Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-07, 20:02   #3271
Mia be
Raczkowanie

Dot.: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez Herself_and_i Pokaż wiadomość
Dodatkowo czaję się jeszcze na sandalwood&vanilla i herbatkę rumiankową, tylko tutaj moje pytanie: czy ona jest bardziej słodko-miodowa, czy bardziej herbaciana? (moje opisywanie zapachów zasługuje na medal)
Herbata rumiankowa, hmm, kiedyś mój ulubiony zapach, pytasz o wosk, czy słój Wosk jest bardzo ciepłym zapachem, zdecydowanie przeważa nuta miodu, ja herbacianych nut nie wyczuwam...niestety, na dłuższą metę miód jest gęsty, słodki, mdły, trochę chemiczny...mam sentyment do tego zapachu, to pierwszy mój wosk i świeca. Po każdym paleniu wosku czułam zapach wszędzie, na szalu, płaszczu, koszulach...bardzo lubi tkaniny
Słój ma więcej przestrzeni, w powietrzu unosi się zapach delikatnego miodu i nuty, jak dla mnie earl grey, ja nut rumiankowych nie czuję
Mia be jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:09   #3272
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez Mia be Pokaż wiadomość
Herbata rumiankowa, hmm, kiedyś mój ulubiony zapach, pytasz o wosk, czy słój Wosk jest bardzo ciepłym zapachem, zdecydowanie przeważa nuta miodu, ja herbacianych nut nie wyczuwam...niestety, na dłuższą metę miód jest gęsty, słodki, mdły, trochę chemiczny...mam sentyment do tego zapachu, to pierwszy mój wosk i świeca. Po każdym paleniu wosku czułam zapach wszędzie, na szalu, płaszczu, koszulach...bardzo lubi tkaniny
Słój ma więcej przestrzeni, w powietrzu unosi się zapach delikatnego miodu i nuty, jak dla mnie earl grey, ja nut rumiankowych nie czuję

Herbatę rumiankową
mam tylko w formie wosku. Pamiętam,że na początku,tuż po 1 i 2 zapaleniu byłam oczarowana tym zapachem.Za oknem chłód,szarość i deszcz,w kominku zapach niesamowicie kojący,słodki i otulający. Działał na mnie uspokajająco i poprawiał nastrój. Po czasie pojawiła się chemiczna nuta sztucznego miodu,który drapał w gardło. Zapach stał się zbyt gęsty,zbity i bardzo mdły.Na próżno szukać w nim nut rumianku.Dodatkowo jest niesamowicie intensywny,długo czuć go w powietrzu. Nie sądzę,żebym kupiła go jeszcze kiedyś,bo taka obezwładniająca słodycz to zbyt wiele dla mnie.

Piąta pora roku - miłość ♥

Edytowane przez Jagoda_w6
Czas edycji: 2013-04-07 o 21:49
Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 22:07   #3273
sabbatha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perza8 Pokaż wiadomość
wow, co za kolekcja

a winogronka w swiecy sa rownie intensywne co w wosku?
i prosze o kilka o Moon on Their Wings i o tych 'wodnych' swiecach

Winogronka w świecy są może minimalnie delikatniejsze, ale przez to zapach jest głębszy i przyjemniejszy Czuć go na całym piętrze, jak palę świecę

Moon on their Wings przypomina mi męskie cedrowe perfumy, eleganckie, słodkie, z odrobiną świeżości. Zapach nie ma w sobie nic z tanich kolońskich wód, jak midsummer's nigt. Ma delikatną nutę słodyczy, ale takiej bardzo wyważonej. Zaliczyłabym go do grupy - perfumowane, eleganckie.

Co do zapachów z serii Water Inspirations, to lotos jest przepiękny, kwiatowy, kobiecy, delikatnie pudrowy, z odrobiną bambusa/ świeżej trawy. Bardzo mi się podoba. Z kolei Mandarin Water pachnie jak woda źródlana, do której wciśnięto cytrynę i pomarańczę. Oba zapachy są deliatne, idealne do sypialni, czy do zapalenia na biurku podczas pracy. Na dużych powierzchniach zginą. Podoba mi się w nich to niebieskie szkło, przez które płomień świecy wydaje się zielono-niebiesko-fioletowy, co dodatkowo podkreśla wodny charakter tych zapachów. Fani "killerów" mogą być nimi trochę rozczarowani.

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Pure Radiance, która jest na moim zdjęciu paliłam jeden raz, ale przez 8 h. Póki co nie miałam żadnego problemu z dopaleniem jej do ścianek, 40 min i wosk był płynny na całej powierzchni. Jeśli chodzi o intensywność zapachu, to bardzo przyzwoita, na powierzchni 20 m - wyczuwalny bez problemu Rozważam zakup kolejnej- nectar albo cinamone scone

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

vineyard trzeba palić w małych ilościach, albo na dużych powierzchniach, bo jest piekielnie mocny Jak się "rozejdzie" to pachnie nieziemsko, zbity na małej powierzchni nie ujawnia swojego potencjału
dla mnie to ani killer ani nieziemski, palilam na wiekszej powierzchni i jak mowie - ulepek. widocznie moj nos inaczej go czuje :P

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 23:04   #3274
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
...Nie mam wśród znajomych świecomaniaków, a tu jest silna grupa wsparcia
.
Bo trzeba ich wychować :P Chociaż moja przyjaciółka ma wygraną małą świecę (była ze mną w drużynie) i żal jej ją odpalić i trzyma na specjalne okazje. Ale woski czasem pali. Reszta zawsze zachwyca się tym jak u nas pachnie. Ogólnie Tż mi opowiadał, że jak ostatnio wyjechałam to on odpalił świeczkę. Przyszedł do niego kumpel i już od progu się pytał, który yc tak ładnie pachnie i posumował to później, że u nas zawsze ładnie pachnie. Bratową też zaraziłam manią na woski, a mama lubi gdy palę jak ja przyjadę. Sami z tatą odpalają tylko jak mają gości.

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość

Greenhouse - zgodnie z obietnicą - szklarnia, kwiaciarnia, duszne miejsce o wysokiej wilgotności i wysokiej koncentracji tlenu. Czuć wodę parującą z liści, czuć wodę, w której stoją pocięte kwiaty, troszkę ziemi. Ciekawy zapach. Nie trafi do mojej ulubionej 10, ale ma coś w sobie takiego, że wyróżnia się na tle innych. Do powtórki, wosku na pewno nie przehandluję

I dramat się stał - oczywiście Creme Brulee mi zaczęło tunelować, próbowałam w kuchni zeskrobać nadmiar wosku, żeby wyrównać z knotem, słoik z rąk wypadł i się potłukł Z pozytywów - część wosku spalę w kominku jako tarty, a resztę ze szkła odzyskałam, przełożyłam do świecznika i dzięki temu mam trwałość zapachu Yankee Candle bez tunelowania Nieszczęście w szczęściu
Muszę poznać koniecznie Greenhouse! A co do swiecy to mi przykro. Ale dobrze, że udało CI się odzyskać. Ja odyskiwałam świecę FEB i później wszystko działało, a musiałam stopić całą, aby ją przelać.

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Czy Wy wiecie, czy nie wiecie??

Nowe zapachy letnie juz sa

http://www.yankeeduftkerzen.de/epage...en_Sommer_2013

Do sklepu chce
Jestem ciekawa kiedy u nas będą Ale biegnij do sklepu i szybko zdaj nam relację
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 07:42   #3275
vril
Zakorzenienie

Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez Cheza01 Pokaż wiadomość
Te świeczki to z Douglasa? Ile kosztuje taki zestaw? Nie wiedziałam ich u siebie, choć seria I love... jest.
Nie, u nas nie ma tych wynalazków, wszystkie limitowanki z I love... zamawiałam na szwedzkim BeautyZone http://www.beautyzone.se/varumarken/i-love.html

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 08:28   #3276
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perza8 Pokaż wiadomość

Moon on their Wings przypomina mi męskie cedrowe perfumy, eleganckie, słodkie, z odrobiną świeżości. Zapach nie ma w sobie nic z tanich kolońskich wód, jak midsummer's nigt. Ma delikatną nutę słodyczy, ale takiej bardzo wyważonej. Zaliczyłabym go do grupy - perfumowane, eleganckie.

Co do zapachów z serii Water Inspirations, to lotos jest przepiękny, kwiatowy, kobiecy, delikatnie pudrowy, z odrobiną bambusa/ świeżej trawy. Bardzo mi się podoba. Z kolei Mandarin Water pachnie jak woda źródlana, do której wciśnięto cytrynę i pomarańczę. Oba zapachy są deliatne, idealne do sypialni, czy do zapalenia na biurku podczas pracy. Na dużych powierzchniach zginą. Podoba mi się w nich to niebieskie szkło, przez które płomień świecy wydaje się zielono-niebiesko-fioletowy, co dodatkowo podkreśla wodny charakter tych zapachów. Fani "killerów" mogą być nimi trochę rozczarowani.

dzieki
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 10:07   #3277
magda s.
Zakorzenienie

wlasnie odebralam moje zamowienia woskowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 201304086176.jpg (166,0 KB, 68 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-08, 11:02   #3278
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Bo trzeba ich wychować :P Chociaż moja przyjaciółka ma wygraną małą świecę (była ze mną w drużynie) i żal jej ją odpalić i trzyma na specjalne okazje. Ale woski czasem pali. Reszta zawsze zachwyca się tym jak u nas pachnie. Ogólnie Tż mi opowiadał, że jak ostatnio wyjechałam to on odpalił świeczkę. Przyszedł do niego kumpel i już od progu się pytał, który yc tak ładnie pachnie i posumował to później, że u nas zawsze ładnie pachnie. Bratową też zaraziłam manią na woski, a mama lubi gdy palę jak ja przyjadę. Sami z tatą odpalają tylko jak mają gości.

Muszę poznać koniecznie Greenhouse! A co do swiecy to mi przykro. Ale dobrze, że udało CI się odzyskać. Ja odyskiwałam świecę FEB i później wszystko działało, a musiałam stopić całą, aby ją przelać.

Jestem ciekawa kiedy u nas będą Ale biegnij do sklepu i szybko zdaj nam relację
Jak chcesz mogę Ci podesłać ćwiarteczkę

Aktualnie u mnie miszmasz zapachów - na dole Lemon Lavender (odstraszam mole i myszy od szafy z ciuchami i ozdobami do domu).
W sypialni Cookies&Cream -ciekawa jestem co tam poczuję jak wejdę

A w salonie Bahama Breeze - gdyby nie Mia w ogóle bym nie próbowała z tym zapachem...Fajniutki jest z czymś mi się kojarzy, nie wiem do końca z czymś. Chłop twierdzi, że guma balonowa, ale to nie to

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 11:04   #3279
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
A idź... Nie mogę oglądać takich zdjęć bo aż mi się ręce trzęsą i mam szaleńczą ochotę coś sobie kliknąć Skąd masz Water Garden?
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 11:10   #3280
Hexy
Raczkowanie

Cytat:
Masz większość zapachów, które planuje kupić! Szczególnie mnie ciekawią Drift away, Sun&Sands, Sparkling Lemon i Beach Walk.

Do mnie przyszły dzis moje pierwsze woski
- Fruit Fusion
- Sweet Strawberry
- Dragon Fruit

Jestem nim zupełnie oczarowana i już wiem, że nie będzie to ostatnio zakup.

Na razie palę sweet strawberry. Byłam pod wrażeniem, że na sucho pachniał jak prawdziwe truskawki a nie chemicznie jak np. kosmetyki. Ale przydałoby mi się chyba coś cytrynowego, żebym mogła trochę zminimalizować tą słodycz.

Mam też pytanie, który z tych świeżych zapachów (Mam na myśli Fluffy Towels, Soft Blanket, Clean Cotton) najbardziej polecacie? Żeby był delikatniejszy, nie za mocno proszkowy.
Hexy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 11:19   #3281
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
A idź... Nie mogę oglądać takich zdjęć bo aż mi się ręce trzęsą i mam szaleńczą ochotę coś sobie kliknąć Skąd masz Water Garden?
klikaj, klikaj

znalazlam Ocean Blossom przez przypadek na jakiejs stronie, zadzwonilam i okazalo sie, ze nie ma, ale bylo Water Garden i Drift Away - to wzielam oba o tutaj

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Hexy Pokaż wiadomość
Masz większość zapachów, które planuje kupić! Szczególnie mnie ciekawią Drift away, Sun&Sands, Sparkling Lemon i Beach Walk.

Do mnie przyszły dzis moje pierwsze woski
- Fruit Fusion
- Sweet Strawberry
- Dragon Fruit

Jestem nim zupełnie oczarowana i już wiem, że nie będzie to ostatnio zakup.

Na razie palę sweet strawberry. Byłam pod wrażeniem, że na sucho pachniał jak prawdziwe truskawki a nie chemicznie jak np. kosmetyki. Ale przydałoby mi się chyba coś cytrynowego, żebym mogła trochę zminimalizować tą słodycz.

Mam też pytanie, który z tych świeżych zapachów (Mam na myśli Fluffy Towels, Soft Blanket, Clean Cotton) najbardziej polecacie? Żeby był delikatniejszy, nie za mocno proszkowy.
Drift jest podobny do nowego Beach Walk (klimatyczny, tworzacy nastroj, takie luksusowe mydelko toaletowe); S&S rozgrzany olejek do opalania a Sparkling Lemon to musujaca lemoniada cytrynowa z odrobina cukru.

ze swiezakow, jesli nie ma byc proszkowy, to polecam Beach Walk, SoftBlanket jest slodki

Sicilian Lemon to taka cytrynka na sucho, a Water Garden nie pachnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-08, 12:07   #3282
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
ze swiezakow, jesli nie ma byc proszkowy, to polecam Beach Walk, SoftBlanket jest slodki

Sicilian Lemon to taka cytrynka na sucho, a Water Garden nie pachnie
Ja ze świeżaków również zdecydowanie polecam Soft Blanket - jest czysty, świeży, ale nie typowo "proszkowy".
Jak to Water Garden nie pachnie? A taka byłam go ciekawa... Przyznaj się, nawciągałaś się za dużo zapachów i teraz masz znieczulony nos?!
Stary 2013-04-08, 12:14   #3283
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ze świeżaków również zdecydowanie polecam Soft Blanket - jest czysty, świeży, ale nie typowo "proszkowy".
Jak to Water Garden nie pachnie? A taka byłam go ciekawa... Przyznaj się, nawciągałaś się za dużo zapachów i teraz masz znieczulony nos?!
ja tez sie na niego napalilam mam nadzieje, ze przy paleniu okaze sie piekny

u mnie Plumeria (wosk) w towarzystwie swiecy FCR
Stary 2013-04-08, 12:14   #3284
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma jak dobrze rozpocząć tydzień

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Jak chcesz mogę Ci podesłać ćwiarteczkę
Dziękuję, ale wiesz z jedną ćwiartką nie ma co latać. Pewnie upoluję u p.Przemka za jakiś czas
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 13:36   #3285
magda s.
Zakorzenienie

widzialyscie TO
ktos probowal?
Stary 2013-04-08, 14:10   #3286
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
widzialyscie TO
ktos probowal?
Eeee... nie próbowałam i nie mam zamiaru Moim zdaniem to bezczelna podróbka A, widziałyście jeden z oferowanych tam zapachów: świeRZa bawełna

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

A mi właśnie listonosz przyniósł w końcu woski z UK, które zamówiłam za darmo w ramach rabatu od PayPal ... i dzień od razu stał się piękniejszy
Stary 2013-04-08, 14:13   #3287
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
widzialyscie TO
ktos probowal?
juz wszystko podrabiaja

bo po co ta nazwa taka podobna

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 14:45   #3288
Cheza01
Zadomowienie

Na stronie głównej Zapachu Domu pojawia się już migawka z kolekcją Q2, jednak po kliknięciu jeszcze nie jesteśmy przenoszeni na stronę z nowymi zapachami. Myślę, że w tym tygodniu się już pojawią

Moja wymianka:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280666

I'm swimming in the smoke
Of bridges I have burned
Cheza01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 15:35   #3289
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
widzialyscie TO
ktos probowal?
Wstyd,żeby takie rzeczy pokazywać i sprzedawać. Trzeba mieć tupet,żeby się tak łapać wszystkiego i jeszcze ludzi nabierać przy okazji. Nie wypróbuję nigdy tego,phi!

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Cheza01 Pokaż wiadomość
Na stronie głównej Zapachu Domu pojawia się już migawka z kolekcją Q2, jednak po kliknięciu jeszcze nie jesteśmy przenoszeni na stronę z nowymi zapachami. Myślę, że w tym tygodniu się już pojawią
Smakowicie wyglądają.Nie mogę się doczekać nowych wosków;bardzo chcę je wypróbować.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-08, 15:45   #3290
rumpleteazer
Zadomowienie

Cytat:
widzialyscie TO
ktos probowal?
Dżanke? Dżank? Świetna nazwa Pewie pachnie jak Domestos cytrynowy. Ciekawe czy ktoś się skusi na podróbę...
Stary 2013-04-08, 16:03   #3291
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Pokaż wiadomość
Dżanke? Dżank? Świetna nazwa Pewie pachnie jak Domestos cytrynowy. Ciekawe czy ktoś się skusi na podróbę...
Jeśli ktoś nie jest tak obeznany w temacie jak my,to na pewno kupi,bo cena kusi i to bardzo. Podróbki podróbkami,ale żeby robić to w sposób tak oczywisty trzeba mieć odwagę.

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Eeee... nie próbowałam i nie mam zamiaru Moim zdaniem to bezczelna podróbka A, widziałyście jeden z oferowanych tam zapachów: świeRZa bawełna

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

A mi właśnie listonosz przyniósł w końcu woski z UK, które zamówiłam za darmo w ramach rabatu od PayPal ... i dzień od razu stał się piękniejszy
A jutro spodziewaj się wosków ode mnie,może dotrą

Co zamawiałaś tym razem z ebay? Pochwal się

Stary 2013-04-08, 16:13   #3292
rumpleteazer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś nie jest tak obeznany w temacie jak my,to na pewno kupi,bo cena kusi i to bardzo. Podróbki podróbkami,ale żeby robić to w sposób tak oczywisty trzeba mieć odwagę.[COLOR="Silver"]
Jak ktoś jest obeznany z YC, to nie kupi. A jak ktoś się nie zna, to po co mu napis Dżanki Kendyl. Uważam, że twórca trochę nie przemyślał sprawy, mógł nazwać swój wytwór zupełnie inaczej, zmienić kształt.
Stary 2013-04-08, 16:33   #3293
MARIOLA131
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
Piękne zbiory U mnie skromniej ale też cieszy
Załącznik 5197342Załącznik 5197343

skąd takie cudne miseczki? cięcie z chirurgiczną precyzją
MARIOLA131 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-08, 16:43   #3294
little_redhead
Zadomowienie

Odp: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)

Byłam dzisiaj na miodowej: 3
Kupiłam siedem woskow - teraz testuję loves me, loves me not. Zastanawia mnie czemu troszkę dymi? Żaden inny wosk tak nie robił.
Zapach bardzo mi się spodobał już na sucho: ) jest intensywny, słodki, wiosenny. Trochę przywodzi na myśl kwiaciarnie (takie skojarzenia ma tż), mnie jeszcze nasuwa się do głowy obraz wiosennej łąki pełnej konwalii, rumianku i stokrotek cudowny wosk na dziś- w końcu czuć w powietrzu wiosnę: )

We dance round in a ring and suppose,
But the Secret sits in the middle and knows.

little_redhead jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 17:32   #3295
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
A jutro spodziewaj się wosków ode mnie,może dotrą

Co zamawiałaś tym razem z ebay? Pochwal się
Hyhy, będę czatować na listonosza A zamawiałam z angielskiego ebaya tym razem Żadne unikaty czy nowości, ale skoro miałam możliwość zamówić za kompletną darmochę to co mi tam Wzięłam:
-Grapevine & Oak,
-Red Velvet,
-Loves me, loves me not,
-Sugared Apple,
-Beach Flowers
-Spiced Orange
Muszę pochwalić sprzedawcę (yankeestorelimited) za wyśmienitą obsługę klienta Kontakt mailowy stały i błyskawiczny, w dodatku dziś potwierdzając otrzymanie zamówienia wspomniałam, że Spiced Orange miał delikatnie uszkodzone opakowanie (folia "rozpruła się" na jakichś 2cm), ale generalnie to żaden problem i podziękowałam za udaną transakcję. Reakcja momentalna - poprosili o wysłanie zdjęć na konkretny email, dostałam link do strony gdzie analizowane jest moje zgłoszenie, które po dosłownie kilkunastu minutach zostało rozpatrzone. Otrzymałam przeprosiny i informację, że niedługo wyślą nowy wosk. Piękne podejście do klienta, prawda?
Stary 2013-04-08, 17:40   #3296
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Hyhy, będę czatować na listonosza A zamawiałam z angielskiego ebaya tym razem Żadne unikaty czy nowości, ale skoro miałam możliwość zamówić za kompletną darmochę to co mi tam Wzięłam:
-Grapevine & Oak,
-Red Velvet,
-Loves me, loves me not,
-Sugared Apple,
-Beach Flowers
-Spiced Orange
Muszę pochwalić sprzedawcę (yankeestorelimited) za wyśmienitą obsługę klienta Kontakt mailowy stały i błyskawiczny, w dodatku dziś potwierdzając otrzymanie zamówienia wspomniałam, że Spiced Orange miał delikatnie uszkodzone opakowanie (folia "rozpruła się" na jakichś 2cm), ale generalnie to żaden problem i podziękowałam za udaną transakcję. Reakcja momentalna - poprosili o wysłanie zdjęć na konkretny email, dostałam link do strony gdzie analizowane jest moje zgłoszenie, które po dosłownie kilkunastu minutach zostało rozpatrzone. Otrzymałam przeprosiny i informację, że niedługo wyślą nowy wosk. Piękne podejście do klienta, prawda?
wow! podejscie do klienta super (ja sie bujam ze sprzedawca z all, bo dostalam przedmiot niezgodny z opisem, zalozylam spor i cisza )
Stary 2013-04-08, 18:09   #3297
Herself_and_i
Raczkowanie

Mia, Jagoda dziękuję za przybieżenie mi zapachu
Skoro praktycznie nie ma w nim herbatki i mało rumianku to go już nie chcę

U mnie dziś do południa vanilla cupcake. Ta sama ćwiarkta już czwarty dzień się paliła a nadal zapach czuć było w całym pokoju
Po południu sicilian lemon - tu niestety rozczarowanie. Prawie go nie czuć a jeśli już czuć to wydaje mi się strasznie chemiczny. Szkoda, bo na sucho pachniał cukierkami-puderkami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-08, 18:14   #3298
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Odp: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)

Wracam do Was znowu kupiłam dzisiaj 5wosków stacjonarnie

Stary 2013-04-08, 18:15   #3299
Herself_and_i
Raczkowanie

Dot.: Odp: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Wracam do Was znowu kupiłam dzisiaj 5wosków stacjonarnie

pochwal się co kupiłaś, bo szykuję listę na jutrzejsze woskowe zakupy
Stary 2013-04-08, 18:21   #3300
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez Herself_and_i Pokaż wiadomość
pochwal się co kupiłaś, bo szykuję listę na jutrzejsze woskowe zakupy
Vanilia cupcake, sweet strawberry, black coconut (nie lubie kokosa ale ten ładnie pachnie), pink sands i wild passion fruit

Do zakupów dostałam 3ulotki z rabatem -20zł od 120zł i w ogóle Panie przemiłe aż chce się wracać

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości