Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-20, 15:32   #1111
CARLA_23
Wtajemniczenie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Dobra dziewczynki, miłego dnia Wam życzę i pewnie się rzadziej będe tu zjawiać...Hmm, trochę czuję się jak Iza tutaj co kiedyś wspomniała.
Nie wiem o co chodzi Już nas nie lubisz?

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 15:38   #1112
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Nie wiem o co chodzi Już nas nie lubisz?
Ona woli teraz Grey'a niz Nas

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 15:48   #1113
nadalka
Zakorzenienie

Też mi chodzi parę myśli po głowie ale po co pisać....
Stary 2013-03-20, 15:50   #1114
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Też mi chodzi parę myśli po głowie ale po co pisać....
Napisz, napisz... szczerosc za szczerosc.

CI

Stary 2013-03-20, 15:55   #1115
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Napisz, napisz... szczerosc za szczerosc.
nie no ja sie zgadzam z tym co pisały poprzedniczki, nie lubię jak ktoś się wymadrza a stoi w martwym miejscu , ba! a nawet się cofa. Co do wiedzy o dietetyce itp to też niestety ona sama nie wystarczy by schudnac.

Niestety ciezka praca nic sie nie osiagnie. A czasem nasze motywowanie tez nic nie da jak ktos sam nie wezmie sie w garsc.
Stary 2013-03-20, 16:00   #1116
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Sunshine zdaj relacje po

Monia ja też często mam problem z zatokami + eksplodująca głowa przy każdym ruchu zdrowiej szybko bez różnicy czy to alergiczne czy nie ale gdyby była to alergia jedyny plus to, to że - zwiastowała by wionę
A właśnie co do tego Berlina to trzeba mieć porządnie przebadany samochód żeby do niego wjechać i coś tam jeszcze podobno... Dziwnym trafem się dowiedziałam, bo wspominałam dziś o siostrze K., no właśnie teściówka dzwoniła czy mój tata nie zrobił by po nią kursu do stolicy DE (bo on zawodowo jeździ, no teraz juz tylko okazyjnie ) to coś tam się purtał, że do Brlina mogą go nie wpuścić

Anuszka u mnie rodzice też byli konserwatywni (oczywiście moją zasadą było im mniej wiesz tym lepiej śpisz ) nigdy nie byłam mułem i zawsze sprawiałam hmm problemy? (prawdziwe np. z udziałem policji ) Ale mowy nie było o nocowani u kogoś w domu czy wyjeździe gdzieś tam. Właściwie to jestem im teraz wdzięczna, bo po czasie rozumiem i mam zasady czego nie mogę powiedzieć o mojej siostrze, którą wychowują w zupełnie odmienny sposób.

Ooo uciekam, bo teściowie przybyli później zajrzę

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 16:12   #1117
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Ona woli teraz Grey'a niz Nas
Zdecydowanie nie... No nieważne Będę zaglądać w każdym razie tutaj i powiadamiać co tam słychac ewentualnie.

Furry nie o Greya. mówię, że nieważne

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-03-20 o 16:33
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 16:17   #1118
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
nie no ja sie zgadzam z tym co pisały poprzedniczki, nie lubię jak ktoś się wymadrza a stoi w martwym miejscu , ba! a nawet się cofa. Co do wiedzy o dietetyce itp to też niestety ona sama nie wystarczy by schudnac.

Niestety ciezka praca nic sie nie osiagnie. A czasem nasze motywowanie tez nic nie da jak ktos sam nie wezmie sie w garsc.
Nadalka, chyba miałaś na myśli "bez ciężkiej pracy"? Zgadzam się z tym i myślę, że w moim przypadku jest tak, że po prostu za szybko się poddaję, ciężko powiedzieć, żeby mi nie zależało, bo zależy, ale na pewno wkładam w to mniej pracy i zaangażowania niż Wy. Stąd brak wyników między innymi.

Ogolnie - o co kaman? coś przegapiłam? czy chodzi o Grey'a?

Carla - no już tak nie umniejszaj swoich osiągnięć! ja póki co ani jednego dyplomu nie zdobyłam, a studia zaczynałam już kilka razy powiedz przy okazji jak perka??
A co do stoickiego spokoju - Anuszka napisała prawdę, więc nie mam się o co wściekać Tyle, że forma, jakiej użyła jest na poziomie gimnazjalisty, dlatego nie podejmuję dialogu.

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 16:36   #1119
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Nadalka, chyba miałaś na myśli "bez ciężkiej pracy"? Zgadzam się z tym i myślę, że w moim przypadku jest tak, że po prostu za szybko się poddaję, ciężko powiedzieć, żeby mi nie zależało, bo zależy, ale na pewno wkładam w to mniej pracy i zaangażowania niż Wy. Stąd brak wyników między innymi.

Carla - no już tak nie umniejszaj swoich osiągnięć! ja póki co ani jednego dyplomu nie zdobyłam, a studia zaczynałam już kilka razy powiedz przy okazji jak perka??
A co do stoickiego spokoju - Anuszka napisała prawdę, więc nie mam się o co wściekać Tyle, że forma, jakiej użyła jest na poziomie gimnazjalisty, dlatego nie podejmuję dialogu.
Perka super Zapomniałam napisać z wrażenia co prawda długo nie pograłam bo młodzi się dorwali do instrumentu Ręce to mnie cały poniedziałek bolały

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Stary 2013-03-20, 16:39   #1120
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:

Tak.. bo dzieciak mi siedział na kolanach więc miałam rozbieżność wzroku
Stary 2013-03-20, 16:48   #1121
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:

Święte słowa siostro
Ja chyba nadal naiwnie myślę że wasza siła walki o zgrabne tyłki dojdzie i do mnie

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Sunshine zdaj relacje po

Monia ja też często mam problem z zatokami + eksplodująca głowa przy każdym ruchu zdrowiej szybko bez różnicy czy to alergiczne czy nie ale gdyby była to alergia jedyny plus to, to że - zwiastowała by wionę
A właśnie co do tego Berlina to trzeba mieć porządnie przebadany samochód żeby do niego wjechać i coś tam jeszcze podobno... Dziwnym trafem się dowiedziałam, bo wspominałam dziś o siostrze K., no właśnie teściówka dzwoniła czy mój tata nie zrobił by po nią kursu do stolicy DE (bo on zawodowo jeździ, no teraz juz tylko okazyjnie ) to coś tam się purtał, że do Brlina mogą go nie wpuścić

Anuszka u mnie rodzice też byli konserwatywni (oczywiście moją zasadą było im mniej wiesz tym lepiej śpisz ) nigdy nie byłam mułem i zawsze sprawiałam hmm problemy? (prawdziwe np. z udziałem policji ) Ale mowy nie było o nocowani u kogoś w domu czy wyjeździe gdzieś tam. Właściwie to jestem im teraz wdzięczna, bo po czasie rozumiem i mam zasady czego nie mogę powiedzieć o mojej siostrze, którą wychowują w zupełnie odmienny sposób.

Ooo uciekam, bo teściowie przybyli później zajrzę
Niuunia - kryminalistka... Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Do miłego dziewczynki spadam
Idę delektować się ostatnimi godzinami urlopu

Stary 2013-03-20, 17:02   #1122
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Święte słowa siostro
Ja chyba nadal naiwnie myślę że wasza siła walki o zgrabne tyłki dojdzie i do mnie

Do miłego dziewczynki spadam
Idę delektować się ostatnimi godzinami urlopu
Hahaha ja poproszę trochę tej siły walki na maila

No Niunia mi też wygląda raczej na grzeczną dziewczynkę, a tu cicha woda Niuńka! Opowiadaj o tej policji!

O rany, no tak Carla, Ty masz urlop przecież! A co do perki jeszcze, to myślę, że fajnie, że chłopcy złapali bakcyla, nie dość, że mają większe szanse na bycie gwiazdami rocka niż my, stare kobyły to jeszcze laski będą rwać na perkę gdzie gracie? w tej piwnicy u teściów?

Stary 2013-03-20, 17:13   #1123
Joanna XL
Zakorzenienie

ogolnie ja sie pogubiłam - ale mam wrażenie że tym razem ja nic nie napisałam ... bo jesli nie chodzi o greya ... A swoja drogą to o 18-letnie dziewice może i trudno ale podejrzewam że o takich Greyów trudniej - nieziemsko przystojny, młody milioner, uczciwy, troskliwy - no dobra o nieco(bardziej) zwichrowanych gustach sypialnianych ... Ale który facet nie ma jakiś seksowych obsesyjek ? Qurde jak na ksiązke która mi sie niezbyt podobała - kartkówke z treści bym chyba zaliczyła

niunia ja auta nie mam wiec szczegółów nie znam - zasadniczo trzeba mieć nalepke na szybie z numerkiem - jaki numerek tak daleko można wjechać (czyli do ścisłego centrum tylko najlepsze najnowsze auta Nalepki sie kupuje na stacjach lub przez neta ... Słyszałam jednak że aut na obcych rejestracjach czepiaja się z rzadka i mniej intensywnie ... Nie wiem o co chodzi - ale jak o odbiór z lotniska - no to trudno powiedzieć żeby ono było w mieście

Mnie też zakuło - ale nie będe sie powtarzać... Przedmówczynie mnie wyręczyły
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 17:18   #1124
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
ogolnie ja sie pogubiłam - ale mam wrażenie że tym razem ja nic nie napisałam ... bo jesli nie chodzi o greya ... A swoja drogą to o 18-letnie dziewice może i trudno ale podejrzewam że o takich Greyów trudniej - nieziemsko przystojny, młody milioner, uczciwy, troskliwy - no dobra o nieco(bardziej) zwichrowanych gustach sypialnianych ... Ale który facet nie ma jakiś seksowych obsesyjek ? Qurde jak na ksiązke która mi sie niezbyt podobała - kartkówke z treści bym chyba zaliczyła

haha, nie wiem czemu czujesz sie winna? Ty jesteś agentka
ja po prostu nie mam co pisać to po co mam się udzielać, tak jak Iza kiedyś napisała ghost writer
dlatego cicho siedzę
Stary 2013-03-20, 17:22   #1125
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:

No Niunia mi też wygląda raczej na grzeczną dziewczynkę, a tu cicha woda Niuńka! Opowiadaj o tej policji!

O rany, no tak Carla, Ty masz urlop przecież! A co do perki jeszcze, to myślę, że fajnie, że chłopcy złapali bakcyla, nie dość, że mają większe szanse na bycie gwiazdami rocka niż my, stare kobyły to jeszcze laski będą rwać na perkę gdzie gracie? w tej piwnicy u teściów?
Początkowo w piwnicy, ale potem chłopaki do swojego pokoju na piętro ją zabrali co mojej teściowej już nie pasowało zbytnio

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 17:25   #1126
Joanna XL
Zakorzenienie

nadalka masz na pewno racje - że każda z nas odchudza sie sama .. Sama się pilnuje albo nie
Dla mnie bardziej chodzi o to że tu moge do znudzenia pisać o jedzeniu, odchudzniu, obsesyjnym ważeniu itd ... Jakbym to wszystko wylewała np przed M. - todawno by uciekł gdzie pieprz rosnie Zresztą nie wiedzieć dlaczego tematy typu indeks glikemiczny czy pro i kontra w sprawie jedzenia bananów jakoś go nie kręcą
No i co by nie mówic jest to źródło wiedzy...
Wasze spadki - tez mnie motywują w jakims stopniu do pracy - niestety nie tak jakbym chciała no ale ...

Inna sprawa że do skutecznego odchudzania trzeba dojrzeć - jakby było inaczej to dawno byłabym chuda i wredna A tak zostaje mi tylko to drugie ...
Pewnie jest też troche tak że jak sie ma większą nadwagę to ma sie większa motywację -pisze tu o sobie, żeby nie było - na początku szło mi lepiej(myślę że jednak mniej jedzonka dodatkowego wpadał0) a teraz czuje sie ze soba nieco lepiej to i trudniej mi zrozumieć że "to ciastko" chce mnie skrzywdzić Oczywiscie to co dla kogo znaczy większa/mniejsza nadwaga to już kwestia osobista
Stary 2013-03-20, 17:25   #1127
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
ja po prostu nie mam co pisać to po co mam się udzielać, tak jak Iza kiedyś napisała ghost writer
dlatego cicho siedzę
Ja też nie mam co pisać a od rana głupoty smaruję z nadzieją że ktoś będzie chciał to czytać Oprócz pierwszego mojego postu cała reszta jest o wszystkim ( czyli o niczym)
Kurdę jak ja wytrzymam do soboty bez tej intensywności pisania

Stary 2013-03-20, 17:28   #1128
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego cicho siedzę
Hehe czuje się winna na wszelki wypadek
Stary 2013-03-20, 17:33   #1129
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
nadalka masz na pewno racje - że każda z nas odchudza sie sama .. Sama się pilnuje albo nie
Dla mnie bardziej chodzi o to że tu moge do znudzenia pisać o jedzeniu, odchudzniu, obsesyjnym ważeniu itd ... Jakbym to wszystko wylewała np przed M. - todawno by uciekł gdzie pieprz rosnie Zresztą nie wiedzieć dlaczego tematy typu indeks glikemiczny czy pro i kontra w sprawie jedzenia bananów jakoś go nie kręcą
Wasze spadki - tez mnie motywują w jakims stopniu do pracy - niestety nie tak jakbym chciała no ale ...

Inna sprawa że do skutecznego odchudzania trzeba dojrzeć - jakby było inaczej to dawno byłabym chuda i wredna A tak zostaje mi tylko to drugie ...
Pewnie jest też troche tak że jak sie ma większą nadwagę to ma sie większa motywację -pisze tu o sobie, żeby nie było - na początku szło mi lepiej(myślę że jednak mniej jedzonka dodatkowego wpadał0) a teraz czuje sie ze soba nieco lepiej to i trudniej mi zrozumieć że "to ciastko" chce mnie skrzywdzić Oczywiscie to co dla kogo znaczy większa/mniejsza nadwaga to już kwestia osobista
A co banany mają go kręcić to ten sam przypadek co tymi czołgami B
Ja mu nie truję o kaloriach on mi z lufami nie wyjeżdża - to się chyba nazywa kompromis w związku
To ciastko chce mnie skrzywdzić - przestań bo pęknę ze śmiechu

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Kinia przestań się czaić i zdawaj nam relację czym dziś nagrzeszyłaś

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Dobra teraz już znikam do zobaczyska rano

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 17:39   #1130
Joanna XL
Zakorzenienie

Carla obawiam sie że wszystkie piszemy tu o niczym To sie plotki chyba nazywa Ty to masz tylko od świeta/urlopu ale ja powinam chyba pomyśleć o leczeniu odwykowym

ogolnie czy ty sprawdzałaś ile ważysz na innej wadze ?? !! to jest niemożliwe żebyś ważyła stówe - chyba że gdzieś chowasz kiloski ...

Co do "ciastka które chce mnie skrzywdzić" - no bo mój głupi mózg mówi sobie: "no przecież juz schudłaś, wciskasz sie w te tamte spodnie co ci zrobi jedno ciasteczko (a raczej, w moim przypadku, kabanosek, kieliszek winka, lyżka lodów etc) od jednego nie utyjesz , zjedz mnie , nooo zjeeeeedz " A ja stara i głupia i niereformowalna - bo wiadomo że na jednym sie nie skończy

Edytowane przez Joanna XL
Czas edycji: 2013-03-20 o 17:40
Stary 2013-03-20, 17:49   #1131
Furry Sue
Zadomowienie

Monia, misiu kolorowy, jaki ghost writer?? Przecież mało który Twój post pozostaje bez odpowiedzi! Nie prowokuj mnie, żebym to sprawdziła

A przy okazji - ja też z tych niedowierzających. Moja mama waży tyle samo co Ty, przy tym samym wzroście i cóż... jest różnica na jej niekorzyść. Więc Ty się dziewczyno zważ na jakiejś innej wadze, bo może żyjesz w nieświadomości

Edytowane przez Furry Sue
Czas edycji: 2013-03-20 o 17:52
Stary 2013-03-20, 18:05   #1132
ogolnie
Zakorzenienie

Joanna Jezu, co takie wzburzenie Jak Boga kocham, dziś waga pokazała to co w podpisie nadal Na innej się wolę nie ważyć, bo pewnie byłoby więcej.
Nie wiem czemu wyglądam jak wyglądam, taka po prostu moja uroda, niestety Wierz mi, że chciałabym zobaczyć juz dwie cyferki na wadze. Wiem, że to nie będzie aż tak radykalna zmiana to 5 kg w dół, ale psychicznie mnie te dwie cyferki podbudują...Ale ostatnio kiepsko mi waga spada. Im dalej las tym więcej drzew i trudniej gubić kg, ale nie chcę się poddać...Bo się nie mogę doczekać, jak juz bede szczupłą laską

Furry nie wiesz co mówisz nie mam o czym pisać wiec nie pisze, no
sukcesów wielkich nie ma, porażek nie ma chyba że miłosna porażka Ale ja nie o tym
Ja sie nie bede wazyc na innej wadze bo bedzie wiecej!
Stary 2013-03-20, 18:06   #1133
Furry Sue
Zadomowienie

Właśnie odkryłam, że w I fazie SB trzeba unikać jogurtów nie wiem, jak ja czytałam te wskazówki, a czytałam nie raz i z kilku źródeł.. no comment.

Stary 2013-03-20, 18:08   #1134
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wszystko rozumiem ;p
Ja mam motywację nadal - mogłabym sobie zrobić dzień dziecka, bo przecież schudłam AŻ (tylko) 17kg. Ale po co mi to. By potem się wkurzać że waga nie chce spadać itd... ?
Ja mam zasadę jedną- albo robię coś porządnie albo daję spokój
Stary 2013-03-20, 18:11   #1135
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Sun jaka radnka? fajny? ile lat? przystojny? musimy wywiad zrobić zanim Cie puscimy

Anuszka pakuj siebie, dzieciaki i meza i spie.rdlaj z tego chorego kraju jak najszybciej mozesz!

ogolnie ja tez bym chciała do Berlina. Na wakacje musimy KONIECZNIE sie spotkac w Poznaniu !

Ja tez mam PCO. I lece na tabsach... trudno, byc moze po ciazy przejdzie, tymczasem (zrobilam juz wywiad z lekarzem) jesli bede chciala zajsc w ciaze mam odstawic tabletki na 3 miesiace i probowac, brac kwas foliowy od momentu kiedy rzucam tabletki. Wiem, ze trudno zajsc w ciaze, dlatego za rok, poltora bedziemy sie starac chyba juz...
U mnie wyszlo sloneczko, moja Szajbica lata po ogrodzie i cieszy ciacho Tylko piłki znosi pod drzwi i puka ogonem zeby jej rzucac. Lolitko Twoja tez tak kocha snieg?

Słucham Sikorskiego jak mowi w Sejmie... masakra co za dyrdymały on mówi. Mowi ze potrzebujemy 30 lat by osiagnac jakość zycia europejskiego. Przecietny polak odlozyl przez rok 3% swoich docodow, a przecietny czech az 7%. Kumacie to dziewczyny 30 lat? Tamta czesc Europy bedzie juz do przedu, a my dopiero na poziomie sprzed 30 lat. Masakra... mam wrazenie, ze kto by nie rzadzil to i tak bedzie zle... robie sie apolityczna
Milenko moja Shila dziś rano,wleciała po schodach,słyszałam że poślizgła sie na płytkach w korytarzu i po cichutku weszła do mojego pokoju,tylko słyszałam delikatne stukanie...obracam sie,patrze a ona całe łapy śniegiem obklejone,usiadła i sie na mnie patrzy,mówie do niej "jakie ty masz łapy" a ona na dół do korytarza poleciała,usiadła obok ręcznika,którym jej zawsze wycieramy, siedzi i czeka az jej wytre
Kocham spaniele!!!Są cudowne i takie mądre!!
Stary 2013-03-20, 18:12   #1136
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
A przy okazji - ja też z tych niedowierzających. Moja mama waży tyle samo co Ty, przy tym samym wzroście i cóż... jest różnica na jej niekorzyść. Więc Ty się dziewczyno zważ na jakiejś innej wadze, bo może żyjesz w nieświadomości
moja mama przy tym samym wzroście waży 54kg. To różnica na moją niekorzyść
Cytat:
Wierz mi, że chciałabym zobaczyć juz dwie cyferki na wadze.
Mimo że do dwucyfrówki miałam "tylko" 6kg, to też na to bardzo czekałam
Cytat:
Właśnie odkryłam, że w I fazie SB trzeba unikać jogurtów nie wiem, jak ja czytałam te wskazówki, a czytałam nie raz i z kilku źródeł.. no comment.
jak ty czytasz
Stary 2013-03-20, 18:23   #1137
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Milenko moja Shila dziś rano,wleciała po schodach,słyszałam że poślizgła sie na płytkach w korytarzu i po cichutku weszła do mojego pokoju,tylko słyszałam delikatne stukanie...obracam sie,patrze a ona całe łapy śniegiem obklejone,usiadła i sie na mnie patrzy,mówie do niej "jakie ty masz łapy" a ona na dół do korytarza poleciała,usiadła obok ręcznika,którym jej zawsze wycieramy, siedzi i czeka az jej wytre
Moja tez tak robi! Po wieczornym spacerze i sikanku, wracam z nia a ona stoi juz bez smyczy i patrzy na recznik na grzejniku Sa bardzo, bardzo madre. Nauczyla sie pukac ogonem w drzwi, zeby jej piłeczke rzucac a teraz zdjecie z wczorajszego bieganka za piłeczka i jej łapy w sniegu... 15 min woda rozmrazałam! Ale co tam - wazne, ze jest szczesliwa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-03-19 10.14.42.jpg (163,8 KB, 15 załadowań)

CI

Edytowane przez miiilenka
Czas edycji: 2013-03-20 o 18:26
Stary 2013-03-20, 18:26   #1138
anuszka21
Zakorzenienie

hmmm, wiecie co... ja chyba faktycznie jestem wrednym chamidłem Oo bo czesto mam ten sam problem ;/ skumuluje mi sie pare rzeczy i zawsze wypale z czyms. Ale tak tu juz jest na necie, nigdy sie człowiek nie dogada, jak zrobiłby to na zywo ;/

ok, co złego to nie ja. Nie bede was juz tu denerwowac ;p zaczynam sie powaznie zastanawiac czy nie zaciążyłam

mam nadzieje, ze mi wybaczycie ;(( mam juz taki głupi wybuchowy charakter, i baaardzo ciezko jest mi sie przynac do błedu ;/

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-03-20 o 18:28
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:50   #1139
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Uu teraz doczytałam to co pominełam i się nerwowo widzę zrobiło

Milenka jaka żyleta

Beata prawda na prawie znajomości i nazwisko tak jak pisze Carla no i ful kasy na aplikację

cherrry witaj

Cytat:
Dziewczyny, czytam Greya i teraz mogę powiedzieć, że nie dziwię się czemu Kasię to też tak wciągnęło
Tak czytam o tym Grey'u i mam 2tyg wolnego też sobie poczytam co by literek trochę pooglądać

Cytat:
To już tekst poniżej pasa Nie masz już 15 lat żeby jak dzieciak reagować na czyjeś zdanie Bardzo się cieszę że Tobie tak świetnie idzie i odnotowujesz same sukcesy
Zazdroszczę stoickiego spokoju Mnie opinia Anuszki zakuła choć nie był to atak na moją osobę...
Zgadzam się Anuszka tak jak gdzieś później napisała Furry nawet nie sam przekaz ale dobór słów naprawdę nie fajny

Cytat:
Dobra dziewczynki, miłego dnia Wam życzę i pewnie się rzadziej będe tu zjawiać...Hmm, trochę czuję się jak Iza tutaj co kiedyś wspomniała.
Znam ten ból chociaż na Twoje posty minimum jedna osoba odpowiada ja mam ciągle problem wiszenia w próżni ale w sensie psychicznym

Cytat:
Cytat:

Dziewczyny ja tylko pozornie takie niewiniątko jestem każdy temat tabu to temat dla mnie i często sprawdzony na własnej skórze no ale żeby nie było nikogo nie zabiłam aaa o policji powiem tylko tyle, że siedzenia z tyłu w aucie są mega nie wygodne i że miałam więcej szczęścia niż rozumu (na happy end podziałały znajomości, nie wyobrażam siebie w ośrodku ) ogólnie jest tak, że jak się ze mną dobrze żyje to jestem aniołek o stoickim spokoju hehe do czasu (ale żadna ze mnie patologia, miałam taki głupi okres wtedy)

Cytat:
niunia ja auta nie mam wiec szczegółów nie znam - zasadniczo trzeba mieć nalepke na szybie z numerkiem - jaki numerek tak daleko można wjechać (czyli do ścisłego centrum tylko najlepsze najnowsze auta Nalepki sie kupuje na stacjach lub przez neta ... Słyszałam jednak że aut na obcych rejestracjach czepiaja się z rzadka i mniej intensywnie ... Nie wiem o co chodzi - ale jak o odbiór z lotniska - no to trudno powiedzieć żeby ono było w mieście
Coś tam tata o tym mówił, że trzeba coś wykupić bla, bla, bla ja robiłam kawę więc 5 przez 10 słyszałam. No właśnie nie chodzi o lotnisko tylko o wjechanie do miasta, bo siostra K. się przeprowadza i trzeba zabrać część rzeczy z obecnego mieszkania do PL , bo przeprowadza się do mniejszego ale nadal w Berline. Ale swoją drogą teściowie nie umieli nawet powiedzieć czy to sam Berlin, jakiś pobliski land czy co jakoś mało zorganizowani byli więc nic nie załatwili.
Ale te nalepki - hehe se wymyślili niedługo w Warszawie podpatrzą

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
A ja owczarki niemieckie!!! Są cudne i mega inteligentne a na serio każdy psiak ma urok (oczywiście mój mnie oczarował )

Uciekam misiaki do juterka

PS: Dziś było grzecznie

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
hmmm, wiecie co... ja chyba faktycznie jestem wrednym chamidłem Oo bo czesto mam ten sam problem ;/ skumuluje mi sie pare rzeczy i zawsze wypale z czyms. Ale tak tu juz jest na necie, nigdy sie człowiek nie dogada, jak zrobiłby to na zywo ;/

ok, co złego to nie ja. Nie bede was juz tu denerwowac ;p zaczynam sie powaznie zastanawiac czy nie zaciążyłam

mam nadzieje, ze mi wybaczycie ;(( mam juz taki głupi wybuchowy charakter, i baaardzo ciezko jest mi sie przynac do błedu ;/
Teraz doczytała - mam tak samo ale zazwyczaj w realu ktoś obrywa (konkretnie K.)
Ciąża?? Test zrób, nie ma się co domyślać i stresować. Jak podejrzewasz to nie pytam czy to możliwe, bo wiadomo, że tak. Nie stresuj się

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Milenka ale fajnie ten śnieg na łapkach się oblepił mojego wielkoluda wczoraj zasypało, bo zasnął na śniegu też wyglądał świetnie

Dobra teraz naprawdę uciekam miłej nocy

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 19:05   #1140
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
A ja owczarki niemieckie!!! Są cudne i mega inteligentne a na serio każdy psiak ma urok (oczywiście mój mnie oczarował )

Milenka ale fajnie ten śnieg na łapkach się oblepił mojego wielkoluda wczoraj zasypało, bo zasnął na śniegu też wyglądał świetnie
To moje marzenie - miec owczarka niemieckiego... ehhh ale narazie nie ma co, owczarek pozostaje w kwestii marzen. Jak to usnal na sniegu?

Ja wlasnie koncze kolacyjke i tez lece cos poczytac.

PS. ogolnie szkoda, ze chcesz ucichnac, ja lubie Twoje posty i atmosfere jaka wprowdzasz tu

CI

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości