|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
.cos kwitki nie slychac?
chyba ze cos przeoczylam... |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
Aaaaa! Jeszcze godzina i weekend
![]() ![]() ![]() Przed chwilą listonoszka przyniosła mi przesyłkę z termometrem. Także od następnego cyklu będzie mierzenie temperatury. |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi dzis przyszly testy owu ![]() jak cos to zycze milego weekendu...bede podczytaywac) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |||||||||
Zadomowienie
|
Ale lecicie...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U nas dziś słonko świeciło, ale teraz robi się pogoda do d..y. Zaraz lecę po wyniki męża, bo woziliśmy nasienie do badania. Zajrzęwięc później. BUZIOLE KOCHANE ![]()
![]() |
#545 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja troche posprzątałam.Nie chciało mi się gotować wiec zamówiłam kebaby na obiad ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-12 o 14:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#546 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
A Wy laski, IZA i GOŚKA to normalnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A u mnie nic się nie dzieje, oprócz tego, że dziś z pracy dostałam 13- tkę. Parę groszy wpadło, ale żeby zniknął dług to bym musiała wygrać/znaleźć/ ukraść /dostać jakieś 50 tys. Ma może któraś na zbyciu trochę drobnych? Przyjmę w każdej ilości.... ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#547 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Ty znowu farbujesz? Szalona. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem ![]() ![]() Edytowane przez partytura Czas edycji: 2012-10-12 o 14:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://demotywatory.pl/3913323 Myślę, że każdy ma taki problem ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
ufff milky way skończony. zaraz się biorę do kościółka na 17
![]()
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
Ja spadam, jednak nie dam rady.
Miłego weekendu, duzo slońca! Pewnie zajrzę ![]()
#553 | |||
Zakorzenienie
|
male mnie cos malo dzis kopie
![]() ![]() Cytat:
caly dzien o tym mysle , przeciez moj TZ taki seksowny ![]() jak dla mnie to Kwitka jest w ciazy i zaczyna to do niej docierac ![]() mam nadzieje ze mnie nie zabije za te domysly ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja to o seksie juz nawet nie mysle tylko o porzadnym ruchaniu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Hej witam się popołudniowo od babcia z domku
![]() Dziś od rana miała strasznie pracowity dzień rano do mechanika samochod zostawić i poźneij tata po mnie przyjechał i do babci mnie zawiozł. A ja dziś umyłam jej wszytskie okna i posprzątałam w całym domku niech ma kobietka czysto ![]() Zmęczona jestem i nie za bardzo chce mi się pisać a z ważniejszych to zimnica jka pieron była rano u nas 0 stopni tak 0 szok zima idzie nie ma co. Luna dzidzia się wyszalała wczoraj to dziś odpoczywa nie martw się Color a to na pewno było z tej drugiej dziurki ![]() A kiedy wraca nasz Koocurek pamiętacie Kwitka to pewnie w szoku jest i nie może dojśc do siebie bo się okazuje że w ciąży jest ![]() Kejthx a może wiesz to fasolka co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A odnośnie seksu to bardziej dobitnie już nie można ![]() ![]() ![]() Czasami brak seksu potrafi się dać we znaki. Nóżki zacisnąć i czekać.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2012-10-12 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#557 |
Zadomowienie
|
Weekend idzie, zapanuje tu spokój i cisza. Tylko nieliczne będą tu prowadzić dyskusje.
Monini, ja już Ci pisałam, że Ci zazdroszczę tej Babci. Ja już nie mam Babci. Została mi Mama na wsi, jakieś 160 km ode mnie, ale jaka to wieś jak ona w bloku mieszka!? Ani kawałka ogródka, czy kurki.. Także jedyne co to las ma blisko i dostaje od niej grzybki, suszone, marynowane ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny masakra!
ja nosze stringi zawsze, nawet po domu innych majtek nie zniose. poszlam siku ale zapalilam zle swiatlo i nie chcialam juz zawracac wiec troche ciemno bylo. sciagam majtki a tam kulka krwi ale na pasku ktory jest w tylku.. wiadomo serce w gardle a to sie okazala biedronka ![]() ![]() ktos ewidentnie wystawia moj lęk na probe ![]() jak one weszla pod koc, spodenki i do majtek, no jak?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Rozeznanie
|
Nuna- nie miałam anoreksji. Po prostu nie mogłam jeść z powodu lęku i paniki gdy miałam zaostrzenie nerwicy. Wiedziałabyś gdybyś przeczytała cały wątek...
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Linka- podjęłaś dobrą decyzję z tą terapią ![]()
Gdzie jesteś mój Aniele Stróżu?! Przyjdź do mnie, otul moje serce skrzydłami... chroń przed cierpieniem i lękiem. Zetrzyj me łzy płynące strumieniami Swoimi własnymi piórami... 26.06.2010- ![]() Edytowane przez lady_malgo Czas edycji: 2012-10-12 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
Luna o maj gad ja bym nie wytrzymała z takimi majtami, toż to niehigieniczne i ..jak dla mnie niewygodne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Linka, ja właśnie pokrzyczałam sobie z moją mamusią, wiem co musisz czuć.. nasza relacja też nie jest za zdrowa, ja jestem ta zła córka i niby charakterek mam po stronie taty rodziny, a tak naprawdę, to nie znam tej części rodziny, jestem identyczna w stosunku do niej jak ona do mnie tylko ona tego nie widzi, bo ona jest dobra, a ja nie doceniam.. a przecież jestem półsierotą i ona sama wychowywała mnie i siostrę, bo mój tata nie żyje odkąd miałam 5 lat..odreagowuje na mnie to, że z tatą nie poszło jak ona by chciała.. ale cóż stare jesteśmy.. czasem tez myślę, że szkoda, że jako nastolatka nie zawlekłam jej do jakiegoś terapeuty czy psychologa by ją oświecił jak ona mnie traktuje ;-)
#562 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Byłam dzisiaj się umówić na wizytę, mam na 13 listopada, wg kalkulatora om będzie to 8t 4d. colorblue, w którym tygodniu Ty idziesz kochana? Bo ja chyba za 2 tygodnie pójdę do swojego, do którego chodziłam, żeby mi potwierdził wszystko, a tego 13. pójdę może z tż, może usłyszymy serduszko? |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama z mamą nie mam za wesoło w sumie z ojcem też... przez to musiałam chodzić ponad 2 lata na terapię a i teraz jest ciężko. Też chciałam, żeby moja mama zaczęła chodzić do psychologa. Dopiero niedawno zrozumiałam, że to nie miałoby sensu. Sama jest odpowiedzialna za swoje życie, a to jak mnie traktuje... dzięki terapii nie ma to na mnie już takiego negatywnego wpływu jak kiedyś, umiem się bronić i znam swoją wartość. A jak mi się nie podoba co do mnie mówi to z nią nie rozmawiam tylko wychodzę i idę do swojego domu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny w piatkowe - weekendowe popoludnie
![]() mialam posprzatac dzis w domu bo maz na 2 zmiane do pracy, to moge na spokojnie zajac sie domem i ponadrabiac zaleglosci. bylaaam taka glodna ze zrobilam sobie wielkiego omleta z serem i oliwkami, i tak sie najadlam ze mój misternie uknuty plan trafil w łeb... bo nie moge sie ruszyc, tak sie obzarlam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale mysle ze jesli do poniedzialku nie dostane to moze wtedy o tym pomysle, dzis ten 30 dzien z 30, i jak narazie wogole nie czuje nic, żadnych bólów, przesłanek, ćmienia, no nic, narazie Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() moj tez ma na dniach urodziny, chcialabym mu kupic cos ale zupelnie nie mam pomysłu... może pomożecie....? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2012-10-12 o 16:49 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#565 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chwila, muszę sprawdzić 2 totki, może jestem milionerką sesese Cytat:
![]() A w ogóle to muszę dziś jakoś odreagować, na koniec piątku mi w pracy ciśnienie podniósł jeden kretyn .. Pracuję z debilami, czasem nie mogę się nadziwić .. ehhh
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2012-10-12 o 16:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#566 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
dawaj mi go tu do mnie szybko !!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a to drugie to ![]() ![]() ale zaraz się przyklei i dostaniesz co Twoje ![]() Cytat:
![]() A dla tych co popalają to ![]() Wyniki odebrane. Mam znajomą w tym labku i mówiła, że wszystko jest ok. Jej szef też. Jak teraz sprawdziłam normy w necie to mój tź wypada bardzo dobrze. A najbardziej podoba mi się opis "ruch : żwawy.". ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Ja Ci jednak mówię, że 30 dzień i brak objawów na @... to zastanawiające.
![]() |
#567 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby tak, jak chodzę do endo to spokojnie, a jednak..niekoniecznie.. gdy zawitałam na tym wątku to zawitałam również na wątku 'tarczycowych staraczek' i okazuje się, że jednak podejście lekarzy się różni. No, ale najważniejsze, że w ogóle zbijam to tsh. Po prostu zastanawia mnie bardzo dlaczego jedni uważają, że ft4 nawet istotniejsze w ciąży od tsh, a inni nie.. Chyba nowsza szkoła mówi o ft4 i kto jeździ na konferencje to wie - tak mi uzasadniła koleżanka, której pani dr się bardzo interesuje i chyba sama też ma coś z tarczycą..
![]() |
#568 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak dla mnie wygodne i szlak mnie trafia w zwyklych majtkach.. ninawidze ![]() ![]() a tak wogole to gowno daja te majtki w zimie bo to tylko kawalek cieniutkiego materialu ale bede nosic zeby nie bylo Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tz mysli ze nic dla niego nie mam bo we wrzesniu kupilam mu plyte "na urodziny" wiec pytał mnie czy dostanie w prezencie na urodziny godzine na komputerze hahaha ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-10-12 o 17:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony staram sie nie zastanawiac a tym bardziej nie nakrecac, nieglugo pewnie bede wiedziec ![]()
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
Mówią, że na pasku mogą się gromadzić bakterie z odbytu i łatwo przemieścić się do pochwy. :p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.