|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Daj znać po tygodniu co i jak ![]() Masz bloga ?
|
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
masz blogasa?! Dawaj adres tutaj! ![]() Dziewczyny, ja może tu napiszę bo na wizażu w tym dziale uroda jakoś nie umiem się odnaleźć. Jakoś nie umiem zadbać o swoją cerę. Nie wiem jaki krem dobrać, jaki podkład, jak powinno się oczyszczać. Może polecicie jakaś książkę, wątek, cokolwiek...bo czy z podkładem czy bez to uważam że moja gęba wygląda paskudnie
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest walka, bo musze szukać co mi podpasi to wtedy najlepiej nic nie zmieniać. A powiedz mi z czym masz największy problem to może uda mi się jakoś pomóc ![]() Z takich domowych sposobów to przede wszystkim peeling, maseczki, jakieś kapsułki- ja używam ceramidków i kapsułek nawilżających. Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-06-13 o 13:21 |
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Like dlaczego mu nic nie wiemy o Twoim blogu
? dawaj linka Paula niestety nie wiem jak Ci pomóc jedynie mogę polecić Ci dobrze kryjący fluid naprawdę świetnie wygładza i kryje niedoskonałości ja jestem zadowolona z niego o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wa-wersja.htmlmi go chyba Heroinka poleciła i naprawdę jestem zadowolona często jest w promocji po 18zł, a ja ostatnio się zaopatrzyłam jak była promocja -40% na niego na to puder sypki, coby się nie świcić ![]() A róż pierwszy w życiu kupiłam w Rossmanie z wibo ( ten w kwadratowym pudełeczku ) i też zadowolona jestem z niego o ten + bronzer w kulkach i makijaż wygląda duuużo lepiej, bo kiedyś to tylko podkładu w kremi używałam i tyle i też nigdy nie podobał mi się mój makijaż Mam nadzieję, że choć trochę Ci pomogłam
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Można się przyłączyć? ![]() Od wtorku jestem na diecie 1000 kcal (nie jest to ta dieta z internetu, tylko od koleżanki znajomej, która dostała ją po konsultacji z dietetykiem ) Dzisiaj jest mój trzeci dzień. Korzystam z gotowych przepisów a dzisiaj tak mi było ciężko przebrnąć przez obiad, że chciałam już to rzucić Pozdrawiam
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też miałam straszne problemy m.in.: miliony wągrów, zaskórników, blizn, przebarwień, tłustą okropnie cere, pełno syfów itd. Testowałam na sobie pełno preparatów, które kosztowały fortunę a i tak nie pomagały. Poszłam więc do dermatologa prywatnie aby sobie dłużej i na spokojniej porozmawiać. Lekarz obejrzał moją twarz, dał mi recepte i po jakiś 3 miesiącach leczenia miałam buzie jak niemowlę. Nawet blizny i przebarwienia poznikały. Na końcu kuracji gdy już wszystko mi się wyleczyło, stosowałam żel złuszczający skórę i efekty były genialne. Uwierz mi że kosmetyczka Ci nie pomoże, ona Cie tylko na kase naciągnie. Ja przez oczyszczanie skóry u kosmetyczki nabawiłam się zapalenia około ustnego skóry. Po wyleczeniu wszystkiego miałam piękną cerę przez ponad rok! Niestety przez problemy z hormonami znowu mam trochę krost ale na szczęście zostało mi trochę tych kremów które miałam od dermatologa i wszystko pięknie mi schodzi. Także polecam rozmowę z dermatologiem - on Ci idealnie dobierze kosmetyki
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-06-13 o 13:47 |
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik, Cocktail, bo wiecie, ja używam o tak:
Do mycia twarzy teraz tego żelu z Lidla po tym jak wycofali płyn micelarny z Biedronki, wcześniej tego płynu ciągle. Potem nakładam ten krem: KLIK. Na to podkład AA rozświetlający KLIK albo taki antrystresowy z Avonu KLIK. Potem kulki z Wibo na policzki: KLIK Nie wiem czy dokładnie te bo już mi się napisy pościerały, pudełko potłukło, ogólnie one są na wykończeniu. Na noc natomiast smaruję buzię masłem kakaowym z Ziaji. Nie wiem jaki mam typ skóry, może ja złych kosmetyków, kremów używam. Ale wygląda na taką...no brzydką. Taki nierówny kolor, zmęczona, świeci się jak żarówa... Robię pilingi - 2-3 razy w tygodniu mieszam kawę albo cukier z odrobiną oliwki dla dzieci i spłukuję i ta oliwka mi się wchłania. Przyjmuję witaminy, więc nie powinnam mieć żadnych niedoborów, dlatego stawiam od razu na złą pielęgnację. Madziu, ja przetestuję te kosmetyki. A puder jeszcze polecisz jakiś? ![]() A czym nakładasz to wszystko? Bo ja podkład palcami a puder pędzlem takim grubszym, ale taki sztywny jest. Może zły pędzel. Już mi witki opadają bo taka w sumie łąjza ze mnie ![]() Moniczko, i podobnie chyba jest z fryzjerami Mi to kiedyś typa wmawiała że mam takie zniszczone włosy i w ogóle be i fe i chciała mi wcisnąć jakieś zabiegi, już łapała za notes żeby mnie zapisywać pomimo że mówiłam że nie dziękuję, a na swoje. A naprawdę o nie dbałam i wcale nie wyglądały źle.I tak bym nie poszła do kosmetyczki - dla mnie to po prostu za duży wydatek. Do dermatologa nie mam z czym chyba iść, no bo jak mnie wysyfia to raz na jakiś czas i tylko na czole. Tak jak pisałam, może ja nieumiejętnie kosmetyki dobieram.
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-06-13 o 13:50 |
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku był super ale później mi strasznie skóre wysuszył miałam takie suche plamy na buzi :/ Teraz mam Astora HD o ten : http://img04.allegroimg.pl/photos/or.../96/3089349649 świetny jest spróbuj sobie kiedyś na testerze w sklepie
|
|
#4269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jesuuuu, jestem
nogi mi do tyłka wchodzą pół miasta zeszłam za tym gooopim mniszkiem w żadnej aptece go nie ma babka mi powiedziała, że ona w postaci herbatki to nigdy nie miała i ona nie wie czy taka istnieje kobiety, nada to to się? wydaje mi się, że to to samo będzie, hmm? i jeszcze jedno: mam normalnie zaparzyć szklankę (250 ml) tej herbatki + do tego te 2,25 l wody??? Czy tu już ma razem być te 2,25 l? paulownia, pipson, poratujcie Cytat:
ja kupiłam z innej firmy, ale też czysty, bez dodatków ![]() Cytat:
przyszłam cała spocona z tego miasta i zrobię sobie koktajl z truskawek i banana ![]() Dobrze wiedzieć takie rzeczy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja właśnie nadrabiam a mam co ![]() Cytat:
![]() Ty masz bloga?! Co się nie chwalisz?! Dawaj adreeeesaaa!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kosmetyków to wiadomo każdy reaguje inaczej. Innemu przypasuje innemu nie. Ja do twarzy używam kremu z ziaji rozświetlającego, podkład w płynie z l'oreala true match i sypki z max factora transparentny, kulki z avonu brązujące Ja osobiście sie bez tych rzeczy nie obejde Chyba że się opale i mam w miare ładną cere to tylko krem ![]() A na noc polecam maść z witaminą A Do przecierania dostałam od babci sok z aloesu na pol z wodą sie rozcieńcza i też sobię ten ala tonik chwalę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale używam nawilżającej bazy pod podkład ![]() Cytat:
Powiedz coś więcej o sobie ile ważysz, ile masz wzrostu. Co do diety to dieta rozpisana przez dietetyka dla Twojej koleżanki niekoniecznie może się okazać skuteczna dla Ciebie. Dietetyk bierze różne czynniki pod uwagę Ćwiczysz coś?
|
||
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede wszystkim nie rób tak często pilingów ( ja wcale nie robię) bo ścierasz sobie swoją naturalną warstwę ochronną skóry i wtedy ona jeszcze bardziej wytwarza sebum. I jeszcze oliwka do tego? Przecież to tłuste więc skóra będzie zawsze tłusta. Ja kupiłam sobie taką gąbeczkę (ale innej firmy) : http://www.opinie.egospodarka.pl/zdj...-14282-big.jpg i codziennie wieczorem zmywam nią wszystko z twarzy tym : http://super-drogeria.pl/sklep/img/p/134-89-large.jpg - super oczyszcza skórę. Nic po umyciu na skórę nie nakładam aby mogła w nocy odpocząć i oddychać. W dzień nakładam tylko podkład matujący Astora i tyle ( nie zapycha, jest lekki, świetnie kryje i matuje na długooooo). Nie robię nic więcej z twarzą i jest dobrze co za dużo to też nie zdrowo a jak mi coś wyskoczy np. przed okresem jakiś syfek( ja tak mam przez hormony) to mam te maści od dermatologa i po 2 dniach syfek znika
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail, Heroine, Monia, dziękuję laski
![]() Wiecie, bo ja tu usłyszę, tam przeczytam i kombinuję. Masło w takim razie odstawię - zużyję je na dłonie Pilingi ograniczę i będę robić z żelem albo samą wodą. Wybiorę się do Rossa i przetestuję podkłady które polecacie, dobiorę sobie dobrze jakiś do koloru karnacji, no i zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki sklepowy delikatny to można robić raz w tyg, mechaniczny czyli mikrodermabrazję albo peeling kawitacyjny raz w miesiącu. Takie złuszczanie skórze jest potrzebne bo złuszcza naskórek, poprawia wygląd cery A taką gąbczke to musisz później dobrze umyć, bo to siedlisko bakterii skoro używasz jej do zmywania makijażu. Ja bym się nawet pokusiłą o dezynfekcje bo tak musiałyśmy robić w szkoleJa na noc używam albo maść z wit A albo olejek z sorai. Ale ja nie mam tłustej cery
|
|
|
|
|
#4276 | ||
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle to cześć
Mam chwilowy relaks więc siedzę przed kompem Mieszkanie się lśni, samochód też dziś wysprzątałam na błysk także nie mam już co sprzątać Jedynie co muszę zrobić to obiad ale to zaraz ![]() U mnie upał, 30 stopni w cieniu. Jak sprzątałam samochód na podwórku to pot mi wszędzie leciał, myślałam że padnę tam. Z dietką pięknie! Jem na prawdę ładnie i słodyczy nie tykam. Okresu nie mam nadal ale coś dziś się zaczyna dziać (plamienia) także może jutro przyjdzie i wreszcie odpuchnę.... Poza tym nic nowego Jeszcze tylko jutro i weekend! Planujemy z mężem sobote i niedziele przesiedzieć na plaży bo ma być bardzooooo gorąco i bezchmurnie także pięknie się opalę ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
włosy sobie sama farbuję a końcówki podcinam raz na rok u koleżanki która wie co to znaczy " obcinamy 3 cm" a nie 33..... Do dermatologa właśnie masz z czym iść. Idź po prostu po radę np. jakie kosmetyki masz używać itd. Niech Ci przepisze też jakiś krem na wyrównanie koloru skóry. Zarejestruj się - co Ci zależy i tak nie płacisz za wizytę tylko na fundusz idź ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
i to taki na prawdę delikatny peeling Te gąbeczki ja często wymieniam, one są tanie więc raz na tydzień mam nową Po użyciu zawsze wyparzam ją w gorącej wodzie Zmywam nią tylko podkład z twarzy bo tusz z oczu zmywam wacikami. Ta gąbeczka na prawdę świetnie oczyszcza twarz! Polecam wszystkim Ja żadnych kremów nie mogę używać bo od razu mam pełno białych krost i gulajek pod skórą z tłustą cerą jest ciężko żyć :/ dobrze że dermatolodzy są na tym świecie
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, w końcu pokażesz swoje boskie ciałko na plaży
![]() Super, że dietka Ci idzie Z suchą też nie ma lekko ale ja na swoją w sumie nie narzekam w życiu nie miałam trądziku
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzieci są nienormalne!!!!
Na środku dywanu w swoim pokoju wylali butelkę wody i zrobiła się wielka kałuża bo dywan nie wchłonął takiej ilości wody. Zrobili sobie jezioro kur.fa! I skakali po tym i sie cieszyli !!!!! normalnie kur.fa DAŁNY !!!! Matko święta trzymajcie mnie bo nie wytrzymam! Idę obiad robić... buziaki, papa
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-06-13 o 14:28 |
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monia, trzymaj się
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W tym roku skończę 19 lat, mam 169cm i ważę.. 65kg Z czasem chciałabym dołożyć coś jeszcze, ale póki co Ewa mnie całkowicie wykańcza
|
|
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę schudnąć 7 kilo!!! No idzie jakoś, ciekawe jak będzie szła gdy wrócę do tabletek anty..... trochę się boję. No bo sucha cera ma lepiej, nic Ci nie "zalega" na niej więc krost nie powinno być, a tłusta - zawalona tłuszczem, zapchana, ciągle czuje się na twarzy ten cały syf mimo dbania o twarz. No i przez to krosty też są
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-06-13 o 15:02 |
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie wiemy jaka z Ciebie laseczka wklej jakieś swoje aktualne zdjęcie ![]() ![]() To fakt ale przy suchej właśnie widać jak np. puder się ściera i robi takie nieciekawe plamy na buzi
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
no spoko, dałam radę
dywan wytarty - teraz się suszy, dzieci bajkę oglądają.... Obrałam ziemniaki i czekam aż się ugotują potem jajeczka sadzone usmażę ( sobie na łyżeczce RAMY), posypię szczypiorkiem i dodam jeszcze ogórki konserwowe i będzie obiad Niedługo mąż wróci to zje i gdzieś na plaże pojedziemy boska pogoda!
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sytuacja opanowana mocno się wydarłaś na te swoje łobuziaki? widzę, że z pokorą bajkę oglądają ![]() Mój ulubiony obiad ja bym do tego fasolkę szparagową wszamała albo mizerię ![]() A u mnie dziś na obiad botwinka z jajeczkiem i kawałkiem piersi z kurczaka ale póki co to kawę wypiłam i nie chce mi się jeść
|
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiecie chyba że 7 kilo przytyłam i już nie jestem laseczka A proszę bardzo (aktualne) : forst.jpg heidelberg.jpg heidelberg2.jpg innych nie mam ![]() heh na suchej skórze się ściera a na tłustej SPŁYWA więc co lepsze ??
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde właśnie fasolki nie kupiłam a na mizerię jogurtu naturalnego nie mam :/ pozostają mi tylko ogórki konserwowe oooo botwinka kawe o tej porze??? Ja to tylko z rana piję bo później bym w nocy spać nie mogła
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-06-13 o 15:18 |
|
|
|
|
#4288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś ja tego przytycia u Ciebie nie widzę! dalej jesteś piękna i zgrabna! i mówię szczerze, nie żeby Ci słodzić koniec tematu! ![]() Nie wiem co gorsze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, czy jakoś tak Cytat:
mój brat w wieku 15 lat gorsze głupoty odwalał Ja chciałam kupić fasolkę wczoraj, taką świeżą na rynku, ale po 14 zł za kg poczekam aż trochę stanieje, bo zbankrutuję ![]() Też kocham!!!! w końcu ją ugotowałam, bo też wieki nie jadłam pyyyyycha ![]() U mnie pora na kawę nie ma znaczenia żadnego wpływu na sen więc i o 22 mogę wypić i spać beztrosko
|
||
|
|
|
#4289 |
|
BAN stały
|
Gdzie oglądacie Pretty little liars?
|
|
|
|
#4290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() heroine hm ja okulary zawsze u optyka kupuje ale wybieram te tańsze - swoje za 69zł kupiłam a dziś i takie za 59zł oglądałam i pewne są, że filtry prawdziwe , takich za kilka stówek never bym nie kupiła bo bym się bala nosić Dbam o swoje oczy ale w rozsądnej cenie ![]() A dziś rano wyczyściłam swoje przeciwsłoneczne brile i owa rysa brudem była...dla pewności dałam do sprawdzenia u optyka i szkła są ok, dobrze , że w domu mnie cos tknęlo bo bym się wstydu na miescie najadła Byłam w Szczecinie i na głównej ulicy truskawki po 4,5zl a czereśnie po 5,9zł ...wracam na swoje zadupie i co...truskawki po 6zł , czereśnie po 8 zl ![]() nie ogarniam tego swoim małym rozumkiemmonia świetne fotki, nogi jak marzenie...ja krasnal zawsze będę do Twoich długich nóg wzdychać ![]() odwyk od zakupów..niby nic , wszystko tanie a taka lista wyszła...2x koszulka na ramiączkach 1x sweterek do torebki ( ja mam zawsze w torebce sweterek na wszelki wypadek i stary dokonał żywota )1xkrem pod oczy 1xkrem do twarzy 3xmaseczki na twarz 1x pod oczy 1x na ciało (ma mi ubyć 1,5 cm 1x odżywka w spreju do włosów (promocja to przecież nie daruje i sonda do malowania kropek na pazurkach (nagle odezwała się we mnie dusza artysty a pewnie raz spróbuje i będzie się kurzyć )Ja się nie chwale , ja się spowiadam pipson ja swój właśnie wykańczam ale na pewno do niego wrócę za jakiś czasA Ty kiedy będziesz mogła wrócić do ćwiczeń? Masz jeszcze szwy ? (tak zrozumiałam, że "poszyta" jesteś ) W ogóle zapomniałam, że to teraz sezon obron się zaczyna kciuki będę trzymać obowiązkowo , choć to tylko formalność jest ale jak to pierwszy raz to stresik jest![]() Cindy nie masz już dla Nas czasu przez te dojazdy do pracy, 3 godziny to bardzo dużo. Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć inną pracę i będziesz miała więcej czasu dla siebie
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2013-06-13 o 16:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

Daj znać po tygodniu co i jak 

To jest walka, bo musze szukać co mi podpasi to wtedy najlepiej nic nie zmieniać.
?
dawaj linka
jedynie mogę polecić Ci dobrze kryjący fluid naprawdę świetnie wygładza i kryje niedoskonałości ja jestem zadowolona z niego

Można się przyłączyć? 
nogi mi do tyłka wchodzą
babka mi powiedziała, że ona w postaci herbatki to nigdy nie miała i ona nie wie czy taka istnieje 
albo mizerię 
, choć to tylko formalność jest ale jak to pierwszy raz to stresik jest