Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-27, 19:52   #2671
emilka901
Raczkowanie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Velika daj jutro znać jak z twoją twarzą :P Ale odważna jesteś, tak ryzykujesz i to przed ślubem, oby się TŻ jutro nie przestaszył i nie uciekł A propo zmarch i starzenia, czy ktoś wie jak można zapobiec wczesnej siwiźnie? Mam dość duże odrosty około 3 cm i na grzywce pełno siwych włosów! Stara się już robię, katastrofa, nadszedł czas kiedy farbowanie staje sie koniecznością A nie mam jeszcze 23 lat

Aparat góra i dół + ekspander - 9 maj 2012
emilka901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:53   #2672
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość

W ogóle podjęłam dzisiaj decyzję (mimo ostrego sprzeciwu TŻta), że absolutnie musi iść ze mną wybierać suknię, bo np. przy tej którą pokazałaś, i w ogóle wszystkich z takim gładkim tiulem na dole to było "jak firanka", a jak były jakieś z koronką to to samo Wyszło na to, że podobają mu się jakieś falbaniaste na dole np. jak w tej mojej Sincerity wymarzonej obecnie http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3707

A co do pończoch to ja też chcę cieliste, uważam że wyglądają dużo lepiej niż białe
Ja też będę z obstawą szukać.

Nati, Ty też wrześniowa. Kiedy zamierzasz szukać kiecki (tak już na poważnie)? Ja też cieliste, bo kiecka krótka i we wrześniu może być różnie, a butki kolorowe to będą się ładnie odznaczać

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
poznanianka ja bede bez welonu, bez ponczoch i w kolorowych butach
Ja tak samo, tyle że w pończochach :P

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:56   #2673
poznanianka1990
Zakorzenienie

lupinka, ja miałam na myśli, że od góry to od góry fryzury, źle się wyraziłam Czyli właśnie tak w połowie głowy, bo ja chcę niższe upięcie Ale takie od samej góry głowy też czasem ładnie wyglądają

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:56   #2674
emilka901
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie gadaliśmy z kuzynką TŻ która w tym roku wychodzi za mąż. I wyciągnęłam info jaką będzie miała kieckę Oto i ona. Ciekawe jaka będzie na żywo
Cudna Góra jest prześliczna

Aparat góra i dół + ekspander - 9 maj 2012
emilka901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:03   #2675
monikkad
Wtajemniczenie

Powiem Wam, że tak mnie dzisiaj rosnąca ósemka bolała, że mega.
Ale to dobrze, bo przynajmniej wiem, że nie mam wyjścia, muszę usunąć :P
Stary 2013-01-27, 20:07   #2676
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilka901 Pokaż wiadomość
Velika daj jutro znać jak z twoją twarzą :P Ale odważna jesteś, tak ryzykujesz i to przed ślubem, oby się TŻ jutro nie przestaszył i nie uciekł A propo zmarch i starzenia, czy ktoś wie jak można zapobiec wczesnej siwiźnie? Mam dość duże odrosty około 3 cm i na grzywce pełno siwych włosów! Stara się już robię, katastrofa, nadszedł czas kiedy farbowanie staje sie koniecznością A nie mam jeszcze 23 lat
ja siwieję już od liceum, więc nie jest z Tobą jeszcze tak źle
a zapobiec się raczej nie da to chyba genetycznie ukształtowane no i nie wiem czy nie przypadkiem związane też ze stresem

co do pończoch/butów to ja jeszcze nawet o tym nie myślałam wybiorę suknię to będę myśleć nad całą resztą, tak, żeby pasowało

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:10   #2677
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Właśnie gadaliśmy z kuzynką TŻ która w tym roku wychodzi za mąż. I wyciągnęłam info jaką będzie miała kieckę Oto i ona. Ciekawe jaka będzie na żywo
góra pięęękna ale dół ja dla siebie bym objętościowo zmniejszyła PRZYNAJMNIEJ o 1/2
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ale takie od samej góry głowy też czasem ładnie wyglądają
no i od dołu też wydaje mi się, że mogą fajnie wyglądać, ale najfajniej "falują" chyba takie upięte pośrodku
Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
ja ostatnio po powrocie od ortodontki zamiast o bolących zębach powiedziałam "ale mnie bolą ósemki" na co TŻ: "chyba ich duchy" bo już żadnej w buzi nie mam a trzy z czterech udało się wyciągnąć w całości to mam je nawet schowane gdzieś
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 20:17   #2678
tasiulek
BAN stały

Ta objętość też mnie przeraża, bo dziewczyna jest tylko trochę ode mnie wyższa więc ma maksymalnie 160 cm... nie wiem czy jej to nie przytłoczy. Ale może nie będzie tak źle.

Ja jutro idę a raczej tocze się do orto, dobrze, że nie mam daleko I nie dość że nie mogę chodzić za wiele to jeszcze będzie mi szczęka obumierała
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:18   #2679
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
ee to szkoda... ale ja jestem przygotowana na to, że w necie na zdjeciach może mi się podobać coś całkiem innego, niż w realu...
No niestety Też jak ją na zdjęciu oglądałam, to całkiem inaczej ją sobie wyobrażałam

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Ja też będę z obstawą szukać.

Nati, Ty też wrześniowa. Kiedy zamierzasz szukać kiecki (tak już na poważnie)? Ja też cieliste, bo kiecka krótka i we wrześniu może być różnie, a butki kolorowe to będą się ładnie odznaczać

Ja tak samo, tyle że w pończochach :P
Hmmm...tak na poważnie to myślę, że jakoś pod koniec roku. Przymierzam się upolować coś na wyprzedażach kolekcji, więc pewnie tak jak one się będą zaczynać, gdzieś w okolicy listopad/grudzień/styczeń.
Wcześniej może pójdę na jakieś większe poszukiwania (bo teraz to idziemy z koleżanką tak dla picu, żeby wiedzieć w jakim kroju w ogóle szukać), upatrzę sobie jakieś i będę na nie czatować czy je przecenią, a jak nie to już w trakcie wyprzedaży będą wielkie poszukiwania

A Ty kiedy planujesz?

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:22   #2680
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ja mam w Krakowie.
a Tu masz liste salonów w których mają ich kolekcje

http://karina.net.pl/kolekcja_2013/ellis_bridals
Wlasnie poprosilam kolezanke z Lodzi, zeby zerknela u siebie. Tam mam weekendowe loty w sezonie to bym ja przy okazji odwiedzila

tasiulek Kenia? Wow

Velika a jaki kwas kladziesz? Ja probowalam glikolowy, ale nic w sumie nie dal a teraz mam kremy z Bandi z migdalowym i pirogronowym
Stary 2013-01-27, 20:25   #2681
alloffkowa
Zakorzenienie

ja też zazdroszczę Kenii !
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 20:27   #2682
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Zależy jaka część Polski
każda

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:31   #2683
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Hmmm...tak na poważnie to myślę, że jakoś pod koniec roku. Przymierzam się upolować coś na wyprzedażach kolekcji, więc pewnie tak jak one się będą zaczynać, gdzieś w okolicy listopad/grudzień/styczeń.
Wcześniej może pójdę na jakieś większe poszukiwania (bo teraz to idziemy z koleżanką tak dla picu, żeby wiedzieć w jakim kroju w ogóle szukać), upatrzę sobie jakieś i będę na nie czatować czy je przecenią, a jak nie to już w trakcie wyprzedaży będą wielkie poszukiwania

A Ty kiedy planujesz?
W necie oglądam już teraz i będę szła w okolicach maja/czerwca może zobaczyć czy w wymarzonym kroju będzie mi dobrze (a obawiam się, że będę wyglądać fatalnie ), a potem to już wyszukam wymarzoną i właśnie jakoś koniec roku/początek 2014 planuję zakupić.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:32   #2684
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilka901 Pokaż wiadomość
Cudna Góra jest prześliczna
Ot, ile ludzi, tyle zdań. Mi się kompletnie nie podoba

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:39   #2685
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Polecam Kazimierz Dolny Byliśmy w zeszłym roku i bardzo sobie chwalimy Jak coś mogę podać namiar na fajny nocleg
no my byliśmy już kilka razy... dziękuję , ale chciałabym tym razem gdzieś indziej tym bardziej że brat tż jedzie z dziewczyną tam już w podobnym terminie co my chcemy....

Edytowane przez kulbensikowa
Czas edycji: 2013-01-27 o 20:41
Stary 2013-01-27, 20:45   #2686
Kate Noir
Zakorzenienie

W końcu ożyłam, a było ciężko

Dla mnie najważniejsze w butach jest to by były wygodne! Oczywiście ładne też muszą być. Mam bardzo wąskie stopy i większość butów mnie obciera. O peep toe na wesele to mogę zapomnieć, na impr to założę ale najpierw muszę lekko się znieczulić Najlepszą opcją wydają mi się na średnim obcasie, zabudowane palce, zapinane na paseczek i w kolorze pasteli.

Rajstop nie lubię nosić, więc pewnie jak już to będę miała pończochy. Zastanowię się jeszcze w jakim kolorze, bo na prawdę nie myślałam nad tym tak samo jak nad fryzurą

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki

Co kupujecie/przygotowujecie na Walentynki? Wyczerpują mi się pomysły :P
nie kupujemy sobie prezentów, bo szkoda nam pieniędzy i jakoś nie czuję tego "święta". Może coś ugotujemy i otworzymy jakiegoś winiacza

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
aaa.... zakochałam się w ogóle w tej kiecce
śliczna

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
My w walentynki zazwyczaj chodzimy na hamburgera Prezentów sobie nie robimy
tż lubi robić wypady na "romantyczne cheesburgery" jak on to nazywa

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
no już dajcie sobie po buziaku, od nerwów się zmarchy robią.
A propo zmarch, trzymajcie za mnie kciuki, idę se na noc nałożyć kwas migdałowy, niby delikatny, ale kto tam go wie czy mi ryja nie wypali.
I lecę oglądać "Śmierć prezydenta" na National Geographic, jak któraś ma ochotę się pokłócić to zachęcam do obejrzenia, wymienimy się poglądami
Niestety nie będę mogła się z Tobą pokłócić bo nie mam tv, a chciałam to obejrzeć. Poczekam aż wrzucą na yt

Cytat:
współczuję

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
ja ostatnio po powrocie od ortodontki zamiast o bolących zębach powiedziałam "ale mnie bolą ósemki" na co TŻ: "chyba ich duchy" bo już żadnej w buzi nie mam a trzy z czterech udało się wyciągnąć w całości to mam je nawet schowane gdzieś
wczoraj jedna znajoma zaczęła snuć wywody na temat tego jak ją bolały zęby jak miała aparat( ruchomy). Nie wiem na jaką cholerę mi to opowiadała bo i tak się boję
W ogóle to wczoraj oznajmiłam światu, że zdecydowałam się na aparat, to część osób była zdziwiona bo niby nie mam czego prostować. Pijani byli, ale miło z ich strony
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:45   #2687
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
no my byliśmy już kilka razy... dziękuję , ale chciałabym tym razem gdzieś indziej tym bardziej że brat tż jedzie z dziewczyną tam już w podobnym terminie co my chcemy....
a może Solina ?? albo Praga na weekend

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:56   #2688
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
W necie oglądam już teraz i będę szła w okolicach maja/czerwca może zobaczyć czy w wymarzonym kroju będzie mi dobrze (a obawiam się, że będę wyglądać fatalnie ), a potem to już wyszukam wymarzoną i właśnie jakoś koniec roku/początek 2014 planuję zakupić.
Czyli w sumie podobnie jak ja Ja w necie też czasem na coś popatrzę, ale doszłam do wniosku, że póki nie wiem w czym mi dobrze, to bez sensu, więc idę sobie pomierzyć

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:59   #2689
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mykam, bo jutro znów pobudka o 4tej
Dobranoc

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 21:01   #2690
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
A czemu tylko do fioletowych dodatków byś te pokrowce dała? Przecież one są białe? Myślisz, że same te krzesła do fioletu będą źle wyglądały?

A masz satynę na górze, czy skórę? Jaki masz model?
Według mnie do fioletu nie pasują. Czy dawać pokrowce - zależy jaki kolor wybierzesz

Model Amanda, czerwona satyna z szarą skórką

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
nie sądzę bo mi pokazywała inną, ale tż wybrał tą do przymierzenia ta druga mi się szalenie podoba, ale nie będzie mi pasować tak mi powiedziała ta babeczka
Przymierzyć zawsze warto, szczególnie, że Ci się podoba

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 21:02   #2691
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciukasy za egzaminy

Wszystko jest szykowane właśnie pod to KENIA

[/COLOR]

nie dziękuję

sukienka mi się nawet podoba ale jako, że jestem "mała" czułabym się jak plama na białym tle

a niespodzianka dla TZ bardzo pomysłowa

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

wczoraj jedna znajoma zaczęła snuć wywody na temat tego jak ją bolały zęby jak miała aparat( ruchomy). Nie wiem na jaką cholerę mi to opowiadała bo i tak się boję
W ogóle to wczoraj oznajmiłam światu, że zdecydowałam się na aparat, to część osób była zdziwiona bo niby nie mam czego prostować. Pijani byli, ale miło z ich strony
wcale aż tak nie boli mówi Ci to osoba, która dwa lata nosiła żelastwo na gębie
kwestia przyzwyczajenia, ja bym to bardziej określiła jako dyskomfort a nie ból

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 21:06   #2692
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Dziewczyny zakochałam się! Jak na arzie to mój nr 1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Gala_Terrence.jpg (49,7 KB, 59 załadowań)

2015 - 38
Stary 2013-01-27, 21:07   #2693
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie ostatnio przeżyłam szok (wiem naiwna jestem ) jak znalazłam aukcję z real foto sukni, do której wzdychałam przez ostatnie pół roku na zdjęciach modelki z salonu... nie żeby suknia w rzeczywistości była zniszczona albo zdjęcia złej jakości.... po prostu zupełnie nie to z bliska jednak było widać co to za koronka, matwriał itp. z miejsca z niej zrezygnowałam, więc się zastanawiam co to będzie jak pójdę na polowanie wypatrzonych na stronach modeli

a mi chyba najbardziej tak... pośrodku tyłu głowy nie za wysoko nie za nisko

dlatego lepiej wcale na necie nie napalać się na żadne suknie, a iśc najpierw do salonu, rozejrzeć się, obejrzeć, przymierzyc
Cytat:
Trzymam kciukasy za egzaminy

Wszystko jest szykowane właśnie pod to KENIA

U nas latają po wątku pozytywne fluidy ( no chyba, że aktualnie kłócą się o białe pończoszki ) i wszyscy z tarapatów wychodzą cało, więc i tu tak będzie

Nie obchodzimy tego świeta podobnie jak Mała, ale kumpela ma mi przywieźć z ulubionej pizzerii Tż pudełko, ja je jakoś śmiesznie obkleję i je odwiezie. W Walentynki TŻ będzie w pracy więc dostanie swoją ukochaną pizze w specjalnym pudle. O tak mu okażę uczucie tego dnia

Bardzo ładna ta suknia, też ostatnio na nią patrzałam co do dołu, to też może to wina zdjecia, że suknia jest taka szeroka...
na pewno zastosowali jakieś triki i w rzeczywistości może być mniej obszerna
Stary 2013-01-27, 21:17   #2694
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
każda
A myśleliście o Mazurach? Teraz jest taniej, równie pięknie ( w załączniku zdjęcie z mojego ukochanego Siedliska), można i spacerować i jeździć na nartach/desce, łyżwy. Można też utrafić fajne pakiety SPA. Chociaż ja teraz strzelałabym chyba w Tropical Island w Berlinie albo Tatrlandię

Co do podróży, jedni mają wesele za 30-40 tysięcy, inni mają Kenię, a jeszcze inni mają i to i to- ot na przykład Ola Kwaśniewska ( chociaż ona miała chyba znacznie większy budżet)

Mała, a co to za projekt?

Agu, że tu triki są to to więcej jak pewne główny jeden wszystkim znany Photoshop
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 196225_459770584077479_1507985720_n.jpg (88,5 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez tasiulek
Czas edycji: 2013-01-27 o 21:18
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 21:23   #2695
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
My w Walentynki osobno będziemy, ale w piątek (15.02) TŻ ma szkolenie w Pń od rana i do niedzieli u mnie będzie

Lubię robić zakupy przez internet, więc muszę zaplanować wszystko wcześniej. Świeczki w kształcie serc zakupiłam już w Niemczech w wakacje, więc wykorzystam przy kolacji, a na deser może http://allegro.pl/walentynki-founde-...958993933.html Tylko nie wiem, czy nie muszę wcześniej rozpuścić czekolady normalnie, bo wątpię, żeby podgrzewacz tak stopił czekoladę.
TŻ ma mnóstwo koszul i krawatów, więc po raz n-ty nie kupię Mu tego samego. Może spinki do mankietów http://allegro.pl/spinki-do-mankieto...975045642.html lub http://allegro.pl/30-spinki-do-manki...968791432.html, a na wieczór jadalną czekoladę do malowania ciała. Tylko nie wiem, czy nie za dużo czekolady jak na jeden dzień

A ja chce kupić Tz któreś z tych spinek
1: http://allegro.pl/walentynki-i-love-...984135291.html
2: http://allegro.pl/bmw-spinki-etui-fl...966883177.html
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 21:24   #2696
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zakochałam się! Jak na arzie to mój nr 1
super

Stary 2013-01-27, 21:25   #2697
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
)

Mała, a co to za projekt?
chodzi Ci o model sukni?
gala 2012 terrence

2015 - 38

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 21:25   #2698
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
To jest nas dwie

A co do walentynek to my zawsze obchodziliśmy i uwielbiamy obchodzić, zawsze były prezenty, ale teraz naprawdę krucho stoimy z kasą, dlatego tylko karteczka.

Ja jestem kolejna co uwielbia to święto i zawsze sobie kupujemy jakaś drobnostkę
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 21:28   #2699
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ooo gratuluję
U mnie -1kg., ale w przeciągu może 1.5 tygodnia. Też mam zamiar do ślubu się wylaszczyć Talię i brzuch to wymodeluję ćwiczeniami, a na nogi i biodra ćwiczenia+dieta. Parę kilo w tył nie zaszkodzi A Ty co, dieta, ćwiczenia?
Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
co to za dieta ?
Kiedyś wam pisałam że wykupuję sobie na Vitalii i na razie jestem zadowolona (odpukać w niemalowane)

Cytat:
a ja mam nową wizję bukietu i koloru przewodniego - ciemna czerwień o ile sala, kwiaty, zaproszenia itp. jakoś przejdą to co z czerwonymi butami? TŻ mi mówi, że to zbyt odważnie do białej sukienki miała już któraś z Was taki pomysł/widziała coś takiego i jak to się prezentuje? i dodam, że jestem chłodnym typem blondynki, więc już w ogóle nie wiem czy mi to będzie pasować
Ja mam taką wizję i za nic w świecie z niej nie zrezygnuje Już pisałam o tym wiele razy. Mam zamiar mieć czerwone róże, czerwone buty (coś takiego jak w załączniku). Może jakiś akcent w sukience z ciemnej czerwieni.

A ja znowu na L4 mam już tego powoli dosyć :/
Ale mi TŻ namieszał w główce przez ten weekend Rozmawialiśmy trochę na poważnie. Powiedziałam mu że jeśli moi rodzice zaoferują jakąś pomoc w weselu, chyba będę zmuszona z niej skorzystać
Wstępnie, w czerwcu chcemy w 100% zdecydować czy damy radę, zobaczymy ile do tego czasu będziemy mieli gotówki. Dopiero wtedy podejmiemy odpowiednie kroki. Jeśli nie damy rady to trudno, trzeba będzie zmienić termin :/

Tak rozmawialiśmy o tych wydatkach, oszczędzaniu i N. zabronił mi kupić używaną sukienkę... Powiedział że w takim dniu mam się czuć jak księżniczka, a nie chodzić w czyimś ubraniu... Że to będzie jedyny taki dzień w naszym życiu i nie mam na tym oszczędzać... No i ogólnie oglądaliśmy sukienki i stanowczo stwierdził że najbardziej chciałby mnie zobaczyć w krótkiej sukience w dzień ślubu Takie sobie wyszukałam co o nich myślicie?

Tak samo obrączki, nie mamy złota żeby przetopić, ale znaleźliśmy takie w miarę tanie i takie które nam się podobają

http://www.faso.com.pl/index.php?pag...mart&Itemid=61

http://www.faso.com.pl/index.php?pag...mart&Itemid=61

Nie muszę mieć brylantów w obrączce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty 1.jpg (22,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10237.jpg (53,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d40db5f76f.jpg (52,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 821156_ANTQIRFHWO8IMKXOG4F6JBT6X64TO2_vivien_H104232_L.jpg (31,1 KB, 25 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 21:31   #2700
mala_czarna_21
Zakorzenienie

krooliczek ja jestem nie obiektywna bo jestem fanem sukienek krótszych zwłaszcza 7/8

ale:
pierwsza mnie nie powala,

tą druga którą pokzałaś mam u siebie w foderze i mam też zdjęcia na realnej PMce która chucherkiem nie jest i ładnie wygląda. Także jak najbardziej na tak

trzecia kompletnie nie w moim stylu, nie lubie takiego roztrzepanego tiulu a i trzeba pamiętać,że takie kiecki pogrubiają więc dla mnie odpada

2015 - 38

Edytowane przez mala_czarna_21
Czas edycji: 2013-01-27 o 21:33
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości