|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwqiecień miesiącem dla mnie, czyli wspólne dążenie do piękna.
Ja dziś zrobiłam 85 przysiadów, 2 razy pupę z Mel B i dwa razy brzuch z Mel B. Też miałam parcie na jedzenie, na szczęście kupiłam jabłka wcześniej, więc po nie sięgałam cały czas
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Bum bum to jeden z treningów Brazil Butt Lift
ramię - 28 biust - 90 talia - 70 pas - 83 biodra - 101 udo - 59 Edytowane przez Szaruch Czas edycji: 2013-04-05 o 22:30 |
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Szaruch bardzo podoba mi się Twoja lista przed śmiercią, też muszą taka napisać
![]() Ja się podejmuje challenged posladkowy , mimo ze padam na twarz zaraz zrobię te przysiady :P Bo Marysia odemnie z watku go zaczyna i chce być z nią równo , więc muszę zrobić dzisiaj . |
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
ja zrobiłam rozgrzewkę, nogi i abs z Mel B. wypiłam wszystko, co mogłam, wsmarowałam co się dało i idę do łóżka
oj tak, podsumowanie nas tu jest świetne dobrałyśmy się, nie ma co :P
|
|
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jestem z Was wszystkich bardzo dumna !!! Dzieki temu, ze tyle nas zaczelo walke o piekny, zdrowy wyglad jestem bardziej zmotywowana
Mimo slabosci znow zaczelam byc w formie i czuje sie o niebo lepiej a to dopiero poczatek!!! jakie balsamy polecacie?? *zachecam do dbania o dlonie i lykania witamin |
|
|
|
|
#186 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Polecasz jakis konkretny delikatny szampon ? |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
własnie muszę dbać o łapki też, pazurki :P dziś się wyspałam i z energią zaczęłam nowy dzień. miłego
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szampony: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...se-weizen.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...m-shampoo.html i ogólnie takie dla dzieci się nadają, bo są delikatne
|
|
|
#189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lecę na spacer z psem, pozdrawiam Was wszystkie
|
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
No i powodzenia w zrzucaniu zbędnych kg ![]() Cytat:
Godzine leżały przede mną 4 pudełka pysznej pizzy i nie zjadłam Może to się wydaje jakąś głupią obsesją, ale dla mnie to jest tylko znak że mam silną wolę i chęć by naprawdę w końcu schudnąć.Ja polecam większość z Eveline (tu polecam KWC). Teraz przerzuciłam się na Ziaja Rebuild i zobaczymy jakie będą efekty
|
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- spałam w nocy ok. 10-15 min. wróciłam po 7 i stwierdziłam, że nie mogę spać, bo obudzę się o 15 no i ani nie posprzątam ani nic konkretnego nie zrobię. Ale chyba to był jednak błąd. Łóżko tak ślicznie się do mnie uśmiecha....
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Edyta sen jest bardzo ważny , http://www.sfora.pl/Naukowcy-Im-kroc...-tyjesz-a46153
Heidie Klum i Demi Moore twierdzą , ze choćby się paliło i walilo one muszą spać min 6 h |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
tez farbuje włosy henna
robilam turbo i malo nie umarłam. po skalpelu tez mam zakwasy ale turbo strasznie ciezko sie robi jak ogladam seriale bo na szybko ja ledwo sie poloze na macie ewa juz cisnie cwiczenia |
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Ja farbuję włosy profesjonalnymi farbami, jak dla mnie po nich kolor dłużej trzyma się na włosach. Dodatkowo omijam szampony oczyszczające do włosów- ponoć wypłukują kolor.
Jeśli chodzi o balsamy też lubię te z Eveline |
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Ja myje głowę codziennie dlatego używam niebieski babydream , a raz czy dwa razy w tyg taki mocniejszy (śmieje się ze to mój peeling do włosów ) ,np. Ziaji lawendowy . Ale ja nie używam pianki i lakieru, jeżeli ktoś stylizuje włosy to szampony dla dzieci nie zmyja chemii i efekt będzie odwrotny od zamierzonego.
Może loreal do włosów farbowanych ? Jeżeli się farbuje to mimo wszystko najlepiej używać dedykowane szampony. Balsam teraz mam masło z perfecty , bardzo je lubie bo intensywnie pachnie. Ale ja mam dobrze nawilzona skórę ,bo pod natryskiem smaruje się oliwka. Pamiętam kiedyś bardzo lubilam czerwony garnier , ale nowa formuła już mi się nie podoba. W lato po opalaniu jak zaczynam być sucha niemilosiernie to zawsze kupuje masło dove pro age https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-do-ciala.html . Robi z moja skóra cuda , ale nie używam cały rok żeby skóry do niego nie przyzwyczaic . Nie przejmujcie sie ,ze jest do skóry dojrzałej , na dobra sprawę lepiej zapobiegać starzeniu więc jak się ma 20 + należy pomyśleć o wit c, a 30 + o retinolu . Byłam ostatnio u dermakolog i oceniła moja skórę na 6 lat mniej niż moja metryka pokazuje,więc moja paranoja się na coś zdaje Wolę teraz się smarowac i klepac niż później plakac po liftingu .
Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-04-06 o 15:39 |
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
ja z balsamów lubię dove, wyjątkowo podpasował mi deepcare complex z mleczkiem kokosowym. lubię też eveline i neutrogenę. ziaję też w sumie lubię :P
ogólnie nie mam żadnych ulubionych balsamów, lubie próbować nowe rzeczy
|
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj zakupiłam sobie Bio Oil https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-i-ciala.html
Mam już rozstępy które zrobiły mi się już kilka lat temu i boję się że teraz jak zacznę tracić na wadze to zrobią mi się kolejne. Profilaktycznie więc zamierzam 2 dziennie stosować ten specyfik na uda i pupę. Pokrzywa wypita |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś niby ok, ale nie wypiłam pokrzywy
a o tym Bio Oil słyszałam sporo dobrych rzeczy...
|
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Owsianka zjedzona, zaraz zabieram się za Skalpel i wcieranie w siebie moich balsamów. Pozdrawiam i życzę miłego dnia |
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie obcięłam kilka porozdwajanych końcówek
![]() za chwilę jakaś maseczka, squatsy, len i paznokcie trzeba pomalować
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
wyspana, po czerwonej herbatce, lecę na spacerek, a potem na zakupy mam kupon -25% do reserved |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie chyba muszę unikać zakupów... Ostatnio jak TŻ zobaczył moją szafkę to się przeraził
A mimo to i tak nigdy nie mam w co sie ubrać U mnie na śniadanie: parówka serek wiejski kromka razowca (just fit z biedrony) Teraz zielona herbata, na 14 siłownia
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczcie co znalazłam , robi ktoś ze mną
?http://szafunia.pl/12224-body_wrappi...na_cialo_.html |
|
|
|
|
#205 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za silną wolę. Nie wiem, czy bym się powstrzymała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
melduje sie i ja
![]() body wrapping robie od niecałego miesiąca, mam rozgrzewajacy koncentrat i widze efekty |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
hahah, już wróciłam
coś tam kupiłam, kilka koszulek na wiosnę, torebkę ale nie było tragedii, wszystko w promocyjnych cenach, więc się opłaciło :P nawet byłam w rossmanie i.... nie wydałam majątku :P jestem z siebie taka dumna żadnej zbędnej rzeczy ![]() co do foliowania, o tym cynamonie pierwsze słyszę, chyba bym się trochę bała, kiedyś nałożyłam taką papkę na twarz, piekło tak, ze od razu zmyłam :P somethinggood zrobiłaś, przeżyłaś? jakieś efekty? ja robię coś podobnego tylko raz w tygodniu po gorącej kąpieli nakładam balsam wyszczuplający na uda i pupę i owijam się folią, leżę tak 2h, potem zdejmuję, skóra jest mega gładka ![]() bingos też kiedyś zrobiłam tak jak Ty :P myślałam, ze umrę z zimna, nie dało się wytrzymać :P |
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie , bo nie mam takiej foli , mam tylko srebrną . Jestem teraz w CH i czekam na koleżankę. Może skorzystam z kuponów Twój Styl , modlę się o rozsądek bo są też kupony do kosmetycznych sklepów
![]() Jak wrócę do domu to to zrobię, ale chyba zmodyfikuje trochę przepis ![]() Dziewczyny choce kupić kwas hialuronowy i korund na zrób sobie krem , używa któras ? Pije 4 dzień bratka i już zaczyna mnie wysypywac powoli , nie pamietalam z wcześniejszych przygód żeby tak szybko zaczynał działać
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja używam dopiero kilka razy, ale cera gładziutka
|
|
|
|
|
|
#210 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, wiem ![]() To był "jednorazowy wyczyn". Jestem strasznym śpiochem i w weekendy potrafię spac 10-11 godzin. Na co dzień we tygodniu jest to 7-8h. Mój czas spania aby obudzić się wypoczęta albo ok. 5-6 h albo 9-10, niestety jak śpię mnij to może nie chce mi się szczególnie spać w dzień, ale pojawiają sie np. problemy z koncentracją, zmęczenie już ok17 , no a 9 godzin mało kiedy mogę spać na tygodniu ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() Kiedyś miałam już pełny koszyk na ZSK ale zrezygnowałam, bo nagły brak pieniędzy ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Weekend u mnie kiepsko. ![]() Ćwiczyć dzisiaj też nie będę, bo boli mnie kolano. Może zrobię 8 min abs. Jutro jade na badania trzymajcie kciuku, żebym miała "dobrą"krew ![]() +planuje jutro zrobić jednodniową głodówkę. Dużo wody, pokrzywy, herbaty zielonej.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

a to dopiero poczatek!!! 

Ja sobie nie odmawiam, ale też staram się nie przesadzać z ilością, jeśli już jem. Przecież raz na jakiś czas i z umiarem to nie zaszkodzi.

a o tym Bio Oil słyszałam sporo dobrych rzeczy...
za silną wolę. Nie wiem, czy bym się powstrzymała