Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-10, 10:07   #2431
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
axell za dużo stresów na Ciebie spadło... A co do brzucha, może skonsultuj z ginem??

co do cesarek wiadome-chciałabym urodzić sn , ale jakby się coś działo, to bez gadania bym się zgodziła na cc Ja to raczej nawet bardziej się boję cc

Co do puchnięcia to ja na razie nie puchnę... No chyba , że z wieczora delikatniutko, ale obrączkę, zaręczynowy spokojnie jeszcze nosze
nie mam jak..w pon wizyta..

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Przyjedź do mnie... Ja siedzę sama i zaulona jak debil

A masz nospę?
nie mam..
troche daleko :P
Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
to zależy od organizmu.
vil i tak bardzo szybko wstała po cc.
znam dziewczyny, które po sn nie mogły się ruszyć przez 2 doby.
ło matko nie slyszalam

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:08   #2432
angie83
Raczkowanie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
hej
Dziewczyny, kupujecie osłonki sylikonowe na piersi ?
Kupiłam z canpola S, ale jakieś takie wielkie...Położna mi zasugerowała zakup, z racji że mam dość małe brodawki.
Stary 2013-04-10, 10:10   #2433
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Co do cc to kiedyś był program w TV, że modelki czy gwiazdy życzą sobie cc w 8 miesiącu, żeby brzuch im za duży nie urósł i mogły szybciej schudnąć

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
ło matko nie slyszalam
Ja leżałam na sali po pierwszym porodzie z taką dziewczyną.
Zszyli ją po sn i popękała przy próbie wstawania i była szyta ponownie. Nie mogła się ruszać-masakra
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:10   #2434
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie trochę śmieszy to parcie na cc niektórych bo się boją sn tak baardzo a jeszcze nie rodziły
Przecież cc to nie są wakacje pod palmą i też jest ból...
Ja dlatego zostawiam decyzję mojej gin. Ufam jej i wiem że zrobi co w jej mocy żebyśmy z małym wyszli z tej imprezy cali i zdrowi.
No i ona przede wszystkim nie jest też anty cc jak niektórzy lekarze.
"Zesraj się a masz rodzić sn" też mnie nie przekonuje a znam takich ginekologów...
srac to akurat wszystkie mozemy dla mnie lekarz tez powinien byc "otwarty" na wszelkie opcje. w bielsku jest swietna lekarka, ale to bardzo wierzaca osoba, w poczekalni gra radio katolickie itd. i gdy podczas wizyty dziewczyna napomknie o tabletkach anty to slyszy "oj chyba musimy sie pozegnac" troche to dla mnie dziwne. oczywiscie kazdy ma prawo do swoich przekonan i pogladu na swiat, zycie...ale jakos mi to tak jedno z drugim nie uklada sie w calosc :P
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:11   #2435
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:

nie mam..
troche daleko :P
AAA tam, wysyłam miotłę :
Stary 2013-04-10, 10:11   #2436
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
srac to akurat wszystkie mozemy dla mnie lekarz tez powinien byc "otwarty" na wszelkie opcje. w bielsku jest swietna lekarka, ale to bardzo wierzaca osoba, w poczekalni gra radio katolickie itd. i gdy podczas wizyty dziewczyna napomknie o tabletkach anty to slyszy "oj chyba musimy sie pozegnac" troche to dla mnie dziwne. oczywiscie kazdy ma prawo do swoich przekonan i pogladu na swiat, zycie...ale jakos mi to tak jedno z drugim nie uklada sie w calosc :P
A to fakt
Chyba zawody pomyliła
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:14   #2437
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
ja to zawsze komentuje w ten sposob: lekarz nie moze kierowac sie religia i zabraniac tabletek anty
to jakby na kasie w biedrze siedziala wegetarianka i nie sprzedawala ci miesa bo to ble
nosz bez jaj...

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
pode mną to się zarwie

ZUZIAK 7.05.2013

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 10:20   #2438
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Byłam odebrać wypis ze szpitala i kartę ciąży bo zapomniałam.
I kurcze niby wsio o bo łożysko jest dalej w stopniu 0 :szok:
Ale ilość wód płodowych wynosi 8 ;/ A norma jest od 5 do 20. Napisane jest, że ilość prawidłowa, ale mimo wszystko to mało ;/

A no i w piątek jak leżałam przyjęli kobitkę do rodzenia, odchodziły jej już wody.
W poniedziałek już miała rozwarcie na 2,5 cm, dziś wchodzę na oddział a ona dalej w dwupaku

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:21   #2439
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
hej
witam sie porannie

http://annaroznicka.com/blog/2013/na...odu/#more-5317

dopadła mnie niemoc,gigantyczny dół i nie wiem co dalej
wczora weczorem przypomniałam sobie,że musze za mieszkanie zapłacc
no i napisalam do wlasciciela wieczorem sms, nie dzwonilam bo 21 byla czy da rade przelozyc na 12go (2dni pozniej,jak ostatnio bo nie chciao mu se 10go przyjezdzac) i co odpisal?
ze on dzis przyjdzie pogadac,bo to nie sprawa sms..a ja sie przejmuje ze po moich wrzaskach z tz ktoś mu powiedzial i jest zly

mala wieczorem szalala straaasznie,a brzuch boli jak na okres nie pomaga melisa ni nic...
co to ma byc.. ja mam dosc..
Na pewno dasz radę mu wytłumaczyć te krzyki jakby co - ciąża to w końcu okoliczność łagodząca, człowiek bardziej nerwowy jest

Cytat:
To chyba dupcia a nie stópki więc możesz poklepać, żeby się przesunęła

Co do cc to kiedyś był program w TV, że modelki czy gwiazdy życzą sobie cc w 8 miesiącu, żeby brzuch im za duży nie urósł i mogły szybciej schudnąć
Powinno być zakazane. CC na życzenie to jeszcze jestem w stanie zrozumieć przy donoszonej ciaży, ale takiego egoizmu to juz nie
Kamciatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:23   #2440
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
Na pewno dasz radę mu wytłumaczyć te krzyki jakby co - ciąża to w końcu okoliczność łagodząca, człowiek bardziej nerwowy jest

Powinno być zakazane. CC na życzenie to jeszcze jestem w stanie zrozumieć przy donoszonej ciaży, ale takiego egoizmu to juz nie
tylko nie wiem czy to o to chodzi
eeh..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-10, 10:26   #2441
Atena564
Zadomowienie

Axella dużo stresu miałąś ostatnio i ztąd może ten ból brzucha...jak nieprzechodzi to moze zadzwoń do gina?? i daj znać co jak rozmowa z właśccielem mieszkania, a co do twojej kłótni z tż to możliwe że któryś z sasiadów coś powiedział właścicielowi ale niestresuj się na zapas przecież możesz mu wytłumaczyć ze poprostu to była kłótnia i tak już wiecej niebedzie.
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:26   #2442
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
ja niepuchne, obrączka na palcu jak mi spadywałą to spada nadal, wiec zazwyczaj musze ja nosić na środkowym palcu
jedyne co mi przeszkadza z dnia na dzien coraz gorzej to ucisk pod piersiami, mała wypina tam sowje stópki podejrzewam pod zebra, siedzieć niemoge prawie woóle a o jeździe w aucie w dlasza droge niema mowy bo z bólu niewytrzymuje, ostatnio leże prawie całe dnie
mam bardzo podobnie - obrączka mi spada, a żebra po prawej stronie bolą przy dłuższym siedzeniu. ale to zwłaszcza przed komputerem, bo w samochodzie dotychczas mi nie doskwierały.
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:28   #2443
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem, tak kiedyś czytałam oporodach. Podobno to tak działa, że bliższa wieź jest z dzieckiem urodzonym naturalnie. Może to zależy od matki, nie wiem.
pewnie napisal to jakis zagorzaly przeciwnik cesarek wedlug mnie wiez to sie dopiero buduje. znam rodzine adopcyjna, ktora swiata nie widzi poza swoja corka a tatus jest dumny jak paw, gdy uslyszy tekst, ze mala jest "taka podobna do taty" nie wierze, ze sposob przyjscia dziecka na swiat moze miec az takie znaczenie...przeciez wszystkie tak samo mocno czekamy przez 9 miesiecy na swojego malucha.
Stary 2013-04-10, 10:29   #2444
Tity
Zakorzenienie

vil i tak jesteś dzielna, że wstałaś pierwszego dnia i się umyłaś. U nas się wstaje po 24h i nie dałam rady się umyć pierwszego dnia. Ból był bardzo piekący. Najgorszy jest pierwszy tydzień, później też boli, ale już jest się bardziej mobilnym W sumie to mnie przez miesiąc brzuch bolał. Na spacerach czułam jak mnie spodnie uwierają, ale wszystko przeszło Oby Tobie szybciej

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość

Przedwczoraj wieczorem położyłam się, żeby Was podczytać, mąż z małym brali prysznic, nagle huk w łazience, mąż krzyczy "dzwoń po pomoc" NIm dobiegłam to byłam biała jak ściana. Mały rozciął brodę Pierwszy raz krew u dzecka. Myślałam, że zemdleję. Na szczęście okazało się nie takie duże to rozcięcie, mąż chciał jechać zszywać, ja się nie zgodziłam i dobrze, bo ładnie się goi, a ile stresu bym dziecku zafundowała dodatkowo.
W nocy przez 2 godziny miałam skurcze co 10 min. regularne jak w zegarku, ale nie jakieś mocno bolęce, trochę się wystraszyłam, ale tak liczyłam, że to raczej nie to. Potem usnęłam i przeszło.

Wczoraj na USG byłam. "mały nie taki mały" lekarz powiedział Waży 3,5kg i podobno ma dużo włosów Przepływy, wody i cała reszta ok.
Szyjka miękka i skrócona także strach się bać
Skurcze mnie łapią, ale czekam na te właściwe.
A z tym paciorem to mój gin ma jakieś dziwne podejście. Mówi, że są o wiele groźniejsze bakterie i o tym się nie mówi, a panikę sieją z tym paciorem. No ale antybiotyk wiadomo dostanę.
Współczuję akcji z synkiem...i brawo za wagę i włosy drugiego

Cytat:
Strach jest większy niż za pierwszym razem, ale to pewnie przez to, że wiem co mnie czeka
No ja się też nie boję specjalnie pojawienia się maleństwa jak za pierwszym razem, tylko opieki w bólach znowu, ale jakoś damy radę

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość

muszę się zabrac za porządki i wicie gniazda ..ale jakoś nie mogę ruszyc się..
U mnie chyba już mąż będzie musiał zabrać się za wicie Nie no trochę mu pomogę, bo jak mu powiem, żeby ciuszki na wyjście dla Julka znalazł to się popłacze JEszcze nic nie poprane, nie poskładane...nawet miejsca nie zrobiłam.
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
A wiecie w ogóle, że mój Mąż jest nie do zreformowania! Lekarz kazał mi ostatnio więcej odpoczywać i się nie forsować. I wiecie co to znaczy wg mojego Męża... Nie, że nie powinnam stać przy zmywaniu naczyń, robić mu amu, rozwieszać pranie, chować Jego łachy itp... Wg Niego oznacza to, że mam się po mieście nie szlajać i siedzieć w domu, ale już w tym domu to mogę zaiwaniać Facet...
Mojemu napisali kiedyś na karteczce, że mam leżeć

Cytat:
Na pewno kupię. PRzy pierwszym dziecku przydały się i karmiłam przez rok przez kapturek...jak zęby dziecku wyszły to dopiero zaczęło bez problemu ssać.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:29   #2445
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
ja to zawsze komentuje w ten sposob: lekarz nie moze kierowac sie religia i zabraniac tabletek anty
to jakby na kasie w biedrze siedziala wegetarianka i nie sprzedawala ci miesa bo to ble
nosz bez jaj...

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

pode mną to się zarwie
No właśnie, a co mu do tego. lEPSZE tabletki niż niechciane dzieci. Chociaż tabletek nie chciałabym brać.

To wysyłam moją super nie zniszczalną dla koieto-słoni
Stary 2013-04-10, 10:31   #2446
Atena564
Zadomowienie

Dzwonił facet,że wysyła dziś łóżeczko i materac a drugi sprzedawca z all napisał wiadomość ,ze musze wybrać inny wzór pościli bo ten co chce to go niema-->no trudno, wziełam inny

Loney chciałaś linka do pościli któa kupiłam wiec masz :
http://allegro.pl/piekna-posciel-dla...138992979.html

u tego sprzedwacy jeszcze prześcierqadła wziełam i rozek usztywniany i pieluchy flanelowe kolorowe

a tu drugi sprzedawca gdzie biore 5 elemntowa pościel:
http://allegro.pl/5el-posciel-do-loz...133432026.html

i może kocyk przy okazji zamówie u niego, bo narazie mam tylko taki mały, cienki polarkowy kocyk
Stary 2013-04-10, 10:31   #2447
justyna_g4
Zakorzenienie

My już po usg. Z małą wszytsko ok. Termin nam wyszedł na 12 czerwca wiec różnica tylko dwóch dni także gin stwierdziła, że idealnie rośnie. Z opisu wynika, że łożysko I. Mała waży 1610 g. Przepływy prawidłowe.
Pokazałam jej wyniki bo hemoglobina mi spadła, ale na razie kazała jeść buraki i wątróbkę nie dała tabletek.

A jak tam nasze mamusie w szpitalu??

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:34   #2448
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem rekonwalescencja po cc jest milion razy gorsza niż po sn..
nawet tak jak Vil teraz pisze-ani sie podniesc ani nic..
to tez nie do konca tak, bo jesli pekniesz, natna Cie, szwy zaczna sie rozchodzic...to tez sa problemy tez zawsze myslalam, ze po cesarce to dramat, ale jak patrze na swoja sasiadke, ktora tydzien po cesarce przyszla do mnie i do domu do malutkiej biegla PO SCHODACH zamiast winda to troche zmienila sie moja teoria. wszystko zalezy od organizmu. to jak z wyrywaniem osemek jednemu wyrwa dwie naraz i nastepnego dnia usmiecha sie i idzie do pracy, a inny musi lykac prochy i tydzien umiera

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
plastyka brzucha bezpośrednio po cc.... diabli chyba cię wyobraźnia poniesła
hehe, pewnie tak.
ale nie zdziwilabym sie, gdyby te gwiazdeczki wygladajace tydzien po porodzie jak po pobycie w spa nie organizuja sobie jakis takich laczonych pakietow
Stary 2013-04-10, 10:34   #2449
ada32
Wtajemniczenie

zdenerwowałam się

nie wiem o co chodzi??

jakiś mężczyzna w starszym wieku(może ktoś ze zlecenia) robił zdjęcia mojej posesji z kazdej strony..ale z ukrycia z lampą błyskową ale raczej komórką..
nie zdążyłam wyjśc bo byłam w piżamie..dzxiwne..po co?? co Ja zrobiłam?? a może ktoś mnie straszy?? a może ??

potem szybkim krokiem odszedł ...

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 10:34   #2450
xal
Zakorzenienie

Cytat:
to tez nie do konca tak, bo jesli pekniesz, natna Cie, szwy zaczna sie rozchodzic...to tez sa problemy tez zawsze myslalam, ze po cesarce to dramat, ale jak patrze na swoja sasiadke, ktora tydzien po cesarce przyszla do mnie i do domu do malutkiej biegla PO SCHODACH zamiast winda to troche zmienila sie moja teoria. wszystko zalezy od organizmu. to jak z wyrywaniem osemek jednemu wyrwa dwie naraz i nastepnego dnia usmiecha sie i idzie do pracy, a inny musi lykac prochy i tydzien umiera
U tej samej osoby może być za każdym razem inaczej, pierwsza ósemka to luzik, a druga ... masakra, męczarnia i długo bolało.
Tak samo każda operacja i cc może wyjść inaczej.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:34   #2451
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
mam bardzo podobnie - obrączka mi spada, a żebra po prawej stronie bolą przy dłuższym siedzeniu. ale to zwłaszcza przed komputerem, bo w samochodzie dotychczas mi nie doskwierały.
no ja w aucie to już hardkorowo się czuje, boli okropnie, niekieruje już bo bym niewytrzymała za kierownica siedze z boku, a raczej prawie leże, bo fotel sobie opuściłam bo na prosto niemam opcji bym siedziała taki ucisk mam przez macice i mała
Stary 2013-04-10, 10:35   #2452
Katate
Raczkowanie

Cytat:
to zależy od organizmu.
vil i tak bardzo szybko wstała po cc.
znam dziewczyny, które po sn nie mogły się ruszyć przez 2 doby.
Ja tak miałam. Sam poród był w miarę, ale potem zrobił się krwiak. Musieli go ewakuować, miałam zabieg, który trwał dłużej niż cesarka, straciłam mase krwi i generalnie laski po cc mi pomagały bo one szybciej ode mnie doszły do siebie. I to te co miały cc kilka godzin po mnie.
NIe ma na nic gwarancji.

Ja też wychodzę z założenia, że jeśli chodzi o poród to niewiele można sobie zaplanować. I irytuje mnie takie gadanie, że sn to jest super a cc to do dupy lub na odwrót. I tak na to wpływu nie mamy. NO chyba, że sobie cc na życzenie zafundujemy ale to już inna kwestia.
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:35   #2453
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Ja leżałam na sali po pierwszym porodzie z taką dziewczyną.
Zszyli ją po sn i popękała przy próbie wstawania i była szyta ponownie. Nie mogła się ruszać-masakra
mama mateuszka napisala mi juz po kilku dniach pobytu w domu, ze odwiedzila ja polozna i u malego wszystko ok, ale jej sie troche szwy rozchodza i nie wiadomo czy nie bedzie trzeba poprawiac takze roznie to jest...
Stary 2013-04-10, 10:36   #2454
kalka
Zadomowienie

Cytat:
No niby tak, ale można uniknąć tego cięcia. Ech, sama już nie wiem. Ale jakoś mi się wydaje,że lepszy kontakt z dzieckiem po SN, a cesarka to tak PYK i już masz to dziecko.Niby SN boli, ale chyba bardziej to przywiązuje do dziecka Po csarce nawet mu nie wygarniesz: "To ja cię urodziłam!"
Ale że niby co? Moje dziecko w dowodzie będzie miało rubrykę:
Data wyciągnięcia z brzucha zamiast data urodzenia???
CC to też poród, nie generalizujmy i cała ciąża to poświęcenie.

Cytat:
hej

Po cc dostajesz kroplówki i głodu nie czuć ja umieram jak jestem jakies 3-4 h bez jedzenia. Zaczynam się trząść

Ja nie kupuję, ewentualnie kupię w międzyczasie.

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:36   #2455
xal
Zakorzenienie

Cytat:
zdenerwowałam się

nie wiem o co chodzi??

jakiś mężczyzna w starszym wieku(może ktoś ze zlecenia) robił zdjęcia mojej posesji z kazdej strony..ale z ukrycia z lampą błyskową ale raczej komórką..
nie zdążyłam wyjśc bo byłam w piżamie..dzxiwne..po co?? co Ja zrobiłam?? a może ktoś mnie straszy?? a może ??

Może się mu coś spodobało w ogródku albo w domu i robił, żeby takie samo podobne u siebie zrobić?

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:38   #2456
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
zdenerwowałam się

nie wiem o co chodzi??

moze to paparazii i zoabczymy cię w gazecie kolorowej lub na portalu plotkarskim a tak serio to dziwna sprawa po co mu te zdjeica???

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

My już po usg. Z małą wszytsko ok. Termin nam wyszedł na 12 czerwca wiec różnica tylko dwóch dni także gin stwierdziła, że idealnie rośnie. Z opisu wynika, że łożysko I. Mała waży 1610 g. Przepływy prawidłowe.
Pokazałam jej wyniki bo hemoglobina mi spadła, ale na razie kazała jeść buraki i wątróbkę nie dała tabletek.

?
za wizyte i ze wszystko ok
Stary 2013-04-10, 10:38   #2457
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
zdenerwowałam się

nie wiem o co chodzi??

Cytat:
Może się mu coś spodobało w ogródku albo w domu i robił, żeby takie samo podobne u siebie zrobić?
dokladnie o tym samym pomyslalam,ze cos mu sie podoba i chce pokazac komus fotki :P

ZUZIAK 7.05.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 10:40   #2458
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
zdenerwowałam się

nie wiem o co chodzi??

xal może mieć rację, że po prostu dom mu się spodobał.
My też mieliśmy kilka takich przypadków, że przyjeżdżali robili zdjęcia - okazywało się, że podoba im się i ze 3-4 razy był ktoś się pytać czy może dom zobaczyć w środku bo mu się podoba z zewnątrz.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:40   #2459
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Przedwczoraj wieczorem położyłam się, żeby Was podczytać, mąż z małym brali prysznic, nagle huk w łazience, mąż krzyczy "dzwoń po pomoc" NIm dobiegłam to byłam biała jak ściana. Mały rozciął brodę Pierwszy raz krew u dzecka. Myślałam, że zemdleję. Na szczęście okazało się nie takie duże to rozcięcie, mąż chciał jechać zszywać, ja się nie zgodziłam i dobrze, bo ładnie się goi, a ile stresu bym dziecku zafundowała dodatkowo.
W nocy przez 2 godziny miałam skurcze co 10 min. regularne jak w zegarku, ale nie jakieś mocno bolęce, trochę się wystraszyłam, ale tak liczyłam, że to raczej nie to. Potem usnęłam i przeszło.

Wczoraj na USG byłam. "mały nie taki mały" lekarz powiedział Waży 3,5kg i podobno ma dużo włosów Przepływy, wody i cała reszta ok.
Szyjka miękka i skrócona także strach się bać
Skurcze mnie łapią, ale czekam na te właściwe.
A z tym paciorem to mój gin ma jakieś dziwne podejście. Mówi, że są o wiele groźniejsze bakterie i o tym się nie mówi, a panikę sieją z tym paciorem. No ale antybiotyk wiadomo dostanę.
no to chyba już powoli powinnaś się szykować mały juz ma ładną wagę
Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
A my się witamy w 35 tc, to już tuż tuż, coraz bliżej rano zauważyłam dużo, bezbarwnego, ciągnącego śluzu - czyżby czop na raty zaczął odchodzić? hmm wizyta 22 dopiero, mam nadzieję że usłyszę że powoli się zaczyna
możliwe, mówią że może zacząć odchodzić nawet 2-3 tyg przed porodem
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:40   #2460
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
taką miotłe harrego poterra jej podeślij:
http://archiwumallegro.com.pl/harry+...282829816.html

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości