|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Agnes, obiecałam odpisać
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=13 tutaj masz przykładowe ćwiczenia na uda, jest rozpisany program, który można sobie dostosować do swojego poziomu, Ty sama będziesz wiedziała najlepiej, co Ci pasuje ![]() szkoda, że tłuszczu nie da się spalić miejscowo, wiem ![]() A, no i mnie samej na początku bardzo dobrze na uda i nogi ogólnie robiło zwykle 8 minut legs, tylko z obciążeniem, zaczynałam od półlitrowych butelek, potem 1,5, później 2 i efekty były naprawdę ciekawe ![]() Psyhe, kurcze, nie wiem, może za mało jesz? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Kurcze, no dla porównania wrzucę Ci mój jadłospis: Śniadanie: duża podłużna grahamka z jajecznicą z dwóch jaj i dwóch plastrów szynki, smażona na maśle, jabłko kawa z mlekiem i łyżeczką cukru drugiego nie było, bo późno wstałam Obiad: makaron pełnoziarnisty, dwa kawałki filetu z piersi kurczaka w przyprawach, sałatka z pekińskiej, pomidora, ogórka, rzodkiewki, papryki i sosu sałatkowego (oliwa i woda z przyprawami) Podwieczorek : serek wiejski z uprażonym z cynamonem jabłkiem, garść orzeszków ziemnych Kolacja: kawałek pieczonego indyka, kilka ogórków kiszonych, trochę marynowanej domowej papryki I ja na tym chudnę, widzisz różnicę? kiedyś byłam przekonana, że jeśli chce się schudnąć, to trzeba mało jeść. Nic mi tak nie pomogło, jak trening siłowy i regularne jedzenia naprawdę normalnym porcji. Może i dla Ciebie byłoby to lepsze?
![]() |
![]() |
#4472 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() tez lubilam wloczykija; nawet mialam cicha nadzieje, ze Migotka z nim bedzie, Muminek to taka ciapa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() potwierdzam ten len, super sprawa ![]() ![]() albo sliwki suszone, probowalyscie? tez sa dobre, pomagaja nawet mojej babci ktora jest hardcorem w kwestii nieregularnych wyproznien. zalewa kilka suszonych sliwek na noc, a rano wipija ta wode, a sliwki zjada. tez dziala ![]()
![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Dostałam MILKĘ JOGURTOWĄ! Trzymajta mnie!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
potwierdzę Sandej, ze warto dac organizmowi normalne porcje zeby mial co trawic
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() co z moja babcia? ![]() aaaa te sliwki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Hm, w sumie to po prostu musiałam przełamać barierę psychiczną (na zasadzie - ale jak jutro nie wypiję, to się nie wypróżnię -> będę mieć wypchany brzuch-> będę wyglądać okropnie-> będę miała beznadziejny humor). Postanowiłam spróbować jeść więcej (wtedy problemy wynikały głównie z tego, że bardzo mało jadłam) i zobaczyć, co się będzie działo. Na początku było trudno, bo to się nie uregulowało od ręki, a potem szukałam sposobu dla siebie i wtedy leciały właśnie śliwki (które dawały radę, ale tylko jeśli popiłam je kefirem xD), babka płesznik, otręby, owsianka, siemię lniane, w wakacje używałam Laxinatu, bo to babka płesznik w tabletkach (tak mi było wygodniej), a mniej więcej od roku piję len i jest naprawdę w porządku
![]()
![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
1. Chyba kpisz, że Ci oddam
![]() ![]() 2. Twoja babcia jest super, bo daje Ci pieniążki i pije wodę ze śliwek! A ja nie lubię suszonych ![]()
![]() |
#4477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aa wlasnie, zapomnialam o kefirze, na mnie dziala tez kefir wypity na czczo ![]() w sumie to chyba najlepiej dziala, moze dlatego, ze nie za czesto go pije i dla organizmu to szok? nie wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale juz za mna chodzi, moze jutro kupimy. 2. wiesz, bardziej bys zapunktowala lubiąc pasztet ![]() ja nie jestem jej ulubioną wnusią. wydaje mi sie, ze srednio mnie lubi i kocha bo musi :P albo, bo wypada :P
![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widziałyście film "big love"?
bo trafilam na rozmowe rezyserki z krytykiem. i nie wiem. chyba rece mi opadly http://www.filmweb.pl/video/wideo_wy...%C4%87+2-27690
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Sandej, masła nie wymieniłam, bo jak dla mnie jest nieodzownym elementem pieczywa ![]() No i na maśle były robione pieczarki ![]() Jem tyle, boooooo.... Nie wiem nie czuję się głodna szczególnie teraz jak jest ciepło... Rzeczywiście jesz trochę więcej, ale ja bym pewnie przytyła... Może dlatego, że jestem mniejsza i potrzebuję mniej kcal? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Bania, nie oglądałam ![]() Babcia Cię kocha ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4480 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super rozsądna? XD kurde, ale ja sobie tu PR robię ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() pasztetowa babcia Bania na pewno kocha pasztetową wnuczkę Banię! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę jej za tą figurę i te zdjęcia
![]() http://www.makelifeeasier.pl/moda/before-sunset/ ![]()
![]() |
![]() |
#4482 |
Rozeznanie
|
Wrzuciłam fotę
![]() A obudziłam się z takim bólem głowy (nie kacowym, taki gratis) że ledwo chodzę :/ Edit: Nie pocwiczylam, nie bylo opcji, ktoś mi wali młotkiem po głowie :/ Ale za to moje śniadanko aż krzyczało MUFAAAAA MUFAAAAAA (aka dobre tłuszcze). Tosty z pesto, wędlinką, jednym plasterkiem sera przekrojonym na pół (no, uwielbiam po prostu, musi być ![]() ![]()
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-05-07 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4483 | ||
Przyczajenie
|
aaa głupia ja nie zrozumiała xD
Co do milki to daj dziaba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W temacie wypróżnień na mnie działa kefir i maślanka i.. mocca z białą czekoladą z coffe heaven ![]() ![]() Jestem z siebie dumna. Wczoraj było hula hop ok 30min, a6w, 8min abs, buns, legs (przy czym myślałem, że padnę taki mam brak kondycji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4484 | ||
Zadomowienie
|
ej Bania co za pytanie!? Pewnie że tak
![]() ![]() Cytat:
![]() Sukienka też bardzo sympatyczna, ale nie wiem czy sobie bym taką kupiła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ogólnie rzecz biorąc to mam tydzień przed @ i czuję się okropnie, mam straszny apetyt ALE postanowiłam, że od dziś biore się za siebie to tak będzie! ![]() ![]() ![]() Kurcze patrze na Wasze menu - ja swojego nie umiem poukładać, może temu że wtedy muszę robić np 3 obiady dla każdego cos innego, a zwyczajnie mi się nie chce ![]() W ogóle jeszcze jedna sprawa. Zauważyłam ostatnio, że jestem zupełnie inna niż Wy ![]() Ale dzięki temu, że Was poznałam jeszcze bardziej chcę się stąd wyrwać! Dobra idę troche poćwiczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
MP, co Ty gadasz!
![]() Też jestem z małego miasta i dopiero się dokształcam (jak większość z Nas!)... Ty też przecież chodzisz do szkoły policealnej ![]() A więcej kasy przeznaczasz na Małą, a my wszystko co mamy przewalamy na siebie ![]() ![]() Sama powinnaś wiedzieć najlepiej jak to jest ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-05-07 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4486 |
Zadomowienie
|
z tą kasą na Malą może i masz rację, ale cała reszta to masakra! Kompletnie nie pasuję do wiochy, w której mieszkam. Duszę się życiem tutaj, denerwuje mnie dwulicowość rodziny i kompletny brak cywilizacji
![]() ![]() ![]() Nigdy tak tego nie odczuwałam, ale odkąd chodzę do szkoły i 3/4 weekendów spędzam u kuzynki to naprawdę w ciągu tygodnia brakuje mi cywilizacji. Nawet z TZ nie możemy iść na lody/pizze czy gdziekolwiek bo tu nic nie ma w promieniu 20 km! zostają tylko sobotnie chlańska z 50lentimi wujkami ![]() Oj,to źle działa na psychikę MP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4487 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W skrócie MP bądz dzielna wszystko się ułoży ![]() ![]() U mnie bez zmian, waga spada ale w żółwim tempie Prośba wielka do Monii ![]() ![]() Poleć jakąś dobrą maść albo inny specyfik na zmęczone nogi, coś profilaktycznego na żylaki, jeszcze nie mam, ale coraz bardziej widać żyły i przy długim staniu bardzo bolą ![]() ![]() Bawcie się dobrze, myślę że odezwe się niedługo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4488 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oddam całą byle jej nie jeść! Cytat:
Ale jestem zadowolona z dzisiejszej matury! Temat tak mi siadł. Popłynęłam równo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz miejsce zamieszkania tak naprawdę ma duże znaczenie bo np tu nie mam żadnej szansy na rozwój. A nie chce i w sumie nie mogę pracować całe życie jako pracownik fizyczny w chłodni czy stolarni jak 3/4 kobiet tutaj ![]() Nie mogę isc na basen, bo nie ma (nie umiem nawet pływać), do kina, grać w siatkę (choć nawet tego nie umiem ![]() ![]() Fajnie, że matura Ci idzie ![]() spadam do babci, bo wujek dzwonił że przyszedł list z Urzedu Pracy - daj Boże żebym załapała się na to szkolenie ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-05-07 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4490 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja uwielbiam walnąć się plackiem i powygrzewać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz co jest najgorsze-ja lubię się nawalić ![]() Ja parzę z 2 bo jedna nie działa :P Nie bój się senesu jeśli nie pijesz go często ![]() Banię boli po nim brzuch,a mnie nie, nic nie czuję ![]() ![]() Cytat:
![]() O 7:00 jestem w mieście wojewódzkim,galerie,uczel nie i tak dalej,a o 8:00 parkuję w wiosce gdzie właśnie jedyną atrakcją jest sklep samoobsługowy albo kościół w niedzielę. Nie chciałabym tu zostać ani mieszkać. Ludzie są zupełnie inni. Wiadomo, fajnie jak ktoś przyniesie faworki, słoik miodu albo jakieś sadzonki w ramach wdzięczności za coś ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Aaaa biegałam!
![]() ![]() Wczoraj 9km. zrobiłam w 57min. prawie 58, a dzisiaj 56min. ten sam dystans ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Moniaaaa, jak Ci mógł powiedzieć, że jesteś pijana???? ![]() Loriette, ![]() ![]() To sobie zaparzę z jednej torebki ![]()
![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że się martwi i nie chce żebyś się stoczyła do rynsztoku społeczeństwa
![]()
![]() |
![]() |
#4494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. ja też lubię- czasami ![]() 3. No właśnie i pomyśl sobie, że ja żyję w takiej wsi z tym, że u nas nawet apteki nie ma ![]() ![]() 4. też muszę spróbować bo moje nogi nie czuja sie ostatnio najlepiej ![]() I du.pa! Nie ma na razie szkolenia bo nie znaleźli instytucji szkoleniowej, więc termin ROZPATRYWANIA wniosków się przesunął ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4495 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Super zakupie tabletki, maść i ten żel bo chce mieć ładne nogi noooo ![]() Dzięki wielkie, jesteś kochana ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
MP, ale widzisz, Ty wiesz, że nie pasujesz do takiego miejsca, nie masz tamtejszej mentalności, jesteś fajną, zaradną dziewczyną i poradzisz sobie w życiu
![]() ![]() A co do np. siatki - nie możesz sobie zorganizować kilku osób, które by chętnie zagrały? Wystarczy jedna osoba z piłką, kilka innych chętnych do grania, dwa sznurki na pranie i kawałek czyjegoś ogródka, trawnika, parku, cokolwiek ![]() ![]()
![]() |
#4497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, sąsiad zrobił boisko do siatki ale że ja nie potrafię wyczuć odleglości to moja pilka zawsze leci tam gdzie nie ma o ile w ogóle w nią trafię ![]() ![]() Ale np lubie grac w badmintona (o dziwo trafiam w lotkę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4498 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Ty jaki masz styl? ![]() 2. ![]() 3. super! ile masz wzrostu, chyba nie pisalas ;> Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. dokładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ech, no on w sumie chcial sie nie przyznawac, ale ten kumpel ktory z nim byl nie bardzo wiedzial jak sie zachowac i jak TZ stwierdzil ze nie moze na mnie patrzec jak jestem w takim stanie i chcial odholowac mnie do moich mniej zbetonionych znajomych, to tamten mowil, ze no nieee, no jak to itp ![]() ![]() ![]() dobry jeszcze jest fakt, ze na tamtej imprezie z ktorej wyszlam zostawilam zakiet na ktorym mi mega zalezy, bo byl drogi i ma mi sluzyc do konca zycia ![]() ![]() ![]() 3. ![]() mrau! ja tez! a jeszcze gorsze jest to, że jak zaczne pic to nie umiem przestac ![]() jak pije i tancze to jeszcze luz (dopoki nie zaczynam odstawiac dirty dancing ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps, a wiesz co mam ![]() ![]() zamowilam tez moje ulubione maseczki, wg mnie swietnie dzialaja na zaskorniki i w ogole, stan cery ![]() a teraz nie sieje juz off topa i jak przetestuje wszystko to pochwale sie na innym watku, do zobaczenia ;D Cytat:
![]() ![]() Musimy sie pogodzic z tym, ze lepiej dla nas samych bedzie, jesli nie bedziemy sie braly za siatkowke ;D
![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Bandzia, napisz coś o BB, skoro jesteś jasna, to może i dla mnie się coś nada
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.