|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cytat:
ja na większość meczy gdzieś łażę z TŻtem, wszyscy piją itd, no to ja też. Zawsze coś niezdrowego też wpadnie no i dzisiaj w domu siedzę a i tak porażka ![]() nie dość, że %, to żarcie niezbyt to jeszcze kompletny brak ćwiczeń ![]() a o taka http://allegro.pl/ab-roller-kolyska-...407173797.html niedroga, w sklepach jest drożej jak patrzyłam ![]() też oglądam wszystkie mecze oglądam![]() ale ja raczej za Szwecją jestem ![]() choć w sumie niech Ukraina wygra gospodarze też, a taką gr ciężką trafili, to coś im się należy![]() tylko lipa będzie, jak oni z takiej grupy wyjdą, a nam się nie uda z naszej |
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cytat:
ale jak ja mam czekać do lipca to w żadne spodnie się nie zmieszczę za tydzień ja pojechałam na ten długi weekend do domu i co? Przestałam robić brzuszki i ciężko się zmobilizować od nowa ![]() ![]() Tanio dość No właśnie, Ukraina jako gospodarz niech się wykaże liczę na to, że utrzymają ten wynik ![]() to by była lipa |
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze tak szybko tyje trzeba się jakoś zmobilizować tylko jak warunki nie sprzyjają odchudzaniu![]() no to już, śmigasz brzuszki ![]() ja jak tylko przyjdzie moja kołyska to się biorę za to i codziennie będę robić, nie ma to tamto a od lipca naprawdę muszę pomyśleć o jakiejś siłce, czy coś, bo masakra jest![]() no byłaby lipa ![]() ale niestety jest dosyć duże prawdopodobieństwo, że mogą nie wyjść z gr ![]() zobaczymy jak to dalej się ułoży ![]() kurcze, a jutro do pracy, po tygodniu przerwy nie chce mi się![]() w ogóle ten tydzień ciężki będzie ![]() praca, nauka do egzaminu, Euro za dużo tego wszystkiego na raz, ciężko to widzę |
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko mi się ruszać więc nie wiem czy podołam tym brzuszkom ja bym chciała wrócić na siłkę weź, nawet mi nie mów Jackowski, jaśnie pan już przepowiedział o pogromie Polski jutro pacan no ale prawda jest taka, że może być ciężko Ja dzisiaj w pracy umierałam w dodatku wQQrrfffił mnie dzisiaj jeden gość ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- 2:1 dla Ukrainy!
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo jak niektórzy jedzą za pięciu i nie tyją a my co zjemy trochę więcej i już ![]() czuję się dzisiaj dokładnie tak samo zresztą czuję się tak od kilku dnito wracaj na siłkę, chcieć znaczy móc ![]() zawsze po pracy możesz śmigać, w weekendy pewnie nie tak często jak wcześniej, ale ze 2-3razy w tyg pewnie dałoby radęszczerze, ja też średnio wierzę, że z Rosją coś ugrają będzie meeeega ciężkowiadomo, nasza drużyna, więc wierzę, trzymam kciuki i mam nadzieję, że się nam uda ale obiektywnie, Rosja jest mocna średnio to widzę jutro![]() ale jeśli my przegramy z Rosją, a Czechy wygrają z Grecją, potem w 3.kolejce my wygramy z Czechami, a Rosja z Grecją to przechodzimy choć tu też jest sporo ale, bo przy takim układzie Rosja będzie miała już pewne 1.miejsce, więc wtedy w ostatnim meczu mogą dać rezerwowy skład i jakby Grecja wygrała to mogłoby być średnio![]() tak czy siak, nawet jak jutro przegramy to nadal będą szanse, więc trzeba w nich wierzyć ![]() jaką analizę przeprowadziłam 4kawy nieładnie![]() a czym Cię tak wkurzył ten ktoś?
|
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wracam z pracy około 16 to nie mam siły ręką ruszyć nie chcę wyrzucić kasy w błoto no ja wiem, że łatwo nie będzie trzeba trzymać teoretycznie mamy jeszcze szanse... oby się udało analiza dogłębna |
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że nieładnie, ale jak jestem podqrffiona to chleję kawę na potęgę!
obsługiwałam dzisiaj xero i no ten koleś chciał skserować jedną stronę no to wzięłam skserowałam, ale ucięło mi ostatnią linijkę no to mówię, że skseruję jeszcze raz, bo mi nie wyszło. No okej no i nie wiem jak ja to zrobiłam, ale jakoś przesunęłam strony, że skserowałam wcześniejszą... No nic, wziął to i poszedł, ani ja ani on się nie zorientowaliśmy wraca po jakichś 15 minutach i wrzeszczy na całą redakcję, że co to ma być?! Że on chciał inną stronę! Że jak można tak partaczyć pracę?! Ludzie normalnie ryczeć mi się chciało jak tam stałam... jedna głupia strona za 20 gr... no i miałam zrypany dzień prze takiego buraka i pieniacza Chyba pora iść spać...
|
|
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale może by Cię to zmobilizowało ![]() zresztą z ćwiczeniami często jest tak,że się nie ma siły, ciężko się zmobilizować itd, a jak się już ruszy ![]() w teorii to ja jestem super ale to nie wiem, może np basen? a wcześniej też coś o bieganiu z TŻtem wspominałaś? ![]() ciężko, no ale trzeba się jakoś zmobilizować ![]() ja teraz to raczej nie dam rady z jakąś aktywnością, bo i tak teraz mi ciągle mało czasu na wszystko, przez tą sesję, Euro i pracę ale od lipca to na prawdę muszę się porządnie za siebie wziąć tak chciałam już do wakacji jakoś wyglądać, żeby spokojnie założyć krótki spodenki, spódniczkę czy coś, a tu maskara. Dzisiaj to w ogóle jestem jakaś cała na nie i beznadziejny humor mam ![]() kładę się już chyba ![]() pooglądam tv i może usnę. Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ale nie ma sensu się tak wkurzać przez jakiegoś idiotę
|
||
|
|
|
#4749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musiałam się już zmuszać jak robiłam te brzuszki przez ponad 2 tygodnie... a tu masz, jeden wyjazd i ![]() basen, nigdy w życiu raz, że nie umiem pływać ![]() No TŻ coś się nie kwapi do biegania dzisiaj taki dzień bez sensu jutro będzie lepiej! Musi! ![]() Dobrej nocy ![]() ![]() ![]() Cytat:
spartaczył mi dzień ![]() ![]() Też już zmykam do jutra
|
||
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja już po pracy. Ciężko mi było dzisiaj wysiedzieć tam 6h po tygodniu wolnego ale jakoś dałam radę![]() miałam się trochę pouczyć po pracy, ale jakoś nic mi z tego nie wyszło a zaraz się zbieram i do TŻta, i idziemy do znajomych na mecze
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi już dzisiaj szybciej zleciało ![]() Ja też oglądam już meczyk! Już jest 2:0 dla Czechów! booooziu, ale się cieszę! |
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Yuuupiii!!!!
więc jestem bardzo usatysfakcjonowana wynikiem meczu ![]() i chyba pora iść spać dobranoc!
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
hej
no dobrze jest ![]() chłopaki dobrze grali, mogliby to nawet wygrać no ale remis jest okchoć tak czy siak z Czechami musimy wygrać ale z taką grą na pewno dadzą radę![]() zaraz zbieram się do pracy a leje u mnie jak nie wiemdobrze, że dziś tylko 4h choć potem muszę się uczyć, a tak mi się nie chceeeee |
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma lepszej/gorszej drużyny ![]() Rosjanie zgromili Czechów, Czechy Greków także trzeba wierzyć w naszych jak będą grali tak zaciekle jak z Rosjanami to nasze szanse są ogromne Ja już w pracy nie wiem jak ja tu dzisiaj wysiedzę spałam 5 godzin zamuła totalna U mnie na razie nie leje, ale deszczowe chmury się czają |
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Dzien dobry w ogole..U Mnie taka pogoda,ze sie z domu nie chce wychodzic,tak ciemno sie robi jakby noc miala za chwile byc.oststanio u Mnie tez nieciekawie bylo bo to sesja,musialam sie tyle uczyc na egz i to euro...ale jakos musimy dac rade,ja chyba sie zapisze znow na silke bedzie jakas motywacja by sie ruszyc i pocwiczyc
|
#4756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
coś rzadko tu do nas zaglądasz a co jak co, na Wizaż zawsze musi być czas już po sesji, czy jeszcze zostały Ci jakieś egz? ![]() też myślę o siłce, ale jakoś od lipca ![]() ja już po pracy, dobrze że dziś tylko 4h, ale i tak ledwo tam wysiedziałam w ogóle dzisiaj znowu jakiś lipny humor mam, taka na nie do wszystkiego jestem, a jeszcze @ dostałam ![]() za naukę muszę się brać, a tak mi się nie chcę |
||
|
|
|
#4757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że jak wychodziłam z pracy to akurat przestało napi.e.przać ![]() biedne Wy jesteście z tą sesją ![]() dużo jeszcze masz tej nauki? Cytat:
Też mam humor do Obejrzałam meczyk super, że Portugalia wygrała |
||
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możemy się łączyć w bólu z tym humorem dzisiaj ja to już patrzeć na siebie nie mogę, kurde kilka dni rozpusty a od razu jak to widać ale chociaż dzisiaj, pierwszy raz odkąd zaczęło się Euro w miarę udany dzień. Bez % i żadnych grzeszków idealnie nie było, ale w porównaniu z poprzednimi dniami to super na prawdę![]() i przyszła moja kołyska poćwiczyłam nawet i zamierzam codziennie robić![]() ale w ogóle taka duża jest i trochę dziwna, taka inna niż te z którymi wcześniej miałam do czynienia. Bo większość jest taka bardziej wygięta, a tu w tej mojej ten uchwyt do trzymania jest bardziej w górę. A ja niska, krótkie ręce, więc trochę to dla mnie za wysoko a nie jest w żaden sposób regulowane, więc trochę średnio. Dla mojego brata jest ok, no ale wiadomo on facet, większy itd to inaczej. No ale daję radę
|
|
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Co do sesji to zostaly Mi 2 egzaminy,pisemny w ten piatek i ustny jakos w przyszlym.Nie chce Mi sie uczyc wiec lipa ![]() Bylam dzis sie zapisac na silke,nic nie zaplacilam jeszcze bo 1 dzien za darmo,mozna wszystko oblukac i jak sie podoba to wykupic karnet,Ale jestem zadowolna,super nowiutkie sprzety,strefa kobiet,fitness 2 sauny rozne,mnstwo atrakcji za 85zl na miesiac za wszystko, a cala silownia wielka jak niewiem co.Nie to co kiedys chodzilam i placilam 180 za taka lipe,troche mam teraz dalej ale warto ![]() w ogole jutro mam wyjazd z uczelni na caly dzien jakis terenowy a nie chce mi sie, ze szok.. Milego wieczoru
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ja wlasnie smigam z domu,bo mam ten wyjazd i jade z doktorem,bo mieszka kolo Mnie i zaproponowal,ze moge z nim,hehe ciekawe o czym bede z nim gadac.. zycze milego dnia
|
#4761 |
|
Wtajemniczenie
|
heeeeej
melduję się , cała i zdrowa dopiero tydzień na wyspie a już się tak przyzwyczaiłam do tego wszystkiego, że czuję się jak bym tu od dawna siedziała jeśli chodzi o pracę, to jestem w swoim żywiole, bo to lubię, także jest OK ale mam mniej godzin niż w ubiegłym roku co przekłada się na mniejsze zarobki więc szukam sobie jeszcze dodatkowo part time'a i byłam wczoraj w hotelu, w którym dorabiałam ostatnio i menadżer chyba bardzo mnie lubi , bo od razu zaproponował mi pracę na pełnym etacie no ale nie dam rady i tu i tu bo bym się zaharowała na śmierć chyba i teraz kombinuję jak by to rozegrać, żeby mi dał w tym hotelu jakieś sensowne godziny wtedy to bym miała dobrze dopiero mieszkanie też fajne, mamy pokój z TŻtem w domku jednorodzinnym u takiej angielki, młodej, chyba 27lat ma, mamy do dyspozycji cały dom i w ogóle a ja trzymam kciuki za Waszą sesję dziewczyny i za pracę ![]() jutro mam wolne to się odezwę znowu
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() super, że się odezwałaś i w ogóle, że zadowolona jesteś z pracą na pewno dasz radę i dogadasz się jakoś, żebyś miała fajne godz i mogła spokojnie połączyć i to i to ![]() wypoczywaj też i porób jakieś zdjęcia i nam pokaż! ![]() dzień dobry ale dziś pogoda no masakra![]() już po pracy, dzisiaj też 4h, więc jakoś zleciało teraz nauka czekapraca, sesja i Euro w jednym czasie to zdecydowanie za dużo
|
|
|
|
|
#4763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Cytat:
![]() Ale super masz tą siłownię Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale super, że wszystko Ci się podoba wiadomo, przyjechała polska piękność to się o nią biją tylko nie przesadź z tą pracą odpoczynek Ci się należy zostaw trochę czasu dla nas właśnie! Zdjęcia chcemy!!! ![]() Boszzze kolejny zamulasty, deszczowy dzień normalnie cały ten tydzień do zapowiadali weekend upalny, ale z tego co widzę już się zmieniło cudnie Meczyk oglądam |
||
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też oglądam ![]() w ogóle dzisiaj miałam całkiem dobry dzień pod względem diety, a tu przed chwilą moja mama wróciła z pracy, z pistacjami tak więc niestety grzeszek zaliczony potem jeszcze machnę brzuszki, to się wyrówna |
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torres jest niesamowity ![]() Ja dzisiaj miałam jeść super mega dietetycznie i co? TŻ zrobił na obiad spaghetti a potem zjadłam pól loda Kit Kat super |
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tam spaghetti na obiad to jeszcze żadna tragedia a pół loda też nie zaszkodzi ![]() wróciłaś do brzuszków? ![]() ja już dzisiaj po po ile w ogóle robisz?
|
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Hiszpanię ![]() Wiem, że nie tragedia, ale chciałam dzisiaj się oczyścić i zamierzałam jeść lekko ![]() Nie ale dzisiaj zrobię! choćby nie wiem co! Na początku robiłam po 70, a potem regularnie zwiększałam nie przesadzam z ilością, bo słyszałam, że lepiej zrobić mniej, a dokładniej niż odwalić na szybko bóg wie ile
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam, to jutro się postarasz, żeby było lepiej i tyle ![]() no ![]() ja dzisiaj zrobiłam 50 ![]() a to racja, że lepiej mniej a dokładnie. ale 160 to już sporo mi się wydaje choć w sumie przy tych filmikach typu 7min abs itd więcej się robi![]() nie wiem no, ja nie zamierzam robić dużo, ale codziennie |
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No muszę się zmobilizować najtrudniej zacząć, potem jakoś idzie ![]() Ja dzisiaj pewnie też zrobię 50, ale po przerwie dobre i tyle Widać, że murawa jest zroszona wodą ![]() Ej, w ogóle to tam chyba pada |
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znów pewnie będą % i jakieś niezdrowe przekąski w czasie meczów a a ja kurczę widzę, że tyje, ale motywacji kompletnie brak, żeby cokolwiek z tym zrobić. Nic mi się nie chce i tak na prawdę jest mi to w tym momencie obojętne ale teraz mi to zwisa a potem będę płakać, i męczyć się żeby zrzucić to, co teraz przytyję przez własną głupotę i co zresztą wcześniej straciłam na prawdę się starającnie ma to tamto ![]() ja mam kołyskę, też robię, więc będziemy się nawzajem mobilizować ![]() więc nie ma to tamto i brzuszki mają dziś być ![]() nom ![]() przy takiej pogodzie to nie ma się co dziwić ale po tamtym meczu Hiszpanie narzekali właśnie na murawę, że mokro itd dzisiaj jak wygrają to raczej nie będą narzekać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.

tragedia
muszę się ogarnąć 
dalej 

Ukraina rządzi! 

gospodarze też, a taką gr ciężką trafili, to coś im się należy
ja pojechałam na ten długi weekend do domu i co? Przestałam robić brzuszki 
warunki nie sprzyjają odchudzaniu

no to mówię, że skseruję jeszcze raz, bo mi nie wyszło. No okej

dobranoc!
zamuła totalna
ODCHUDZANIE

tak więc niestety grzeszek zaliczony