|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() też tak ostatnio zrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Mitabe, Szaja
![]() muszę zrobić wszysto by laktacje utrzymać przynajmniej do jesieni a cała reszta jakoś będzie w tym tygodniu idę jeszcze do lekarza, niech mi powie jakie mleko wybrać, na razie chciałabym tylko jedno karmienie wprowadzić sztuczny ale może faktycznie zamiast butelki może kaszkę lepiej będzie podać łyżeczką ![]() idziemy zaraz na usg bioderek- proszę o kciuki, za pierwszym razem wszystko było ok, mam nadzieję,że nic się nie zmieniło acha wczoraj TZ przeszedł sam siebie, poza prezentem dostałam jeszcze od niego płytę i zabrał mnie do rynku na romantyczną kolację a potem kupil mi jeszcze bukiet kwiatow ![]() jak ja nie cierpię zarostu ![]() kłócimy się o to bo to dla mnie coś okropnego, jak on się nie goli to ja mówię,że też zapuszczam pachy, cipkę, nogi- działa a ostatio drażnił się z Leosiem i podrapał zarostem małego- tak się bidulek rozpłakał,że aż mu się głupio zrobiło Cytat:
![]() ostatnio kupiłam w rossmanie chusteczki dzidziuś w promocji w 5-paku, bardzo fajne są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1 - że będzie bolało 2 - że zajdę w ciążę, bo w gumie nie lubimy a do lekarza po ewentualne tabsy dopiero 30 kwietnia idę 3 - że pęknę a poza tym mam wstrętny brzuch i nogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
o matko obraz na monitorze wyswietla mi sie odwrotnie..jak to odkrecic?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
czesc kobietki, sory ze z rana bede bluzgac ale mam takie cisnienie, że albo wyżyje sie tutaj albo zaczne tłuc czyms w sciane- głowy mi szkoda, serwisu obiadowego tez, wiec tylko Wy mi zostajecie
![]() p.i.e.p.r.z.o.n.a tesciówa doprowadzi mnie do szału, sytuacja wyglądała tak: młody niedawno wstał, zjadl, pozarl syropki i siedział w bujaku pod kocykiem znecając sie nad gryzkakiem. Ja poszłam do łazienki wsadzic pranie, słysze ze tesciowa idzie na góre a ta p.i.z.d.a wywleka małego z kocyka i w cienkich spiozkach znosi na dół ![]() ![]() pomijam fakt, ze kilka razy byłó mówione, że ma nie palis w domu a jak pali to niech sie zamyka w kuchni i otwiera okno, ale sie mówi jak do ułoma ![]() ![]() ![]() ja sie nie odezwałam, ale zadzwoniłam do meża (w pracy jest), powiedziałam co i jak, że jak tego nie załatwi wreszcie to raz an zawsze zabronie zabierania małego na dół ![]() nie bedzie mi sie torba małym rządziła i zabierała go sobie bez pytania, jeszcze w taki smród ![]() no, to jak sie wyżaliłam, to może uda mi sie cos zjesc |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomijam już to że go chorego przy otwartym oknie nieokrytego wyniosła ale jak ona może go ot tak sobie przyjść i zabrać bez pytania ![]() ![]() marsi ![]() Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-04-22 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marsi mega wielkie kciuki za bioderka, musi być dobrze! Nancy - musisz się przełamać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ILLUSION, ja juz nieraz sie z nią scinałam, i to ostro, na noże walka szła można powiedziec. Staram sie uniknąc kolejnej awantury ale doprowadzi do tego, ze zabronie jej kontaktów z małym mimo, ze w jednym domu mieszkają ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Wtajemniczenie
|
hej Mamusie
![]() ![]()
#3132 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kciuki za bioderka! Ja tez lubie dzidziusiowe chusteczki ![]() Moj sobie ubzdural, ze w takim 3-4dniowym zazdroscie mesko wyglada ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ich to bawi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
Illusion, nie wiem, czasami po prostu nie ogarniam mieszkania tutaj i placze w poduszke, ze było to moim najwiekszym bledem w zyciu zgodzic sie na to
![]() no nic, mały usnął, ide pranie rozwiesic ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
Mojemu też się zdarza
![]() ![]() Antoinette-myślałam ostatnio o tobie. Gdzie byłaś jak cię nie było? ![]()
#3138 |
Lurker ;)
|
Sylwia moj tak samo
![]() ![]() ![]() Dziewczyny chyba troche schizuje od siedzenia w domu i tluszczu na ciele :/ przegladam znajomych na fejsie TZa i jak widze ladna dupe to juz mnie kur ![]() ![]() ![]() ![]()
#3139 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niewiem co my zrobimy.....ale nie wyobrazam sobie jej zostawiać.... Cytat:
![]() W ogóle każde chusteczki maja cos innego dobrego, np nivea fajanie sie wyciągaja bo ZAWSZE pojedynczo ale są za suche... nowe dady fajnie pachną ale takie szorstkawe jakby:/ musze tych innych huggiesow spróbowac [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40424878]A huggiesy się rwą. Nigdy więcej nie kupię.[/QUOTE] o taak te newborn są straszne ale rewelacyjnie się nimi kurz ściera. Też mi sie targały Cytat:
![]() Cytat:
Ja chyba też zaniosę bo zaś mi zaczyna robiś śluzowate kupy... a nabiału to praktycznie w ogóle Cytat:
Cytat:
![]() Ja lubię mojego brodatego, tylko jemu akurat pasuje bo ma taka urode i mega ciemny ma ten zarost ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() haha no moj też.... ogólnie na punkcie mojej du.py ma fisia ja nie wiem ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-04-22 o 10:38 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
Idę ten ☠☠☠☠☠☠☠nik (czyt.pokój) ogarnąć bo sterta ciuchów wszędzie leży. Ciągle sprzątam i ciągle jest syf
![]()
#3141 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zamówiliśmy taką nakładkę na xboxa kinecta bo chcę ćwiczyć treningi z Nike (trener Ci mówi co masz robić, jak i koryguje złe postawy i błędy w ćwiczeniach) ale mamy za mały pokój, i ta nakładka umożliwia kamerze złapanie mnie bliżej TV ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A mój TŻ ma chyba zerowe libido. A to dziwne bo z niego chłop z krwi i kości taki silny, odważny czasem agresywny nawet. Więc nie wiem ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
kuuuurde, od 1,5godz usypiam małego bo po flavamedzie go kaszle niesamowicie i co przysnie to go ten kaszel budzi
![]() nic nie zrobiłam, zdązyłam tylko zupę nastawic ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- toscie mnie dziewczyny uspokoiły, bo już myslałam, ze tylko mój małzon jest taki zboczuch ![]() ![]() usnął, ufffff- daj Boziu, zeby pospał chociaz godzinke ![]() ![]() ![]() Bokeh, ja nie wiem co im w tych dup.ach pasuje, bo moja cała w rozstępach a ten sie do niej bez mała modli ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- no i sie obudził ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój dokłanie to samo robi, załamka ![]() ![]() ![]() zresztą jak jestem w kuchni tyłem to też, ile razy uderzyłam tą nieszczęsną blizną o blat przez niego .. dostałam okres ![]()
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Bokeh: stanik żaden push up. Miękki. Nie przezroczysty, ale taka cieniutka warstewka materiału/pianki(?)
Ja mam 65e (plus za obwody od 65!) Aha, nie wiem jak widzicie kolor na monitorze, tło wzoru jest khaki (ja myślałam że brąz bardziej), ale bardzo fajnie się prezentuje. Mam jeszcze model letizia ale szczerze wolę sawannah jakoś (lepiej leży bo letizia ma gumeczkę na brzegu miski i ona mi zostawia ślad na skórze, wpija się). Poza tym sawannah ma śliczne te szorty Silver: oby u lekarza się okazało że to nic poważnego ![]() Czym się leczycie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pff jej kochana synowa jest to nie da jedzenia babce? to po cholerę tak jęczała że Justynka do mamuni pojechała. Ja jej odpowiedziałam że w takim razie poproszę mamę żeby sklep zamknęła. Głupia pinżaja. Wczoraj byliśmy caly dzien u moich rodziców nie u niej. po południ na chwilę TŻ z młodym tam podjechał a ja z mamą do Galerii i kupiłam sobie 4 staniki w New Yorkerze za 9.95 ! z 54.95 ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Uwierz mi - możliwe.. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | ||||||||
Konto usunięte
|
Wiesz co, mam pewność że to od dziecka zależy, Agatka tak nie spała. Albo... Dorka jest na tyle wynoszona, wytulona, że spokojniejsza przez to i lepiej śpi?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, sprawdźcie sobie czy korzystacie z laboratoriów frydy, oni wszędzie są a tu jest cennik (może by go na 1 stronę dać?) http://www.fryda.pl/?load=KALKULATOR Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
----------------------------- Zaraz z Agu idę do dermatologa i muszę alergologa szukać :/ ma taką cudną alergię kontaktową na dłoniach, że aż skóra popękała :/ rano wstała z tym, do tego paskudny kaszel i chrypa, prawdopodobnie wg pediatry (byłysmy już) też alergiczne :/ |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Mała- co do pier.dolnika- u mnie najwiekszy jest w poniedziałek, po niedzieli, kiedy przewaznie niwiele sie robi a w sobote wysprzatne
![]() gremliny atakują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Moj tz tez sie zachowuje jak Wasi. Mojemu akurat wiem, co sie w pupie podoba - sam fakt, ze jest. Bo kobiety tutaj to maja plecy i nagle nogi sie zaczynaja, a jak juz ktoras ma kraglosci to wiadomo, ze ma majty z poduchami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak mam obwód pod 75cm to tle biore? Jak ubieracie dziś dziecia? bo u nas sloneczko piekne pokazuje mi 17 stopni ale chyba krotkie body plus bluza to za malo? no i czepeczka itd... ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.