|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Taki prototyp tatuażu który mam zamiar zrobić. Rysunek napaćkany w 10minut, więc na "talent" nie patrzeć. Jeszcze muszę zrobić jeden, czy w dziobie czy w szponach.
|
#1652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
No w zasadzie masz rację ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
o matko! To Ci się nie dziwię ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje ja znowu tylko na sekundę.... - wiem, okropna jestem że tak tylko wpadam i wypadam :P
No ale nie mam innej możliwości właśnie wróciłam z kursu i zaczynam pakowanie! Muszę też mieszkanie na błysk wysprzątać bo syfu nie zostawie przecież A jeszcze zaraz jadę po dzieci do przedszkola. Potem jakiś obiad i ruszamy w drogę do Polski!!!! Pogoda przepiękna u nas więc miło będzie się jechało, boję się tylko co zastanę w PL...... Będzie ciężko tyle kilosów zrobić ale myślę że jakoś damy radę. Może na jutro rano będziemy już w PL o ile nie będzie korków itp..... Także proszę Was o trzymanie kciuków abyśmy szczęśliwie i szybko dojechali z góry dziękuję !!!!! Buziaki dla Was ![]() ![]() ![]() Napiszę jak dojadę * paaaaaa !
|
#1654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie wiem o co cho? Od tygodnia nie trzymam diety i jem jak prosie! ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Monia No nic...czasu nie ma to nie piszesz, przecież go nie wyczarujesz
Dacie radę, tylko na drogach uważać!!!!
|
#1656 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
Pewnie przez to że diety nie 3mam Za ćwiczenia---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
|
#1657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() Tak, tylko jak tak będę jadła jak teraz to za chwilę się nie zmieszczę w te wszystkie rzeczy ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Ja to nie wiedziałam, że Ty metalówa młotek ze mnie ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
Odezwała się ta co nie kłamie ![]() Dziękuję i elegancki też
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A paznokcie takie musiałam mieć do pracy bo wszystkie laski się umówiły, no to nie bede robić scen i pomalować sama tak nie umiem
|
|
#1659 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale dziś i jutro McDonald's.---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Ja też witam przy kawusi ![]() U mnie też śnieg od rana pada ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
|
|
#1660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() A co to ma symbolizować?
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wstaje po 6 ... a jem najpóźniej ok 20-21 a chodzę spać najwcześniej 23.30...---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- To jet nawiązanie do mojego ojca, ale nie chce mi się wszystkiego tłumaczyć Wiele składowych.---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Obiad- 6 pierogów z soczewicą posypane przysmażoną cebulką
|
|
#1662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To szybkiego pakowania, nie zapomnij tam o niczym no i żeby podróż szybko zleciała, bez żadnych problemów ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Ja to wiem dlaczego, bo na noc jem. Jak skończę pracę to potrafię jeszcze coś zjeść Aha, spoko ![]() Pierogi
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pierogi to też moja ukryta miłość A akurat z soczewicą=białko Idealnie
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak pisałam, mam dziś wolne
![]() Wszystko mnie boli. Od wczoraj mnie wszystkie mięśnie bolą. Bierze mnie choroba tak na serio. Zaraz znów wypiję gripex. Głowa mnie boli. Leżę pod kołdrą. Jeszcze się na święta rozchoruję ! No i gardło mnie boli też, katar mam. Macie jakieś sposoby na choróbsko? Co do diety to tak jak pisałam już z tydzień nie umiem nad sobą zapanować i tak- napuchłam, ochotę miałam na słodkie i słone, przybrałam na wadze (nawet nie chcę na nią wchodzić, nie chcę widzieć ile). Od dziś mi się smaczki skończyły. Mam nadzieję, że wieczorem mnie nie złapie! Dziś: śn- owsianka (nie muesli) z bakaliami, orzechami i bananem 350 2 śn- kawałek ciasta truskawkowego i kawa 200 obiad- nie zostawili mi obiadu i tak się zastanawiam, bo jest w zamrażalniku pizza, pierogi z truskawkami... ale to takie nie dietetyczne i co można zrobić na obiad? Są jajka, makarony, warzywa... ? Dajcie jakiś pomysł. Nie ma mięsa żadnego niestety kolacja- postaram się zjeść wrapa z grillowanym kurczakiem plus kawa 400 ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
|
|
#1665 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tłuszczyku tu i ówdzie troszkę się znajdzie, więc proszę, nie osądzaj mnie o kłamstwo ![]() Cytat:
Cytat:
Wklej może jakieś teraźniejsze, co? ![]() Cytat:
W zasadzie to dużo więcej teraz pije niż kiedyś, bo jeszcze 2 tygodnie temu w ciągu dnia wypijałam może z 3 szklanki jakichś płynów, a teraz po 5 herbat i jeszcze około litra wody do tego. Więc różnica jest i może przez to.Swoją drogą to wracaj do zdrówka A ja dzisiaj jestem po 5h latania z mamą po sklepach. W zasadzie najwięcej czasu spędziłyśmy na bazarku, mierzenie spodni i kurtek w taki ziąb to chyba najgorsze co mnie spotkało w tym tygodniu ) i kurtka w której jestem zakochana W sobotę może jeszcze po nie skoczę. Teraz czeka mnie sprzątanie, potem ćwiczenia i nauka, więc dzień szybciutko zleci. I w ogóle... jaki obiad dzisiaj miałam niezdrowy, kaloryczny ale jaki pyszny kurczak z rożna i frytki, ale zjadłam w miarę racjonalną porcję więc nie powinno mi to zburzyć bilansu
|
||||
|
|
|
#1666 |
|
Zadomowienie
|
Haha, wpadlam dzis na pomysl, ze wrzuuce Wam terazniejsze w tychasnych spodniach
a raczej naciagniete na tyle na ile sie da czyli do polowy ud
|
|
#1667 |
|
Raczkowanie
|
też mam takie spodnie... leżą już w szafce bite 3 lata (!!!) i pytanie tylko czy będę je miała okazje jeszcze kiedyś ubrać. Niby przytyłam tylko 4kg ale właśnie cały tłuszczyk chyba na uda i pupę poszedł no i teraz muszę się zadowalać rozmiarem L, czasami uda mi się w M wbić tak jak dzisiaj np.
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Lena Jak ujędrnić się chcesz, to spoko
Myślałam, że zrzucasz z wagi.... a 55,8 kg to jest bardzo malutko jak na Twój wzrost
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
zooska, moja mama panikuje podobnie jak Ty
Swoją drogą to muszę się Wam pochwalić że minął już tydzień od zmiany mojego ''stylu życia'' że tak to ujmę i czuję się świetnie! Dzisiaj np. przy zmienianiu pościeli, ubrałam kołdrę jakoś na skos, nie wiem jak to wytłumaczyć i tym bardziej nie wiem jak do tego doszło Nie umiałam jej później wyciągnąć, już miałam zacząć wszystkim rzucać a zaczęłam się śmiać jak głupi do sera. Hmmm... a może to już zalążek jakiejś choroby psychicznej? Ja tam nie wiem, ale póki co na prawdę cieszę się że zmieniłam chociaż trochę swoje życie ![]() Jeszcze tylko jedna sprawa mnie dręczy... Ale to wyjaśni się jutro. Czeka mnie poważna rozmowa z TŻtem
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
wpadam zameldować ćwiczonka ![]() dziś : 160 ścisków agrafką 100 nożyc 50 brzuszków 40 przysiadów 40 wspięć 30 pompek 20 podnoszeń 10 min hula hop Monia trzymam kciuki za szczęśliwą podróż ![]() Zoska postaram sie zrobić tak jak piszesz z tym cukrem, dam tylko odrobinkę a może zamiast cukry dam plasterek cytrynki? może to będzie lepsze? wypiłam dziś samą pokrzywę ale myślałam, że zwymiotuję masakra, ochydna jest ![]() Lena pokaż zakupki ![]() A co do ziółek to wiem, ale nie przełknę bez cukru ![]() Cindy kochana ja mam już dość tej pogody
|
#1671 |
|
Zadomowienie
|
Cindy na pewno nie jestem spamerem tutaj :P
Ja odstawiam wszystkie diety- miesiąc mi do matury został i teraz się tylko na tym muszę skupic. Waze na pewno 60kg obecnie, więc nie moge na siebie narzekac. Licze, ze taka samą wagę zobacze 22maja.... |
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa wpadło 5 kostek czekolady
|
#1673 |
|
Wtajemniczenie
|
Cindy ja Ci dam dzidzie
![]() meeedzik mam nadzieje, że jak i ja kiedyś schudnę to nadal będę tak ćwiczyć jak Ty teraza heroine może coś pisała, jak tam się jej w pracy podoba i czy zaaklimatyzował się już?? ![]() zooska a gdzie ten tatuaż ulokujesz? projekt ciekawy![]() I masz rację szczupłe to marudne najbardziej ![]() Sama taka byłam monia udanego pakowania i szczęśliwej podróży !!! pipson podoba mi się jak teraz mówisz o sobieLosing to znowu na "zakupy" uciekła makaron też nie widać![]() Jak mi się nie chce jechać do teściów na święta to nawet sobie wyobrazić nie potraficie Obiecałam Tż już w grudniu ale żałuje ehZamiast sobie leniwie 3 dni pospać do południa to czeka mnie tłumaczenie czemu majonezu nie jem, nie tykam żurku, białej kiełbasy i mazurka a i jeszcze alkoholu nie pije a to dla nich nie do pojęcia jakby nie ta skręcona noga Tż to byśmy w Bieszczady pojechali i spokój Musiałam się wygadać, już mi lepiej, nie trzeba pocieszać ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Zrobiłam tifoczki i 55 przysiadów i wszystko na dziś
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wciągnęłam mini magnuma. Żeby było wesoło na śniadanie zjadłam kanapke z nutellą do tego nesquik Ale byłam na aerobiku babeczka dała nas w kość także nie jest źle. Ona to ma powera przestaniesz ćwiczyć to woła ,,Dołącz'' Poszłam dzisiaj do sklepu z bielizną żeby sprawdzić jak mi babka dobierze biustonosz i okazało się, że dobrze wiedziałam jaki nosze. Tylko wcześniej w Esotiqu jak przymierzałam ten rozmiar to był niby za mały był według babki. Kupiłam rozmiar większy przez neta i jest troche za duży. Także zostaje przy 65D. Ale sam fakt, że ja założyłam patrze do lustra dup.y nie urywa. Przyszła babka poprawiła co trzeba i nagle sie okazuje, że jednak mam cycki
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-27 o 21:07 |
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Bleeh wypiłam skrzyp z plasterkiem cytryny i pół łyżeczki cukru, jakie to ohydne
teraz muszę się zmuszać do tego i wypić paczkę skrzypu i pokrzywy normalnie sado-maso Margot hehe czasem jest mi ciężko zmusić się do ćwiczeń i ćwiczę nie regularnie, ale coś tam staram się poruszać brawo dla Ciebie za ćwiczenia ![]() Cocktail to mam nadzieję, że i mi okazyjnie w sierpniu zrobisz ![]() Brawo za ćwiczenia Od dziś mam akcję włosową powróciłam do wcierania jantaru, od dziś piję pokrzywkę i skrzyp, na razie kuracja miesięczna, a później się zobaczy ![]() Korci mnie niesamowicie pofarbować włosy, troszkę je rozjaśnić może o 2-3 tony no i grzywkę obciąć, ale tak ch.ole.rnie mi szkoda ich niszczyć pewnie na wiosnę będzie jeszcze bardziej zmiana mnie korciła ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Margot Heroine nic się nie odzywała, ale zaraz do niej napiszę co tam u niej jak odpisze to dam znać
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie farbuj włosków masz śliczny kolor Mnie też korci, ale tyle już nie farbujemy że szkoda to zaprzepaścić O też muszę wrócić do jantara i mam już olejek z papryką. Jutro rano się naolejuje
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail noo właśnie szkoda to zaprzepaścić
a z drugiej strony myślę, że młoda jestem to kiedy będę szaleć z kolorami i fryzurkami na głowie? jak będę stara? AA właśnie miałam Ci powiedzieć, że w Biedronce jest olej lniany za 12,50 zł i zaś mnie ten będzie kusił
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
J
Cytat:
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail ja też i namiętnie używam
ale ten mnie będzie kusił, zobaczę w jakim tempie będzie znikał, jak wolno to może przecenią, bo kiedyś chyba był tańszy Dobra idę oglądać Tap Madl
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

A co do swiat, to nie ubolewam, bo wychodzę z załozenia, ze jakich "okazji" do odstepstw to ja mam od groma. zreszta nie musze sie specjalnie organiczac, tylko ciasta chce wyeliminowac
teraz jak jem bułki to tak ostrożnie, bo jak sobie pomyślę, że od zęba 200zł płacę, to nie stać mnie na takie drogie bułki
o matko! To Ci się nie dziwię
aż się boję rewelacji kibelkowych w nocy
ale taką miałam ochotę a to kapustka od teściowej, naturalna, zero polepszaczy
pycha i prawie 0 kcal
właśnie wróciłam z kursu i zaczynam pakowanie! Muszę też mieszkanie na błysk wysprzątać bo syfu nie zostawie przecież
z góry dziękuję !!!!!
moje serce i płuca nie wytrzymuje nadal takich cudów
Tak w ogóle to coś jest nie halo, odwiedzam toaletę średnio co 2-3 dni 

No ale dziś i jutro McDonald's.
Nic nie widzę na razie, ale to wiadomo 3 dzień, to bez szału 

Ja to wiem dlaczego, bo na noc jem. Jak skończę pracę to potrafię jeszcze coś zjeść
masakra, ochydna jest
a i jeszcze alkoholu nie pije a to dla nich nie do pojęcia