|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
heh co do sasiadów to widze ze obie mamy pecha mój sasiad dzwonił na policje no jak miałam 2 lata i ze w szpilkach chodze , albo jak wychodze z domu to na przez okno słysze jak na mnie klnie stary dziad =/ albo kiedys przyszedł jak mialam z 11 lat z pasem i wyciagał z domu moich kolegów i kolezanki =/ ja dzisiaj jestem po 3 godzinach cwiczen 1 godzina na rowerze spinningowym, 1 godzina na stepperze i godzina kick boxingu a jeszcze mnie Insanity czeka mam nadzieje ze siłe znajde a od jutra znowu do roboty ehh weekendy sa zdecydowanie za krótkie ... czy ja tez moge prosic zaproszenia zebym mogla ogladac Wasze efekty wieksza motywacja bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj zrobilam pierwszy balance... tydzien odpoczynku przed Maxami
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro lecę z drugim tygodniem Maxów. Dziś jest pierwszy niedzielny rest, kiedy nie mam ochoty ćwiczyć, kiedy czuję, że moje ciało musi odpocząć (wcześniej miałam ogromną ochotę poćwiczyć w niedzielę ! ). Chyba zasługa tych piekielnych maxów ![]() Muszę Wam powiedzieć, że mam straszną ochotę stanąć na wadze! I chociaż wiem, że waga się nie liczy, jestem ciekawa jak cholerka czy coś się ruszyło! ![]() ![]() ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-02-24 o 20:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy max za mną.
Wow, wow! Dobrze, że nie zrobiłam fit testu ![]() ![]() ![]() Fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Rozeznanie
|
Ja jutro zaczynam maxy, więc dziś zrobiłam fit test, niestety jestem na kacu, więc nie wszystko poszło jak miało :P oto wyniki
I/II/III 1. switch kicks 68/80/84 2. power jacks 45/57/54 ![]() 3. power knees 65/85/102 4. power jumps 20/35/39 5. globe jumps 6/9/9 6.suicide jumps 8/15/17 7. push-up jack 9/16/18 8.low plank oblique 36 (72)/50 (100)/30 (60)...masakra ![]()
#4927 |
Raczkowanie
|
aaaaa pokonalo mnie Cardio recovery :/ normalnie nie dalam rady wytrzymywac w tych niektorych pozycjach co za rzez chyba jednak zmeczenie bo dzisiejszym treningu daje o sobie znac
trzymacie sie |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zadomowienie
|
mija, zwal wszystko na alkohol i się nie przejmuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Raczkowanie
|
pierwszy max z katarem i zawalonym gardlem
zwalam na to, choc zle nie bylo intenstywnosc w jednym cwiczeniu nie byla powalajaca ale reszta wydaje mi sie okej nie jest latwo ale myslalam ze to beda ciagle cwiczenia bez przerw ale jednak mylilam sie ![]() poce sie jak na kazdym programie na poczatku wiec naprawde nic mi nie jest a jeszcze mialam ten minus ze nie moge chodzic przez mega mega zakwasy na posladkach - w piatek wsiadlam na konia po 2 miesiacach przerwy ogolnie to bede potrzebowala motywacji! ![]() ![]()
#4930 |
Zakorzenienie
|
mija n
![]() ![]() ![]()
#4931 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Najśmiesniejsze jest to,ze w kwietniu kończe 27lat a facet w klubie na bramce na mnie spojrzał i od razu..czy moge prosic o dowod??? Oczywiscie byłam w pelnym make upie:P Teraz to cieszy bo juz coraz rzadziej sie zdarza ale sie zdarza...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4933 |
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() czy któraś z Was ćwiczyła z Zuzanna Light ?? Dużo osób zachwala treningi z nią czy możecie swoją opinię mi wyrazić ![]()
#4934 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ktos nie zauwazy obraczki to sie pyta :P najlepiej jak ide na spacer z synkiem i do tego bez make upu hehehe ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
mnie tez czeka dzis Cardio Power & Resistance z katarem i zawalonym gardlem cos czuje ze musze sobie duuuuzo wody przygotowac i chusteczek :P ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
miałas na mysli pewnie ząbkuje :P my wczoraj padlismy o 20 ! leki tak mnie powalily ze po godzinie bylam mokra jak po treningu :P ale wczoraj na szczescie mialam Resta a dzis az sie boje pomyslec jak pojdzie mi Cardio Power
![]() |
#4935 | |
*sportaddict*
|
a ja w kwietniu 28
![]() zauważyłam u siebie to, co niektóre z Was pisały - dopiero po paru tygodniach mam wrażenie, że tak naprawdę przykładam się do techniki, zamiast walczyć o życie ![]() no i dzięki Shaunowym rozciąganiom po jakiś 2.5 tyg. machnęłam szpagat, tylko tylna noga mi się jeszcze całkiem nie prostuje ![]() Z kolei fit testów nie robię, bo nudzi mnie to straszliwie, zamiast tego wrzucam coś innego, np. zamiast 2. fit testu zrobiłam Max Interval Sports Training w ramach urozmaicenia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2013-02-25 o 07:26 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
serio szpagat po 2,5 tyg ;o ;o tzn ze masz predyscopzycje do rozciagania ![]() no ja na razie tej Zuzanny nie rusze niestety czasu mi juz nie starcza a jeszcze nie zaczelam szkoły i kursu instruktorskiego wiec wtedy to ja na rzesach juz bede chodzic =/ moja doba powinna trwac ze 32 godziny albo mogłabym nie spac w ogole ehh wtedy na wszystko czas bedzie
![]() |
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4939 |
Raczkowanie
|
rozlozylo mnie
watpie ze uda mi sie zrobic maxa, chyba nawet nie probuje
#4940 |
Raczkowanie
|
ahh te choróbska =/
#4941 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny. Mam juz wszystkie filmiki z insanity
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Raczkowanie
|
te wirusy w powietrzu masakra, tym razem sie nie dam.. za pierwszym razem jak zaczynalam insanity to spassowało mnie zapalenie krtani i jelitówka ale dzis nie odpuszcze znow zaczynam 2 tydzien tym razem cwicze dalej
![]() ![]() ![]() ![]()
#4944 |
Raczkowanie
|
karolina cwiczylas z jelitowka?
ja jak siedze to jest dobrze ale tylko wstane i od razu do toalety... a poza tym to brak sil bo zjadlam tylko troszke platków nie jestem w stanie nic wcisnac... nawet nie mam jakwyjsc z psem ![]() co za okropienstwo... jak ja sie poddaje to juz naprawde jest ciezko ![]()
#4945 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie! Chciałabym za Waszym pozwoleniem dołączyć do wątku
![]() ![]() A jeszcze zapomniałabym mam do Was pytanie, bo akurat jestem po ćwiczeniach też macie zaraz po taki "baloniasty" brzuch? ![]() Edytowane przez Kara93 Czas edycji: 2013-02-25 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Witam nowe Insanitki ![]() ![]() Oto wynik mojego 3 Fit Testu! czy dalej tym gorzej było ... 1. switch kicks 41/45/ 53 (x2) 2. power jacks 50/ 58/ 59 3. power knees 68/ 78/ 100 ![]() 4. power jumps 30/42/ 38 ![]() 5. globe jumps 8/ 11/ 12 6. suicide jumps 15/ 18/ 19 7. push-up jack 15/ 22/ 30 8. low plank oblique 50/ 55/ 60 Dziewczyny Wy też mocno puchniecie przed/podczas miesiączki? i o ile rośnie Wam waga? tal z ciekawości pytam...?
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2013-02-25 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Zawsze puchnę przed oresem, ale nie waże się juz jakiś czas także nie wiem
![]() MAX PLYO JEST KOSZMARNE! |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zrobiłam Max recovery a jak młody pójdzie spać to czeka mnie Zuzka jeszcze ;-)
Na obiad dzisiaj zaserwowałam pieczoną kaczke ![]()
#4950 |
Przyczajenie
|
Taaa, przed okresem straaasznie puchnie mi brzuch. Wagi nie przybywa, ale brzuch wygląda okropnie. Aż się boję jak to będzie wyglądać z ćwiczeniami..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.