|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zwlaszcza, ze nie mam kompletnie kiedy napisac licencjatu. Poza tym nie wiem jak zdam 3 egzminy ![]() Cytat:
Cytat:
Jakby to on mial go karmic to z pewnoscia maly jeszcze rzadziej by jadl! Cytat:
![]() ![]() Moj ma 2 pary spodni na krzyz i z 6-7 koszulek ![]() A jak sie chce odwalic to wyciaga swoja niezawodna koszule (ladna, ale za kazdym razem ja ubiera jak chce ladnie wygladac ![]() A jesli chodzi o zakupy to jest tragedia - w wybieraniu jest gorszy niz ja, kiedys potrafil pol dnia spedzic w galerii i nic nie kupic ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() jestem lniem, nie chcialo mi się dzisiaj iść na spacer i wyjechałam tylko z młodym do ogrodu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u nas temperatura podobna była (choć teraz pewnie cieplej) i młody ma body z długim i bluzę; teraz go flanelką jeszcze przykryłam, bo wiatr jakiś zimny się zerwał
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Z tymi poduchami w majtach, to serio mowie.
Nawet kiedys mialam taka akcje w sklepie z bielizna, ze mnie licealistka w posladek klepnela. Kolezanki ja wypchnely, zeby sprawdzila czy to moje, czy wypchane... |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choc u nas od jedzenia do inhalacji troche czasu musi uplynac - po jedzeniu zwykle dlugo nie marudzi, wiec mama korzysta i idzie cos upichcic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ostatnio stwierdziłam że mam to gdzieś i się nie będę spinać, i od tamtej pory wszystko gładko idzie trzeba trochę się od tego zdystansować i uporządkować w głowie i od razu lepiej. A Ty na pewno dasz sobie radę, bo kto jak nie Ty ?! ![]() Cytat:
![]() Byłam wczoraj w weekend na uczlni, miałam 2 egzaminy z jednego mam 4 choć praktycznie się nie uczyłam, mam takie szczęście ostatnio w tej szkole że szok ![]() Wczoraj po szkole poszłam z koleżankami na piwo tzn ja na soczek one na piwo i powiem Wam , że strasznie mi czegoś takiego brakowało . W końcu po wielu miesiącach siedzienia w domu wyszłam gdzieś ze znajomymi . Aczkolwiek myślami byłam ciągle z Blanką, nie umiałam się do końca zrelaksować bo strasznie tęskniłam . Dziewczyny na tym spotkaniu uświadomiły mi pewną rzecz - straciłam poczucie swojej tożsamości trochę. Już nie myśle o sobie, o swoich przyjemnościach tylko ciągle żyje życiem Blanki i nic innego się nie liczy. Trochę to u mnie podlatuje już pod patologię i musze to zmienić bo okaże się za kilka lat że będę nadopiekuńcza mamusią trzymającą dziecko pod kloszem a swojego życia nie będę mieć wcale. Mąż też jest tego zdania i nakrzyczał mnie trochę że ciągle do niego dzwonie, instruuje go jak ma się zajmować małą i że nie mam do niego zaufania. Wręcz wypychał mnie wczoraj na to spotkanie i chwałą mu za to ![]() Muszę się ogarnąć. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
cos czuje ze jak mąż wróci z pracy to nastanie sądny dzien, bo jestem bliska spakowania siebie i małego i odwiedzenia rodziców na bardzo długi czas
MAM DOSYC TEJ PO.......NEJ BABY!!!!!!!!!!! ![]() przylazła jak dawałam małemu syropy to mi go qrwa rozbawiała jak połykał, połowe wypluł, nie wspomne o tym, że wymiętosiła w łapach jego GRYZAK po czym zapytała- to on sobie to gryzie? nie qrwa, do dupy wkłada ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 | |||||||||
Zakorzenienie
|
My już po obiadku i odpoczywamy. Byliśmy u pediatry. Powiedziała że nic złego się nie dzieje. Przepisała flegamine baby, Bactrim. I jakieś uczulenie jej się na brzuszku zrobiło, takie suche czerwone plamy :/ nie wiadomo z czego to i mamy smarowac maścią Locoid... ehhh ciągle coś....
![]() ![]() Trochę Was nadrobiłam Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale widzę że to bardzo popularne zjawisko wśród naszych Tżtów ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-22 o 15:12 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
SILVER, NAWIJKO- teraz juz ma byc tylko lepiej
![]() MENEQ- rozwaliłas mnie na pośladki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-22 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja, takie spotkania raz na jakis czas to super sprawa ![]() Podejrzewam, ze wiekszosc z nas teraz nie mysli o wlasnych przyjemnosciach... Zwlaszcza mamy kp. Tez bym chciala czasem gdzies wyjsc, ale zaraz mam poczucie winy, ze maly dostanie mm w tym czasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3196 |
Zakorzenienie
|
Sylwia
![]() ![]() Masakra, dzisiaj zakładam szpilki bo moja mama ma urodziny i jedziemy do niej a chcę wyglądać jak lachon ![]() ![]() ![]() ![]() Silver, zrobię blond, z tym nie mam akurat problemu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- właśnie odkryłam mega zmarszczki, aaaaaaaaaaa ![]()
#3197 | |
Zakorzenienie
|
Marsi - mąż się spisał na medal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
Raczej wydaje mi się że lepiej Ci bez grzywki. Jakoś nie umiem sobie Ciebie z prostą grzywką wyobrazić ![]() Taka grzywka na bok to tak ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-22 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-04-22 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Zakorzenienie
|
antoinette witamy po dłuuuuugiej przerwie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3200 |
Zakorzenienie
|
w ramach wkraczania w świat poporodowego seksu znalazłam cos dla siebie
![]() http://allegro.pl/sexy-urocza-ponetn...167656247.html Lenova, masz rację, dziecko jest najwazniejsze ale kobieta to nie tylko matka ale wlasnie KOBIETA, mam zamiar zadbac tez o swoje potrzeby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Zakorzenienie
|
antoinette, widzę że Ty z Częstochowy. A znasz Żarki Letnisko?? Byłaś tam kiedyś?? Koło Myszkowa, niedaleko Częstochowy. Jura krakowsko częstochowska
![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-22 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- i jeszcze to mi sie podoba http://allegro.pl/obsessive-madame-h...128284151.html no i mam dylemata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-04-22 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Lenova: ohhh jak ja dobrze cię rozumiem.. wczoraj mama wzięła Amelcie na spacer to mi nawet przeszło przez myśl żeby z nią pójść może? Ledwo się powstrzymalam.
Owszem, fajnie wyjść na trochę ale moje myśli nadal w domu, też dzwonię, pytam, nadzoruję...(martwię się zawsze że np jedzenia braknie bo odciagnęłam za mało) Mam taki silny instynkt opiekuńczy że szok. Z tz nie mam problemu, to super tata..ale poza tym...uh. Także nigdy nie jest to luz na 100%. Poza tym rasowy ze mnie prokrastynator : ZANIM będę mogła zacząć się uczyć to musi być ogarniete wszystko inne, porządek np, obiad, itp itd.. bo nie skupię się w bałaganie np:/ a to już nienormalne trochę..i potem sie okazuje że doba za krótka... PYTANIE ODNOŚNIE STUDIÓW: robiłaś może opinię testu NEO-FFI? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Zakorzenienie
|
prosze o podpowiedz bo sie zastanawiam co zrobic: czy kupic rampersy uzywki ale dobrej firmy czy nowe ale nie wiadomo skąd.... cena porównywalna
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chodzilo mi o to, ze od razu po jedzeniu bede robic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() do Poraja też jeżdżę ![]() ![]() W lipcu znów tam jedziemy ![]() ![]()
![]() |
#3209 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, o takie, jak w załączniku.
Mam nadzieję, że wygram aukcję, już od dawna się na takie czaję. ![]() TŻ przywiózł mi kebab. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zakorzenienie
|
Tata przyszedł z pracy i co? Pietraszko się rozgadał, a do mnie do foch
![]() ![]() Dziewczyny (Black? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.