|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Cytat:
|
|
#4322 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dziewczyny opisują prostowanie na blogach to zawsze podkreślają, że trzeba robić w masce ochronnej i wietrzonym pomieszczeniu. Cytat:
Nie zależy mi na idealnie prostych włosach, ale zależy mi na normalnych. Nie mam zdrowia walczyć z puchem w kręconych, szczególnie, że mieszkam 500 metrów od morza a pracuję może z kilometr czy półtora od nabrzeża. Wilgotność tu jest zawsze mega wysoka, nie ma szans zapanować tu nad moimi włosami. A jeśli chodzi o nakładanie połowy warzywniaka we włosy, poranną reanimację fal, gotowanie jakichś glutów lnianych, to sorry, ja wysiadam Cytat:
Cytat:
Ja teeeeż!!! Jak jestem u kogoś, kto to ma, to w drzwiach zostaje za mną tylko przeciąg i już się na tym rozwalam ![]() Cytat:
Jak Ty możesz spokojnie o lakierach po tym, co się wydarzyło?! Ja bym latała w tę i w drugą i wstawiała zdjęcia piździonka w różnych okolicznościach przyrody i oświetlenia Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wszystko idealnie, myślałam, że się na niego rzucę a potem... eeee... ![]() Ale elve, ja go nie utwierdziłam w przekonaniu, że było super Tzn nie cisnęłabym mu specjalnie, ale pełen dumy zapytał i szczerze się zdziwiłam... |
|||||||||||
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówi że brzydkie. Ja tak wywnioskowałam Ale nie podobam mu się w rozpuszczonych i nigdy nie powiedział nic miłego na moje włosy. Jak chce usłyszeć komplement to sama muszę zapytać "długie mam włosy, nie?" "Ładne, nie?" "Ładna fryzura?" On tylko lakonicznie i z irocznicznym uśmiechem "Tak, długie" "tak, ładne" "tak, ładna" bo wie że punkcie włosów mam fioła i musi tak powiedzieć.
|
#4324 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
znamy, znamy ![]() Cytat:
Non stop się na niego gapię i przy każdej pracy fizycznej zdejmuję, żeby się nie zarysował (już mu zrobiłam jedną ryskę o beton :P ) A że ogólnie nie jestem wylewna na społecznościówkach, to i ten temat na razie został pominięty milczeniem...pewnie się pochwalę za jakiś czas Cytat:
![]() No to weź uważaj co o nim tu piszesz, bo sobie dziewczyny opinię wyrobią
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2012-08-17 o 08:18 |
|||
|
|
|
#4325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A faceta nigdy nie wyczujesz; jeden lubi loczki, drugi artystyczny nieład, trzeci gładkie i wyprostowane. Elve - w poszukiwaniu butów przeczesałam allegro. Nie ma nic ![]() Z alle przyszły do mnie dziś 2 kiecki. Całkiem fajne, niestety za długie. Eh, los mi rzuca kłody pod nogi w drodze do zmiany image
|
|
|
|
|
#4326 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ja tak wczoraj szukałam torebki...znalazłam w końcu, ale nie lubię wybierać z jednej jedynej, która mi się podoba ![]() A buty bym sobie znalazła bez problemu, tyle że ja nie mam zaj.oba obuwniczego, kupuję jak już nie mam w czym chodzić. A kiecki lepsze za długie niż za krótkie Dobra krawcowa i heja
|
|
|
#4327 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie jestem w trakcie, nie jest łatwo i mam wrażenie, że niby zmieniając towarzystwo, po prostu stracę znajomych, i zostanę sama bo nowych - i normalnych - nie znajdę. Ej, a w ogóle jak ja mam zmienić towarzystwo, jak np teraz próbuję się ukulturalniać, wczoraj poszłam sobie na koncert lokalnego zespołu, chciałam się zachować jak normalny, kulturalny człowiek, a wyszło z tego tyle, że dostałam głupawki i cały wieczór się śmiałam (cholera wie z czego) i robiłam z siebie debila. To kto normalny będzie się chciał ze mną zadawać ![]() Buahaha rozwalił mnie ten tekst Jakie kongo Cytat:
![]() Tyś widziała puch... ![]() Masz śliczne włosy. Ja jak kiedyś wstanę rano i rozczeszę swoje, zrobię zdjęcie i wtedy zobaczycie co to puch Cytat:
To musi być dopiero cios dla faceta ![]() O a w ogóle to mam nowe "widzimisie" - trampki conversa, tylko nie mam pojęcia gdzie w moim mieście mogę je kupić, a na ebayu boję się zamawiać bez mierzenia
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-08-16 o 23:31 |
|||||
|
|
|
#4328 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.oleksy.net.pl/ Ryłko Quazi Gino Rossi Cytat:
Cytat:
Męczyły mnie dzis znowu koszmary. Zauważyłam, że czuje sie coraz lżejsza im więcej rzeczy wywalę. Leci wszystko, co mi sie kojarzy z toksycznym i mam potem wrażenie, że odcinam krępujące mnie sznurki. Miałam przez 2 dni chyba totalnego doła, nie robiłam nic przez całe dnie. Wczoraj o 23 zaczęłam czytać o Europie na wiki do nocy i zaspałąm dziś do pracy. Mam na 8, a wstałam dzis to była 8. 07. Po pracy pojechałam do Ikei, przzeleciałam sklep ino wicher, kupiłam kosze na zakupy w Aldi, jak wróćiłam do somu do wysprzątałam góre szafy na pościel. Jutro ide do fryzjera, tak mnie nosi. Wkurzyłam sie dziś w pracy, jak reagujecie, jak ktoś zachwala inna osobę i porównuje ją pośrednio do Waszej osoby - oczywiście wypadacie pośrednio gorzej. Miałąm dzis taka sytuację, myślałam, że będzie gorzej, a wkurzyłam się mocno. Skomentowałąm żartem, ale było widać, że mnie ruszyło. Teraz mi przeszło, ale wyszłam z pracy wściekła. Endżoj nie jest łatwo zmieniać towarzystwo, dziewczyny pisały, gdzie można poznawac kudzi: wernisaże, eventy, koncerty.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-08-16 o 23:24 |
||||
|
|
|
#4329 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Poszłam dziś ze znajomymi na piwo, duża ekipa z dawnych czasów, uwielbiam ich, mam do nich ogromny sentyment, bo znamy się od przedszkola. Jak zaczęli opowiadać o swoich kochankach, kochankach swoich kochanków, mężach swoich kochanek itd itp, to mi tylko tak bania puchła i puchła i teraz mam jeden wielki gar wojskowy na karku
Jak tu się ogarnąć w takich warunkach? Jakbyście to usłyszały...Historie enjoy to jest pikuś przy tym, żałuję, że nie mogę Wam opisać. MASAKRACJA. Ja wymieniłam połowę garderoby. Nie mam zdjęć w żadnym z tych ciuchów, bo jakoś robią mi zdjęcia zawsze akurat jak jestem w beleczym, bo wtedy zazwyczaj się coś fajnego dzieje ![]() Ale dobrze mi z tym bardzo, że mam inne ubrania. Jednak babie, to dużo nie trzeba. ![]() Cytat:
Jesteśmy stadni, sami się grupujemy ![]() Cytat:
![]() No raz żałowałam, ale to było kuźwa na pogrzebie, coś nas rozśmieszyło, to było okropne, w mojej głowie była rozpacz, po prostu byłam przerażona co ja odstawiam a moje ciało się śmiało Jak po dopalaczach czy coś. Na szczęście się oddaliłam i nikt z żałobników tego nie widział. Potem ktoś mi wytłumaczył, że czasami można tak histerycznie zareagować na stres, podobno ludzie czasami się śmieją na wieść o śmierci bliskiego itp. Okropność ![]() Cytat:
Takie same tylko bez gwiazdki kosztują 10% tej ceny ![]() Cytat:
Cytat:
Nikt nie lubi krytyki, nawet pośredniej ![]() Choć powiem Wam, że można się na to zobojętnić, w moim zawodzie jest tak, że już od początku studiów jest się poddawanym silnej krytyce (inaczej projektowanie nie ma sensu). Po kilku latach, jak ktoś mi powie, że to co zrobiłam jest totalnie słabe, to bardziej mnie interesuje dlaczego, niż martwi ![]() elve - nawet wdowa ma prawo po roku do drugiego wesela wg zwyczaju... Ty tym bardziej masz prawo do szczęścia. Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-08-17 o 01:33 |
|||||
|
|
|
#4330 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Bo przed snem to się powinno radośnie odmóżdżyć, a nie czytać poważne sprawy
![]() I co będzie na głowie? ![]() Cytat:
![]() Chyba pozostaje tylko łapać się kurczowo naiwnej wiary, że w naszym przypadku będzie lepiej. Cytat:
Do dziś pamiętam co czułam jak założyłam je pierwszy raz na nózie a było to jakieś 20 lat temu ![]() Cytat:
I tak jest nieźle, bo nikt mnie nie obwinia, a tego się najbardziej bałam.A wracając do zaręczyn, to wiesz jak jest, chłop się pięknie oświadczył i pojechał dwa dni później, zostawiając mnie z PMSem, stęsknioną jeszcze zanim się pożegnaliśmy...wiadomo że cieszę się jak głupia, ale przede wszystkim odliczam dni, których jeszcze w cholerę dużo zostało. Odliczam i opycham się słodyczami, które mi nawiózł poprzednio
|
|
|
#4331 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na każde spotkanie odpicowana, umalowana delikatnie, jakieś ładne wdzianko i moja charakterystyczna część - pofalowane albo pokręcone włosy. Wedy jeszcze miałam fazę na wałki plastikowe albo lokówkę (o zgrozo!) więc zawsze wyglądałam super. Po czym po kilku randkach dowiedziałam się w luźnej rozmowie że on nie cierpi loków teraz jak się z nim spotkam raz na jakiś czas to twardo się trzymam swojej fryzury, a on zawsze chwali że słodko. ![]() Cytat:
Cytat:
masz stopę 34 albo 47? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4332 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pycha ale Blondyn smaczniejszy...
|
|
|
#4333 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z pl czy zza granicy? Załamię się. Wczoraj Maruda kupił nową grę na xboxa. Przez tydzień znowu dla niego nie istnieję. Nie wiem co mam ze sobą począć. Cały dzień siedzę w domu sama. Siostra wróci dopiero późnym wieczorem, koło 23. Cooo mam robić.. już posprzątałam, poodkurzałam, pozmywałam naczynia. Chyba idę lodówkę posprzątać
|
|
#4335 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Zdarza się, owszem ![]() Zagramaniczne, głównie niemieckie. Przeważają ritter sport, toblerone i milki których u nas nie ma. I żelki ![]() Cytat:
Jak Blondyn jest i jadę na chwilę do domu, to słyszę "tylko kochanie nie odpalaj żadnej przygodówki, ja cię proszę" ![]() Książka?
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4337 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja notorycznie uciekałam. Bejb - dopiero co narzekałaś, że przez praktyki nie masz na nic czasu
|
|
|
#4338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Książka.. nie mam co czytać. Cytat:
Chyba wolę nie mieć czasu niż 18h siedzieć sama w pustym mieszkaniu.. No teraz to już szczyt szczytów.. Wiem że znowu panikuję ale zrobiło mi się tak przykro.. jestem dostępna na gg, na forum też trochę posiedziałam. Wchodzę na fb - Maruda dostępny. Tylko się zalogowałam to spier.do.lił i nagle zielona kropka znika. A byłam cały czas na gadu... zresztą, gdyby mu zależało to przecież widzi że jestem dostępna prawie wszędzie, jest telefon... Nie, nie odezwę się bo ostatnio cały czas ja się do niego odzywam. Wczoraj jak od niego pojechałam do domu koło 19 to też nie napisał. A zawsze mówił że idzie do pracy, że dobranoc albo coś.. a teraz cicho... Często pisał po pracy, koło tej 3 czy 4 nad ranem.. myślę ok, pewnie odezwie się jak się wyśpi, koło 12... i znowu nic.
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-08-17 o 13:58 |
||
|
|
|
#4339 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jak się wciągnę w dobrą przygodówkę, to ledwo do mnie dociera co się dzieje na świecie
![]() Potrafię zapomnieć odpisać na smsa i ogarniam się dopiero jak mi puści sygnałka, temu zawsze uprzedzam "kochanie zaczynam grać, może nie być ze mną kontaktu przez najbliższe 5 godzin" ![]() A jak przyjeżdża to odstawiam totalnie, zarówno gierki jak i większość znajomych, bo to czas dla niego. To poszukaj czegoś, zawsze trochę czasu zleci ![]() A ja jestem na fb w trybie offline i o ile fb nie świruje, to nikt nie widzi mojej obecności ani ja nie widzę obecności znajomych. Od razu spokojniej.
|
|
#4340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4341 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4343 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Pytanie czy z Tobą się da
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mam przy sobie odpowiedniego faceta to owszem.
|
#4345 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Skąd wiesz? Miałaś kiedyś odpowiedniego faceta przy sobie?
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę zrobić sobie sałatkę ziemniaczaną, ależ mi na nią ślinka cieknie
|
|
|
|
|
#4347 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() I po tym się nie domyśliłaś?
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba... w sumie nie..
Forever alone. Domyśliłam się, ale.. mnie to nie pasuje.
|
#4349 |
|
Nie depcze krokusów
|
To powiedz mu to!
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
On na każde zwrócenie uwagi reaguje jak alergik na sierść albo na pyłki
i to nie tak że ja krzyczę albo mówię jaki jest niedobry bo nie pasuje mi to i tamto. Tylko grzecznie. Zawsze się oburza. Czy mu powiem że dał za dużo cukru do herbaty, czy że nie podoba mi się dane zachowanie. Ja też nie lubię krytyki, nikt nie lubi, ale on się puszy w sekundę.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

ja o niego walczę jak oszalała, skoro już dzisiaj wcisnę na włosy gluta z siemienia lnianego to już dowód na to że całkiem mi odbiło
Jak jestem u kogoś, kto to ma, to w drzwiach zostaje za mną tylko przeciąg i już się na tym rozwalam
Ja bym latała w tę i w drugą i wstawiała zdjęcia piździonka w różnych okolicznościach przyrody i oświetlenia
No i się posklejały w strąki. Nie mam ochoty ich reanimować.

Jak on może.