|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Mam nussmilka! Nie wiem czy zjeść go z kanapką czy z naleśnikiem?
![]()
![]() |
![]() |
#4502 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Bania dzięki, że tak mówisz - poczułam się trochę cywilizowana w tym dziwnym miejscu
![]() Wyobraź sobie, że Kartuzy to dla wielu osób tutaj duże miasto, prawdziwa metropolia ![]() ![]() ![]() Ej może jak jesteśmy beztalenciami w siatce to w czym innym jesteśmy świetne ![]() Psyhe z naleśnikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam kanapkę z nussmilkiem, bo mi się zepsuł mikser
![]() Ale dobrze, bo pewnie bym zjadła z 5-7 naleśników ![]()
![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Dziś:
I: 3 sakiewki (dobrze, że już się kończą...) II: Barszcz zabielany + zapiekanka z ziemniaków, marchewki, gotowanego mięsa - wszystko lekko posypane serem żółtym III: Dwa jajka + dwie łyżki buraczków + po plasterku sera żółtego i wędliny W międzyczasie - dwa kubki zielonej + kawa i plasterek babki czekoladowej Od dnia rozpoczęcia matur nie tknęłam ani słodyczy [pomijając to ciasto] ani MAJONEZU, a to jest wyczyn ![]()
![]() |
#4505 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wstrętne dziewuszysko ![]()
![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem wstrętna??????
Powinnaś napisać wstrętne mikserzysko! ![]() ![]() Muszę dzisiaj góra jutro skończyć czytać książkę, bo sesja się zbliża ![]()
![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Bania nie szydź! A przynajmniej nie ze mnie!
![]() Jestem dumna z Twojego zamówienia BB. Sandej - podjerzewam, że ja tu jestem najjaśniejsza. Czysty, ciepły odcień bieli - moja morda ![]() MP właśnie, zostań stewardessą! ![]() Psyhe - podziel się, nigdy nie jadłam nussmilka! ![]() Koniecznie muszę kupić masło migdałowe, a nigdzie nie mogę znaleźć ![]() Nic mi się nie chce, znowu się nie wyśpię, tyle roboty, a jutro na rano ![]()
![]() |
#4508 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja niby nie jem dużo ale dziś prawie same węgle ![]() Cytat:
![]() ![]() Winyl, Bania chętnie ale mam dziecko, będę ją brała ze sobą jako bagaż podręczny? ![]() ![]() ![]() Nawet nie wiecie jakbym chciała pracować w jakiejś firmie z możliwością rozwoju, awansu nawet na drugim końcu Polski. Ale mam rodzinke i muszę te plany trochę spuścić na ziemie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie nie chce czytac ![]() ![]() ale ze mnie kapryśna dziewucha! Cytat:
![]() ![]() nie szydzę nigdy ![]() ![]() ![]() 2. e, to faktycznie jestes duzo jasniejsza ode mnie ;D myślę, że masz strasznie gdy wsykakuje Ci na twarzy cokolwiek. wyskakuje cyklicznie? zaburz w moich oczach swój idealny wizerunek ![]() 3. ale ze mnie prostak, ja nawet nie słyszałam o maśle migdałowym ![]() i jak to, jak zamierzasz go jeść ![]() ![]() 4. 9 dni to kpina ![]()
![]() |
![]() |
#4510 |
Raczkowanie
|
W końcu muszę się za siebie wziąć, bo ciągle coś sobie postanawiam, a poźniej i tak nic z tego nie wychodzi, a wakacje coraz bliżej
![]() Tak więc chcę układać sobie mniej więcej jadłospis na następny dzień, to będzie mi łatwiej nie zgrzeszyć, bo będę miała wytyczone, co mogę, a czego nie. Także menu na jutro : I owsianka (pewnie z dodatkiem kakao ![]() II trochę marchwii, gruszka, może rzodkiewka (w szkole) III jakiś w miarę zdrowy obiad, bez złych węglowodanów IV serek wiejski z jakimś warzywkiem ![]() (między III a IV może skuszę się na jakiś jogurcik, bo je uwielbiam ![]()
1.12.2011 - 31 cm 1.04.2012 - 37 cm 1.05.2012 - 39 cm cel I --> 45 cm ![]() pokrzywa : 23.09 - 23.12 ![]() kuracja Radicalem Moje zdjęcia: http://photoyama.blogspot.com/ Edytowane przez lokalamuka Czas edycji: 2012-05-07 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to tylko zarty ![]() powiem wiecej, udowadniam, ze bez problemu moge zyc w celibacie ![]() 2. jak ostatnio lecialam samolotem to jedna stewardessa byla straszna fladra. mialam ochote ja wepchnac miedzy te ciasne siedzonka i uderzyc w glowe oparciem. zniszczyla mi cala podroz ![]() i ona nic nie mowila. nic. i wraz z kolezankami i jednym stweardem ( ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. spoko, Mała już pilotuje całym domem ![]() znalazłam sukienki na wesele |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Yyyyyyyyy, pierwsza!!!!!!!!!!
![]()
![]() |
![]() |
#4514 |
Zadomowienie
|
Bershka 139zł
Ta druga to H&M 59,90 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad 2. Dzięki ![]() ![]() ![]() Ad 3. Wstyd i hańba! To raczej by było na śniadanko ![]() ![]() Ale wystarczy się wyżalić na wizażu i od razu mądre pomysły wpadają do głowy i już znalazłam dwa sklepy w samym centrum, które takowe masło oraz syrop klonowy sprzedają. Może się Wam pożalę jakie mam projekty zrobići też mnie oświeci? Btw. któraś z Was miała przyjemność próbować syropu z agawy? ![]() Ad 4. NOOOOOO! ![]() MP to może jakiś kurs językowy?
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-05-07 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4516 |
Zadomowienie
|
myślalam o tym ale po pierwsze brak funduszy, po drugie nie dojadę stąd do żadnej szkoły językowej, żeby potem móc wrócić - sprawdzałam.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę , że nie pomozemy Ci z projektami ;( chcialas nas tu zgasic, ale zaskocze Cie ;D jezeli dobrze kojarze, to ta agawa jest fajna alternatywa dla bialego cukru, ktorego unikam jak ognia; w smaku jakas taka miodowa...? pilam w drineczku ;D ale nie wiem czy dobrze zapamietalam, malo kiedy zwracam uwage na sklad drinkow ![]() obydwie sa fajne, pierwsza bardziej mi sie podoba, choc ta asymetria ktora jest ostatnio coraz bardziej powszechna zupelnie do mnie nie przemawia. ale w tej kiecce jest ok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- nigdy nie ogladalam woli i tysio na pokladzie, niestety mam okazje ...
![]() |
![]() |
#4518 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale porównacie jak wrzucę fotę "po". Albo "w trakcie", jak się odważę. Bo ta "przed" nadal czeka i straszy na dysku. Aaa i gratuluję matury! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pierwsza zdecydowanie, biały jest zarezerwowany dla Panny młodej. Chyba, że czegoś nie ogarniam i Ty nią bedziesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i serdecznie współczuję oglądanego programu ![]() Dawno nie pisałam o żarełku, dzisiejszy jadłospis: - tosty o których pisałąm - Jogurt naturalny i garść migdałów - Ryż, marchewka i gotowany kurczak w sosie potrawkowym - kanapka chleba razowego z twarożkiem i pomidorem. I miało być tak pięknie, ale nieeeee, K. Musi spie*dolić. Po powrocie z pracy: kawałek pizzy. Ale jeden! I wybiegam! Jutro się zwlekam o świcie żeby biegać i mam wizytę o kosmetyczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chciałam zgasić, tylko się dowiedzieć jak to smakuje. Ale jak podobnie do miodu to niedobrze.
![]() |
![]() |
#4520 |
Wtajemniczenie
|
hej, ja tak na szybko
![]() sandej - baaaardzo Ci dziekuje za tego posta ![]() ![]() ![]() nie wiem jeszcze ile mam robić powtórzeń na nogę? aż poczuję,że mięśnie zaczynają mnie palić? karola - jeden kawałek pizzy to nic strasznego ![]() MP - doskonale Cię rozumiem. Ja bym chyba nigdy nie przeniosła się na wioskę. Lepiej się czuję gdzieś, gdzie są ludzie, miejsca gdzie można wyjść itp. jak czasami jeżdżę do tża siostry, to zastanawiam się jak może mieszkać w miejscu gdzie są tylko dwa sklepy,a na większe zakupy i po jakiś ciuch musi jechać 20km? nie mam pojęcia. mam nadzieje,że kiedyś uda Ci się stamtąd wyrwać i że będziesz z tego powodu bardzo szczęśliwa ![]() co ten Twój Tż wymyślił z tym sexem? ![]() moniaaaa - pracy chciałabym zacząć szukać jak Oli by miała roczek, może 1,5... wcześniej jednak się to nie uda. a przy okazji możesz mi polecić jakąś maść która szybko goi rany po nakłuwaniu naskórka i wyciskaniu zaskórnika? bo chodzę z jednym takim uparciuchem na twarzy do kosmetyczki, bo niestety sama sobie takiego zabiegu nie zrobię. kosmetyczka mi to delikatnie nakłuwa i wyciska. jeszcze trochę i całkiem zniknie, yeah! ![]() MP - pierwsza sukienka!! ![]() Ja chyba też muszę zacząć szukać sukienki na ślub ![]() ![]() poza tym wczoraj grzecznie, śniadanko south beach - omlet z 3 jajek ![]() II śniadanie - 1 delicja. obiad: gotowane roladki z kurczaka. podwieczorek -liść sałaty zawinięty z szynką i serem żółtym + wieśniak. kolacja: jajecznica + czerwona herbata. ćwiczenia - 55 min Fire class. na dzisiaj jak na razie wieśniak i orzechy, co dalej jeszcze nie wiem ![]() z ćwiczeń na pewno fire 30 + 30 tone class. do tego muszę się pochwalić,że zaczęłam 5 tydzień turbo fire ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-08 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4521 | |
Zadomowienie
|
Bania tez mi sie podoba ta pierwsza tylko te moje baleroniaste nogi
![]() ![]() Karola ja to juz jestem 4 lata po ślubie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. yyyy.... Zachciało mi sie rozmawiać, a nie byłam pewna czy mnie słucha i po całym monologu powiedziałam "a teraz kochaj sie ze mną" ![]() ![]() ![]() 3. czy my o czymś nie wiemy? ![]() 4. gratuluję ![]() Weszłam dziś na wagę po tym całym obżarstwie weekendowym, do tego mam tydzien przed @ i co zobaczyłam?! 57,7 ![]() ![]() Koniec z tym obżarstwem, wracam do regularnych ćwiczeń,bo chcę zobaczyć w końcu 55kg! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj też biegam i ciekawa jestem czy pobiję wczorajszy czas na dystans 9km ![]() Wpada mi ostatnio trochę grzeszków więc waga w miejscu... ![]() ![]() U mnie w sklepach nie ma masła migdałowego ![]()
![]() |
![]() |
#4523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie w sklepie jak kiedyś spytałam czy jest przyprawa do gyrosa to babka pytała co to w ogóle jest, więc o masło migdałowe nie pytam ![]() Psyhe a co Ty odliczasz 2/14? bo chyba przeoczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hahaha, gyrosa nie zna? ![]() ![]() Aaaaa, odliczam 14 dni w miarę trzymania się na diecie i 14-dniowe ćwiczenia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ej ale to dobry patent 14 dniowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Ale ona ma figuręęęęęęę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4527 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. aaa te tosty pyszne! ![]() ![]() 3. faaajnie, odprężysz się ![]() ja mam jednego babola, gdybym nie ruszała, to bym go nie miala ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. mrrrr, pyszne menu! 3. gratuluje, jestes mistrzem! Cytat:
![]() 2. u mnie 57,5 ! ![]() Cieszę się, ze od jakiegos czasu mam stabilna wage. fakt, trzymam sie jedzeniowo, ale czesto zdarzaja mi sie grzeszki, no i nie ograniczam imprez i alkoholu, a one nie wspomagaja bycia fit xD a mimo to waga sie trzyma. Takze nadal glownym celem jest walka z cellulitem. ![]() ![]() Zobaczymy. Moja siostra od jutra zaczyna treningi z trenerem, głównie bedzie im chodzilo o prace nad nogami i tylkiem, wiec moze przemyci mi pare sekretow ![]() Cytat:
![]() ![]() co jadlas na sniadanie ;> Cytat:
![]() moja przyjaciolka miala faceta w miejscowosci liczacej ok. 20tys mieszkancow - wiec wcale nie taka wies, normalne miasteczko. rano dostala okres, wiec biegiem leciala do najblizszego sklepu, a tam... komuna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- daj juz sobie spokoj z kasia tusk, wczoraj ją obczajalas, ile mozna ;p myslicie, ze bedzie miala sesje np. w playboyu lub ckmie? ja mysle ze nie, bo zburzyloby to jej wizerunek. denerwuje mnie to zdjecie ktore widze na gorze jej bloga. a wy, chcialybyscie miec taka sesje jakie robi np. ckm? nie mowie nawet ze rozbierana, ale powiedzmy ze w bieliznie.?
![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Bania, na śniadanie jadłam grahamkę z serem i ogórkiem
![]() I masłem ![]() I wypiłam kawę ![]() A Ty? ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Zrobiłam zdj koronkowych szortów i kiepsko wychodzę w porównaniu z Kasią T. ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=130333 Moje uda są teraz nieproporcjonalne do talii i bioder ![]()
![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zjadłam , uwaga: owsianke ![]() 2. macie zupelnie inne nogi, ale nie wiem, co chcesz od swoich? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4530 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.