|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
mówi teksty w stylu: "a ty co pewnie znowu na wizażu' przyjaciółka też się z tego śmieje ale gdy piszę pracę mgr, to fajne jest taka odskocznia
|
|
|
|
|
#3152 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#3153 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam się.. wściekła jak nie wiem..
Cytat:
![]() Cytat:
![]() * co do mieszkania przed i po ślubie, to my przed nie wiem czy zamieszkamy razem.. nie wiem czy bym chciała a po będziemy mieszkać z rodzicami i dziadkami Tżta aż nie wybudujemy naszego gniazdka ![]() krooooliczek zazdroszczę wypadu ![]() misiadelko aż boję się z pytać czemu nie jesz kupnych wędlin mój Tż pracuje w zakładzie w którym produkują słodycze, polewy itp. Ponieważ to znana firma to trzymają poziom i Tż bez obaw podjada, ale kiedyś była tam inna firma i od tamtej pory ma uprzedzenie do jogurtów, zupek w słoiczkach dla dzieci, polew kolorowych i wszelakich mixów orzechowych żałuję, że pytałam czemu kulbensikowa ja polecam skalpel Ewy Chodakowskiej, ma tam fajne ćwiczenia na pupe czasem po ćwiczeniach cały czas czuję pośladki ![]() * u mnie w rodzinie też każdy prosił o pieniążki poprzez wierszyk i nikt na to źle nie patrzył mi tak prezenty nie przeszkadzają.. bo w sumie nic nie mamy ale jeśli po ślubie będziemy mieszkać u Tż to prezenty nie mają sensu.. kuchni na górze nie zrobimy, bo nie ma gdzie.. prezentów też nie będzie gdzie trzymać.. szkoda żeby się zmarnowały, bo na nasz domek będziemy czekać minimum 5 lat (już tak Tż zapowiedział )Cytat:
![]() ![]() anka a karmę bierzecie na własny użytek, czy oddajecie do schroniska ? bo mój Tż nie chce się na to zgodzić mówi, że wstyd przyjść z karmą do kościoła na ślub ![]() misia jestem w szoku ! Trzymaj się mocno ! ja nie wiem.. nie wyobrażam sobie nawet jak się czujesz.. TRZYMAJ SIĘ Cytat:
* ja uważam, że kwiaty na prezent są dobre tylko i wyłącznie dla tych osób, które je bardzo lubią. W przeciwieństwie do kwiatów, winko mogę na spokojnie wypić z moim mężem, wspomnieć osobę, która nam je wręczyła, lub nawet wypić te wino z tą osobą. To samo z czekoladkami. Książkę przeczytam, ale dalej będzie leżała gdzieś na szafce, nawet jak ją odkopię po stu latach w piwnicy to przypomni mi się osoba, od której ją dostałam. Nie wspomnę już o kuponie, jeśli będzie wygrany A kwiaty ? podejrzewam, że zanim wrócimy do domu wszystko zwiędnie.. ale to tylko moje zdanie a wiem, że ze zdaniem jest jak z dupką - każdy ma swoją ![]() Cytat:
uf.. przebrnęłam
|
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
a może Twoi teściowie postanowili jednak nie płacić tego kredytu i TŻ nie chce żebyście się męczyli po wynajmowanym czy coś??
|
#3156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tż: długo jeszcze? Ja: 5min. Tż: Ok. Po ok. 10 min. : Tż: Kończysz już? Ja: No tak, tak. Sekundę tylko tu doczytam/coś dopiszę... Tż: A po chwili mówi, że zachowuje się jak dziecko (czyt. moja 9-letnia chrześniaczka często mówi, że wyłącza komp. "za chwilę, za chwilę" i tak się przeciąga do godziny czasem dłużej, a nie raz po pół godziny mówienia jej że ma wyłączyć komp. udaje że pierwsze słyszy).
Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-03-19 o 16:07 |
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Wtajemniczenie
|
w takim razie idę zrobić coś dla siebie pożytecznego
jestem zbyt zwizażowana miłego popołudnia dziewczyny! misia proszę relacjonuj co z Tż, trzymam mocno za Was kciuki |
|
|
|
#3159 |
|
Zadomowienie
|
w największym skrócie - znajomy mówił na mnie kapusta
byłam za to wściekła, więc zaczął mówić w skrócie kapi, ale chodziło mu raczej o cappy jak ten sok i tak też się do mnie zwracali np na facebooku czy gg ale skrócili mi je do kapi teraz zaczynają się większe udziwnienia.. kapsel, kapselek, kapson, kap Wszyscy tak do mnie mówią, łącznie z Tżtem, dziewczynkami, którymi się opiekuję, paroma wykładowcami i mamą Tżta czasami ![]() uu.. ale się rozpisałam szczerze mówiąc nienawidzę mojego nicku na wizażu kojarzy mi się z najgorszym okresem mojej młodości ale nic nie mogę zrobić, bo grozi mi ban, za nowe konto
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2013-03-19 o 16:12 |
|
|
|
#3160 | ||
|
Blond forever!
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny,wyluzujcie Goscie takie prezenty do Kościoła,takie koperty,rodzice wcale-dajcie ludziom samym podjąć decyzję Jeżeli rodzice zapytaliby nas o jakis prezent slubny,to owszem powiem-że nie ma takiej potrzeby,ale z drugiej strony jak będą chcieli kupić nam cos mimo to,my będziemy szczesliwi,że mamy od rodziców jakąś pamiątkę ze ślubu
|
|
|
#3161 |
|
Wtajemniczenie
|
ps. mam nadzieję, że nie będę tym razem w top gadułach, bo tego 'nie zniesę'
problem w tym, że jadaczka nie chce mi się zamknąć
|
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze TZ wie, jak jakies znow paczki mam do wyslania to wie dlaczego ![]() w styczniu jakos mu mowilam, ze koncze z wymiankami tiaaa.... a w pon mu dalam paczi do wyslania to sie zdziwil "znow wymiankujesz??? a mialas przestac" ![]() |
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dziewczyny ewidentnie mnie robiły w bambuko
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn mam duzo przekupek i pierwsza nie wysylam
|
|
|
|
|
#3165 |
|
Zadomowienie
|
ja już się nie wymiankuję, nie umiem tego robić na moją korzysć
|
|
#3166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W domu i tak mam mało czasu, więc przed komputerem siedzę, kiedy mi się uda... ale zawsze wtedy sprawdzam "przy okazji" wizaż
|
|
#3167 | |||
|
BAN stały
|
Ja dzisiaj miałam rybeczkę z piekarnika z fasolką zieloną w sezamie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ma swoje forum bmw3m, więc nie ma nic do gadania
|
|||
|
|
|
#3168 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ale i tak patrząc na skład mam wystarczające obrzydzenie Ale mój TŻ je, wczoraj przywiózł sobie wędlinę z indyka, w składzie którego było 51 czy 52% mięsa
|
||
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero co wróciłam z pracy i zdążyłam już zobacztyć co dzieje się na watku...
misiu kochana nie wierzę! przecież wczoraj jeszcze o tym mieszkaniu pisałaś, a dzisiaj taka wiadomość... trzymaj się, ja wierzę, że to tylko emocje wzieły górę i wszystko się wyjaśni
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3170 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
Teraz siedzę u niego, ja na wizażu na moim lapku, a on sobie gra ![]() Gratki gaduło do 20 tysięcy już niedużo Ja też mam sporo, najwięcej nabiłam na wątku piłkarskim i tu I na perfumach Cytat:
![]() Ja mam Sowa albo Szczur Poza pracą nikt nie używa mojego imienia .... Sporo osób pewnie nie wie w ogóle jak mam na imię
|
|
#3171 | |
|
Raczkowanie
|
Misia880, tak bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży, jak porozmawiacie. Bez rozmowy się na pewno nie obejdzie. Trzymaj się bardzo ciepło
Cytat:
![]() Jutro idziemy podpisać umowę z managerem hotelu, w ktorym będziemy mieć przyjęcie Jestem wykończona po pracy, a zaraz jeszcze fitness, tak że chyba się minę z TŻem w drzwiach. A potem nauka do późnych godzin, ale pewnie skończy się na wizażu ;P Trzymajcie kciuki, bo idę dziś na fitness pierwszy raz i obawiam się, że jutro będę potrzebować asystentów przy poruszaniu się
|
|
#3172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Misia
Daj mu czas. To trudne, ale nie dzwoń, nie pisz skoro i tak nie odbiera. Wie, że chcesz się z nim skontaktować, a co z tym zrobi to już jego sprawa. Moim zdaniem rodzice mogli maczać w tym palce, ale z drugiej strony skoro uważasz, że nie mają na niego takiego wpływu to sama nie wiem. Cytat:
Jak ja zostawiałam exa to ostatnie na co miałam ochotę to, żeby ktokolwiek z rodziny albo znajomych się wtrącał Pasztet z selera ![]() Robiłam wczoraj, pyszny i zdrowy Cytat:
A mój brat po dietetyce może z 5 lat nie jadł kurczaków, parówek itp. :P
|
||
|
|
|
#3173 |
|
Rozeznanie
|
hej
namówiłam TŻa dziś na spowiedź bo nie był już z 5 lat ![]() ![]()
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
Weszłam szybko na forum, bo dowiedziałam się co się dzieje... misia nie mogę w to uwierzyć... w ogóle tego nie kumam... przecież dopiero co oglądaliście mieszkanie! ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, zabrałam się za pisanie pracy licencjackiej! wczoraj Tycikata i Nati_kk mnie zmotywowały
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
misia Emocje opadną i wszystko sobie wyjaśnicie. Będzie dobrze. Przecież się kochacie i pragniecie być razem. Jesteśmy z Tobą. Wróciłam z konferencji metodycznej bogatsza o szmacianą torbę, podręczniki, lekturki i bajerki W piątek jadę na weekend do domku, bo w sobotę zaprosiłam rodziców TŻ do nas, na oficjalne spotkanie do nas Nasze mamy wprawdzie się już widziały, ale chciałabym, żeby było oficjalnie. Nawet w ogóle się nie stresuję :P
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz TZ przyjezdza, wiec robie sobie na dzis wolne
|
|
|
|
|
#3177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja napisałabym mu smsa o treści ''Myślałam, że naprawdę mnie kochasz. Jak mogłeś tak ze mną postąpić. Bez wyjaśnienia, teraz się nie odzywasz. Nawet nie wiesz co teraz czuję...'' i czekałabym co zrobi. Jeśli nic to znaczy, że nie kocha i trzeba olać gnoja!! Kurde, mnie się to w głowie nie mieści! Jak można tak postąpić! Misia żadne słowa tu nie pomogą i na Twoim miejscu też ledwo bym funkcjonowała... tyle mieliście załatwione i co? I tak to po prostu zepsuje?!
|
|
#3178 | |||||
|
Rozeznanie
|
Wrócilam z pracy, rano masakra, lopata i odgarnianie sniegu
Cytat:
Tez tak sądze Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja sadze ze byc moze ktos cos powiedzial Twojemu TZ i dlatego sie wystraszyl odpowiedzialnosci, moze rodzice odmowili tego kredytu jednak i poczul ze nie da rady zapewnic ci takiego zycia jakiegoby chcial - jakas pokretna meska logika. pozcekaj pare dni (jesli dasz rade), a dopiero pozniej sprobuj pogadac i wyjasnic chocby finansowe sprawy zwiazane z weselem Cytat:
a z prezentem od rodzicow to my finansujemy wesele sami i mama cos tam juz wspominala miedzy wierszami co maja nam dac, wiec powiedzialam, ze nic ale i tak pewnie cos odstawia
|
|
|
#3179 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() misiu... daj mu trochę czasu, myślę, że przerosła go perspektywa mieszkania, kredytu, małżeństwa i poważnego zobowiązania. daj mu kila dni, niech wszystko przemyśli. jestem pewna że cię kocha! Cytat:
ja chcę wesele, tż nie specjalnie.. Cytat:
Cytat:
Kochanie, pozdrawiam cię
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

Mówi, że za dużo czasu marnuje na głupoty![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale gdy piszę pracę mgr, to fajne jest taka odskocznia 

a po będziemy mieszkać z rodzicami i dziadkami Tżta
mi tak prezenty nie przeszkadzają.. bo w sumie nic nie mamy
(już tak Tż zapowiedział
Trzymaj się mocno !
ja nie wiem.. nie wyobrażam sobie nawet jak się czujesz..

do 20 tysięcy już niedużo
Poza pracą nikt nie używa mojego imienia .... Sporo osób pewnie nie wie w ogóle jak mam na imię 
nie mogę w to uwierzyć... w ogóle tego nie kumam... przecież dopiero co oglądaliście mieszkanie!
Tym bardziej, że nadal nie wiem co z foto bo tż'owi nie chce się oglądać zdjęć.