| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-06-11, 21:14 | #4741 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.

Cytat: 
  ja na większość meczy gdzieś łażę z TŻtem, wszyscy piją itd, no to ja też. Zawsze coś niezdrowego też wpadnie no i   dzisiaj w domu siedzę a i tak porażka  nie dość, że %, to żarcie niezbyt to jeszcze kompletny brak ćwiczeń  a  rośnie i potem płacz będzie  o taka http://allegro.pl/ab-roller-kolyska-...407173797.html niedroga, w sklepach jest drożej jak patrzyłam  też oglądam  wszystkie mecze oglądam  ale ja raczej za Szwecją jestem  choć w sumie niech Ukraina wygra  gospodarze też, a taką gr ciężką trafili, to coś im się należy  tylko lipa będzie, jak oni z takiej grupy wyjdą, a nam się nie uda z naszej     | |
|     | 
|  2012-06-11, 21:21 | #4742 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.

Cytat: 
  ale jak ja mam czekać do lipca to w żadne spodnie się nie zmieszczę za tydzień    ja pojechałam na ten długi weekend do domu i co? Przestałam robić brzuszki  i ciężko się zmobilizować od nowa  ja wiedziałam, że tak będzie   Tanio dość  ja mam podobną  No właśnie, Ukraina jako gospodarz niech się wykaże  liczę na to, że utrzymają ten wynik    to by była lipa     | |
|     | 
|  2012-06-11, 21:27 | #4743 | |
				 | 

Cytat: 
 ja zawsze tak szybko tyje  a moje tempo chudnięcia to porażka  trzeba się jakoś zmobilizować  tylko jak  warunki nie sprzyjają odchudzaniu  no ale trzeba się jakoś zmobilizować  no to już, śmigasz brzuszki  ja jak tylko przyjdzie moja kołyska to się biorę za to i codziennie będę robić, nie ma to tamto  a od lipca naprawdę muszę pomyśleć o jakiejś siłce, czy coś, bo masakra jest  no byłaby lipa  ale niestety jest dosyć duże prawdopodobieństwo, że mogą nie wyjść z gr  zobaczymy jak to dalej się ułoży  kurcze, a jutro do pracy, po tygodniu przerwy  nie chce mi się  w ogóle ten tydzień ciężki będzie  praca, nauka do egzaminu, Euro  za dużo tego wszystkiego na raz, ciężko to widzę   | |
|     | 
|  2012-06-11, 21:40 | #4744 | |
				 | 

Cytat: 
  czemu tyje to się szybko, a chudnie wieki?  życie jest niesprawiedliwe  w dodatku dzisiaj nażarłam się na noc i czuję się jak megaturbopasztet     ciężko mi się ruszać  więc nie wiem czy podołam tym brzuszkom  teraz to na pewno nie, mecz trwa   ja bym chciała wrócić na siłkę  weź, nawet mi nie mów  Jackowski, jaśnie pan już przepowiedział o pogromie Polski jutro  pacan   no ale prawda jest taka, że może być ciężko   Ja dzisiaj w pracy umierałam  w dodatku wQQrrfffił mnie dzisiaj jeden gość  i zrypał mi humor na cały dzień  przez niego wyżłopałam 4 kawy w pracy  ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- 2:1 dla Ukrainy!  Jupijajajej!!!!!     | |
|     | 
|  2012-06-11, 21:42 | #4745 | |
				 | 

Cytat: 
  tak samo jak niektórzy jedzą za pięciu i nie tyją a my co  zjemy trochę więcej i już  rośnie  czuję się dzisiaj dokładnie tak samo  zresztą czuję się tak od kilku dni  to wracaj na siłkę, chcieć znaczy móc  zawsze po pracy możesz śmigać, w weekendy  pewnie nie tak często jak wcześniej, ale ze 2-3razy w tyg pewnie dałoby radę  szczerze, ja też średnio wierzę, że z Rosją coś ugrają  będzie meeeega ciężko wiadomo, nasza drużyna, więc wierzę, trzymam kciuki i mam nadzieję, że się nam uda  ale obiektywnie, Rosja jest mocna  średnio to widzę jutro  ale jeśli my przegramy z Rosją, a Czechy wygrają z Grecją, potem w 3.kolejce my wygramy z Czechami, a Rosja z Grecją to przechodzimy  choć tu też jest sporo ale, bo przy takim układzie Rosja będzie miała już pewne 1.miejsce, więc wtedy w ostatnim meczu mogą dać rezerwowy skład i jakby Grecja wygrała to mogłoby być średnio  tak czy siak, nawet jak jutro przegramy to nadal będą szanse, więc trzeba w nich wierzyć  jaką analizę przeprowadziłam  4kawy  nieładnie  a czym Cię tak wkurzył ten ktoś?   | |
|     | 
|  2012-06-11, 21:54 | #4746 | |
				 | 

Cytat: 
  Jak wracam z pracy około 16 to nie mam siły ręką ruszyć  wiem, że chcieć znaczy móc, ale wiem jak to będzie  nie chcę wyrzucić kasy w błoto  no ja wiem, że łatwo nie będzie  trzeba trzymać  teoretycznie mamy jeszcze szanse... oby się udało  analiza dogłębna     | |
|     | 
|  2012-06-11, 21:55 | #4747 | 
				 | 

wiem, że nieładnie, ale jak jestem podqrffiona to chleję kawę na potęgę!   a wkurzył mnie taki palant, że szkoda gadać  obsługiwałam dzisiaj xero i no ten koleś chciał skserować jedną stronę  no to wzięłam skserowałam, ale ucięło mi ostatnią linijkę  no to mówię, że skseruję jeszcze raz, bo mi nie wyszło. No okej  no i nie wiem jak ja to zrobiłam, ale jakoś przesunęłam strony, że skserowałam wcześniejszą... No nic, wziął to i poszedł, ani ja ani on się nie zorientowaliśmy  wraca po jakichś 15 minutach i wrzeszczy na całą redakcję, że co to ma być?! Że on chciał inną stronę! Że jak można tak partaczyć pracę?! Ludzie  normalnie ryczeć mi się chciało jak tam stałam...  jedna głupia strona za 20 gr...  ja rozumiem, że zawiniłam, mój błąd... ale no sorry, czy to jest powód żeby drzeć ryja przy wszystkich ludziach? Każdy może się pomylić... przecież nie zrobiłam tego celowo... poza tym, my takie usługi wykonujemy dodatkowo, to nie jest nasz obowiązek  no i miałam zrypany dzień prze takiego buraka i pieniacza    Chyba pora iść spać...   | 
|     | 
|  2012-06-11, 22:01 | #4748 | ||
				 | 

Cytat: 
  ale może by Cię to zmobilizowało  zresztą z ćwiczeniami często jest tak,że się nie ma siły, ciężko się zmobilizować itd, a jak się już ruszy  to potem dostaje się takiego powera  w teorii to ja jestem super  szkoda, że sama się nie stosuje do tego co mówię  ale to nie wiem, może np basen? a wcześniej też coś o bieganiu z TŻtem wspominałaś?  ciężko, no ale trzeba się jakoś zmobilizować  ja teraz to raczej nie dam rady z jakąś aktywnością, bo i tak teraz mi ciągle mało czasu na wszystko, przez tą sesję, Euro i pracę  ale od lipca to na prawdę muszę się porządnie za siebie wziąć   tak chciałam już do wakacji jakoś wyglądać, żeby spokojnie założyć krótki spodenki, spódniczkę czy coś, a tu  maskara. Dzisiaj to w ogóle jestem jakaś cała na nie i beznadziejny humor mam  kładę się już chyba  pooglądam tv i może usnę. Dobranoc  ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat: 
  ale nie ma sensu się tak wkurzać przez jakiegoś idiotę  olać to i tyle   | ||
|     | 
|  2012-06-11, 22:10 | #4749 | ||
				 | 

Cytat: 
  nie musiałam się już zmuszać jak robiłam te brzuszki przez ponad 2 tygodnie... a tu masz, jeden wyjazd i  ehh, muszę się wziąć w garść!  basen, nigdy w życiu  raz, że nie umiem pływać  dwa, że wstyd się w ogóle pokazać w stroju kąpielowym  No TŻ coś się nie kwapi do biegania  no to ja też nie...  dzisiaj taki dzień bez sensu  jutro będzie lepiej! Musi!  Dobrej nocy    Cytat: 
  spartaczył mi dzień   Też już zmykam  do jutra   | ||
|     | 
|  2012-06-12, 15:00 | #4750 | 
				 | 

hej  ja już po pracy. Ciężko mi było dzisiaj wysiedzieć tam 6h po tygodniu wolnego  ale jakoś dałam radę  miałam się trochę pouczyć po pracy, ale jakoś nic mi z tego nie wyszło  a zaraz się zbieram i do TŻta, i idziemy do znajomych na mecze   | 
|     | 
|  2012-06-12, 17:06 | #4751 | |
				 | 

Cytat: 
  Mi już dzisiaj szybciej zleciało  wczoraj to była masakra  Ja też oglądam już meczyk!  Już jest 2:0 dla Czechów!  booooziu, ale się cieszę!   | |
|     | 
|  2012-06-12, 22:48 | #4752 | 
				 | 

Yuuupiii!!!!     Lepszy remis niż pogrom przez Rusków  więc jestem bardzo usatysfakcjonowana wynikiem meczu  w ogóle mecz był super! Trzymał w napięciu do ostatniej minuty!   teraz tylko wygrać z Czechami i juhuuuu!    i chyba pora iść spać  dobranoc!   | 
|     | 
|  2012-06-13, 06:25 | #4753 | 
				 | 

hej  no dobrze jest  chłopaki dobrze grali, mogliby to nawet wygrać  no ale remis jest ok  choć tak czy siak z Czechami musimy wygrać  ale z taką grą na pewno dadzą radę  zaraz zbieram się do pracy  a leje u mnie jak nie wiem  dobrze, że dziś tylko 4h  choć potem muszę się uczyć, a tak mi się nie chceeeee   | 
|     | 
|  2012-06-13, 06:47 | #4754 | |
				 | 

Cytat: 
  bronili do upadłego  ale widzisz tu nie ma co gdybać, bo każdy mecz jest inny  nie ma lepszej/gorszej drużyny   Rosjanie zgromili Czechów, Czechy Greków  także trzeba wierzyć w naszych  jak będą grali tak zaciekle jak z Rosjanami to nasze szanse są ogromne  Ja już w pracy  nie wiem jak ja tu dzisiaj wysiedzę  spałam 5 godzin  zamuła totalna   U mnie na razie nie leje, ale deszczowe chmury się czają  w ogóle za lekko się dzisiaj ubrałam  ale zmyliło mnie 16 stopni na termometrze  a wiatr jest tak zimny, że mimo że mam 5 min drogi do pracy to zmarzłam okrutnie   | |
|     | 
|  2012-06-13, 10:30 | #4755 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Hello  Dzien dobry w ogole..U Mnie taka pogoda,ze sie z domu nie chce wychodzic,tak ciemno sie robi jakby noc miala za chwile byc.oststanio u Mnie tez nieciekawie bylo bo to sesja,musialam sie tyle uczyc na egz i to euro...ale jakos musimy dac rade,ja chyba sie zapisze znow na silke  bedzie jakas motywacja by sie ruszyc i pocwiczyc   
				__________________  ODCHUDZANIE  | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-06-13, 12:01 | #4756 | ||
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
  coś rzadko tu do nas zaglądasz  a co jak co, na Wizaż zawsze musi być czas    już po sesji, czy jeszcze zostały Ci jakieś egz?  też myślę o siłce, ale jakoś od lipca  ja już po pracy, dobrze że dziś tylko 4h, ale i tak ledwo tam wysiedziałam  jakoś męczy mnie ostatnio ta praca, to dzwonienie. Zwłaszcza, że teraz już w sumie wakacje, więc 95% telefonów to od razu że nie są zainteresowani bo urlopy itd itp i w ogóle takie wkurzające to jak tyle dzwonisz a niewiele z tego jest i w ogóle  w ogóle dzisiaj znowu jakiś lipny humor mam, taka na nie do wszystkiego jestem, a jeszcze @ dostałam  za naukę muszę się brać, a tak mi się nie chcę   | ||
|     | 
|  2012-06-13, 19:03 | #4757 | ||
				 | 

Cytat: 
  dziś cały dzień normalnie takie ulewy, że szok  jak lunęło o 11 to myślałam, że powódź będzie  dobrze, że jak wychodziłam z pracy to akurat przestało napi.e.przać  bo biedna bym była w samych japonkach  ledwo co doszłam znów zaczęło lać  biedne Wy jesteście z tą sesją  źle to rozegrali, Euro i sesja  dużo jeszcze masz tej nauki?  Cytat: 
  ja bym się do tego nie nadawała  Też mam humor do  i też jestem przed @  nosi mnie  i chce mi się słodkiego  ale jak patrzę na swój brzuch, nogi, ramiona to mi się ryczeć chce  Obejrzałam meczyk  super, że Portugalia wygrała   | ||
|     | 
|  2012-06-13, 19:38 | #4758 | |
				 | 

Cytat: 
  możemy się łączyć w bólu z tym humorem dzisiaj  ja to już patrzeć na siebie nie mogę, kurde kilka dni rozpusty a od razu jak to widać  po brzuchu i w ogóle, no dramat  ale chociaż dzisiaj, pierwszy raz odkąd zaczęło się Euro w miarę udany dzień. Bez % i żadnych grzeszków  idealnie nie było, ale w porównaniu z poprzednimi dniami to super na prawdę  i przyszła moja kołyska  poćwiczyłam nawet  i zamierzam codziennie robić  ale w ogóle taka duża jest i trochę dziwna, taka inna niż te z którymi wcześniej miałam do czynienia. Bo większość jest taka bardziej wygięta, a tu w tej mojej ten uchwyt do trzymania jest bardziej w górę. A ja niska, krótkie ręce, więc trochę to dla mnie za wysoko  a nie jest w żaden sposób regulowane, więc trochę średnio. Dla mojego brata jest ok, no ale wiadomo on facet, większy itd to inaczej.  No ale daję radę   | |
|     | 
|  2012-06-13, 20:51 | #4759 | 
				 | 

Hej  Co do sesji to zostaly Mi 2 egzaminy,pisemny w ten piatek i ustny jakos w przyszlym.Nie chce Mi sie uczyc wiec lipa  Bylam dzis sie zapisac na silke,nic nie zaplacilam jeszcze bo 1 dzien za darmo,mozna wszystko oblukac i jak sie podoba to wykupic karnet,Ale jestem zadowolna,super nowiutkie sprzety,strefa kobiet,fitness 2 sauny rozne,mnstwo atrakcji za 85zl na miesiac za wszystko, a cala silownia wielka jak niewiem co.Nie to co kiedys chodzilam i placilam 180 za taka lipe,troche mam teraz dalej ale warto  w ogole jutro mam wyjazd z uczelni na caly dzien jakis terenowy a nie chce mi sie, ze szok.. Milego wieczoru   
|     | 
|  2012-06-14, 06:38 | #4760 | 
				 | 

Dzien dobry  Ja wlasnie smigam z domu,bo mam ten wyjazd i jade z doktorem,bo mieszka kolo Mnie i zaproponowal,ze moge z nim,hehe ciekawe o czym bede z nim gadac.. zycze milego dnia   
|     | 
|  2012-06-14, 11:29 | #4761 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

heeeeej   melduję się , cała i zdrowa  dopiero tydzień na wyspie a już się tak przyzwyczaiłam do tego wszystkiego, że czuję się jak bym tu od dawna siedziała   jeśli chodzi o pracę, to jestem w swoim żywiole, bo to lubię, także jest OK  ale mam mniej godzin niż w ubiegłym roku co przekłada się na mniejsze zarobki  więc szukam sobie jeszcze dodatkowo part time'a  i byłam wczoraj w hotelu, w którym dorabiałam ostatnio i menadżer chyba bardzo mnie lubi , bo od razu zaproponował mi pracę na pełnym etacie    no ale nie dam rady i tu i tu bo bym się zaharowała na śmierć chyba  i teraz kombinuję jak by to rozegrać, żeby mi dał w tym hotelu jakieś sensowne godziny  wtedy to bym miała dobrze dopiero   mieszkanie też fajne, mamy pokój z TŻtem w domku jednorodzinnym u takiej angielki, młodej, chyba 27lat ma, mamy do dyspozycji cały dom i w ogóle   a ja trzymam kciuki za Waszą sesję dziewczyny  i za pracę  jutro mam wolne to się odezwę znowu     
				__________________ Nowy rok - nowe wyzwania  | 
|     | 
|  2012-06-14, 11:38 | #4762 | |
				 | 

Cytat: 
    super, że się odezwałaś  i w ogóle, że zadowolona jesteś   z pracą na pewno dasz radę i dogadasz się jakoś, żebyś miała fajne godz i mogła spokojnie połączyć i to i to  tylko żebyś się tam nie przemęczyła  wypoczywaj też i porób jakieś zdjęcia i nam pokaż!  dzień dobry  ale dziś pogoda  no masakra  już po pracy, dzisiaj też 4h, więc jakoś zleciało  teraz nauka czeka  praca, sesja i Euro w jednym czasie to zdecydowanie za dużo    w ogóle jakoś nie potrafię tego wszystkiego ze sobą połączyć,żeby było ok, bo ciągle mi mało czasu na wszystko   | |
|     | 
|  2012-06-14, 18:00 | #4763 | ||
				 | 

Siema   Cytat: 
  Ale super masz tą siłownię  fajnie, że znów się zapisałaś  Cytat: 
    Ale super, że wszystko Ci się podoba  no i jakie masz powodzenie z pracą  wiadomo, przyjechała polska piękność to się o nią biją  tylko nie przesadź z tą pracą  odpoczynek Ci się należy  zostaw trochę czasu dla nas   właśnie! Zdjęcia chcemy!!!  Boszzze kolejny zamulasty, deszczowy dzień  normalnie cały ten tydzień do  masakra  zapowiadali weekend upalny, ale z tego co widzę już się zmieniło  cudnie  Meczyk oglądam   | ||
|     | 
|  2012-06-14, 18:51 | #4764 | |
				 | 

Cytat: 
  też oglądam  w ogóle dzisiaj miałam całkiem dobry dzień pod względem diety, a tu przed chwilą moja mama wróciła z pracy, z pistacjami  tak więc niestety grzeszek zaliczony    ale co tam ostatnio grzeszyłam bardziej  potem jeszcze machnę brzuszki, to się wyrówna   | |
|     | 
|  2012-06-14, 19:53 | #4765 | |
				 | 

Cytat: 
  Torres jest niesamowity  już strzelił bramkę  Ja dzisiaj miałam jeść super mega dietetycznie i co? TŻ zrobił na obiad spaghetti  a potem zjadłam pól loda Kit Kat  super   | |
|     | 
|  2012-06-14, 19:58 | #4766 | |
				 | 

Cytat: 
  a tam spaghetti na obiad to jeszcze żadna tragedia  a pół loda też nie zaszkodzi  wróciłaś do brzuszków?  ja już dzisiaj po  po ile w ogóle robisz?   | |
|     | 
|  2012-06-14, 20:05 | #4767 | |
				 | 

Cytat: 
  za Hiszpanię  Wiem, że nie tragedia, ale chciałam dzisiaj się oczyścić i zamierzałam jeść lekko  Nie  ale dzisiaj zrobię!  choćby nie wiem co!  no a dla Ciebie gratki   Na początku robiłam po 70, a potem regularnie zwiększałam  ostatnio było po 160-170  nie przesadzam z ilością, bo słyszałam, że lepiej zrobić mniej, a dokładniej niż odwalić na szybko bóg wie ile   | |
|     | 
|  2012-06-14, 20:11 | #4768 | |
				 | 

Cytat: 
  oj tam, to jutro się postarasz, żeby było lepiej i tyle  no  ja dzisiaj zrobiłam 50  a to racja, że lepiej mniej a dokładnie. ale 160 to już sporo mi się wydaje  choć w sumie przy tych filmikach typu 7min abs itd więcej się robi  nie wiem no, ja nie zamierzam robić dużo, ale codziennie   | |
|     | 
|  2012-06-14, 20:24 | #4769 | |
				 | 

Cytat: 
  No muszę się zmobilizować  najtrudniej zacząć, potem jakoś idzie  Ja dzisiaj pewnie też zrobię 50, ale po przerwie dobre i tyle   Widać, że murawa jest zroszona wodą  Ej, w ogóle to tam chyba pada   ryj trenera Irlandii jest mokry     | |
|     | 
|  2012-06-14, 20:25 | #4770 | |
				 | 

Cytat: 
  znów pewnie będą % i jakieś niezdrowe przekąski w czasie meczów a  rośnie  a ja kurczę widzę, że tyje, ale motywacji kompletnie brak, żeby cokolwiek z tym zrobić. Nic mi się nie chce i tak na prawdę jest mi to w tym momencie obojętne  nie wiem czy to wina zmęczenia, czy co  ale teraz mi to zwisa a potem będę płakać, i męczyć się żeby zrzucić to, co teraz przytyję przez własną głupotę i co zresztą wcześniej straciłam na prawdę się starając  takie błędne koło, masakra  nie ma to tamto  ja mam kołyskę, też robię, więc będziemy się nawzajem mobilizować  więc nie ma to tamto i brzuszki mają dziś być  nom  przy takiej pogodzie to nie ma się co dziwić  ale po tamtym meczu Hiszpanie narzekali właśnie na murawę, że mokro itd  dzisiaj jak wygrają to raczej nie będą narzekać   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.