 2 klasie w-f i zamiast panny pogadać o wrażeniach z weekendu to tylko kto ile się uczył, ile umie itd. Z bardzo drobnymi wyjątkami

Albo jedna Edytka z takim tekstem: rodziców nie ma w weekend, to chociaż w spokoju się pouczę
A dla każdego prawie nastolatka rodziców nie ma= bawimy się (niekoniecznie musi się wódka lać strumieniami, ale raczej się z takiej okazji korzysta)

Ja jako posiadająca normalne życie byłam prawie wyklęta. Najlepsze były miny na koniec roku czy półrocze jak mi wychodziła taka sama ocena co im Raz myślałam, że taka Agata zawału dostanie, bo jak ona może mieć cztery z niemieckiego i jak ja też mogę mieć

A do tego się wstydziły przebierać we wspólnej szatni może na plażę też nie chodziły nie wiem

Jakby nie dwie kumpele, z które posiadały normalne życie to chyba bym musiała rzucić szkołę w cholerę.

Nie każdy musi pić i imprezować, ale no w wieku nastoletnim nie mieć żadnych zainteresowań ani znajomych to tak trochę dziwnie jak dla mnie

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Witam Piękne
Ale miałam planów na długi weekend... Chciałam spędzić go na świeżym powietrzu, między ludźmi i
Miałam zderzenie z rowerzystą w poniedziałek po południu i od poniedziałku chowam się przed ludźmi. Mam zdartą skórę na policzku, nosie i wardze, spuchnięte usta (jeśli chodzi o usta to wyglądam jakbym sobie operację powiększenia ust robiła) Wyglądam strasznie, boli mnie cała twarz, wstydzę się pokazać komukolwiek na oczy. Wczoraj przepłakałam część dnia, a resztę przespałam, bo przez jakiegoś d... mam zniszczony cały długi weekend. Teraz to tylko mam nadzieję, że w miarę zejdzie do poniedziałku i że blizn nie będzie
ale też byłaś na rowerze? czy szłaś?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 12:24   #2807
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

ale też byłaś na rowerze? czy szłaś?
Szłam do znajomych i rowerzysta na mnie wjechał. Ani z imprezy nic nie wyszło, ani z długiego weekendu. Taka piękna pogoda na dworze, a mi jest tak przykro, że muszę w domu siedzieć
Stary 2012-05-02, 12:45   #2808
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam miałam całe liceum. W pon rano był w 2 klasie w-f i zamiast panny pogadać o wrażeniach z weekendu to tylko kto ile się uczył, ile umie itd. Z bardzo drobnymi wyjątkami

Albo jedna Edytka z takim tekstem: rodziców nie ma w weekend, to chociaż w spokoju się pouczę
A dla każdego prawie nastolatka rodziców nie ma= bawimy się (niekoniecznie musi się wódka lać strumieniami, ale raczej się z takiej okazji korzysta)

Ja jako posiadająca normalne życie byłam prawie wyklęta. Najlepsze były miny na koniec roku czy półrocze jak mi wychodziła taka sama ocena co im Raz myślałam, że taka Agata zawału dostanie, bo jak ona może mieć cztery z niemieckiego i jak ja też mogę mieć

A do tego się wstydziły przebierać we wspólnej szatni może na plażę też nie chodziły nie wiem

Jakby nie dwie kumpele, z które posiadały normalne życie to chyba bym musiała rzucić szkołę w cholerę.

Nie każdy musi pić i imprezować, ale no w wieku nastoletnim nie mieć żadnych zainteresowań ani znajomych to tak trochę dziwnie jak dla mnie
dokładnie! to wyliczanie ile się wyuczyło przez weekend było najlepsze albo jak taka osoba tyle kuła i miała mniej puntków ode mnie to wydzierała kartkę i porownywała gdzie ja mam lepiej i czy przypadkiem nauczycielka się nie pomyliła nie wiem, jakoś nigdy nie rozumiałam tego ale wiem, że kiedys już w LO byłam u kolezanki, siedzimy sobie w pokoju ogladamny film, a jej matka po zebraniu wchodzi do pokoju i robi jej awanture, ze ona przeciez taka zdolna, cudowne dziecko a jak moze miec takie złe oceny [miała 5 dwójek z biologii] i że nawet ja mam lepsze, bo patrzyła przez ramię mojej mamie w kartkę z ocenami xD

poćwiczyłam już i zaraz idę się kąpać
Stary 2012-05-02, 13:21   #2809
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Witam Piękne
Współczuje.

Dzisiaj poszłam ściąć grzywkę do fryzjerki (wcześniej już tam chodziłam) i powiedziałam za brwi, a mi ścięła przed brwi i wyglądam, jak ...., a w ndz. komunia.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-05-02, 13:58   #2810
Lenka_1987
Zadomowienie

Doszłam do wniosku, że nie ma tego złego, wysprzątam mieszkanie tak full wypas, pranie zrobię, poprasuję, nadrobię masę rzeczy, które odkładałam na później... Nadrobię zaległości filmowo-serialowe.
Ze spa mogę zająć się ciałem, dłońmi, stopami, włosami... Wszystkim, byleby trzymać się z dala od zdartych miejsc, więc będę spamować jak mi tylko fantazja i środki pielęgnacyjne pozwolą...
Boję się tylko jednego. Z boku ust mam bardzo zdartą skórę (cała warga i tak ze 3 cm licząc w górę od wargi skóry nad wargą -> od kącika ust do "serduszka" na środku ust na szerokość) i boję się, że zatrze mi to kontur ust, a to mój "ładniejszy" profil
Stary 2012-05-02, 14:53   #2811
ghana
Zakorzenienie

grrrr właśnie skonczyłam się spamowac i muszę jeszcze dzisiaj przed kinem wskoczyć do rossmana. Tata przyssał się do mojego szamponu [mama też] i dzisiaj pojechałam na resztce, poza tym dezodorant też już zużyłam do ostatniej kropelki i jakiś delikwent [zapewne mama] podprowadziła mi całe opakowanie chusteczek do higieny intymnej xD no nic, wejde tam, kupie co mam kupic i nie ebde nawet nic innego ogladac, co by nie kusilo
Stary 2012-05-02, 15:51   #2812
kobietasukcesu
zawsze mam racje

angel: a pokażesz to ścięcie? może nie jest aż tak źle jak mówisz

dziewczyny, po jakim czasie od zaksięgowania wpłaty zwykle wychodziła do was wysyłka z helfów?

<3 <3 <3
Stary 2012-05-02, 15:57   #2813
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
angel: a pokażesz to ścięcie? może nie jest aż tak źle jak mówisz

dziewczyny, po jakim czasie od zaksięgowania wpłaty zwykle wychodziła do was wysyłka z helfów?
Wolę nie, bo wstydzę się.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-05-02, 16:54   #2814
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Hej u mnie też upał, opalałam się, a zaraz idę nad rzekę.
Wrzucam kolejny Holografic Eveline, chyba ten kolor też pokocham
fajny i paznokcie masz idealne
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
kolor mega, a paznokcie to już w ogóle

u mnie dziś popołudniu przeszedł deszcz, na szczęście udało mi się wcześniej skorzystać z pogody...
a teraz siedzę i powtarzam polski
Trzymam kciuki Moja Sis też zaczyna w piątek pisanie
Cytat:
Dziękuję

Obcinałam. Ale przestałam, bo stwierdziłam, że to jest błędne koło - obcinam, one narastają szybciej, obcinam, znowu ... a musiałam już później obcinać dwa razy w tygodniu, żeby były idealne i takie jak trzeba, bo do paznokci przywiązuję ogromną wagę. Dwa tygodnie temu powiedziałam sobie stop i zaczęłam je tylko nawilżać, zero obcinania - efekty super skórki ze zdjęcia już obcinacza na oczy nie widziały Nawilżam tym : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ea-butter.html , szczerze mówiąc kupiłam to z dwa lata temu, a niedawno w szafce znalazłam, i to nowe smaruję kiedy sobie przypomnę, może jest to z 3 razy na dzień? różnie. Kupiłam też to, tydzień temu : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ia-skorek.html i jestem zachwycona, wcześniej miałam Sally Hansen : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...e-remover.html , ale Eveline troszkę lepszy i genialnie sobie radzi ze skórkami. I to tyle mojej "pielęgnacji"...
ja mam to z eveline Ale nic mi nie daje zero..
Cytat:

u mnie jest totalny wyścig szczurów Az mi się myśleć o tym nie chce

Kupiłam podkład burżuja I byłam w ciuchlandku, ale totalnie nic nie było
Stary 2012-05-02, 17:53   #2815
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
fajny i paznokcie masz idealne

[...]

ja mam to z eveline Ale nic mi nie daje zero..
[...]
Dzięki

To jest jak z kosmetykami z KWC - 20 osób mówi, że hit, a mi nie pasuje zdarza się.

Stary 2012-05-02, 18:09   #2816
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki

To jest jak z kosmetykami z KWC - 20 osób mówi, że hit, a mi nie pasuje zdarza się.

mam wrażenie, że u części (w tym mnie) z tym KWC to efekt placebo działa

Stary 2012-05-02, 18:13   #2817
ParoleParole
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie zamówienie na doz;
- capivit total action ( swietna cena jest 5,19 za 30 tabletek termin do września ma)
- żel flos-lek z arniką
-krem do rąk Anida ( tyle osób chwali pora wyprobować)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 18:35   #2818
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
mam wrażenie, że u części (w tym mnie) z tym KWC to efekt placebo działa
Możliwe zwłaszcza, jeśli chodzi o rzeczy, które musisz "czuć" - np. tusz do rzęs zobaczysz, czy się osypuje i tak dalej, ale jeśli już chodzi o nawilżanie balsamem to niekoniecznie, jeśli nie masz bardzo suchej skóry

Stary 2012-05-02, 19:13   #2819
kobietasukcesu
zawsze mam racje

też odebrałam zamówienie na doz, z rzeczy kosmetycznych (bo zamówienie głównie było przez co innego) wzięłam:

Capitavit, balsam, do włosów, 100 ml 7.69zł 1 7.69zł
Revitax, serum na porost włosów, 100 ml 50.50zł 1 50.50zł
Uriage, woda termalna, 300 ml 51.69zł 1 51.69zł
Fitomed, odżywka do włosów jasnych z rumiankiem i słonecznikiem, 200 ml 9.39zł 1 9.39zł
Fitomed Mydlnica lekarska, żel ziołowy do mycia twarzy, cera tłusta, 200 ml 9.49zł 1 9.49zł
Flos-Lek na Naczynka, żel, maseczka, 50 ml 9.79zł 1 9.79zł
Oczar żel, Zdrowe nogi, 100 ml 19.29zł 1 19.29zł
Oczar, chusteczki nasączone, 10 szt 9.79zł 1 9.79zł
Sól bocheńska, lecznicza, jodowo-bromowa, 1 kg 7.89zł

Żel do mycia twarzy składowo fajnie wygląda, odżywka zresztą też.

A od wczoraj w końcu mam wannę znowu 2 miesiące nie miałam Tzn kupiona była jakiś czas temu, ale był problem z montażem.
A prysznic to jednak nie to samo, byłam już za wanną stęskniona.

I na długość taka sama -180 cm, a poprzednia taka była ścięta że była jak na 160 cm, wczoraj weszłam i się prawie utopiłam, bo w miejscu gdzie zapierałam się nogami jeszcze wolna przestrzeń.

No i dokupiłam jeszcze od razu w aptece filtr soraya do twarzy, spf 30. Ostatni już z tej firmy, chyba się tak wszyscy na filtry rzucili

I przy okazji zakupów spożywczych wzięłam filtr ziaji do ciała, nie wiem na ile dobry, ale składowo wyglądał na w miarę mało oblepiający.

Teraz idę, bo zaraz gościa mamy, w sumie mam mało towarzyskie nastrój, ale to norma od jakiegoś czasu, a znowu tż się coś odmieniło- kiedyś to w ogóle daleko od ludzi, tylko mu się chciało przez telefon gadać, nagle towarzyski

Także chyba nie pospamuje dziś

do jutra

<3 <3 <3
Stary 2012-05-02, 19:30   #2820
loluska
Zakorzenienie

Hej A my mieliśmy dzisiaj wypad nad jeziorko i deszcz nas złapał Nie poddalismy sie jednak i grilowalismy pod zadaszeniem Ale nie poopalałam się Choć już troszkę mnie złapało

Lenka_1987

bardzo współczuję

Shadii
mega paznokcie

buahhot
włosy wyglądają bardzo dobrze zadbane i gęściutkie

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości