|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Dobra, zamawiam pędzel razem z żelem do brwi
Najwyżej stracę ![]() Mam ten eyeliner z wibo, ale brązowy. Świetnie się go nakłada, jest dość trwały i wydajny, ale kolor to mała porażka - ma jakąś złotą poświatę
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Czarny nie ma żadnej poświaty
? To może kupię A powiedzcie mi, te promocje w Rossmannie były do 26 maja czy są do 29 maja jednak?---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Dziewczyny, jak składacie zamówienia w MBP? Jak już udało mi się wreszcie zalogować i chciałam zamówić książkę, to mi wyskoczył komunikat, że nie mam uprawnień do zamawiania Dlaczego tak się dzieje? To po co mi to konto internetowe |
|
|
|
#2855 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie używam do podkładu pędzla![]() Cytat:
to jest jego jeden minus jak dla mnie ale kolor jest super
|
||
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle to miałam iść na makijaż do Sephory
Ale moja koleżanka (kosmetyczka) zaproponowała mi, że jej koleżanka z branży, która zajmuje się makijażem, umaluje mnie za darmo w ramach koleżeńskiej przysługi
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w nim spałam i miałam ostatnio jeszcze jak rano wstałam, o dziwo.
|
|
|
|
|
#2858 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Przeczytałam tylko trochę, bo się uczę i nie mam dużo czasu. Później doczytam resztę ![]() Hej Cytat:
ja dopiero sobie teraz przypomniałam, że miałaś czytać ![]() Wiem, jak to jest z czasem, człowiek marzy o chwili dla siebie i nie może jej nijak wygospodarować [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4100166 8] [...] UWAGA, kupiłam podkład MINERALNY wyglądam pięknie! Zaraz wrzucę do albumu zdjęcie ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=156973[/QUOTE] Świetnie dobrany, naprawdę Cytat:
Paznokcie i ja chcę wzmocnić, zaczynam olejowanie, jak tylko kupię olejek z Alterry ![]() Cytat:
Wczoraj pomalowałam paznokcie Rimmelem szybkoschnącym - rewelacja, pędzelek cudo, a lakier schnie naprawdę w te obiecane 60 sekund Byłam w szoku chyba jeszcze kupię jakieś kolory, chociaż niezbyt mi wolno, bo mam już za dużo lakierów ale w końcu promocja, żal nie skorzystać teraz...
|
|
|
#2859 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2860 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przyszła wiosna, zaczęłam ćwiczć to juz na masaże czasu brakło bo to schodzi ok 40 min ![]() Cytat:
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulek, zamawiałaś próbkę anabelle minerals z ich strony czy allegro? W ogóle ja nie rozumiem fenomenu tych minerałów, wyjaśnicie mi o co chodzi i dlaczego coś, co wygląda jak sypki puder, nazywa się mineralnym podkładem
? Jak się sprawdza w czasie większych temperatur?
|
|
|
|
#2862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jest, Caramance
Teraz w promocji kosztuje chyba coś koło 17 złotych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Caramance, są podobno 3, zwykła, z różą i z aloesem, i z rumiankiem(?), nie miałam jeszcze żadnej, więc się nie wypowiem ale dziewczyny kupują i podobno fajnie się rozpyla, odświeża i nie jest to takie chlup wodą
|
|||
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, to muszę się zastanowić nad zakupem, bo 250ml z Iwostinu kosztuje ok 32 zł ...
|
|
|
|
#2864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
O, dostałaś? I jak się sprawuje?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() szkoda, że nie mam takiej koleżanki ![]()
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, rzeczywiście 29. maja
Zbieram się do nauki i coś mi nie idzie, a już wszystko wydrukowałam i mam opracowane
|
|
|
|
#2866 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam pojęcia, bo go dostałam w prezencie za notatki
] To ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il-polish.html Obawiam się tylko tego szybkiego gęstnienia, bo widzę, że tendencję do tego będzie miał - już i tak jest gęsty i pewnie dlatego tak szybko schnie. No i będę mieć mega wyrzuty sumienia, kupując go ewentualnie, zwłaszcza, że się już w moim lakierowym pudełku NIC, naprawdę nic nie zmieści. Powinnam dzielnie zużywać to, co mam. Jak zużyję połowę [tak, połowę... ] wolno mi dopiero coś kupić ![]() Cytat:
: boję się zapchania przez zwykły podkład, a mineralny ma lepszy skład. I dlatego też nazywa się go mineralnym - ze względu na skład. Również według mnie nakłada się super, z płynnym ja nie potrafię sobie poradzić, bo od razu robię sobie placki i mam problem z połączeniem twarzy z szyją ![]() I jeszcze jedno : zdarza mi się, np. siedząc na wykładzie, podpierać ręką policzek, albo się gdzieś dotknąć itd. Płynny podkład od razu schodzi, mineralnego nic nie ruszy. Mogę iść spać w ciągu dnia, wstaję i idę, żadnych poprawek, bo podkład jest zupełnie nienaruszony, tak samo mogę się podpierać rękami wszędzie i do upadłego - i nic. To jest dla mnie szczególnie ważne, bo mam taką maleńką obsesję, że boję się, że nagle coś mi spłynie/zejdzie/zetrze się i będę wyglądać głupio nie wiedząc o tym. A temu podkładowi mogę zaufać. Jeśli chodzi o upał - nic się w mojej powyższej opinii nie zmienia. Tkwi na miejscu cały dzień. Cytat:
a gdzie to stoi? Bo ja tego nie widziałam nigdy Dzięki, obejrzę jutro na pewno [o ile zostało w ogóle... ]Cytat:
a może ta się okaże dobra
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow, brzmi jak cudeńko ![]() To ile masz tych lakierów ? Ja aktualnie... jeden |
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Mi ten Rimmel nie pasuje, gęstnieje już w trakcie nakładania. Mam problemy z pomalowaniem paznokcia po bokach bo ma gruby pędzel, ciężko dotrzeć. Żeby zrobić to precyzyjnie potrzebuję kilka sekund ale niestety gęstnienie sprawia, że łatwo zrobić nierówne plamy
A mam taką piękną czerwień Aysell, nie masz takich problemów
|
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2870 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie jest cudeńkiem, całe życie broniłam się przed podkładami z tych wcześniej wymienionych powodów... Zazdroszczę, jakbym miała jeden Wpadłabym do sklepu i kupiła sobie coś ![]() Mam ok. 80 Obiecałam sobie, że wolno mi kupić kilka! [nie kilkanaście! ] jak zużyję połowę. Teraz paznokcie mi urosły i mogę malować, więc później wygrzebię z 5 takich, których np. jest już niewiele i one będą pierwsze w kolejce do zużycia I będę się starała od razu malować na nowo, jak tylko pojawi się odprysk muszę też zmienić zmywacz - Sante nie znoszę, zmywam nim lakier pół godziny, a mam drugi - z acetonem Chciałabym taki : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 , ale nie wiem, gdzie znaleźć ![]() Cytat:
Pędzelek mi się podoba, bardziej niż inne Plamy - przy pierwszej warstwie parę zrobiłam, bo jeszcze nie łapałam, że to trzeba szybko ![]() Ale drugą wyrównałam. Nie maluje się nim cudownie - to fakt, ale za to schnięcie wybaczam wszystko, bo ja czasem nie mam czasu czekać godziny, aż paznokcie wyschną idealnie...---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-05-27 o 16:12 |
|||
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Aysell, 80
?! O ludzie Kolorowe paznokcie podobają mi się tylko u innych kobiet Ostatnio zastanawiałam się czy odważyć się na czerwień, ale nie, to raczej do mnie nie pasuje Gdybym potrafiła robić jakieś wzorki na paznokciach, to na pewno bym sobie frencha urozmaicała, ale niestety - zero talentu ![]() Raz miałam pomalowane na czerwono paznokcie, ale to u kosmetyczki. Dorobiła do tego jakieś fajne czarne wzorki i cekinki, świetnie to wyglądało
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-05-27 o 16:19 |
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nadrobiłam Was ![]() Ja juz w domku ) własnie po 0obiedzie oglądam filmiki Katosu na youtube
|
#2873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobał mi się jedynie kolor jaki się robił przy kolejnych warstwach ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś uciekł mi ze świadomości moment, kiedy i dlaczego tyle nazbierałam No właśnie, ja maluję na kolorowo - prawie wszystkie moje lakiery to odcienie różu i czerwieni + masa holograficznych + parę innych, np. mleczny do stóp itd Jakbyś malowała na kolor, to na pewno byś się przyzwyczaiła, bo to samo miałam - tolerowałam tylko jasny, kryjący róż. Mam stempelki Essene do paznokci, ale wzorki mi nie wychodzą planuję kupić Konada. Zazdroszczę kosmetyczkom talentu - one masę rzeczy zwyczajnie malują ręcznie
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny polecacie jakas baze pod tusz do rzes w rozsądnej cenie ?
|
#2876 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba migdał i papaja, bo taki autorka wątku o olejowaniu poleca... Miałam go kiedyś, zapach taki sobie, ale zacznę od niego ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie o eveline myslałam ![]() jeszcze mam reszte bazy z Virtuala, wykończe i kupie ta z linka Chciałam Revita lash sobie kupic, ale cena mnie zwaliła z nóg
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater - takie bym nosiła... gdybym umiała je tak malować |
|
|
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Byłam dziś na porodówce, więc jak nagle zniknę na kilka dni to znaczy że pojechałam rodzić Było podejrzenie, że zaczęła się akcja porodowa (tak wychodziło z ktg) no i od wczoraj ulewają mi się wody płodowe, ale lekarz po dokładnym zbadaniu stwierdził że jeszcze nie rodzę A używasz nadal tej chińskiej bańki? Może to też jej zasługa? Pisałaś po pierwszych użyciach że cellulit niknie w oczach.
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ze spokojem o tym piszesz, nie stresujesz się ?Aysell, tutaj dziewczyna robi wzorki ze stempelkiem essence http://www.youtube.com/watch?v=kHXIh4DjkoI i dobrze jej wychodzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Najwyżej stracę 

A powiedzcie mi, te promocje w Rossmannie były do 26 maja czy są do 29 maja jednak?

ja nie używam do podkładu pędzla
to jest jego jeden minus jak dla mnie

Teraz się za niego zabrałam i przeczytałam dopiero ok 60 str, ale czytam tylko tak na noc, bo za dnia mam kupę roboty i oczywiśćie NAUKI
wyglądam pięknie! Zaraz wrzucę do albumu zdjęcie
Byłam w szoku

? Z czego?