Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 2012 czII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-07, 15:15   #4441
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

Lady dzieki
Magdzia myślałam że wczoraj
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 15:15   #4442
Euphoria_13
Rozeznanie

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Mysle ze bedziesz zadowolna. Niby ludzie skaża sie ze zostawia jakas "tlusta" warstwe, ale ja nic takiego nie zauwazylam. Mam cere mieszana z problemami w strefie T. I po pierwszym zastosowaniu na prawde wiem ze czulam ze w zyciu inny krem nie nawilzyl mi tak cery. Teraz juz jestem do niego przyzwyczajona, ale wiernie stosuje dalej.. Ja kupowalam go w aptece. Kosztowal cos ok 50zl, ale starcza na b. dlugo. Czesto stosuje go nawet do ciala (bo tak mi dermatolog radzila, gdyz wiedziala ze ciezko bedzie zuzyc cale opakowanie)
O promocjach nie mam pojecia...

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

kurcze. No to juz po ubraniach... mam nadzieje ze nie bedzie tak zle wieczorem
To mnie zachęciłaś tym bardziej, że ja też mam cerę mieszaną ze skłonnością do wysuszania.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Mogę Ci polecić ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-i-ciala.html
Nawet mojej cery nie zapycha
Dziekuję dodaje do zakładek jako następny do wypróbowania

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
Ice możesz jeszcze raz polecić ten krem pod oczy co Ty masz?
Bo kiedys juz mi podałaś nazwe ale nie zapisałam sobie ...
Ja też chętnie się dowiem.Na razie smaruje żelem aloesowym trochę nawilża ale myślę, ze pora zacząc używać czegoś mocniejszego

Ja właśnie zrobiłam sobie owsiankę z bakaliami i wcinam w ramach zdrowego odżywiania
Euphoria_13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 15:16   #4443
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Jakieś spektakularne efekty?
Spektakularne może nie, bo dość krótko używam teraz a wcześniej były tylko próbki, ale bardzo dobrze nawilża, łagodzi opuchliznę (bo mi oczy puchną jak mam zmęczone) i zmarszczki mimiczne sa po nim mniej widoczne.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 15:51   #4444
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Nie myle tych pojęć .Chodzi ogólnie o to ze to jest dołujące bo sama sie z tym zmagam
Mówią że po ciązy reguluje sie wszystko i jest lepiej ...
Ciekawe
Też mam taką cichą nadzieję. Powiem wam jak to jest ale dopiero w wakacje. Jak na razie ( jestem w 18tc ) i wyskoczyło mi jeszcze więcej.

Cytat:
Napisane przez chanelka 24 Pokaż wiadomość
CO do antybiotyku to oczywiscie mialam robione badania no i wiadmo ze o ciązy nie było mowy gdyz ten lek mógł bardzo obciążyć płód, teraz biore tetralysal i również jest szkodliwy a co najlepsze biore juz go prawie miesiac i nie ma poprawy:/ dlatego przyczyna mojego tradziku jest pewnie z winy hormonów. I tak jak pisałam wczesniej wybieram sie do gin-endo który mam nadzieje w koncu pomoże
a co do kosmetyków z vichy używam i nie narzekam , testowalm juz różniaste, la roche, pharmaceris, iwostin i w sumie zadnych efektów zadowalajacych
Cytat:
Ja biorę Tetralysal i jak na razie jest ok, chociaż też mnie derma pytała czy na 100% nie jestem w ciąży
Ja brałam kilka miesięcy i u mnie się sprawdziło to co czytałam na wilelu forach internetowych czyli dopóki brałam było ok a po miesiacy od odstawienia znów to samo. Pani dermatolog po 3 miesiacach przerwy chciała znów mi dać Tetrasyl ale się nie zgodziłam bo wiedziałam, że planuje ciąże i chcę oczyśćić organizm.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 16:28   #4445
MiciaKicia
Zakorzenienie

Siedze na wątku i siedze i nadrobi,ć nie mogę.... ehhh tż ten tydzień ma na drugą zmiane i to masakra jest .. ;/ młoda sie ciągle budzi i marudzi.. nawet siku nie miałam jak wyjsć.. teraz dopiero coś zjadłam od rana

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Za 6 dni w sprzedaży III tom Greya

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 16:28   #4446
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Siedze na wątku i siedze i nadrobi,ć nie mogę.... ehhh tż ten tydzień ma na drugą zmiane i to masakra jest .. ;/ młoda sie ciągle budzi i marudzi.. nawet siku nie miałam jak wyjsć.. teraz dopiero coś zjadłam od rana
Początki są trudne. Niedługo dojdziesz do takiej wprawy, że będziesz mieć więcej czasu dla siebie

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 16:41   #4447
niusia_87
Zakorzenienie

Cześć czołem kluski za stołem

takiej ekspresowej kolędy to nie miałam nigdy. wchodzę do mieszkania i widzę, że ksiądz jest u sąsiada i za chwile dzwonek do drzwi
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 16:45   #4448
(kicia)
Zakorzenienie

rozmawiałam dzisiaj przez telefon z nasza Jagodzia właśnie będą remontować swoje gniazdko i jak się przeprowadza obiecała do nas zajrzeć orientacyjnie około marca
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 16:48   #4449
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
rozmawiałam dzisiaj przez telefon z nasza Jagodzia właśnie będą remontować swoje gniazdko i jak się przeprowadza obiecała do nas zajrzeć orientacyjnie około marca

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 16:48   #4450
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale oni kupili coś własnego, czy wynajmują? Bo ja nie jestem w temacie
Stary 2013-01-07, 16:48   #4451
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Unormuje się wszystko, dacie radę

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2013-01-07, 16:53   #4452
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Ale oni kupili coś własnego, czy wynajmują? Bo ja nie jestem w temacie
a tego to nie wiem. Tylko powiedziała że niedługo przeprowadzają się na swoje tylko remont zrobią to pewnie coś kupili

w chwili przypływu weny wymyśliłam tytuł nowego wątku "Nowy rok już mamy a w nim naszą Kuku za mąż wydamy!"
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 16:58   #4453
niusia_87
Zakorzenienie

Mam lenia
Najchętniej poszłabym znowu spać
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie foremki silikonowe takie jak w załącznikach
Bardziej z myślą o jakiś galaretkach niż muffinkach
zaraz zrobiła mi się ochota na goszowe mufinki, jednakże gdzieś posiałam przepis
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejo
wczoraj na baletach bylo średnio, dj puszczał dziwna muzyke i ciezko bylo sie bawic przy tym

ja upieklam jablecznik i wlasnie skonczylam robic muffinki bananowe
za jakis czas idziemy w odwiedziny do rodzinki u ktorej kiedys pilnowalam długi czas ich blizniaków uwielbiam ich

a potem lece do kina na bejbi blues ;D
następna robi mi smaka na mufiinki , podziel się choć przepisem

jakie wrazenia po filnie bejbi blues?
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Mój mąż robi prawo jazdy od kilku lat więc jak nie teraz to już chyba nigdy ;p
motywuj męża!!
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
rze pamiętasz Zresztą tu wszyscy wszystko dobrze pamiętają

Upiekłam 30 muffinek - straciatella i piernikowe, do tego dwa ciasta... Jedno już prawie zjedzone (wiedziałam, że tak będzie i dlatego są dwa), bo dziś mamy gości, a ja już nie mam siły sprzątać Jeszcze sypialnia i łazienka zostały oraz tona naczyń po pieczeniu - od 9.00 rano w kuchni Ale efekt jest boski Pokażę Wam i na blogu będą fotki wypieków
nie mogę, kolejna robi mi na smak mufinkami
wyślij mi je
Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
A jak Ty bys mi chciala pomóc Kochana???
nie wiem, ale chętnie pomogę
Stary 2013-01-07, 17:01   #4454
201705121336
Konto usunięte

A my znowu mamy problem z samochodem ciągle coś tz pojechał odstawić auto do mechanika i jutro do pracy musimy od mojego ojca auto pożyczyć bo inaczej nawet byśmy nie mieli jak dojechać ;/no chyba że pociągem ale jest po 6 rano .
Stary 2013-01-07, 17:04   #4455
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
w chwili przypływu weny wymyśliłam tytuł nowego wątku "Nowy rok już mamy a w nim naszą Kuku za mąż wydamy!"
Super

Stary 2013-01-07, 17:17   #4456
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
a tego to nie wiem. Tylko powiedziała że niedługo przeprowadzają się na swoje tylko remont zrobią to pewnie coś kupili

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2013-01-07, 17:27   #4457
201705121336
Konto usunięte

Ma któraś sprawdzony sposób na porost włosów ?
Stary 2013-01-07, 17:32   #4458
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa i jak wchodziliśmy do monopolowego (zaraz po 15) to Tż od progu zawołał "dobry wieczór"
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

mój za to wczoraj, jak byliśmy w markecie, gdzieś mi się zawieruszył. Więc poszłam dalej. Stoję przed regałem z pieczywem, odwracam się...a ten wariat stoi za mną w masce jakiegoś potwora na twarzy. Nawet starsza babka przechodząca obok się śmiała

Cytat:
no nie wiem wydaje mi się mało elegancka na obronę, zbyt obcisła, ale może ja się nie znam, broniłam się prawie 5 lat temu i do tego na kierunku, na którym najlepiej chodzić było w uniformie. Wszystkie egzaminy zdawałam w "szczęśliwej" garsonce, którą z sentymentu gdzieś tam mam jeszcze w szafie u rodziców.
u nas też w garsonkach
Cytat:
garsonki nie miałam na sobie od ustnej matury z angielskiego czyli w maju 4 lata minie u nas na egzaminy to jakoś nie ma określonego sztywno stroju niektóre przchodzą w ciemnych jeansach ja zawsze w szarych spodniach kant ale góra to różnie rzadko biała bluzeczka no ale na obronę chciałam sukienkę... fason raczej i tak byłby taki tylko myślałam jeszcze nad całą czarną

no na prawie to rozumiem troszkę inaczej się do tego podchodzi
zależy od wielu, wielu rzeczy

nawet na co dzień ludzie różnych kierunków całkiem inaczej się ubierają

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
zubi89 ZAMÓWIŁAAAAM dobrze, że jest taka stronka tylko nie czaję jednej rzeczy...... skoro zamówiłam i zapłaciłam online, to po cholerę dzwonią do mojej Mamy żeby się upewnić czy to nie żart, skoro zamówienie jest opłacone?!?!?! Rozumiem zamówić online i płacić gotówką przy odbiorze....to wtedy można dzwonić i się upewniać, ale przy płatności z góry??? No, ale luzik, już dzwoniłam do Mamy mam nadzieję, że będzie Im papu smakowało
co za ludzie niespodzianki psują

co mama na to?
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38481437]babcia mi zdradziła
mimo swoich lat w tych sprawach gada się z nią jak z koleżanką
[/QUOTE]

a
Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Cześć laski
nie było mnie u Was 2 miesiące, a to z powodu braku neta... Teraz odnalazłam Wasz nowy wątek nie napisałam Wam mojej recenzji z tych szalonych dni przed ślubnych i ślubnych ale jeśli nadal chcecie ją przeczytać to zaraz postaram się coś skombinować bo pamiętam każdy szczegół niemalże dokładnie
cóż za pytanie -------------> oczywiście, że chcemy

kuku, tak co nam napiszesz relację
Stary 2013-01-07, 17:37   #4459
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Największe szaleństwo zaczęło się w piątek 12.10

więc rano pojechaliśmy zawieźć napoje i alkohol na salę, porozkładać winietki (jak to na mnie przystało, zapomniałam jednej i w sobotę rano! mój TŻ musiał jechać dowieźć bo w piątek nie było już czasu później, ale jak się później okazało nie tylko z mojego powodu musiał tam jechać ale o tym później
Na sali poczułam, że to JUŻ ZARAZ JUTRO pani bardzo miło nas przyjęła i uspokajała nas że nie mamy się czym denerwować bo wszystko będzie OK chociaż szczerze mówiąc praktycznie WCALE nie było stresu, jedynie przed 1 tańcem

Po sali pojechaliśmy po odbiór kwiatów do Kościoła i po mój bukiet ( ok 12.00). I tam czekała na nas niemiła niespodzianka... Okazało się, że pani kwiaciarka nie zrobiła mi bukietu z samych frezji jak chciałam, ale dodała sporo róż i głównym akcentem nie były frezje a róże.... Ale OK, był ładny więc opanowana zabrałam to i pojechaliśmy do domu. Jak ten bukiet zobaczyła mama TŻ to dostała szału (ona uważa, że róże przynoszą pecha i nie mogą być w żadnym wypadku!) no to wrotki do kwiaciarki że ma go zmienić itp, popatrzyła na nas głupio i współczuła mi teściowej bukiet miał być gotowy do odbioru w sobotę koło 11 czyli akurat po moim fryzjerze a że było to w jednym mieście więc problemu nie było
Po południu pojechaliśmy do spowiedzi, trafiliśmy na genialnego księdza, który zamiast słuchać naszych grzechów wypytywał o wesele itp po drodze do domu wjechaliśmy na hamburgera (bo wcześniej nie było kiedy nic zjeść) i tu mała przygoda bo był on tak piekielnie ostry, że jedliśmy go i płakaliśmy
Pod wieczór mieliśmy jechać sprzątać i ubierać Kościół z mamą i bratem TŻ z jego dziewczyną i przyjacielem TŻ... Tam wydarzyła się mała kłótnia między mną o mamą TŻ bo właśnie w tym czasie kiedy sprzątaliśmy Kościół, wieczór przed ślubem zadzwonił do ojca TŻ ( a nie do nas !!!) kuzyn TŻ (który wcześniej odmówił) czy jednak może przyjść ....... Ja się z lekka wkurzyłam no bo jak, nie dzwoni do nas, na dzień przed co on sobie myśli... I mówie do TŻ że jeśli mają przyjść to muszę szybko lecieć wydrukować winietki dodatkowe i zawieźć je jeszcze na sale.. a teściowa jak to usłyszała to afera- po co bedziesz jezdzic?! jak nie zrobisz tych kartek to nic sie nie stanie! jak powiesz babce jak juz na sali bedziemy to dołozy te 2 talerze itp nosz kuuuuuuuuuuuuuuuźwa ! wejdą po kosciele na sale, wszyscy miejsca mają swoje podpisane a oni jak takie cielaki będą stali i patrzyli bo krzeseł dla nich nie bedzie... a ta na mnie, że jak zwykle problemy stwarzam i najlepiej mogła mi nic o tym nie mówić. Pożarłyśmy się bardzo i oczywiscie w dzien wesela ostentacyjnie się do mnie nie odzywała (bo postawiłam na swoim i wg niej zrobiłam zamieszanie) dopiero jak już mielismy wyjeżdzac do Koscioła to zaczeła.

13.10.12
aaaaaaaaaaaaaaaaah urodziny TŻ
oczywiście spaliśmy osobno
Nie spałam juz od 6, rozmawiałam z TŻ z drugiego końca pokoju, takie dziwne uczucie, ze to JUŻ na 8 miałam fryzjera, pani uczesała mnie dokładnie tak jak sobie wymarzyłam a nawet lepiej ! spotkaliśmy tam kuzynkę TŻ, też się szykowała tam na nasz ślub
po fryzjerze pojechałam z teściową w milczeniu do kosmetyczki, miałam zrobiony makijaż na włoszkę i całość ogl bardzo mi się podobała teściowa jak wróciła do domu to włosy i tak po swojemu poprawiała i wspaniała buraczana szminka. TŻ w czasie kiedy byłam u fryzjera poszedł ubierać auto i zawieźć brakujące winietki na sale.
Po powrocie z upiękniania się dmuchaliśmy balony i ozdabialismy dom uniknęłam kiczowatej balonowej bramy przy której upierała się mama tż.
Około godz 14 przyjechała pani fotograf z kamerzystą i zaczęło się........... Fotki fotki fotki...
Jak tata mnie zobaczył od razu zaczął płakać a ja ledwo się powstrzymywałam ale o dziwo przez cały dzień i noc nie uroniłam łezki
Pojechaliśmy do Kościoła tam?! Świadków nie ma !! Stoimy pod Kosciołem, ksiądz nas woła do środka a mój luby i za tel GDZIE ONI SĄ?! (akurat kamerzysta to nagrał)
W końcu przyjechali i niemalże wbiegli za nami do Kościoła...
Było pięknie kazanie... o tym, ze ślub to nie jest kropka nad i w miłości ale dopiero jej początek itp... później przysięga (mój brat ryczał jak bóbr)
TŻ wypowiadając - miłość a wierność wybuchnął śmiechem ale to z nerwów później jeszcze zaśmiał sie przy NIE OPUSZCZE CIE bo przypomniało mu się jak w domu smialismy się zeby nie powiedział DOPUSZCZE
tak dawno nie było relacji super, że się z nami podzieliłaś
Stary 2013-01-07, 17:37   #4460
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Cześć czołem kluski za stołem

takiej ekspresowej kolędy to nie miałam nigdy. wchodzę do mieszkania i widzę, że ksiądz jest u sąsiada i za chwile dzwonek do drzwi
u nas też dziś kolęda... tylko jestem sama z 17 letnią siostrą tż... jeeee nienawidzę kolędy

Stary 2013-01-07, 17:37   #4461
klaudusk_a
Zakorzenienie

madzia wszystkiego najlepszego

już lepiej się czuję, ale jeszcze głowa daje znać o przeziębieniu. mam nadzieję, że na zumbie to wszystko wypocę

idę coś może sklecić na blogu

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 17:39   #4462
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
kuku, tak co nam napiszesz relację
Kupie sobie kamerkę gopro, zamieszczę na czole i zrobię Wam live stream nawet

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2013-01-07, 17:39   #4463
nena1984
Zakorzenienie

hej laski ja tak tylko na szybko wpadłam złożyć najserdeczniejsze życzenia naszej
Madzi - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń dużo zdrówka i miłości męża!!!!

No i przyszłam się pochwalić, że dziwnym i szczęśliwym trafem wytrwałam w małżeństwie już równiutko pół roku

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 17:45   #4464
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
dobre dobre
Cytat:
hej laski ja tak tylko na szybko wpadłam złożyć najserdeczniejsze życzenia naszej
Madzi - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń dużo zdrówka i miłości męża!!!!

No i przyszłam się pochwalić, że dziwnym i szczęśliwym trafem wytrwałam w małżeństwie już równiutko pół roku

za 3 tygodnie tez mam pół roku jak to leci

Maaaaadzia no właśnie 100 latek z mężem !!!!

Stary 2013-01-07, 17:45   #4465
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ma któraś sprawdzony sposób na porost włosów ?
Na mnie działa maseczka nakładana raz w tygodniu z żółtka i nafty kosmetycznej, ewentualnie sama nafta ale trzeba z miesiąc dłużej czekać na efekty.

Cytat:
Akurat wyprzedaję różne mocowania do tych kamer, więc jak coś to wiesz gdzie się zgłosić

Stary 2013-01-07, 17:47   #4466
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat wyprzedaję różne mocowania do tych kamer, więc jak coś to wiesz gdzie się zgłosić
To trafiłam

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2013-01-07, 17:48   #4467
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
u nas też dziś kolęda... tylko jestem sama z 17 letnią siostrą tż... jeeee nienawidzę kolędy
A może ksiądz małą Laurę pobłogosławi
W tematyce chrzcin nic się nie zmieniło? Dalej planujecie w Wielkanoc?

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 17:52   #4468
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
To trafiłam
Zawsze możesz kamerę zamocować na pięknych szelkach, co by twarzy nie przysłaniać, które będą pięknie się komponować z JA

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Ja nie cierpię tych całych kolęd.
W sobotę jak myłam rower na balkonie to patrzę, a tu ksiądz wychodzi z naszego bloku A wcześniej jak szłam na zakupy, to słyszałam jak sąsiadki coś gadały o nim

Stary 2013-01-07, 17:53   #4469
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja daję korepetycje z francuskiego, to dorabiam sobie 700 zł miesięcznie
ile Ty masz godzin i uczniów?
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Wrócilam z kina z BEJBI BLUES

i jestem mega niezadowolona!!!!
totalne badziewie, gówno i szopa

dobrze ze mam darmowe bilety bo by sie wsciekłam

miała byc super muzyka - nic nie było!!! nic a nic!!!!

fabuła - do bólu chora.... i szok totalny na to jak sie ta główna bohaterka zachowała na koncu. Nie bede pisac bo moze któras zechce pojsc na to.
ja nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!: nie:: nie:
ok, dzięki za relację

co leci teraz fajnego w kinach?
Stary 2013-01-07, 17:54   #4470
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze możesz kamerę zamocować na pięknych szelkach, co by twarzy nie przysłaniać, które będą pięknie się komponować z JA

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości