|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
zjedzmnie - gadasz na niego, gadasz, na prawie każdym kroku pokazujesz nam jaki to on jest niedobry i jak bardzo różne są Wasze oczekiwania od związku. Po czym i tak z nim nie zrywasz, a jak zrywasz, to wracasz w sekundzie. Więc albo jesteś masochistką i to lubisz, albo on ma też zalety, o których wspominasz tu rzadko i półgębkiem, żeby nie zaburzyć kreowanego tu przez Ciebie imidżu chama i prostaka :P
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Elve, skłaniam się ku temu pierwszemu
albo to skarb a nie facet a ja zła nie dostrzegam w nim tych pokładów zalet.. Jutro jedziemy na wyścigi to mam nadzieję że nie będę miała popsutego weekendu jego humorkami. Pograłam chwilę w remika na kurniku więc idę przeprać bokserkę na wyjazd i koszulkę do spania oby do jutra wyschło bo jest już 17 a pogoda taka.. średnia.
|
#4353 |
|
Nie depcze krokusów
|
To nie pierwszy ani ostatni raz, gdy pokazuje, jak różne macie oczekiwania...
|
|
#4354 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja potrzebuje hospitalizacji ![]() Cytat:
Przy czym ja wcale nie poznaję aż tak dużo ludzi, jak moi niektórzy znajomi i nie mam aż takiej łatwości nawiązywania kontaktów. Cytat:
![]() bejbe... dżizas Ja nie wiem, czy to nie Ty powinnaś mieć ksywę Marudnik Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4355 | |
|
Zadomowienie
|
W przyszłą sobotę już mnie nie będzie w Polsce, tralalala. I szczerze wam powiem, że narobił mi się taki burdel w życiu, że chyba się z tego nawet cieszę. Pamiętacie historię o moim przyjacielu, który postanowił że lepiej byłoby być kimś więcej? No to teges, więcej mi się nawet nie chce pisać
.Cytat:
.Mojej wiary w dobro już prawie nie ma .Jak miałam 16, to miałam chłopaka, przy którym ja grałam. Później on przy mnie. Później graliśmy razem. Jak miałam 20, miałam tak samo. Jak miałam 24, to samo. Gwoli ścisłości, każdy z nich był innym chłopakiem, ale zawsze była przy tym niezła zabawa. A teraz nie mam chłopaka i nie gram. Ale smutek . Ogólnie to chyba dużo z tego, że on ma ją w dupie, ale ja nie wiem jak tam u nich jest naprawdę, bo tego w o-g-ó-l-e nie ogarniam. |
|
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnośnie tego, co wczoraj pisałam: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1345109031
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-08-17 o 21:16 |
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oki, już w jego temacie nie będę się wypowiadać, bo za każdym razem znajdziecie tysiąc powodów żeby go usprawiedliwić, całkiem jak moja przyjaciółka. Zamiast stanąć po mojej stronie zawsze znajdzie argument żeby wytłumaczyć jego zachowanie. Proszę, nie komentujcie tego co napisałam wyżej ani niczego co będzie związane z nim. Dzięki
|
|
#4360 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
No nie jestem. Rozum sobie zdaje z tego sprawę
Cytat:
![]() Poza tym w sumie to chyba nigdy słodycze nie poprawiały mi humoru. Rozkosz w gębie, jasne, ale żeby to działało też na neurony? Niee, od tego mam muzykę ![]() A co Was będzie denerwować, wystarczy że mnie doprowadziła już do ciężkiej palpitacji serca i w końcu do totalnego wdupiemania ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ostatnio sporo zakazów i tematów tabu nam się w wątku robi - weźcie napiszcie coś nie tak o Blondynie, żebym też mogła zakazać Wam się wtrącania
|
|
|
#4361 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jeśli jako tłumaczenie odbierasz pisanie, że jemu się po prostu nie chce do Ciebie odzywać, bo nie czuje takiej potrzeby, tylko woli sobie pograć, to ja nie wiem, w jaki sposób bardziej mam go oczernić ![]() Ależ on jest słodziutki blondasek, grzeczny aniołeczek...
|
|
|
#4362 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Japergolę
Masakra. Cytat:
PS. Nie masz prawa decydować o tym, co on albo ktokolwiek robi albo będzie robił. To jego życie i jego decyzje. Można kogoś poprosić, żeby coś zrobił/nie robił, ale jeśli się nie zastosuje, to (o ile nie jest to nielegalne) daj spokój i zajmij się sobą zamiast go męczyć. Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-08-17 o 22:19 |
|
|
|
|
#4364 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na koncerty do klubu pewnie, że chcę chodzić, ale nie zawsze mam z kim. Przecież nie pójdę sama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ok - poznaję ludzi, ale najczęściej są to znajomi znajomych, więc ciągle to samo towarzystwo. A załóżmy, że jestem kompletnie sama i co? Nie mam z kim wyjść to raz, dwa - nawet jeśli gdzieś pójdę, to mam sama do ludzi podchodzić i ich zagadywać? Tak bez niczego? No ok, wtedy to będzie znajomość na chwilę, ewentualnie ktoś z kim mogę pogadać jak wpadniemy gdzieś na siebie. Ja chcę poznać ludzi, z którymi mogę spotykać się regularnie, wygłupiać się, wiedzieć że im na mnie zależy, że mogę na nich liczyć w razie W. A jak narazie zrywając kontakt ze wcześniejszymi nic mi nie zostanie. Nawet poczucie, że w razie czego ktoś tam gdzieś jest i mogę się odezwać i spotkać od czasu do czasu. Ja nie uważam, że znalezienie sobie nowych znajomych jest proste. No nie i już. I ja nie mam pojęcia jak mam to zrobić. Cytat:
![]() Ja też głupawki nie żałuję, przynajmniej ja mam wesoło, a co sobie kto pomyśli to jego sprawa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja ją już straciłam chyba ![]() Cytat:
![]() A gdzie będziesz? ![]() Cytat:
![]() Ja jakiegoś doła złapałam, siedzę w domu i coś mi się wydaje, że szykuje mi się samotny weekend i na samą myśl mam łzy w oczach i ryczeć się chce. Ja tak naprawdę nie mam nikogo. Miałyśmy wyjść z kuzynką jutro na miasto, oczywiście do kulturalnego klubu, wszystko pięknie, po czym dzisiaj oznajmiła mi, że jedzie na weekend do brata do miasta godzinę drogi stąd. Właśnie pojechała, wróci w niedzielę. No i zostałam sama, nawet nie mam do kogo gęby otworzyć, chyba że do rodziców. Moja siostra jedna nie wychodzi już prawie w ogóle, a jeśli już to ciężko się z nią bawić. Druga ma faceta, więc też często nie wychodzi. Stałe towarzystwo wychodzi raz na miesiąc - dwa. Z byłym przyjacielem się nie kontaktuję, a z jego towarzystwem nigdy się nie umawiałam, zawsze spotykałam ich jak wychodziłam i dopiero wtedy się razem bawiliśmy. Jedyne towarzystwo z jakim mogłabym wyjść, a z którym wolałabym się nie pokazywać na mieście już więcej, bo za dużo niemiłych komentarzy słyszę, to towarzystwo z którym musiałabym iść do klubu od którego jestem w trakcie odwyku, i nie mogę tam iść bo nie czuję się na to psychicznie gotowa. Mam pretensje do siebie samej o to, że jestem sama, i też do kuzynki o to, że mnie zostawiła, ale z drugiej strony co? Przecież ona za miesiąc wraca do Polski i i tak zostanę sama jak palec. Malla ty kiedyś pisałaś, że rzadko się z ludźmi spotykasz, ale tobie to odpowiada. Mi nie, ja uwielbiam ludzi, najchętniej wychodziłabym gdzieś gdzie mogłabym spotykać się z ludźmi codziennie, nienawidzę tego stanu teraz, czuję się cholernie samotna, mam wrażenie, że zaraz zwariuję. Ryczeć mi się chce. Tak bym chciała poznać kogoś podobnego do mnie, ale to chyba nie możliwe... Tak, pewnie mam PMSa, bo w ten weekend spodziewam się okresu, ale to nie ma nic do rzeczy
|
|
|
#4365 |
|
Nie depcze krokusów
|
Enjoy - mam ludzi w pracy, po pracy mam ochotę od nich odpocząć
![]() Chodzisz rok w Conversach? Mam zapłacić 200 zł za buty na jeden rok? Zmieniałaś zwykłe trampki 3x w roku? W czasach szkolnych najtańsze trampki z bazaru wystarczały mi na rok szkolny oraz wakacje, kiedy to pływałam w nich w rzece i prałam w pralce.
|
|
#4366 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
I nie boisz się, że będziesz je musiała co 2 dni wrzucać do pralki?
![]() Noooo ![]() Heh, ja wiem o nim mnóstwo złych rzeczy, ale są to sprawy przedzwiązkowe...odkąd jest ze mną, robi za uosobienie cnót wszelakich, zresztą ja też podobno się nieco stonowałam z okazji tego związku Czasem się tylko zastanawiam czy nie przesadzam z naiwnością, bo jednak wzięłam sobie faceta z dużym i ciężkim bagażem doświadczeń wszelakich, z przeszłością na wielu płaszczyznach bolesną, na wielu skuwysyńską. O większości wiedziałam wcześniej, część zostaje mi dawkowana...ciekawe czy będę wyjątkiem od reguły, czy też jednak potwierdzeniem, że wiara w człowieka nie popłaca ![]() Cytat:
|
|
|
#4367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Też mam ludzi w pracy, po pracy mam po prostu ochotę zmienić towarzystwo, ale dalej w jakimś przebywać.
Cytat:
nie chodzę rok w Conversach bo nigdy takowych nie posiadałam nie miałam też nigdy typowych trampek, ale coś trampkopodobnego, co po 4 miesiącach chodzenia, wyglądało tak, że aż żal było to ubierać Nie wiem ile takie Conversy wytrzymają, może i dłużej, ja się nie znam.Nieeeeee Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=A4-pf...layer_embedded Cytat:
O ile miłość rzeczywiście istnieje ![]() Cytat:
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Reaguję na M intensywnie, sama nie wiem dlaczego, może dlatego, że chce cos więcej, ale nie rozmawiam z nim o tym. Nie chcę o nim pisać, bo sama muszę dojść do jakis wniosków, a czasami czuję, że wywieracie na mnie presję, mam dość dostawania po głowie.
Mój brat to jednak niezła cicha woda, kupił Audi A4 kombi i okazało się, że jestem jedyną osobą chyba, która o tym wiedziała przed - pokazał mi tylko foty, zapytał o zdanie i powiedział, że chc kupić. No i kupił. Fajnie patrzeć, jak sie cieszy z tego. ![]() Bejbe chciałam cos napisać, ale powstrzymam się.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#4369 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Lubię a4, przyjemnie się jeździ
|
|
#4370 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam filmowy piątek i ciągle ryczę na filmach i się podniecam jak szczeniak
filmami dla nastek, no, ale cóż dziś tak mam - 3 metry nad niebem i tylko Ciebie chcę aaaaaaaaaaah
Edytowane przez grzechuwartka Czas edycji: 2012-08-17 o 23:50 |
|
|
|
#4371 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=OPYcFQxsKlQ ale przy tym się noga ciężka robi :P Kiedyś przy tym kawałku weszłam w zakręt na 2 kołach Cytat:
Ale że jest noc, weekend i czas nieco depresyjny, to mam takie a nie inne przemyślenia. Chyba czas iść spać :P To może W KOŃCU się wykurujesz? ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#4372 | |||||
|
Zakorzenienie
|
kimi, można się łatwo domyślić, czemu tak na to reagujesz...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie myślałaś o tym, że brak znajomych z innej półki wiąże się u Ciebie z tym, że dość monotematycznie spędzasz czas? Ciągle tylko ten klub, tamten klub itd itp... Fajnie się czasem trochę otworzyć na innych ludzi a nie tylko prowadzić casting na przyjaciółkę, bo z tego i tak nic nie będzie Ja mam ludzi w pracy, cały dzień z nimi gadam, wracam do domu i idę do innych ludzi Dziś raz w końcu od nie wiem jakiego czasu zostałam w piątek w domu, bo po wczorajszym ledwo miałam siłę doczołgać się po pracy na kanapę. No i jutro dwie domówki muszę zaliczyć, nie wiem jak mi się to uda ![]() Cytat:
Chociaż przyznam Wam, że ja bym pewnie nie dała rady zaufać facetowi, który wcześniej odstawiał cuda, za bardzo bym się bała
|
|||||
|
|
|
#4373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie mogę się doczekać na koncert Novany 15 września - napewno nie są tacy dobrzy jak Nirvana, bo Kurta Cobaina się zastąpić nie da, ale sam fakt, że będą grać ich piosenki... W ogóle fajny dzień to będzie - będzie 9 różnych zespołów w 3 różnych klubach - zespoły grające covery Green Day, Nirvany, ACDC, Coldplay, Kasabiana, Arctic Monkeys, U2, The Police i The Rolling Stones - i mam wielką nadzieję, że poukładają godziny tak, żebym mogła zobaczyć kilka z nich, z czego najbardziej i tak zależy mi na Nirvanie i Kasabianie ale chętnie też zobaczę The Rolling Stones, i w sumie to wszystkie bym chciała ![]() Cytat:
|
|
|
#4374 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Spokojnie, masz jeszcze chwilę do mojego podeszłego wieku
![]() Cytat:
bo wychodzę z założenia, że jeśli ze mnie się dało zrobić grzeczną do porzygu, to z wielu innych też się da Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4375 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię wina
Nie poszłabym na wernisaż bo mnie po prostu to nie interesuje. No ale co... mogę iść do kina, tylko że tam też ludzie przeważnie chodzą w parach, czy ze znajomymi co nie? Cytat:
), czwarta (ludzie z pracy, od czasu do czasu wychodzimy razem, ale bardzo rzadko). Miałam jeszcze jedną, ale się posypało. No i... chyba tyle. Reszta to tacy dalsi znajomi.Cytat:
Cytat:
Ok, tylko teraz Z KIM ja mam pójść gdziekolwiek? Z KIM cokolwiek robić?Cytat:
Otworzyć się na innych ludzi? Ja jestem bardzo otwarta Tylko widzisz, nie mam zielonego pojęcia gdzie mogłabym chodzić. Sama, bo przecież nie mam z kim.Ku.wa odpisuję wam i ryczę jak bóbr. Chyba pójdę spać ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-08-18 o 00:17 |
|||||
|
|
|
#4376 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Coś ta noc ma niedobrego w sobie... Hue hue
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tu nie pomogę, bo totalnie nie kumam problemu, masz dalszych znajomych ale nie możesz się z nimi umówić i poszerzyć kręgu o ich znajomych - nie ogarniam
|
|
|
|
#4378 | |
|
Zadomowienie
|
Bo już chyba z niego wyrosłam. W sensie, przestałam się przejmować facetami. Odpukać, mam nadzieję że to trwałe. A jeśli o inne rzeczy chodzi, to się nie umartwiam, bo mi wszystko w miarę wychodzi
.Mam nadzieję, że to granie to nie jest temat zakazany, bo właśnie chciałam tylko jako trochę nieobiektywna osoba spytać, co jest w nim złego? Cytat:
![]() No kurde, to chyba normalne, tak się zwykle poznaje nowych ludzi. Tyle że ja przez ostatnie dwa miesiące też popoznawałam tylu nowych przez znajomych właśnie, że aż strach się bać. W ogóle moim głównym problemem odnośnie ludzi jest to, że mam za dużo znajomych i nie ogarniam już kontaktów z wszystkimi. No, oczywiście poza najbliższymi przyjaciółmi, bo z nimi zawsze jestem blisko i na bieżąco. http://www.youtube.com/watch?v=EPhWR4d3FJQ ![]() Ja już jestem chyba za stara .
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Rozeznanie
|
Ale się zryczałam
głupieje na stare lata
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie moje mnie opuszcza na 2 tygodnie (praca). Ja nie chcę sama zasypiać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

albo to skarb a nie facet a ja zła nie dostrzegam w nim tych pokładów zalet..
oby do jutra wyschło bo jest już 17 a pogoda taka.. średnia.

I tak jest nieźle, bo nikt mnie nie obwinia, a tego się najbardziej bałam.
.

Jak po dopalaczach czy coś. Na szczęście się oddaliłam i nikt z żałobników tego nie widział. Potem ktoś mi wytłumaczył, że czasami można tak histerycznie zareagować na stres, podobno ludzie czasami się śmieją na wieść o śmierci bliskiego itp. Okropność

Zmieniałaś zwykłe trampki 3x w roku? W czasach szkolnych najtańsze trampki z bazaru wystarczały mi na rok szkolny oraz wakacje, kiedy to pływałam w nich w rzece i prałam w pralce.