|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko i konkretnie w maju
no właśnie nic już nie widzę
wszystko mam nowewartość jednego Aa spa to około + - 50zł balsamu czekoladowy około 35 więc nie wiem jak sie dogadamy
Edytowane przez kasia1608 Czas edycji: 2012-05-29 o 17:17 |
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Ze mną negocjowałaś w poprzednim wątku. Czy jeśli wróciłaś, to nadal jesteś zainteresowana wymianą? (chciałaś chyba mgiełkę Colorescience i olejek Trevarno).
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
na razie nic nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam:
The Body Shop - Winogronowe serum do włosów, ok 80% Inglot - Duraline, ułatwia i utrwala aplikację cieni sypkich i prasowanych, coś jak baza, tylko testowany Inglot - Paleta - wkład na 20 okrągłych cieni, nowa, w kartoniku Essence - Nail art twins glitter topper - lakier nawierzchniowy ze srebrnymi drobinkami - tylko test China glaze - 714 cherry pie, ubytek 2 malowania |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Cały czas myślę
Dam znać |
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
Postaram się dać znać wieczorem, gdyż odezwała się inna wizażanka przed Tobą i muszę teraz to "poukładać"
Na pewno będę chętna na pędzel Lumiere Flat Top i na próbki AwGM (Love 3.0, Faith 3.0, Faith 3,5 i zastanawiam się nad Faith 4.0). |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nic
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
W poprzednim wątku podobała mi się jeszcze m.in woda termalna Avene i miniaturka olejku Nuxe, ale nie wiem, czy to jeszcze aktualne
![]() Za sam nabłyszczacz hmm.. może balsam Ziaja i próbki Biodermy? Nie wiem, ile za niego dałaś i czy by Ci się to opłacało (rzuciłam tylko na szybko oko na cenę, za jaką można dostać go na Allegro )
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
U ciebie podobają mi się: L'occitane - Lawendowy krem do rąk ok połowy z 75 ml tubki Yves Rocher - Lawendowy krem do stóp - raz użyty Ale nie wiem czy taka wymianka nam by się opłacała... |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
hej, pogoba mi się parę rzeczy - znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam za Twój krem YR i krem lawendowy:
YR Jardins du Monde o zapachu kawy- nowy, 200 ml Elf płyn do mycia pędzli -pozostała ponad połowa z 250 ml Zastanów się czy Ci taka wymianka odpowiada i daj mi znać. Jeśli masz inną propozycję, to pisz ![]() |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,cos u mnie za :
Tołpa - Strefa T - Matujący krem korygujący 40 ml - nowyVichy - Purete thermale - preparat do demakijażu 3w1 - 100 ml, nowy ?
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, podobaja mi sie u ciebie:
L'oreal Professionel - Solar sublime - Szampon do włosów 250 ml (ubytek sięga do napisu professionel na opakowaniu) L'oreal Professionel - Solar sublime - Maska do włosów 200 ml (ubytek widoczny na zdjęciu) do kiedy maja waznosc? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- dziękuje za odp, co byś chciala za te 2 produkty?
|
|
#85 |
|
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Boze ile Ty tego masz ;-)
wstepnie wypisze co u Ciebie mi sie spodobalo i mysle ze sie dogadamy ;-) The Body Shop - Lychee body mist - mgiełka do ciała o zapachu liczi - 100 ml, nowa The Body Shop - Peach body mist - mgiełka do ciała o zapachu brzoskwini, 100 ml, 5 razy psiknięta The Body Shop - Brush on radiance Aquolina - Chocolovers czekoladowy suflet do ciała - ubytek widoczny na zdjęciu (suflet nie był napełniony po brzegi) |
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
jeansy pas 42, biodra 50, dl 105
plaszcz 45-biust, dl 82
|
|
#87 |
|
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Wiesz mi to bez roznicy czy za jedna czy za wiele ;-) nie nosze go i tak biedak lezy ;-) powiedz mi a nie masz gdzies schowanego dobrego pudru w kamieniu odcien sable no raczej taki srednio jasny? wypisalam w watku co mi sie u ciebie podoba i co z watku biore pod uwage a mam jeszcze nadzieje ze masz cos poza ;-)
|
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Hej, u Ciebie zainteresowało mnie:
Inglot, Duraline próbki podkładu Sephora książka "Lolita" balsam Hugo Boss Orange czekoladowy suflet miętowy błyszczyk Bourjois szampon Loreal Solar Sublime Kod na opakowaniu Nail Tek to : 7 09967 00160 9. Pozdrawiam!
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli od Ciebie chciałabym: Essence - Nail art twins glitter topper - lakier nawierzchniowy ze srebrnymi drobinkami - tylko test China glaze - 714 cherry pie, ubytek 2 malowania I i jeszcze to: Tołpa - Strefa T - Matujący krem korygujący 40 ml - nowy |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

wszystko mam nowe