INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;) - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-24, 18:39   #4921
madisza
Raczkowanie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

ja mam pod sobą wariatkę, która często słyszy różne rzeczy (potrafiła mnie opieprzać np. za zamykanie psa na balkonie, niestety psa nie posiadam ), więc rozkładam dywan + matę + koc, jeśli są skoki

póki co prawie miesiąc bez pretensji

heh co do sasiadów to widze ze obie mamy pecha mój sasiad dzwonił na policje no jak miałam 2 lata i ze w szpilkach chodze , albo jak wychodze z domu to na przez okno słysze jak na mnie klnie stary dziad =/ albo kiedys przyszedł jak mialam z 11 lat z pasem i wyciagał z domu moich kolegów i kolezanki =/

ja dzisiaj jestem po 3 godzinach cwiczen 1 godzina na rowerze spinningowym, 1 godzina na stepperze i godzina kick boxingu a jeszcze mnie Insanity czeka mam nadzieje ze siłe znajde a od jutra znowu do roboty ehh weekendy sa zdecydowanie za krótkie ...

czy ja tez moge prosic zaproszenia zebym mogla ogladac Wasze efekty wieksza motywacja bedzie
madisza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 19:05   #4922
Claudyna90
Raczkowanie

Ja dzisiaj zrobilam pierwszy balance... tydzien odpoczynku przed Maxami
Claudyna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 19:15   #4923
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ja jutro zaczynam z balance.
Stary 2013-02-24, 20:16   #4924
determined
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SzkodaGadac Pokaż wiadomość
Determined no jak pisałam nie umie tego zrobić mimo wielu prób i jest mi wstyd . No ale zaprosiłam Cie do przyjaciół, więc możesz obejrzeć zdjęcia w moim albumie na moim profilu to jedyne co mi się udało , choć Plina pisała, że nie chcą się otworzyć na duże, a mi się otwierają i wszystko hula jak trzeba . Trochę techniki i się gubię
Super ! klask i:

Cytat:
Napisane przez karolina_85 Pokaż wiadomość
masakra ale mnie rozłożyło :/ na noc musze sie nafaszerowac miodem czosnkiem i cytryna nie moge przerwac cwiczen, oczywiscie Ewke sobie dzis darowalam .... woda z nosa normalnie grrr
Szybkiego powrotu do zdrówka !

Jutro lecę z drugim tygodniem Maxów. Dziś jest pierwszy niedzielny rest, kiedy nie mam ochoty ćwiczyć, kiedy czuję, że moje ciało musi odpocząć (wcześniej miałam ogromną ochotę poćwiczyć w niedzielę ! ). Chyba zasługa tych piekielnych maxów
Muszę Wam powiedzieć, że mam straszną ochotę stanąć na wadze! I chociaż wiem, że waga się nie liczy, jestem ciekawa jak cholerka czy coś się ruszyło! Ale jestem dzielna i czekam aż @ się skończy i porobię kolejne zdjęcia, zważę się i zmierzę za tydzień Doczekać się nie mogę, chociaż się boję, że nie będzie dużej różnicy (takiej jaka była na początku, po 2 tyg. z Insanity) tym bardziej, że mój facet twierdzi, że teraz stoję w miejscu i mnie tylko dołuje drań jeden !

7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO!

18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY!

Zmieniam życie swe. : )

Edytowane przez determined
Czas edycji: 2013-02-24 o 20:18
determined jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 20:16   #4925
Bellitudoo
Zakorzenienie

Pierwszy max za mną.

Wow, wow!
Dobrze, że nie zrobiłam fit testu Ale myślałam, naprawdę myślałam, że będzie dużo gorzej! Miałam momenty załamania, ale powiedziałam sobie "nie! dam radę!" i jakoś poszło, potem zostało juz tylko 17 minut no to co to jest . Jedno ćwiczenie pomijałam, nie umiałam niestety. Ale się nauczę
Fajnie
Stary 2013-02-24, 20:17   #4926
mija_n
Rozeznanie

Ja jutro zaczynam maxy, więc dziś zrobiłam fit test, niestety jestem na kacu, więc nie wszystko poszło jak miało :P oto wyniki

I/II/III
1. switch kicks 68/80/84
2. power jacks 45/57/54
3. power knees 65/85/102
4. power jumps 20/35/39
5. globe jumps 6/9/9
6.suicide jumps 8/15/17
7. push-up jack 9/16/18
8.low plank oblique 36 (72)/50 (100)/30 (60)...masakra

Skalpel: 24

Killer: 5
Turbo: 24
TzG: 5

Insanity od 18.01.2013r.:
Workout day: 62

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni"
mija_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 20:51   #4927
madisza
Raczkowanie

aaaaa pokonalo mnie Cardio recovery :/ normalnie nie dalam rady wytrzymywac w tych niektorych pozycjach co za rzez chyba jednak zmeczenie bo dzisiejszym treningu daje o sobie znac

trzymacie sie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 21:06   #4928
plina
Zadomowienie

mija, zwal wszystko na alkohol i się nie przejmuj
plina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 22:04   #4929
wiciana
Raczkowanie

pierwszy max z katarem i zawalonym gardlem
zwalam na to, choc zle nie bylo
intenstywnosc w jednym cwiczeniu nie byla powalajaca
ale reszta wydaje mi sie okej
nie jest latwo ale myslalam ze to beda ciagle cwiczenia bez przerw ale jednak mylilam sie

poce sie jak na kazdym programie na poczatku wiec naprawde nic mi nie jest

a jeszcze mialam ten minus ze nie moge chodzic przez mega mega zakwasy na posladkach - w piatek wsiadlam na konia po 2 miesiacach przerwy

ogolnie to bede potrzebowala motywacji! ale dam rade
Stary 2013-02-24, 22:11   #4930
Mała!
Zakorzenienie

mija n wiesz my nie tylko rowno idziemy ale tak samo! Jutro zaczynam maxy dzis zrobilam fit test! I ciesze sie bo bym chyba nie dala rady polaczyc go jutro z Maxami!?! ( jutro napisze wyniki fit testu, pisze z tel) no i tez wczoraj mialam imprezke...(babski wieczor) co prawda wypilam tylko grzane wino, ale troszke zmarzlam i dzis juz boli mnie gardlo! Oby poczatek 2 m-ca nie byl taki jak 1- go... ( miesiaczka i choroba)

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 22:32   #4931
mija_n
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
mija n wiesz my nie tylko rowno idziemy ale tak samo! Jutro zaczynam maxy dzis zrobilam fit test! I ciesze sie bo bym chyba nie dala rady polaczyc go jutro z Maxami!?! ( jutro napisze wyniki fit testu, pisze z tel) no i tez wczoraj mialam imprezke...(babski wieczor) co prawda wypilam tylko grzane wino, ale troszke zmarzlam i dzis juz boli mnie gardlo! Oby poczatek 2 m-ca nie byl taki jak 1- go... ( miesiaczka i choroba)
Hahaha tez miałam babski wieczor no cuekawe ciekawe jak bedziemy po insanity wygladac:P

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Najśmiesniejsze jest to,ze w kwietniu kończe 27lat a facet w klubie na bramce na mnie spojrzał i od razu..czy moge prosic o dowod??? Oczywiscie byłam w pelnym make upie:P Teraz to cieszy bo juz coraz rzadziej sie zdarza ale sie zdarza...

Skalpel: 24

Killer: 5
Turbo: 24
TzG: 5

Insanity od 18.01.2013r.:
Workout day: 62

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni"
mija_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 05:27   #4932
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mija_n Pokaż wiadomość
Hahaha tez miałam babski wieczor no cuekawe ciekawe jak bedziemy po insanity wygladac:P

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Najśmiesniejsze jest to,ze w kwietniu kończe 27lat a facet w klubie na bramce na mnie spojrzał i od razu..czy moge prosic o dowod??? Oczywiscie byłam w pelnym make upie:P Teraz to cieszy bo juz coraz rzadziej sie zdarza ale sie zdarza...
Ja w kwietniu 31 lat wczoraj nie ćwiczyłam niestety mój mały ząbkuje i to był koszmar czekałem wieczorem aż zaśnie i zasnęłam przed nim hehe
Stary 2013-02-25, 06:32   #4933
madisza
Raczkowanie

dzien dobry

czy któraś z Was ćwiczyła z Zuzanna Light ?? Dużo osób zachwala treningi z nią czy możecie swoją opinię mi wyrazić ?? I skad ja wziac na torrentach bedzie?

To teraz LMC

SIŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA
Stary 2013-02-25, 07:03   #4934
karolina_85
Raczkowanie

Cytat:

mam to samo :P:P:P ciagle pytaja o dowód a w lutym skonczylam 28
jak ktos nie zauwazy obraczki to sie pyta :P najlepiej jak ide na spacer z synkiem i do tego bez make upu hehehe

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez wiciana Pokaż wiadomość
pierwszy max z katarem i zawalonym gardlem
zwalam na to, choc zle nie bylo
intenstywnosc w jednym cwiczeniu nie byla powalajaca
ale reszta wydaje mi sie okej
nie jest latwo ale myslalam ze to beda ciagle cwiczenia bez przerw ale jednak mylilam sie

poce sie jak na kazdym programie na poczatku wiec naprawde nic mi nie jest

a jeszcze mialam ten minus ze nie moge chodzic przez mega mega zakwasy na posladkach - w piatek wsiadlam na konia po 2 miesiacach przerwy

ogolnie to bede potrzebowala motywacji! ale dam rade

mnie tez czeka dzis Cardio Power & Resistance z katarem i zawalonym gardlem cos czuje ze musze sobie duuuuzo wody przygotowac i chusteczek :P

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Ja w kwietniu 31 lat wczoraj nie ćwiczyłam niestety mój mały zabije i to był koszmar czekałem wieczorem aż zaśnie i zasnęłam przed nim hehe

miałas na mysli pewnie ząbkuje :P
my wczoraj padlismy o 20 ! leki tak mnie powalily ze po godzinie bylam mokra jak po treningu :P ale wczoraj na szczescie mialam Resta a dzis az sie boje pomyslec jak pojdzie mi Cardio Power

synku trzymaj kciuki za mamę

karolina_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 07:27   #4935
vadi
*sportaddict*

Cytat:
w kwietniu kończe 27lat
Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Ja w kwietniu 31 lat
a ja w kwietniu 28

zauważyłam u siebie to, co niektóre z Was pisały - dopiero po paru tygodniach mam wrażenie, że tak naprawdę przykładam się do techniki, zamiast walczyć o życie

no i dzięki Shaunowym rozciąganiom po jakiś 2.5 tyg. machnęłam szpagat, tylko tylna noga mi się jeszcze całkiem nie prostuje

Z kolei fit testów nie robię, bo nudzi mnie to straszliwie, zamiast tego wrzucam coś innego, np. zamiast 2. fit testu zrobiłam Max Interval Sports Training w ramach urozmaicenia i myślałam, że zdechnę

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez madisza Pokaż wiadomość
dzien dobry

czy któraś z Was ćwiczyła z Zuzanna Light ?? Dużo osób zachwala treningi z nią czy możecie swoją opinię mi wyrazić ?? I skad ja wziac na torrentach bedzie?
ona ma chyba swój kanał na YT

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2013-02-25 o 07:26
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 08:03   #4936
madisza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a ja w kwietniu 28

no i dzięki Shaunowym rozciąganiom po jakiś 2.5 tyg. machnęłam szpagat, tylko tylna noga mi się jeszcze całkiem nie prostuje

ona ma chyba swój kanał na YT

serio szpagat po 2,5 tyg ;o ;o tzn ze masz predyscopzycje do rozciagania

no ja na razie tej Zuzanny nie rusze niestety czasu mi juz nie starcza a jeszcze nie zaczelam szkoły i kursu instruktorskiego wiec wtedy to ja na rzesach juz bede chodzic =/ moja doba powinna trwac ze 32 godziny albo mogłabym nie spac w ogole ehh wtedy na wszystko czas bedzie

To teraz LMC

Stary 2013-02-25, 08:09   #4937
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madisza Pokaż wiadomość
dzien dobry

Ja ćwicze super jeden minus ma specyficzny akcent ale cwiczenia rewelacja jak dla mnie wszystko jest na yt na jej kanale )
Stary 2013-02-25, 08:10   #4938
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina_85 Pokaż wiadomość
mam to samo :P:P:P ciagle pytaja o dowód a w lutym skonczylam 28
jak ktos nie zauwazy obraczki to sie pyta :P najlepiej jak ide na spacer z synkiem i do tego bez make upu hehehe

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

mnie tez czeka dzis Cardio Power & Resistance z katarem i zawalonym gardlem cos czuje ze musze sobie duuuuzo wody przygotowac i chusteczek :P

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

miałas na mysli pewnie ząbkuje :P
my wczoraj padlismy o 20 ! leki tak mnie powalily ze po godzinie bylam mokra jak po treningu :P ale wczoraj na szczescie mialam Resta a dzis az sie boje pomyslec jak pojdzie mi Cardio Power
Tak pisze z telefonu i on wie lepiej hehehe
Stary 2013-02-25, 09:05   #4939
wiciana
Raczkowanie

rozlozylo mnie
watpie ze uda mi sie zrobic maxa, chyba nawet nie probuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 09:12   #4940
madisza
Raczkowanie

ahh te choróbska =/

To teraz LMC

Stary 2013-02-25, 09:39   #4941
evelaeve
Raczkowanie

Czesc dziewczyny. Mam juz wszystkie filmiki z insanityudalo mi sie wszystko znalezc. Mam zamiar zabrac sie za cwiczenia ale dopiero za jakies 3 tyg ponad jak skoncze shreda. Przez ten czas postaram sie duzo cwiczyc zeby zalapac kondycje dobramam nadzieje,ze jak zaczne insanity to mnie przygarnieciemil ego dnia zycze i pozdrawiam
evelaeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 10:16   #4942
Aili84
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to Aili84

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Hej Ja mam tak samo!, waga nie drgneła a dziś mam 1kg więcej ale mam nadzieję, że to woda bo jestem przed@ ( bo jak nie to si,ę zastrzelę! ) cm też bez zmian! zobaczymy dokładnie jak będę robić pomiary po recovery week!
Też bym chciała poprawić i wzmocnić efekty...
Ostatnio mam ogromną ochotę na węglowodany zwłaszcza wieczorem! to mnie dobija!!! a po za tym to dietę mam raczej dobrą... liczę od kilku dni kcal, aby była odpowiednia ilość! z niecierpliwością czekam na Maxy i dam z siebie wszystko w końcu pojawią się efekty! PS: no po brzuszku widzę, że się ujędrnia i wzmacnia
No ja niestety ma jedną wileką kulę u nogi tj niedoczynność tarczycy, która znacznie utrudnia chudniecie. Jeżeli chodzi o smaka na węglowodany to mam to samo, nigdy nie byłam łasuchem na słodkie a teraz jakoś tak mnie ciągnie. Zakupiłam sobie SLIM EXPERT, dziś wezmę pierwszy raz. Podobno jest skuteczny we wspomaganiu odchudzania poprzez ćwiczenia. Zobaczymy. Dziś zaczynam maxy aż się boję, ale się nie poddam.
Aili84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 10:20   #4943
karolina_85
Raczkowanie

te wirusy w powietrzu masakra, tym razem sie nie dam.. za pierwszym razem jak zaczynalam insanity to spassowało mnie zapalenie krtani i jelitówka ale dzis nie odpuszcze znow zaczynam 2 tydzien tym razem cwicze dalej co ma byc to bedzie albo albo

synku trzymaj kciuki za mamę

karolina_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 13:30   #4944
wiciana
Raczkowanie

karolina cwiczylas z jelitowka?
ja jak siedze to jest dobrze ale tylko wstane i od razu do toalety...
a poza tym to brak sil bo zjadlam tylko troszke platków nie jestem w stanie nic wcisnac... nawet nie mam jakwyjsc z psem
co za okropienstwo...
jak ja sie poddaje to juz naprawde jest ciezko to samo wczoraj myslalam podczas tego maxa... zawsze stawiam sobie wysoko poprzeczke ale niie jestemm teraz po prostu w stanie
Stary 2013-02-25, 14:46   #4945
Kara93
Przyczajenie

Witam serdecznie! Chciałabym za Waszym pozwoleniem dołączyć do wątku Dziś Plyo Cardio Circuit i pierwszy tydzień Insanity już za mną. Od baardzo dawna nie ćwiczyłam, ale w końcu jakoś się zmobilizowałam i jestem z siebie dumna. Kondychę to ja mam słabą strasznie, ale widzę jak z dnia na dzień się poprawia. Myślałam, że tylko ja mam taki problem z tymi pompkami.. Zobaczymy czy dotrwam do końca jak na razie jestem mocno zdeterminowana, aż się nie mogę doczekać fit testu i pomierzenia się. Pewnie to głupie, ale czuje, że już mi się co nieco z brzuszka spaliło

A jeszcze zapomniałabym mam do Was pytanie, bo akurat jestem po ćwiczeniach też macie zaraz po taki "baloniasty" brzuch? Potrafi mi się to nawet utrzymać przez cały wieczór. Może to przez wodę bo w końcu 1,5L w trakcie ćwiczeń to wypijam..

Edytowane przez Kara93
Czas edycji: 2013-02-25 o 16:38
Kara93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 17:38   #4946
Mała!
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Witam nowe Insanitki i pozdrawiam wszystkie z Was uziemione chorobą... ( te zdrowe też oczywiście ) mnie boli gardło, mam nadzieję, że na tym się zakończy! NO I CZEKAM I CZEKAM NA @ coś się ociąga...

Oto wynik mojego 3 Fit Testu! czy dalej tym gorzej było ...

1. switch kicks 41/45/ 53 (x2)
2. power jacks 50/ 58/ 59
3. power knees 68/ 78/ 100
4. power jumps 30/42/ 38
5. globe jumps 8/ 11/ 12
6. suicide jumps 15/ 18/ 19
7. push-up jack 15/ 22/ 30
8. low plank oblique 50/ 55/ 60

Dziewczyny Wy też mocno puchniecie przed/podczas miesiączki? i o ile rośnie Wam waga? tal z ciekawości pytam...?

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2013-02-25 o 17:39
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 18:29   #4947
Bellitudoo
Zakorzenienie

Zawsze puchnę przed oresem, ale nie waże się juz jakiś czas także nie wiem

MAX PLYO JEST KOSZMARNE!
Stary 2013-02-25, 18:42   #4948
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ja właśnie skończyłam core cardio and balance.
Stary 2013-02-25, 18:59   #4949
charlizeee
Zakorzenienie

Ja dzisiaj zrobiłam Max recovery a jak młody pójdzie spać to czeka mnie Zuzka jeszcze ;-)

Na obiad dzisiaj zaserwowałam pieczoną kaczke
Stary 2013-02-25, 19:17   #4950
Kara93
Przyczajenie

Taaa, przed okresem straaasznie puchnie mi brzuch. Wagi nie przybywa, ale brzuch wygląda okropnie. Aż się boję jak to będzie wyglądać z ćwiczeniami..
Kara93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości