|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Dopadł mnie kryzys...
Nie dam rady z tą sesją ![]()
![]() |
#602 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Euro nie jest fajne. A Euro w Polsce tym bardziej. Cytat:
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
No to tym bardziej nie powinna narzekać ![]()
![]() |
#603 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wypłatę ostatniego dnia miesiąca, ale zawsze miałam ok.10-15 i większość moich znajomych tak ma ![]() Chciałam kupić sobie takie osłonki na lusterka,ale doszłam do wniosku,że pewnie po 10min. ktoś je ukradnie ![]() Cytat:
![]() A tż niech marudzi, ja lubię takie spontaniczne wyjazdy,a nie planowanie z ludźmi dla których ostatecznie i tak nie pasuje termin albo nie uzbierali kasy i du.pa. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ej nie rób, już lepszy następny tatuaż ![]() Cytat:
![]() 65G to nie sa ogromne cycki, wypraszam sobie ![]() ![]() Nie wiem jak u Was,ale u mnie jest tak,że z przyjaciółmi rodziców żyjemy lepiej niż z rodziną. Nie jedna mamy koleżanka jest mi bliższa niż jakaś ciotka. I w takich sytuacjach Ci ludzie zawsze są,a rodzina tylko szuka wymówki ![]() Cytat:
![]() ![]() No to nici z forsy od dziadka ![]() Byłam wczoraj w lumpach. Upolowałam: - czarną cekinową mini z NewLooka, z metką, za 14zł. ![]() - białego nietoperza z cekinami na ramionach ![]() - sukienkę ala dzieci kwiatów,nie wiem co z nią zrobię. - iii ... 2 staniki,nowe z metkami, 70F i 65G po 6 zeta ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A kto się dzisiaj w końcu zmobilizował do nauki? ![]() Teraz jem drugie śniadanie ![]() Menu na dziś: śniadanie: grahamka z serem, pomidorem i sałatą + kawa z mlekiem 2% II śniadanie: małe jabłko, banan + kawa sypana bez mleka i bez cukru obiad: ryż z warzywami i piersią z kurczaka (nie mam czasu nic innego przyrządzać) podwieczorek: jog. nat. z żurawiną i łyżeczka siemienia lnianego mielonego kolacja: wieśniak z pomidorem i cebulą Postaram się pobiegać, ale nie wiem jak się wyrobię z nauką ![]() Ale tu cicho ![]()
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, co tutaj tak cicho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
Loriette pracuje... Chociaż w sumie Monia Ty też wbrew pozorom
![]() ![]() ![]()
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam urlop, nie myślę o pracy,o nie nie nie ![]() Wrzucam moje lumpeksowe łowy i dla Bani zdjęcie butów na nodze ![]() Powiedzcie mi-sukienkę zostawić czy puścić w świat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj poszłam spać o 21, bo czereśnie siadły mi na żołądku i wyłam z bólu, ale dzisiaj jestem pełna energii. Jutro widzę się z tż, ale już nie kręci mnie to tak jak kiedyś. No może troszkę, bo jest NARODOWY DZIEŃ SEKSU ![]() Cytat:
![]() ![]() A ta kiecka.. no ja bym puściła w świat.. to wiązanie nad biustem do mnie nie przemawia ![]()
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiedziałam,że cekinowa mini się spodoba ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
Monia takie rzeczy się wie
![]() ![]() Ja ją widzę też z jakąś lekko lejącą koszulką włożoną właśnie do tej kiecki.. Rany, ale Ci jej zazdroszczę! W przyszłym tygodniu pojadę do SH i mam nadzieję, że coś znajdę. W ogóle zrobiłam wczoraj paznokcie, nałożyłam ten pseudo żel z essence i zanim to wyschło to zdążyłam odbić całą pościel.. Dzisiaj wieczorem muszę malować na nowo. NIENAWIDZĘ TEGO
#611 |
Zakorzenienie
|
To może Loriette dzisiaj umaluj wcześniej?
![]() Właśnie ćwiczyłam ponad godzinę na orbitreku ![]() Z menu trzymam się bardzo ładnie i będę laska ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Monia, spódniczka i buty super ![]() W pon się zważę ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-06-06 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Skąd Wy bierzecie takie SH?! ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() Fajne buty ![]() A sukienka mi się nie podoba. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Idę na wódkę
![]()
![]() |
#614 | |||
Zadomowienie
|
Karola ja też mam jakiś nieciekawy nastrój..... To pewnie pogada zabiera Ci chęci do wszystkiego
![]() Cytat:
![]() Nie moge poduszki, szef chyba zabiłby mnie wzrokiem jakby mnie zobaczył..... A w rękawiczkach nie dam rady tego robić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a nauka? ![]() Kto idzie jutro do pracy? ![]() I do kogo dzwonili z UP ze jest oferta pracy dla kasjera bankowego, po czym ten ktoś wyrwal się z pracy, poleciał do UP a potem do pracodawcy i tam został odesłany z kwitkiem? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Psyhe, dobry wybór ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
Winyl z siostrą
![]() ![]()
![]() |
#617 |
Zadomowienie
|
no właśnie nie wiem..... Kilka ulic dalej w ciągu 2 lat 3 razy napadli na mały oddział banku i grozili tamtym kobietom nożem, zostały pobite...... Wiesz z większą ilością ludzi to jakoś tak inaczej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Rozeznanie
|
Monia - wyskakuj ze spódniczki!
![]() ![]() Psyhe - jak to nie dasz jak dasz?! Dasz na bank, jeszcze tylko trochę i sesja będzie tylko wspomnieeeeeeeeeeniem! MP - dostałaś tą pracę? bo chyba gdzieś nie doczytałam. Gratulacje w każdym razie!! ![]() Dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa. Była chwila kryzysu. Od jutra daję czadu. Robię pierwsze cztery tygodnie turbo fire (nie narzucę sobie od razu więcej, bo to mało motywujące), naprzemiennie z bieganiem i będę w miedzyczasie wrzucać też BBL. No i jedzenie! Będę pilnować tego co jem i przede wszystkim gotuję obiady... bo jedzenie na tackach niestety wiąże się często z jakąś mega panierą itd. Trzymajcie kciuki! Następny @ 27 czerwca, więc do tego czasu mam 20 dni i wrzucam najwyższe obroty. Jeśli do tego czasu nic nie ruszy, to zacznę się zastanawiać nad dietetykiem... Będziecie mi kibicować?? ![]()
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się modlę o moje codzienne ćwiczenie ...
![]() |
#620 |
Wtajemniczenie
|
wpadłam się pochwalić - kolczyk zrobiony
![]() dzisiaj jest zdecydowanie lepiej. mogę normalnie mówić, bo przez noc opuchlizna zeszła ![]() jestem strasznie zadowolona ![]() tż jest na mnie wściekły i się do mnie nie odzywa. brawo ![]() do tego na czas zagojenia rzucam ćwiczenia, bo prawie nic nie jem przez ten jęzor, więc jestem nieco osłabiona. nie bede się jeszcze katować ćwiczeniami ![]() dzisiaj przyjezdza moja siostra z Pzn także może być mnie trochę mniej ![]() moniaaa - zakupy są świetne! sukienka podoba mi sie najbardziej ![]() wiesz... czy kolczyk czy tatuaż tż i tak by się nigdy w życiu nie zgodził ![]() ![]() mp - a gdzie wolałabyś pracować? psyhe - jak się udał wieczór w wódzią? ![]() karola - jaki program zaczynasz? podstawowy czy początkujący? życzę Ci wytrwałości i siły z TF ![]() winyl - gupolu, nie wchodź na wagę przy @!! ![]() masz jakiś zestaw ulubionych ćwiczeń? co lubisz robić? może coś Ci podpowiem, doradzę? laura - nie wiedziałam że jest takie świeto ![]() ![]() ![]() bania - wiem wiem,że nie ładnie tak strzeleć fochy, ale co zrobisz ![]()
#621 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wieczór był fajowy! ![]() ![]() Agnesuk, to super, że Ci się podoba ![]() Ja mam kolczyk w pępku ![]()
![]() |
#622 | |
Zakorzenienie
|
Aga, to już?! haha! ale z Ciebie wariat
![]() ![]() biedny tz hehehe! pewnie myśli, że stracił autorytet, bo go nie posłuchałaś ;d Monia, buty zaje.biste ![]() ![]() a co do łowów z lumpa - jak można nie kochać lumpeksu ;D bluzka świetna, już ją widzę na Tobie, pewnie świetnie leży, te cekiny nie są zbyt infantylne - super ![]() spodniczka tez mi sie podoba ![]() a sukienka zupelnie nie w moim stylu, ale jak dobrze lezy to czemu nie, w upalny dzien moze Ci posluzyc ![]() A ja chyba rozstalam sie z tzem (soooooorrrry to on mnie zostawil bo jestem idiotka) i czuje sie swietnie, a jak o nim mysle to chce mi sie zygac mam nadzieje ze nie bedzie robil problemow przy roztsaniu i zwyczajnie da mi spokoj tymczasem jem owsianke z truskawkami i jakos mi tak dobrze, spokojnie, i blogo ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() jak to dobrze czytac, ze "uklada" Ci sie z siostra ![]() ja wczoraj z moja mialam w planach wypicie czteropaka reddsa ale wypilysmy po jednym i zasnelysmy przed tv ![]()
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
Bandzia, pogodzicie się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oddaj trochę truskawek! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- A co do diamentu w pępuszku... Mam i to różowy ![]()
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak, bo ja nienawidze byc sama, nienawidze swiadomosci, ze jestem hm, niczyja, juz chyba wole zeby bylo bezadziejnie, niz zebym miala byc sama
![]() ![]() Mam sporo pysznych trukawek, w ogole mama kupila juz za 3 zl ![]() ![]() a czeresnie kiedys uwielbialam, ale przeraza mnie to, ze sa w nich robale i w ogole brzuch po nich moze rozbolec. ja czekam na malinki ![]()
#625 |
Zakorzenienie
|
Malinki też będę miała swoje, ale w nich też są robale
![]() Wolisz być w najgorszym związku niż sama? ![]()
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nie do końca, i dlatego nie chce juz byc z tzem, ale jednoczesnie mimo tego ze jest zle ciezko bedzie mi urwac kontakt, bo jestem chyba typem matki teresy z misja resocjalizacyjna, ale uwazam ze misja zakonczona porazka i amen ;p
#627 |
Zakorzenienie
|
To nie tylko Ty Bandzia
![]() Ja za każdym razem mam nadzieję, że będę tą dla której facet się zmieni ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
no
![]() a ja chyba nie wierzę w te ich przemiany ![]()
#629 |
Zakorzenienie
|
Ale widzisz... Ja mam duże wymagania, chcę żeby wszystko było super, żebyśmy się z facetem dogadywali w każdej sferze życia i co?! Nadal jestem sama
![]() Chciałam Wam polecić wódkę Wyborową cytrusową ![]() ![]() ![]() A następnym razem kupię imbirową ![]()
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() KOCHAM tą piosenkę! chyba nie zdarzyło sie, zeby piosenka w radio zauroczyla mnie az tak jak wlasnie ta ! no chyba ze rollercoaster mroza ![]() ![]() ja pije tylko finlandie przez tza/exa ![]() ostatnio pilismy o smaku mango, byla bardzo dobra. a wyborowa cytusowa napewno jest dobra, ja lubie chyba wszystkie cyrtynowki ![]() o imbirowej nie slyszalam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.