|
|
#4351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra to co pijemy?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4353 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
, na akfizytora się nie nadaję |
||
|
|
|
#4354 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak ją kupowałam to mi się wydawało , że to jest ... pu- erh ![]() Nie wiem czemu mi się tak wydawało, nie pytać proszę ![]() ![]() Jeszcze? Ile razy?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-11-29 o 19:13 |
|
|
|
|
#4356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja earl grey Ahmad piję najczęściej a kiedyś na okrągło zieloną cytrynową Jeeeju ja nie mogę słodkiej herbaty, żadnej, fuj Ja se kiedyś Yerba Mate kupiłam , stoi do dziś w szafce , bo niedobra
|
|
#4357 |
|
Nindżopesz
|
We w nocy i za dnia jak idzie spac, nie wiem ile razy wychodzi.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mojemu Tżtowi kiedyś podobna smakowała to może i tą wypije A kiedyś mi rooibosy smakowały Ale chyba przez krótki czas
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odniosę się do wypowiedzi powyżej:1 No ja właśnie mam dość kontrowersyjne i na razie czysto hipotetyczne poglądy, że ratowanie życia za wszelką cenę każdemu kłóci się z prawami natury, doborem naturalnym i ewolucją. W naturze swoje geny reprodukują najsilniejsi, człowiek jako jedyny staje okoniem wobec praw natury i skutek jest taki, że coraz więcej rodzi się dzieci z wrodzonymi wadami, alergiami, nowotworami, chorobami, o których 15 lat temu mało kto słyszał, itd. Od razu dementuję - nie jestem zwolenniczką eugeniki. Po prostu uważam, że człowiek za bardzo ingeruje w naturalny bieg rzeczy. 2 Abstrahując od leków, pomyślmy o dodatkach do żywności - o aspartamie, formaldehydzie, glutaminianie sodu, fluorze, etc. etc. Nie jestem orędowniczką teorii spiskowych, ale dodawanie tych świństw do żywności, ukrywanie ich pod niezrozumiałymi symbolami, a potem reklamowanie takiej żywności w TV do pary z farmaceutykami "leczącymi" dolegliwości przez nie wywoływane jest co najmniej zastanawiające. ![]() 3 A to już mrozi mi krew w żylakach Pewnie za lat kilka spalą mnie na stosie jako wiedźmę, bo zbieram i stosuję zioła ![]() Kameno, co do ryjków to zadałaś mi pytanie otwarte, a na takie niezbyt potrafię odpowiadać. Zresztą z góry zaznaczyłam, ze nie praktykuję, więc nie ma zbytnio nad czym się rozwodzić |
|
|
|
|
#4360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sie nie zmarnuje
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie znajomi zabili śmiechem jak usłyszeli że piję ziółka na różne dolegliwości ![]() ale już pokolenie mojej Mam i babci mi wtóruje a ja widzę że mi ziołą służą - a mojej mamie uratowały żeby nie powiedzieć życie to napiszę zdrowie
|
|
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamtą kiedyś spróbował i mówił, że dobra i nawet kilka razy sobie zaparzał , na razie powiedziałam tylko, że jest podobna do tamtej, no bo jest
|
|
|
|
#4363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co pije
|
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ok. oficerki są fajne ![]() Cytat:
to podchodzi pod podagrę/dnę ![]() cze odebrałam wyniki, miałam rację, że się bałam
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Piwo
No wodę, soki ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Ojć
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zadziała
![]() Ale nie, na co dzień wody, soki, aa i jakąś tam kawę czasem.
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flo
|
|
|
|
|
#4370 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
wezmij z jogurtem naturalnym, figami suszonemi, wiórem kokosowym i migdałem w płatkach; i parę winogron dodałem
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
szczego robił-żeś?
|
|
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Bardzo źle?
|
|
#4372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no lepiej wodę niż wódę ![]() btw.. ciekawostka ... większość facetów lubi piwo, jak to jest możliwe wszyskim smakuje nie chce mi się w to wierzyć..ja sama owszem napije się czasem , troszkę, jedno max ale żeby toto pyszne było to nie z porzeczek czerwonych i drugie z jesiennych malin ![]()
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
o hesusie brzmi jak lek na całe zło
- moje jedyne ulubione owoce z procentem - czegóż chcieć więcej ja jednak nie mogiem takich domowych przetworów dla mnie są za pyszne i zanim ktoś mrugnie nogi mam z waty a język się plącze - mam słabość do nich |
|
|
|
#4375 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
oki ![]() Już otworzyli, mniejsza z tym, że nie mają zaplecza klinicznego Cytat:
Cytat:
Gdyby to działało to moja rodzicielka nie pracowałaby tygodniami nad uzyskaniem paru gramów takiego czy innego tlenku optycznego, miałaby mikrogram w szafce, powytrząchała go z wodą i miała litry wody o takich samych właściwościach chyba? ![]() Poza tym w związku z obiegiem wody w przyrodzie każda kropla wody była kiedyś moczem, albo siedziała w butelce wódki, to nie zaburza działania preparatów homeopatycznych. Skutecznie aby tę pamięć resetują? Co do recept to rządzą tym jakieś przedziwne prawidła, na płyn wieloelektrolitowy musisz mieć receptę, a na Paracetamol, którym się można mocno struć już nie ![]() No i homeopatia to też jest wielki przemysł przynoszący wielkie pieniądze. Cytat:
![]() I bardzo słusznie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zonk taki że (odpukać w niemalowane, puste i przez lewe ramię ) ja nie choruję fogóle, chyba z 2 lata chora nie byłam jak nie lepiej ![]() o takie ło : http://www.wojas.com.pl/public_html/...n_img_9268.png zdjęcie nie oddaje uroku ![]() Flo Cytat:
![]() chyba ze TŻ mi zrobi z miodem i cytryną albo hibiskusa to wypiję, a tak z własnej inicjatywy to raczej nie. Cały dzień, oprócz porannej kawy, piję wyłącznie wodę
|
||
|
|
|
#4377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom, wyszło pyszne i jak mówisz Rejcz szybko uderza.. w różne końce człowieka
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Flo
ogląda ktoś American Horror Story 2? ![]() Jessica Lange znów boska I podobała mi się "terapia" z tym nagim młodzianem. Też tak chcę ![]() http://www.tumblr.com/tagged/casey-wyman
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
A szybkie i pyszne pasty z avokado?
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
|
|
#4380 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

w końcu tyle godzin na mnie czekałaś

Bo jak ją kupowałam to mi się wydawało
, że to jest ... pu- erh
Nie wiem czemu mi się tak wydawało, nie pytać proszę 
Ja se kiedyś Yerba Mate kupiłam , stoi do dziś w szafce , bo niedobra 

Ale mojemu Tżtowi kiedyś podobna smakowała to może i tą wypije
A kiedyś mi rooibosy smakowały

a co pije
) na stoliku pod laptopa

- moje jedyne ulubione owoce z procentem - czegóż chcieć więcej