![]() |
#751 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!
Nie przypuszcza³am, ¿e ludzie nie wezm± w wiêkszo¶ci na serio tego, ¿e ch³opak w ten sposób robi³ co¶ co zostawa³o odczytywane jako 'znak'.
Po takim znaku, ja mu ospisywa³am, postem albo smsem niestety. G³upota, ale ja ju¿ czasu nie cofnê. S± jeszcze bardziej dobitne 'znaki', ale ja nawet tego o zdjêciu nie chcia³am ujawniaæ. Ju¿ chyba mi wystarczy tego wszystkiego. Okaza³o siê, ¿e udowadniam co¶ ludziom, którzy wywnioskowali nawet, ¿e jestem erotomank±... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 517
|
A tak± opcjê, ¿e ¶mia³ siê z Ciebie dlaczego odrzucasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 106
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 888
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 843
|
Cytat:
![]() Mo¿e ¶wiadczyæ ¿e ch³opak dziewczynê ze zdjêcia traktuje jako swoj± duchow± przewodniczkê i idzie za ni± w swoim duchowym rozwoju (czyta ksi±¿ki które jemu poleci, s³ucha piosenek które mu opisze w smsie) ![]() Ale dla mnie nijak to nie oznacza "ta dziewczyna mnie interesuje, podoba mi sie, chce sie z ni± spotkaæ i spróbowaæ stworzyæ zwi±zek". Z tworzeniem zwi±zku bardziej kojarzy mi sie stwierdzenie "idê z ni±", bo to oznacza idziemy rzem w jednym kierunku, w jednym celu. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-02-17 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 165
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 575
|
Nie wierzê w autentyczno¶æ owych znaków z prostego powodu. Autorka w±tku od samego pocz±tku my¶la³a, ¿e wszyscy u¿ytkownicy forum przyznaj± jej racjê i poklepi± po ramieniu.
Tak siê jednak nie sta³o, wiêc autorka zaczê³a wspominaæ o jakich¶ tajemniczych znakach. Nikt tego nie kupi³, a ludzie zaczêli prosiæ o podanie przyk³adu takiego znaku. Przez 20 stron autorka wzbrania³a siê przed podaniem choæby jednego przyk³adu. W pewnym momencie siê przemog³a i poda³a przyk³ad owych znaków. Wszyscy, jak jeden m±¿, powiedzieli autorce, ¿e to, co ona poda³a jako przyk³ad znaków ¶wiadcz±cych o jego zainteresowaniu jej osob±, nic takiego nie sugeruje. Z ka¿dym kolejnym postem "znaki" przybieraj± na intensywno¶ci. Teraz dowiadujemy siê o rzekomym zamieszczaniu jej zdjêæ na jego blogu. Proste pytanie: dlaczego nie zosta³o to wspomniane w pierwszym po¶cie, a dopiero na 25 stronie? Odpowied¼ jest prosta: autorka wymy¶li³a ten rzekomy znak na poczekaniu, ¿eby mieæ silniejszy argument w przekonywaniu publiczno¶ci, bo pozosta³e argumenty zawiod³y. Pytanie z innej beczki. Jak to mo¿liwe, ¿e nikt nie zwróci³ uwagi, ¿e nietrudno powi±zaæ czyj±¶ wypowied¼ na blogu z wys³anym SMS'em, je¿eli tych SMS'ów wysy³a siê po kilkadziesi±t dziennie - dzieñ w dzieñ przez 8 miesiêcy. Jeden SMS dziennie przez 8 miesiêcy daje 244 wys³ane SMS'y. Po przemno¿eniu przez kilkadziesi±t daje kilka tysiêcy wys³anych SMS'ów. Je¿eli to nie jest oznaka choroby psychicznej, to nie wiem czego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Rozeznanie
|
S³uchaj, jak ma Ci to pomóc to mo¿e po prostu zadzwoñ do niego (¿adne sms) i spytaj, czy mo¿e Ci po¶wiêciæ 10 min i siê spotkaæ. Mo¿e Ciê to wyleczy jak wyja¶nicie sobie wszystko w 4 oczy, bez domys³ów/aluzji/niedomówieñ? Us³yszysz prawdê, powiesz co Ci le¿y na sercu i zamkniesz ten rozdzia³. Panu wyj±tkowemu te¿ chyba nic siê nie stanie jak zmarnuje 10 min swojego czasu i wyartyku³uje jasno pewne rzeczy, bez zabaw w podchody itd.
Je¶li siê nie zgodzi/nie odbierze to trudno, olej i zapomnij, ale chyba warto spróbowaæ. Nie po to, ¿eby co¶ jeszcze ratowaæ , dawaæ szanse, robiæ sobie nadzieje itd, tylko ¿eby to ostatecznie zamkn±æ i skoñczyæ domys³y. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dodatkowa patologia z t± jego dziewczyn±... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 005
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 308
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja ju¿ bym wola³a wyja¶niæ wcze¶niej i tyle. Czasem dopiero powiedzenie prawdy prosto w twarz sprawi, ¿e dotrze do drugiej osoby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasem by³ to jeden sms. Czasem rzeczywi¶cie wiêcej. Je¶li nie wierzysz to po co to czytasz ? To jest jakie¶ chore, ¿eby czytaæ w±tki i wytykaæ autorom k³amstwo. Podejrzewasz ¶ciemê, to po co siê tak anga¿ujesz w pisanie ? ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
To prawda, przyzwyczai³am go do tego, ¿e mi te znaki wystarczaj± ![]() ![]() I my¶lê, ¿e te¿ mia³ jak±¶ przyjemno¶æ z tego co siê dzia³o mimo i¿ w Internecie. ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez noubanaa Czas edycji: 2013-02-17 o 13:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Raczkowanie
|
Dziwi mnie, ¿e wcze¶niej nie chcia³a¶ z nim tego wyja¶niæ. Od wielu miesiêcy mia³ dziewczynê, ale potrafi³ wkleiæ twoje zdjêcie z jakim¶ podpisem, wiedz±c zapewne, ¿e ty odbierzesz to tak a nie inaczej. Rozumiem, ¿e kobieta jak siê zakocha to g³upieje, ale bez przesady. Ja ju¿ bym dawno straci³a cierpliwo¶æ i zapyta³a wprost "o co ci chodzi?". Nie wiem, mo¿e próbowa³a¶ w tych swoich smsach, ale jak wiemy odpowiedzi na nie nie dostawa³a¶, lub poprzez bloga (czyli ¿adna to odpowiedz), co ju¿ na bank ¶wiadczy³oby o tym, ¿e on siê nabija³ z ca³ej tej sytuacji...
Naprawdê jest to dla mnie niepojête, ¿e przez tyle czasu nie uda³o ci siê z nim normalnie pogadaæ o tym wszystkim, wyja¶niæ, powiedzieæ wprost " s³uchaj, wiesz, ¿e mi siê podobasz, masz laskê, wiêc czemu dajesz mi jakie¶ sygna³y? czy ja to ¼le odbieram? o co chodzi?" Edytowane przez Dziubka Czas edycji: 2013-02-17 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 911
|
Cytat:
Ja ju¿ odpuszczam kwestie szacunku do samej siebie którego za grosz nie posiadasz ale bycie naiwn± tyle czasu i wci±¿ upieranie siê przy swoim to ju¿ raczej oznaka zwyk³ego braku inteligencji ¿eby nie mówiæ-zwyk³ej g³upoty. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast je¶li zacznie byæ facetem, mê¿czyzn± w prawdziwym wydaniu (to raczej niemo¿liwe, skoro przez tyle miesiêcy tak mu u³atwia³am zadanie i nic nie by³o) to wtedy pomy¶lê co dalej... Tak, bêdziemy siê jeszcze widywaæ. Je¶li bêdzie patrzy³ na mnie tak jak robi³ to do tej pory to mu chyba przy wszystkich zwrócê uwagê, ¿eby przesta³. Edytowane przez noubanaa Czas edycji: 2013-02-17 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 803
|
nie mogê, co chwilê nowe ekstra szczegó³y nam tu autorka zapodaje
![]() ![]() wytrze¼wiej kobieto i id¼ do tego psychologa, bo nawet to, ¿e tworzysz historie niestworzone nie ¶wiadczy dobrze o Twoim stanie umys³u w tym momencie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Raczkowanie
|
Z tym zdjêciem na blogu to rzeczywi¶cie, jego dziewczyna na pewno zwróci³aby na to uwagê, chyba, ¿e ona ma z tego bekê razem z nim...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz czemu tak my¶lê? bo obawiam siê, ¿e Ty siê nie wyrwiesz bez tego...To widaæ po tym jak piszesz. Bo co siê tak naprawdê zmieni³o? Tylko to, ¿e sobie przemy¶la³a¶. Ale za³o¿ê siê, ¿e wcze¶niej tysi±c razy o tym my¶la³a¶ i to nie wczoraj dosta³a¶ przeb³ysku, ¿e co¶ jest nie tak. Zapewne te¿ nie wczoraj uzna³a¶, ¿e nale¿y to skoñczyæ. Przemy¶lenie sprawy to nieraz za ma³o, ¿eby wszystko zmieniæ. My¶lê, ¿e rozmowa w 4 oczy pomog³aby zamkn±æ ten rozdzia³ ostatecznie, bezpowrotnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 803
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 831
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Jest i wierny orszak Salix ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
Przecie¿ macie wspólnych znajomych. Je¶li nie od niego, to mog³a dostaæ adres jego bloga od kogo¶ innego....Dobra, muszê przestaæ tu wchodziæ bo to wszystko jest tak dziwne i zakrêcone, zarówno ty, on, jego relacja z dziewczyna, je¶li prawd± jest to co piszesz... masakra...ty te¿ nie powinna¶ tu ju¿ pisaæ, tylko zapomnieæ o tym jak najszybciej....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 911
|
Cytat:
![]() Nie znasz go tak naprawdê, w ogóle nie wiesz, co to jest za cz³owiek bo i sk±d masz wiedzieæ. Bo razem studiujecie, bo parê razy napisa³ co¶ ³adnego na swoim blogasku ![]() Ja ju¿ sama nie wiem czy Ty jeste¶ wariatk± czy jeste¶[tu epitety za które mog³abym dostaæ bana]czy po prostu zatrzyma³a¶ siê na etapie prze³omu podstawówki z gimnazjum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 005
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Podwa¿aj ka¿dy argument. Gdyby to by³o raz, dwa, trzy, cztery, dziesiêæ, ¿e to siê wszystko nam zgrywa, ale to siê zgrywa miesi±cami. Przyk³ad zdjêcia z 25ego poda³am jako przyk³ad dlatego, ¿e to by³o 6 dni przed tym jak urwa³ 'kontakt', wiêc nikt mnie nie pos±dzi, ¿e wyci±gam co¶ z nie wiadomo jak odleg³ej przesz³o¶ci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Raczkowanie
|
Znikam. Ju¿ mi wystarczy.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.