|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() wiesz, rozgoryczenie trochę... bo kurde ja już tu długo siedzę, a efekty są marne... czy ćwiczę czy nie ćwiczę jest jedna wielka wystarczy, że wypiję kawę, a już mi się robią wałeczki pod biustem... a gdzie tu coś zjeść wtedy wyglądam okropnie.. brzuch swoją drogą, ale tą część nad brzuchem strasznie mi wywala zawsze nie wiem, już czasem myślę, że nie powinnam chyba nic jeść żeby było okej przez to talii w ogóle nie mam bo ciągle jestem jak taka beczułka Wiadomo, grzechy się zdarzają, ale nie jakieś wielkie i nie nagminnie ![]() ja nie jestem gruba, wiem o tym doskonale, w ubraniu wyglądam szczupło (jedyny dyskomfort to ten z tym tworzącym się wałkiem ), ale bez to tragedia ![]() Dobra wyżaliłam się sorry, mam PMS
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#872 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
u mnie jest to samo z dołem.U góry niby chuda jestem bardzo(kości wystają i łopatki) ale za to uda zawsze mam tłuste jak się odchudzam to i tak chudnę z rąk i brzucha,a z ud to już na końcu i tylko wtedy jak praktycznie nic nie jem.Nic nie pomagają ćwiczenia,z nimi już dawno dałam sobie spokój bo jak ćwiczyłam to waga rosła,a nogi nie chudły w sumie chudły łydki,a nie uda W zeszłym roku jak ważyłam 54kg.miałam 55cm.w udzie i 32cm.w łydce,a teraz mam 52cm.i 29cm.!Przy 48/49kg.I jest to normalne?Taka budowa i chyba już tego nie zmienię
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przes.rane mamy U mnie łydki to osobna para kaloszy... zawsze były i będą masywne po ćwiczeniach są jeszcze gorsze Cała moja figura jest do bani
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze jednak patrze z drugiej strony.Mam kochającego męża,dzieci itp.itd.więc moje uda to nie jest tak duży problem,ludzie mają większe.Co to skinny fat?Ja też tym/tą jestem?
![]()
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ogólnie nie narzekam, staram się doceniać to co mam i cieszyć się życiem, bo figura to nie jest cały świat. Ale przychodzą takie dni kiedy pękam, bo już nie mogę i z małego i banalnego w sumie "problemu" robię TRAGEDIĘ takie dni mam właśnie teraz, kumulacja PMS TŻ się zamknął w swojej pracowni, bo już zdążyłam dzisiaj rozedrzeć ryja, bo się mnie spytał czy chcę świeżą bagietkę boszzzz, sama ze sobą nie mogę wytrzymać, no jestem nieznośna! Ale wiem, że jak przyjdzie i pójdzie @ to będę znów radosnym i pełnym nadziei i wiary człowiekiem cóż, natura kobiety Skinny fat to inaczej chudy tłuścioch, tu masz więcej: http://paryska88.blogspot.com/2012/1...iochtusty.html
|
|
|
|
|
#876 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co konkretnie w domu ćwiczysz? Bo to faktycznie wygląda jak "skinny fat", może powinnaś inny typ treningów wprowadzić? żeby umięśnić trochę ciałko?---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to już pierdzielę,będę w kiecach chodzić-ud nie widać
A tak seerio,to odpuszczam bo jak spojrzałam na wyniki morfologii to ![]()
|
|
|
#878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zawsze się tak łapię za głowę, jak idę cukier sprawdzać, ale ja na to dietą i tak mało mogę poradzić
|
|
|
#879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprócz rowerka, który wpada okazyjnie ![]() Ja już wszystko ćwiczyłam na tą partię ciała i jest jedna wielka i do tego ta beczułka tłuszczu się tworzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja swoją drogą też powinnam się przebadać bo każdy mówi, że mam anemię
|
|||
|
|
|
#880 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedz buraki, wątróbkę, szpinak Ale jesteś poniżej normy, tak? Ja to się boję ![]() Idę się wyżyć na sprzątaniu może się trochę rozładuję
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#882 | |
|
Zadomowienie
|
Dobra dziewczęta,ja uciekam bo dzieci ciągną mnie do sklepu.
dziś zrobię grilla,bo nie chce mi się stać w kuchni,a wieczorem ma wpaść kumpela i jak teście wezmą dzieci to obalę w końcu to winko,bo tak to nie mam z kim Czasem tak mi brakuje TŻ-ta,że czuje sie jakbym rozwódką była ani seksu,ani na kogo podrzeć ryja...---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Siema ziooooooom
Kochana to musisz siedziec albo czegos mocno sie trzymac, ja prawie padlam z zachwytu! ![]() Serio! Cos jest nie tak! Odczuwam kazda zmiane pogody, wcale pic nie musze ![]() A jak popije to owszem swoja droga umieram, ale nie kryje sie z tym ze mam kaca Taaaaaaaaaaaak! Dzisiaj mam wolne az do wtorku Wlasnie wrocilam z Obi, zrobilismy male zakupy budowalne, płytki gladz, kleje, fugi farby 1500zł poszlo sie yyyyebac ![]() Szykuje sie remont jak nic
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko dziękuję kochana
Ty to mi zawsze komplementa strzelisz Pipson cena bez promo naprawdę powala z nóg no ale jak często są promocje i do tego butla wielka to faktycznie bardzo się opłaca ![]() Dzaga nie rozumiem na co narzekasz, brzuszek jak marzenie Heroine haha ja też zawsze tak sobie wmawiam, że akurat te nowe buty nie będą obcierać i będą wygodne ![]() A co do tych wysuniętych żeber to ja tez tak mam i gdy więcej ważyłam to też taką bułkę pod cyckami miałam, teraz jak siedzę to też jest :/ no i chyba ja też zaliczam się do tego typu skinny fat
|
#885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propo pogody, zrypała się zimno jest ![]() A ja kaca nigdy nie miałam ![]() No to bajobongo pewnie w weekend będzie ![]() Łooo, kolejna się remontuje nienawidzę tego stanu Cytat:
no ale może coś mi się na starość poprzestawiało Kochana Ty jesteś takaaa chudziutka u Ciebie jest płaściutko wszędzie ![]() Posprzątałam trochę havirę i wzięłam dłuuuugą kąpiel z bąbelkami teraz piję winko wstęp do obiadu TŻ siedzi w kuchni i już czuję te zapachy
|
||
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine mnie to zawsze wszystkie buty obcierają
ale ostatnio sprzedałam dwie pary baletek ( jedne takie a'la baletki na platformie ) a teraz jak mnie nowe nie obcierają to zastanawiam się, żeby nie dokupić jeszcze jakichś też na targu Taa może i chuda, ale ciało takie jakieś, może to przez nadmiar skóry, nie jest już ona taka napięta jak powinna być, może dlatego że trochę tych kg kiedyś mieściła i się rozciągła A wieczorkiem wybieramy się na imprezkę, potańczę troszkie i się wybawię ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Mmm widzę fajne spa sobie zrobiłaś ja tez zastanawiałam się nad myciem włosów, ale w sumie wczoraj myłam, a na imprezę zawsze w związanych chodzę, bo gorąco.
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noga się musi przyzwyczaić ale może akurat się coś zmieniło? ![]() No właśnie Ty masz super napięte ciało! chyba tylko w swojej głowie zwoje mózgowe Ci się pomarszczyły i pierdzielisz głupoty ale ponarzekać możesz, w końcu masz @ No fajnie się czuję po takim spa tylko brzuch mnie boli zwiastun @ Ja to myję kudły codziennie bo źle się czuję imprezka mówisz dziś? też bym poszła gdzieś potańczyć
|
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine haha ta napięte
brzuch mam sflaczały, no i naleśnik splaszczony noo i se mogę narzekać, a co wolno? wolno ![]() A no impresska uwielbiam tańczyć mam nadzieję, że @ planów mi nie pokrzyżuje, na razie mam słabiutko i brzuch tylko rano bolał.
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Swoja droga Ty i skinny fat? Nigdy w zyciu Cytat:
Gdyby nie masakryczne kace to chyba musialabym teraz chodzic na meetingi AA Bajobongo wlasnie raczej nie bedzie ![]() Ilez mozna pic, starzeje sie juz Planuje to jakos rozsadniej spozytkowac ![]() Powiem ze ja tez nie przepadam za remontami, ale lato trzeba wykorzystac, zbieralam sie z tym juz kilka lat... Tymbardziej ZE w tym roku nigdzie nie wyjezdzam na urlop z powodu tej glupiej nogi Wystarczy mi kłopotow, jeszcze kolejnego bym nie zniosla, wiec fundusze przeznacze na remont zamiast na Malediwy
|
|
|
|
|
#890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się tam wybiorę po remoncie. Widziałam świetne ramki po 19zł i w ogóle parę fajnych gadżetów do domu. Ale na razie syf. TŻ dziś mówił że mój rowerek jest cały w gładzi bo go nie wyniosłam ![]() A no i dziękuję Ja naprawdę tego tak nie postrzegam ![]() Cytat:
![]() Też bym wciągnęła takie ciastko Ale mama dla babki tylko pierniki kupuje non stop i już nie chcę prosic o inne. Jem wtedy loda i elegancko Ale dziś bez żadnych przyjemności. Cały dzień siedzę w domu, ewentualnie na balkonie.
|
|
|
#891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co mi szkodzi Będę robić to, a potem dojadę jeszcze z 30min na rwr. I jak tam, byłaś w końcu na rolkach? Cytat:
Cytat:
Wierz mi lub nie - też nienawidzę swoich ud. Ależ Medzik, ja nie narzekam absolutnie. Ale nie uważam też że mam jakiś super idealny brzuch. Dla mnie ideał to to: KLIK A z profilu mam mniej więcej to KLIK po prawej, ale zaczynałam dawno temu od tego po lewej Więc i tak nie ma lipy. Może ja już po prostu mam taki brzuch...nie wiem ![]() Ja już po obiadku (coleslaw + pół gałki ryżu (nie dałam rady więcej, ale surówki miałam bardzo dużo) + kiełbaska). Mamuśkę na ślub kuzyna odprawiłam, a sama oglądam PLL Potem z Jill pocwiczę a wieczorkiem nie wiem. Może na spacerek pójdziemy, chociaż mama pół dnia pomagała przy cięciu drewna więc pewnie zmęczona. No ale zobaczymy.
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do 14 w niedziele?Jezu jak mozesz nie doceniac tego swojego brzuszkaaaaa! Marzenie
|
|
|
|
|
#893 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, mój Ty promyczku wątkowy ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
więc mam nadzieję, że ta naturalna odżywka coś je podratuje.Ty i skinny fat Ty masz ładne jędrne ciało, a skinny fat są obwisłe. ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- A ja się dziś najadłam jak bąk, aż wstyd do drugiego śniadania było ok, ale potem wpadlo ciut paluszkó, no i się obżarstwo zaczęło... dzis oprócz jajka wieczorem już nic nie jem
|
|
|
#894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty nie widziałaś mojego naleśnika ale dobra, .uj z du.pą ten tłuszcz niech sper.dziela z mojego ciała Narzekajmy, teraz możemy Cytat:
ile trwał Twój najdłuższy melanż? ![]() No co Ty, nie wierzę tyyyle czasu wolnego, a ta w domu będzie koniec świata ![]() No chyba każdy tego nie lubi tak człowiek to odkłada i odkłada, a dom dziadzieje na każdego przyjdzie pora ![]() Malediwy nie uciekną, a nóżka musi dojść do sprawności za rok sobie odbijesz
|
||
|
|
|
#895 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale czemu winna? Absolutnie nie powinnaś być
![]() Cytat:
tego nie zdzierżę przecież u Ciebie nic nie wystaje! Żadnego wałka nie ma! ![]() Cytat:
no ale co? Nie zniechęciłby się człowiek? ![]() Niech mnie ktoś przytuli Cytat:
Cytat:
no ale TŻ gotował a to rzadkość
|
||||
|
|
|
#896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja przez eksa i tak będę miała wiecznie kompleks na punkcie brzucha. W ogóle ostatnio zaczął ostro podbijać do mnie po tym jak się kilka razy widzieliśmy, ale domyślasz się gdzie teraz mam jego zainteresowanie mną ![]() Nie wiem co mam Ci poradzic z cwiczeniami. U mnie gdyby nie było efektów to pewnie straciłabym motywację. No i powiem Ci że nie było dopóki nie połączyłam cwiczeń z tym low carbem. Od kiedy nie jem tyle węgli i regulanie cwiczę to poprawa na brzuchu jest, nie powiem. Może jednak z jakimiś "dywanówkami" warto się zaprzyjaźnic tak na stałe albo na zasadzie: daję sobie miesiąc. Mogę zacząc z Tobą Bo chcę właśnie tego shreda Jillian robić W kupie siła ![]() Przytulam Bo ja z takich co opier... nie umieją ![]() Aaa...Czekoladko - o niedzielę mi chodziło, tak. Bo w sobotę chyba normalnie jest otwarty czyli jakoś do 20 chyba. A w niedzielę na bank krócej ale nie wiem do której.
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-07-20 o 15:53 |
||
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Paula no coś Ty, w życiu nie masz takiego brzucha
![]() Czeko, Pipson wszyscy mogą być skinny fat tylko nie ja a ciało moje nie jest naprawdę napięte, wiem że mogłoby być lepiej bo kiedyś było Heroine włacha, płakac nie mogę, bo jak pójdę na impreskę
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zobaczę- nie uwierzę ale też pamiętam jakieś Twoje zdjęcie z boku i był idealnie płaski Ja na szczęście z eksami nie mam takich przejść, bo u mnie eksów brak raczej to ja sama siebie wpędzam w kompleksy i tworzy się błędne koło i jeszcze naoglądam się różnych lasek i kompleksy rosną Poczytam sobie dzisiaj o tym low carb Z ćwiczeniami na razie stopuję... jedynie rowerek będę praktykować, bo na nim przyjemnie mija czas ![]() Dzięki ![]() Wypiękniona już?
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Medzik, Heroine, chyba w tamte wakacje wstawiałam foto
A od tamtego czasu się sporo zmieniło ![]() Cytat:
Jeju jak fajnie ![]() Tak jak Madzi napisałam - brzuch w tamtym roku był względny ale w tym szału ni ma, naprawdę! Na pewno nie taki jak laski na fotkach a na tym jakby nie było mi zależy. Ale wydaje mi się że ja nigdy nie dobiję do tego ale serio nie wiem czemu. Jakoś nie mogę tego spalić ![]() Ja z kolacjami ostatnio d... daję bo częściej piję piwo niż coś jem (co w ogóle z low carbem się kłóci ), ale najczęściej jest to wieśniak kupny lub robiony, do tego łyżeczka miodu lub dżemu, czasem jakiś owoc wkrojony. Czasami jem też loda zamiast kolacji (na ogół takiego bez czekolady np. Big Milka lub rożka).
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed mężem miałam jedną krótkotrwałą przygodę z jednym gościem, ale ja nawet tego za związek nie uważam gówniarz jednym słowem poznaliśmy się swoją drogą w Lbl bo on tam pracował w barze Ja i tak uważam, że masz brzuch perfecto ), ale jest płaski i nie ma żadnej fałdki! Boczków zero ![]() No to fajne te Twoje kolacje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

wiesz, rozgoryczenie trochę... bo kurde ja już tu długo siedzę, a efekty są marne... czy ćwiczę czy nie ćwiczę jest jedna wielka
wystarczy, że wypiję kawę, a już mi się robią wałeczki pod biustem... a gdzie tu coś zjeść
wtedy wyglądam okropnie.. brzuch swoją drogą, ale tą część nad brzuchem strasznie mi wywala zawsze
przez to talii w ogóle nie mam bo ciągle jestem jak taka beczułka
), ale bez to tragedia
sorry, mam PMS 
w sumie chudły łydki,a nie uda
W zeszłym roku jak ważyłam 54kg.miałam 55cm.w udzie i 32cm.w łydce,a teraz mam 52cm.i 29cm.!Przy 48/49kg.I jest to normalne?Taka budowa i chyba już tego nie zmienię
boszzzz, sama ze sobą nie mogę wytrzymać, no jestem nieznośna!

Czasem tak mi brakuje TŻ-ta,że czuje sie jakbym rozwódką była

u Ciebie jest płaściutko wszędzie
tyyyle czasu wolnego, a ta w domu będzie
tak człowiek to odkłada i odkłada, a dom dziadzieje