|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cytat:
![]() ja na większość meczy gdzieś łażę z TŻtem, wszyscy piją itd, no to ja też. Zawsze coś niezdrowego też wpadnie no i ![]() dzisiaj w domu siedzę a i tak porażka ![]() nie dość, że %, to żarcie niezbyt to jeszcze kompletny brak ćwiczeń ![]() a ![]() ![]() o taka http://allegro.pl/ab-roller-kolyska-...407173797.html niedroga, w sklepach jest drożej jak patrzyłam ![]() też oglądam ![]() ![]() ale ja raczej za Szwecją jestem ![]() choć w sumie niech Ukraina wygra ![]() ![]() tylko lipa będzie, jak oni z takiej grupy wyjdą, a nam się nie uda z naszej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanio dość ![]() ![]() No właśnie, Ukraina jako gospodarz niech się wykaże ![]() ![]() ![]() to by była lipa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze tak szybko tyje ![]() ![]() trzeba się jakoś zmobilizować ![]() ![]() ![]() ![]() no to już, śmigasz brzuszki ![]() ja jak tylko przyjdzie moja kołyska to się biorę za to i codziennie będę robić, nie ma to tamto ![]() ![]() no byłaby lipa ![]() ale niestety jest dosyć duże prawdopodobieństwo, że mogą nie wyjść z gr ![]() zobaczymy jak to dalej się ułoży ![]() kurcze, a jutro do pracy, po tygodniu przerwy ![]() ![]() w ogóle ten tydzień ciężki będzie ![]() praca, nauka do egzaminu, Euro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ciężko mi się ruszać ![]() ![]() ![]() ja bym chciała wrócić na siłkę ![]() weź, nawet mi nie mów ![]() ![]() ![]() no ale prawda jest taka, że może być ciężko ![]() Ja dzisiaj w pracy umierałam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- 2:1 dla Ukrainy! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak samo jak niektórzy jedzą za pięciu i nie tyją a my co ![]() ![]() ![]() czuję się dzisiaj dokładnie tak samo ![]() ![]() to wracaj na siłkę, chcieć znaczy móc ![]() zawsze po pracy możesz śmigać, w weekendy ![]() ![]() szczerze, ja też średnio wierzę, że z Rosją coś ugrają ![]() wiadomo, nasza drużyna, więc wierzę, trzymam kciuki i mam nadzieję, że się nam uda ![]() ![]() ![]() ale jeśli my przegramy z Rosją, a Czechy wygrają z Grecją, potem w 3.kolejce my wygramy z Czechami, a Rosja z Grecją to przechodzimy ![]() ![]() tak czy siak, nawet jak jutro przegramy to nadal będą szanse, więc trzeba w nich wierzyć ![]() jaką analizę przeprowadziłam ![]() 4kawy ![]() ![]() a czym Cię tak wkurzył ten ktoś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wracam z pracy około 16 to nie mam siły ręką ruszyć ![]() ![]() ![]() no ja wiem, że łatwo nie będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
wiem, że nieładnie, ale jak jestem podqrffiona to chleję kawę na potęgę!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba pora iść spać... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale może by Cię to zmobilizowało ![]() zresztą z ćwiczeniami często jest tak,że się nie ma siły, ciężko się zmobilizować itd, a jak się już ruszy ![]() ![]() w teorii to ja jestem super ![]() ![]() ale to nie wiem, może np basen? a wcześniej też coś o bieganiu z TŻtem wspominałaś? ![]() ciężko, no ale trzeba się jakoś zmobilizować ![]() ja teraz to raczej nie dam rady z jakąś aktywnością, bo i tak teraz mi ciągle mało czasu na wszystko, przez tą sesję, Euro i pracę ![]() ![]() tak chciałam już do wakacji jakoś wyglądać, żeby spokojnie założyć krótki spodenki, spódniczkę czy coś, a tu ![]() maskara. Dzisiaj to w ogóle jestem jakaś cała na nie i beznadziejny humor mam ![]() kładę się już chyba ![]() pooglądam tv i może usnę. Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ale nie ma sensu się tak wkurzać przez jakiegoś idiotę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() basen, nigdy w życiu ![]() ![]() ![]() No TŻ coś się nie kwapi do biegania ![]() ![]() dzisiaj taki dzień bez sensu ![]() ![]() Dobrej nocy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też już zmykam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już po pracy. Ciężko mi było dzisiaj wysiedzieć tam 6h po tygodniu wolnego ![]() ![]() miałam się trochę pouczyć po pracy, ale jakoś nic mi z tego nie wyszło ![]() a zaraz się zbieram i do TŻta, i idziemy do znajomych na mecze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi już dzisiaj szybciej zleciało ![]() ![]() Ja też oglądam już meczyk! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Yuuupiii!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i chyba pora iść spać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() no dobrze jest ![]() chłopaki dobrze grali, mogliby to nawet wygrać ![]() ![]() choć tak czy siak z Czechami musimy wygrać ![]() ![]() zaraz zbieram się do pracy ![]() ![]() dobrze, że dziś tylko 4h ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie na razie nie leje, ale deszczowe chmury się czają ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Dzien dobry w ogole..U Mnie taka pogoda,ze sie z domu nie chce wychodzic,tak ciemno sie robi jakby noc miala za chwile byc.oststanio u Mnie tez nieciekawie bylo bo to sesja,musialam sie tyle uczyc na egz i to euro...ale jakos musimy dac rade,ja chyba sie zapisze znow na silke ![]() ![]()
#4756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() coś rzadko tu do nas zaglądasz ![]() ![]() ![]() już po sesji, czy jeszcze zostały Ci jakieś egz? ![]() też myślę o siłce, ale jakoś od lipca ![]() ja już po pracy, dobrze że dziś tylko 4h, ale i tak ledwo tam wysiedziałam ![]() ![]() w ogóle dzisiaj znowu jakiś lipny humor mam, taka na nie do wszystkiego jestem, a jeszcze @ dostałam ![]() za naukę muszę się brać, a tak mi się nie chcę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biedne Wy jesteście z tą sesją ![]() ![]() dużo jeszcze masz tej nauki? ![]() Cytat:
![]() ![]() Też mam humor do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obejrzałam meczyk ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możemy się łączyć w bólu z tym humorem dzisiaj ![]() ja to już patrzeć na siebie nie mogę, kurde kilka dni rozpusty a od razu jak to widać ![]() ![]() ale chociaż dzisiaj, pierwszy raz odkąd zaczęło się Euro w miarę udany dzień. Bez % i żadnych grzeszków ![]() ![]() i przyszła moja kołyska ![]() ![]() ![]() ale w ogóle taka duża jest i trochę dziwna, taka inna niż te z którymi wcześniej miałam do czynienia. Bo większość jest taka bardziej wygięta, a tu w tej mojej ten uchwyt do trzymania jest bardziej w górę. A ja niska, krótkie ręce, więc trochę to dla mnie za wysoko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Co do sesji to zostaly Mi 2 egzaminy,pisemny w ten piatek i ustny jakos w przyszlym.Nie chce Mi sie uczyc wiec lipa ![]() Bylam dzis sie zapisac na silke,nic nie zaplacilam jeszcze bo 1 dzien za darmo,mozna wszystko oblukac i jak sie podoba to wykupic karnet,Ale jestem zadowolna,super nowiutkie sprzety,strefa kobiet,fitness 2 sauny rozne,mnstwo atrakcji za 85zl na miesiac za wszystko, a cala silownia wielka jak niewiem co.Nie to co kiedys chodzilam i placilam 180 za taka lipe,troche mam teraz dalej ale warto ![]() w ogole jutro mam wyjazd z uczelni na caly dzien jakis terenowy a nie chce mi sie, ze szok.. Milego wieczoru ![]()
#4760 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja wlasnie smigam z domu,bo mam ten wyjazd i jade z doktorem,bo mieszka kolo Mnie i zaproponowal,ze moge z nim,hehe ciekawe o czym bede z nim gadac.. zycze milego dnia ![]()
#4761 |
Wtajemniczenie
|
heeeeej
![]() melduję się , cała i zdrowa ![]() ![]() jeśli chodzi o pracę, to jestem w swoim żywiole, bo to lubię, także jest OK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mieszkanie też fajne, mamy pokój z TŻtem w domku jednorodzinnym u takiej angielki, młodej, chyba 27lat ma, mamy do dyspozycji cały dom i w ogóle ![]() a ja trzymam kciuki za Waszą sesję dziewczyny ![]() ![]() jutro mam wolne to się odezwę znowu ![]() ![]() ![]()
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() super, że się odezwałaś ![]() i w ogóle, że zadowolona jesteś ![]() z pracą na pewno dasz radę i dogadasz się jakoś, żebyś miała fajne godz i mogła spokojnie połączyć i to i to ![]() ![]() wypoczywaj też i porób jakieś zdjęcia i nam pokaż! ![]() dzień dobry ![]() ale dziś pogoda ![]() ![]() już po pracy, dzisiaj też 4h, więc jakoś zleciało ![]() ![]() praca, sesja i Euro w jednym czasie to zdecydowanie za dużo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | ||
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Cytat:
![]() Ale super masz tą siłownię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale super, że wszystko Ci się podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie! Zdjęcia chcemy!!! ![]() Boszzze kolejny zamulasty, deszczowy dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meczyk oglądam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też oglądam ![]() w ogóle dzisiaj miałam całkiem dobry dzień pod względem diety, a tu przed chwilą moja mama wróciła z pracy, z pistacjami ![]() ![]() ![]() ![]() potem jeszcze machnę brzuszki, to się wyrówna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj miałam jeść super mega dietetycznie i co? TŻ zrobił na obiad spaghetti ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tam spaghetti na obiad to jeszcze żadna tragedia ![]() a pół loda też nie zaszkodzi ![]() wróciłaś do brzuszków? ![]() ja już dzisiaj po ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem, że nie tragedia, ale chciałam dzisiaj się oczyścić i zamierzałam jeść lekko ![]() Nie ![]() ![]() ![]() ![]() Na początku robiłam po 70, a potem regularnie zwiększałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam, to jutro się postarasz, żeby było lepiej i tyle ![]() no ![]() ja dzisiaj zrobiłam 50 ![]() a to racja, że lepiej mniej a dokładnie. ale 160 to już sporo mi się wydaje ![]() ![]() nie wiem no, ja nie zamierzam robić dużo, ale codziennie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No muszę się zmobilizować ![]() ![]() Ja dzisiaj pewnie też zrobię 50, ale po przerwie dobre i tyle ![]() Widać, że murawa jest zroszona wodą ![]() Ej, w ogóle to tam chyba pada ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja kurczę widzę, że tyje, ale motywacji kompletnie brak, żeby cokolwiek z tym zrobić. Nic mi się nie chce i tak na prawdę jest mi to w tym momencie obojętne ![]() ![]() ![]() ![]() nie ma to tamto ![]() ja mam kołyskę, też robię, więc będziemy się nawzajem mobilizować ![]() więc nie ma to tamto i brzuszki mają dziś być ![]() nom ![]() przy takiej pogodzie to nie ma się co dziwić ![]() ale po tamtym meczu Hiszpanie narzekali właśnie na murawę, że mokro itd ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.