Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-20, 09:48   #1321
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Zoska to wrzuć te co usunęłaś chętnie pooglądam
Ciekawa jestem efektu po maśle i zaś jak nakręcę włosy to nie będę widziała czy są gładkie po wyschnięciu, bo papiloty musiałabym założyć na wilgotne włosy. A może jutro spsikam je wodą, albo odżywką w sprayu i założę papiloty
Stary 2013-03-20, 09:57   #1322
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
czbasia grzesz do woli, byle nie piwem
Hehehe Zgrzeszyłam. ale piwem tez Ale skończyło się na 1 i później nic nie zjadłam.
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 10:03   #1323
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Hehehe Zgrzeszyłam. ale piwem tez Ale skończyło się na 1 i później nic nie zjadłam.
Eeee no i git

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 10:08   #1324
meeedzik
Zakorzenienie

Dobra idę zmywać to masło bo już ponad godzinę trzymam mam nadzieję, że ładnie się zmyje i włoski będą fajne
Stary 2013-03-20, 11:30   #1325
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dobra idę zmywać to masło bo już ponad godzinę trzymam mam nadzieję, że ładnie się zmyje i włoski będą fajne
Daj znać jak włoski na masło zareagowały

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Wypiję kawkę i o 12 biorę się do ćwiczeń, poszukam już jakiś fajnych filmików, żeby się załadowały i potem jazda... Ech, ale mi się nie chce

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Ćwiczenia dzisiaj:
http://www.youtube.com/watch?v=Nd84kanUEIY
http://www.youtube.com/watch?v=8iu5YIRExsQ (z tego filmiku doszłam do połowy i zaczęło mi się chcieć wymiotować...więc przestałam:/ coś mi niedobrze się zrobiło)

Aaaale to cardio daje nieźle Spróbujcie Się spociłam jak mysz

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Dobra uciekam Idę wypłukać włosy w skrzypie, umyć naczynia, zrobić pazurki i powtórzyć mikrobiologię
Jeszcze pranie i ogarnąć podłogi...

Stary 2013-03-20, 11:39   #1326
alexis77
Zadomowienie

Znów nie jestem na bieżąco , jak tylko mam chwilkę to podczytuje a poźniej jak się zorientuje że trzeba odpisać to nie pamiętam co komu

Zoska fajny ten pierwszy filmik który wkleiłaś , myślę że sobie to zrobie bo takie fajne się wydaje Cardio to jest na wypalanie tłuszczu? Bo ja tępak nie wiem a co to za sesja o której pisałaś? miałaś jakąs profesjonalną? chciałabym jakieś ładne zdjęcia sobie zrobić ale wstydzę się i jedyne co to kilka Tż mi trzasnął Wrzuć jakieś co Meedzik mówi że już miałaś bo chciałabym zobaczyć

Madziu daj znać jak efekt po tym masełku bo ciekawa jestem

Makaron no niedługo już będzie ciepełko i nie będzie na co zrzucić lenistwa , trzeba będzie biegać sama bym chciała no ale po 2 min mam dość i trzeba mnie reanimować więc to chyba sensu nie ma
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 11:43   #1327
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska włoski fajne i miękkie, jeszcze całkiem nie doschły, myślę że będę używać masełka wtedy kiedy nie będę miała czasu, żeby dłużej z olejem posiedzieć
Ale moim kwc w odżywkach jest ten fructis oleo włoski są tak gładkie, zero problemów z rozczesywaniem, a zawsze je miałam teraz jak ręką odjął

A ja właśnie siedzę i piję koktajl banan pomarańcza dziś mam taki gęsty bo dałam całą pomarańczę i całego banana na jeden kubek koktajlu pyszniutki wyszedł muszę dziś dokupić jakieś owoce
Tż sobie wymyślił picie takiego koktajlu z bananem i do tego starta na tarce czekolada taka a'la straciatella

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Alexis własnie napisałam Zosi wyżej jak efekt po masełku
Ja też bym chciała jakąś sesyjkę tylko nie ma mi kto zrobić, bo Tż albo mnie rozprasza i naśmiewa się z moich poz albo zrobi 5 zdjęć i mówi, że starczy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 12:23   #1328
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
cześć nie odzywam się bo remont mi czas zabiera no i szkoła też Ale diety staram się trzymać ale z ćwiczeniami gorzej przed wakacjami muszę się ostro wziąć Trzymajcie się cieplutko Heroinko szkoda że nas musisz opuścić ale rozumie to, zawsze trochę się odbijecie dzięki dodatkowej kasie Jak będzie możliwość to odezwij się czasem
za trzymanie diety Milenko

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Hej
Ja zawaliłam w ostatnich dniach z ćwiczeniami z dietą było spoko, masowałam się bańkami, ale nie ćwiczyłam Jestem przed @ i mam jakąś niemoc... Dzisiaj wracam z pracy o 16, obiecuje poćwiczyć tak jak trzeba! Czekamy z TŻ aż będzie cieplejsze powietrze i będziemy biegać znowu.
Żal mi siebie
Makaronik nie przesadzaj już. 3 masz diety więc jest spoko

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 12:24   #1329
meeedzik
Zakorzenienie

Włoski już wyschły i wrzucam fotkę po wyschnięciu jaką udało mi się zrobić samowyzwalaczem
Stary 2013-03-20, 12:28   #1330
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Hej laseczki
U mnie dziś ładna słoneczna pogoda chłodno jest, jak słońce zajdzie, ale jak przygrzeje to ponad 10 stopni mam nadzieję, że cały dzień taki słoneczny będzie
Nałożyłam przed chwilką to masło na włosy i posiedzę z godzinkę ciekawa jestem efektu

Margot haha nom fajna sprawa z tą zamianą piwka na inne napoje %% jeszcze dobre są te drineczki z Biedry albo Lidla tylko słabe to to.
Cindy nie możesz mieć czarnych myśli, żyj chwilą i ciesz się z tego co jest nie ma co gdybać, skoro jak na razie facet Ci się podoba pod każdym względem to niby czemu miałoby być źle nie możesz się tak nastawiać kochana
U mnie pogoda nijaka. 6 stopni, szału nie ma. Przynajmniej nie pada.
No jakoś tak się przestraszyłam tego zaangażowania. Boję się że znów zostanę zraniona. Że np. mnie będzie zdradzał albo jeszcze co innego

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Eeeeeeeeej kochana Nie ma tak!!!! Głowa do góry i cycki do przodu i pewnym krokiem na podbój miasta!!!
A tak to jest w związkach, przyzwyczaiłaś się do swojego stylu życia, teraz coś innego i musisz się po prostu przestawić
Cały czas się zastanawiam czy ja w ogóle tego chcę Było mi dobrze samej nooo. Teraz ciągle myślę o tym wszystkim.

Stary 2013-03-20, 12:31   #1331
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy przecież nie chcesz do końca życia być sama, musisz zaryzykować i pozytywnie myśleć może akurat to ten jedyny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 12:38   #1332
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
A ja właśnie siedzę i piję koktajl banan pomarańcza dziś mam taki gęsty bo dałam całą pomarańczę i całego banana na jeden kubek koktajlu pyszniutki wyszedł muszę dziś dokupić jakieś owoce
Tż sobie wymyślił picie takiego koktajlu z bananem i do tego starta na tarce czekolada taka a'la straciatella
Tak mi smaka narobiłaś na owoce, że zjadłam płatki z bananem, mandarynką i mlekiem... mniam! Doszłam do wniosku że za mało owoców i warzyw jem. Dlatego od dziś zaczynam! Ciągle tylko chleb albo jogurty wcinałam. Trzeba zmienić jadłospis troszkę na bardziej zdrowy Koktajle uwielbiam. A najlepszy truskawki z bananem mniam!

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Włoski już wyschły i wrzucam fotkę po wyschnięciu jaką udało mi się zrobić samowyzwalaczem

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Cindy przecież nie chcesz do końca życia być sama, musisz zaryzykować i pozytywnie myśleć może akurat to ten jedyny
Ehh już przybrałam właśnie taką opcję że zostanę do końca życia sama i dlatego ciężko mi się przestawić. Boję się być znów tak zraniona. Boję się złamanego serca. Płakałam dniami i nocami po przez exa. A co jak nie wyjdzie i znów będę miała złamane serce? Ja się załamię wtedy totalnie.

Stary 2013-03-20, 12:50   #1333
zooska
Zakorzenienie

Alexis Ćwiczenia cardio- ćwiczenia nastawione na intensywne spalanie tk. tłuszczowej
Przeważnie to biegi, podskoki itp. intensywna rozgrzewka...ufff mega intensywna
A co do sesji- płatna sesja (w sensie zarobkowa)

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Ja też bym chciała jakąś sesyjkę tylko nie ma mi kto zrobić, bo Tż albo mnie rozprasza i naśmiewa się z moich poz albo zrobi 5 zdjęć i mówi, że starczy
Hahahaha xD Dobry ten Tż Mój mi skolei lubi, albo bardzo chce (tu bardziej trafne określenie) robić fotki, ale ja przy nim się skupić nie mogę i się śmieje, albo nie chce pozować wcale

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Aaaaaaaaaaaa wlosy mega!!!!!!!!!!
Omg ! Padłam, błyszczą się, cudne, widać że miękkie !!! Dlaczego ja takich nie mam

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Cały czas się zastanawiam czy ja w ogóle tego chcę Było mi dobrze samej nooo. Teraz ciągle myślę o tym wszystkim.
Nie musisz przecież o nim myśleć od razu w kategorii męża Jest miło, fajnie to czemu tego nie pociągnąć ? Ciesz się chwilą

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Pozmywałam wszędzie podłogi, spłukałam włosy płukanką ze skrzypu, mięty i rumianku, pomalowałam paznokcie i poczytałam mikro jak podłoga schła Teraz czekam az w kuchni całkiem wyschnie i pójdę rosół sobie odgrzać

Stary 2013-03-20, 13:05   #1334
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy ja też właśnie jem mało owoców, nawet jogurtów nie jem, bo jakoś nigdy nie mam gdzie wcisnąć i zawsze zamiast zjeść jakiś owoc czy jogurt to wybierałam cos słodkiego a te koktajle tak mi smakują, że nawet nie ciągnie mnie do słodyczy
Z truskawkami jeszcze nie robiłam, bo cholerka drogie są, czekam aż jakaś promo będzie w Biedronce, jak kiedyś po 2,50 zł to zrobię zapas
Dziękuję
A co do Tż, to właśnie jak dziewczyny pisały, musisz się przestawić, że nie jesteś już sama ciesz się chwilą, a na pewno wszystko będzie dobrze ja Ci tego życzę z całego serca

Zoska no ja przy moim własnie też nie lubię pozować, rozprasza mnie i zawstydza zawsze ale czasem jak jest poważny to umie zrobić jakieś ładne fotki
Dziękuję a mówiłam Ci zapuszczaj włoski w końcu zadowolona z nich jestem nom miękkie są, ja to chyba z natury mam bardzo miękkie, cienkie i delikatne włosy co uważam jest minusem, bo łatwo je zniszczyć.

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Idę zaraz obiaderka dla Tż szykować i dla siebie, choć jeszcze głodna nie jestem to muszę zjeść, bo po obiedzie jedziemy do miasta na zakupki spożywcze i do znajomych, więc głodna nie pojadę, bo kupię coś słodkiego i będzie zrobię sobie warzywka z patelni
W ogóle chcę rozejrzeć się za jakimiś tabl na włosy kończę brać wyciąg ze skrzypu polnego, już biorę go chyba od listopada czy grudnia i myślę co dalej, może drożdże piwne w tabletkach i do tego dalej skrzyp? Sama nie wiem

A gdzie nasza Cocktail się podziewa coś mało pisze ostatnio
Stary 2013-03-20, 14:48   #1335
monika01011986
Zakorzenienie

hej
Ja się dzisiaj totalnie załamałam..... ZMIERZYŁAM się :/
Moje wymiary to katastrofa w porównaniu z tym co było rok temu.
W dodatku cały czas napierd.. mnie podbrzusze, mam okropne upławy i jestem wręcz pewna że to jakaś infekcja ale oczywiście muszę się pomęczyć jeszcze 2 tygodnie bo do lekarza się szybciej nie dostanę.... także czy to polska czy to niemcy to jest jeden wielki c.h.u.j z ginekologami! :/ kolejki takie same
Jeść mi się już pomału w ogóle odechciewa przez ten brzuch, ćwiczyć też nie mogę bo mam tak osłabiony organizm że sama siebie nie poznaje. Dzisiaj spróbowałam na steperze to po 3 minutach zeszłam bo myślałam że zemdleje.....
Synek zdążył mi tylko jedno zdjęcie zrobić na steperze to wrzucę zaraz.... drugie zdjęcie mojego brzucha zrobiłam sobie samowyzwalaczem - tak więc możecie zobaczyć jak "urosłam" w szerz w ciągu niecałego roku.
Idę zaraz pomyć podłogi i obiad wstawić muszę.... na więcej nie mam siły :/
Moje tragiczne wymiary :

cycki: 83 -bez zmian
pod cyckami: 72
talia 67
brzuch 80 a było 72....
biodra 91 a było 88
pośladki 97!!!!!!! a było 92
udo 57!!!!!! a było 49 kiedyś

Najgorsze jest to że dopóki nie pozbędę się tej cholernej infekcji to nie dam rady schudnąć, ćwiczyć..... nie mogę patrzeć na siebie a tu jeszcze 2 tygodnie do wizyty z lekarzem

DSC_1399.jpg

DSC_1402.jpg

Sorry że zakryłam twarz ale takie miny zrobiłam że mi wstyd z tyłu na zdjęciach mój Kolinek
Bruch jako tako jest ok biorąc pod uwagę że jest nadęty i mnie boli ale dupa i moje nogi to masakra teksańska ....

Chyba pójdę dzisiaj na solarium na poprawę humoru.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2013-03-20 o 14:51
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 14:54   #1336
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Nie musisz przecież o nim myśleć od razu w kategorii męża Jest miło, fajnie to czemu tego nie pociągnąć ? Ciesz się chwilą

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Pozmywałam wszędzie podłogi, spłukałam włosy płukanką ze skrzypu, mięty i rumianku, pomalowałam paznokcie i poczytałam mikro jak podłoga schła Teraz czekam az w kuchni całkiem wyschnie i pójdę rosół sobie odgrzać
No masz rację, muszę wrzucić na luz

Rosołek mniam!

Stary 2013-03-20, 14:56   #1337
tinekk
Zadomowienie

Monia wg mnie jesteś super laska, porónując zdjęcia sprzed metamorfozy, to jestes laska jakich mało. Ale wiadomo kazdy z nas chce wyglądac idealnie dla siebie, więc po ginie będzie już telko lepiej
Nakopiemy Ci do tyłka i pójdzie jak z górki :P

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Cindy ja też właśnie jem mało owoców, nawet jogurtów nie jem, bo jakoś nigdy nie mam gdzie wcisnąć i zawsze zamiast zjeść jakiś owoc czy jogurt to wybierałam cos słodkiego a te koktajle tak mi smakują, że nawet nie ciągnie mnie do słodyczy
Z truskawkami jeszcze nie robiłam, bo cholerka drogie są, czekam aż jakaś promo będzie w Biedronce, jak kiedyś po 2,50 zł to zrobię zapas
Dziękuję
A co do Tż, to właśnie jak dziewczyny pisały, musisz się przestawić, że nie jesteś już sama ciesz się chwilą, a na pewno wszystko będzie dobrze ja Ci tego życzę z całego serca

Zoska no ja przy moim własnie też nie lubię pozować, rozprasza mnie i zawstydza zawsze ale czasem jak jest poważny to umie zrobić jakieś ładne fotki
Dziękuję a mówiłam Ci zapuszczaj włoski w końcu zadowolona z nich jestem nom miękkie są, ja to chyba z natury mam bardzo miękkie, cienkie i delikatne włosy co uważam jest minusem, bo łatwo je zniszczyć.

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Idę zaraz obiaderka dla Tż szykować i dla siebie, choć jeszcze głodna nie jestem to muszę zjeść, bo po obiedzie jedziemy do miasta na zakupki spożywcze i do znajomych, więc głodna nie pojadę, bo kupię coś słodkiego i będzie zrobię sobie warzywka z patelni
W ogóle chcę rozejrzeć się za jakimiś tabl na włosy kończę brać wyciąg ze skrzypu polnego, już biorę go chyba od listopada czy grudnia i myślę co dalej, może drożdże piwne w tabletkach i do tego dalej skrzyp? Sama nie wiem

Kochana polecZasz jakies tabsy na włosy? Sama zaczełabym coś stosowac, ale nie wiem jeszcze co :P

Mnie własnie kusi grzywka i pewnie na wiosnę się skusze
Poza tym podobają mi się te rozjaśnione końcówki i może na nei się skusze

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:

Piękne ! Jakie błyszczące !

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2013-03-20 o 14:59
tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 15:19   #1338
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Dziękuję

hihi właśnie dlatego się trzeba ze słodyczy przestawić na owoce, bo są super słodkie, zdrowe, mają wiele witamin a spokojnie zastępują nam słodycze fajnie się mówi, ale gorzej zrobić nie hehe ja ostatnio za dużo słodkiego jadłam i widzę, że zaczynam się zaokrąglać. Muszę się ograniczyć
Jejka a takie truskawki w sezonie już tęsknię
No trochę to potrwa zanim się przestawię, ale myślę, że będzie dobrze

Ja na włosy mam belissę. Zapomniałam o niej i właśnie mi przypomniałaś. Teraz będę już ją brać a co do tabsów to od nowa biorę anty trzeba, trzeba tak na wszelki wypadek

A powiedz mi gdzie wy mieszkacie bo zapomniałam? I jak długo ze sobą mieszkacie? Co wy tam w tych niemczech za pracę macie?

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej
W dodatku cały czas napierd.. mnie podbrzusze, mam okropne upławy i jestem wręcz pewna że to jakaś infekcja ale oczywiście muszę się pomęczyć jeszcze 2 tygodnie bo do lekarza się szybciej nie dostanę.... także czy to polska czy to niemcy to jest jeden wielki c.h.u.j z ginekologami! :/ kolejki takie same
Jeść mi się już pomału w ogóle odechciewa przez ten brzuch, ćwiczyć też nie mogę bo mam tak osłabiony organizm że sama siebie nie poznaje. Dzisiaj spróbowałam na steperze to po 3 minutach zeszłam bo myślałam że zemdleje.....
Synek zdążył mi tylko jedno zdjęcie zrobić na steperze to wrzucę zaraz.... drugie zdjęcie mojego brzucha zrobiłam sobie samowyzwalaczem - tak więc możecie zobaczyć jak "urosłam" w szerz w ciągu niecałego roku.
Moje tragiczne wymiary :

talia 67
brzuch 80 a było 72....
biodra 91 a było 88

Najgorsze jest to że dopóki nie pozbędę się tej cholernej infekcji to nie dam rady schudnąć, ćwiczyć..... nie mogę patrzeć na siebie a tu jeszcze 2 tygodnie do wizyty z lekarzem

Załącznik 5168875

Załącznik 5168876

Sorry że zakryłam twarz ale takie miny zrobiłam że mi wstyd z tyłu na zdjęciach mój Kolinek
Bruch jako tako jest ok biorąc pod uwagę że jest nadęty i mnie boli ale dupa i moje nogi to masakra teksańska ....

Moniczko, kochanie nie marudź bo i tak świetnie wyglądasz! Nie jedna dziewczyna chciałaby wyglądać tak jak TY! Wyglądasz świetnie! A może te wymiary spowodowane są nadętym, bolącym brzuchem Bo na prawdę wyglądasz bosko
Podziwiam Cię że nawet przy dzieciach ćwiczysz, bo np. moja przyjaciółka, teraz jest z 3 dzieckiem w ciąży i w ogóle o siebie nie dba. Przytyła z 20 kg i nic nie robi, a ma wymówkę, że cały czas poświęca na dzieci. Ja bym nie mogła na siebie patrzyć jak bym się do takiego stanu doprowadziła
Tak w ogóle to ślicznie macie w domku
No i jeszcze chciałam o tym wyjeździe do PL wspomnieć. Na jak długo jedziecie i od kiedy? Współczuję Ci, bo nie dość że kasy pójdzie dużo, namęczycie się przez tą całą drogę do PL, w PL środek zimy i jeszcze z teściową się będziesz użerać ale może nie będzie aż tak źle?
A Ty w ogóle tęsknisz za rodzinką czy już się przyzwyczaiłaś do życia w Niemczech, do otoczenia? Masz tam jakieś koleżanki?

Stary 2013-03-20, 15:45   #1339
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Monia wg mnie jesteś super laska, porónując zdjęcia sprzed metamorfozy, to jestes laska jakich mało. Ale wiadomo kazdy z nas chce wyglądac idealnie dla siebie, więc po ginie będzie już telko lepiej
Nakopiemy Ci do tyłka i pójdzie jak z górki :P
Dziękuję Tineczku no z tym to też się zgodzę że zanim zaczęłam się odchudzać to wyglądałam jak wielki brzydki tłusty baleron teraz jest o niebo lepiej ale boli mnie to że w tamtym roku schudłam do tych 57 kilo i nie udało mi się ich utrzymać teraz ważę 63!!!!! to się nazywa PRZYTYCIE dopiero.... nie mam pojęcia jak to się stało..... teraz schudnąc nie mogę bo ciągle coś mnie dopada, jak nie grypa, infekcja itd to mam po prostu lenia
Muszę na prawdę zacząć od nowa! Tylko co mam zrobić przez te dwa tygodnie zanim pójdę do gina

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-20, 15:46   #1340
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Taki dzień... nie zawsze wszystko przecież możemy mieć Wa zne że dietki trzymasz
JUz się poprawiam
A co to za sexy sesja, nie widziałam

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Makaron no niedługo już będzie ciepełko i nie będzie na co zrzucić lenistwa , trzeba będzie biegać sama bym chciała no ale po 2 min mam dość i trzeba mnie reanimować więc to chyba sensu nie ma
Ja tam lubię biegać, razem z TŻ biegamy i szybko czas leci także niech się mi tu szybko ociepla, bo mam dużo tłuszczu do spalania
Oj tam, małymi kroczkami i coraz dłużej będziesz biegała Powolnym tempem na początku i będzie dobrze

Cytat:
Makaronik nie przesadzaj już. 3 masz diety więc jest spoko
I tak mi siebie żal, taka podjarana byłam i co... Przyszły humorki przed @ i proszę... Ale już spinam poślady i ćwiczę

Co do Twojego TŻ, to nic dziwnego, że się trochę boisz... Traktuj to narazie bardziej na luzie, nie będziesz się tak stresować

Cytat:
Nie lubię się powtarzać, ale...boskie masz włosyyyy!!!

Cytat:
hej
Moje tragiczne wymiary :

talia 67
brzuch 80 a było 72....
biodra 91 a było 88

Załącznik 5168875

Załącznik 5168876

Wg mnie to i tak jesteś laska nie z tej ziemi Jakbyś nie napisała, to bym nawet nie powiedziała, że przytyłaś, ja tam nic nie widzę a jeśli chodzi o pomiary, to nie są one jakieś baaaardzo wielkie i jak Ci zależy, to zrzucisz to raz dwa z tego co tutaj dziewczyny pisały, to nie był dla Ciebie zaden problem Także nie przemęczaj się narazie, poczekaj na wizyte u ginekologa, zdrowie najważniejsze

Wróciłam z pracy, jeszcze o pocztę musiałam zahaczyć i oto jestem. Zjem sobie moje drugie śniadanie, które miałam zjeść w pracy, ale nie puścili mnie na przerwe... :/ i zaraz gotuję obiad. I poćwiczę
Stary 2013-03-20, 16:29   #1341
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Moniczko, kochanie nie marudź bo i tak świetnie wyglądasz! Nie jedna dziewczyna chciałaby wyglądać tak jak TY! Wyglądasz świetnie! A może te wymiary spowodowane są nadętym, bolącym brzuchem Bo na prawdę wyglądasz bosko
Podziwiam Cię że nawet przy dzieciach ćwiczysz, bo np. moja przyjaciółka, teraz jest z 3 dzieckiem w ciąży i w ogóle o siebie nie dba. Przytyła z 20 kg i nic nie robi, a ma wymówkę, że cały czas poświęca na dzieci. Ja bym nie mogła na siebie patrzyć jak bym się do takiego stanu doprowadziła
Tak w ogóle to ślicznie macie w domku
No i jeszcze chciałam o tym wyjeździe do PL wspomnieć. Na jak długo jedziecie i od kiedy? Współczuję Ci, bo nie dość że kasy pójdzie dużo, namęczycie się przez tą całą drogę do PL, w PL środek zimy i jeszcze z teściową się będziesz użerać ale może nie będzie aż tak źle?
A Ty w ogóle tęsknisz za rodzinką czy już się przyzwyczaiłaś do życia w Niemczech, do otoczenia? Masz tam jakieś koleżanki?
Dziękuję kochana za pocieszenie
No zdaję sobie sprawę z tego że nie jest aż tak tragicznie bo przecież kiedyś wyglądałam dużo gorzej no ale nie jest tak jak bym chciała. Wymiary nóg i tyłka to po prostu sam tłuszcz, brzuch mogę sobie tłumaczyć że jest większy przez tą infekcję ale tyłek i uda na pewno nie... Po prostu przytyłam i to dużo Może przez tabletki? brałam przez ostatnie miesiące więc wszystko możliwe. Siedzący tryb życia też miał wpływ na pewno bo w sumie ciągle w domu siedzę tylko :/
Ja jestem tego zdania że kobieta która ma dzieci powinna o siebie tak samo dbać jak te które nie mają a nawet i lepiej dbać aby dzieci nie wstydziły się mamusi. Co do tycia w ciąży to ja w każdej przytyłam 25-30 kilo mimo że bardzo dbałam o siebie. Ale to nie jest wina kobiety że w ciązy tyje tylko wina hormonów - z tym nic nieda się zrobić a przecież głodzić się nie wolno w ciąży, jeśli organizm chce jeść no to trzeba.
Dziękuję na zdjęciu to akurat stara szafa którą zwinęliśmy kiedyś z wystawki przydaje się na różne duperele ale mamy zamiar ją wywalić już nie długo i kupić coś ładnego
No z tego wyjazdu do PL nie jestem zadowolona ale musimy jechać, mamy kilka spraw do załatwienia. Z teściami wytrzymam jakoś te 3 dni i tak więcej u moich rodziców będę siedziała i u siostry
Czy tęsknie?? Może to dziwne ale w ogóle nie tęsknię.....
Tu mi dobrze mimo że koleżanek nie mam zbyt wiele bo może ze 3. Ale mam WAS i inne koleżanki mi nie potrzebne

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-20, 16:36   #1342
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję kochana za pocieszenie
No zdaję sobie sprawę z tego że nie jest aż tak tragicznie bo przecież kiedyś wyglądałam dużo gorzej no ale nie jest tak jak bym chciała. Wymiary nóg i tyłka to po prostu sam tłuszcz, brzuch mogę sobie tłumaczyć że jest większy przez tą infekcję ale tyłek i uda na pewno nie... Po prostu przytyłam i to dużo Może przez tabletki? brałam przez ostatnie miesiące więc wszystko możliwe. Siedzący tryb życia też miał wpływ na pewno bo w sumie ciągle w domu siedzę tylko :/
Ja jestem tego zdania że kobieta która ma dzieci powinna o siebie tak samo dbać jak te które nie mają a nawet i lepiej dbać aby dzieci nie wstydziły się mamusi. Co do tycia w ciąży to ja w każdej przytyłam 25-30 kilo mimo że bardzo dbałam o siebie. Ale to nie jest wina kobiety że w ciązy tyje tylko wina hormonów - z tym nic nieda się zrobić a przecież głodzić się nie wolno w ciąży, jeśli organizm chce jeść no to trzeba.
Dziękuję na zdjęciu to akurat stara szafa którą zwinęliśmy kiedyś z wystawki przydaje się na różne duperele ale mamy zamiar ją wywalić już nie długo i kupić coś ładnego
No z tego wyjazdu do PL nie jestem zadowolona ale musimy jechać, mamy kilka spraw do załatwienia. Z teściami wytrzymam jakoś te 3 dni i tak więcej u moich rodziców będę siedziała i u siostry
Czy tęsknie?? Może to dziwne ale w ogóle nie tęsknię.....
Tu mi dobrze mimo że koleżanek nie mam zbyt wiele bo może ze 3. Ale mam WAS i inne koleżanki mi nie potrzebne

Monia mozliwe, że zatrzymała Ci się woda w organizmie, poszukaj w DE jakis tabletek, które ułatwiają się pozbyć wody z organizmu, albo jedz produkty, które temu pomagają ( poczytaj w google )
U mnie tez bywało że uda i kolana miałach '' spuchnięte '' przez nadmiar wody

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2013-03-20, 16:56   #1343
pipson
Zadomowienie

Hej hej hej,
mam inteeeeeerneeeet

U mnie dziś ok - wprawdzie jadlam na miescie ale wybrałam grillowanego kurczaka z kuskusem, wiec spoko tylko trochę za mało wody piłam, wiec teraz nadrabiam. wypije pokrzywkę, czerwoną herbatę, teraz posprzątam, pouczę sie i pocwiczę ogladajac na wspolnej

Bylam dzis na zakupkach, kupiłam dwie pary ballerinek, torebkę, chuste i dwa kremy La Roche Posay, bo to co mi sie dzieje z twarzą ostatnio, to masakra. Ogolnie to szłam zeby kupic jakis kardigan, albo żakiet, ale spoko pooszczędzam znów to kupię

Medzik, ja myslalam, że włosy bardziej lsniące niz Twoje byc nie mogą, ale po dzisiejszej focie mnie ZATKAŁO!!!!:l ove:

Zoska
, brawo za cwiczonka

tinekk, a co Ty robilas na zatrzymywanie wody? Bo ja piję pokrzywę, ale niewiele to dało, teraz łykam od 3 dni aquafemin, i czekam na efekty..

Moonia, oj wspolczuje Ci kochana ale wygladasz naprawde dobrze! Moze te obwody to kwestia hormonów, tj zatrzymującej sie wody? skoro mówisz, że po odstawieniu tabletek tak Ci podbrzusze szaleje
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 17:16   #1344
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Hej hej hej,
mam inteeeeeerneeeet

U mnie dziś ok - wprawdzie jadlam na miescie ale wybrałam grillowanego kurczaka z kuskusem, wiec spoko tylko trochę za mało wody piłam, wiec teraz nadrabiam. wypije pokrzywkę, czerwoną herbatę, teraz posprzątam, pouczę sie i pocwiczę ogladajac na wspolnej

Bylam dzis na zakupkach, kupiłam dwie pary ballerinek, torebkę, chuste i dwa kremy La Roche Posay, bo to co mi sie dzieje z twarzą ostatnio, to masakra. Ogolnie to szłam zeby kupic jakis kardigan, albo żakiet, ale spoko pooszczędzam znów to kupię

Medzik, ja myslalam, że włosy bardziej lsniące niz Twoje byc nie mogą, ale po dzisiejszej focie mnie ZATKAŁO!!!!:l ove:

Zoska
, brawo za cwiczonka

tinekk, a co Ty robilas na zatrzymywanie wody? Bo ja piję pokrzywę, ale niewiele to dało, teraz łykam od 3 dni aquafemin, i czekam na efekty..

Moonia, oj wspolczuje Ci kochana ale wygladasz naprawde dobrze! Moze te obwody to kwestia hormonów, tj zatrzymującej sie wody? skoro mówisz, że po odstawieniu tabletek tak Ci podbrzusze szaleje
U mnie zdecydowanie działało białko ( nie wiem, jaki to ma wpływ, ale widze, że kiedy zjem więcej jajek czy twarogu, odrazu więcej sikam ) natomiast jesli najadłam się chipsów, a przed tym wypiłam dośc sporo, to potrafię w ogóle nie sikać - widze, że sól potrafi naprawdę zatrzymać wodę ) banany, jabłka, cytrusy tez pomagają się pozbyc wody. O i pomidory też sa niezłe

Ja leków nei stosowałam, ale czytałąm że dizewczyny biora nieraz jakieś tabletki ( coś jak witaminy ), i to pomaga

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2013-03-20, 17:29   #1345
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
U mnie zdecydowanie działało białko ( nie wiem, jaki to ma wpływ, ale widze, że kiedy zjem więcej jajek czy twarogu, odrazu więcej sikam ) natomiast jesli najadłam się chipsów, a przed tym wypiłam dośc sporo, to potrafię w ogóle nie sikać - widze, że sól potrafi naprawdę zatrzymać wodę ) banany, jabłka, cytrusy tez pomagają się pozbyc wody. O i pomidory też sa niezłe

Ja leków nei stosowałam, ale czytałąm że dizewczyny biora nieraz jakieś tabletki ( coś jak witaminy ), i to pomaga
dzieki
no wlasnie jem duzo owocow, staram sie od pewnego czasu unikac soli, u mnie to chyba jest kwestia zmiany tabletek.. ale poobserwuje siebie po białku
Stary 2013-03-20, 18:13   #1346
Margot85
Wtajemniczenie

pipson w temacie zatrzymywania wody...miałam Cię jeszcze dopytać czy od zawsze masz ślady na ciele po bieliźnie i skarpetkach? Pewnie wiesz ale takie "ślady" są skutkiem obrzęków ale też może być właśnie ich przyczyną poprzez ciągły ucisk - mam nadzieje, że zrozumiałaś mnie może skarpetki mają za ciasne ściągacze Tzn chodzi mi o to czy ślady masz od zawsze czy od zmiany tabletek? uff

Cindy takie pyszne grzeszki wieczorem nie wiem czy bić czy zazdrościć
A co do Tż to tak jak mówią dziewczyny, jest miło, jeszcze nie jesteście na etapie budowania domu/kredytu hipotecznego, nie trzeba myśleć pesymistycznie tylko się cieszyć, jak najwięcej radości czerpać z obecnej chwili Naturalne jest, że się trochę obawiasz ale nie "próbując' nie znajdziesz tego jedynego, bez porażek nie ma sukcesu

tinnek dnia pewnego przeczytałam Twoje wszystkie propozycje śniadaniowe

monia bardzo fajny ten steper, widzę, że jakiś bardziej zaawansowany model mam nadzieje, że ginekolog coś Ci doradzi i skutecznie pomoże i wrócisz do ćwiczeń i do pełnego zdrowia. Przykro się robi jak co chwilę czytam, że masz ciągle kłopoty a przecież co idziesz do lekarza to każdy twierdzi, że Ci pomoże a d... i nadal masz kłopot ale czasami tak to jest, że samemu trzeba się zdiagnozować prawie bo lekarz traktuje każdą kobietę tak samo, tabletki przepisze i po problemie -wg niego eh

zooska Twoje rozmowa o sexi sesji i mnie podkusiła do obejrzenia pewnego katalogu zdjęć własnych i muszę sama przyznać, że choć wtedy ( ok 53kg) marudziłam to obiektywnie nieźle się prezentowałam

Dziś to popłynęłam z dietą i to z czystego lenistwa bo pizze zamówiliśmy i zjadłam 2 kawałki żołądek już mnie pokarał - a może to wątroba słaby kruchy herbatnik jestem i leniwy na dodatek
Pobawiłam się w wyliczanie BMR i aby utrzymać wagę to niby 1670kcla powinnam jeść a BMR 1390kcal i zagadka rozwiązana czemu moja waga w miejscu stoi bo zdecydowanie bliżej mi ostatnio do 1600
Stary 2013-03-20, 18:23   #1347
pipson
Zadomowienie

margot, slady od majtek itp mam odkąd pamiętam, ale od ok 4 lat tabletki biorę i wtedy przytylam do tych 53 ale wydaje mi się, ze nie noszę za ciasnej bielizny i skarpet Myslalam, że "tak juz mam", nie wiedzialam, ze to moze byc z woda zwiazane :<
Stary 2013-03-20, 18:50   #1348
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ja też gdybyś nie napisała, że przytyłaś to nie powiedziałabym, bo super wyglądasz, a brzuszek miodzio może dziewczyny mają rację i te wymiary w brzuchu i udach spowodowane są zatrzymaniem wody

Tinek dziękuję a co do tabletek, to nie mogę nic polecić, próbowałam różnych i szczerze mówiąc różnicy nie widziałam więc postawiłam na zwykły skrzyp polny w tabletkach a teraz się zastanawiam nad drożdżami w tabl

Cindy jestem z opolskiego a z Tż razem mieszkam już jakoś 4 lata będzie do Niemiec jeździmy raz w roku na 2 miesiące i pracujemy tam w ogrodnictwie

Makaron, Pipson dziękuję miło mi baardzo

Ja też dziś wybrałam się do paru sklepów popatrzeć za jakimiś kurtkami z eko skóry, ale nic mi się nie podobało, za to w Rossmannie kupiłam sobie masełko do ust super jest
Stary 2013-03-20, 18:59   #1349
zooska
Zakorzenienie

Monia Jakbyś nie napisała tych wymiarów, to nie powiedziałabym, że w ogóle coś przytyłaś... No ale wiadomo my wiemy kiedy najlepiej się czujemy same we własnym ciele, więc co ja Ci tu będę pouczać, skoro ja sama dla siebie jestem gruba...
Jejku...wracaj szybciutko do zdrowia...

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
JUz się poprawiam
A co to za sexy sesja, nie widziałam

Wróciłam z pracy, jeszcze o pocztę musiałam zahaczyć i oto jestem. Zjem sobie moje drugie śniadanie, które miałam zjeść w pracy, ale nie puścili mnie na przerwe... :/ i zaraz gotuję obiad. I poćwiczę
No bo kochana za późno do wątku dołączyłaś A fotki skasowane już dawno z galerii:P
Masakra...praca i w ogóle to życie z człowieka wysysa

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Wiosna idzie, powoli powoli...ale nie przeszkadza w szale na zakupy hiehie, no i dobrze Też bym poszalała po sklepach, ale nie mam za co

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dziś to popłynęłam z dietą i to z czystego lenistwa bo pizze zamówiliśmy i zjadłam 2 kawałki żołądek już mnie pokarał - a może to wątroba słaby kruchy herbatnik jestem i leniwy na dodatek
Pobawiłam się w wyliczanie BMR i aby utrzymać wagę to niby 1670kcla powinnam jeść a BMR 1390kcal i zagadka rozwiązana czemu moja waga w miejscu stoi bo zdecydowanie bliżej mi ostatnio do 1600
Nooo nie ma tak Do roboty i opamiętać mi się tutaj !!!!! Poćwiczyć na pokutę!!!

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:

Ja też dziś wybrałam się do paru sklepów popatrzeć za jakimiś kurtkami z eko skóry, ale nic mi się nie podobało, za to w Rossmannie kupiłam sobie masełko do ust super jest
Ja też muszę się rozejrzeć za jakąś eko skórką, na lumpie widziałam za 30zł a że wtedy kasy nie miałam to do teraz zła jestem
Masełko do ust... mniam

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

U mnie dzisiaj z dietką spoko Jedyne co można do "grzechu" zaliczyć to sok owocowy z biedry 330 ml ten pycholandia, tam mnóstwo cukru jest, ale co tam Taki grzech, to jak nie grzech. W ogóle to jestem trochę załamana... Ćwiczę prawie codziennie, no min 4 razy w tygodniu i wgl mi nic z obwodów nie spada...mało tego, uda mi się bardziej rozbudowały a uda to ja mam wielkie, a najgorsza jest ich wewnętrzna część, w dodatku na zewnątrz też nie są wcale zbite...tylko taka galareta, no i znowu widze boczki Nie wiem co zrobić...
W dodatku prbl z wc się na nowo zaczęły Muszę zainwestować w espumisan... i co, odstawiłam fajki, to z wc problemy i kasa na leki pójdzie, porażka jakaś

Stary 2013-03-20, 19:01   #1350
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Podczytuje, ale nie miałam czasu pisać. Była u mnie koleżanka od niedzieli, bo w poniedziałek mieliśmy wycieczke z uczelni cały dzień w autobusie Nie było warto, bo pojechaliśmy do fabryki kosmetyków Farmony i do ich spa. Ale to tak pobieżnie wszystko myślałam, że będzie ciekawsze.

Jutro mam wolne to sie do Was wkręce A tymczasem uciekam ćwiczyć i musze sie zająć Tż
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości