Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-27, 13:18   #2851
Vinnga
Zakorzenienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Dobra, zamawiam pędzel razem z żelem do brwi Najwyżej stracę
Mam ten eyeliner z wibo, ale brązowy. Świetnie się go nakłada, jest dość trwały i wydajny, ale kolor to mała porażka - ma jakąś złotą poświatę
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 13:22   #2852
natalkaa7522
Zakorzenienie

Brzytwę do brwi też zamów Fajna jest

Ja mam czarny
Stary 2013-05-27, 13:26   #2853
Vinnga
Zakorzenienie

Czarny nie ma żadnej poświaty ? To może kupię A powiedzcie mi, te promocje w Rossmannie były do 26 maja czy są do 29 maja jednak?

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Dziewczyny, jak składacie zamówienia w MBP? Jak już udało mi się wreszcie zalogować i chciałam zamówić książkę, to mi wyskoczył komunikat, że nie mam uprawnień do zamawiania Dlaczego tak się dzieje? To po co mi to konto internetowe ?
Stary 2013-05-27, 13:27   #2854
natalkaa7522
Zakorzenienie

Słyszałam że do 29 ale nie wiem czy to prawda

Obczaję dokładnie czy nie ma ale nic nie zauważyłam.
Stary 2013-05-27, 13:32   #2855
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
To mi jakoś cellulit zniknął jak ćwiczyłam regularnie i intensywnie Ale wrócił

Moja paczka z kosmetykami przyszła

A i co do tego różowego tuszu -> http://4.bp.blogspot.com/-Y5PiOQK1TJ...1600/false.jpg
to zły nie jest. Nie skleja, nawet jak jest nowy to nie ma tego efektu przeciążenia rzęs, bo za dużo się nabiera tuszu, rozdziela, wydłuża W sumie spoko.

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Mam pytanie - a pędzel (mam z elfa) do podkładu się myje czy coś?
będzie trzeba ten tusz wypróbować ja nie używam do podkładu pędzla
Cytat:
Dzisiaj go dostałam dopiero Jak użyję to powiem jak się sprawuje

Narazie mogę pochwalić tylko eyeliner z wibo TEN Fajny jest
też go mam jest świetny tylko czasami jak zasne u Tż ,to wstaje to połowy go nie mam to jest jego jeden minus jak dla mnie ale kolor jest super
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 13:37   #2856
Vinnga
Zakorzenienie

Tak w ogóle to miałam iść na makijaż do Sephory Ale moja koleżanka (kosmetyczka) zaproponowała mi, że jej koleżanka z branży, która zajmuje się makijażem, umaluje mnie za darmo w ramach koleżeńskiej przysługi
Stary 2013-05-27, 13:42   #2857
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
będzie trzeba ten tusz wypróbować ja nie używam do podkładu pędzla

też go mam jest świetny tylko czasami jak zasne u Tż ,to wstaje to połowy go nie mam to jest jego jeden minus jak dla mnie ale kolor jest super
Ja chcę zobaczyć różnicę między nakładaniem podkładu palcami a pędzlem

Ja w nim spałam i miałam ostatnio jeszcze jak rano wstałam, o dziwo.
Stary 2013-05-27, 13:43   #2858
Aysell
Wtajemniczenie

Hej
Przeczytałam tylko trochę, bo się uczę i nie mam dużo czasu. Później doczytam resztę

Cytat:
Napisane przez Tyna7 Pokaż wiadomość
hej można dołączyć?
Hej
Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
Nie miałam kiedy ;/ W trakcie czekania na przesyłkę kupiłam te "piękne istoty" i je czytałam, później jak już mi doszła, to zaczęłam czytać jakieś książki związane z tematyką macierzyństwa i jak opiekować się maluchem i miały w sumie 1500 str no i jak wiesz (bo jęczałam tu niezmiernie ) miałam strasznie dużo nauki Teraz się za niego zabrałam i przeczytałam dopiero ok 60 str, ale czytam tylko tak na noc, bo za dnia mam kupę roboty i oczywiśćie NAUKI więc pewnie mi się zejdzie zanim ją przeczytam. Niestety brak czasu żeby tak sobie na spokojnie przysiąść na kanapie i poczytać. Marzy mi się taka chwila Ciężko mi powiedzieć teraz coś więcej o książce, bo to dopiero sam początek. Jak przeczytam na pewno dam znać co o niej sądzę
[...]
Rozumiem ja dopiero sobie teraz przypomniałam, że miałaś czytać Wiem, jak to jest z czasem, człowiek marzy o chwili dla siebie i nie może jej nijak wygospodarować

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4100166 8]
[...]

UWAGA, kupiłam podkład MINERALNY Z Bobbi Brown wyglądam pięknie! Zaraz wrzucę do albumu zdjęcie

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=156973[/QUOTE]
Świetnie dobrany, naprawdę
Cytat:
to może ja już pójdę

hmm więc moje cele :
- zapuścić paznokcie (ciągle się łamią)
- zacząć ostrą walkę z przebarwieniami i bliznami po trądziku
- zacząć ćwiczyć i nie odpuszczać po kilku dniach jak to zazwyczaj robię /głównie zależy mi na ćwiczeniach na tyłek i brzuch/
- wrócić do jazdy na rolkach po dwuletniej przerwie
Powodzenia
Paznokcie i ja chcę wzmocnić, zaczynam olejowanie, jak tylko kupię olejek z Alterry
Cytat:
Napisane przez Tysiiia93 Pokaż wiadomość
No nie do końca, rozstałam się z chłopakiem. Byliśmy razem od 5 lat... Mimo wszystko myślę, że wyjdzie mi to na dobre bo to strasznie nieodpowiedzialny i niedojrzały człowiek. Odwiedza synka ze 2 razy w tygodniu po godzince i widać, że bardzo mu to odpowiada aktualny tryb życia bez żadnych obowiązków.

Wczoraj pomalowałam paznokcie Rimmelem szybkoschnącym - rewelacja, pędzelek cudo, a lakier schnie naprawdę w te obiecane 60 sekund Byłam w szoku chyba jeszcze kupię jakieś kolory, chociaż niezbyt mi wolno, bo mam już za dużo lakierów ale w końcu promocja, żal nie skorzystać teraz...

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:10   #2859
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
[...]
W środę lecę do rossmanna i kupię też ten krem z Ziaji, micel Bourjoisa mam, więc zapasów robić nie będę, mam nadzieję, że nic więcej nie wpadnie, chociaż dziewczyny na wątku Rossmanna kuszą wodą termalną
Którą?
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.
Nie wiem, czy ktoś mnie tutaj pamięta, bo tak mało się odzywam.
[...]
Angel, pewnie, że pamiętamy
Cytat:
pewka znam podobna historie do twojej będzie wszystko dobrze życzę Tobie żeby Ci się w życiu ułożyło i znalazła chłopaka ,który Cię będzie szanował i Twoje dziecko również
Właśnie, życzę tego samego z całego serca
Cytat:

[...]
Mam pytanie - a pędzel (mam z elfa) do podkładu się myje czy coś?
Jasne, ja myję swój pędzel szamponem
Cytat:
Tak, ze względu na wzrok. I jako ochrona bym mogła pracować

Ale sprawdziłam ostatnio jak kształcenie wygląda w DE -> http://praca.interia.pl/news-niemiec...kow,nId,722924 i w sumie to po maturze mogłabym od razu wyjechać z tym ze musiałabym tam pracować jednocześnie i przez rok podszkolić język.

Tylko potrzebuję zapytać kogoś z DE jak z wadą wzroku tam jest bo w necie nic nie znalazłam
Wow, jakie świetne zarobki I Niemcy do tego Ale jako policjantka to ja bym się chyba nie sprawdziła

Stary 2013-05-27, 14:13   #2860
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Zazdroszczę, mój cellulit jest chyba nie do ruszenia Chociaż TŻ twierdzi, że znacznie się zmniejszył, ale ja jakoś tego nie widzę. W dodatku kupiłam te chińskie bańki i ich nie używam, od dzisiaj obiecuję sobie robić nimi masaże :pala:
kurde ja robiłam te masaże przez 2 tygodnie chyba i widziałam mega efekty.. ale przyszła wiosna, zaczęłam ćwiczć to juz na masaże czasu brakło bo to schodzi ok 40 min
Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Hej
Przeczytałam tylko trochę, bo się uczę i nie mam dużo czasu. Później doczytam resztę

Hej

Rozumiem ja dopiero sobie teraz przypomniałam, że miałaś czytać Wiem, jak to jest z czasem, człowiek marzy o chwili dla siebie i nie może jej nijak wygospodarować

Świetnie dobrany, naprawdę

Powodzenia
Paznokcie i ja chcę wzmocnić, zaczynam olejowanie, jak tylko kupię olejek z Alterry

Wczoraj pomalowałam paznokcie Rimmelem szybkoschnącym - rewelacja, pędzelek cudo, a lakier schnie naprawdę w te obiecane 60 sekund :eek: Byłam w szoku chyba jeszcze kupię jakieś kolory, chociaż niezbyt mi wolno, bo mam już za dużo lakierów ale w końcu promocja, żal nie skorzystać teraz...
ile zapłaciłaś za taki fajny lakier?
Stary 2013-05-27, 14:18   #2861
Vinnga
Zakorzenienie

Madziulek, zamawiałaś próbkę anabelle minerals z ich strony czy allegro? W ogóle ja nie rozumiem fenomenu tych minerałów, wyjaśnicie mi o co chodzi i dlaczego coś, co wygląda jak sypki puder, nazywa się mineralnym podkładem ? Jak się sprawdza w czasie większych temperatur?
Stary 2013-05-27, 14:19   #2862
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
To w Rossie jest jakaś woda termalna ? Z czego?
Jest, Caramance Teraz w promocji kosztuje chyba coś koło 17 złotych
Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość

wiecie, że po miesiącu ćwiczeń zauważyłam dziś rano prawie zero cellulitu na tyłku i udach? ale nie schudłam nic bo jadłam normalnie czyli dużo
Zazdroo, ja cały czas się męczę z cellulitem na pośladkach i tam gdzie zaczynają się uda
Cytat:
Też go kupiłam ale po pierwszym pomalowaniu stwierdziłam, że eyeliner mi nie pasuje
Cytat:
Czarny nie ma żadnej poświaty ? To może kupię A powiedzcie mi, te promocje w Rossmannie były do 26 maja czy są do 29 maja jednak?
Do 29 maja jest
Cytat:
Którą?
Caramance, są podobno 3, zwykła, z różą i z aloesem, i z rumiankiem(?), nie miałam jeszcze żadnej, więc się nie wypowiem ale dziewczyny kupują i podobno fajnie się rozpyla, odświeża i nie jest to takie chlup wodą
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:21   #2863
Vinnga
Zakorzenienie

Hmm, to muszę się zastanowić nad zakupem, bo 250ml z Iwostinu kosztuje ok 32 zł ...
Stary 2013-05-27, 14:34   #2864
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Brzytwę do brwi też zamów Fajna jest

Ja mam czarny
O, dostałaś? I jak się sprawuje?
Cytat:
[...]
Do 29 Zobacz : http://www.rossnet.pl/promocje Powiększ dwa razy tę stronę, gdzie jest napisane - 40% i na dole, po lewej, okropnie drobnym maczkiem jest napisane, że do 29 maja
Cytat:
Tak w ogóle to miałam iść na makijaż do Sephory Ale moja koleżanka (kosmetyczka) zaproponowała mi, że jej koleżanka z branży, która zajmuje się makijażem, umaluje mnie za darmo w ramach koleżeńskiej przysługi
To fajnie szkoda, że nie mam takiej koleżanki

Stary 2013-05-27, 14:42   #2865
Vinnga
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, rzeczywiście 29. maja Zbieram się do nauki i coś mi nie idzie, a już wszystko wydrukowałam i mam opracowane
Stary 2013-05-27, 14:47   #2866
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]

ile zapłaciłaś za taki fajny lakier?
Nie mam pojęcia, bo go dostałam w prezencie za notatki [nie kupiłabym, bo mam bana na lakiery ] To ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il-polish.html Obawiam się tylko tego szybkiego gęstnienia, bo widzę, że tendencję do tego będzie miał - już i tak jest gęsty i pewnie dlatego tak szybko schnie. No i będę mieć mega wyrzuty sumienia, kupując go ewentualnie, zwłaszcza, że się już w moim lakierowym pudełku NIC, naprawdę nic nie zmieści. Powinnam dzielnie zużywać to, co mam. Jak zużyję połowę [tak, połowę... ] wolno mi dopiero coś kupić
Cytat:
Madziulek, zamawiałaś próbkę anabelle minerals z ich strony czy allegro? W ogóle ja nie rozumiem fenomenu tych minerałów, wyjaśnicie mi o co chodzi i dlaczego coś, co wygląda jak sypki puder, nazywa się mineralnym podkładem ? Jak się sprawdza w czasie większych temperatur?
Mogę napisać, o co mi chodzi : boję się zapchania przez zwykły podkład, a mineralny ma lepszy skład. I dlatego też nazywa się go mineralnym - ze względu na skład. Również według mnie nakłada się super, z płynnym ja nie potrafię sobie poradzić, bo od razu robię sobie placki i mam problem z połączeniem twarzy z szyją I jeszcze jedno : zdarza mi się, np. siedząc na wykładzie, podpierać ręką policzek, albo się gdzieś dotknąć itd. Płynny podkład od razu schodzi, mineralnego nic nie ruszy. Mogę iść spać w ciągu dnia, wstaję i idę, żadnych poprawek, bo podkład jest zupełnie nienaruszony, tak samo mogę się podpierać rękami wszędzie i do upadłego - i nic. To jest dla mnie szczególnie ważne, bo mam taką maleńką obsesję, że boję się, że nagle coś mi spłynie/zejdzie/zetrze się i będę wyglądać głupio nie wiedząc o tym. A temu podkładowi mogę zaufać. Jeśli chodzi o upał - nic się w mojej powyższej opinii nie zmienia. Tkwi na miejscu cały dzień.
Cytat:
[...]

Caramance, są podobno 3, zwykła, z różą i z aloesem, i z rumiankiem(?), nie miałam jeszcze żadnej, więc się nie wypowiem ale dziewczyny kupują i podobno fajnie się rozpyla, odświeża i nie jest to takie chlup wodą
Aha a gdzie to stoi? Bo ja tego nie widziałam nigdy Dzięki, obejrzę jutro na pewno [o ile zostało w ogóle... ]
Cytat:
Hmm, to muszę się zastanowić nad zakupem, bo 250ml z Iwostinu kosztuje ok 32 zł ...
Właśnie, Uriage też do najtańszych nie należy a może ta się okaże dobra

Stary 2013-05-27, 14:50   #2867
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pojęcia, bo go dostałam w prezencie za notatki [nie kupiłabym, bo mam bana na lakiery ] To ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il-polish.html Obawiam się tylko tego szybkiego gęstnienia, bo widzę, że tendencję do tego będzie miał - już i tak jest gęsty i pewnie dlatego tak szybko schnie. No i będę mieć mega wyrzuty sumienia, kupując go ewentualnie, zwłaszcza, że się już w moim lakierowym pudełku NIC, naprawdę nic nie zmieści. Powinnam dzielnie zużywać to, co mam. Jak zużyję połowę [tak, połowę... ] wolno mi dopiero coś kupić

Mogę napisać, o co mi chodzi : boję się zapchania przez zwykły podkład, a mineralny ma lepszy skład. I dlatego też nazywa się go mineralnym - ze względu na skład. Również według mnie nakłada się super, z płynnym ja nie potrafię sobie poradzić, bo od razu robię sobie placki i mam problem z połączeniem twarzy z szyją I jeszcze jedno : zdarza mi się, np. siedząc na wykładzie, podpierać ręką policzek, albo się gdzieś dotknąć itd. Płynny podkład od razu schodzi, mineralnego nic nie ruszy. Mogę iść spać w ciągu dnia, wstaję i idę, żadnych poprawek, bo podkład jest zupełnie nienaruszony, tak samo mogę się podpierać rękami wszędzie i do upadłego - i nic. To jest dla mnie szczególnie ważne, bo mam taką maleńką obsesję, że boję się, że nagle coś mi spłynie/zejdzie/zetrze się i będę wyglądać głupio nie wiedząc o tym. A temu podkładowi mogę zaufać. Jeśli chodzi o upał - nic się w mojej powyższej opinii nie zmienia. Tkwi na miejscu cały dzień.

Aha a gdzie to stoi? Bo ja tego nie widziałam nigdy Dzięki, obejrzę jutro na pewno [o ile zostało w ogóle... ]

Właśnie, Uriage też do najtańszych nie należy a może ta się okaże dobra
Wow, brzmi jak cudeńko
To ile masz tych lakierów ? Ja aktualnie... jeden
Stary 2013-05-27, 14:58   #2868
abrakatabra
Zakorzenienie

Mi ten Rimmel nie pasuje, gęstnieje już w trakcie nakładania. Mam problemy z pomalowaniem paznokcia po bokach bo ma gruby pędzel, ciężko dotrzeć. Żeby zrobić to precyzyjnie potrzebuję kilka sekund ale niestety gęstnienie sprawia, że łatwo zrobić nierówne plamy A mam taką piękną czerwień na plus jest połysk, nawet bez top coat`u wygląda jak tafla

Aysell, nie masz takich problemów
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:03   #2869
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Obok dermokosmetyków, nie mówię na 100% bo sama nie zwróciłam nigdy uwagi, powtarzam tylko to czego dowiedziałam się pocztą wizażową
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 15:11   #2870
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Wow, brzmi jak cudeńko
To ile masz tych lakierów ? Ja aktualnie... jeden
Dla mnie jest cudeńkiem, całe życie broniłam się przed podkładami z tych wcześniej wymienionych powodów...
Zazdroszczę, jakbym miała jeden Wpadłabym do sklepu i kupiła sobie coś Mam ok. 80 Obiecałam sobie, że wolno mi kupić kilka! [nie kilkanaście!] jak zużyję połowę. Teraz paznokcie mi urosły i mogę malować, więc później wygrzebię z 5 takich, których np. jest już niewiele i one będą pierwsze w kolejce do zużycia
I będę się starała od razu malować na nowo, jak tylko pojawi się odprysk muszę też zmienić zmywacz - Sante nie znoszę, zmywam nim lakier pół godziny, a mam drugi - z acetonem Chciałabym taki : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 , ale nie wiem, gdzie znaleźć
Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Mi ten Rimmel nie pasuje, gęstnieje już w trakcie nakładania. Mam problemy z pomalowaniem paznokcia po bokach bo ma gruby pędzel, ciężko dotrzeć. Żeby zrobić to precyzyjnie potrzebuję kilka sekund ale niestety gęstnienie sprawia, że łatwo zrobić nierówne plamy A mam taką piękną czerwień na plus jest połysk, nawet bez top coat`u wygląda jak tafla

Aysell, nie masz takich problemów
Tak, prawda, że gęstnieje już kiedy się maluje, od razu dlatego trzeba nakładać szybko. Po bokach jakoś pomalowałam, wyszło dobrze Pędzelek mi się podoba, bardziej niż inne Plamy - przy pierwszej warstwie parę zrobiłam, bo jeszcze nie łapałam, że to trzeba szybko Ale drugą wyrównałam. Nie maluje się nim cudownie - to fakt, ale za to schnięcie wybaczam wszystko, bo ja czasem nie mam czasu czekać godziny, aż paznokcie wyschną idealnie...

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Obok dermokosmetyków, nie mówię na 100% bo sama nie zwróciłam nigdy uwagi, powtarzam tylko to czego dowiedziałam się pocztą wizażową
Nie wiem gdzie dermokosmetyki stoją ale dzięki, poszukam

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-05-27 o 15:12
Stary 2013-05-27, 15:17   #2871
Vinnga
Zakorzenienie

Aysell, 80 ?! O ludzie Ja po prostu maluję paznokcie albo na nude albo na frencha, a że do frencha nie mam już nic, to został mi mój nude, choć raczej bardziej bym go określiła kolorem kawowym Kolorowe paznokcie podobają mi się tylko u innych kobiet Ostatnio zastanawiałam się czy odważyć się na czerwień, ale nie, to raczej do mnie nie pasuje Gdybym potrafiła robić jakieś wzorki na paznokciach, to na pewno bym sobie frencha urozmaicała, ale niestety - zero talentu
Raz miałam pomalowane na czerwono paznokcie, ale to u kosmetyczki. Dorobiła do tego jakieś fajne czarne wzorki i cekinki, świetnie to wyglądało

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-05-27 o 15:19
Stary 2013-05-27, 15:18   #2872
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej

Nadrobiłam Was

Ja juz w domku ) własnie po 0obiedzie oglądam filmiki Katosu na youtube

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:23   #2873
Tyna7
Zakorzenienie

Cytat:

Ja używałam diamentowej i teraz używam 8w1 jestem nimi zachwycona nie polecam z całego serducha maksymalne przyśpieszenie czy coś w tym stylu też z eveline mi zniszczyłą paznokcie pisałam już na wątku
też miałam tą Eveline maksymalne przyśpieszenie nie zrobiła nic złego ale dobrego też raczej nie podobał mi się jedynie kolor jaki się robił przy kolejnych warstwach
Cytat:
Dzisiaj go dostałam dopiero Jak użyję to powiem jak się sprawuje

kupiłam go przedwczoraj w Rossmanie i też jestem zadowolona

Cytat:
Powodzenia
który olejek?
Tyna7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:25   #2874
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Aysell, 80 ?! O ludzie Ja po prostu maluję paznokcie albo na nude albo na frencha, a że do frencha nie mam już nic, to został mi mój nude, choć raczej bardziej bym go określiła kolorem kawowym Kolorowe paznokcie podobają mi się tylko u innych kobiet Ostatnio zastanawiałam się czy odważyć się na czerwień, ale nie, to raczej do mnie nie pasuje Gdybym potrafiła robić jakieś wzorki na paznokciach, to na pewno bym sobie frencha urozmaicała, ale niestety - zero talentu
Raz miałam pomalowane na czerwono paznokcie, ale to u kosmetyczki. Dorobiła do tego jakieś fajne czarne wzorki i cekinki, świetnie to wyglądało
Niestety Jakoś uciekł mi ze świadomości moment, kiedy i dlaczego tyle nazbierałam No właśnie, ja maluję na kolorowo - prawie wszystkie moje lakiery to odcienie różu i czerwieni + masa holograficznych + parę innych, np. mleczny do stóp itd Jakbyś malowała na kolor, to na pewno byś się przyzwyczaiła, bo to samo miałam - tolerowałam tylko jasny, kryjący róż. Mam stempelki Essene do paznokci, ale wzorki mi nie wychodzą planuję kupić Konada. Zazdroszczę kosmetyczkom talentu - one masę rzeczy zwyczajnie malują ręcznie

Stary 2013-05-27, 15:26   #2875
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dziewczyny polecacie jakas baze pod tusz do rzes w rozsądnej cenie ?

Think happy - be happy

M

Stary 2013-05-27, 15:28   #2876
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hej

Nadrobiłam Was

Ja juz w domku ) własnie po 0obiedzie oglądam filmiki Katosu na youtube
Hej
Cytat:
[...]

który olejek?
Chyba migdał i papaja, bo taki autorka wątku o olejowaniu poleca... Miałam go kiedyś, zapach taki sobie, ale zacznę od niego

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecacie jakas baze pod tusz do rzes w rozsądnej cenie ?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zes-3-w-1.html

Stary 2013-05-27, 15:31   #2877
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Chyba migdał i papaja, bo taki autorka wątku o olejowaniu poleca... Miałam go kiedyś, zapach taki sobie, ale zacznę od niego

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zes-3-w-1.html
Dzieki
własnie o eveline myslałam ciekawe czy w rossmanie jest
jeszcze mam reszte bazy z Virtuala, wykończe i kupie ta z linka

Chciałam Revita lash sobie kupic, ale cena mnie zwaliła z nóg

Think happy - be happy

M

Stary 2013-05-27, 15:36   #2878
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety Jakoś uciekł mi ze świadomości moment, kiedy i dlaczego tyle nazbierałam No właśnie, ja maluję na kolorowo - prawie wszystkie moje lakiery to odcienie różu i czerwieni + masa holograficznych + parę innych, np. mleczny do stóp itd Jakbyś malowała na kolor, to na pewno byś się przyzwyczaiła, bo to samo miałam - tolerowałam tylko jasny, kryjący róż. Mam stempelki Essene do paznokci, ale wzorki mi nie wychodzą planuję kupić Konada. Zazdroszczę kosmetyczkom talentu - one masę rzeczy zwyczajnie malują ręcznie
Ja zamawiałam wzorki z qnsztu (wprowadzili ofertę z ozdobami do paznokci, normalnie zamawiałam tam artykuły do robienia biżuterii) i też mi nie chciały wyjść

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater - takie bym nosiła... gdybym umiała je tak malować
Stary 2013-05-27, 15:44   #2879
Kanula
Zadomowienie

Hej Byłam dziś na porodówce, więc jak nagle zniknę na kilka dni to znaczy że pojechałam rodzić Było podejrzenie, że zaczęła się akcja porodowa (tak wychodziło z ktg) no i od wczoraj ulewają mi się wody płodowe, ale lekarz po dokładnym zbadaniu stwierdził że jeszcze nie rodzę

Cytat:
hahaha

wiecie, że po miesiącu ćwiczeń zauważyłam dziś rano prawie zero cellulitu na tyłku i udach? ale nie schudłam nic bo jadłam normalnie czyli dużo
A używasz nadal tej chińskiej bańki? Może to też jej zasługa? Pisałaś po pierwszych użyciach że cellulit niknie w oczach.
Stary 2013-05-27, 15:46   #2880
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
Hej Byłam dziś na porodówce, więc jak nagle zniknę na kilka dni to znaczy że pojechałam rodzić Było podejrzenie, że zaczęła się akcja porodowa (tak wychodziło z ktg) no i od wczoraj ulewają mi się wody płodowe, ale lekarz po dokładnym zbadaniu stwierdził że jeszcze nie rodzę

A używasz nadal tej chińskiej bańki? Może to też jej zasługa? Pisałaś po pierwszych użyciach że cellulit niknie w oczach.
Jejku, ale świetnie Tak ze spokojem o tym piszesz, nie stresujesz się ?

Aysell, tutaj dziewczyna robi wzorki ze stempelkiem essence http://www.youtube.com/watch?v=kHXIh4DjkoI i dobrze jej wychodzi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości