![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Kasia ciągle zapominam , ze mieszkasz za granicą
![]() A u nas zaprasza się tak 2-3 miesiące przed ślubem. Chodzi mi , że tak najpóźniej żebyśmy skończyli rozdawać . Mamy takie 3 dalsze wyjazdy w sumie z zaproszeniami jeden to 300 km ![]() Potem 2 w sumie będą około 100 km no i 40 km jeszcze nam zostanie w jedno miejsce ale tam będziemy musieli na 2 razy jechać ponieważ tam mamy około 7-8 zaproszeń do różnych rodzin więc niestety tam już musimy wejść posiedzieć chwilę . A tu okolicznych to myślę , że raz dwa pójdzie . w samem mojej miejscowości jest 7 rodzin do zaproszenia a reszta w promieniu 10 km . No i u TŻ tak samo jest . No ale wszystko zależy jak TŻ będzie pracować . |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
Dzieczyny macie moze jakies sprawdzone firmy robiace zaproszenia slubne?Szukam szukam i nic mi sie nie podoba
![]() ![]() HELP ![]() ![]()
#1413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
ta strone bralam pod uwage
![]() ![]() http://allegro.pl/perlowe-zaproszeni...396895946.html znalazlam jeszcze cos takiego...W sumie calkiem fajne,proste tez cudowan...
żonka ![]() Małżeństwo nie jest stanem, jest umiejętnością. https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Garadiela Czas edycji: 2012-06-07 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=2340403096 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
tasia zgadzam się ze słoneczkiem . My w sumie w przeciągu miesiąca wybraliśmy te jedyne zaproszenia ponieważ miałam problem z próbkami . Niestety nie wszystkie zaproszenia dostaliśmy w terminie ba jedne nawet do dziś nie przyszły a minął już miesiąc więc poleciał negatyw .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Rozeznanie
|
ehm dziewczyny szukalam po całym mieście pudełka okragłego i nigdzie nie ma;( ale za to na allegro znalazłam :
http://allegro.pl/wstazka-pas-diamen...374044952.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | ||
Zadomowienie
|
Są zdjęcia wyżej.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do sukienki to ja sie o tym dopiero dowiedziałam że można sobie ją odpiąć jak już zamówiłam:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a może stworze dla nas klub gdzie będziemy mogli wstawiać Nasze zdjęcia bez obaw , że reszta świata będzie nas widzieć .
I tak byśmy zrobiły liste najpotrzebniejszzych rzeczy itp . Co o tym myślicie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zadomowienie
|
To wrzucam na chwilę zdjęcia i zaraz usunę.
![]() Troszkę myślę, żeby tę górną bańkę zmniejszyć, żeby była ociupinę mniej stercząca. Ale poza tym jestem super zadowolona. Nie byłam pewna co do różowej szminki (nigdy nie używałam takiego koloru), ale wydaje mi się, że wygląda świeżo i dziewczęco. Trochę ożywia makijaż.
![]() Edytowane przez Blacky Czas edycji: 2012-06-08 o 13:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Blacki a welon gdzie dasz w tej fryzurze ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zadomowienie
|
W tę dziurę w środku.
![]()
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
a to będzie dobrze wyglądać . Bo myślałam , że pod spodem dasz . W ogóle nie wiem czemu ale jakoś nie podobają mi się welony wpięte od spodu .
Ślub mamy tego samego dnia ![]() W ogóle cały czas zastanawiam się nad kolorem włosów chciałam je całe zafarbować ( sama je farbuje na blond) ale fryzjerka powiedziała mi żebym tylko do ślubu zrobiła sobie pasemka ponieważ szkoda je niszczyć ( włosy mam grube i do pasa ) ale teraz sama się zastanawiam ... tak farbowanie by mnie wyniosło pewnie koło 200-300zł tylko czy mi zrobi ładny blond ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zadomowienie
|
Miałam mieć koka wyżej i wpięty całkiem od dołu.
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Nie ryzykowałabym nowego koloru przed samym ślubem.
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Ale to nie aż tak nowy kolor bo i tak farbuję włosy . Tylko ja jednak bym chciała inaczej wyglądać w dniu ślubu a nie tyle czasu sama farbuję włosy i nie mają jednolitego koloru więc jak mi zrobi pasemka to już w ogóle sama nie wiem i się zastanawiam . A może teraz iść sobie zrobić przed ślubem jeszcze zrobić odrosty i pasemka ? Chwilowo mam 3 cm odrosty i zastanawiam się co zrobić czy sama mam sobie je zafarbować czy nie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zadomowienie
|
Tak bym chyba zrobiła - teraz sobie wypróbowała pasemka. Jak Ci się nie spodoba, to sobie sama zafarbujesz na kolor jak zwykle.
![]() Nie jestem specjalistą, bo nigdy nie farbowałam włosów, ale to chyba najlepsze wyjście.
![]() |
#1428 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja dziewczynki będe farbowała wloski u fryzjerki znaczy się będe balejaż robiła blond ![]() a teraz mykam sprzątać bo potem mecz z Tżem będe oglądała:P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
No muszę to wszystko jeszcze przemyśleć i w końcu zadecydować im bliżej śluby tym bardziej już sama nie wiem co mam robić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Rozeznanie
|
a ja nie wiem kiedy mam swoją przymiarkę... babeczka ma do mnie zadzwonić ale jak na razie nie dzwoniła...kochane uciekam na razie bo mam 30 minut na sprzątniecię zanim mama wróci... bo jak nie będzie posprzątane to mi głowe urwie...a cały dzień mi się nie chciało sprzątać to teraz muszę w 30 minut szybko ogarnąć
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aja dziewczęta przymiarkę będę miała dopiero 14 lipca ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny stworzyłam dla nas klub https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=1177 będę wysyłać Wam zaproszenia jeśli którąś przeoczę to proszę o wiadomość PW ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Dobra wysłałam zaproszenia jeśli któraś z dziewczyn nie dostała to proszę o PW ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Krawcowa dzwoniła , że jednej PMce musi jeszcze sukienkę skrócić więc jadę jutro do niej na 9 . |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Rozeznanie
|
ja już dołączyłam do klubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zadomowienie
|
Macie rację muszę ostro wziąć się do roboty!
Wszystko co najważniejsze mam, ale pozostało milion drobnostek... Gdzieś kiedyś widziałam listę rzeczy do zrobienia i pomyślałam sobie- taaaa, jasne...już to widzę. Ale do ślubu 4 miesiące i szyderczy uśmiech znika mi z twarzy =) Ja potrzebuje ok 100zaproszeń i nie chciałabym wydawać na nie majątku, tym bardziej że wiem jak te zaproszenia w większości przypadków kończą- kosz. Chciałam dobrać je kolorystycznie do "całości" ale żadne mi się nie podobają =/ Przymknąć na to oko, czy szukać dalej? W ogóle nie wiedziałam że się jakieś próbne zamawia =)
#1437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- uciekam dziewczyny do jutra dzisiaj już mnie nie bedzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
(t)asia warto zamówić próbne czasem te za złoty ileś są lepsze niż te za pond 2 zł
![]() ja od siebie mogę polecić te http://allegro.pl/perlowe-zaproszeni...361167922.html nie drogie z kopertą i bardzo szybka realizacja + bardzo dobrze zabezpieczona paczka . |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
No to dołączam do Was jako kolejna wrześnióweczka
![]()
#1440 |
Zadomowienie
|
Witamy, witamy Madzia000=)
Widzę, że bierzesz ślub w najlepszym możliwym dniu =)) Mi się strasznie podobają zaproszenia z aukcji: http://moda.allegro.pl/jedyne-takie-...354167187.html tylko z czarnymi kropkami i zieloną kokardą (kolory przewodnie u mnie to czerń i zieleń), ale 2,5... trochę mi szkoda, tym bardziej że im bardziej im się przyglądam tym mniej podoba mi się precyzja ich wykonania. Szukam czegoś dalej.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.