DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o! - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-17, 13:28   #751
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 189
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!

Nie przypuszcza³am, ¿e ludzie nie wezm± w wiêkszo¶ci na serio tego, ¿e ch³opak w ten sposób robi³ co¶ co zostawa³o odczytywane jako 'znak'.
Po takim znaku, ja mu ospisywa³am, postem albo smsem niestety. G³upota, ale ja ju¿ czasu nie cofnê.
S± jeszcze bardziej dobitne 'znaki', ale ja nawet tego o zdjêciu nie chcia³am ujawniaæ.
Ju¿ chyba mi wystarczy tego wszystkiego. Okaza³o siê, ¿e udowadniam co¶ ludziom, którzy wywnioskowali nawet, ¿e jestem erotomank±...
noubanaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 13:30   #752
emigracja
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 517

A tak± opcjê, ¿e ¶mia³ siê z Ciebie dlaczego odrzucasz?
emigracja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 13:31   #753
awki
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 106

Cytat:
Napisane przez alexandraa13 Poka¿ wiadomo¶æ
to wiedzia³ czy nie wiedzia³?
Wiedzia³, przeczytaj te zacytowane wypowiedzi jeszcze raz. Autorce chodzi³o o to, ¿e nie wkleja³by ich ot tak, skoro wiedzia³, ¿e on siê jej podoba.
awki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 13:32   #754
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
to wiedzia³ czy nie wiedzia³?
S±dzê, ¿e GDYBY NIE BY£ w jaki¶ sposób zainteresowany(?) albo mia³ mnie za stalkerkê, to powtarzam, ¿e dnia 25 sty czyli ca³kiem niedawno, nie wstawia³by mojego zdjêcia z podpisem 'idê za ni±...'
Stary 2013-02-17, 13:33   #755
alexandraa13
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 888

Cytat:
Napisane przez awki Poka¿ wiadomo¶æ
Wiedzia³, przeczytaj te zacytowane wypowiedzi jeszcze raz. Autorce chodzi³o o to, ¿e nie wkleja³by ich ot tak, skoro wiedzia³, ¿e on siê jej podoba.
racja, sorry, przeczyta³am trochê inaczej, nie jako wstawkê
alexandraa13 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 13:33   #756
Flashdance
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 843

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja nawet nie s±dzi³am, ¿e ludzie nie potraktuj± powa¿nie tego co mówiê. Wkleja³ zdjêcia mojej twarzy. Pisa³ to co ju¿ napisa³am. Wiedzia³, ¿e jestem zabujana.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Okej, wiêc o czym ¶wiadczy wg Ciebie wklejanie na bloga zdjêcia dziewczyny i podpisywanie: 'idê za ni±(...) ?
Tak bez powodu

Gdybym ja wklei³a zdjêcie faceta na bloga i podpisa³a "idê za nim, choæ nie wiem dok±d nas to zaprowadzi" uzna³abym, ¿e tym samym dajê facetowi do zrozumienia, ¿e ZA NIM IDÊ. I nawet je¶li to jest DZICINADA, ¯ENADA, GIMNAZJUM to niestety w ten sposób podtrzymywa³ we mnie iskierkê nadzei.
Mo¿e ¶wiadczyæ ¿e ta dziewczyna to znajoma i przewodnik np. po górach, a w nastêpny weekend razem jad± na wycieczkê zaplanowan± przez ni± tras± i ch³opak nie wie gdzie ale za ni± pójdzie

Mo¿e ¶wiadczyæ ¿e ch³opak dziewczynê ze zdjêcia traktuje jako swoj± duchow± przewodniczkê i idzie za ni± w swoim duchowym rozwoju (czyta ksi±¿ki które jemu poleci, s³ucha piosenek które mu opisze w smsie)

Ale dla mnie nijak to nie oznacza "ta dziewczyna mnie interesuje, podoba mi sie, chce sie z ni± spotkaæ i spróbowaæ stworzyæ zwi±zek". Z tworzeniem zwi±zku bardziej kojarzy mi sie stwierdzenie "idê z ni±", bo to oznacza idziemy rzem w jednym kierunku, w jednym celu.

Edytowane przez Flashdance
Czas edycji: 2013-02-17 o 13:39
Flashdance jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 13:34   #757
graphicdesign
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 165

Cytat:
Blog: "Powiedzia³em, kobieto, powoli
A wszystko samo siê u³o¿y
Wszystko czego nam trzeba, to odrobina cierpliwo¶ci"
Jak dla mnie to oznacza tylko tyle, ¿e lubi t³umaczyæ sobie teksty Guns n' Roses... A mo¿e nawet Ty sobie to przet³umaczy³a¶.

Cytat:
¯al ? o egzaminy przychodzi pytaæ i zaliczenia, notatki po¿ycza, czasem nawet o nim opowiada. nic nie wskazuje by czegokolwiek siê domy¶la³a...
To jest dla mnie po prostu nie do przyjêcia. Udawa³a¶, ¿e jeste¶ jej kole¿ank± i na boku próbowa³a¶ odbiæ jej faceta?
graphicdesign jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 13:34   #758
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emigracja Poka¿ wiadomo¶æ
A tak± opcjê, ¿e ¶mia³ siê z Ciebie dlaczego odrzucasz?
A co w tym zabawnego ? Tym bardziej ¿e w podobnym tonie pisa³ przez kilka poprzednich miesiêcy ?
Stary 2013-02-17, 13:36   #759
KaerbEmEvig
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 575

Nie wierzê w autentyczno¶æ owych znaków z prostego powodu. Autorka w±tku od samego pocz±tku my¶la³a, ¿e wszyscy u¿ytkownicy forum przyznaj± jej racjê i poklepi± po ramieniu.

Tak siê jednak nie sta³o, wiêc autorka zaczê³a wspominaæ o jakich¶ tajemniczych znakach. Nikt tego nie kupi³, a ludzie zaczêli prosiæ o podanie przyk³adu takiego znaku. Przez 20 stron autorka wzbrania³a siê przed podaniem choæby jednego przyk³adu.

W pewnym momencie siê przemog³a i poda³a przyk³ad owych znaków. Wszyscy, jak jeden m±¿, powiedzieli autorce, ¿e to, co ona poda³a jako przyk³ad znaków ¶wiadcz±cych o jego zainteresowaniu jej osob±, nic takiego nie sugeruje. Z ka¿dym kolejnym postem "znaki" przybieraj± na intensywno¶ci. Teraz dowiadujemy siê o rzekomym zamieszczaniu jej zdjêæ na jego blogu. Proste pytanie: dlaczego nie zosta³o to wspomniane w pierwszym po¶cie, a dopiero na 25 stronie? Odpowied¼ jest prosta: autorka wymy¶li³a ten rzekomy znak na poczekaniu, ¿eby mieæ silniejszy argument w przekonywaniu publiczno¶ci, bo pozosta³e argumenty zawiod³y.

Pytanie z innej beczki. Jak to mo¿liwe, ¿e nikt nie zwróci³ uwagi, ¿e nietrudno powi±zaæ czyj±¶ wypowied¼ na blogu z wys³anym SMS'em, je¿eli tych SMS'ów wysy³a siê po kilkadziesi±t dziennie - dzieñ w dzieñ przez 8 miesiêcy. Jeden SMS dziennie przez 8 miesiêcy daje 244 wys³ane SMS'y. Po przemno¿eniu przez kilkadziesi±t daje kilka tysiêcy wys³anych SMS'ów.

Je¿eli to nie jest oznaka choroby psychicznej, to nie wiem czego.
KaerbEmEvig jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 13:38   #760
alexandraa13
Rozeznanie

S³uchaj, jak ma Ci to pomóc to mo¿e po prostu zadzwoñ do niego (¿adne sms) i spytaj, czy mo¿e Ci po¶wiêciæ 10 min i siê spotkaæ. Mo¿e Ciê to wyleczy jak wyja¶nicie sobie wszystko w 4 oczy, bez domys³ów/aluzji/niedomówieñ? Us³yszysz prawdê, powiesz co Ci le¿y na sercu i zamkniesz ten rozdzia³. Panu wyj±tkowemu te¿ chyba nic siê nie stanie jak zmarnuje 10 min swojego czasu i wyartyku³uje jasno pewne rzeczy, bez zabaw w podchody itd.
Je¶li siê nie zgodzi/nie odbierze to trudno, olej i zapomnij, ale chyba warto spróbowaæ.
Nie po to, ¿eby co¶ jeszcze ratowaæ , dawaæ szanse, robiæ sobie nadzieje itd, tylko ¿eby to ostatecznie zamkn±æ i skoñczyæ domys³y.
Stary 2013-02-17, 13:38   #761
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez graphicdesign Poka¿ wiadomo¶æ
Jak dla mnie to oznacza tylko tyle, ¿e lubi t³umaczyæ sobie teksty Guns n' Roses... A mo¿e nawet Ty sobie to przet³umaczy³a¶.

To jest dla mnie po prostu nie do przyjêcia. Udawa³a¶, ¿e jeste¶ jej kole¿ank± i na boku próbowa³a¶ odbiæ jej faceta?
Oboje s³uchamy G'n'R

Dodatkowa patologia z t± jego dziewczyn±... To nie jest jaka¶ bliska kole¿anka, ale po prostu siê znamy, bo studiujemy to samo.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 13:39   #762
oliwia18
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 005

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Poka¿ wiadomo¶æ
A ja s±dzê ¿e ten kole¶ po prostu siê z Ciebie ¶mia³ i wcale bym siê nie zdziwi³a gdyby wszyscy dooko³a te¿ siê z Ciebie ¶miali bardzo g³o¶no no ale oczywi¶cie nie przy Tobie.
Niestety, ale te¿ tak my¶lê. Wasi znajomi mo¿e siê nie ¶miej±, ale wiedz± o wszystkim.
oliwia18 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 13:40   #763
Dziubka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 308

Cytat:
A ja s±dzê ¿e ten kole¶ po prostu siê z Ciebie ¶mia³ i wcale bym siê nie zdziwi³a gdyby wszyscy dooko³a te¿ siê z Ciebie ¶miali bardzo g³o¶no no ale oczywi¶cie nie przy Tobie. Mo¿e na pocz±tku trochê mu siê spodoba³a¶, mo¿e co¶ tam kiedy¶ by³o, jaki¶ zal±¿ek sympatii, ale to szybko siê skoñczy³o. Nastêpnie Ty zaczê³a¶ zachowywaæ siê jak wariatka i stalkerka nie dlatego ¿e on siê Ciebie ba³ bo pewnie wcale siê nie ba³ i ostro siê z Ciebie nabija³ a dlatego, ¿e wysy³a³a¶ dziesi±tki smsów bez odpowiedzi innej ni¿ mgliste znaki na blogu czy dzwonek telefonu. A to nie jest odpowied¼.

Mo¿e niektórzy nie nazwaliby Ciê stalkerk±, na pewno natomiast wszyscy nazwaliby Ciê wariatk± i ¶wirusk± lub jeszcze gorzej. Niestety dla Ciebie, ¿e w±tpiê i¿ on to zachowa³ wszystko dla siebie.

Po tym co teraz piszesz o ile to wiarygodne w ogóle mo¿e byæ bo zmieniasz wersjê i dodajesz szczegó³y co 5 minut w zasadzie, to zmieniam nieco zdanie: facet po prostu mia³ z Ciebie niez³± zabawê i trzeba byæ ¶lepym i skrajnie ma³o inteligentnym osobnikiem ¿eby tego nie dostrzec bêd±c na Twoim miejscu. Plus nie zmieniam zupe³nie zdania co do tego, ¿e ¿eby wpa¶æ w co¶ takiego trzeba nie mieæ dumy, honoru, szacunku do samej siebie, trzeba siê mocno nie lubiæ i uwa¿aæ za beznadziejn± osobê, trzeba mieæ bardzo nisk± samoocenê. Plus lubisz trwaæ w bagnie, daje Ci to dziwnego rodzaju przyjemno¶æ, tak w tej relacji, jak i tu na w±tku-¶mietniku.
Popieram. Facet w realu mia³ dziewczynê, a tobie nadal dawa³ te ¶mieszne znaki, bo wiedzia³, ¿e tobie to wystarczy. Na pocz±tku pomy¶la³am, ¿e mog³o mu to sprawiaæ przyjemno¶æ, ¿e kto¶ siê tak nim interesuje kiedy on praktycznie nic nie robi, co najwy¿ej daje jakie¶ mgliste sygna³y, które ,jak s±dzê, nic dla niego nie znaczy³y. Ale z przykro¶ci± muszê przyznaæ, ¿e rzeczywi¶cie móg³ mieæ z ciebie po prostu niez³y polew.
Dziubka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 13:51   #764
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:
Ja w tej chwili siê odcinam zupe³nie od tego ch³opaka. Je¶li kiedykolwiek cokolwiek to tylko i wy³±cznie, gdy zachowa siê jak tu niektórzy opisuj±. Zadzwoni, umówi siê, podejdzie. Póki co nie ma na to szans. A ja faktycznie muszê siê zacz±æ szanowaæ.
to by mia³o sens, gdyby¶ faktycznie mog³a zapomnieæ o jego istnieniu i wiêcej nie ogl±daæ. Ale skoro jeste¶cie razem na roku i macie razem zajêcia (bo macie, tak?) to i tak i tak bêdziecie siê widywaæ, spotykaæ w mniejszym czy wiêkszym gronie, zdarzy siê te¿ pewnie przypadkowo ¿e zostaniecie na chwilê sami, bêdziecie na tej samej imprezie, pod wp³ywem alko itd...
To ja ju¿ bym wola³a wyja¶niæ wcze¶niej i tyle. Czasem dopiero powiedzenie prawdy prosto w twarz sprawi, ¿e dotrze do drugiej osoby.
Stary 2013-02-17, 13:51   #765
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaerbEmEvig Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wierzê w autentyczno¶æ owych znaków z prostego powodu. Autorka w±tku od samego pocz±tku my¶la³a, ¿e wszyscy u¿ytkownicy forum przyznaj± jej racjê i poklepi± po ramieniu.

Tak siê jednak nie sta³o, wiêc autorka zaczê³a wspominaæ o jakich¶ tajemniczych znakach. Nikt tego nie kupi³, a ludzie zaczêli prosiæ o podanie przyk³adu takiego znaku. Przez 20 stron autorka wzbrania³a siê przed podaniem choæby jednego przyk³adu.

W pewnym momencie siê przemog³a i poda³a przyk³ad owych znaków. Wszyscy, jak jeden m±¿, powiedzieli autorce, ¿e to, co ona poda³a jako przyk³ad znaków ¶wiadcz±cych o jego zainteresowaniu jej osob±, nic takiego nie sugeruje. Z ka¿dym kolejnym postem "znaki" przybieraj± na intensywno¶ci. Teraz dowiadujemy siê o rzekomym zamieszczaniu jej zdjêæ na jego blogu. Proste pytanie: dlaczego nie zosta³o to wspomniane w pierwszym po¶cie, a dopiero na 25 stronie? Odpowied¼ jest prosta: autorka wymy¶li³a ten rzekomy znak na poczekaniu, ¿eby mieæ silniejszy argument w przekonywaniu publiczno¶ci, bo pozosta³e argumenty zawiod³y.

Pytanie z innej beczki. Jak to mo¿liwe, ¿e nikt nie zwróci³ uwagi, ¿e nietrudno powi±zaæ czyj±¶ wypowied¼ na blogu z wys³anym SMS'em, je¿eli tych SMS'ów wysy³a siê po kilkadziesi±t dziennie - dzieñ w dzieñ przez 8 miesiêcy. Jeden SMS dziennie przez 8 miesiêcy daje 244 wys³ane SMS'y. Po przemno¿eniu przez kilkadziesi±t daje kilka tysiêcy wys³anych SMS'ów.

Je¿eli to nie jest oznaka choroby psychicznej, to nie wiem czego.
To ja decydujê o czym mówiê, o czym nie mówiê. Albo mówiê wtedy kiedy zechcê.

Czasem by³ to jeden sms. Czasem rzeczywi¶cie wiêcej.

Je¶li nie wierzysz to po co to czytasz ? To jest jakie¶ chore, ¿eby czytaæ w±tki i wytykaæ autorom k³amstwo. Podejrzewasz ¶ciemê, to po co siê tak anga¿ujesz w pisanie ?

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
S³uchaj, jak ma Ci to pomóc to mo¿e po prostu zadzwoñ do niego (¿adne sms) i spytaj, czy mo¿e Ci po¶wiêciæ 10 min i siê spotkaæ. Mo¿e Ciê to wyleczy jak wyja¶nicie sobie wszystko w 4 oczy, bez domys³ów/aluzji/niedomówieñ? Us³yszysz prawdê, powiesz co Ci le¿y na sercu i zamkniesz ten rozdzia³. Panu wyj±tkowemu te¿ chyba nic siê nie stanie jak zmarnuje 10 min swojego czasu i wyartyku³uje jasno pewne rzeczy, bez zabaw w podchody itd.
Je¶li siê nie zgodzi/nie odbierze to trudno, olej i zapomnij, ale chyba warto spróbowaæ.
Nie po to, ¿eby co¶ jeszcze ratowaæ , dawaæ szanse, robiæ sobie nadzieje itd, tylko ¿eby to ostatecznie zamkn±æ i skoñczyæ domys³y.
Ja w tej chwili siê odcinam zupe³nie od tego ch³opaka. Je¶li kiedykolwiek cokolwiek to tylko i wy³±cznie, gdy zachowa siê jak tu niektórzy opisuj±. Zadzwoni, umówi siê, podejdzie. Póki co nie ma na to szans. A ja faktycznie muszê siê zacz±æ szanowaæ. Ogólnie widzê beznadziejno¶æ swojego postêpowania wyra¼niej ni¿ kiedykolwiek !

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Dziubka Poka¿ wiadomo¶æ
Popieram. Facet w realu mia³ dziewczynê, a tobie nadal dawa³ te ¶mieszne znaki, bo wiedzia³, ¿e tobie to wystarczy. Na pocz±tku pomy¶la³am, ¿e mog³o mu to sprawiaæ przyjemno¶æ, ¿e kto¶ siê tak nim interesuje kiedy on praktycznie nic nie robi, co najwy¿ej daje jakie¶ mgliste sygna³y, które ,jak s±dzê, nic dla niego nie znaczy³y. Ale z przykro¶ci± muszê przyznaæ, ¿e rzeczywi¶cie móg³ mieæ z ciebie po prostu niez³y polew.
Nie s±dzê, ¿eby siê z tego ¶mia³. Naprawdê. Nie by³abym chyba a¿ tak ¶lepa, a mu nie chcia³oby siê tyle czasu bawiæ w takie rzeczy.
To prawda, przyzwyczai³am go do tego, ¿e mi te znaki wystarczaj± G³upota ... NIGDY WIÊCEJ.
I my¶lê, ¿e te¿ mia³ jak±¶ przyjemno¶æ z tego co siê dzia³o mimo i¿ w Internecie.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez flashdance Poka¿ wiadomo¶æ
mo¿e ¶wiadczyæ ¿e ta dziewczyna to znajoma i przewodnik np. Po górach, a w nastêpny weekend razem jad± na wycieczkê zaplanowan± przez ni± tras± i ch³opak nie wie gdzie ale za ni± pójdzie :d

mo¿e ¶wiadczyæ ¿e ch³opak dziewczynê ze zdjêcia traktuje jako swoj± duchow± przewodniczkê i idzie za ni± w swoim duchowym rozwoju (czyta ksi±¿ki które jemu poleci, s³ucha piosenek które mu opisze w smsie) :d

ale dla mnie nijak to nie oznacza "ta dziewczyna mnie interesuje, podoba mi sie, chce sie z ni± spotkaæ i spróbowaæ stworzyæ zwi±zek". Z tworzeniem zwi±zku bardziej kojarzy mi sie stwierdzenie "idê z ni±", bo to oznacza idziemy rzem w jednym kierunku, w jednym celu.
mega interpretacja !

Edytowane przez noubanaa
Czas edycji: 2013-02-17 o 13:53
Stary 2013-02-17, 13:52   #766
Dziubka
Raczkowanie

Dziwi mnie, ¿e wcze¶niej nie chcia³a¶ z nim tego wyja¶niæ. Od wielu miesiêcy mia³ dziewczynê, ale potrafi³ wkleiæ twoje zdjêcie z jakim¶ podpisem, wiedz±c zapewne, ¿e ty odbierzesz to tak a nie inaczej. Rozumiem, ¿e kobieta jak siê zakocha to g³upieje, ale bez przesady. Ja ju¿ bym dawno straci³a cierpliwo¶æ i zapyta³a wprost "o co ci chodzi?". Nie wiem, mo¿e próbowa³a¶ w tych swoich smsach, ale jak wiemy odpowiedzi na nie nie dostawa³a¶, lub poprzez bloga (czyli ¿adna to odpowiedz), co ju¿ na bank ¶wiadczy³oby o tym, ¿e on siê nabija³ z ca³ej tej sytuacji...

Naprawdê jest to dla mnie niepojête, ¿e przez tyle czasu nie uda³o ci siê z nim normalnie pogadaæ o tym wszystkim, wyja¶niæ, powiedzieæ wprost " s³uchaj, wiesz, ¿e mi siê podobasz, masz laskê, wiêc czemu dajesz mi jakie¶ sygna³y? czy ja to ¼le odbieram? o co chodzi?"

Edytowane przez Dziubka
Czas edycji: 2013-02-17 o 13:57
Stary 2013-02-17, 13:53   #767
maryanna3
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 911

Cytat:
S±dzê, ¿e GDYBY NIE BY£ w jaki¶ sposób zainteresowany(?) albo mia³ mnie za stalkerkê, to powtarzam, ¿e dnia 25 sty czyli ca³kiem niedawno, nie wstawia³by mojego zdjêcia z podpisem 'idê za ni±...'
Nie dopuszczasz naprawdê w ogole opcji, ¿e to po prostu zabawa by³a? ¯e by³a¶ jego zabawk±? ¯e mial siê z kogo po¶miaæ sam lub w gronie znajomych? ¯e gdyby by³ zainteresowany Tob± to po prostu, co jest proste jak budowa cepa, zaprosi³by Ciê na kawê? ¯e dziewczynie 23 letniej nie przystoi t³umaczyæ faceta jego niestandardowym charakterem i skomplikowan± dusz±? Takie akcje-to w gimnazjum.
Ja ju¿ odpuszczam kwestie szacunku do samej siebie którego za grosz nie posiadasz ale bycie naiwn± tyle czasu i wci±¿ upieranie siê przy swoim to ju¿ raczej oznaka zwyk³ego braku inteligencji ¿eby nie mówiæ-zwyk³ej g³upoty.

Cytat:
A co w tym zabawnego ? Tym bardziej ¿e w podobnym tonie pisa³ przez kilka poprzednich miesiêcy ?
Nie rozumiesz, totalnie nic nie rozumiesz. On mia³ z Ciebie pompê, bekê, polew, czy jak to siê tam jeszcze zwie w jêzyku gimbazy Nie wiem jak mo¿na byæ tak naiwnym i to wci±¿ i wci±¿
maryanna3 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 13:58   #768
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
to by mia³o sens, gdyby¶ faktycznie mog³a zapomnieæ o jego istnieniu i wiêcej nie ogl±daæ. Ale skoro jeste¶cie razem na roku i macie razem zajêcia (bo macie, tak?) to i tak i tak bêdziecie siê widywaæ, spotykaæ w mniejszym czy wiêkszym gronie, zdarzy siê te¿ pewnie przypadkowo ¿e zostaniecie na chwilê sami, bêdziecie na tej samej imprezie, pod wp³ywem alko itd...
To ja ju¿ bym wola³a wyja¶niæ wcze¶niej i tyle. Czasem dopiero powiedzenie prawdy prosto w twarz sprawi, ¿e dotrze do drugiej osoby.
Wydaje mi siê, ¿e ju¿ nic nie trzeba wyja¶niaæ. Bo dosta³am jasn± odpowied¼, ¿e ju¿ do tego nie chce wracaæ.
Natomiast je¶li zacznie byæ facetem, mê¿czyzn± w prawdziwym wydaniu (to raczej niemo¿liwe, skoro przez tyle miesiêcy tak mu u³atwia³am zadanie i nic nie by³o) to wtedy pomy¶lê co dalej...
Tak, bêdziemy siê jeszcze widywaæ. Je¶li bêdzie patrzy³ na mnie tak jak robi³ to do tej pory to mu chyba przy wszystkich zwrócê uwagê, ¿eby przesta³.

Edytowane przez noubanaa
Czas edycji: 2013-02-17 o 14:08
Stary 2013-02-17, 14:00   #769
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

nie mogê, co chwilê nowe ekstra szczegó³y nam tu autorka zapodaje nie no, na pewno jego dziewczyna nigdy jego bloga nie czyta³a, na pewno by nie zapyta³a "o co chodzi z jej zdjêciem", na pewno grzecznie lub nie¶wiadomie pozwala³a mu przelewaæ na stronach internetu jego ukryt± mi³o¶æ do Ciebie
wytrze¼wiej kobieto i id¼ do tego psychologa, bo nawet to, ¿e tworzysz historie niestworzone nie ¶wiadczy dobrze o Twoim stanie umys³u w tym momencie.
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 14:04   #770
Dziubka
Raczkowanie

Z tym zdjêciem na blogu to rzeczywi¶cie, jego dziewczyna na pewno zwróci³aby na to uwagê, chyba, ¿e ona ma z tego bekê razem z nim...
Stary 2013-02-17, 14:06   #771
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Nie dopuszczasz naprawdê w ogole opcji, ¿e to po prostu zabawa by³a? ¯e by³a¶ jego zabawk±? ¯e mial siê z kogo po¶miaæ sam lub w gronie znajomych? ¯e gdyby by³ zainteresowany Tob± to po prostu, co jest proste jak budowa cepa, zaprosi³by Ciê na kawê? ¯e dziewczynie 23 letniej nie przystoi t³umaczyæ faceta jego niestandardowym charakterem i skomplikowan± dusz±? Takie akcje-to w gimnazjum.
Ja ju¿ odpuszczam kwestie szacunku do samej siebie którego za grosz nie posiadasz ale bycie naiwn± tyle czasu i wci±¿ upieranie siê przy swoim to ju¿ raczej oznaka zwyk³ego braku inteligencji ¿eby nie mówiæ-zwyk³ej g³upoty.

Nie rozumiesz, totalnie nic nie rozumiesz. On mia³ z Ciebie pompê, bekê, polew, czy jak to siê tam jeszcze zwie w jêzyku gimbazy Nie wiem jak mo¿na byæ tak naiwnym i to wci±¿ i wci±¿
Naprawdê, nie jest to typ mog±cy robiæ sobie 'pompê, bekê. polew' z kogokolwiek. Gdyby¶ czyta³a jego bloga, to co zamieszcza, czym siê interesuje wiedzia³aby¶ o tym. Jak mówi³am jest to artysta. Nie do¶æ ¿e medycyna to jeszcze muzyk, umys³ twórczy. "idê za ni±.." mo¿e brzmi infantylnie, ale na jego blogu mo¿na znale¼æ wiele innych tekstów. Bloga prowadzi od 3 lat, mam jego adres od pó³tora roku, bo sam mi go wys³a³. Swojej obecnej dziewczynie adresu nie udostêpnia.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Poka¿ wiadomo¶æ
nie mogê, co chwilê nowe ekstra szczegó³y nam tu autorka zapodaje nie no, na pewno jego dziewczyna nigdy jego bloga nie czyta³a, na pewno by nie zapyta³a "o co chodzi z jej zdjêciem", na pewno grzecznie lub nie¶wiadomie pozwala³a mu przelewaæ na stronach internetu jego ukryt± mi³o¶æ do Ciebie
wytrze¼wiej kobieto i id¼ do tego psychologa, bo nawet to, ¿e tworzysz historie niestworzone nie ¶wiadczy dobrze o Twoim stanie umys³u w tym momencie.
Salix, jestem fank± Twoich komentarzy.
Stary 2013-02-17, 14:07   #772
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:
Wydaje mi siê, ¿e ju¿ nic nie trzeba wyja¶niaæ. Bo dosta³am jasn± odpowied¼, ¿e ju¿ do tego nie chce wracaæ.
Natomiast je¶li zacznie byæ facetem, mê¿czyzn± w prawdziwym wydaniu (to raczej niemo¿liwe, skoro przez tyle miesiêcy tak mu u³atwia³am zadanie) to wtedy pomy¶lê co dalej...
Tak, bêdziemy siê jeszcze widywaæ. Je¶li bêdzie patrzy³ na mnie tak jak robi³ to do tej pory to mu chyba przy wszystkich zwrócê uwagê, ¿eby przesta³.
z tym "wyja¶nianiem" masz racjê, nie ma czego wyja¶niaæ, chodzi³o mi bardziej o us³yszenie prosto w twarz pewnych rzeczy.

Wiesz czemu tak my¶lê? bo obawiam siê, ¿e Ty siê nie wyrwiesz bez tego...To widaæ po tym jak piszesz. Bo co siê tak naprawdê zmieni³o? Tylko to, ¿e sobie przemy¶la³a¶. Ale za³o¿ê siê, ¿e wcze¶niej tysi±c razy o tym my¶la³a¶ i to nie wczoraj dosta³a¶ przeb³ysku, ¿e co¶ jest nie tak. Zapewne te¿ nie wczoraj uzna³a¶, ¿e nale¿y to skoñczyæ. Przemy¶lenie sprawy to nieraz za ma³o, ¿eby wszystko zmieniæ.

My¶lê, ¿e rozmowa w 4 oczy pomog³aby zamkn±æ ten rozdzia³ ostatecznie, bezpowrotnie.
Stary 2013-02-17, 14:07   #773
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

Cytat:

dziêkujê! ale nr telefonu to Ci nie dam...
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 14:11   #774
panna mati_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 831

Cytat:
Napisane przez SALIX Poka¿ wiadomo¶æ
dziêkujê! ale nr telefonu to Ci nie dam...
panna mati_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 14:17   #775
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
z tym "wyja¶nianiem" masz racjê, nie ma czego wyja¶niaæ, chodzi³o mi bardziej o us³yszenie prosto w twarz pewnych rzeczy.

Wiesz czemu tak my¶lê? bo obawiam siê, ¿e Ty siê nie wyrwiesz bez tego...To widaæ po tym jak piszesz. Bo co siê tak naprawdê zmieni³o? Tylko to, ¿e sobie przemy¶la³a¶. Ale za³o¿ê siê, ¿e wcze¶niej tysi±c razy o tym my¶la³a¶ i to nie wczoraj dosta³a¶ przeb³ysku, ¿e co¶ jest nie tak. Zapewne te¿ nie wczoraj uzna³a¶, ¿e nale¿y to skoñczyæ. Przemy¶lenie sprawy to nieraz za ma³o, ¿eby wszystko zmieniæ.

My¶lê, ¿e rozmowa w 4 oczy pomog³aby zamkn±æ ten rozdzia³ ostatecznie, bezpowrotnie.
My¶lê, ¿e muszê sobie poradziæ bez jakiegokolwiek wyja¶niania tego z nim. Chyba, ¿e jaka¶ poropozycja wyjdzie od niego, a nie s±dzê. Rozdzia³ ju¿ zamkniêty. Mo¿e nie w g³owie, i mo¿e nie raz powróci, ale jedne co mogê zrobiæ to wypchaæ sobie dni zajêciami jakimi¶, ¿eby nie my¶leæ o tym, i oczywi¶cie innymi ni¿ pisanie na forum. Na szczê¶cie wolne siê koñczy...

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Poka¿ wiadomo¶æ
Jest i wierny orszak Salix
Stary 2013-02-17, 14:18   #776
Dziubka
Raczkowanie

Przecie¿ macie wspólnych znajomych. Je¶li nie od niego, to mog³a dostaæ adres jego bloga od kogo¶ innego....Dobra, muszê przestaæ tu wchodziæ bo to wszystko jest tak dziwne i zakrêcone, zarówno ty, on, jego relacja z dziewczyna, je¶li prawd± jest to co piszesz... masakra...ty te¿ nie powinna¶ tu ju¿ pisaæ, tylko zapomnieæ o tym jak najszybciej....
Stary 2013-02-17, 14:19   #777
maryanna3
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 911

Cytat:
Naprawdê, nie jest to typ mog±cy robiæ sobie 'pompê, bekê. polew' z kogokolwiek. Gdyby¶ czyta³a jego bloga, to co zamieszcza, czym siê interesuje wiedzia³aby¶ o tym. Jak mówi³am jest to artysta. Nie do¶æ ¿e medycyna to jeszcze muzyk, umys³ twórczy. "idê za ni±.." mo¿e brzmi infantylnie, ale na jego blogu mo¿na znale¼æ wiele innych tekstów. Bloga prowadzi od 3 lat, mam jego adres od pó³tora roku, bo sam mi go wys³a³. Swojej obecnej dziewczynie adresu nie udostêpnia.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Wiedzia³am Dziewczyno, znasz go tylko z bloga i obserwacji ewentualnie, nigdy z nim d³u¿ej nie spêdzi³a¶ czasu sam na sam. Ja te¿ kiedy¶ my¶la³am ¿e taki jeden kole¶ to uosobienie wszelkich cudowno¶ci a okaza³ siê kretynem przy bli¿szym poznaniu. Znam wielu idiotów na medycynie, bo mam na lekarskim w cholerê znajomych. To po pierwsze. A po drugie to, ¿e kto¶ s³ucha dobrej muzyki i wkleja ³adne obrazki, wiersze czy inne bzdety nie ¶wiadczy o jego przeogromnej inteligencji ¿yciowej, emocjonalnej, empatii itp.
Nie znasz go tak naprawdê, w ogóle nie wiesz, co to jest za cz³owiek bo i sk±d masz wiedzieæ. Bo razem studiujecie, bo parê razy napisa³ co¶ ³adnego na swoim blogasku

Ja ju¿ sama nie wiem czy Ty jeste¶ wariatk± czy jeste¶[tu epitety za które mog³abym dostaæ bana]czy po prostu zatrzyma³a¶ siê na etapie prze³omu podstawówki z gimnazjum.
maryanna3 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 14:20   #778
oliwia18
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 005

Cytat:
Nie pomy¶la³a¶, ¿e to kolejny fragment piosenki, np. "Choæ ze mn±, chocia¿ zupe³nie nie wiem dok±d". Wystarczy wygooglowaæ, ¿eby wiedzieæ, ¿e po³owa ludzi wstawia to na swojego bloga.
oliwia18 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 14:23   #779
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dziubka Poka¿ wiadomo¶æ
Przecie¿ macie wspólnych znajomych. Je¶li nie od niego, to mog³a dostaæ adres jego bloga od kogo¶ innego....Dobra, muszê przestaæ tu wchodziæ bo to wszystko jest tak dziwne i zakrêcone, zarówno ty, on, jego relacja z dziewczyna, je¶li prawd± jest to co piszesz... masakra...ty te¿ nie powinna¶ tu ju¿ pisaæ, tylko zapomnieæ o tym jak najszybciej....
Adres jego bloga maj± 2 osoby. ¯eby widzieæ jego bloga trzeba byæ w krêgu jego znajomych. W tym krêgu s± tylko dwie osoby. Ja i kto¶ jeszcze, ale to nie jest jego dziewczyna. Osoby, które nie s± w krêgu znajomych nie widz± co siê na tym blogu znajduje.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie pomy¶la³a¶, ¿e to kolejny fragment piosenki, np. "Choæ ze mn±, chocia¿ zupe³nie nie wiem dok±d". Wystarczy wygooglowaæ, ¿eby wiedzieæ, ¿e po³owa ludzi wstawia to na swojego bloga.
Podwa¿aj ka¿dy argument. Gdyby to by³o raz, dwa, trzy, cztery, dziesiêæ, ¿e to siê wszystko nam zgrywa, ale to siê zgrywa miesi±cami. Przyk³ad zdjêcia z 25ego poda³am jako przyk³ad dlatego, ¿e to by³o 6 dni przed tym jak urwa³ 'kontakt', wiêc nikt mnie nie pos±dzi, ¿e wyci±gam co¶ z nie wiadomo jak odleg³ej przesz³o¶ci.
Stary 2013-02-17, 14:27   #780
noubanaa
Raczkowanie

Znikam. Ju¿ mi wystarczy.

Pozdrawiam.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.