Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-26, 14:15   #4891
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

W końcu nie poszłam na ten rynek ;/ nie dość, że zimno i paskudnie to jeszcze leje siedzę opatulona pod kocem w polarze i skarpetkach no i robię sobie obiadek: grillowana pierś z kurczaka plus sałatka grecka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 14:30   #4892
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Margotku jakie Ty masz piękne włosy jakie błyszczące i równe cudneee :lovee:
A psiaczek uroooczy kocham wszystkie yoreczki
Heroine u mnie też paskudna pogoda :/ zimno i deszcz pada
Pamiętam, pamiętam tą akcję z odkurzaczem
Paula hahaha i ja Cię kocham za te posty ja dlatego omijam i nie czytam postów pana J. coby ciśnienia sobie nie podnosić
A Ty masz już wymyśloną jakąś fryzurkę na ślub ?
Stary 2013-06-26, 14:45   #4893
pipson
Zadomowienie

zooska, ogarnac mi sie tu, ostatnio narzekalas ze Ci sie ciuchy opinaja juz ma byc dzis grzecznie!

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Heroine, ja dziś kura z grilla, dodatkowo obgrilluję cukinię, pieczareczki, paprykę
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:07   #4894
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine u mnie też paskudna pogoda :/ zimno i deszcz pada
Pamiętam, pamiętam tą akcję z odkurzaczem
Masakra, a nie lato chyba dziś na solarium pójdę
No na początku był nerw a teraz już mi to zobojętniało

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Heroine, ja dziś kura z grilla, dodatkowo obgrilluję cukinię, pieczareczki, paprykę
kocham takie jedzonko
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-06-26, 15:43   #4895
pipson
Zadomowienie

Heroine, tez lubie jeszcze przed sie najadlam truskawek, takze jestem chyba pełna do kolacji na luzie A co do solarium, to też sie musze wybrać :/
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:23   #4896
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
zooska, ogarnac mi sie tu, ostatnio narzekalas ze Ci sie ciuchy opinaja juz ma byc dzis grzecznie!
Ech...postaram się... jak piję to głodna jestem

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:36   #4897
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Heej ślicznoty

Margot śliczne masz włosiska, moje mają ciągle bad hair day

Czytam Was na bieżąco ale z telefonu nie chce mi sie pisać Teraz sie dorwałam do lapka na chwilę Ja wracam do 5:2 jak będę w domu, bo tak to ciężko w gościach wymyślać swoje jedzenie. W każdym razie staram sie w miare ładnie jeść. Dzisiaj na wadze 59,5 czyli tamte 60,2 mogły być jeszcze po @. No nic zobaczymy. W domu biore sie za siebie mam zamiar biegać i na rowerku jeździć Gdyby nie padało to poskakałabym sobie na skakance a tak to du.pa
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:55   #4898
dzaga1989
Zakorzenienie

Madzia, nic jeszcze nie wymyśliłam na ślub, serio Ale pewnie będzie to jakieś delikatne upięcie, bo w ogóle do kiecek nie lubię mieć rozpuszczonych włosów. Może właśnie jakiś koczek, albo takie lekkie upięcie.

Pipson, ja Ci wcześniej o tych "krakowiakach" nie odpisałam. Może faktycznie masz rację - nie miałam okazji przebywać w Krk dłużej. Zawsze jeżdżę na dwa dni (nocuję w Optimie na Malborskiej) i mój kontakt z ludźmi ogranicza się czasami do pytania o drogę gdy naprawdę gdzieś nie umiem dotrzeć no i w sklepach "proszę, dziękuję" - tyle Komunikacją miejską mi się fajnie jeździło, ale znowuż po 2 dniach to niewiele można ocenić.
Za to do Warszawy z miejsca się zraziłam i w ogóle nie wyobrażam sobie dłuższego pobytu w stolycy.

