|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Zoska to wrzuć te co usunęłaś
chętnie pooglądam Ciekawa jestem efektu po maśle i zaś jak nakręcę włosy to nie będę widziała czy są gładkie po wyschnięciu, bo papiloty musiałabym założyć na wilgotne włosy. A może jutro spsikam je wodą, albo odżywką w sprayu i założę papiloty
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
|
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra idę zmywać to masło bo już ponad godzinę trzymam
mam nadzieję, że ładnie się zmyje i włoski będą fajne
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Wypiję kawkę i o 12 biorę się do ćwiczeń, poszukam już jakiś fajnych filmików, żeby się załadowały i potem jazda... Ech, ale mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Ćwiczenia dzisiaj: http://www.youtube.com/watch?v=Nd84kanUEIY http://www.youtube.com/watch?v=8iu5YIRExsQ (z tego filmiku doszłam do połowy i zaczęło mi się chcieć wymiotować...więc przestałam:/ coś mi niedobrze się zrobiło) Aaaale to cardio daje nieźle Spróbujcie Się spociłam jak mysz ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Dobra uciekam ![]() Jeszcze pranie i ogarnąć podłogi...
|
|
#1326 |
|
Zadomowienie
|
Znów nie jestem na bieżąco , jak tylko mam chwilkę to podczytuje a poźniej jak się zorientuje że trzeba odpisać to nie pamiętam co komu
![]() Zoska fajny ten pierwszy filmik który wkleiłaś , myślę że sobie to zrobie bo takie fajne się wydaje Cardio to jest na wypalanie tłuszczu? Bo ja tępak nie wiem a co to za sesja o której pisałaś? miałaś jakąs profesjonalną? chciałabym jakieś ładne zdjęcia sobie zrobić ale wstydzę się i jedyne co to kilka Tż mi trzasnął Wrzuć jakieś co Meedzik mówi że już miałaś bo chciałabym zobaczyć Madziu daj znać jak efekt po tym masełku bo ciekawa jestem Makaron no niedługo już będzie ciepełko i nie będzie na co zrzucić lenistwa , trzeba będzie biegać sama bym chciała no ale po 2 min mam dość i trzeba mnie reanimować więc to chyba sensu nie ma
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska włoski fajne i miękkie, jeszcze całkiem nie doschły, myślę że będę używać masełka wtedy kiedy nie będę miała czasu, żeby dłużej z olejem posiedzieć
![]() Ale moim kwc w odżywkach jest ten fructis oleo teraz jak ręką odjął ![]() A ja właśnie siedzę i piję koktajl banan pomarańcza dziś mam taki gęsty bo dałam całą pomarańczę i całego banana na jeden kubek koktajlu pyszniutki wyszedł muszę dziś dokupić jakieś owoce ![]() Tż sobie wymyślił picie takiego koktajlu z bananem i do tego starta na tarce czekolada taka a'la straciatella ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Alexis własnie napisałam Zosi wyżej jak efekt po masełku ![]() Ja też bym chciała jakąś sesyjkę tylko nie ma mi kto zrobić, bo Tż albo mnie rozprasza i naśmiewa się z moich poz albo zrobi 5 zdjęć i mówi, że starczy
|
#1328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za trzymanie diety Milenko ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jakoś tak się przestraszyłam tego zaangażowania. Boję się że znów zostanę zraniona. Że np. mnie będzie zdradzał albo jeszcze co innego ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
Było mi dobrze samej nooo. Teraz ciągle myślę o tym wszystkim.
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy przecież nie chcesz do końca życia być sama, musisz zaryzykować i pozytywnie myśleć
|
|
#1332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
|
|
#1333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Alexis Ćwiczenia cardio- ćwiczenia nastawione na intensywne spalanie tk. tłuszczowej
![]() Przeważnie to biegi, podskoki itp. intensywna rozgrzewka...ufff mega intensywna ![]() A co do sesji- płatna sesja (w sensie zarobkowa )---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Mój mi skolei lubi, albo bardzo chce (tu bardziej trafne określenie) robić fotki, ale ja przy nim się skupić nie mogę i się śmieje, albo nie chce pozować wcale ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Omg ! Padłam, błyszczą się, cudne, widać że miękkie !!! Dlaczego ja takich nie mam ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Ciesz się chwilą ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Pozmywałam wszędzie podłogi, spłukałam włosy płukanką ze skrzypu, mięty i rumianku, pomalowałam paznokcie i poczytałam mikro jak podłoga schła Teraz czekam az w kuchni całkiem wyschnie i pójdę rosół sobie odgrzać
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy ja też właśnie jem mało owoców, nawet jogurtów nie jem, bo jakoś nigdy nie mam gdzie wcisnąć i zawsze zamiast zjeść jakiś owoc czy jogurt to wybierałam cos słodkiego
a te koktajle tak mi smakują, że nawet nie ciągnie mnie do słodyczy ![]() Z truskawkami jeszcze nie robiłam, bo cholerka drogie są, czekam aż jakaś promo będzie w Biedronce, jak kiedyś po 2,50 zł to zrobię zapas ![]() Dziękuję ![]() A co do Tż, to właśnie jak dziewczyny pisały, musisz się przestawić, że nie jesteś już sama ciesz się chwilą, a na pewno wszystko będzie dobrze ja Ci tego życzę z całego serca ![]() Zoska no ja przy moim własnie też nie lubię pozować, rozprasza mnie i zawstydza zawsze ale czasem jak jest poważny to umie zrobić jakieś ładne fotki ![]() Dziękuję a mówiłam Ci zapuszczaj włoski w końcu zadowolona z nich jestem ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Idę zaraz obiaderka dla Tż szykować i dla siebie, choć jeszcze głodna nie jestem to muszę zjeść, bo po obiedzie jedziemy do miasta na zakupki spożywcze i do znajomych, więc głodna nie pojadę, bo kupię coś słodkiego i będzie zrobię sobie warzywka z patelni W ogóle chcę rozejrzeć się za jakimiś tabl na włosy kończę brać wyciąg ze skrzypu polnego, już biorę go chyba od listopada czy grudnia i myślę co dalej, może drożdże piwne w tabletkach i do tego dalej skrzyp? Sama nie wiem A gdzie nasza Cocktail się podziewa coś mało pisze ostatnio
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja się dzisiaj totalnie załamałam..... ZMIERZYŁAM się :/ Moje wymiary to katastrofa w porównaniu z tym co było rok temu. W dodatku cały czas napierd.. mnie podbrzusze, mam okropne upławy i jestem wręcz pewna że to jakaś infekcja ale oczywiście muszę się pomęczyć jeszcze 2 tygodnie bo do lekarza się szybciej nie dostanę.... także czy to polska czy to niemcy to jest jeden wielki c.h.u.j z ginekologami! :/ kolejki takie same Jeść mi się już pomału w ogóle odechciewa przez ten brzuch, ćwiczyć też nie mogę bo mam tak osłabiony organizm że sama siebie nie poznaje. Dzisiaj spróbowałam na steperze to po 3 minutach zeszłam bo myślałam że zemdleje..... Synek zdążył mi tylko jedno zdjęcie zrobić na steperze to wrzucę zaraz.... drugie zdjęcie mojego brzucha zrobiłam sobie samowyzwalaczem - tak więc możecie zobaczyć jak "urosłam" w szerz w ciągu niecałego roku. Idę zaraz pomyć podłogi i obiad wstawić muszę.... na więcej nie mam siły :/ Moje tragiczne wymiary : cycki: 83 -bez zmian pod cyckami: 72 talia 67 brzuch 80 a było 72.... biodra 91 a było 88 pośladki 97!!!!!!! udo 57!!!!!! Najgorsze jest to że dopóki nie pozbędę się tej cholernej infekcji to nie dam rady schudnąć, ćwiczyć..... nie mogę patrzeć na siebie a tu jeszcze 2 tygodnie do wizyty z lekarzem DSC_1399.jpg DSC_1402.jpg Sorry że zakryłam twarz ale takie miny zrobiłam że mi wstyd z tyłu na zdjęciach mój Kolinek Bruch jako tako jest ok biorąc pod uwagę że jest nadęty i mnie boli ale dupa i moje nogi to masakra teksańska .... Chyba pójdę dzisiaj na solarium na poprawę humoru.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-03-20 o 14:51 |
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosołek mniam!
|
|
#1337 | ||
|
Zadomowienie
|
Monia wg mnie jesteś super laska, porónując zdjęcia sprzed metamorfozy, to jestes laska jakich mało. Ale wiadomo kazdy z nas chce wyglądac idealnie dla siebie, więc po ginie będzie już telko lepiej
![]() Nakopiemy Ci do tyłka i pójdzie jak z górki :P ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Kochana polecZasz jakies tabsy na włosy? Sama zaczełabym coś stosowac, ale nie wiem jeszcze co :P Mnie własnie kusi grzywka i pewnie na wiosnę się skusze ![]() Poza tym podobają mi się te rozjaśnione końcówki i może na nei się skusze ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Piękne ! Jakie błyszczące !
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2013-03-20 o 14:59 |
||
|
|
|
#1338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie się mówi, ale gorzej zrobić nie hehe ja ostatnio za dużo słodkiego jadłam i widzę, że zaczynam się zaokrąglać. Muszę się ograniczyć Jejka a takie truskawki w sezonie ![]() No trochę to potrwa zanim się przestawię, ale myślę, że będzie dobrze ![]() Ja na włosy mam belissę. Zapomniałam o niej i właśnie mi przypomniałaś. Teraz będę już ją brać a co do tabsów to od nowa biorę anty trzeba, trzeba tak na wszelki wypadek ![]() A powiedz mi gdzie wy mieszkacie bo zapomniałam? I jak długo ze sobą mieszkacie? Co wy tam w tych niemczech za pracę macie? ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Bo na prawdę wyglądasz bosko Podziwiam Cię że nawet przy dzieciach ćwiczysz, bo np. moja przyjaciółka, teraz jest z 3 dzieckiem w ciąży i w ogóle o siebie nie dba. Przytyła z 20 kg i nic nie robi, a ma wymówkę, że cały czas poświęca na dzieci. Ja bym nie mogła na siebie patrzyć jak bym się do takiego stanu doprowadziła Tak w ogóle to ślicznie macie w domku No i jeszcze chciałam o tym wyjeździe do PL wspomnieć. Na jak długo jedziecie i od kiedy? Współczuję Ci, bo nie dość że kasy pójdzie dużo, namęczycie się przez tą całą drogę do PL, w PL środek zimy i jeszcze z teściową się będziesz użerać A Ty w ogóle tęsknisz za rodzinką czy już się przyzwyczaiłaś do życia w Niemczech, do otoczenia? Masz tam jakieś koleżanki?
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no z tym to też się zgodzę że zanim zaczęłam się odchudzać to wyglądałam jak wielki brzydki tłusty baleron teraz ważę 63!!!!! to się nazywa PRZYTYCIE dopiero.... nie mam pojęcia jak to się stało..... teraz schudnąc nie mogę bo ciągle coś mnie dopada, jak nie grypa, infekcja itd to mam po prostu lenia Muszę na prawdę zacząć od nowa! Tylko co mam zrobić przez te dwa tygodnie zanim pójdę do gina
|
|
#1340 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JUz się poprawiam ![]() A co to za sexy sesja, nie widziałam ![]() Cytat:
także niech się mi tu szybko ociepla, bo mam dużo tłuszczu do spalania ![]() Oj tam, małymi kroczkami i coraz dłużej będziesz biegała ![]() I tak mi siebie żal, taka podjarana byłam i co... Przyszły humorki przed @ i proszę... ![]() Co do Twojego TŻ, to nic dziwnego, że się trochę boisz... Traktuj to narazie bardziej na luzie, nie będziesz się tak stresować ![]() Cytat:
Cytat:
a jeśli chodzi o pomiary, to nie są one jakieś baaaardzo wielkie i jak Ci zależy, to zrzucisz to raz dwa z tego co tutaj dziewczyny pisały, to nie był dla Ciebie zaden problem Także nie przemęczaj się narazie, poczekaj na wizyte u ginekologa, zdrowie najważniejsze ![]() Wróciłam z pracy, jeszcze o pocztę musiałam zahaczyć i oto jestem. Zjem sobie moje drugie śniadanie, które miałam zjeść w pracy, ale nie puścili mnie na przerwe... :/ i zaraz gotuję obiad. I poćwiczę
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No zdaję sobie sprawę z tego że nie jest aż tak tragicznie bo przecież kiedyś wyglądałam dużo gorzej no ale nie jest tak jak bym chciała. Wymiary nóg i tyłka to po prostu sam tłuszcz, brzuch mogę sobie tłumaczyć że jest większy przez tą infekcję ale tyłek i uda na pewno nie... Po prostu przytyłam i to dużo Może przez tabletki? brałam przez ostatnie miesiące więc wszystko możliwe. Siedzący tryb życia też miał wpływ na pewno bo w sumie ciągle w domu siedzę tylko :/ Ja jestem tego zdania że kobieta która ma dzieci powinna o siebie tak samo dbać jak te które nie mają a nawet i lepiej dbać aby dzieci nie wstydziły się mamusi. Co do tycia w ciąży to ja w każdej przytyłam 25-30 kilo mimo że bardzo dbałam o siebie. Ale to nie jest wina kobiety że w ciązy tyje tylko wina hormonów - z tym nic nieda się zrobić a przecież głodzić się nie wolno w ciąży, jeśli organizm chce jeść no to trzeba. Dziękuję na zdjęciu to akurat stara szafa którą zwinęliśmy kiedyś z wystawki przydaje się na różne duperele ale mamy zamiar ją wywalić już nie długo i kupić coś ładnego No z tego wyjazdu do PL nie jestem zadowolona ale musimy jechać, mamy kilka spraw do załatwienia. Z teściami wytrzymam jakoś te 3 dni i tak więcej u moich rodziców będę siedziała i u siostry Czy tęsknie?? Może to dziwne ale w ogóle nie tęsknię..... ![]() Tu mi dobrze mimo że koleżanek nie mam zbyt wiele bo może ze 3. Ale mam WAS i inne koleżanki mi nie potrzebne
|
|
#1342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Monia mozliwe, że zatrzymała Ci się woda w organizmie, poszukaj w DE jakis tabletek, które ułatwiają się pozbyć wody z organizmu, albo jedz produkty, które temu pomagają ( poczytaj w google ) U mnie tez bywało że uda i kolana miałach '' spuchnięte '' przez nadmiar wody
|
|
#1343 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej hej,
mam inteeeeeerneeeet U mnie dziś ok - wprawdzie jadlam na miescie ale wybrałam grillowanego kurczaka z kuskusem, wiec spoko tylko trochę za mało wody piłam, wiec teraz nadrabiam. wypije pokrzywkę, czerwoną herbatę, teraz posprzątam, pouczę sie i pocwiczę ogladajac na wspolnej ![]() Bylam dzis na zakupkach, kupiłam dwie pary ballerinek, torebkę, chuste i dwa kremy La Roche Posay, bo to co mi sie dzieje z twarzą ostatnio, to masakra. Ogolnie to szłam zeby kupic jakis kardigan, albo żakiet, ale spoko ![]() Medzik, ja myslalam, że włosy bardziej lsniące niz Twoje byc nie mogą, ale po dzisiejszej focie mnie ZATKAŁO!!!! Zoska, brawo za cwiczonka ![]() tinekk, a co Ty robilas na zatrzymywanie wody? Bo ja piję pokrzywę, ale niewiele to dało, teraz łykam od 3 dni aquafemin, i czekam na efekty..Moonia, oj wspolczuje Ci kochana ale wygladasz naprawde dobrze! Moze te obwody to kwestia hormonów, tj zatrzymującej sie wody? skoro mówisz, że po odstawieniu tabletek tak Ci podbrzusze szaleje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja leków nei stosowałam, ale czytałąm że dizewczyny biora nieraz jakieś tabletki ( coś jak witaminy ), i to pomaga
|
|
#1345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie jem duzo owocow, staram sie od pewnego czasu unikac soli, u mnie to chyba jest kwestia zmiany tabletek.. ale poobserwuje siebie po białku ![]()
|
|
|
#1346 |
|
Wtajemniczenie
|
pipson w temacie zatrzymywania wody...miałam Cię jeszcze dopytać czy od zawsze masz ślady na ciele po bieliźnie i skarpetkach? Pewnie wiesz ale takie "ślady" są skutkiem obrzęków ale też może być właśnie ich przyczyną poprzez ciągły ucisk - mam nadzieje, że zrozumiałaś mnie
może skarpetki mają za ciasne ściągacze Tzn chodzi mi o to czy ślady masz od zawsze czy od zmiany tabletek? uffCindy takie pyszne grzeszki wieczorem nie wiem czy bić czy zazdrościćA co do Tż to tak jak mówią dziewczyny, jest miło, jeszcze nie jesteście na etapie budowania domu/kredytu hipotecznego , nie trzeba myśleć pesymistycznie tylko się cieszyć, jak najwięcej radości czerpać z obecnej chwilitinnek dnia pewnego przeczytałam Twoje wszystkie propozycje śniadaniowe monia bardzo fajny ten steper, widzę, że jakiś bardziej zaawansowany model mam nadzieje, że ginekolog coś Ci doradzi i skutecznie pomoże i wrócisz do ćwiczeń i do pełnego zdrowia. Przykro się robi jak co chwilę czytam, że masz ciągle kłopoty a przecież co idziesz do lekarza to każdy twierdzi, że Ci pomoże a d... i nadal masz kłopotzooska Twoje rozmowa o sexi sesji i mnie podkusiła do obejrzenia pewnego katalogu zdjęć własnych i muszę sama przyznać, że choć wtedy ( ok 53kg) marudziłam to obiektywnie nieźle się prezentowałam![]() Dziś to popłynęłam z dietą i to z czystego lenistwa bo pizze zamówiliśmy i zjadłam 2 kawałki żołądek już mnie pokarał - a może to wątroba słaby kruchy herbatnik jestem i leniwy na dodatekPobawiłam się w wyliczanie BMR i aby utrzymać wagę to niby 1670kcla powinnam jeść a BMR 1390kcal i zagadka rozwiązana czemu moja waga w miejscu stoi bo zdecydowanie bliżej mi ostatnio do 1600
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
margot, slady od majtek itp mam odkąd pamiętam, ale od ok 4 lat tabletki biorę i wtedy przytylam do tych 53
ale wydaje mi się, ze nie noszę za ciasnej bielizny i skarpet Myslalam, że "tak juz mam", nie wiedzialam, ze to moze byc z woda zwiazane :<
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Monia ja też gdybyś nie napisała, że przytyłaś to nie powiedziałabym, bo super wyglądasz, a brzuszek miodzio
Tinek dziękuję a co do tabletek, to nie mogę nic polecić, próbowałam różnych i szczerze mówiąc różnicy nie widziałam więc postawiłam na zwykły skrzyp polny w tabletkach ![]() Cindy jestem z opolskiego a z Tż razem mieszkam już jakoś 4 lata będzie do Niemiec jeździmy raz w roku na 2 miesiące i pracujemy tam w ogrodnictwie ![]() Makaron, Pipson dziękuję miło mi baardzo ![]() Ja też dziś wybrałam się do paru sklepów popatrzeć za jakimiś kurtkami z eko skóry, ale nic mi się nie podobało, za to w Rossmannie kupiłam sobie masełko do ust super jest
|
#1349 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Monia Jakbyś nie napisała tych wymiarów, to nie powiedziałabym, że w ogóle coś przytyłaś...
No ale wiadomo my wiemy kiedy najlepiej się czujemy same we własnym ciele, więc co ja Ci tu będę pouczać, skoro ja sama dla siebie jestem gruba...Jejku...wracaj szybciutko do zdrowia... ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
A fotki skasowane już dawno z galerii:PMasakra...praca i w ogóle to życie z człowieka wysysa ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
hiehie, no i dobrze ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Poćwiczyć na pokutę!!!![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() Masełko do ust... mniam ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- U mnie dzisiaj z dietką spoko Taki grzech, to jak nie grzech. W ogóle to jestem trochę załamana... Ćwiczę prawie codziennie, no min 4 razy w tygodniu i wgl mi nic z obwodów nie spada...mało tego, uda mi się bardziej rozbudowały a uda to ja mam wielkie, a najgorsza jest ich wewnętrzna część, w dodatku na zewnątrz też nie są wcale zbite...tylko taka galareta, no i znowu widze boczki W dodatku prbl z wc się na nowo zaczęły Muszę zainwestować w espumisan... i co, odstawiłam fajki, to z wc problemy i kasa na leki pójdzie, porażka jakaś
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuje, ale nie miałam czasu pisać. Była u mnie koleżanka od niedzieli, bo w poniedziałek mieliśmy wycieczke z uczelni cały dzień w autobusie
Nie było warto, bo pojechaliśmy do fabryki kosmetyków Farmony i do ich spa. Ale to tak pobieżnie wszystko myślałam, że będzie ciekawsze.Jutro mam wolne to sie do Was wkręce A tymczasem uciekam ćwiczyć i musze sie zająć Tż
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

chętnie pooglądam
i zaś jak nakręcę włosy to nie będę widziała czy są gładkie po wyschnięciu, bo papiloty musiałabym założyć na wilgotne włosy. A może jutro spsikam je wodą, albo odżywką w sprayu i założę papiloty

ale piwem tez
Ale skończyło się na 1 i później nic nie zjadłam.
Ech, ale mi się nie chce 
Spróbujcie
Bo ja tępak nie wiem
dziś mam taki gęsty bo dałam całą pomarańczę i całego banana na jeden kubek koktajlu 

Heroinko szkoda że nas musisz opuścić ale rozumie to, zawsze trochę się odbijecie dzięki dodatkowej kasie Jak będzie możliwość to odezwij się czasem
za trzymanie diety Milenko 

i muszę sama przyznać, że choć wtedy ( ok 53kg) marudziłam to obiektywnie nieźle się prezentowałam