|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
Zaczęłam trochę nadrabiać wątek i..... jestem na 2 stronie! ![]() Dziecko mi łazi po domu
|
|
|
|
|
#2492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale poniedziałek to całkiem ciekawa opcja ![]() Joanno wrzuciłabyś mnie na pierwszą stronkę?
|
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
martha i teraz mogłam przeczytać Twoje poganianie z uśmiechem wyzszości ... mocno spoconym uśmiechem
Furry Sue Wróć do nas 1500 pierogów ... A ja w życiu ulepiłam )No endorfiny podniosły mi nastrój zaraz się pięknie (na ile można i ruszam w miasto ... Tylko nie wiem jeść jeszcze (nie bardzo mam co czy założyć ze i tak pewnie się złamię w knajpie ... No na piwo to wiem ... Z drugiej strony nie zjem pod piwo to się jednym schleje i potem wsune już bez kontroli np kebaba ... Cholera na czas diety należy wyłączyć życie towarzyskie i zamknąć się izolatce coby ludzi nie straszyzć |
|
|
|
#2495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
nadalka faktycznie
nie wrzuciłam ... sorry
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
nadalka u góry wątku masz takie coś jak "przeszukaj wątek"
Wpisujesz frazę "parówki" i wyskoczy Ci co o nich mówiłyśmy.Furry Sue 1500 pierogów? |
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Parówki to z nas wszystkich są, ze mnie serdelek
|
|
|
|
#2500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja bym sobie odpuściła - poczytaj może te najważniejsze pierwsze strony od fatass- podaje ona kilka ciekawych linków które warto poczytać. da ci to obraz diety- a resztę my pomożemy
|
|
#2501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc nie potrafie pomóc może kwiatuszek - Ola coś zaradzi to taki krok w tył...
|
|
#2502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niunia, asia ja bym zrobiła tak...........poszła bym i albo wypiła małe goszkie piwo albo wodę z plasterkami cytryny...........a do skubania przemyciąła bym miseczkę.....albo michę orzechów..............wło skich, laskowych, nerkowców, rodzynek, żórawiny, moreli, śliwek, suszonych jabłek, słonecznika i wszystkiego co można skubać............ z drógiej strony u nas jest knajpka gdzie serwują przepyszne saładki z sosem winegret.............cudn e............włoska, greca, z tuńczykiem, z jajkiem................jeśli takie coś wybierzesz to tragedii nie będzie
|
|
#2503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja pierogi robiłam zawodowo ![]() o sorki, ze mnie jest pulpecik Cytat:
|
|||
|
|
|
#2504 |
|
Rozeznanie
|
A amsiu z dziś:
I kromka chleba słonecznikowego z serkiem wiejskim, jabłko II jogurt nat. z otrębami i dżemem III 2 ziemniaki, sos z jogurtu nat. podsmażana pierś (na łyżeczce oleju) i ogórki w chilli IV sałatka z pomidora, cebuli, ogórka i sałaty Nie jest źle
|
#2506 |
|
Rozeznanie
|
|
#2507 |
|
Rozeznanie
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja mam zły dzien, nie dośc ze mam zły humor to jeszcze oblałam egzamin i w oogole jest wszystko nie tak Zgrzeszyłam dziś słodyczami - na jakieś 300 kcal. Dostałam w prezencie, świętuję dzis sobie, nidługo sie wybieram do klubu. Szkoda ,ze nastroju nie mam na zabawe, oby mi sie odmienilo
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to nie wiem co będzie .. Restauracja w amerykańskim styllu
Niepotrzebnie mi przypomniałyście że ważenie w poniedziałek ... Ale może i lepiej Miłego wieczorku |
|
|
|
#2510 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
Ufff... nadrobiłam Was w końcu po przerwie. Dziś zalatany dzień, mam ochotę na basen, ale jakoś zimno jest, a niedawno miałam grypę. Za to na niedziele umówiłam się z moim TŻ na Nordick Walking. Jadłospis do dupy, ale usprawiedliwiam się tym, że po nieregularnym jedzeniu śmieci w czasie choroby i tak nie jest strasznie: I. Dwie kromki ciemnego chleba z szynką, masłem bezmlecznym i ogórkiem kiszonym, kubeczek mleka (jakieś słodkie było [bleeeee], ale pić mi się chciało, a tylko to było na stołówce) II. Pół gruszki i marchewka III. Zawijas z drobiu, kasza gryczana, buraczki. IV. Serek wiejski ze szczypiorkiem i szynką i dwa chupkie. + 3 małe biszkopciki i pasek gorzkiej czekolady ![]() V. Bób gotowany z odrobiną czosnku i łyżeczką masła. (kolacja taka uboga za te czerwone, nadprogramowe słodycze)
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Ogórki z chili
W tym zeszłym roku mama nie robiła, ale dwa lata temu to wszystkie słoiczki prawie sama zeżarłam W ubiegłym sezonie robiłyśmy ogórki z czosnkiem, też dobre, ale na diecie nie jadam, bo są trochę tłuste (tam chyba się sporo oliwy dodaje). A ja się zastanawiam nad tym moim zębem jednym Nie boli, tylko jak postukam w niego to odczuwam. Dentysta mówił, że nie powinno boleć nawet przy stukaniu. Hmm, ciekawe. Ja kolacyjkę grzecznie zjadłam: dwie kromki ciemnego pieczywka ze słonecznikiem: jedna z pół plastra żółtego sera, druga z serkiem topionym. Pierwsze co zjadłam serek topiony od trzech miesięcy Jutro wracam do normy z dietą, bo od dwóch dni właściwie kiepsko mi szło, ze względu na ilość jedzenia. Wczoraj było tragicznie (jajko, dwie kromki ciemnego chlebka, kilka łyżek zupy fasolowej i jabłko), a dziś już lepiej, chociaż śniadanie zjadłam liche. Niedobrze ze mną. Ja ja zaczynam za kimś tęsknić, to dzieje się źle A właśnie zaczynam
|
|
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
Jestem po kolacji - kanapeczka z jajem, szczypiorkiem i rzodkiewką. W sumie dzisiaj około 1400 kcal.
Zaczęłam brać magnez z B6, bo mam wrażenie, że mam niedobór. Jak przeczytałam objawy niedoboru na ulotce, to prawie wszystkie się zgadzały ![]() Postanowiłam spędzić dzisiaj wieczór z książką. Miłego wieczoru!
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama robi z chilli i czosnkiem w jednym słoiku - mmm uwielbiam
![]() Najbardziej to i tak kocham jalapeno Dzieć wykąpany, gada sobie w łóżeczku, a ja co... romantyczny wieczór z tv.. będą chyba puchy bo powychodziłyście... eh ... kiedy ja będę mogła wyjść ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Właśnie miałam zapytać, jak smakuje bób? Rzeczywiście jest taki dobry? |
|
|
|
#2514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzis przegielam po calosci i nikogo ani nic nie obwiniam.... do dupy normalnie! nazarlam sie jak swnia i poprawilam batonikami i lampka wina. masakra
|
|
#2515 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a egzamin ja mam w niedzielę i też go pewnie położę nie mogę się uczyć, nie wiem co jest nie przejmuj się poprawimy i baw się dobrze w klubieCytat:
hehe widzę, że nie tylko u mnie robią furoręA ząbek może jeszcze jest obolały po dzisiejszych zabiegach, jak jutro nadal będzie bolał to odwiedź znów dentystę ![]() A cóż to za przystojniak zajmuje Twoje myśli ?Kwiatuszku bardzo ładne masz córeczki, mąż będzie miał robotę z odstraszaniem adoratorów ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
ćwiczenia jutro za karę teraz Twoja kolej na 100 brzuszków i 50 przysiadów grunt, że Ci się to rzadko zdarza
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia
A nie mówiłam nic, bo nie chciałam zapeszać Widzieliśmy się ostatnio. Ma 24 lata, strasznie sympatyczny i...ludzki? Przystojniak to ja nie wiem, ja zwracam uwagę na przeciętnych Niebieskooki Jak powiedziałam, że się odchudzam to mnie zlinczował. Powiedział, że gdyby miał coś przeciwko moim gabarytom, to by się ze mną nie spotkał W każdym razie niedobrze się dzieje, bo u mnie uczucie tęsknoty to objaw nadchodzącego zła. A jako, że uczucie tęsknoty nawiedza mnie niezwykle rzadko, to już w ogóle jest objaw zapowiadający zło Przynajmniej do tej pory tak bywało.
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niunia , u nas też niestety olej w ogórasach, więc poszły w odstawkę ![]() A jest może u was w sklepach dostęp do świeżego jalapeno? |
|
|
|
|
#2518 | |
|
Rozeznanie
|
Ogolnie
Ach kochana może coś się z tego pozytywnego a nie złego wykluje bądź dobrej a nie złej myśli---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
![]() Głupie pytanie ale co to jest jalapeno??? ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- A już wiem google nie boli hehe a K. wczoraj przyniósł czerwone z miasta nawet nie wiedziałam, że to się tak nazywa hehe
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Raczkowanie
|
A ja już wykąpana, wymasowana i zabalsamowana, siedzę w piżamie i kończąc rzeczy do pracy słucham starych nagrań Georga Michaela
![]() 20 km z wizażem za mną Grzeczniutka byłam dziś bardzo, bardzo chyba żeby do grzechu zaliczyć pól łyżeczki miodu do sosu vinegret i mixu sałat, ale nie sądzę I proszę się nie linczować za wpadki. Było to było, czasu się nie cofnie. Spinamy pośladki i walczymy dalej Praaawdaaa?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

i najpierw był postęp a teraz ... no niby robie (prawie) wszystkie powtórzenia ale jakoś słabiej mi idzie
Choć dalej uważam że te ćwiczenia są super ... W końcu nie mam bólów pleców rano po wstaniu 

-20kg 04.05.2013
i ruszam w miasto ... Tylko nie wiem jeść jeszcze (nie bardzo mam co
nie wrzuciłam ... sorry 

Wpisujesz frazę "parówki" i wyskoczy Ci co o nich mówiłyśmy.
więc nie potrafie pomóc może kwiatuszek - Ola coś zaradzi 

a egzamin ja mam w niedzielę i też go pewnie położę nie mogę się uczyć, nie wiem co jest
grunt, że Ci się to rzadko zdarza
hehe a K. wczoraj przyniósł czerwone z miasta nawet nie wiedziałam, że to się tak nazywa hehe