Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2. - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-11, 21:14   #4741
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Weź, u mnie to samo tragedia muszę się ogarnąć

to trzymam dalej

Oooo, to będzie nowa motywacja za ile?

Oglądam meczyk Ukraina rządzi!
kurde no, ale to nie jest wykonalne póki to Euro jest
ja na większość meczy gdzieś łażę z TŻtem, wszyscy piją itd, no to ja też. Zawsze coś niezdrowego też wpadnie no i
dzisiaj w domu siedzę a i tak porażka
nie dość, że %, to żarcie niezbyt to jeszcze kompletny brak ćwiczeń
a rośnie i potem płacz będzie

o taka http://allegro.pl/ab-roller-kolyska-...407173797.html
niedroga, w sklepach jest drożej jak patrzyłam

też oglądam wszystkie mecze oglądam
ale ja raczej za Szwecją jestem
choć w sumie niech Ukraina wygra gospodarze też, a taką gr ciężką trafili, to coś im się należy
tylko lipa będzie, jak oni z takiej grupy wyjdą, a nam się nie uda z naszej
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 21:21   #4742
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
kurde no, ale to nie jest wykonalne póki to Euro jest
ja na większość meczy gdzieś łażę z TŻtem, wszyscy piją itd, no to ja też. Zawsze coś niezdrowego też wpadnie no i
dzisiaj w domu siedzę a i tak porażka
nie dość, że %, to żarcie niezbyt to jeszcze kompletny brak ćwiczeń
a rośnie i potem płacz będzie

o taka http://allegro.pl/ab-roller-kolyska-...407173797.html
niedroga, w sklepach jest drożej jak patrzyłam

też oglądam wszystkie mecze oglądam
ale ja raczej za Szwecją jestem
choć w sumie niech Ukraina wygra gospodarze też, a taką gr ciężką trafili, to coś im się należy
tylko lipa będzie, jak oni z takiej grupy wyjdą, a nam się nie uda z naszej
No ciężko jest ale jak ja mam czekać do lipca to w żadne spodnie się nie zmieszczę za tydzień ja pojechałam na ten długi weekend do domu i co? Przestałam robić brzuszki i ciężko się zmobilizować od nowa ja wiedziałam, że tak będzie

Tanio dość ja mam podobną

No właśnie, Ukraina jako gospodarz niech się wykaże liczę na to, że utrzymają ten wynik

to by była lipa
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 21:27   #4743
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
No ciężko jest ale jak ja mam czekać do lipca to w żadne spodnie się nie zmieszczę za tydzień ja pojechałam na ten długi weekend do domu i co? Przestałam robić brzuszki i ciężko się zmobilizować od nowa ja wiedziałam, że tak będzie

Tanio dość ja mam podobną

No właśnie, Ukraina jako gospodarz niech się wykaże liczę na to, że utrzymają ten wynik

to by była lipa
a daj spokój
ja zawsze tak szybko tyje a moje tempo chudnięcia to porażka
trzeba się jakoś zmobilizować tylko jak warunki nie sprzyjają odchudzaniu no ale trzeba się jakoś zmobilizować

no to już, śmigasz brzuszki
ja jak tylko przyjdzie moja kołyska to się biorę za to i codziennie będę robić, nie ma to tamto a od lipca naprawdę muszę pomyśleć o jakiejś siłce, czy coś, bo masakra jest

no byłaby lipa
ale niestety jest dosyć duże prawdopodobieństwo, że mogą nie wyjść z gr
zobaczymy jak to dalej się ułoży

kurcze, a jutro do pracy, po tygodniu przerwy nie chce mi się
w ogóle ten tydzień ciężki będzie
praca, nauka do egzaminu, Euro za dużo tego wszystkiego na raz, ciężko to widzę
Stary 2012-06-11, 21:40   #4744
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
a daj spokój
ja zawsze tak szybko tyje a moje tempo chudnięcia to porażka
trzeba się jakoś zmobilizować tylko jak warunki nie sprzyjają odchudzaniu no ale trzeba się jakoś zmobilizować

no to już, śmigasz brzuszki
ja jak tylko przyjdzie moja kołyska to się biorę za to i codziennie będę robić, nie ma to tamto a od lipca naprawdę muszę pomyśleć o jakiejś siłce, czy coś, bo masakra jest

no byłaby lipa
ale niestety jest dosyć duże prawdopodobieństwo, że mogą nie wyjść z gr
zobaczymy jak to dalej się ułoży

kurcze, a jutro do pracy, po tygodniu przerwy nie chce mi się
w ogóle ten tydzień ciężki będzie
praca, nauka do egzaminu, Euro za dużo tego wszystkiego na raz, ciężko to widzę
No właśnie czemu tyje to się szybko, a chudnie wieki? życie jest niesprawiedliwe w dodatku dzisiaj nażarłam się na noc i czuję się jak megaturbopasztet

ciężko mi się ruszać więc nie wiem czy podołam tym brzuszkom teraz to na pewno nie, mecz trwa
ja bym chciała wrócić na siłkę

weź, nawet mi nie mów Jackowski, jaśnie pan już przepowiedział o pogromie Polski jutro pacan
no ale prawda jest taka, że może być ciężko

Ja dzisiaj w pracy umierałam w dodatku wQQrrfffił mnie dzisiaj jeden gość i zrypał mi humor na cały dzień przez niego wyżłopałam 4 kawy w pracy

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

2:1 dla Ukrainy! Jupijajajej!!!!!
Stary 2012-06-11, 21:42   #4745
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie czemu tyje to się szybko, a chudnie wieki? życie jest niesprawiedliwe w dodatku dzisiaj nażarłam się na noc i czuję się jak megaturbopasztet

ciężko mi się ruszać więc nie wiem czy podołam tym brzuszkom teraz to na pewno nie, mecz trwa
ja bym chciała wrócić na siłkę

weź, nawet mi nie mów Jackowski, jaśnie pan już przepowiedział o pogromie Polski jutro pacan
no ale prawda jest taka, że może być ciężko

Ja dzisiaj w pracy umierałam w dodatku wQQrrfffił mnie dzisiaj jeden gość i zrypał mi humor na cały dzień przez niego wyżłopałam 4 kawy w pracy
bo nie ma sprawiedliwości
tak samo jak niektórzy jedzą za pięciu i nie tyją a my co zjemy trochę więcej i już rośnie

czuję się dzisiaj dokładnie tak samo zresztą czuję się tak od kilku dni

to wracaj na siłkę, chcieć znaczy móc
zawsze po pracy możesz śmigać, w weekendy pewnie nie tak często jak wcześniej, ale ze 2-3razy w tyg pewnie dałoby radę

szczerze, ja też średnio wierzę, że z Rosją coś ugrają będzie meeeega ciężko
wiadomo, nasza drużyna, więc wierzę, trzymam kciuki i mam nadzieję, że się nam uda ale obiektywnie, Rosja jest mocna średnio to widzę jutro
ale jeśli my przegramy z Rosją, a Czechy wygrają z Grecją, potem w 3.kolejce my wygramy z Czechami, a Rosja z Grecją to przechodzimy choć tu też jest sporo ale, bo przy takim układzie Rosja będzie miała już pewne 1.miejsce, więc wtedy w ostatnim meczu mogą dać rezerwowy skład i jakby Grecja wygrała to mogłoby być średnio
tak czy siak, nawet jak jutro przegramy to nadal będą szanse, więc trzeba w nich wierzyć
jaką analizę przeprowadziłam

4kawy nieładnie
a czym Cię tak wkurzył ten ktoś?
Stary 2012-06-11, 21:54   #4746
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
bo nie ma sprawiedliwości
tak samo jak niektórzy jedzą za pięciu i nie tyją a my co zjemy trochę więcej i już rośnie

czuję się dzisiaj dokładnie tak samo zresztą czuję się tak od kilku dni

to wracaj na siłkę, chcieć znaczy móc
zawsze po pracy możesz śmigać, w weekendy pewnie nie tak często jak wcześniej, ale ze 2-3razy w tyg pewnie dałoby radę

szczerze, ja też średnio wierzę, że z Rosją coś ugrają będzie meeeega ciężko
wiadomo, nasza drużyna, więc wierzę, trzymam kciuki i mam nadzieję, że się nam uda ale obiektywnie, Rosja jest mocna średnio to widzę jutro
ale jeśli my przegramy z Rosją, a Czechy wygrają z Grecją, potem w 3.kolejce my wygramy z Czechami, a Rosja z Grecją to przechodzimy choć tu też jest sporo ale, bo przy takim układzie Rosja będzie miała już pewne 1.miejsce, więc wtedy w ostatnim meczu mogą dać rezerwowy skład i jakby Grecja wygrała to mogłoby być średnio
tak czy siak, nawet jak jutro przegramy to nadal będą szanse, więc trzeba w nich wierzyć
jaką analizę przeprowadziłam
No nie ma sprawiedliwości

Jak wracam z pracy około 16 to nie mam siły ręką ruszyć wiem, że chcieć znaczy móc, ale wiem jak to będzie nie chcę wyrzucić kasy w błoto

no ja wiem, że łatwo nie będzie trzeba trzymać teoretycznie mamy jeszcze szanse... oby się udało analiza dogłębna
Stary 2012-06-11, 21:55   #4747
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
4kawy nieładnie
a czym Cię tak wkurzył ten ktoś?
wiem, że nieładnie, ale jak jestem podqrffiona to chleję kawę na potęgę! a wkurzył mnie taki palant, że szkoda gadać obsługiwałam dzisiaj xero i no ten koleś chciał skserować jedną stronę no to wzięłam skserowałam, ale ucięło mi ostatnią linijkę no to mówię, że skseruję jeszcze raz, bo mi nie wyszło. No okej no i nie wiem jak ja to zrobiłam, ale jakoś przesunęłam strony, że skserowałam wcześniejszą... No nic, wziął to i poszedł, ani ja ani on się nie zorientowaliśmy wraca po jakichś 15 minutach i wrzeszczy na całą redakcję, że co to ma być?! Że on chciał inną stronę! Że jak można tak partaczyć pracę?! Ludzie normalnie ryczeć mi się chciało jak tam stałam... jedna głupia strona za 20 gr... ja rozumiem, że zawiniłam, mój błąd... ale no sorry, czy to jest powód żeby drzeć ryja przy wszystkich ludziach? Każdy może się pomylić... przecież nie zrobiłam tego celowo... poza tym, my takie usługi wykonujemy dodatkowo, to nie jest nasz obowiązek no i miałam zrypany dzień prze takiego buraka i pieniacza

Chyba pora iść spać...
Stary 2012-06-11, 22:01   #4748
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
No nie ma sprawiedliwości

Jak wracam z pracy około 16 to nie mam siły ręką ruszyć wiem, że chcieć znaczy móc, ale wiem jak to będzie nie chcę wyrzucić kasy w błoto

no ja wiem, że łatwo nie będzie trzeba trzymać teoretycznie mamy jeszcze szanse... oby się udało analiza dogłębna
życie

ale może by Cię to zmobilizowało
zresztą z ćwiczeniami często jest tak,że się nie ma siły, ciężko się zmobilizować itd, a jak się już ruszy to potem dostaje się takiego powera
w teorii to ja jestem super szkoda, że sama się nie stosuje do tego co mówię

ale to nie wiem, może np basen?
a wcześniej też coś o bieganiu z TŻtem wspominałaś?

ciężko, no ale trzeba się jakoś zmobilizować
ja teraz to raczej nie dam rady z jakąś aktywnością, bo i tak teraz mi ciągle mało czasu na wszystko, przez tą sesję, Euro i pracę ale od lipca to na prawdę muszę się porządnie za siebie wziąć
tak chciałam już do wakacji jakoś wyglądać, żeby spokojnie założyć krótki spodenki, spódniczkę czy coś, a tu
maskara. Dzisiaj to w ogóle jestem jakaś cała na nie i beznadziejny humor mam

kładę się już chyba
pooglądam tv i może usnę. Dobranoc

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
wiem, że nieładnie, ale jak jestem podqrffiona to chleję kawę na potęgę! a wkurzył mnie taki palant, że szkoda gadać obsługiwałam dzisiaj xero i no ten koleś chciał skserować jedną stronę no to wzięłam skserowałam, ale ucięło mi ostatnią linijkę no to mówię, że skseruję jeszcze raz, bo mi nie wyszło. No okej no i nie wiem jak ja to zrobiłam, ale jakoś przesunęłam strony, że skserowałam wcześniejszą... No nic, wziął to i poszedł, ani ja ani on się nie zorientowaliśmy wraca po jakichś 15 minutach i wrzeszczy na całą redakcję, że co to ma być?! Że on chciał inną stronę! Że jak można tak partaczyć pracę?! Ludzie normalnie ryczeć mi się chciało jak tam stałam... jedna głupia strona za 20 gr... ja rozumiem, że zawiniłam, mój błąd... ale no sorry, czy to jest powód żeby drzeć ryja przy wszystkich ludziach? Każdy może się pomylić... przecież nie zrobiłam tego celowo... poza tym, my takie usługi wykonujemy dodatkowo, to nie jest nasz obowiązek no i miałam zrypany dzień prze takiego buraka i pieniacza
masakra
ale nie ma sensu się tak wkurzać przez jakiegoś idiotę olać to i tyle
Stary 2012-06-11, 22:10   #4749
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ale może by Cię to zmobilizowało
zresztą z ćwiczeniami często jest tak,że się nie ma siły, ciężko się zmobilizować itd, a jak się już ruszy to potem dostaje się takiego powera
w teorii to ja jestem super szkoda, że sama się nie stosuje do tego co mówię

ale to nie wiem, może np basen?
a wcześniej też coś o bieganiu z TŻtem wspominałaś?

ciężko, no ale trzeba się jakoś zmobilizować
ja teraz to raczej nie dam rady z jakąś aktywnością, bo i tak teraz mi ciągle mało czasu na wszystko, przez tą sesję, Euro i pracę ale od lipca to na prawdę muszę się porządnie za siebie wziąć
tak chciałam już do wakacji jakoś wyglądać, żeby spokojnie założyć krótki spodenki, spódniczkę czy coś, a tu
maskara. Dzisiaj to w ogóle jestem jakaś cała na nie i beznadziejny humor mam

kładę się już chyba
pooglądam tv i może usnę. Dobranoc
No wiem... na razie zmuszam się do ćwiczeń w domu nie musiałam się już zmuszać jak robiłam te brzuszki przez ponad 2 tygodnie... a tu masz, jeden wyjazd i ehh, muszę się wziąć w garść!

basen, nigdy w życiu raz, że nie umiem pływać dwa, że wstyd się w ogóle pokazać w stroju kąpielowym

No TŻ coś się nie kwapi do biegania no to ja też nie...

dzisiaj taki dzień bez sensu jutro będzie lepiej! Musi!

Dobrej nocy

Cytat:
masakra
ale nie ma sensu się tak wkurzać przez jakiegoś idiotę olać to i tyle
Wiem... ale kurfffa się zdenerwowałam spartaczył mi dzień

Też już zmykam do jutra
Stary 2012-06-12, 15:00   #4750
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej

ja już po pracy. Ciężko mi było dzisiaj wysiedzieć tam 6h po tygodniu wolnego ale jakoś dałam radę
miałam się trochę pouczyć po pracy, ale jakoś nic mi z tego nie wyszło
a zaraz się zbieram i do TŻta, i idziemy do znajomych na mecze
Stary 2012-06-12, 17:06   #4751
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hej

ja już po pracy. Ciężko mi było dzisiaj wysiedzieć tam 6h po tygodniu wolnego ale jakoś dałam radę
miałam się trochę pouczyć po pracy, ale jakoś nic mi z tego nie wyszło
a zaraz się zbieram i do TŻta, i idziemy do znajomych na mecze
Hej

Mi już dzisiaj szybciej zleciało wczoraj to była masakra

Ja też oglądam już meczyk! Już jest 2:0 dla Czechów! booooziu, ale się cieszę!
Stary 2012-06-12, 22:48   #4752
heroine86
Zakorzenienie

Yuuupiii!!!! Lepszy remis niż pogrom przez Rusków więc jestem bardzo usatysfakcjonowana wynikiem meczu w ogóle mecz był super! Trzymał w napięciu do ostatniej minuty! teraz tylko wygrać z Czechami i juhuuuu!

i chyba pora iść spać dobranoc!
Stary 2012-06-13, 06:25   #4753
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej

no dobrze jest
chłopaki dobrze grali, mogliby to nawet wygrać no ale remis jest ok
choć tak czy siak z Czechami musimy wygrać ale z taką grą na pewno dadzą radę

zaraz zbieram się do pracy a leje u mnie jak nie wiem
dobrze, że dziś tylko 4h choć potem muszę się uczyć, a tak mi się nie chceeeee
Stary 2012-06-13, 06:47   #4754
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hej

no dobrze jest
chłopaki dobrze grali, mogliby to nawet wygrać no ale remis jest ok
choć tak czy siak z Czechami musimy wygrać ale z taką grą na pewno dadzą radę

zaraz zbieram się do pracy a leje u mnie jak nie wiem
dobrze, że dziś tylko 4h choć potem muszę się uczyć, a tak mi się nie chceeeee
No grali ślicznie bronili do upadłego ale widzisz tu nie ma co gdybać, bo każdy mecz jest inny nie ma lepszej/gorszej drużyny Rosjanie zgromili Czechów, Czechy Greków także trzeba wierzyć w naszych jak będą grali tak zaciekle jak z Rosjanami to nasze szanse są ogromne

Ja już w pracy nie wiem jak ja tu dzisiaj wysiedzę spałam 5 godzin zamuła totalna
U mnie na razie nie leje, ale deszczowe chmury się czają w ogóle za lekko się dzisiaj ubrałam ale zmyliło mnie 16 stopni na termometrze a wiatr jest tak zimny, że mimo że mam 5 min drogi do pracy to zmarzłam okrutnie
Stary 2012-06-13, 10:30   #4755
asiuniaa1987
Zakorzenienie

Hello

Dzien dobry w ogole..U Mnie taka pogoda,ze sie z domu nie chce wychodzic,tak ciemno sie robi jakby noc miala za chwile byc.oststanio u Mnie tez nieciekawie bylo bo to sesja,musialam sie tyle uczyc na egz i to euro...ale jakos musimy dac rade,ja chyba sie zapisze znow na silkebedzie jakas motywacja by sie ruszyc i pocwiczyc
Stary 2012-06-13, 12:01   #4756
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
No grali ślicznie bronili do upadłego ale widzisz tu nie ma co gdybać, bo każdy mecz jest inny nie ma lepszej/gorszej drużyny Rosjanie zgromili Czechów, Czechy Greków także trzeba wierzyć w naszych jak będą grali tak zaciekle jak z Rosjanami to nasze szanse są ogromne
no nie ma co gdybać, z Czechami musimy wygrać i nie ma innej opcji

Cytat:
Napisane przez asiuniaa1987 Pokaż wiadomość
Hello

Dzien dobry w ogole..U Mnie taka pogoda,ze sie z domu nie chce wychodzic,tak ciemno sie robi jakby noc miala za chwile byc.oststanio u Mnie tez nieciekawie bylo bo to sesja,musialam sie tyle uczyc na egz i to euro...ale jakos musimy dac rade,ja chyba sie zapisze znow na silkebedzie jakas motywacja by sie ruszyc i pocwiczyc
hej
coś rzadko tu do nas zaglądasz a co jak co, na Wizaż zawsze musi być czas

już po sesji, czy jeszcze zostały Ci jakieś egz?
też myślę o siłce, ale jakoś od lipca

ja już po pracy, dobrze że dziś tylko 4h, ale i tak ledwo tam wysiedziałam jakoś męczy mnie ostatnio ta praca, to dzwonienie. Zwłaszcza, że teraz już w sumie wakacje, więc 95% telefonów to od razu że nie są zainteresowani bo urlopy itd itp i w ogóle takie wkurzające to jak tyle dzwonisz a niewiele z tego jest i w ogóle
w ogóle dzisiaj znowu jakiś lipny humor mam, taka na nie do wszystkiego jestem, a jeszcze @ dostałam

za naukę muszę się brać, a tak mi się nie chcę
Stary 2012-06-13, 19:03   #4757
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

U mnie też pogoda beznadziejna dziś cały dzień normalnie takie ulewy, że szok jak lunęło o 11 to myślałam, że powódź będzie dobrze, że jak wychodziłam z pracy to akurat przestało napi.e.przać bo biedna bym była w samych japonkach ledwo co doszłam znów zaczęło lać

biedne Wy jesteście z tą sesją źle to rozegrali, Euro i sesja
dużo jeszcze masz tej nauki?

Cytat:
ja już po pracy, dobrze że dziś tylko 4h, ale i tak ledwo tam wysiedziałam jakoś męczy mnie ostatnio ta praca, to dzwonienie. Zwłaszcza, że teraz już w sumie wakacje, więc 95% telefonów to od razu że nie są zainteresowani bo urlopy itd itp i w ogóle takie wkurzające to jak tyle dzwonisz a niewiele z tego jest i w ogóle
w ogóle dzisiaj znowu jakiś lipny humor mam, taka na nie do wszystkiego jestem, a jeszcze @ dostałam

za naukę muszę się brać, a tak mi się nie chcę
No domyślam się, że ta praca jest męcząca ja bym się do tego nie nadawała
Też mam humor do i też jestem przed @ nosi mnie i chce mi się słodkiego ale jak patrzę na swój brzuch, nogi, ramiona to mi się ryczeć chce

Obejrzałam meczyk super, że Portugalia wygrała
Stary 2012-06-13, 19:38   #4758
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
No domyślam się, że ta praca jest męcząca ja bym się do tego nie nadawała
Też mam humor do i też jestem przed @ nosi mnie i chce mi się słodkiego ale jak patrzę na swój brzuch, nogi, ramiona to mi się ryczeć chce
nie no, jeśli wiesz trafiasz na firmy gdzie są zainteresowani, wpadnie zgłoszenie itd to jest spoko, bo się chce. Ale jak się tak dzwoni i nic z tego nie idzie to się odechciewa

możemy się łączyć w bólu z tym humorem dzisiaj

ja to już patrzeć na siebie nie mogę, kurde kilka dni rozpusty a od razu jak to widać po brzuchu i w ogóle, no dramat

ale chociaż dzisiaj, pierwszy raz odkąd zaczęło się Euro w miarę udany dzień. Bez % i żadnych grzeszków idealnie nie było, ale w porównaniu z poprzednimi dniami to super na prawdę

i przyszła moja kołyska poćwiczyłam nawet i zamierzam codziennie robić
ale w ogóle taka duża jest i trochę dziwna, taka inna niż te z którymi wcześniej miałam do czynienia. Bo większość jest taka bardziej wygięta, a tu w tej mojej ten uchwyt do trzymania jest bardziej w górę. A ja niska, krótkie ręce, więc trochę to dla mnie za wysoko a nie jest w żaden sposób regulowane, więc trochę średnio. Dla mojego brata jest ok, no ale wiadomo on facet, większy itd to inaczej. No ale daję radę
Stary 2012-06-13, 20:51   #4759
asiuniaa1987
Zakorzenienie

Hej

Co do sesji to zostaly Mi 2 egzaminy,pisemny w ten piatek i ustny jakos w przyszlym.Nie chce Mi sie uczyc wiec lipa

Bylam dzis sie zapisac na silke,nic nie zaplacilam jeszcze bo 1 dzien za darmo,mozna wszystko oblukac i jak sie podoba to wykupic karnet,Ale jestem zadowolna,super nowiutkie sprzety,strefa kobiet,fitness 2 sauny rozne,mnstwo atrakcji za 85zl na miesiac za wszystko, a cala silownia wielka jak niewiem co.Nie to co kiedys chodzilam i placilam 180 za taka lipe,troche mam teraz dalej ale warto

w ogole jutro mam wyjazd z uczelni na caly dzien jakis terenowy a nie chce mi sie, ze szok..

Milego wieczoru

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 06:38   #4760
asiuniaa1987
Zakorzenienie

Dzien dobry

Ja wlasnie smigam z domu,bo mam ten wyjazd i jade z doktorem,bo mieszka kolo Mnie i zaproponowal,ze moge z nim,hehe ciekawe o czym bede z nim gadac..

zycze milego dnia
Stary 2012-06-14, 11:29   #4761
paulina0512
Wtajemniczenie

heeeeej

melduję się , cała i zdrowa dopiero tydzień na wyspie a już się tak przyzwyczaiłam do tego wszystkiego, że czuję się jak bym tu od dawna siedziała
jeśli chodzi o pracę, to jestem w swoim żywiole, bo to lubię, także jest OK ale mam mniej godzin niż w ubiegłym roku co przekłada się na mniejsze zarobki więc szukam sobie jeszcze dodatkowo part time'a i byłam wczoraj w hotelu, w którym dorabiałam ostatnio i menadżer chyba bardzo mnie lubi , bo od razu zaproponował mi pracę na pełnym etacie no ale nie dam rady i tu i tu bo bym się zaharowała na śmierć chyba i teraz kombinuję jak by to rozegrać, żeby mi dał w tym hotelu jakieś sensowne godziny wtedy to bym miała dobrze dopiero

mieszkanie też fajne, mamy pokój z TŻtem w domku jednorodzinnym u takiej angielki, młodej, chyba 27lat ma, mamy do dyspozycji cały dom i w ogóle

a ja trzymam kciuki za Waszą sesję dziewczyny i za pracę
jutro mam wolne to się odezwę znowu

paulina0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:38   #4762
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina0512 Pokaż wiadomość
heeeeej

melduję się , cała i zdrowa dopiero tydzień na wyspie a już się tak przyzwyczaiłam do tego wszystkiego, że czuję się jak bym tu od dawna siedziała
jeśli chodzi o pracę, to jestem w swoim żywiole, bo to lubię, także jest OK ale mam mniej godzin niż w ubiegłym roku co przekłada się na mniejsze zarobki więc szukam sobie jeszcze dodatkowo part time'a i byłam wczoraj w hotelu, w którym dorabiałam ostatnio i menadżer chyba bardzo mnie lubi , bo od razu zaproponował mi pracę na pełnym etacie no ale nie dam rady i tu i tu bo bym się zaharowała na śmierć chyba i teraz kombinuję jak by to rozegrać, żeby mi dał w tym hotelu jakieś sensowne godziny wtedy to bym miała dobrze dopiero

mieszkanie też fajne, mamy pokój z TŻtem w domku jednorodzinnym u takiej angielki, młodej, chyba 27lat ma, mamy do dyspozycji cały dom i w ogóle

hej
super, że się odezwałaś
i w ogóle, że zadowolona jesteś
z pracą na pewno dasz radę i dogadasz się jakoś, żebyś miała fajne godz i mogła spokojnie połączyć i to i to tylko żebyś się tam nie przemęczyła
wypoczywaj też i porób jakieś zdjęcia i nam pokaż!

dzień dobry
ale dziś pogoda no masakra
już po pracy, dzisiaj też 4h, więc jakoś zleciało teraz nauka czeka
praca, sesja i Euro w jednym czasie to zdecydowanie za dużo w ogóle jakoś nie potrafię tego wszystkiego ze sobą połączyć,żeby było ok, bo ciągle mi mało czasu na wszystko
Stary 2012-06-14, 18:00   #4763
heroine86
Zakorzenienie

Siema

Cytat:
Co do sesji to zostaly Mi 2 egzaminy,pisemny w ten piatek i ustny jakos w przyszlym.Nie chce Mi sie uczyc wiec lipa

Bylam dzis sie zapisac na silke,nic nie zaplacilam jeszcze bo 1 dzien za darmo,mozna wszystko oblukac i jak sie podoba to wykupic karnet,Ale jestem zadowolna,super nowiutkie sprzety,strefa kobiet,fitness 2 sauny rozne,mnstwo atrakcji za 85zl na miesiac za wszystko, a cala silownia wielka jak niewiem co.Nie to co kiedys chodzilam i placilam 180 za taka lipe,troche mam teraz dalej ale warto

w ogole jutro mam wyjazd z uczelni na caly dzien jakis terenowy a nie chce mi sie, ze szok..
Dasz radę

Ale super masz tą siłownię fajnie, że znów się zapisałaś

Cytat:
Napisane przez paulina0512 Pokaż wiadomość
heeeeej

No hej!!!!

Ale super, że wszystko Ci się podoba no i jakie masz powodzenie z pracą wiadomo, przyjechała polska piękność to się o nią biją tylko nie przesadź z tą pracą odpoczynek Ci się należy zostaw trochę czasu dla nas

właśnie! Zdjęcia chcemy!!!

Boszzze kolejny zamulasty, deszczowy dzień normalnie cały ten tydzień do masakra zapowiadali weekend upalny, ale z tego co widzę już się zmieniło cudnie

Meczyk oglądam
Stary 2012-06-14, 18:51   #4764
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Boszzze kolejny zamulasty, deszczowy dzień normalnie cały ten tydzień do masakra zapowiadali weekend upalny, ale z tego co widzę już się zmieniło cudnie

Meczyk oglądam
noo, maskara

też oglądam

w ogóle dzisiaj miałam całkiem dobry dzień pod względem diety, a tu przed chwilą moja mama wróciła z pracy, z pistacjami tak więc niestety grzeszek zaliczony ale co tam ostatnio grzeszyłam bardziej
potem jeszcze machnę brzuszki, to się wyrówna
Stary 2012-06-14, 19:53   #4765
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
też oglądam

w ogóle dzisiaj miałam całkiem dobry dzień pod względem diety, a tu przed chwilą moja mama wróciła z pracy, z pistacjami tak więc niestety grzeszek zaliczony ale co tam ostatnio grzeszyłam bardziej
potem jeszcze machnę brzuszki, to się wyrówna
A teraz Hiszpania vs Irlandia Torres jest niesamowity już strzelił bramkę

Ja dzisiaj miałam jeść super mega dietetycznie i co? TŻ zrobił na obiad spaghetti a potem zjadłam pól loda Kit Kat super
Stary 2012-06-14, 19:58   #4766
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz Hiszpania vs Irlandia Torres jest niesamowity już strzelił bramkę

Ja dzisiaj miałam jeść super mega dietetycznie i co? TŻ zrobił na obiad spaghetti a potem zjadłam pól loda Kit Kat super
no i super, Hiszpania musi wygrać!

a tam spaghetti na obiad to jeszcze żadna tragedia
a pół loda też nie zaszkodzi

wróciłaś do brzuszków?
ja już dzisiaj po po ile w ogóle robisz?
Stary 2012-06-14, 20:05   #4767
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no i super, Hiszpania musi wygrać!

a tam spaghetti na obiad to jeszcze żadna tragedia
a pół loda też nie zaszkodzi

wróciłaś do brzuszków?
ja już dzisiaj po po ile w ogóle robisz?
Też trzymam za Hiszpanię

Wiem, że nie tragedia, ale chciałam dzisiaj się oczyścić i zamierzałam jeść lekko

Nie ale dzisiaj zrobię! choćby nie wiem co! no a dla Ciebie gratki
Na początku robiłam po 70, a potem regularnie zwiększałam ostatnio było po 160-170 nie przesadzam z ilością, bo słyszałam, że lepiej zrobić mniej, a dokładniej niż odwalić na szybko bóg wie ile
Stary 2012-06-14, 20:11   #4768
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Też trzymam za Hiszpanię

Wiem, że nie tragedia, ale chciałam dzisiaj się oczyścić i zamierzałam jeść lekko

Nie ale dzisiaj zrobię! choćby nie wiem co! no a dla Ciebie gratki
Na początku robiłam po 70, a potem regularnie zwiększałam ostatnio było po 160-170 nie przesadzam z ilością, bo słyszałam, że lepiej zrobić mniej, a dokładniej niż odwalić na szybko bóg wie ile
no i prawidłowo

oj tam, to jutro się postarasz, żeby było lepiej i tyle

no
ja dzisiaj zrobiłam 50
a to racja, że lepiej mniej a dokładnie. ale 160 to już sporo mi się wydaje choć w sumie przy tych filmikach typu 7min abs itd więcej się robi
nie wiem no, ja nie zamierzam robić dużo, ale codziennie
Stary 2012-06-14, 20:24   #4769
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam, to jutro się postarasz, żeby było lepiej i tyle

no
ja dzisiaj zrobiłam 50
a to racja, że lepiej mniej a dokładnie. ale 160 to już sporo mi się wydaje choć w sumie przy tych filmikach typu 7min abs itd więcej się robi
nie wiem no, ja nie zamierzam robić dużo, ale codziennie
Mam nadzieję, bo już sama do siebie nie mam siły

No muszę się zmobilizować najtrudniej zacząć, potem jakoś idzie
Ja dzisiaj pewnie też zrobię 50, ale po przerwie dobre i tyle

Widać, że murawa jest zroszona wodą

Ej, w ogóle to tam chyba pada ryj trenera Irlandii jest mokry
Stary 2012-06-14, 20:25   #4770
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, bo już sama do siebie nie mam siły

No muszę się zmobilizować najtrudniej zacząć, potem jakoś idzie
Ja dzisiaj pewnie też zrobię 50, ale po przerwie dobre i tyle

Widać, że murawa jest zroszona wodą
a nic nie mów. Ja teraz 2dni siedziałam w domu to było ok generalnie. Ale jutro, sobota to kiepsko to widzę znów pewnie będą % i jakieś niezdrowe przekąski w czasie meczów a rośnie
a ja kurczę widzę, że tyje, ale motywacji kompletnie brak, żeby cokolwiek z tym zrobić. Nic mi się nie chce i tak na prawdę jest mi to w tym momencie obojętne nie wiem czy to wina zmęczenia, czy co ale teraz mi to zwisa a potem będę płakać, i męczyć się żeby zrzucić to, co teraz przytyję przez własną głupotę i co zresztą wcześniej straciłam na prawdę się starając takie błędne koło, masakra

nie ma to tamto
ja mam kołyskę, też robię, więc będziemy się nawzajem mobilizować
więc nie ma to tamto i brzuszki mają dziś być

nom
przy takiej pogodzie to nie ma się co dziwić
ale po tamtym meczu Hiszpanie narzekali właśnie na murawę, że mokro itd dzisiaj jak wygrają to raczej nie będą narzekać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości