Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-25, 13:01   #2641
deszczowypies
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
deszczowypsie proszę nie narzekać na swoje włosy! Jesteś jedną z nielicznych dziewczyn, którym nawet jak włosy nie wyjdą najlepiej to i tak wyglądają super Nie wiesz co to bad hair day
i kto to mówi kochana
poza tym to jest kwestia tego że one chyba dobrze wyglądają z przodu, z twarzą z tyłu często jest gorzej ale bardzo miło słyszeć takie słowa

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 13:02   #2642
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

blondyna ja niby zaczęłam pielęgnację jakąś "lepszą" rok temu, ale efektow jakoś nie było, wtedy ścięłam włosy na boba, pofarbowałam pierwszy raz w życiu i wyglądały całkiem spoko, mimo, że zaczęłam też używać prostownicy, ale w zasadzie tak z dwa razy w tygodniu maks.
Dopiero latem zaczęłam olejować i wprowadzać różne maski itp. ale efektów jakoś nie było i rrobiłam coraz mniej i mniej, dopiero jakoś w styczniu się ogarnęłam i olejuję prawie przed każdym myciem i różnica jest jak widać duża

Ale do ideały brakuje jeszcze dużo
Stary 2013-03-25, 13:11   #2643
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
blondyna ja niby zaczęłam pielęgnację jakąś "lepszą" rok temu, ale efektow jakoś nie było, wtedy ścięłam włosy na boba, pofarbowałam pierwszy raz w życiu i wyglądały całkiem spoko, mimo, że zaczęłam też używać prostownicy, ale w zasadzie tak z dwa razy w tygodniu maks.
Dopiero latem zaczęłam olejować i wprowadzać różne maski itp. ale efektów jakoś nie było i rrobiłam coraz mniej i mniej, dopiero jakoś w styczniu się ogarnęłam i olejuję prawie przed każdym myciem i różnica jest jak widać duża

Ale do ideały brakuje jeszcze dużo
o, kochana, a Ty masz kręcone włosy, prawda? jak Twoje wspomnienia z boba w takim razie? bo mnie kusi osobiście

Stary 2013-03-25, 13:13   #2644
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Ja na szczęście żadnego napoju nie słodzę - tylko kawę muszę pić z mlekiem, uwielbiam też gorące pić z czekoladą. W zasadzie gdyby nie słodycze, odżywiałabym się całkiem zdrowo...
Dokładnie.. Te słodycze..To przez nie zazwyczaj zawalam dietę.

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się ta długość

Właśnie wysuszyłam włosy i spontanicznie postanowiłam zrobić zdjęcie
zdjęcie robione telefonem, bez lampy, babyhairs a czubku żyją własnym życiem ale to będę ogarniać rano
Wiem, że przeczytałaś już sporo pochwał, ale ja dorzucę swoją śliczne włosy, normalnie idealnie gładkie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość

napewno niedługo już bedziecie taie długie miały
Nie tak niedługo.. Jeszcze rok, a może nawet 1,5 roku..

Cytat:
o i kolejne piękne i gęste

A to moje cienizny, ale kręciołki coraz lepsze!
Ale ładnie się kręcą!

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Ale gęściochy

Strasznie podoba mi się kolor

Ja na razie chyba przestaję eksperymentować i będę używać sprawdzonych zestawów, po krótkiej sesji z olejem moje włosy od razu wyglądają lepiej

Tylko się trochę wkurzyłam, bo podcinałam końce półtora tygodnia temu, przed każdym myciem olejuję, a już mam siepy z przodu Co z tym zrobić? Zabezpieczam pomyciowo olejem i serum Joanny, delikatnie traktuję, nie zahaczam torbą...
Też tak mam.. I obojętnie u jakiego fryzjera obetnę, po krótkim czasie robią się białe kropki i rozdwojone końcówki ;/
I tylko na przodzie, czyli jak bym chciała zapuścić na prosto, to nie mogę bo przód ciągle krótszy, jak nie podcięty, to sam się łamie
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
Deszczowypiesku mi też wczoraj loki wyprostowało...

Dziewczyny trzymajcie za mnie dziś kciuki
Mi również..

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 13:14   #2645
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
o, kochana, a Ty masz kręcone włosy, prawda? jak Twoje wspomnienia z boba w takim razie? bo mnie kusi osobiście
Moja wychowawczyni [przed trzydziestką] z liceum miała mocno kręcone włosy. Ścięte na boba właśnie. Ale równego. Fryzura współgrała z jej osobowością - energiczna
Da się to zrobić
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 13:17   #2646
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Moja wychowawczyni [przed trzydziestką] z liceum miała mocno kręcone włosy. Ścięte na boba właśnie. Ale równego. Fryzura współgrała z jej osobowością - energiczna
Da się to zrobić
a jak nie to przez kilka miesięcy potrzymam spięte aż nie odrosną

Stary 2013-03-25, 13:20   #2647
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
rok temu myślalam jeszcze, że mam proste z dziwną tendencją do wywijania końców
Ale to fryzjerka stwierdziła, że mi się kręcą po prostu wlosy i cięła tak, żeby pokręcone też wyglądaly ładnie i było nawet ok jak nie wyprostowałam.
I patrząc na moje włosyy dziś chyba bym się na boba nie zdecydowała, bo włosy po każdym myciu wyglądają zupełnie inaczej. Chociaż jak uda mi się kiedyś dojść do momentu, że skręt będzie w miarę już zdefioniowany i chociaż trochę powtarzalny to czemu nie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 13:32   #2648
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
rok temu myślalam jeszcze, że mam proste z dziwną tendencją do wywijania końców
Ach, ja to dziwak jestem, wolę siebie w prostych włosach i z wywiniętymi końcami niż pofalowane. I jak któraś maska prostuje mi włosy to się cieszę jak dziecko, ba, poprawię nawet szczotą i suszarką. Wybitnie niedobrze mi w falolokach, taki pech.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 13:34   #2649
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ja mam duże czoło i szerszą górę twarzy, więc mi wszelkie loki równoważą proporcje, tak mi się wydaje
Stary 2013-03-25, 13:36   #2650
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ach, ja to dziwak jestem, wolę siebie w prostych włosach i z wywiniętymi końcami niż pofalowane. I jak któraś maska prostuje mi włosy to się cieszę jak dziecko, ba, poprawię nawet szczotą i suszarką. Wybitnie niedobrze mi w falolokach, taki pech.
mi loki prostował Biovax pomarańczowy, dlatego jeśli Cię taki efekt satysfakcjonuje to serdecznie polecam

Stary 2013-03-25, 13:57   #2651
201612231846
Konto usunięte

Wy macie kręcone włoski, a ja mam prawie proste . Jak miałam 16 lat to miałam tendencje do fal
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 14:17   #2652
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Wy macie kręcone włoski, a ja mam prawie proste . Jak miałam 16 lat to miałam tendencje do fal
Może nadal masz, tylko inaczej je pielęgnujesz?

Ja mam proste jak druty, choć pocieniowane końce się wywijają, ale to sie nie liczy. zawsze miałam proste, a marzyłam o falach (nie lokach)
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 14:28   #2653
Lils121
Rozeznanie

Hej
Kascysko dzieki za odpowiedz sprzed paru dni.

Kupiłam sobie maseczke biovax keratyna i jedwab. Co o niej myślicie? Dostałam jeszcze gratis serum a+e i to nie próbkę a pełno wymiarowy produkt. Zaplacilam 17zł więc chyba ok.

Oddam w dobre ręce puder babydream. Kupiłam kilka dni temu ale jakoś wolę zapach johnsona. Także ubytek niewielki jest tego pudru, proszę o wiadomości na pv jakby ktoś chciał
Stary 2013-03-25, 14:37   #2654
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Może nadal masz, tylko inaczej je pielęgnujesz?

Ja mam proste jak druty, choć pocieniowane końce się wywijają, ale to sie nie liczy. zawsze miałam proste, a marzyłam o falach (nie lokach)
Coś w tym jest . W gimnazjum używałam tylko szamponu i odżywki raz na jakiś czas. Ale włoski miałam piękne, gęste i zdrowe
Stary 2013-03-25, 15:08   #2655
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ale mi się ten kształt podoba
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Faktycznie jak od fryzjera, każdy włosek na swoim miejscu!
Cytat:

uwielbiam takie gładkie boby, oddałabym za to kręcone
Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Ale gęściochy
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Jakie ładne! Poczochrałabym Oddaj połowę gęstości, zwłaszcza, że babyhairy Ci się pojawiają

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Jaki piękny bob
Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość

Świetne cięcie Krótsze włosy też mogą ociekać zaczepistością jesteś świetnym przykładem. Zapuszczanie na siłę nie ma sensu.
Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
SoBitterSoSweet powtórzę za dziewczynami - jak od fryzjera! wszystko w nich jest śliczne-blask, kolor, podcięcie!
Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość

Wiem, że przeczytałaś już sporo pochwał, ale ja dorzucę swoją śliczne włosy, normalnie idealnie gładkie
O rany dziewczyny kochane strasznie Wam dziękuję za te komplementy

Powiem tylko tyle że jestem mega zadowolona że je obcięłam i długo długo nie zdecyduję się na zapuszczanie tym bardziej, że ich teraz nie prostuję i powoli odżywają

Deszczowypsie jesteś śliczna
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 15:12   #2656
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
znajomi nie skomentowali, więc albo nie było bardzo źle, albo nie chcieli mi robić przykrości ale jeden kumpel westchnął 'ooo, wreszcie ci schodzi ten rudy...' czyli czas na hennę

ej, ale to nie jest tak że są różne cięcia na boba? może ostatnio miałaś ścięte nieodpowiednio Twoje włosy?
Nie miałam obcinanego boba "na kręcono", w sumie nawet nie wiem, czy fryzjerka pamięta, że jestem kręcona, bo zawsze jak idę to suszarką z koncentratorem suszę, żeby łatwiej było równo obciąć

Cytat:
w ogóle moja akcja denko trwająca od grudnia zaczyna przynosić efekty. zdenkowałam wczoraj wreszcie Bingo i nagle zorientowałam się, że mam już tylko 2 d/s (w tym artiste której nie używam solo) i maskę Wax Awokado. chyba wreszcie pora pójść na włosowe zakupy

a, a za mną chyba właśnie pierwsza sprzeczka z TŻ... miałam iść z nim na urodziny kolegi, ale mój inny kolega w tym samym czasie mnie zaprosił i jest konflikt... zwłaszcza, że na mojej imprezie mają być moje dawne 'romanse'... no cóż, ostrzegałam go, że ze mną łatwo nie jest
Denkujesz? To Ci coś powiem
od 28 w Rossie po 6,99 włosowa Alterra (na zdjęciach morelowa jest znów nie zdążyłam spróbować ) i Isana professional, kremy Isana po 7,99 , kremy do rąk, szampon BD

Ehh początki Wiesz, kiedyś siedziałam z TŻ i moją przyjaciółką (też imię na D ma ) i TŻ się do niej odwraca i mówi "Diana, możesz nas zostawić na chwilę samych ?" myślałam , że mu jajca pourywam grunt, że już doszliście do porozumienia

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 15:18   #2657
Kaveri
Spaceroholiczka

Zapowiada mi się Bad Hair Week czy coś w ten deseń. Susza, szopa i Pierre Dolnique

Kascysko, daj znać jak tylko paczka dojdzie.
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 15:21   #2658
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
pierwsza fotka to tak czysto pokazowo, aż tak krótko i drapieżnie raczej nie zetnę chociaż, znając mojego szalonego fryzjera - kto wie...
ale z Ciebie piękna dziewczyna! a loczki dodają ci uroku
Cytat:
niecały miesiąc nie no, już doszliśmy do porozumienia. on dotychczas raczej podchodził dosyć przedmiotowo do relacji z dziewczynami, ja jestem rzekomo pierwszą na której mu zależy - co potwierdzają jego koledzy, on do tej pory w ogóle nie był zainteresowany stałymi związkami, a w moim przypadku inicjatywa wyszła z jego strony - dlatego też nie jest przyzwyczajony, że kobieta tupie nogą i ma własne zdanie. ale jeszcze go do tego przyzwyczaję. a jak nie - do widzenia, nie jestem jakoś szczególnie sentymentalna, przynajmniej do tej pory
prawidłowe podejście, brawo!

Cytat:
ja też mam proste. bardzo, bardzo je lubię chociaż czasami mam ochotę na fale albo loki (zwłaszcza, jak dziewczyny z wątku pokazują piękne loczki), jednak na stałe chyba bym się nie zamieniła
Cytat:

Powiem tylko tyle że jestem mega zadowolona że je obcięłam i długo długo nie zdecyduję się na zapuszczanie tym bardziej, że ich teraz nie prostuję i powoli odżywają
a dużo czasu poświęcasz na stylizację? czy masz tak obcięte, że wystarczy wstać w łóżka i wyjść?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 15:25   #2659
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Zapowiada mi się Bad Hair Week czy coś w ten deseń. Susza, szopa i Pierre Dolnique
Czemu?

moooniek, Ty kupowałaś ostatnio olej kokosowy w zielarskim w TG, to ten Bratek czy jakoś tak ? i cena/pojemność i jaki to ma zapach/smak ? Bo mnie drogo smarowidła do ust wychodzą ;>

Edytowane przez XminorXlosX
Czas edycji: 2013-03-25 o 15:29

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 15:29   #2660
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Czemu?
A bo ja wiem? Już wczoraj się rozprostowały - mam zaebiste proste druty, wstałam z wielkim kołtunem, którego nie umiem rozczesać, końcówki strasznie mi się plączą, w dotyku są identyczne jak przed całym włosomaniactwem. Na dodatek skalp mi dokucza i krwawi
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 15:35   #2661
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
odkąd mam boba to już kilka razy słyszałam, że mam na co dzień włosy jak od fryzjera i bardzo się z tego cieszę

bo naprawdę tak wyglądają
jeden z najładniezych bobów jakie widziałam
Cytat:
o i kolejne piękne i gęste

A to moje cienizny, ale kręciołki coraz lepsze!
bardzo ładne !
Cytat:
wstawione poniżej serio, nie rozczesywałam, nic nie robiłam, a dostały nawet Alterrkę morelową którą lubią przecież

ale ty jestes ładna!

Cytat:

Nie tak niedługo.. Jeszcze rok, a może nawet 1,5 roku..
jak miałam włosy twojej długości tez tak myślałam, ale szybko zleci

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 15:44   #2662
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

a dużo czasu poświęcasz na stylizację? czy masz tak obcięte, że wystarczy wstać w łóżka i wyjść?
myję włosy co dwa dni wieczorem i po myciu suszenie i układanie zajmuje mi ok 15-20 minut, używam do tego takiej obrotowej szczotko-suszarki KLIK
rano tylko robię tym urządzeniem małe poprawki, co mi zajmuje nie więcej niż 5 minut

także jest dobrze
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 15:45   #2663
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Kascysko, daj znać jak tylko paczka dojdzie.
Oczywiście, jak tylko wrócę na wieś
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 15:46   #2664
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Czemu?

moooniek, Ty kupowałaś ostatnio olej kokosowy w zielarskim w TG, to ten Bratek czy jakoś tak ? i cena/pojemność i jaki to ma zapach/smak ? Bo mnie drogo smarowidła do ust wychodzą ;>
tak, 15zl/200ml, pieknie pachnie kokosem, smaku nie znam...
Stary 2013-03-25, 15:46   #2665
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
myję włosy co dwa dni wieczorem i po myciu suszenie i układanie zajmuje mi ok 15-20 minut, używam do tego takiej obrotowej szczotko-suszarki KLIK
rano tylko robię tym urządzeniem małe poprawki, co mi zajmuje nie więcej niż 5 minut

także jest dobrze
no to super jeszcze raz- bardzo ładnie w nim wyglądasz
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 16:07   #2666
201612231846
Konto usunięte

Mirando nie przejmuj się długością włosów . Ważne by były zdrowe. Ja zaczynałam z długością za ramiona

Mam gdzieś nawet zdjęcie, ale jestem na nim zbyt nie ogarnięta by wstawić
Stary 2013-03-25, 16:12   #2667
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Mirando nie przejmuj się długością włosów . Ważne by były zdrowe. Ja zaczynałam z długością za ramiona

Mam gdzieś nawet zdjęcie, ale jestem na nim zbyt nie ogarnięta by wstawić
Ja zaczynałam z 4 cm...
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 16:55   #2668
Krrem
Wtajemniczenie

Weźmie mnie któraś kopnie żebym zaczęła dzisiaj ćwiczyć...

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 17:00   #2669
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
A mi sie wczoraj udalo rycyne domyc dopiero za drugim razem rypaczem. Myslalam o tym bingo kiedys, ale w koncu kupilam z blotem karnalitowym.
P.S. Super kolor wlosow.
U mnie dwukrotnego rypania to nawet włosy ociekające naftą nie wymagały. Ale takie tam, wysokopory.
Dzięki za komplement. Trochę sprany, myślę, czy odświeżać przed świętami czy olać to i odświeżyć po miesiącu, żeby dobrze odrost zmierzyć.

A propos moich wysokich porów, ostatnio wpadło mi do głowy podzielić się z Wami takim drobiazgiem. Moje włosy tak łatwo jest zmoczyć, że wystarczy pięciominutowy prysznic i są mokre. Nie ociekają, ale ewidentnie są co najmniej wilgotne wszędzie tam, gdzie nie były głęboko schowane przy związaniu. Oczywiście ich nie moczę - w ogóle nie zdarza mi się myć głowy pod prysznicem. Za to po kąpieli czasem mam potrzebę odsączyć je ręcznikiem mimo, że też nie moczę głowy.

Cytat:
Też tak mam.. I obojętnie u jakiego fryzjera obetnę, po krótkim czasie robią się białe kropki i rozdwojone końcówki ;/
I tylko na przodzie, czyli jak bym chciała zapuścić na prosto, to nie mogę bo przód ciągle krótszy, jak nie podcięty, to sam się łamie
O to to, zmagam się z tym problemem od dobrych 10 lat. Nic mi do tej pory nie pomaga, więc trzymam ten przód krótszy i udaję, że tak ma być. Acz nie powiem, denerwuje mnie to.

Cytat:
Ja miałam proste jak druty, często mnie ludzie pytali czy prostuję. Potem zaczęła mi się wywijać grzywka, ale myślałam, że dostała jakiegoś dziwnego szału, reszta nadal była prosta jak druty. Okazało się, że to chyba był ten moment, kiedy zaczęły mi się robić fale. Jeszcze 3 miesiące temu nie uwierzyłabym, że moje włosy to cokolwiek innego niż proste druty, a teraz, po chwili przyłożenia się do nich wyglądają tak, jak w załączniku.
Dzisiejsze, bez stylizatora, bez jakiejkolwiek stylizacji właściwie. Położyłam się spać w wilgotnych włosach i wyszły. Były mocniej skręcone, ale cały dzień łażenia po dworze, czapek i innych cudów robi swoje. Wybaczcie jakość samo...róbek.
Chociaż fakt faktem, nadal starczy, że je wysuszę suszarką i są proste jak po zderzeniu z prostownicą. (jak dla mnie może tak zostać - zawsze przynajmniej mam wybór)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_000639.jpg (41,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000644.jpg (15,3 KB, 24 załadowań)

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 17:02   #2670
XminorXlosX
Zakorzenienie

Właśnie obejrzałam film ze studniówki bez komentarza to zostawię

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości