| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-03-25, 18:09 | #2672 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

| 
|     | 
|  2013-03-25, 18:20 | #2673 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

ja sie zastanawiam, czy nie zaczac robic  przysiadow, ale wuefista z gimnazjum mi kiedys powiedzial,ze od tego moga mi sie rozbudowac uda, a tego nie chce   | 
|     | 
|  2013-03-25, 18:39 | #2674 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Cytat: 
  Też się boję o swój biust, już teraz jest mikroskopijny, co dopiero po diecie... dlatego staram się jeść rzeczy, które wpływają dobrze na mięśnie i planuję jakoś regularnie kręcić hula hoop i robić ćwiczenia na nogi, żeby nie poleciało mi z tego tłuszczu, którego akurat chciałabym mieć więcej.   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-25, 18:47 | #2675 | 
| Zakorzenienie | 

a mi cycki nie chcą zmaleć z kolei   Jutro pozbywam się odrostów, walnę sobie kasztanowy brąz. Znaczy się TŻ mnie będzie farbował, mam nadzieję, że tym razem równo   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-25, 18:49 | #2676 | |
				 | 

Cytat: 
 Także najpierw była seria skakania, potem brzuszki, potem druga seria skakania a potem przysiady  Mam nadzieję, że schudnę wszędzie poza biustem   | |
|     | 
|  2013-03-25, 18:53 | #2677 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Zapuszczamy! Cel: Do łokci.  14.02.14  Blogowanko  - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY | ||
|     | 
|  2013-03-25, 19:00 | #2678 | 
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Kupiłam tę Pollenę Ewę do twarzy i całkiem fajnie nawilża   Na złuszczony nos w końcu dałam maść sutkową, a co mi tam. Krost na nosie i tak nie miewam. Martaakow, wiem, że nie ten wątek ale różowe końcówki to fajny pomysł  Co do przysiadów to bez specjalnej diety i obciążenia nie powinny nic rozbudować. Ja tymczasem chyba widzę efekty skakanki a mianowicie uwidoczniły mi się lekko mięśnie na łydkach kiedys staję na palcach, do tej pory ich nie miałam   | 
|     | 
|  2013-03-25, 19:02 | #2679 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Zapuszczamy! Cel: Do łokci.  14.02.14  Blogowanko  - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY | |
|     | 
|  2013-03-25, 19:05 | #2680 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Trzymam kciuki za wszystkie ćwiczące dziewczyny! Muszę wrócić do treningu z taśmami, oszczędzę na siłowni   Biowax i bhringraj współdziałają.  Milusie włosy. Bitter - jeszcze raz, piękny bob.   Miałam kiedyś taką fryzurkę, myślę żeby do niej wrócić. To historia z cyklu - wstaję, nie muszę się czesać i wyglądam świetnie  Przynajmniej ze mną tak było. A myślę, że na studiach mi się przyda. Oj, a mój TŻ bardzo zajęty i nerwowy. Organizuje wykłady, ma dużo projektów, jakieś dodatkowe koła naukowe... Teraz potrzebuje dużo przestrzeni. A ja kuje do matury. I się modle o lek,żeby się tylko dostać i być taka zajęta jak on na polibudzie. Monotonia mnie zabija   | 
|     | 
|  2013-03-25, 19:06 | #2681 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ja tez mam wysokopory, albo nie ma to nic do rzeczy albo ja myc wlosow nie umiem. Ja bym olala swieta i zmierzyla przyrost.

| 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-03-25, 19:09 | #2682 | |
| Zadomowienie | 

Ja ostatnio zaczęłam robić przysiady, ale to nie był dobry pomysł. Zrobiłam 50, następnego dnia 50, potem 3 dni nie umiałam chodzić normalnie, o kucnięciu nie wspomnę (w ogóle się nie dało bez trzymania się czegoś), więc zrobiłam przerwę i wyleczyłam te gigantyczne zakwasy. Jak mi uda wydobrzały to znów zrobiłam po 50 przez 2 dni, znowu 3 dni cierpiałam z powodu zakwasów-gigantów, więc rzuciłam to w diabli. Chyba nie dla mnie takie zabawy... A myślałam, że może przestaną mnie tak łupać kolana, jak się trochę poruszam...  ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat: 
  Poza tym moje to ekstremalny przypadek nienajedzonych włosów - jak nie domyję, to za kilka godzin same zeżrą to co zostało.   
				__________________ "Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."   | |
|     | 
|  2013-03-25, 19:14 | #2683 | |
				 | 

Cytat: 
 pierwsze trzy dni 15 przysiadów następne 3 dni 20 przysiadów i tak co 3 dni dodawaj po 5 przysiadów. Zakwasów nie będzie i przyzwyczaisz nogi. 
				__________________ Zapuszczamy! Cel: Do łokci.  14.02.14  Blogowanko  - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY | |
|     | 
|  2013-03-25, 19:17 | #2684 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________ "Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."   | |
|     | 
|  2013-03-25, 19:21 | #2685 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: G 
				 | 

tak piszecie o ćwiczeniach, że zaraz sama się wezmę za Chodakowską    
				__________________  2016: 22 2017: 22 2018: 12 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-03-25, 19:21 | #2686 | 
				 | 

W ogóle ostatnio coś dziwnego zauważyłam... Robię Ewkę, po dwóch ćwiczeniach bolą mnie kostki. Dzisiaj przebiegłam dosłownie kilka metrów, żeby zdążyć na światło, znowu bolą. A zawsze myślałam, że mam mocne kości (duuużo mleka w dzieciństwie, teraz też od niego nie stronię, nigdy nie miałam nawet zwichnięcia ani wybicia). Zastanawiam się, czy to po prostu brak kondycji po zimie, czy coś jest nie w porządku. W dodatku głowa mnie ostatnio często boli - z tym też nigdy nie miałam problemów. Byle do wiosny.   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-25, 19:23 | #2687 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ) 
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-25, 19:23 | #2688 | |
				 | 

Cytat: 
 A rozciągałaś się po ćwiczeniach? | |
|     | 
|  2013-03-25, 19:24 | #2689 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-03-25, 19:28 | #2690 | 
				 | 

Kuszą mnie teraz przysiady, raczej na cycki nie wpłyną.    
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-25, 19:32 | #2691 | |
				 | 

Cytat: 
  Oczywiście od razu nałożyłam (w domu znaczy się, przecia nie na moją tapetę  ), fajna konsystencja, chociaż śmierdzi jak babciny krem sprzed wojny. ;p Ale jak ma pomóc, to zniosę. I 5 minut, jak ja nałożyłam, brat mi się do niego dorwał! O, to dobrze, że nie tylko moim zdaniem to fajny pomysł. Bo myślałam, że to może jakieś głupie i gimnazjalne, ale mnie się podoba.   | |
|     | 
|  2013-03-25, 19:38 | #2692 | ||
| Zadomowienie | 

No właśnie chyba nawet Ty o tym pisałaś ostatnio. Czy się mylę?   Cytat: 
  Cytat: 
  Jestem posiadaczką (nie chwaląc się) przepięknego siedzenia i pomyślałam sobie, że jak on mi sflaczeje to każę się rozstrzelać.  Stąd pomysł na przysiady.   
				__________________ "Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."   | ||
|     | 
|  2013-03-25, 19:40 | #2693 | |
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Cytat: 
  No fajny, fajny, sama mam chwilami ochotę na kolorowe ombre (tylko jaki kolor? Może zielony/turkusowy  ) ale primo w pracy zrobili by oczy bo jestem niby poważną panią inspektor a secundo wydaje mi się, że przy długich włosach ombre daje efekt podniszczenia. | |
|     | 
|  2013-03-25, 19:44 | #2694 | 
				 | 

Ale jak wpłynął na tyłek. LET'S DO SQUATS

__________________ Zapuszczamy! Cel: Do łokci.  14.02.14  Blogowanko  - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY | 
|     | 
|  2013-03-25, 19:46 | #2695 | |
				 | 

Cytat: 
 Jak nic nie wyjdzie, to dopiero wtedy rozjaśnię, ale wiem, że nawet na nierozjaśniane dobrze chwyta kolor, bo czerwień kładłam kiedyś na rude włosy. Zielony/turkus fajny, ale szkoda, że trzeba do tego dużo rozjaśnić, bo wyjdzie zażółcony albo lekko pomarańczowy. | |
|     | 
|  2013-03-25, 19:48 | #2696 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: okolice Lublina 
				 | 

dziękuje za wszystkie kciuki, mam 4   Cytat: 
  a ja dzisiaj tylko mycie hippem i próbuje isanę połysk jedwabiu czy jakoś tak  będę zajedwabista, a co   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-25, 19:49 | #2697 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
  Jestem ciekawa ile urosną mi do września. Chciałabym nową klasę w LO powitać z dłuższymi włoskami  Cytat: 
  (na dole mini kolaż porównawczy  ćwicz ćwicz ćwicz!  Cytat: 
  Powodzenia!  Ja dzisiaj wytrzymałam do 35 minuty Turbo, ale po tym, do teraz trzęsą mi się ręce  Ale jestem szczęśliwa  Ogólnie dzisiaj 50 min ćwiczeń  A w załączniku macie mały kolaż przedstawiający moje włosy po roku pielęgnacji i zapuszczania   
				__________________ | |||
|     | 
|  2013-03-25, 19:51 | #2698 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ktoś się nawet dziwił, że jak ja mogę olej z maską tylko wodą   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-25, 19:54 | #2699 | 
| Zakorzenienie | 

Zrobiłam cały skalpel   Pierwszy raz   
				__________________ 41 cm => 55 cm  Śpiewam i spełniam marzenia   | 
|     | 
|  2013-03-25, 19:57 | #2700 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: :) 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Pani Inspektor. Fajnie brzmi. Też bym chciała takie tytuły mieć.  Jak normalnie różu nie znoszę, to takie ombre mogłabym. Ale najsampierw musiałabym zostać patelniową blondyną.   
				__________________ dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

Trochę sprany, myślę, czy odświeżać przed świętami czy olać to i odświeżyć po miesiącu, żeby dobrze odrost zmierzyć.
 Trochę sprany, myślę, czy odświeżać przed świętami czy olać to i odświeżyć po miesiącu, żeby dobrze odrost zmierzyć.