|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
cześć
|
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu ruch!
![]() Po wczorajszym treningu z gwiazdami Chodakowskiej bolą mnie nieco kolana. Nie wiem, jak mam to interpretować? |
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
helo,
Ja jak zwykle w temacie dzieciowym. Tym razem z MASAKRĄ. Siostra jednej laski z wizaza znalazł wczoraj w kaszce nestle- mleczno- bananowej szczura. Także jak któreś dziecko jada- polecam wyrzucić. Jak dobrze że ja od początku tylko Holle kupuje.
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja jadała Nestle Zdrowy Brzuszek, ale już od baaaaaaardzo dawna nie. Tylko Holle obecnie. |
|
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nadzieję tylko że u Niemców jakoś bardziej tego pilnują i Holle są ok.
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
a jak jak zwykle w temacie domowym
![]() Niby mi się wydaje, że mam określony gust i wiem, co mi się podoba i co chcę, ale jak mam w szczegółach pookreślać, co i jak, to już nic nie wiem. Wczoraj pierwsze ostre starcie z tż w tym temacie, bo się okazało, że podoba nam się zupełnie co innego, no i on myślał, że będzie decydował w kwestii wykańczania a ja myślałam, że tylko ja decyduję
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieżkie rozmowy przed Wami. Ja mam z mężem niby podobny gust a i tak często w temacie zakupów do domu się spieramy. Jednak najczęściej to ja wygrywam. Znam wiele par które podczas wykańczania domu prawie doprowadziło do rozwodu .Ostatnio oglądałam dla odmóżdżenia M jak miłość ( ) i akurat był epizod męża robiącego niespodziankę dla żony- remontując całe mieszkanie. Chyba bym zabiła mojego jakby mi taki numer wywinął .
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ma któraś z was kuchnię z IKEI? Chyba się skłaniam ku temu rozwiązaniu, bo jednak wychodzi taniej, niż na zamówienie, no i zawsze można potem kombinować, dokupić elementy albo zmienić tylko fronty i zmienić kuchnię po paru latach, ale minusem jest to, że pasują tam sprzęty zakupione też w IKEI a nie gdzie indziej |
|
|
|
|
#3760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jaka jest prawda. Cytat:
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
|
|
#3761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3762 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
Ja wciąż myślę o czytniku, szukam, czytam, analizuję i chyba zakupię w lutym Zadowolona jesteś z tego Onyxa? ![]() Cytat:
Uważaj na stawy Ja polecam jeszcze krótki program na "boczki" - o ten, babeczka mega pozytywna i pełna energii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie to samo Mój Tż najchętniej widziałby takie i takie wnętrza Cytat:
Nawet całkiem ładnie mu to wyszło
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-01-24 o 17:55 |
|||||
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem bardzo zadowolona Podoba mi się to, że odnośnie formatów jest "elastyczny" - pdf, epub, doc, jpg i inne popularne. Nic nie trzeba konwertować. Łatwo było mi zgromadzić pokaźny zasób książek, od klasyki po współczesne, aktualnie na czytniku mam około 250 książek. Pdfy fajnie rozkłada, tj. zmienia układ kolumnowy w zależności od preferowanego powiększania, czyli np. na 100% są dwie kolumny, a na 200% jedna kolumna (oczywiście cała treść jest do niej dopasowana). Nie robi tak tylko z pdfami - zdjęciami (pewnie się da, ale nie sprawdzałam) - czyli w tych przypadkach powiększenie zachowuje układ i trzeba przesuwać się w bok. Fajny ma ekran, choć podobno w Kindlach jest większy kontrast. Jak dla mnie jest naprawdę super. Bateria trzyma już miesiąc, a nie wyłączam go - praktycznie cały dzień jest włączony, jeśli nie czytam, to jest na wygaszaczu ekranu. Jest dostęp do internetu i do księgarni (można przez internet się zalogować, zdeponować kwotę i pobierać sobie bezpośrednio na czytnik - choć łączenie jest wolne). Nie mam porównania, ale myślę, że ten mój jest naprawdę dobry. W ogóle ma dużo funkcji, można sobie łatwo preferencje ustawić. Przykłady zdjęć mnie rozłożyły na łopatki - broń się przed tym designem :brzydal :Jak w ogóle się miewasz, jak Twoje wzmacnianie niezależności, asertywności? Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2013-01-24 o 18:42 |
|
|
|
|
#3764 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko szczur!
aż strach jeść. --- zgadnijcie kto zarezerwował termin ślubu?
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Betti, Tż od roku ma Kindle'a. Dziś własnie skończyłam czytać na nim pierwszą książkę
nie bardzo umiem się na nim poruszać ale czytanie jest bardzo wygodne. Podobnie jak na czytniku Emilki w Kindlu bardzo długo trzyma bateria.Bia, jaka data?
|
#3767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na kiedy?? Cytat:
Jak to ściema to będę w szoku. Po co? Jeszcze zrobiła aferę wśród znajomych najpierw...ja wiem niemalże z bezpośredniego źródła. ................ Zdjęcia Mani w Klubie
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, Mania zrobiła się do Ciebie podobna
i jestem w szoku jaka z niej duża panienka po dzieciach widać, że czas spłynie
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tata nie jest najpiękniejszyNO ja też jestem w szoku..szczególnie jak zdjęcia dziś przejrzałam..raptem 2 miesiące temu była zupełnie inna. Mam filmy jak zaczynała raczkować dopiero, a tu już chodzi za jedną rękę.
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna jest Bardzo podobna do Ciebie!!! A tak w ogóle łazienka coś mi przypomina
|
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (no coooo tez czasem rzuce okiem ulala ![]() i na kiedy?alez ona urosla!!!!! i jaka mamusia!!! slicznosci pochwale sie bo duma mnie rozpiera cwicze sobie 10 dni i dzis sie zmierzylam....przez przypadek ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ooo prosze!!! http://www.alert24.pl/alert24/1,8488..._Sanepid_.html |
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję Kotku!
|
#3773 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
Ty masz ten bez swiatelka? Myslisz, ze byloby przydatne? ![]() Zdjęcia trochę przesadzone, ale wiadomo o co chodzi kiedys z przerazeniem się pyta "a to nie będziemy mieli w salonie mebli? Takich jak u mojej mamy?" chodziło mu o segment na cala ścianę Idzie mi całkiem nieźle póki nie poruszamy tematu domu moj maz nie da sobie nic przetłumaczyć, bo uważa ze wie najlepiej przez zimę był spokój bo nic nie robiliśmy, a teraz się zaczyna ruch Cytat:
Cytat:
kierując się recenzjami na swiatczytnikow.pl waham się miedzy Onyxem Emilkowym a Kindle Touch albo Paperwhite Cytat:
Mania cudna Cytat:
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Nie mam światełka. Brakuje mi go np. podczas jazdy samochodem w nocy... mam w samochodzie specjalnie małą latarkę do tego celu. ![]() To faktycznie ciężko pertraktować, jeśli ktoś jest uparty i z góry wie najlepiej. Powodzenia! |
|
|
|
|
#3775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Wczoraj u nas na tapecie (dosłownie i w przenośni) był temat kuchni i tapety właśnie, bo sobie wymyśliłam, że między dolnymi i górnymi szafkami obkleję ścianę tapetą (jedna mi się kiedyś już spodobała, ale za droga, szukam zastępczych w podobnym typie) i zabezpieczę szkłem. Kafelek nie chcę. Tż reakcja na tą tapetę była taka, że jak to? Przecież w kuchni się nie kładzie tapet i chyba jestem nienormalna. Na tym dyskusja się zakończyła. Muszę jakoś odpuścić temat wykańczania, bo się całkiem pokłócimy, więc może mu pozwolę wybrać płytki do kotłowni ![]() gratulacje Kiedy?Cytat:
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Haniu, ale Mania urosła. Faktycznie, widać coraz większe podobieństwo do ciebie. |
||
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a taka tapeta sprawdziłaby się z praktycznego punktu widzenia? tzn. czy nie zostałyby na niej plamy np. po rozpryskanym czerwonym winie? ![]() haniu, twoja Mania jest prześliczna! aż samemu chciałoby się mieć takiego szkraba, chociaż jak tak czytałam o waszych psotnikach, to uznałam, że to jednak nie dla mnie. Edytowane przez xzora Czas edycji: 2013-01-25 o 09:57 |
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś w tym rodzaju, tylko wiadomo inna kolorystyka i spokojniejsze wzory: http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...0&tx=117&ty=77 http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...0&tx=124&ty=49 http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...36&tx=97&ty=73 |
|
|
|
|
#3778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można wtedy na bieżąco komentować, co się podoba a co nie, nie pojawia się też wtedy odczucie niedorzeczności niektórych pomysłów, jak się zobaczy, że faktycznie da się coś w dany sposób zrobić. Powiem Wam, że ja nie miałam tego typu problemów przy urządzaniu wnętrz. Zdarzyło się, że mąż jasno określił czego na pewno nie chce, ale nie były to propozycje, które dla mnie były super-ekstra, więc po prostu szukaliśmy dalej czegoś wspólnego. Cytat:
Jest rozkoszna
|
||
|
|
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż aranżacje gdzie tapeta wybiega na pierwszy plan mi się nie podobają Cytat:
My z TŻ mamy inne style - on preferuje klasyczny, ja minimalistyczny, a że oboje nie lubimy ustępować, to przy ewentualnym urządzaniu mieszkania będzie się działo. |
||
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam szczęście, właśnie się dowiedziałam, że przesunięto termin, na który miałam coś wykonać. O miesiąc! Cudownie
Inaczej miałabym zmarnowany weekend.Rozmyślam wciąż o zimowym urlopie, może zwiedzimy Budapeszt? To aktualny, dość ekonomiczny, a atrakcyjny pomysł. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

.
) i akurat był epizod męża robiącego niespodziankę dla żony- remontując całe mieszkanie. Chyba bym zabiła mojego jakby mi taki numer wywinął