|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() ![]() Skąd masz tą ropę? Ja tak jak psyche-wycisnęłabym :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() super Psyholku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pokaż nam swój brzuch po tym całym fitnesie może się skusimy ![]() ![]() Wiesz że jak zobaczyłam zdj w strojach kąpielowych to jeszcze nie przeczytałam podpisu a już wiedziałam która to Twoja siostra? podobną ma postawe jak Ty na tych zdj z ubiegłych wakacji ![]() ![]() ![]() Ilo ona ma wzrostu i jaka waga? ![]() Ważyłam się dziś. Prawie 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ropke wycisnelam wczoraj, a dzisiaj znowu jest ![]() Cytat:
ee, to nie dla mnie ![]() ![]() wlasnie nie wiem skad, pewnie sobie skorke zadarlam ![]() Cytat:
![]() powaznie od razu wiedzialas ktora to? ![]() ona ma ok. 170 cm wzrostu a wazy miedzy 56, a 58. aktualnie chyba 56 ![]() no i w udzichu ma chyba 54/55 ![]() super! w koncu spadki! ![]()
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Bania, wycisnęłabym jeszcze raz :P
Nie widać, że ma w udzie więcej niż 50 ![]() Alexis, gratulacje! ![]() Właśnie zjadłam obiad.... Ryż, warzywa i pierś z kurczaka ![]() ![]() A ogólnie menu: śniadanie: grahamka z sałatą, serem, pomidorem + kawa bez mleka bo się skończyło ![]() drugiego nie było bo byłam po wpis na uczelni... obiad: ryż, warzywa i pierś z kurczaka teraz jest kawa sypana bez cukru i bez mleka podwieczorek: jogurt naturalny może z żurawiną? kolacja: wieśniak z pomidorem No i poćwiczę na orbitreku i zrobię jakieś ćwiczenia sobie ![]()
![]() |
#575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie,że nasz wątek chudnie, w tym sezonie podbijemy plaże ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj pochłonęłam: I: buła z żółtym serem II: 2 gotowane jajka, 2kromki chleba, twixx III: paczka chrupek Czułam się jak dno i balon,najpierw szedł mój brzuch,dopiero potem ja ![]() Dzisiaj: I: 1 drobiowa parówka, łyżeczka sosu tatarskiego, kromka chleba II: 1 mały kotlet (mięso mielone drobiowe połączone z kapustą i ryżem-mielone mojej mamy ![]() Reszta będzie leciutka i dietetyczna ![]() A poza tym mam mega łatwy,zdrowy, tani i szybki przepis na chleb domowej roboty, od 3 tygodni pieczemy go z mamą ![]() * 1kg. mąki Krupczatki * 2 łyżki cukru * 1 łyżka soli * 5dkg drożdży * ok.0.75l. ciepłej wody * po pół szklanki: pestek dyni, siemienia lnianego, pestek słonecznika, płatków owsianych, otrębów. Wszystko wymieszać, odstawić na godzinę do wyrośnięcia, przełożyć do blach (wychodzą 2keksówki), zostawić jeszcze na parę minut. Piec 1.20-1.30 godz. i gotowe ![]() Bez żadnego robienia zakwasów itp. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A kotki słodkie i urocze ;D. ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Niech się uczy gałgan, a nie narzeka na tatę ![]() Też mam, bo mi paznokiec wrasta ![]()
![]() |
#577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Praca odpowiada, a jak doczytałam w umowie, że wypłatę mam 10. każdego miesiąca to wiesz jak się ucieszyłam? ![]() ![]() 2. No ja obecnie jem tyle, co kot napłakał.. ale tak jak Ty - czuję się z tym świetnie. Wieczorem idę się kąpać, a brzuch jak marzenie ![]() W ogóle wczoraj ok. 23 wzięłam sobie na kolana PRINCE POLO i w końcu go nie zjadłam ![]() Cytat:
![]() Bania śliczną masz tą siostrę, oby tak dalej! ![]() JUŻ W PIĄTEK PIERWSZY MECZ EURO 2012 ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie moge sie doczekac... tym bardziej ze to tak spontanicznie, jeszcze nie znam konkretnego terminu ale raczej za tydzien o tej porze juz bede sie grzac na sloncu ![]() No jak to! przeciez to klasyk? jeden z moich ulubionych drinkow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Grecja, Majorka, nieważne, będzie ciepło i będziesz się świetnie bawić, zazdroszczę! ![]()
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co sobie uzmysłowiłam?
W zeszłym roku obiecałam sobie, że w te wakacje pojadę gdzieś wylaszczona z zabójczym, seksownym facetem u boku ![]() A ja nadal nie wylaszczona i zabójczego faceta też brak ![]()
![]() |
#581 | |
Zakorzenienie
|
Mnie łapie jakies chorobsko, kupilam cos w aptece, zimno mi, w dodatku zalatwilam gardło zimnym piwem . Okropna pogoda! u Was tez tak jest? chyba w całej Polsce.. paskudnie. Dobrze ze nie mam planow na boze cialo, przeleze w lozku ten dzien!
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#582 |
Zadomowienie
|
Ale jestem wściekła!
![]() ![]() ![]() Ewelka zazdroszczę wakacji mimo wszystko! ![]() Psyhe zgadzam się z Ewelką -> wszystko się może zdarzyć ![]() Monia nigdy nie piekłam sama chleba, ale ten może spróbuję ![]() ![]() Bania, Alexis gratuluję spadków ![]() Bania Twoja siostrzyczka jest sliczna ![]() Loriette co się dzieje tam u Was? Masakra jakaś. U nas za to wyłowili zwłoki kobiety z jeziora ![]() I nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać ![]() Moje ręce wyglądają strasznie po pracy ![]() ![]() ![]() W pracy ok, albo raczej uświadomiłam sobie, że będę to robić przez cały okres pracy tam więc moja du.pa będzie obolała, a kręgosłup okropnie bolał. Praca nie wymaga żadnego wysiłku fizycznego, ale jest okropnie monotonna, nudna, demotywująca i siedze w jednej okropnej pozycji gdzie moj krzywy odcinek lędźwiowy dostaje w kość. Dzień trwa wieeeeeeeeeki, ale wizażowa MP da radę! ![]() Nie mamy określonej godzina na przerwę, więc z dziewczynami umówiłyśmy się że idziemy o 12, żeby potem szybciej czas zleciał. I tak sobie myslę, że chyba będę brała coś a'la obiad do pracy, tyle, że na zimno..... Zaraz idę poćwiczyć. Mimo bólu kręgosłupa (i tyłka ![]() ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-06-05 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() Cytat:
![]() nam Ciebie też ![]() Cytat:
![]() ładne menu ![]() Cytat:
![]() postanowiłam ze robie kolczyka w jezyku ![]()
![]() |
#584 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. dokladnie to samo mu powiedzialam, uzywajac sformułowania: gałgan;p 3. aua ;/ Cytat:
![]() ![]() figury mamy dość podobne, ale ona ma ogromne cycki . 65F/G niepamietam ;p i dosc szerokie biodra, ale pewnie sie jeszcze wyciagnie ![]() niechcacy skasowalam Twoj przepis, ale chcialam napisac, ze swietny, moi rodzice tez robia chleb z takiego przepisu i jest bardzo pyszny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja pomyslalam sobie, ze musze wysledzic gerarda pique i zostac jego zoną ![]() moj tata tez ma takie ;D ja sie nie wkrecam w te gadżety do auta , ale nie przeszkadzaja mi ![]() Cytat:
![]() ![]() bardzo fajnie, ze zdecydowalas sie na wakacje, super, ze sa na spontanie - tym lepiej ![]() tak jak pisze Winyl, w sumie nie jest wazne gdzie. napewno bedziesz sie swietnie bawila, i nie wierze ze bedzie sztywno ![]() mama wrocila wczoraj z rodos ale jakos tak srednio jej sie podobalo. w ogole tata slodziak nie powiedzial jej o babci, zeby nie psuc jej wyjazdu, w niedziele wieczorem tylko przezyly z kolezankami euforie z okazji igi, o tych przykrych wiadomosciach dowiedziala sie dopiero w samochodzie. apropo, dzis byl pogrzeb, siostra odstawila straszny dramat ![]() no ale juz po wszystkim. chwile posiedzielismy z rodzina i tyle. wiele osob z rodziny nie dojechalo mimo ze wcale nie mieli za daleko ![]() ![]() Cytat:
pamietam, jak to pisalas ![]() jeszcze wiele moze sie zmienic. wakacje sa swietne. kocham wyjazdy. moglabym nie wracac ![]() ciekawe gdzie polece w tym roku, na jakis fajny tydzien juz mam, ale chcialabym bardzo 14 dni ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]()
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Jak przestanie padać, bo teraz nie wystawię nosa z domu
![]() Kolczyk w języku, a cóż tak Cię naszło? Do mnie jakoś nie przemawiają ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja gadżety dostałam od taty, więc dzisiaj kupiłam mu flagę do auta, bo marudził, że nie ma, a te pokrowce są na te auto za małe.. Ale ze mnie dobra córa ![]() A tak w ogóle - załatwiłam pierwszego reklamodawcę! ![]() Macie pomysł na ból brzucha? Na kolację zjadłam garść czereśni i zaraz umrę ![]()
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Ejjj mam mega mobilizację do nauki!
![]() ![]()
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Od jutra... Najlepiej mi się uczy rano, a poza tym już piję piwko, a oprócz tego dzisiaj ostatnie przed wakacjami odcinki barw szczęścia i m jak miłość... Nie mogę przegapić
![]()
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
hheheheh ale z Ciebie wariat!
![]() ![]() masz ten komfort, że zawsze mozesz go wyciagnac jak przestanie i sie podobac ![]() co na to tz? ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Psyhe, co za dziewucha ![]() tak wykorzystywać biednego staruszka?! ![]() to moze dziadzia z Tobą poleci? ![]() właaaaaaśnie dzis ostatnie odcinki, te ostatnie są zawsze mega zaskakujące i kaza myslec: co bedzie dzlej?! przez cale wakacje!
#591 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe co z Mirką i czy przeżyje!
![]()
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I zazdroszczę takiego dziadka ![]() Ja nie wiem gdzie pojadę w tym roku, wszystkie wycieczki takie drogie ![]() Eghem. Co do postanowień. Ja postanowiłam, że nie będę się wstydzić na plaży i co? I jest jeszcze gorzej. Chociaż w sumie jak się zastanowię to chyba jest tak samo? ![]() ![]() Loriette, błagam, tylko nie euro ![]() Za to liga światowa ... ![]() Bania to młodą masz siostrę! ![]() ![]()
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
ee no napewno przezyje !
pewnie będzie człowiekiem-bandażem, albo bedzie jakas zbiorka na operacje jej twarzy. moze jakas aktorka ma ja zastapic i w ten sposob wytlumacza inna twarz w serialu? nie wiem. ciekawe co sie stanie w malzenstwie pawla i aski.
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
Winyl Liga Światowa to dla mnie chleb powszedni, więc wiesz..
![]()
#595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Winyyyyyyyyyyl czemu Ty taka jestes! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i figure ma znacznie bardziej pelna niz dziewczyny w jej wieku, nie ma "brania" wsrod rowiesnikow ![]()
![]() |
#596 | |
Zakorzenienie
|
Ale siatka to siatka, ma nieskończenie wielką przewagę nad piłką
![]() A euro mnie strasznie wkurza ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() Też nie wiem skąd te ceny. Ee tam, założę się, że w liceum nie będzie narzekać ![]()
![]() |
#597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Euro jest bardzo fajne, ale wydaje mi się, że nasz kraj nie podoła na dłuższą metę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
Wtajemniczenie
|
bania - tż jest wściekły jak cholera...
![]() ![]() winyl - aaaaaaa! ynowu posty o tej samej dołującej treści ![]() mnie też to euro wkurza ![]() laura - ahhh ta liga światowa ![]() znowu boli mnie gardło i nie mogę mówić, super! ![]()
#599 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze że waga mi nie działa, bo bym się pewnie poryczała ze złości na samą siebie. Przez to, że nic mi się ciągle nie ruszało, jakoś straciłam motywację do ćwiczeń. Ja? Po takim czasie? No kurde, jak to? ![]()
![]() |
#600 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie narzeka, bo starsi na nia leca ![]() Cytat:
![]() bedziesz musiala chodzic w golfie ;D Cytat:
![]() Karola! do roboty , ale już!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.