Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:) - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-12, 17:21   #571
Sophia_1
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
no troche tak bo przewaznie jakies 5-7 dni przed @ mam juz cmienie brzucha, albo cokolwiek, a tu nic
ale z drugiej strony staram sie nie zastanawiac a tym bardziej nie nakrecac, nieglugo pewnie bede wiedziec
dokładnie. Trzymam kciuki

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 17:31   #572
grulla
Raczkowanie

GG do grulla

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Piątek..eh ciężki dzień. Postanowiłam iść do psychologa na terapię..chce przeciąż wieź z toksyczną matką. Już czas.
Gratuluje odwagi i życzę wytrwałości, nie poddawaj się.

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie z rana to nawet taki szron na trawie i drzewach był brrr...

Dla tych, które wiedzą o co chodzi. Właśnie rozmawiam z przyjaciółką tą co poroniła. POwiedziałam jej. Teraz obie siedzimy na skype i płaczemy. Ona z tego, że mi się udało, i że to, że jej nie wyszło nie znaczy, że mam się nie cieszyć a ja z tych wszystkich emocji, że w końcu jej powiedziałam...
dobrze zrobiłaś i na pewno czujesz ulgę

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
u mnie w pracy szykuje się mała zmiana, jej mam nadzieję
może to nic poważnego ale zmiana trybu pracy na 8 godzin (z 12) i bez pracy na nocki
co w przypadku przyszłej ciąży byłoby mi na rękę
jestem jedna z trzech nominowanych. ok poniedziałku będzie wiadomo...
może umowa od razu na stałe, (póki co mam do marca, i w marcu powinnam dostać na czas nieokreślony) troszkę większa stawka
ale nic poważnego
zawsze pozostaje to samo miejsce pracy tylko wygodniejsze warunki
proszę o trzymanie kciuków
może się uda

nie myślcie że pracuje w "poważnej" firmie a awans traktuje jako życiowa szanse ważne że płacą nie najgorzej i mam wszystko, lekarzy zwolnienia, urlopy wszystko tak jak powinno być i mam bliziutko 20 minut kolejką lub 30 autobusem
ooo zapowiada się ciekawie trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Weekend idzie, zapanuje tu spokój i cisza. Tylko nieliczne będą tu prowadzić dyskusje.

Monini, ja już Ci pisałam, że Ci zazdroszczę tej Babci. Ja już nie mam Babci. Została mi Mama na wsi, jakieś 160 km ode mnie, ale jaka to wieś jak ona w bloku mieszka!? Ani kawałka ogródka, czy kurki.. Także jedyne co to las ma blisko i dostaje od niej grzybki, suszone, marynowane, albo mrożone. A ja bym tak chciała przenieść się w czasie o jakieś 150 lat, jak powietrze było czyste, jedzenie ekologiczne i zdrowe. Albo nawet teraz mieć tą swoją chałupę, z tyłu ogród, sad, kilka kurek, krowę może prosiaczka, kozę i jakoś by człowiek żył. Przynajmniej jak by jadł to by wiedział co i skąd.
też bym tak chciała..Kiedyś było zupełnie inaczej, aż strach pomyśleć co zastaną nasze wnuki.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny masakra!
ja nosze stringi zawsze, nawet po domu innych majtek nie zniose.
poszlam siku ale zapalilam zle swiatlo i nie chcialam juz zawracac wiec troche ciemno bylo.
sciagam majtki a tam kulka krwi ale na pasku ktory jest w tylku.. wiadomo serce w gardle a to sie okazala biedronka zywa
ktos ewidentnie wystawia moj lęk na probe
jak one weszla pod koc, spodenki i do majtek, no jak?!
hoho figlarna biedronka ale się uśmiałam, Tobie nie od razu było do śmiechu

u mnie 30dc i czekam na tą małpę. Chociaż z przedokresowych to tylko piersi bolą, chociaż nie są twardawe jak zawsze... I muli mnie cały czas, jak zjem to przechodzi i zaraz znowu. Kluję i ciągnie mnie podbrzusze jakoś tak inaczej. Więc krąży mi po głowie, że może...ale nie no jakoś tak boje się o tym rozmyślać. Z chęcią zrobiłabym ten test jutro, ale poczekam. Bo mam zazwyczaj 32dniowe cykle i biorę bromka więc może to jakieś żarty.
Przywołajcie mnie do porządku!
Jutro zaczynam studia podyplomowe to nie będę może rozmyślać.

grulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 17:40   #573
nuna2
Zakorzenienie

grulla a nóż widelec tez mnie mdliło, kłuło, piersi...:P
Stary 2012-10-12, 17:40   #574
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość

u mnie 30dc i czekam na tą małpę. Chociaż z przedokresowych to tylko piersi bolą, chociaż nie są twardawe jak zawsze... I muli mnie cały czas, jak zjem to przechodzi i zaraz znowu. Kluję i ciągnie mnie podbrzusze jakoś tak inaczej. Więc krąży mi po głowie, że może...ale nie no jakoś tak boje się o tym rozmyślać. Z chęcią zrobiłabym ten test jutro, ale poczekam. Bo mam zazwyczaj 32dniowe cykle i biorę bromka więc może to jakieś żarty.
o to widze ze mam towarzystwo w oczekiwaniu na @ u mnie tez 30 dc

no ide wziac sie za sprzatanie, koniec leniuszkowania, zajrze później do was jeszcze

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 17:59   #575
Sophia_1
Zadomowienie

Ja też lecę sprzątnąć chociaż łazienkę... postaram się zajrzeć później

Stary 2012-10-12, 18:01   #576
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Mówią, że na pasku mogą się gromadzić bakterie z odbytu i łatwo przemieścić się do pochwy. :p
I biedronki!
Cytat:

też bym tak chciała..Kiedyś było zupełnie inaczej, aż strach pomyśleć co zastaną nasze wnuki.

Cytat:
o to widze ze mam towarzystwo w oczekiwaniu na @ u mnie tez 30 dc

no ide wziac sie za sprzatanie, koniec leniuszkowania, zajrze później do was jeszcze
Trzymam kciuki i czaruje

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 18:04   #577
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
no troche tak bo przewaznie jakies 5-7 dni przed @ mam juz cmienie brzucha, albo cokolwiek, a tu nic
ale z drugiej strony staram sie nie zastanawiac a tym bardziej nie nakrecac, nieglugo pewnie bede wiedziec
oby nie przylazła.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 18:42   #578
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny masakra!
poszlam siku ale zapalilam zle swiatlo i nie chcialam juz zawracac wiec troche ciemno bylo.
sciagam majtki a tam kulka krwi ale na pasku ktory jest w tylku.. wiadomo serce w gardle a to sie okazala biedronka zywa
Luna
Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
Wyniki odebrane. Mam znajomą w tym labku i mówiła, że wszystko jest ok. Jej szef też. Jak teraz sprawdziłam normy w necie to mój tź wypada bardzo dobrze. A najbardziej podoba mi się opis "ruch : żwawy.".

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

ja też miałam sprzątać i weny szukam.... Ale chyba gdzieś zwiała, bo jeszcze rano była.

Ja Ci jednak mówię, że 30 dzień i brak objawów na @... to zastanawiające.
Dobrze że wyniki okNa pewno ci ulżyło
Cytat:
Oby @ nie przyszła
Cytat:

żeby @ nie przylazła

Ja sie zdrzemnełam po południu i już mi lepiej.Mój tż zaraz idzie na nocke,także mam wolny wieczór przed kompem z ziółkami

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:08   #579
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Luna

Dobrze że wyniki okNa pewno ci ulżyło
Wiesz co, ulżyło. A teraz to przynajmniej się mną zajmą porządnie, skoro z tż jest wsio ok.

Stary 2012-10-12, 19:15   #580
07_Pati_07
Raczkowanie

Cytat:
Mała przerwa w szkoleniu, melduję betę - 49,390!
Odezwę się jak wrócę do domciu!
Cytat:
Dzięki dziewczyny!
Ktoś pytał skąd jestem, jestem z Rybnika.

Dziewczyny, powiem Wam, że udało nam się w drugim cyklu, ale jestem pewna, że to zasługa wyluzowania. Po weselu mieliśmy pełną chałupę ludzi, później pojechali i czuliśmy za sobą prawdziwą tęsknotę, o niczym nie myśleliśmy, później wyjechaliśmy do rodziców małża, tam też full relax, same przyjemności i stąd dzidziuś - takie jest moje zdanie. Chociaż wciąż nie mogę w to uwierzyć. Wszystkie moje kochane staraczki, choć to cholernie trudne, wrzucamy na looz!!!
Gratuluję!!!!

Cytat:
Napisane przez Malinowa08 Pokaż wiadomość
Cześć chciałabym się do was dołączyć. Mogę? jest to nasz 4 cykl starań... Dzisiaj miałam dostać @ ale narazie mnie tylko jajniki bolą i brzuch mimo tego mam nadzieje że @ nie przyjdzie. Pozdrawiam
Witaj

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Witam się

Ja jestem wierząca ale czy katoliczka Sama nie wiem kościół mnie chyba już najchętniej skazał na potępienie kościół tak ale wiem że Bóg nie A do kościoła chodzę jak jestem w Polsce w niedziele.

Piątek jeszcze dzisiaj kurs i wolne Ale jazdy mieliśmy wczoraj nie wiem czego się Tż naćpał ale jak położyliśmy się do łóżka tośmy się tak pośmiali że chyba nas cała kamienica słyszała a byliśmy wcześniej w sąsiedzkim barze w którym pracuje moja Teściowa i posiedzieliśmy tam i wypiliśmy po dwa piwka dosłownie. Wracamy do domu i taka jazda. Powiem wam że to było super ale mówię coś musiało być w powietrzu bo czasami jak mój sobie ze mnie żartuje to mówi na mnie "cycku" Ale zaraz oczywiście dodaje że mam fajne ładne cycki to i mnie tak nazywa A ja się chciałam zrekompensować i powiedziałam do niego "penisku" a on żebym tak do niego nie mówiła bo on ma imię i ochrzcił swoje przyrodzenie Juliuszem Cezarem Ja wiem wiem to głupie zaraz mnie wyśmiejecie no ale było tak wesoło jak dawno nie było. Uwielbiam gdy mojemu Tż zbliża się urlop w końcu odreagowuje wszystko i jest wesoły
haha uśmiałam się, i przypomniało mi się że mój mąż ochrzcił kiedyś swoje przyrodzenie imieniem George też wtedy mieliśmy podobną głupawkę, czasami tęsknię za tym...
07_Pati_07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:17   #581
Kejthx
Zadomowienie

Luna Ty to masz przygody, ale kurczę skąd wzieła się w gatkach biedronka? Heehehe, że jej nie zgniotłaś, hehehhe

Ja otworzyłam wino, a co tam zapiję smutki... zmęczenie... ale chyba starzeje się, bo boję się, że bedę miała kaca... i tak źle i tak nie dobrze
Zaraz wpadną znajomki Tżta na mecz Mąż nawet sam zrobił przekąski Normalnie nie poznaję go, on zazwyczaj only wodę gotuje na kawcię, albo podgrzewa obiad wcześniej przygotowany przeze mnie! Zadziwiające

