|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
Wosk jest bardzo ciepłym zapachem, zdecydowanie przeważa nuta miodu, ja herbacianych nut nie wyczuwam...niestety, na dłuższą metę miód jest gęsty, słodki, mdły, trochę chemiczny...mam sentyment do tego zapachu, to pierwszy mój wosk i świeca . Po każdym paleniu wosku czułam zapach wszędzie, na szalu, płaszczu, koszulach...bardzo lubi tkaniny![]() Słój ma więcej przestrzeni, w powietrzu unosi się zapach delikatnego miodu i nuty, jak dla mnie earl grey, ja nut rumiankowych nie czuję
|
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
Herbatę rumiankową mam tylko w formie wosku. Pamiętam,że na początku,tuż po 1 i 2 zapaleniu byłam oczarowana tym zapachem.Za oknem chłód,szarość i deszcz,w kominku zapach niesamowicie kojący,słodki i otulający. Działał na mnie uspokajająco i poprawiał nastrój. Po czasie pojawiła się chemiczna nuta sztucznego miodu,który drapał w gardło. Zapach stał się zbyt gęsty,zbity i bardzo mdły.Na próżno szukać w nim nut rumianku.Dodatkowo jest niesamowicie intensywny,długo czuć go w powietrzu. Nie sądzę,żebym kupiła go jeszcze kiedyś,bo taka obezwładniająca słodycz to zbyt wiele dla mnie.
Piąta pora roku - miłość ♥ Edytowane przez Jagoda_w6 Czas edycji: 2013-04-07 o 21:49 |
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale biegnij do sklepu i szybko zdaj nam relację
|
|||
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie odebralam moje zamowienia woskowe
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aktualnie u mnie miszmasz zapachów - na dole Lemon Lavender (odstraszam mole i myszy od szafy z ciuchami i ozdobami do domu ).W sypialni Cookies&Cream -ciekawa jestem co tam poczuję jak wejdę ![]() A w salonie Bahama Breeze - gdyby nie Mia w ogóle bym nie próbowała z tym zapachem...Fajniutki jest z czymś mi się kojarzy, nie wiem do końca z czymś. Chłop twierdzi, że guma balonowa, ale to nie to
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Bang Bang Bang
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Raczkowanie
|
Masz większość zapachów, które planuje kupić! Szczególnie mnie ciekawią Drift away, Sun&Sands, Sparkling Lemon i Beach Walk.
Do mnie przyszły dzis moje pierwsze woski - Fruit Fusion - Sweet Strawberry - Dragon Fruit Jestem nim zupełnie oczarowana i już wiem, że nie będzie to ostatnio zakup. Na razie palę sweet strawberry. Byłam pod wrażeniem, że na sucho pachniał jak prawdziwe truskawki a nie chemicznie jak np. kosmetyki. Ale przydałoby mi się chyba coś cytrynowego, żebym mogła trochę zminimalizować tą słodycz. Mam też pytanie, który z tych świeżych zapachów (Mam na myśli Fluffy Towels, Soft Blanket, Clean Cotton) najbardziej polecacie? Żeby był delikatniejszy, nie za mocno proszkowy. |
|
|
|
#3281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazlam Ocean Blossom przez przypadek na jakiejs stronie, zadzwonilam i okazalo sie, ze nie ma, ale bylo Water Garden i Drift Away - to wzielam oba ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
ze swiezakow, jesli nie ma byc proszkowy, to polecam Beach Walk, SoftBlanket jest slodki Sicilian Lemon to taka cytrynka na sucho, a Water Garden nie pachnie
|
|
#3282 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Jak to Water Garden nie pachnie? A taka byłam go ciekawa... Przyznaj się, nawciągałaś się za dużo zapachów i teraz masz znieczulony nos?! ![]() |
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze przy paleniu okaze sie piekny u mnie Plumeria (wosk) w towarzystwie swiecy FCR
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma jak dobrze rozpocząć tydzień
![]() Dziękuję, ale wiesz z jedną ćwiartką nie ma co latać. Pewnie upoluję u p.Przemka za jakiś czas
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
widzialyscie TO
![]() ktos probowal?
|
|
#3286 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
A, widziałyście jeden z oferowanych tam zapachów: świeRZa bawełna ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- A mi właśnie listonosz przyniósł w końcu woski z UK, które zamówiłam za darmo w ramach rabatu od PayPal
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo po co ta nazwa taka podobna
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
Na stronie głównej Zapachu Domu pojawia się już migawka z kolekcją Q2, jednak po kliknięciu jeszcze nie jesteśmy przenoszeni na stronę z nowymi zapachami. Myślę, że w tym tygodniu się już pojawią
|
|
#3289 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Smakowicie wyglądają.Nie mogę się doczekać nowych wosków;bardzo chcę je wypróbować.
|
|
#3290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetna nazwa
|
|
#3291 | ||
|
Zaczytana online
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() Co zamawiałaś tym razem z ebay? Pochwal się
|
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
Jak ktoś jest obeznany z YC, to nie kupi. A jak ktoś się nie zna, to po co mu napis Dżanki Kendyl. Uważam, że twórca trochę nie przemyślał sprawy, mógł nazwać swój wytwór zupełnie inaczej, zmienić kształt.
|
#3293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3294 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)
Byłam dzisiaj na miodowej: 3
Kupiłam siedem woskow - teraz testuję loves me, loves me not. Zastanawia mnie czemu troszkę dymi? Żaden inny wosk tak nie robił. Zapach bardzo mi się spodobał już na sucho: ) jest intensywny, słodki, wiosenny. Trochę przywodzi na myśl kwiaciarnie (takie skojarzenia ma tż), mnie jeszcze nasuwa się do głowy obraz wiosennej łąki pełnej konwalii, rumianku i stokrotek cudowny wosk na dziś- w końcu czuć w powietrzu wiosnę: )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3295 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
A zamawiałam z angielskiego ebaya tym razem Żadne unikaty czy nowości, ale skoro miałam możliwość zamówić za kompletną darmochę to co mi tam Wzięłam:-Grapevine & Oak, -Red Velvet, -Loves me, loves me not, -Sugared Apple, -Beach Flowers -Spiced Orange Muszę pochwalić sprzedawcę (yankeestorelimited) za wyśmienitą obsługę klienta
|
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ja sie bujam ze sprzedawca z all, bo dostalam przedmiot niezgodny z opisem, zalozylam spor i cisza )
|
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
Mia, Jagoda dziękuję za przybieżenie mi zapachu
Skoro praktycznie nie ma w nim herbatki i mało rumianku to go już nie chcę ![]() U mnie dziś do południa vanilla cupcake. Ta sama ćwiarkta już czwarty dzień się paliła a nadal zapach czuć było w całym pokoju Po południu sicilian lemon - tu niestety rozczarowanie. Prawie go nie czuć a jeśli już czuć to wydaje mi się strasznie chemiczny. Szkoda, bo na sucho pachniał cukierkami-puderkami
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)
Wracam do Was znowu
kupiłam dzisiaj 5wosków stacjonarnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3299 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
Do zakupów dostałam 3ulotki z rabatem -20zł od 120zł i w ogóle Panie przemiłe aż chce się wracać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

)
Wosk jest bardzo ciepłym zapachem, zdecydowanie przeważa nuta miodu, ja herbacianych nut nie wyczuwam...niestety, na dłuższą metę miód jest gęsty, słodki, mdły, trochę chemiczny...mam sentyment do tego zapachu, to pierwszy mój wosk i świeca
Czuć go na całym piętrze, jak palę świecę 
Zapraszam

A, widziałyście jeden z oferowanych tam zapachów: świeRZa bawełna 

A zamawiałam z angielskiego ebaya tym razem
)