|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
heh co do sasiadów to widze ze obie mamy pecha mój sasiad dzwonił na policje no jak miałam 2 lata i ze w szpilkach chodze , albo jak wychodze z domu to na przez okno słysze jak na mnie klnie stary dziad =/ albo kiedys przyszedł jak mialam z 11 lat z pasem i wyciagał z domu moich kolegów i kolezanki =/ ja dzisiaj jestem po 3 godzinach cwiczen 1 godzina na rowerze spinningowym, 1 godzina na stepperze i godzina kick boxingu a jeszcze mnie Insanity czeka mam nadzieje ze siłe znajde a od jutra znowu do roboty ehh weekendy sa zdecydowanie za krótkie ... czy ja tez moge prosic zaproszenia zebym mogla ogladac Wasze efekty wieksza motywacja bedzie
|
|
|
|
|
#4922 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj zrobilam pierwszy balance... tydzien odpoczynku przed Maxami
|
|
|
|
#4924 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Cytat:
![]() Jutro lecę z drugim tygodniem Maxów. Dziś jest pierwszy niedzielny rest, kiedy nie mam ochoty ćwiczyć, kiedy czuję, że moje ciało musi odpocząć (wcześniej miałam ogromną ochotę poćwiczyć w niedzielę ! ). Chyba zasługa tych piekielnych maxów Muszę Wam powiedzieć, że mam straszną ochotę stanąć na wadze! I chociaż wiem, że waga się nie liczy, jestem ciekawa jak cholerka czy coś się ruszyło! Ale jestem dzielna i czekam aż @ się skończy i porobię kolejne zdjęcia, zważę się i zmierzę za tydzień Doczekać się nie mogę, chociaż się boję, że nie będzie dużej różnicy (takiej jaka była na początku, po 2 tyg. z Insanity) tym bardziej, że mój facet twierdzi, że teraz stoję w miejscu i mnie tylko dołuje drań jeden !
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-02-24 o 21:18 |
||
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy max za mną.
Wow, wow! Dobrze, że nie zrobiłam fit testu Ale myślałam, naprawdę myślałam, że będzie dużo gorzej! Miałam momenty załamania, ale powiedziałam sobie "nie! dam radę!" i jakoś poszło, potem zostało juz tylko 17 minut no to co to jest . Jedno ćwiczenie pomijałam, nie umiałam niestety. Ale się nauczę ![]() Fajnie |
|
|
|
#4926 |
|
Rozeznanie
|
Ja jutro zaczynam maxy, więc dziś zrobiłam fit test, niestety jestem na kacu, więc nie wszystko poszło jak miało :P oto wyniki
I/II/III 1. switch kicks 68/80/84 2. power jacks 45/57/54 ![]() 3. power knees 65/85/102 4. power jumps 20/35/39 5. globe jumps 6/9/9 6.suicide jumps 8/15/17 7. push-up jack 9/16/18 8.low plank oblique 36 (72)/50 (100)/30 (60)...masakra
|
#4927 |
|
Raczkowanie
|
aaaaa pokonalo mnie Cardio recovery :/ normalnie nie dalam rady wytrzymywac w tych niektorych pozycjach co za rzez chyba jednak zmeczenie bo dzisiejszym treningu daje o sobie znac
trzymacie sie |
|
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
mija, zwal wszystko na alkohol i się nie przejmuj
|
|
|
|
#4929 |
|
Raczkowanie
|
pierwszy max z katarem i zawalonym gardlem
zwalam na to, choc zle nie bylo intenstywnosc w jednym cwiczeniu nie byla powalajaca ale reszta wydaje mi sie okej nie jest latwo ale myslalam ze to beda ciagle cwiczenia bez przerw ale jednak mylilam sie poce sie jak na kazdym programie na poczatku wiec naprawde nic mi nie jest a jeszcze mialam ten minus ze nie moge chodzic przez mega mega zakwasy na posladkach - w piatek wsiadlam na konia po 2 miesiacach przerwy ogolnie to bede potrzebowala motywacji! ale dam rade
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
mija n
wiesz my nie tylko rowno idziemy ale tak samo! Jutro zaczynam maxy dzis zrobilam fit test! I ciesze sie bo bym chyba nie dala rady polaczyc go jutro z Maxami!?! ( jutro napisze wyniki fit testu, pisze z tel) no i tez wczoraj mialam imprezke...(babski wieczor) co prawda wypilam tylko grzane wino, ale troszke zmarzlam i dzis juz boli mnie gardlo! Oby poczatek 2 m-ca nie byl taki jak 1- go... ( miesiaczka i choroba)
|
#4931 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez miałam babski wieczor no cuekawe ciekawe jak bedziemy po insanity wygladac:P---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Najśmiesniejsze jest to,ze w kwietniu kończe 27lat a facet w klubie na bramce na mnie spojrzał i od razu..czy moge prosic o dowod??? Oczywiscie byłam w pelnym make upie:P Teraz to cieszy bo juz coraz rzadziej sie zdarza ale sie zdarza...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4933 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() czy któraś z Was ćwiczyła z Zuzanna Light ?? Dużo osób zachwala treningi z nią czy możecie swoją opinię mi wyrazić ?? I skad ja wziac na torrentach bedzie?
|
#4934 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ktos nie zauwazy obraczki to sie pyta :P najlepiej jak ide na spacer z synkiem i do tego bez make upu hehehe ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
mnie tez czeka dzis Cardio Power & Resistance z katarem i zawalonym gardlem cos czuje ze musze sobie duuuuzo wody przygotowac i chusteczek :P ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
miałas na mysli pewnie ząbkuje :P my wczoraj padlismy o 20 ! leki tak mnie powalily ze po godzinie bylam mokra jak po treningu :P ale wczoraj na szczescie mialam Resta a dzis az sie boje pomyslec jak pojdzie mi Cardio Power
|
|
#4935 | |
|
*sportaddict*
|
a ja w kwietniu 28
![]() zauważyłam u siebie to, co niektóre z Was pisały - dopiero po paru tygodniach mam wrażenie, że tak naprawdę przykładam się do techniki, zamiast walczyć o życie ![]() no i dzięki Shaunowym rozciąganiom po jakiś 2.5 tyg. machnęłam szpagat, tylko tylna noga mi się jeszcze całkiem nie prostuje ![]() Z kolei fit testów nie robię, bo nudzi mnie to straszliwie, zamiast tego wrzucam coś innego, np. zamiast 2. fit testu zrobiłam Max Interval Sports Training w ramach urozmaicenia i myślałam, że zdechnę ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2013-02-25 o 08:26 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
serio szpagat po 2,5 tyg ;o ;o tzn ze masz predyscopzycje do rozciagania no ja na razie tej Zuzanny nie rusze niestety czasu mi juz nie starcza a jeszcze nie zaczelam szkoły i kursu instruktorskiego wiec wtedy to ja na rzesach juz bede chodzic =/ moja doba powinna trwac ze 32 godziny albo mogłabym nie spac w ogole ehh wtedy na wszystko czas bedzie
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4939 |
|
Raczkowanie
|
rozlozylo mnie
watpie ze uda mi sie zrobic maxa, chyba nawet nie probuje
|
|
#4940 |
|
Raczkowanie
|
ahh te choróbska =/
|
#4941 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny. Mam juz wszystkie filmiki z insanity
udalo mi sie wszystko znalezc. Mam zamiar zabrac sie za cwiczenia ale dopiero za jakies 3 tyg ponad jak skoncze shreda. Przez ten czas postaram sie duzo cwiczyc zeby zalapac kondycje dobra mam nadzieje,ze jak zaczne insanity to mnie przygarniecie mil ego dnia zycze i pozdrawiam
|
|
|
|
#4942 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
aż się boję, ale się nie poddam.
|
|
|
|
|
#4943 |
|
Raczkowanie
|
te wirusy w powietrzu masakra, tym razem sie nie dam.. za pierwszym razem jak zaczynalam insanity to spassowało mnie zapalenie krtani i jelitówka ale dzis nie odpuszcze znow zaczynam 2 tydzien tym razem cwicze dalej
![]() albo
|
#4944 |
|
Raczkowanie
|
karolina cwiczylas z jelitowka?
ja jak siedze to jest dobrze ale tylko wstane i od razu do toalety... a poza tym to brak sil bo zjadlam tylko troszke platków nie jestem w stanie nic wcisnac... nawet nie mam jakwyjsc z psem co za okropienstwo... jak ja sie poddaje to juz naprawde jest ciezko
|
#4945 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie! Chciałabym za Waszym pozwoleniem dołączyć do wątku
Dziś Plyo Cardio Circuit i pierwszy tydzień Insanity już za mną. Od baardzo dawna nie ćwiczyłam, ale w końcu jakoś się zmobilizowałam i jestem z siebie dumna. Kondychę to ja mam słabą strasznie, ale widzę jak z dnia na dzień się poprawia. Myślałam, że tylko ja mam taki problem z tymi pompkami.. Zobaczymy czy dotrwam do końca jak na razie jestem mocno zdeterminowana, aż się nie mogę doczekać fit testu i pomierzenia się. Pewnie to głupie, ale czuje, że już mi się co nieco z brzuszka spaliło ![]() A jeszcze zapomniałabym mam do Was pytanie, bo akurat jestem po ćwiczeniach też macie zaraz po taki "baloniasty" brzuch? Potrafi mi się to nawet utrzymać przez cały wieczór. Może to przez wodę bo w końcu 1,5L w trakcie ćwiczeń to wypijam..
Edytowane przez Kara93 Czas edycji: 2013-02-25 o 17:38 |
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Witam nowe Insanitki i pozdrawiam wszystkie z Was uziemione chorobą... ( te zdrowe też oczywiście ) mnie boli gardło, mam nadzieję, że na tym się zakończy! NO I CZEKAM I CZEKAM NA @ coś się ociąga...Oto wynik mojego 3 Fit Testu! czy dalej tym gorzej było ... 1. switch kicks 41/45/ 53 (x2) 2. power jacks 50/ 58/ 59 3. power knees 68/ 78/ 100 ![]() 4. power jumps 30/42/ 38 ![]() 5. globe jumps 8/ 11/ 12 6. suicide jumps 15/ 18/ 19 7. push-up jack 15/ 22/ 30 8. low plank oblique 50/ 55/ 60 Dziewczyny Wy też mocno puchniecie przed/podczas miesiączki? i o ile rośnie Wam waga? tal z ciekawości pytam...?
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2013-02-25 o 18:39 |
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze puchnę przed oresem, ale nie waże się juz jakiś czas także nie wiem
![]() MAX PLYO JEST KOSZMARNE! |
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zrobiłam Max recovery a jak młody pójdzie spać to czeka mnie Zuzka jeszcze ;-)
Na obiad dzisiaj zaserwowałam pieczoną kaczke
|
#4950 |
|
Przyczajenie
|
Taaa, przed okresem straaasznie puchnie mi brzuch. Wagi nie przybywa, ale brzuch wygląda okropnie. Aż się boję jak to będzie wyglądać z ćwiczeniami..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

), więc rozkładam dywan + matę + koc, jeśli są skoki 

klask i: 
i mnie tylko dołuje drań jeden !

( miesiaczka i choroba)
?? I skad ja wziac na torrentach bedzie?

mil ego dnia zycze i pozdrawiam