Miłego wieczorku dziewczynki
Stary 2012-10-12, 20:15   #582
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Masz wspanialego meza, jest cudownym oparciem. A sile znajdziesz kochana

a ty gdzie mieszkasz ? w szcz wczoraj z temp nie bylo tak zle, cale 4 stopnie z rana
co do psychiki to ona naprawde potrafi przyblokowac, jak kobieta wyluzuje to pojawiaja sie niespodzianki ile jest przypadkow ze kobieta nie moze zajsc w ciaze, decyduje sie z mezem na adpocje, a po roku dwoch a czasem i szybciej okazuje sie ze zachodzi w ciaze

musze sie zaopatrzyc w skrobaczke

jak wyzej ja z corka zaszlam w ciaze w drugim cyklu po odstawieniu plastrow, w tym cyklu przytulanki byly tylko raz, oparlam sie na testach owulacyjnych. odpuscilam sobie myslenie, nawet przeszlo mi przez mysl zeby moze jeszcze z miesiac dwa poczekac. a o ciazy dowiedzialam sie od kolegi wspolokatora po tym jak zobaczyl mnie z fajka przy oknie (na ktora mialam strasznaaaa ochote, a nigdy nie bylam nalogowym palaczem) i zapytal dlaczego pale bo przeciez jestem w ciazy moja mina bezcenna, 4 dni pozniej okazalo sie ze mial racje, ale to kolezanki zmusily mnie do testu bo nie moglam sie zdecydowac na co mam ochote w kawiarni ja twardo obstawialam ze dostane @. wiec dwie kreski mnie zaskoczyly

gratulacje!

w ogole gratuluje wszystkim nowym zafasolkowanym

pedzicie jak szalone, ja bylam odcieta od kompa przez dwa dni bo byla u mnie kolezanka, wiec nadrabiam na raty. a dzis jeszcze zaczynam podyplomowke wiec wieczor mam wyjety z zycia i jutro caly dzien nie wiem jak was nadrobie przy takim tempie

a mnie jeszcze przez te dwa dni kolezanka nakrecila odnosnie mojej temp... sie dziewczyna zna konkretnie na rzeczy bo studiowala nauki o rodzinie i prowadzila kursy npr. ehh a mnie przeziebienie dopada do @ planowo jeszcze 7 dni. aczkolwiek czuje ze nic z tego, wiec pozwolilam sobie wczoraj na winko

wieczorkiem ponadrabiam dalej, bo poki co lece po mloda do zlobka, podrzucam ja do tesciowej i jade na pierwsze zajecia. matko a jak mi sie nie chce....

milego dnia
Powodzenia na zajęciach

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
.cos kwitki nie slychac?
chyba ze cos przeoczylam...
No właśnie Kwitka siostro hop hopppp

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej witam się popołudniowo od babcia z domku
Dziś od rana miała strasznie pracowity dzień rano do mechanika samochod zostawić i poźneij tata po mnie przyjechał i do babci mnie zawiozł. A ja dziś umyłam jej wszytskie okna i posprzątałam w całym domku niech ma kobietka czysto
Zmęczona jestem i nie za bardzo chce mi się pisać a z ważniejszych to zimnica jka pieron była rano u nas 0 stopni tak 0 szok zima idzie nie ma co.
Luna dzidzia się wyszalała wczoraj to dziś odpoczywa nie martw się
Color a to na pewno było z tej drugiej dziurki
A kiedy wraca nasz Koocurek pamiętacie
Kwitka to pewnie w szoku jest i nie może dojśc do siebie bo się okazuje że w ciąży jest
Kejthx a może wiesz to fasolka co
No już wiem,że z tej drugiej bo gitara jest cały dzień
Ale z Ciebie babcia musi być zadowolona super!

Cytat:
male mnie cos malo dzis kopie a wczoraj sie zastanawialam czemu tak duzo

trzeba i zazdroszcze ze mozna!
caly dzien o tym mysle , przeciez moj TZ taki seksowny

jak dla mnie to Kwitka jest w ciazy i zaczyna to do niej docierac
mam nadzieje ze mnie nie zabije za te domysly

i to jest zdrowe

oj tam to kiedy jesc slodycze jak nie teraz

ja to o seksie juz nawet nie mysle tylko o porzadnym ruchaniu
Lunaa:hah aha:

A swoją drogą Tobie się chce a nie możesz, a ja niby mogę a za to kompletnie mi się odechciało. Libido minus 200 normalnie:/

Cytat:
Dziewczyny masakra!
Nie pytam jak się ona tam znalazła

Cytat:

Byłam dzisiaj się umówić na wizytę, mam na 13 listopada, wg kalkulatora om będzie to 8t 4d.

colorblue, w którym tygodniu Ty idziesz kochana? Bo ja chyba za 2 tygodnie pójdę do swojego, do którego chodziłam, żeby mi potwierdził wszystko, a tego 13. pójdę może z tż, może usłyszymy serduszko?
Ja idę w poniedziałek. Będzie to początek 7 tygodnia ciąży. Myślę,że już serduszko będzie.
Także myślę,że ty również pod koniec października możesz się przejść do innego

Cytat:
Witam dziewczyny w piatkowe - weekendowe popoludnie

mialam posprzatac dzis w domu bo maz na 2 zmiane do pracy, to moge na spokojnie zajac sie domem i ponadrabiac zaleglosci. bylaaam taka glodna ze zrobilam sobie wielkiego omleta z serem i oliwkami, i tak sie najadlam ze mój misternie uknuty plan trafil w łeb... bo nie moge sie ruszyc, tak sie obzarlam...

no chyba nie tak bardzo, bo są nabrzmiałe, ale nie bolą, nie sa nawet jakies szczegolnie wrazliwe, jeśli wogole

jeśli jestes pod kontrolą endokrynologa to napewno nie musisz sie martwić

z tym testowaniem u mnie to cieżko zawsze, w sumie test zrobilam tylko 1 odkad sie staramy, i to po 1 cyklu, kiedy jeszcze myslalam ze skoro sie postaralismy to musi byc
ale mysle ze jesli do poniedzialku nie dostane to moze wtedy o tym pomysle, dzis ten 30 dzien z 30, i jak narazie wogole nie czuje nic, żadnych bólów, przesłanek, ćmienia, no nic, narazie

jak wyżej, ale jak przeczytałam to co napisałaś, to taka gęsia skórka mi sie zrobiła że az mnie skóra zabolała

pewnie że wypada, ale dasz rade
moj tez ma na dniach urodziny, chcialabym mu kupic cos ale zupelnie nie mam pomysłu... może pomożecie....?

widok rewelacja!!

to natrętna! niezłe z nied ziółko!
A może zrób jutro z rana albo w niedziele?? Trzymam mocno kciuki!!!

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Ooo, to ja przygarnę 150 tys jak ten kredyt ciąży ehh
Ale chwila, muszę sprawdzić 2 totki, może jestem milionerką sesese

A w ogóle to muszę dziś jakoś odreagować, na koniec piątku mi w pracy ciśnienie podniósł jeden kretyn .. Pracuję z debilami, czasem nie mogę się nadziwić .. ehhh
Walnij sobie procenty i będzie Ci ciut lżej

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Luna Ty to masz przygody, ale kurczę skąd wzieła się w gatkach biedronka? Heehehe, że jej nie zgniotłaś, hehehhe

Ja otworzyłam wino, a co tam zapiję smutki... zmęczenie... ale chyba starzeje się, bo boję się, że bedę miała kaca... i tak źle i tak nie dobrze
Zaraz wpadną znajomki Tżta na mecz \ Mąż nawet sam zrobił przekąski \ Normalnie nie poznaję go, on zazwyczaj only wodę gotuje na kawcię, albo podgrzewa obiad wcześniej przygotowany przeze mnie! Zadziwiające

Miłego wieczorku dziewczynki

Wypij i za mnie
No i widzisz może chłop Ci dorasta

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:49   #583
partytura
Zadomowienie

Cytat:

niehigieniczne? a co ma piernik do wiatraka?
jak dla mnie wygodne i szlak mnie trafia w zwyklych majtkach.. ninawidze kupilam juz 2 pary i zbieram na zime bo tym razem bede musiala nomalne nosic, ale to tylko ze wzgledu na dziecko, inaczej nikt by mnie nie zmusil. Ty nie czujesz figów bo sie przyzwyczailas za to pasek w tylku czujesz, ja na odwrot paska w tylku nie czuje za to majtki na posladkach to masakra-kwestia przyzwyczajenia ale do higieny to nic nie ma
a tak wogole to gowno daja te majtki w zimie bo to tylko kawalek cieniutkiego materialu ale bede nosic zeby nie bylo

ja kupiłam perfumy bruno banani pure man

ja wysylam tylko minilotki bo chce wygrac tylko na mieszkanie a nie miliony ostatnio mi 3 siadla i mam 30 zl

Tz mysli ze nic dla niego nie mam bo we wrzesniu kupilam mu plyte "na urodziny" wiec pytał mnie czy dostanie w prezencie na urodziny godzine na komputerze hahaha
Luna spokojnie, nie zamierzałam się kłócić ;-) To z dobrej woli było napisane dlatego, że jak wiadomo odporność nam spada w ciąży. Bo z tego co mi wiadomo to piernik do wiatraka ma dokładnie to co napisała przede mną Anoxee - chodzi o bakterie na basku, który się przesuwa w trakcie ruchu i tyle

Cytat:
Mówią, że na pasku mogą się gromadzić bakterie z odbytu i łatwo przemieścić się do pochwy. :p
Otóż to. To samo słyszałam w programach dot. tematyki związanej z bielizną, higieną, seksualnością, na zajęciach z seksuologii na uczelni.
Cytat:
(...)
No to moje gratulacje kochana, życzę aby Ci one minęły w miłej atmosferze i bez trudności!

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

Edytowane przez partytura
Czas edycji: 2012-10-12 o 21:23
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:09   #584
kooocur
Zakorzenienie

Jestem!!!:jup i:

proszę o jakis skrót ostanich 3 tygodni...

:rolleyes :

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:14   #585
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

sieeema kocurku ja sie tylko witam na szybkosciocha i uciekam do TZ
mam nadzieje, ze wyjazd byl przecudowny?
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:22   #586
vanessa1781
Zakorzenienie

Witam się w kolejnej części,jeju tak gonicie, że nie jestem w stanie tego wszystkiego nadrobić u mnie 19dc, a już nie mogę doczekać się testowania chociaż tym razem nie liczę za bardzo na fasolkę, bo mało przytulanek było, praktycznie od 14 dc nic
Stary 2012-10-12, 21:28   #587
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
sieeema kocurku ja sie tylko witam na szybkosciocha i uciekam do TZ
mam nadzieje, ze wyjazd byl przecudowny?

Wyjazd cudowny...niezpomniany! Jetem w domu od godziny. Siedze w kurtce bo mamy 13 stopni.

Tam było 40

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 22:01   #588
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny masakra!
:rotfl :
Stary 2012-10-13, 06:42   #589
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Lecę zrobić sobie kawkę i ruszam do nadrabiana was przed pracą
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-13, 07:13   #590
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:

Helołłłłłłłłł mój Kocurku

Tak na szybko to szykuje się wysyp fasolek w październiku

Nasza Santom ma fasolke
Kilka nowych mamusiek też zafasolkowało. Czekamy na Ciebie i Twoje testowanie. Pamiątka z Dominikany musi być

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
Witam się w kolejnej części,jeju tak gonicie, że nie jestem w stanie tego wszystkiego nadrobić u mnie 19dc, a już nie mogę doczekać się testowania chociaż tym razem nie liczę za bardzo na fasolkę, bo mało przytulanek było, praktycznie od 14 dc nic
Nigdy nie mów nigdy!!!!

Witam się lasencje z rana. Czekam,aż mąż kawke do łóżka przyniesie i śniadanko bo dzisiaj w domku jest
Młodszy syn już koło mnie leży i też czeka na śniadanko od taty. On wogóle mnie rozczulił z rana strasznie. Przychodzi do nas do łóżka i budzi nas bo już jest dzień i wogóle hehe..No dobra... i zaczyna mówić co by chciał na śniadanie. A mąż się śmieje do niego,że to takie skomplikowane,że mama chyba musi wstać i pójść Ci to zrobić. A na to mój synek:
"Tato ty pójdź i zrób mi śniadanie bo mama musi sobie odpocząć"
No i mąż zaczął się śmiać,że mały go wrobił już do końca i poszedł robić nam wszystkim hehh.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-10-13, 07:13   #591
Luna0
Zakorzenienie

dzien dobry dzis tz urodziny, bede musiala sie jakos umyc sama chociaz obiecalam mu ze na niego poczekam ale chce byc ladna jak przyjdzie, a makijaz zrobie na lezaco

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Luna spokojnie, nie zamierzałam się kłócić ;-) To z dobrej woli było napisane dlatego, że jak wiadomo odporność nam spada w ciąży. Bo z tego co mi wiadomo to piernik do wiatraka ma dokładnie to co napisała przede mną Anoxee - chodzi o bakterie na basku, który się przesuwa w trakcie ruchu i tyle

Otóż to. To samo słyszałam w programach dot. tematyki związanej z bielizną, higieną, seksualnością, na zajęciach z seksuologii na uczelni.
:
ja tez nie chce sie klucic poprostu tyle nosze stringi a nigdy nie wpadlam na taka informacje wiec sobie mysle co ma piernik do wiatraka, no ale moze ma, jakos w to nie wierze bo pasek w tylku jest w tylku no ale niech bedzie

Cytat:

aaaa jestes!! : cmok:

co u Ciebie?
tak na szybko to santom, colorblue i anoxe sa w ciazy i jeszcze inne dziewczyny ale ich chyba jeszcze nie znasz
ja leze plackiem bo lozysko mi sie odkleja
wole w domu niz w szpitalu.. w nastepny poniedzialek ide na wizyte i mam nadzieje ze bedzie ok

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 07:22   #592
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość

ide robić milku way ciasto kto sie pisze??

Ja chcę, ja Jak robisz to ciasto? Pochwal się przepisem, bo mam ochotę dziś coś upiec

Cytat:
Dziewczyny masakra!
No to sobie umościła gniazdko.

Cytat:

z tym testowaniem u mnie to cieżko zawsze, w sumie test zrobilam tylko 1 odkad sie staramy, i to po 1 cyklu, kiedy jeszcze myslalam ze skoro sie postaralismy to musi byc
ale mysle ze jesli do poniedzialku nie dostane to moze wtedy o tym pomysle, dzis ten 30 dzien z 30, i jak narazie wogole nie czuje nic, żadnych bólów, przesłanek, ćmienia, no nic, narazie

Trzymam kciuki żeby ta @ wredna nie przyszła

Cytat:
Dla ciebie również mocne Żeby nie przyszła wredna @

U mnie już po owu. Przytulanki były, ale czy przyniosą efekt?! Trzeba czekać, a tego najbardziej nie lubię.
Stary 2012-10-13, 07:36   #593
lady_malgo
Rozeznanie

Witam.
KOCUR

Ja chyba też muszę coś upiec bo aż mnie nosi na słodkości ciastowe przez tą @.
I przez to, że Lunka pisałaś o tym kopcu to mi smaka narobiłaś, więc wyślę tżtz po składniki i jazda. U mnie za oknem brzydko, szaro i deszczowo brryyy!
Mój kot szaleje od rana. Dobrze, może trochę schudnie ta kulka hahah

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-13, 07:38   #594
iza243
Zakorzenienie

Hej
Cytat:

Hej!!!!Opowiadaj jak było???Kiedy testujesz?
Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
A może akurat..
Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Helołłłłłłłłł mój Kocurku

Tak na szybko to szykuje się wysyp fasolek w październiku

Nasza Santom ma fasolke
Kilka nowych mamusiek też zafasolkowało. Czekamy na Ciebie i Twoje testowanie. Pamiątka z Dominikany musi być

Nigdy nie mów nigdy!!!!

Witam się lasencje z rana. Czekam,aż mąż kawke do łóżka przyniesie i śniadanko bo dzisiaj w domku jest
Młodszy syn już koło mnie leży i też czeka na śniadanko od taty. On wogóle mnie rozczulił z rana strasznie. Przychodzi do nas do łóżka i budzi nas bo już jest dzień i wogóle hehe..No dobra... i zaczyna mówić co by chciał na śniadanie. A mąż się śmieje do niego,że to takie skomplikowane,że mama chyba musi wstać i pójść Ci to zrobić. A na to mój synek:
"Tato ty pójdź i zrób mi śniadanie bo mama musi sobie odpocząć"
No i mąż zaczął się śmiać,że mały go wrobił już do końca i poszedł robić nam wszystkim hehh.
Ale co dobrze z tym męusiemRozpieszcza was

Również witam sie ze śniadankiem i kawą.Potem musze dokończyć sprzątać,zrobić jakiś obiad.Jak tż wstanie po nocce pewnie pójdziemy na spacer.

Stary 2012-10-13, 08:09   #595
colorblue
Zakorzenienie

Kwitka hop hop odezwij się!!!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-10-13, 08:31   #596
123spinka
Zadomowienie

witam dziewczynki

Cytat:
dzien dobry dzis tz urodziny, bede musiala sie jakos umyc sama chociaz obiecalam mu ze na niego poczekam ale chce byc ladna jak przyjdzie, a makijaz zrobie na lezaco

ja leze plackiem bo lozysko mi sie odkleja
wole w domu niz w szpitalu.. w nastepny poniedzialek ide na wizyte i mam nadzieje ze bedzie ok
będzie dobrze musi być jesteś bardzo bardzo dzielna, zobaczysz ze wszystko się "naprawi" i będziesz śmigać jak dawniej
trzymam kciuki

już za 2 tygodnie ja testuje
Stary 2012-10-13, 08:56   #597
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Hej sobotnio
wczoraj oczywiście nie dałam rady was nadrobić, była u mnie przyjaciółka, mąż wrócił z delegacji
opowiem wam tylko coś na szybko - ostatnio czytałam nasz wątek na kompie stacjonarnym brata, i nie usunęłam historii. Mama następnego dnia coś szukała na necie, mówi że jak zobaczyła że było czytane o pierwszych objawach ciąży to prawie na zawał zeszła i nie mogła wstać z krzesła bo miała nogi jak z waty (brat ma 23 lata, dziewczynę niecały rok, która ma chyba 20 lat)
i dopiero jak się przyznałam że to ja to odetchnęła z ulgą

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-13, 08:59   #598
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Hej sobotnio
wczoraj oczywiście nie dałam rady was nadrobić, była u mnie przyjaciółka, mąż wrócił z delegacji
opowiem wam tylko coś na szybko - ostatnio czytałam nasz wątek na kompie stacjonarnym brata, i nie usunęłam historii. Mama następnego dnia coś szukała na necie, mówi że jak zobaczyła że było czytane o pierwszych objawach ciąży to prawie na zawał zeszła i nie mogła wstać z krzesła bo miała nogi jak z waty (brat ma 23 lata, dziewczynę niecały rok, która ma chyba 20 lat)
i dopiero jak się przyznałam że to ja to odetchnęła z ulgą
Ale musiała sobie myśleć

Stary 2012-10-13, 09:09   #599
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość

już za 2 tygodnie ja testuje
Ja też i już nie mogę się tego doczekać
Stary 2012-10-13, 09:11   #600
Luna0
Zakorzenienie

dziewczyny net mam od paru dni zepsuty i strasznie mi sie tnie. o ile na watek jeszcze laduje dlugo bo dlugo ale laduje, o tyle klub duzo wolniej i myslalam ze zrobie porzadek w poniedzialek bo maja naprawic ale sprobuje teraz jakos to zrobic

ogolnie jeszcze napisze tu ze rowniez nienawidze klamstwa wiec to tez mnie troche urazilo, ale juz daje spokoj bo moze faktycznie przeoczylam pewien glos. przepraszam i mam nadzieje ze juz wszystko bedzie ok

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości