|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
za warunek!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oświadczam, że miałam się odchudzać ze względu na wrześniowy ślub, no i z tej okazji zjadam właśnie tabliczkę czekolady |
||||
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulko - pytałaś o odchudzanie się? Jestem na diecie 1000kcal + skakanka i dużo wody.
![]() Dziewczyny, wstawiłam już pełną relację - jakby któraś chciała zobaczyć, to: http://www.blacksmokey.blogspot.com/...i-i-mazur.html
|
|
|
|
#3753 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3755 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Współczuje problemów z przyszłym chrzestnym Cytat:
![]()
|
|
#3756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa powinnam już dawno spać, ale nie mogę zasnąć cholipka jasna. Jutro znowu będę nie do życia
|
|
|
|
#3758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja dodatkowo zastanawiam sie czy zjesc ciastko, czy go nie jesc .. jak zjem jedno to skonczy sie na calym opakowaniu wiec na razie walcze ze soba
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
moje szkrabko zjadło i po odłożeniu do łóżeczka jak mnie zobaczyło to zaczęło majtać nóziami i się chichrać
![]() zostawiłam póki co w łóżeczku, kurczę, mamy w planach go przenieść do jego łóżeczka na noc, ale nie wiem czy jest sens, skoro dalej mi je w nocy co 2 godz? zmieni się to kiedyś? ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Blogerko, ja właśnie wpierdzieliłam całą paczkę bonitek
|
#3761 |
|
Wtajemniczenie
|
haha, nie moge, bo .. szukam dentysty ktory zreanimuje mojego doszczetnie juz chyba zniszczone zeba .. przez wlasnie nocne podjadanie slodyczy
![]() same poszukiwania tak mnie stresuja, ze to ciastko nie da mi chyba spokoju
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko-jak nic bym nie wytrzymała z tą kobietą. Skąd ona wzięła w ogóle to określenie Mamcura?
Oj pojechałabym z nią równo.A co do chrzestnego-zero odpowiedzialności! Oj postawiłabym wszystkich do pionu ![]() Deli-fajnie że chrzest się udał i że będziecie mieli swój kąt. Nie ważne że mały ale swój Djerba-super fotka,a nomen też bym nie poznała podobnie jak Black Śliczne mamuśki-no i właśnie gdzie są wasze dzieci? Illusion- Tobie też współczuję tych niezapowiedzianych wizyt teściowej-ma tupet,nie ma co! A pytałam czy dawałaś małemu już jakiś owoc przez ten gryzak?
|
#3763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahamam jakies biedronkowe, ala pieguski - tez ujda
|
|
#3764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po całej czekoladzie tak się zasłodziłam, że musiałam zagryźć chrupkami kuku
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze tez konczy sie na calej tabliczce az juz mam dosc cukru. Zazdroszcze ludziom ktorzy wiedza co to umiar w jedzeniu---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- pojde na kompromis - wypije sobie lampke wina i pojde spac a ciastko niech sobie czeka, moze TZ zje zanim beda miala kolejna okazje jutro
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko-dziś było lepiej. Na wieczór trochę histeri ale dał się opanować... Tylko! On jeszcze nie śpi
|
#3770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobranoc
|
|
#3771 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Ja tez Mialam od dzis sie hardcore odchudzac, zrobilam sobie trening niczym Zuzka, spocilam sie jak swinia i po co? Zeby teraz wpier.dolic pizzerke po ktora specjalnie smignal mi TZ.... ehh to lakomstwo
|
|
#3772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
idealnie pasuje do mnie haslo dchudzaj sie caly dzien, nawpierdalaj sie na noc"tylko ze u mnie to wyglada tak, ze caly dzien jem zdrowe posilki, cwicze a wieczorem z nudy laptop / tv no i lazenie do kuchni po ciastko. orzeszki, kanapeczke .. a w koncu dochdoze do wniosku ze skoro juz i tak poleglam to sie dopcham na maxa ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- dziewczyny z Wroclawia i okolic, macie jakiegos dobrego dentyste?
|
|
#3773 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
wróciłam do świata żywych po tym cholernym przeziębieniu i długim weekendzie; najpierw ja z młodym byliśmy chorzy, potem moja mama się zaraziła, TŻ przyjechał i w sobotę też go wzięło, także super rodzinny zasmarkany weekend ![]() nadrabiam etapami, żeby znowu nie pozjadało Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
); a propos ubranek, to byli u nas znajomi w sobotę i przynieśli dla młodego super komplecik: krótkie spodenki i koszula w kratę, tylko rozmiar 80 pewnie za rok będzie za małeCytat:
ale wydaje mi się, że to się odkręci, próbuj![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41129833]Zaraz doczytam, tylko napiszę - Dorotka po szczepieniu, trochę płaczu ale mleczko mamy ukoiło ból od razu się dossała. Waga 7450, czyli ok. 80centyla, wzrost 70cm... wyskoczyła poza siatki centylowe [/QUOTE]jest babinka
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
no romantyczny jak diabli... jeszcze nie wrócił z pracy bo m sie zapomniało mi powiedzieć że na piwo idzie
![]() Walić ide spać w takim razie. Aha i stwierdził że nie napisze do was bo on was czyta żeby poszerzyć swoja wiedze w opiece nad Hanią
|
#3775 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
alergia może przebiegać bez wysypki - są np. alergie wziewne, np. na kurz, pyłki - jest kichanie, łzawienie oczu, katar sienny alergia pokarmowa może też być bez wysypki, mogą być np. natychmiast wymioty, moja Agatka miała prowokację nabiałem robioną gdy jakieś 8-9mcy miała, po 10 minutach od zjedzenia malutkiej ilości zwymiotowała to śluzowate kupki i bóle brzuszka wg mnie raczej do nietolerancji właśnie, a nie białka... ale teraz pytanie - jak ta kupa wygląda? zrobisz fotkę? Cytat:
przede wszystkim - na wywarze podaje się od 10mca dopiero, a na kościach to fakt - nie powinno się, bo to w kościach cały syf osiada :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wszystko co między 3 a 97 jest ok, przy czym moja lekarka obserwuje gdy dziecko między 3 a 10 jest - bo to taka granica 25 centyl u was oznacza, że dokładnie 25% dzieci waży tyle samo lub mniej Cytat:
Cytat:
Fewcia, ale moment, piszesz, że od miesiąca nabiału nie jesz a teraz buzia tak wygląda? zrobisz fotkę? najpierw bym do pediatry szła, bo nie wydaje mi się, że to skaza i nie gastro, tylko alergolog jeśli skaza my tak samo! |
|||||||||
|
|
|
#3776 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluję mieszkanka, oby teraz Wam dobrze było (a brat niech się ogarnie placek)![]() Ojej, pamiętaj, że to też w głowie siedzi, nie wmawiaj sobie najgorszego Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to masz nosa do ciuchów ![]() Cytat:
Zaraz się kładę spać bo TŻ polazł z tą menelnią, pewnie wróci książe po północy, nie chcę się wkurzać, lepiej spać pójdę. Jeszcze klub obczaję i fotki Illu
|
||||||||
|
|
|
#3777 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogóle chciałam powiedzieć, że dzisiaj umieszałam taką pytę, bo jakoś mi się sypnęło więcej, w dodatku bananowa ma kolor betonu, to już w ogóle Olek będzie zalepiony i się obudzi jutro wieczorem chyba dopiero Cytat:
Przynajmniej jestem szczęśliwa jak mielę w mordzie coś dobrego Któraś pytala o kaszki Holle, czy my wszystkie |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3778 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kocham go za to ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
durny nalog, ale jeszcze durniejszy dopychanie sie
|
|
#3779 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie mnie Szaja natchnęłaś że też może wybiore się do alergologa-bo u nas najpierw było bez nabiału, potem pepti teraz nutra a krosty dziadygi się pojawiają, a nóż się okaże że moje dziecko nie będzie musiało tego paskudztwa pić.
Aha i jeszcze pytałam o to czym smarować krostki takie czerwone kaszkowe-bo wit A to na suche tak? Tak się wbijam na chwilę bo nauka nauka nauka Laurko współczuje Ci tej TEŚCIURY , co za babol ![]() Charlizz gratulacje ! Może byśmy to opiły ? ![]() Widziałam , że pojawił się temat kościoła-mój ulubiony Mam problem znowu z małą bo histeryzuje przy jedzeniu butli. Możliwe żeby nagle nutra przestał jej smakować? Kiedyś takie cyrki przy cycu robiła jak głodna była a teraz jest taki ryk przy butli, że z godzine się karmimy po łyczku histeria i tak w koło. |
|
|
|
#3780 |
|
Zadomowienie
|
Ilussion, Insolito-Zdjęcia bajka
A plenery No i ta sukienka.... Droga była?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

nie wiem jak to ogarnęłam

za warunek!
wróciliśmy po 23 : D a ja o 8 rano egzamin, licze ze bedzie 2 termin bo nigdy nie napisalam tylu głupot
Mam wyłączony domofon, bo mieszkam pod jedynką i ciągle ktoś dzwoni i budzi małego. Dzwoni teściu i mi mówi żebym im drzwi otworzyła!
Teściowa to chyba się lubuje w straszeniu Michałka
Ciągle tylko słyszę, babcia Cie zabierze, pojedziesz z babcią, no i znów ta MAMCURA na brzuchu cię położyła babcia zaraz weźmie! Nienawidzę jak ktoś mi się zwala na kwadrat niezapowiedziany! A jak bym sobie nago chodziła bo lubię na przykład? Albo gdzieś się wybierała? Oni to w dupie mają. 

ale ciekawa msza i w ogóle podobało mi sie
Uwielbiam oglądać fotki mieszkań.

dchudzaj sie caly dzien, nawpierdalaj sie na noc"

od razu się dossała. Waga 7450, czyli ok. 80centyla, wzrost 70cm... wyskoczyła poza siatki centylowe