A u mnie na obiad kotlety mielone Już dawno były i zjadłam 1,5 bo TŻ takie dobre zrobił. W ogóle uwielbiam jak gotuje. Ja nigdy nie umiem takich dobrych dań zrobić. On mi w ogóle nie pasuje do branży budowniczej (chociaż on i tak uwielbia to co robi) tylko do gastronomii, ale wiadomo, że dziś restauracje cienko przędą i często lepiej się zarabia pracując w restauracji niż prowadząc restaurację.

Idę ćwiczyć lachonki. Tylko sobie PLL ściągnę
Stary 2013-06-26, 17:57   #4899
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine też bym z chęcią poszła na solarium, bo już pomału schodzi mi opalenizna ale szkoda mi kasy, bo wiem że jak znów będzie ciepło to jeden dzień na słońcu i zaś czarna będę
Paula ja też nie lubię, chyba żeby mi je jakoś ładnie podpięła i loczki delikatne to bym chciała, ale to nie będzie wygodne na weselicho z poprawinami
w sumie mam dwa wesela w sierpniu, więc może na drugie tak zaszaleję, bo to będzie już końcem sierpnia, więc może upałów nie będzie
Stary 2013-06-26, 18:14   #4900
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Czytam Was na bieżąco ale z telefonu nie chce mi sie pisać Teraz sie dorwałam do lapka na chwilę Ja wracam do 5:2 jak będę w domu, bo tak to ciężko w gościach wymyślać swoje jedzenie. W każdym razie staram sie w miare ładnie jeść. Dzisiaj na wadze 59,5 czyli tamte 60,2 mogły być jeszcze po @. No nic zobaczymy. W domu biore sie za siebie mam zamiar biegać i na rowerku jeździć Gdyby nie padało to poskakałabym sobie na skakance a tak to du.pa
Hej zastanawiałam się gdzie Ty jesteś ja jutro mam dzień postny

Cytat:
Heroine też bym z chęcią poszła na solarium, bo już pomału schodzi mi opalenizna ale szkoda mi kasy, bo wiem że jak znów będzie ciepło to jeden dzień na słońcu i zaś czarna będę
No co Ty, już Ci schodzi? na bank jesteś dalej czaaarna a pogoda to mam nadzieję, że się poprawi
Ja byłam dzisiaj na 8 minutek
Stary 2013-06-26, 21:11   #4901
heroine86
Zakorzenienie

Czemu tu tak cicho?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-26, 23:12   #4902
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Czemu tu tak cicho?
Nie spać, nie spać!
Stary 2013-06-26, 23:16   #4903
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Nie spać, nie spać!
A nie śpię! Ale już idę co tam, jak tam? Jak Twoja SB?
Stary 2013-06-26, 23:25   #4904
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
A nie śpię! Ale już idę co tam, jak tam? Jak Twoja SB?
Nie idź A SB dobrze jak narazie, powoli do przodu, kilogram do tyłu
Stary 2013-06-26, 23:27   #4905
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No to super! fajnie, że się trzymasz a który to już dzień za Tobą?
Idę, bo mi się chce jeść a jutro dzień postny dobranoc
Stary 2013-06-26, 23:32   #4906
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
No to super! fajnie, że się trzymasz a który to już dzień za Tobą?
Idę, bo mi się chce jeść a jutro dzień postny dobranoc
Ważyłam się przedwczoraj, dziś mija tydzień Może kilka gram spadło przez te dwa dni A chce mi się piwka

Czyli też 5:2 stosujesz? To trzymam kciuki za post Dobranoc
Stary 2013-06-27, 00:18   #4907
Margot85
Wtajemniczenie

Było miło, było pięknie a tu mama wieczorem mówi, że próbujemy nowy przepis na pierogi ze szpinakiem i twarogiem i cóż, 4 zjadłam...na próbę ale oprócz tego było ładnie. Jeszcze końcówka truskawek jest i latam po krzakach jak opętana a paznokcie już pewnie czarne od spodu Zrobiłam Total fitness i olejek na włosach cały wieczór trzymałam- wracam na dobre tory

Cytat:
Margot, a to Ci TŻ psikus zrobił ja bym się wQrfffiła
ja też tiramisu uwielbiam także wielki szacun, że go nie zjadłaś
Noooo z tym łóżkiem się nam udało a materace strasznie drogie są...
Jesuuuu, jakie Ty masz włosy jakie błyszczące! też takie chcę
A psiunio słodki! <---:LOVE:
heroine i ja zdenerwowałammiał tylko mi zdjęcia zmniejszyć a tu taki klops, ale już po kryzysie
choć wydaje mi się na zdjęciach lepiej moje włosy wyglądają jak w realu
Powodzenia w jutrzejszym poszczeniu ja na niedzielę lub poniedziałek się namierzam
A pieska może na zimowe ferie dostanę do opieki( zabawy) .

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dzięki...ale za późno przeczytałam i w nocy też wpadły o 2 w nocy...

---

Żebyście tylko takie kłotnie mieli!!!!
zooska dzięki . A co u Ciebie? Albo bardzo nieuważnie czytam ale nie wiem jak się teraz czujesz (Tż wyjechał, mówiłaś, że i znajomi się rozjechali na wakacje) ? bo, że o 2 w nocy coś podjadłam to doczytałam

Cytat:
W końcu nie poszłam na ten rynek ;/ nie dość, że zimno i paskudnie to jeszcze leje siedzę opatulona pod kocem w polarze i skarpetkach no i robię sobie obiadek: grillowana pierś z kurczaka plus sałatka grecka
heroine jaki pyszny obiadek
Nie powiem i na wschodzie chłodno, jeszcze tyłeczka na hamaku nie bujam

Cytat:
Margotku jakie Ty masz piękne włosy jakie błyszczące i równe cudneee :lovee:
A psiaczek uroooczy kocham wszystkie yoreczki
?
meeedzik
Widzę, że fryzjerka nie nawaliła -miały być równe i są
Bo ja w tyłu pierwszy raz je widzę od marca
Coś w tym jest co mówisz o opaleniźnie - jak dawno temu byłam opalona to w pochmurne dni mi się wydawało, że się blada robię ale to chyba tylko tak podświadomie się wydaje/kwestia światła (jak chmury mega są), zasadniczo w dwa dni kolorek nie zejdzie i na pewno nadal pięknie wyglądasz

Cytat:

pipson i Twój obiadek też bym zjadła

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Heej ślicznoty

Margot śliczne masz włosiska, moje mają ciągle bad hair day

Cocktail
Nawet nie pamiętam, kiedy ostatni raz miałam skakankę w dłoniach
W takim razie słonecznej pogody życzę

Cytat:
makaron 1 kg do tyłu czyli 1kg do przodu klask i:
Stary 2013-06-27, 07:14   #4908
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć Pięknoty!

Noż kurde blaszuszka, wczoraj mi się Internety skończyli Oglądam sobie Szymka Bakera w Mentaliście a to Znaczy nie jego, tylko właśnie net padł. A że modemy i inne kable są w sypialni, a mój TŻ poszedł spać wczeeeśnie to już nie chciałam się tam kokosić I TV się zadowoliłam. Dobrze że dziś już wszynio działa.
Ale wczoraj przy okazji obejrzałam bardzo ciekawy odcinek Miasta Kobiet . Akurat było o dietach no i kurka zgłupiałam. Bo typka która odchudza się z i odchudza u Gacy mówiła że częstym błędem jest nadmiar ćwiczeń. Że wg niej powinno się na początku ćwiczyć 2 x wtyg. po 50min, a potem zwiększyć do 3 x tyg. po 1h A pani "Profesor Zdrówko" energicznie kiwała przy tym głową. Ale ja tego tak nie zostawię Zara zrobie należny risercz
W ogóle to wczoraj dałam W dzień normalnie jadłam, jeszcze o obiedzie pisałam. A potem TŻ przyniósł z lodówki czereśnie i mi podsuwał ciągle. No nie zjadłam jakoś wieeele, ale jednak. Potem jeszcze pół grahamki, jabłko i koło 10 z 2 łyżki Just Fitów bo mi już tylko tyle zostało Muszę jeść więcej w dzień...
Dziś TŻ płytki ma przywieźć, a ja muszę uwinąć się z kiblem i łazienką i totalnego sprzątania koniec. Zostanie mi odświeżanie, ale to już po remoncie, bo teraz nie ma sensu - i tak wszystko się rozwali. Farba też już zamówiona. Oj remoncior się szykuje.

Cocktail, jak Ty piszesz ile ważysz a potem paczam na Twe zdjęcia to nie wierzę że tak jest. Naprawdę pięknie wyglądasz

Makaron, widzę też chcicę na piwo Jeeeeju jak mi się wczoraj chciało, a TŻ akurat po fajki szedł do osiedlowego. Zapytałam go czy aby się piwka nie chce napić (to myślę - jak kupi 2 to mogę zawsze pół wypić, nic mi po ty nie będzie), a on na to że NIEEE Cholera jasna Coś tam jeszcze mamrotał pod nosem, że najpierw nawymyślam diet, że bez słodyczy i piwa, a potem i tak żłopię W sumie to ma rację, ale ja nie wiem czy ja tak bez piwa potrafię żyć (jesssu, jak to brzmi )

Margot, jak piszesz o Total Fitness to mi się jednak za Chodakowską tęskni. Już mi ten rowerek bokami wyłazi bo ciągle muszę szukać sobie atrakcji żeby dokręcić tą godzinę. Wczoraj właśnie były Pretty Little Liars, kiedyś Step Up, czasami Masterchef się włączy w TV, ale tak ogólnie to jest jedna wielka nuda. Wiadomo, że im bardziej jest się zajętym tym szybciej trening leci. No a u mnie
Muszę Cię zaprzyjaźnić i też włoski zobaczyć, bo ja Cię w znajomych nie mam widzę

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-06-27 o 07:20
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 09:11   #4909
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Było miło, było pięknie a tu mama wieczorem mówi, że próbujemy nowy przepis na pierogi ze szpinakiem i twarogiem i cóż, 4 zjadłam...na próbę ale oprócz tego było ładnie. Jeszcze końcówka truskawek jest i latam po krzakach jak opętana a paznokcie już pewnie czarne od spodu Zrobiłam Total fitness i olejek na włosach cały wieczór trzymałam- wracam na dobre tory

makaron 1 kg do tyłu czyli 1kg do przodu klask i:

Oj tam, to sie wytnie (pierogi) A truskawy też bym zjadła, ehhh jeszcze tydzień musze wytrzymać, a jak rzuce sie na truskawki to chyba pęknę
za ćwiczenia!
W ogóle czytam teraz wątek i przeoczyłam chyba jakąś stronę Aż mi głupio tak późno, ale Margotku- wszystkiego nalepszego z małżonkiem! Niby to tylko formalność, ale jednak zmieni pare rzeczy Wszystkiego dobrego!!!

Hehe, tak, jeden kg już za mną, to jeszcze 14

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Cześć Pięknoty!

Makaron, widzę też chcicę na piwo Jeeeeju jak mi się wczoraj chciało, a TŻ akurat po fajki szedł do osiedlowego. Zapytałam go czy aby się piwka nie chce napić (to myślę - jak kupi 2 to mogę zawsze pół wypić, nic mi po ty nie będzie), a on na to że NIEEE Cholera jasna Coś tam jeszcze mamrotał pod nosem, że najpierw nawymyślam diet, że bez słodyczy i piwa, a potem i tak żłopię W sumie to ma rację, ale ja nie wiem czy ja tak bez piwa potrafię żyć (jesssu, jak to brzmi )
Też Cię kusi takie zimne piwko? O to Twój TŻ czuwa na straży Mój też coś tam przebąkuje o diecie, także narazie nie ma szans To dobrze, bo diete byśmy skończyły z brzuchem piwnym
Ja mam jeszcze kusicieli w domu, przed dieta kupilismyod kolegi dwie zgrzewki takiego wynalazku winko+ energetyk Niepozorne, ale wypijamy po dwa i mamy wesoło
Po pierwszej fazie sobie walnę w nagrodę ^^

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 10:58   #4910
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie spać, nie spać!
Hiehie...ja nie spałam do 3-4 w nocy^^ Ale nie w głowie było mi forum

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Uuuuu!!!!!!!!!!!!klaski :

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Zrobiłam Total fitness i olejek na włosach cały wieczór trzymałam- wracam na dobre tory

Hm...u mnie jakoś leci Diety się trzymam, raz puszczam ^^ Zależy jaki dzień, ale więcej niż 59kg nie ważę, jest ok

Co do Tż, wyjechał do Stanów na prawie 4 miechy- wraca w połowie września. Rozstaliśmy się w niezbyt dobrej atmosferze, ja z nim zerwałam, on chciał być ze mną, ja powiedziałam, że jestem bardzo sceptycznie nastawiona do tego itd. no i w sumie teraz nie wiadomo, na czym stoje Ale stoję, nie załamuję się, mam znajomych, jakoś mi tam pomagają pamiętać o uśmiechu i jest git

Stary 2013-06-27, 11:18   #4911
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Hiehie...ja nie spałam do 3-4 w nocy^^ Ale nie w głowie było mi forum

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Uuuuu!!!!!!!!!!!!klaski :

Hm...u mnie jakoś leci Diety się trzymam, raz puszczam ^^ Zależy jaki dzień, ale więcej niż 59kg nie ważę, jest ok

Co do Tż, wyjechał do Stanów na prawie 4 miechy- wraca w połowie września. Rozstaliśmy się w niezbyt dobrej atmosferze, ja z nim zerwałam, on chciał być ze mną, ja powiedziałam, że jestem bardzo sceptycznie nastawiona do tego itd. no i w sumie teraz nie wiadomo, na czym stoje Ale stoję, nie załamuję się, mam znajomych, jakoś mi tam pomagają pamiętać o uśmiechu i jest git
Trzeba było wpadać, zasnąć wczoraj nie mogłam, w końcu wszyscy poszli spać i nie miałam co ze sobą zrobić
To impreza była chyba?

Dziękuję za oklaski, staram się tym razem nie poddać

Ehh, z facetami Wszystko się jakoś powoli ułoży

Edytowane przez makaron91
Czas edycji: 2013-06-27 o 11:19
makaron91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 11:20   #4912
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba było wpadać, zasnąć wczoraj nie mogłam, w końcu wszyscy poszli spać i nie miałam co ze sobą zrobić
To impreza była chyba?

Dziękuję za oklaski, staram się tym razem się nie poddać

Ehh, z facetami Wszystko się jakoś powoli ułoży
No to trzymam kciuki za kilogramy w tył (czyli do przodu ).
Koooochaaaana...ja mam imprezy codziennie ^^ Autentycznie od ok 1,5 miesiąca dzień w dzień, z małymi wyjątkami piję, tragedia, ale dobrze się czuję, wyżyć się muszę.

A ja sama nie wiem czy chcę żeby się ułożyło z tym Tż, na razie jest mi dobrze

Stary 2013-06-27, 11:32   #4913
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
No to trzymam kciuki za kilogramy w tył (czyli do przodu ).
Koooochaaaana...ja mam imprezy codziennie ^^ Autentycznie od ok 1,5 miesiąca dzień w dzień, z małymi wyjątkami piję, tragedia, ale dobrze się czuję, wyżyć się muszę.

A ja sama nie wiem czy chcę żeby się ułożyło z tym Tż, na razie jest mi dobrze
Hehe, niech spadają te obleśne kg jak najszybciej Planujemy z TŻ w sierpniu pojechać nad morze, nie chce mu siary narobić jak taki wieloryb wyskoczy
Zazdroszczę Ci trochę tych imprez... Połowa moich znajomych wyjechała, a Ci, którzy zostali zrobili się tacy ąę, że zapomnij o szaleństwie
Uważaj trochę z tym piciem

A jak dobrze...to dobrze.
Stary 2013-06-27, 11:38   #4914
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, niech spadają te obleśne kg jak najszybciej Planujemy z TŻ w sierpniu pojechać nad morze, nie chce mu siary narobić jak taki wieloryb wyskoczy
Zazdroszczę Ci trochę tych imprez... Połowa moich znajomych wyjechała, a Ci, którzy zostali zrobili się tacy ąę, że zapomnij o szaleństwie
Uważaj trochę z tym piciem

A jak dobrze...to dobrze.
A no widzisz... musisz sobie coś zorganizować Pobawić się czasem dobrze jest!^^ Ja tak w wolne mam zawsze u mnie to niestety norma, więc nie trzeba się martwić o moje picie

Stary 2013-06-27, 11:46   #4915
monika01011986
Zakorzenienie

noooo hejj piękne

Ja myślałam że tu czeka na mnie już 12 część naszego wątku a tu dalej 11 ale się opierdzielacie

Ja ostatnio mam taki kocioł że kompa nie tykam nawet. Dziś jakoś tak się złożyło że mam trochę czasu na dworze deszcz leje, chata posprzątana, obiad zrobiony więc jestem z Wami!
Problem mam tylko jeden : strasznie mi się wizaż muli :/ kompa miałam 2 dni temu formatowanego i wszystko śmiga bez problemu ale wizaż to ledwo mi się włączył. Logowałam się dobre 5 minut.

Zaraz Was trochę nadrobię ale najpierw w skrócie co u mnie - NIC NOWEGO wszystko tak jak było dużo uczę się niemca, trochę ćwiczę, nadal na siłownię jeżdżę (dziś o 19 jadę), dietka ładna ale waga stoi zaczęłam brać Midianę więc organizm znowu szoku doznaje - musi się przyzwyczaić.
19 lipca teście przyjeżdżają, 10 sierpnia do Polski jedziemy na 2,5 tygodnia. Od 9 września mój Oskar idzie do szkoły także najlepsze dopiero przede mną 20 lipca idziemy znowu na urodziny do mojego męża szefa.. i znowu będą kąpiele w basenie także muszę schudnąć!!! Przynajmniej do tych 60 kg pewnie mi się nie uda ale pomarzyć zawsze można
to tyle u mnie idę Was czytać!!! dziś cały dzień będę z Wami o ile wizaż mi nie nawali bo muli się strasznie

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Rozstałaś się ze swoim TŻ????
A co się stało?

Jeśli mogę to powiem szczerze : bardzo się cieszę! bo wiem że teraz ty bedziesz szczęśliwsza! nikt nie będzie cie męczył psychicznie bardzo mądra decyzja ZOSIU !!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 11:48   #4916
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Rozstałaś się ze swoim TŻ????
A co się stało?

Jeśli mogę to powiem szczerze : bardzo się cieszę! bo wiem że teraz ty bedziesz szczęśliwsza! nikt nie będzie cie męczył psychicznie bardzo mądra decyzja ZOSIU !!!
Nie do końca No to ciężko wytłumaczyć, co się dokładnie u nas stało

Stary 2013-06-27, 11:49   #4917
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
A no widzisz... musisz sobie coś zorganizować Pobawić się czasem dobrze jest!^^ Ja tak w wolne mam zawsze u mnie to niestety norma, więc nie trzeba się martwić o moje picie
Ojjj jak dobrze...
Mi brakuje takich imprez z dawnych lat Dużo się piło i dużo się chodziło, na stopa się jeździło... Takie coś Bo siedzenie na dupie i picie jakoś mnie nie pociąga

Skoro tak mówisz, to jestem spokojniejsza

Monia Heeej!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 12:15   #4918
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle chodzą za mną chipsy a najlepiej te nowe Lay'sy Max paprykowe

A po weselu supeeer dziękuję pobawiłam się, że hoho nogi mnie do dziś bolą zarąbista impreza
hej siostrzyczko

Ale miałaś fajnie że na weselu byłaś!! Zazdroszczę!! ja już od 3 lat na żadnym weselu nie byłam a poszłabym chętnie najeść się porządnie bo brakuje mi polskiego jedzenia
A Ty co jadłaś dobrego na weselu?? Pochwal się!
Noooo i JA CHCĘ JAKĄŚ FOTKĘ !!! Twoją!! z tego wesela!!! Pokażesz????

AA co do Laysów to wyobraż sobie że mieszkam w DE rok czasu i nigdy i nigdzie Laysów nie widziałam tutaj normalnie niema tych czipsów
Ogólnie to jakoś nie mam od dłuższego czasu na czipsy ale chciałam dzieciom kupić juz kilka razy i nigdzie niema

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Nie do końca No to ciężko wytłumaczyć, co się dokładnie u nas stało
nie ważne co się stało dokładnie :P ważne że się coś stało w ogóle

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Monia Heeej!
hej co u Ciebie słychać??

dziewuszki przeczytałam 4 strony wstecz, oczy mnie bolą więc musze przerwę zrobić :P jadę po dzieci do przedszkola i po 14 wrócę!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 12:17   #4919
dzaga1989
Zakorzenienie

Padam. Właśnie jem II śniadanie (o 13 do czego mnie to sprzątanie doprowadziło). Dziś ślęczałam nad frytkownicą bo mi się przypomniało że miałam ją ogarnąć. Żeby nie obrzydzać powiem Was tylko że była dłuuugo nie używana i baaardzo zapuszczona. Matko, myślałam że nigdy jej nie doczyszczę. Jeszcze sofa, kibel i finitoooo Trzeba będzie potem czekać na remontowy rozpiprz
Miałam iść na grzywkę ale już nie dam rady dzisiaj. Potrzebuję kąpieli takiej godzinnej z bąbelkami choć mam tylko resztki Blubela więc tych bąbelków nie uświadczę. Ale pomarzyć można

Cześć Monia No to nam pojechałaś z wątkiem Ale co zrobić jak czasem zamulamy
Łoooo to będzie się dużo działo. A jak Oskar przed szkołą się czuje? Ja pamiętam że nie mogłam się doczekać pierwszego dnia. Teraz TŻ bratowa mówi że jej córeczka to już plecak w lumpie sobie wyszukała i już "chodzi do szkoły" Nie może się doczekać. A w sumie najlepsze (kupowanie przyborów, książek, itp.) przed nią. Gorzej finansowo dla rodziców, szczególnie biorąc pod uwagę dzisiejszą modę na gadżety z Hello Kitty i innymi pokemonami (już nie daję korków dzieciom więc nie wiem co jest na czasie ).
A zapomniałam zapytać. Co teraz kochana wcinasz na śniadanie? Kiedyś ciągle Just Fity a teraz? Ja ostatnio kupowałam płatki owsiane i stał obok Błonnik (jakiś 36% ) i tak myślę brać nie brać, i w końcu nie wzięłam, bo myślę: owsianka ma błonnik, Just FIty (których trochę do niej sypię) też mają błonnik...Może to za dużo na raz Ale może warto

Makaron, kurde ja mam to samo. Niczego fajnego nie widzę w takich posiadówach. Wolę iść w teren, tu wypić, tam wypić, coś zobaczyć. Ale ni chu chu nie ma już czasu. Jak nie ja to TŻ Jak wyjdziemy pić na miasto to jest święto.
Teraz wielce celebruję sobotę bo idziemy tą restaurację przetestować

Zoska, ja to miałam na feriach a gdyby nie "dieta" to i teraz pewnie byłoby może nie wielkie picie ale po 2 piwka dziennie na bank by wpadały. Ale się powstrzymuję bo potem będzie ryk i deprecha jak mi bebzol wyskoczy znienacka ^^
Ale tutaj laski gdzieś nad baseny, morza jeżdżą, a ja kurde w sumie nigdzie Lubię plażować ale za wodą nie przepadam. Obecna moda na odsłonięte brzuchy też mnie nie jara, więc w sumie gdzie tego bebzola wystawiać
Chyba że u mamy na podwórzu kurom go pokażę

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-06-27 o 12:21
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 12:18   #4920
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
dziewuszki przeczytałam 4 strony wstecz, oczy mnie bolą więc musze przerwę zrobić :P jadę po dzieci do przedszkola i po 14 wrócę!!!
Czekamy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości