Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-19, 15:07   #841
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
a jadę do naszych sąsiadów do Czech mogę powiedzieć, że to już zagraniczny urlop, bo całe 20 km od polskiej granicy mamy hotel także międzynarodowo
Daj potem znać jak było , czy warto się tam wybrać
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Zaczęłam wczoraj
Właśnie brzuch boli, bo go się mega napina
Muszę spróbować
Cytat:
No ceny teraz kuszą my kupiliśmy ten kupon na 6 dni (5 noclegów) i się zastanawiamy czy jeszcze nie dokupić jakiegoś 3-dniowego w innym miejscu żeby sobie urlop przedłużyć bo ceny 300-400 zł to tanioszka
300-400 zł za 5 noclegów dla 2 osób? mało coś
Cytat:
Napisane przez NiuniaAlunia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Jestem Ala, ale możecie mówić mi Niuńka, jak wszyscy znajomi.
Mam 25 latek i straszliwie długo walczę z sadełkiem... Nie wyśmiewajcie mnie, ale ważę 76kg a jestem malutka, bo 165... Czuję się strasznie i szukam pomocy... Wy jesteście już ekspertkami, a ja nie wiem gdzie zacząć. Pomożecie mi? Od czego mam zacząć?
Tak fogóle to byłam na cudownym Dukanie, ale lekarka powiedziała, że mi nerki osłabły i nie mogę więcej.
hej
Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Ćwiczeń zeroa jedzenia nadmiar...nic tylko czekać aż mi d... urośnie znowu ale dopóki nie urosła to śmigam w szortach
a dopadłam dziś jeszcze truskawki to sobie podjadłam też
Gdzie Ty jeszcze dorwałaś truskawy? u mnie juz nie ma od prawie miesiąca pewnie drogie?
Musisz się ogarnąc bo zaprzepascisz troche cieżkiej pracy i będziesz żałowała tak jak ja
Cytat:
A ja melduję spacer do teściów i z powrotem (jakieś 40 min)- byliśmy zanieść im trochę czekoladowego zła, które wczoraj upiekłam Jutro TŻ weźmie resztę na dyżur i mam wstrętnego kusiciela z głowy
No i po powrocie od razu zasiadłam na rowerek i zaliczyłam godzinkę i 30 pompek damskich

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine haha dziś twarzy w ogóle nie będzie przyjechałam z miasta i zmyłam makijaż, położyłam gruubą warstwę kremu, coby mi skóra z czoła nie schodziła
Ale za to fotki zrobiłam twarz mogę gratis dorzucić z przed tygodnia

No to fotyy,
1-kiecucha na poprawiny
2- buty
3- mój krzywy ryjek
Piękna ta sukienka kupiłaś w jakimś markowym sklepie? bardzo mi się podoba no i buty też fajne, też chyba muszę sobie jakieś na koturnie na wesele kupić bo w szpilkach chyba nie obchodze
Na czym Ty robisz tego koczka że tak ładnie Ci wychodzi?
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 15:17   #842
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Alexis ja też jeszcze dobrze rozeznana w tym nie jestem a masz może dostęp do masek Bingo spa? z emolientowych bingaczy to masło shea i 5 alg, z glinką Ghassoul, z błotem karnalitowym, arganowa kuracja, z glinkami, oleo jest też emolientowe i Garnier avokado i karite
Proteinowe są kallosy, latte, keratynowy, bingo z kaszmirem, mleczny ( no i chyba w sumie reszta tych bingaczy a z resztą tu masz więcej info na ten temat
Klik pierwszy post ciekawy i na końcu masz dwa linki do bloga na którym dziewczyna zrobiła spis odżywek emolientowych i proteinowych

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Alexis dziękuję a kieckę kupiłam na targu za 50zł chciałam taką zwiewną którą będę mogła założyć tak O jeszcze a nie tylko na wesele
a koczka robię na wypełniaczu do koków KLIK kiedyś robiłam na skarpetce
Stary 2013-07-19, 15:20   #843
heroine86
Zakorzenienie

A ja wróciłam z rynku z kilogramem czereśni (po 12 zł ), kilogramem brzoskwiń i kilogramem fasolki szparagowej no i byłam w Rossmanie ale tylko po szczoteczkę do zębów ominęłam wszystkie kuszące stoiska i pędem do kasy jesteście dumne?
Ale gorąco piję kawusię mrożoną

Cytat:
Aleś Ty rozmowna

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Niewiele mi brakuje, ale brakowaloby mniej, gdybym nie żarła tu migdałkow, tu tego, tu tamtego a migdaly to moj tata chyba kupił na takim stoisku z herbatami, w realu byl psu coś kupić i go poprosiłam, żeby mi przy okazj kupił czerwoną, to takie stoisko na pasażu, różne herbaty, kawy, czekolady, wina, takie pier.dołyy ale smaczne bylo
Oj tam, tylko parę było
Ale serio, naprawdę masz super nogi jak najbardziej powinnaś chodzić w szortach czy spódniczkach

Cytat:
Heroine haha dziś twarzy w ogóle nie będzie przyjechałam z miasta i zmyłam makijaż, położyłam gruubą warstwę kremu, coby mi skóra z czoła nie schodziła

No to fotyy,
1-kiecucha na poprawiny
2- buty
3- mój krzywy ryjek
Guuuupek

Wszystko piękne kiecunia zarąbista, buciki przepiękne dużo dałaś? no i ryjek śliczniusi murzynek

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Widzę że fajną randkę mieliście
No powiem skromnie, że udała się

Cytat:
300-400 zł za 5 noclegów dla 2 osób? mało coś
Nie, mówię o dokupieniu 3 dni (2 noclegów) i chyba mamy na oku cuś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 15:32   #844
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine i tak Cię lovciam haha
buciki na promo kupiłam za 50zł mam nadzieję, że będą wygodne takie się wydają dobrze, że zapinane w koło kostki, bo pewnie inaczej bym pogubiła
Aleee żeś zakupy zrobiła czereśnie fasolka no i oczywiście jestem dumna, że omijałaś kuszące półki w rossie ja kupiłam krem dla niemowląt z pantenolem i rumiankiem, może to ukoi moją buźkę
Stary 2013-07-19, 15:56   #845
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Alexis ja też jeszcze dobrze rozeznana w tym nie jestem a masz może dostęp do masek Bingo spa? z emolientowych bingaczy to masło shea i 5 alg, z glinką Ghassoul, z błotem karnalitowym, arganowa kuracja, z glinkami, oleo jest też emolientowe i Garnier avokado i karite
Proteinowe są kallosy, latte, keratynowy, bingo z kaszmirem, mleczny ( no i chyba w sumie reszta tych bingaczy a z resztą tu masz więcej info na ten temat
Klik pierwszy post ciekawy i na końcu masz dwa linki do bloga na którym dziewczyna zrobiła spis odżywek emolientowych i proteinowych

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Alexis dziękuję a kieckę kupiłam na targu za 50zł chciałam taką zwiewną którą będę mogła założyć tak O jeszcze a nie tylko na wesele
a koczka robię na wypełniaczu do koków KLIK kiedyś robiłam na skarpetce
A dostanę którąś z tych masek w rossmanie albo naturze?
Napewno poczytam o tych odzywkach dziekuje za linka
A gdzie taki wypełniacz się kupuje? oglądałam fotki ale nie wiem dalej jak to sie robi zbyt ciemna chyba na to jestem
No sukienka ekstra i dobrze że taka kupilaś a nie jakąś zcudowaną , przynajmniej jeszcze kiedys założysz
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 16:03   #846
meeedzik
Zakorzenienie

Alexis w Naturze i rossie z tych co wymieniłam to nie ma, ale ponoć w Tesco można dostać rozejrzyj się też w Kauflandzie może, albo Realu, Auchan ja swoje bingo kupowałam w Sekretach Urody
A wypełniacz możesz zrobić z jakiejś długiej skarpetki, albo z pończochy obcinasz 'palce' i zwijasz w taką 'oponkę' zakładasz na kucyka, włosy rozkładasz na całą tą oponkę, tak żeby zakryć cały wypełniacz, na to zakładasz gumkę, a resztę włosów owijasz w koło
Stary 2013-07-19, 16:21   #847
dzaga1989
Zakorzenienie

Heloł Ja po spacerze z mamą, lodach i obiadku (ryż z kukurydzą, podudzie z kury i surówka). Na razie siedzę na d.upsku i nic nie robię ale jeszcze trzeba iśc do sklepu po wodę i piwo na seansik no i łorkałt jeszcze!

Cytat:
Hmm, u mnie też się chyba robi takie placuszki znaczy z podobnych składników, ale chyba nie na całą patelnię
U mnie raz tak raz tak ale jaki to sens walic takiego wielgachnego jak i tak później trzeba go na malutkie kawałeczki skubac

Cytat:
Dzaga ja te tabletki brałam w ciągu dnia od rana już nie wszystkie na raz np po śniadaniu 5 po obiedzie 5 i przed piciem 5 słyszałam, że nadmiar oddalasz z moczem to chyba kuku sobie nie zrobisz
Acha, acha No to ja tak wypróbuję

Cytat:
, dzis pichłonęlam 5 migdałów w czekoladowo truskawkowej masie, bo tata przyniósł i chciałam spróbować mnie wkurza, że ja sobie odmówić nie umiem
Ojj ale zawsze to migdały a nie np. nadziewana czekolada Nigdy nie jadłam takich tak swoją drogą
Dont łory - ja dziś loda znów pożarłam. No ale było planowane od rana

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 16:21   #848
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj znowu goście ale się ciesze bo kolejny kawałek sękacza pójdzie w świat mam jeszcze co prawda roladę ale za nią nie przepadam szaleńczo to nie ruszam
Co wy tak tych gości macie?
Ja też chcę ale na razie nie mam do czego zapraszać haha

Cytat:
No czeeee

Cytat:

No to fotyy,
1-kiecucha na poprawiny
2- buty
3- mój krzywy ryjek
Śliczności

Cytat:
A ja wróciłam z rynku z kilogramem czereśni (po 12 zł ), kilogramem brzoskwiń i kilogramem fasolki szparagowej no i byłam w Rossmanie ale tylko po szczoteczkę do zębów ominęłam wszystkie kuszące stoiska i pędem do kasy jesteście dumne?
Eeeee tyo brawa za Rossmanna. Ja z kolei wlazłam z FB na stronę Stradiego i coś korci mnie kupic chocby bluzeczkę Ale z mamuśką mamy na zakupy w sierpniu jechac więc pewnie odpuszczę
Zjadłabym czereśnie Ale na wsi wyjątkowo niekorzystny rok chyba - prawie nic nie ma a jak jest to bardzo biedniutkie
Stary 2013-07-19, 16:36   #849
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine i tak Cię lovciam haha
buciki na promo kupiłam za 50zł mam nadzieję, że będą wygodne takie się wydają dobrze, że zapinane w koło kostki, bo pewnie inaczej bym pogubiła
Aleee żeś zakupy zrobiła czereśnie fasolka no i oczywiście jestem dumna, że omijałaś kuszące półki w rossie ja kupiłam krem dla niemowląt z pantenolem i rumiankiem, może to ukoi moją buźkę

Naprawdę super te buciki na koturnach raczej są wygodne
Wiałam z tego Rossmana jak naszybciej stanęłam na chwilę przy lakierach do paznokci, szybka refleksja i dawaj do kasy
Czereśnie pychotka

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Eeeee tyo brawa za Rossmanna. Ja z kolei wlazłam z FB na stronę Stradiego i coś korci mnie kupic chocby bluzeczkę Ale z mamuśką mamy na zakupy w sierpniu jechac więc pewnie odpuszczę
Zjadłabym czereśnie Ale na wsi wyjątkowo niekorzystny rok chyba - prawie nic nie ma a jak jest to bardzo biedniutkie
Dziękuję
A co za bluzeczka?
Pewnie dlatego takie drogie te czereśnie, bo nieurodzaj

Ja zjadłam leczo na obiad i jestem pełna

Coctail, odezwij się kobito gdzie się szlajasz?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-19, 17:41   #850
pipson
Zadomowienie

Cytat:

Oj tam, tylko parę było
Ale serio, naprawdę masz super nogi jak najbardziej powinnaś chodzić w szortach czy spódniczkach

Ja jestem dumna, wiem jakie to wyzwanie dzis sama w sephorze wpadłam po tonik do twarzy, a wyszłam z peelingiem i odzywka do wlosow ( swoja droga włosomaniaczki- jest promocja na moją ukochaną yes to tomatoes- z 70 zl na 19.90 rewelacyjna naturalna odzywka, wydajna, zawsze na nią poluję w promocji i naprawdę polecam, warto te 2 dychy wydac )) alexis, moze ta Ci pomoze?

Apropos nog- wrzucę zdjęcie sylwetki, to ocenisz po raz drugi- ja wiem, że nie jest źle, ale przy fotce sylwetkiwidac, jaka ze mnie grucha. Ale to jak dorwe mamę rano, żeby mi fotke machnęla, bo chwilowo bez aparatu jesteśmy i musze strzelać fonem

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
No tylko ze mi na początku na prawdę służyła miałam skromnie mowiąc na prawde ladne wlosy a teraz nie wiem co sie podziało:bezradny: Musze się rozejrzeć za tą o której mówisz
Ale z Ciebie chudzinka Możesz spokojnie pozować do zdjęć a nie tylko od pasa w górę

Tak jak Ci wyzej pisalam- jest promocja w sephorze na moją ukochaną odżywkę yes to tomatoes- jak masz dostęp, to naprawdę polecam

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:

No to fotyy,
1-kiecucha na poprawiny
2- buty
3- mój krzywy ryjek

PIĘKNĄŚ!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 17:49   #851
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem dumna, wiem jakie to wyzwanie dzis sama w sephorze wpadłam po tonik do twarzy, a wyszłam z peelingiem i odzywka do wlosow ( swoja droga włosomaniaczki- jest promocja na moją ukochaną yes to tomatoes- z 70 zl na 19.90 rewelacyjna naturalna odzywka, wydajna, zawsze na nią poluję w promocji i naprawdę polecam, warto te 2 dychy wydac )) alexis, moze ta Ci pomoze?

Apropos nog- wrzucę zdjęcie sylwetki, to ocenisz po raz drugi- ja wiem, że nie jest źle, ale przy fotce sylwetkiwidac, jaka ze mnie grucha. Ale to jak dorwe mamę rano, żeby mi fotke machnęla, bo chwilowo bez aparatu jesteśmy i musze strzelać fonem
Jaka promocja nie mam Sephory u siebie za mała mieścina

Dobra dobra ale już nie gadaj, że wstyd szorty zakładać bo Cię strzelę
Stary 2013-07-19, 19:01   #852
dzaga1989
Zakorzenienie

[QUOTE=heroine86;41870940A co za bluzeczka?
Pewnie dlatego takie drogie te czereśnie, bo nieurodzaj [/QUOTE]
Ostatecznie żadna - myślałam że taką z numerem dorwę ale ona byłą tylko jako "przynęta" - nie znalazłam jej na promocji.
Noo byc może z tymi owocami

Pipson, za mną 30 Day Shred Level 1 - cały zrobiłam i to wersję nie-beginners Baaardzo mi się podobała

Lachonki, idę na Harrego Pottera i Radlera Okocim Jakby co to wrzuciłam focisza bebzolka do albumu to możecie popaczac Buuuźka. Jutro pewnie zajrzę dopiero
Stary 2013-07-19, 20:01   #853
heroine86
Zakorzenienie

Paula, wprawiłaś mnie w jeszcze większe kompleksy boszzz, jaka Ty chuda jesteś piękny masz ten brzuch jaki bebzol

Idę się upić redd'sem żurawinowym wrócę jak będę tu pasować
Stary 2013-07-19, 20:22   #854
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:

No idealnie to nie było, bo zapomniałam, że jak poszłam do sklepu po zakupy to była degustacja ciastek to żem odruchowo sięgnęła po jedno ale pyszne było chyba z mąki pełnoziarnistej z bakaliami, pychotka
Też się właśnie wybieram na rynek ale póki co to dopiero łeb umyłam i siedzę z turbanem na głowie że też ja zawsze tak długo się ogarniam
heroine jedno ciastko to taki mini grzech, taki mały aż niewidzialny
Oduczyłam się jedzenia na promocjach jak aparat założyłam (mega restrykcyjnie przestrzegałam mycia itd) i do teraz mam spokój w marketach
Czasami się zastanawiam jako to jest...jak jestem zapracowana to i w 5 min wyjdę z domu jak potrzebuje a jak mam wolny dzień to do południa się wygrzebać nie mogę

meeedzik wszystko piękne i sukienka i buty i modelka sukienka idealna na poprawiny i na inne okazje będzie jak znalazł i gdybym nie znała ceny to bym podejrzewała ją o cenę 2 x większą

Cytat:

Gdzie Ty jeszcze dorwałaś truskawy? u mnie juz nie ma od prawie miesiąca pewnie drogie?
Musisz się ogarnąc bo zaprzepascisz troche cieżkiej pracy i będziesz żałowała tak jak ja
alexis masz rację, tym bardziej , że wcale super szczupła nie jestem a już do tycia bym wróciła
Truskawki to u mnie po 9zł były jak heroine po 5 zł kupowała a późna odmiana(ta biała w środku) jest u mnie teraz po 7,5 zł czyli uważam w przyzwoitej cenie
Cytat:
heroine a ja u mnie czereśnie 8-10 zł daj znać za ile fasolkę kupujesz? u mnie 7,5...no jakaś marniejsza po 6 zł
Ja jestem z Ciebie dumna
tym bardziej, że sama w aptece poległam dziśale w sumie suplementy a nie kosmetyki (tzn 2 kosmetyki teżale nie drogie)

Cytat:
Co wy tak tych gości macie?
Ja też chcę ale na razie nie mam do czego zapraszać haha
Paula jest sękacz są goście ale to już koniec bo zasadniczo mało ludzi tu znam, przyjaciół mam po całej Polsce rozrzuconych a teraz to mi się szczerze mówiąc nawet nie chce z nowymi osobami w takie relacje głębsze wchodzić
A ja remont ukończycie i mieszkanko na błysk wysprzątasz to zobaczysz jakie dzikie tłumy gości wpadną
Też Harrego jednym okiem oglądam

A dziś grzecznie i mimo gości i wina i sękacza w 1300kcal się zmieściłam
Tu lista - warzyw mało ale jakoś tak wyszło dziś

płatki owsiane 30g
mleko1,5% 125g
borówka 55g
maliny 35g
truskawki 80g
czereśnie 300g
gryz kukurydzy gotowanej
pomidor
żółtko jajka smażone
3 białka jajka smażone
olej 5g
kiełbasa krakowska 25g
wino czerwone wytrawne 150g
sękacz 50g
chleb razowy 55g
nektarynka 150g
oliwki 50g

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2013-07-20 o 18:16
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 20:37   #855
pipson
Zadomowienie

Cytat:

Pipson, za mną 30 Day Shred Level 1 - cały zrobiłam i to wersję nie-beginners Baaardzo mi się podobała

Lachonki, idę na Harrego Pottera i Radlera Okocim Jakby co to wrzuciłam focisza bebzolka do albumu to możecie popaczac Buuuźka. Jutro pewnie zajrzę dopiero
Ja 30day shred nie robiłam, wydaje mi się, że tam do levelu drugiego ciężaki potrzebne? Także narazie odpuściłam, bo ni mom Ale ja mam na kompie te killer buns & thighs więc jak wrócę pełną parą, to na bank przetestuję No i potem 30day shred Chociaż kusi mnie też joga meltdown tak dla spróbowania
Bebzol? Ja Ci dam bebzol!
Stary 2013-07-19, 21:47   #856
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail testowałaś już jakieś nowe maseczki na włosy ?
Testowałam Obydwie w sumie, ale chyba ta z algami lepsza niż arganowa. Ale ja tylko na chwile nakładałam, bo nie miałam czasu

Ja nie ogarniam Was, bo za dużo piszecie przeleciałam tak mniej wiecej co u kogo słychać. U mnie była koleżanka więc nie siedziałam na lapku. A jutro po 5 jedziemy z mamą do jej jednej siostry potem do drugiej także jak znajde chwile to będę z Wami w kontakcie Buziole
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 21:48   #857
eybitches
Przyczajenie

dzień 5

S: znowu płatki słodzone (wiem,wiem, wszystko sie pokonczylo, a dopiero jutro lece na zakupy) 400kcal
2S: 500ml coca coli 220kcal
O: 3 nalesniki, biały ser,dżem domowy 700kcal
P:troche słonecznika-100kcal
K: 3 jajka na twardo, ogorek zielony, jogurt naturalny -350kcal
=1770kcal ( tak na oko ) + radler

Ćwiczenia:
40min rower
10min Mel B abs
10 min Mel B nogi

Nie krzyczcie za ten jadłospisy ostatnie, jem z TŻ i przy nim nie da sie tak strasznie zdrowo wcinać Od jutra poprawa i max 1300kcal + wiecej ćwiczeń

Muszę sobie rozpiske zrobic, może ktoras pomoze przy liscie rzeczy zakazanych do jedzenia?
eybitches jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 22:38   #858
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eybitches Pokaż wiadomość
dzień 5

S: znowu płatki słodzone (wiem,wiem, wszystko sie pokonczylo, a dopiero jutro lece na zakupy) 400kcal

Ćwiczenia:
40min rower
10min Mel B abs
10 min Mel B nogi

Nie krzyczcie za ten jadłospisy ostatnie, jem z TŻ i przy nim nie da sie tak strasznie zdrowo wcinać Od jutra poprawa i max 1300kcal + wiecej ćwiczeń

Muszę sobie rozpiske zrobic, może ktoras pomoze przy liscie rzeczy zakazanych do jedzenia?
Apropos listy- chociażby slodkie płatki i pól litra coli jako 2 śniadanie :P nawet nie komentuje tej coli jako 2śn. no po prostu tragedia. 100 kcal ze słonecznika jako przekąska? Dorzuciłabym jabłko, cokolwiek. Naleśniki od czasu do czasu spoko, ale nie przy reszcie rzeczy, które dziś wcięłaś. jutro to Ty sobie zrób detoks- mnostwo warzyw plus duużo wody, jabłka, sok z żurawin i pij dużo ziół, bo podejrzewam, że masz zaśmiecony organizm, teżtak miałam. Poczytaj nt detoksu. Poza tym, daj spokój z tym, że przy TZ nie da się jeść zdrowo da się, mój chłopak też mnie kusi często, ulegam tylko czasami, ale to nie kwestia tego, że się nie da, tylko mojej słabej woli. Spójrz chociażby na Monikę, która mimo tego, że mąż wcina schabowe, to sama je kurę z warzywami sorry, że tak naskoczyłam, ale ogarnij to, bo odchudzanie nie pójdzie Ci dobrze, jeśli nie ogarniesz niezdrowych rzeczy- choćbyś jadła i 1200 kcal, to jeśli będziesz jadła śmieci to organizm zwariuje.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Aha, apropos cwiczen- godzina w zupełnosci wystarczy, nie przesadzaj jak to mówią- nie da się "wyćwiczyć" złego jedzenia.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Margotek, co sie nie odzywasz? widzę Cię
Stary 2013-07-19, 22:42   #859
heroine86
Zakorzenienie

Wypiłam redd'sa i chce mi się spać

Cytat:
heroine jedno ciastko to taki mini grzech, taki mały aż niewidzialny
Oduczyłam się jedzenia na promocjach jak aparat założyłam (mega restrykcyjnie przestrzegałam mycia itd) i do teraz mam spokój w marketach
Czasami się zastanawiam jako to jest...jak jestem zapracowana to i w 5 min wyjdę z domu jak potrzebuje a jak mam wolny dzień to do południa się wygrzebać nie mogę
Taaa, tu ciastko, tam ciastko, tudzież lód i się nazbiera od jutra wprowadzam jeszcze większy rygor
No właśnie zastanawiające bo też tak mam

Cytat:
heroine a ja u mnie czereśnie 8-10 zł daj znać za ile fasolkę kupujesz? u mnie 7,5...no jakaś marniejsza po 6 zł
Ja jestem z Ciebie dumna
tym bardziej, że sama w aptece poległam dziśale w sumie suplementy a nie kosmetyki (tzn 2 kosmetyki teżale nie drogie)
U mnie te jasne po 7 zł są, ale ja wolę te ciemne, no ale one są droższe a fasolka po 3 zł a jeszcze niedawno była po 8 zł!
i Tobie też brawo za umiarkowanie w zakupach

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja nie ogarniam Was, bo za dużo piszecie przeleciałam tak mniej wiecej co u kogo słychać. U mnie była koleżanka więc nie siedziałam na lapku. A jutro po 5 jedziemy z mamą do jej jednej siostry potem do drugiej także jak znajde chwile to będę z Wami w kontakcie Buziole
No czeeee tęsknimy

Cytat:
dzień 5

Znów tragedia. Sama sobie robisz kuku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 22:49   #860
eybitches
Przyczajenie

[QUOTE=pipson;41876042]Apropos listy- chociażby slodkie płatki i pól litra coli jako 2 śniadanie :P nawet nie komentuje tej coli jako 2śn. no po prostu tragedia. 100 kcal ze słonecznika jako przekąska? Dorzuciłabym jabłko, cokolwiek. Naleśniki od czasu do czasu spoko, ale nie przy reszcie rzeczy, które dziś wcięłaś. jutro to Ty sobie zrób detoks- mnostwo warzyw plus duużo wody, jabłka, sok z żurawin i pij dużo ziół, bo podejrzewam, że masz zaśmiecony organizm, teżtak miałam. Poczytaj nt detoksu. Poza tym, daj spokój z tym, że przy TZ nie da się jeść zdrowo da się, mój chłopak też mnie kusi często, ulegam tylko czasami, ale to nie kwestia tego, że się nie da, tylko mojej słabej woli. Spójrz chociażby na Monikę, która mimo tego, że mąż wcina schabowe, to sama je kurę z warzywami sorry, że tak naskoczyłam, ale ogarnij to, bo odchudzanie nie pójdzie Ci dobrze, jeśli nie ogarniesz niezdrowych rzeczy- choćbyś jadła i 1200 kcal, to jeśli będziesz jadła śmieci to organizm zwariuje.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Aha, apropos cwiczen- godzina w zupełnosci wystarczy, nie przesadzaj jak to mówią- nie da się "wyćwiczyć" złego jedzenia.[COLOR="Silver"]

wiem, wiem. Jutro detoks, warzywa,nabiał, dużo wody
eybitches jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 22:54   #861
Margot85
Wtajemniczenie

heroine też chcę fasolkę za 3 zł ciekawe po ile jutro będzie bo jest w planach na obiad albo ryba jak będzie rano w czym wybierać

pipson jestem, Ty to masz sokole oko

A jutro na rowerek wodny/kajak (dyskusja zażarta z Tż trwa) i może na środku jeziora się odważę rozebrać do kostiumu i z 30min się poopalam(dlatego ja wolę rowerek )
Stary 2013-07-19, 23:03   #862
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine też chcę fasolkę za 3 zł ciekawe po ile jutro będzie bo jest w planach na obiad albo ryba jak będzie rano w czym wybierać

A jutro na rowerek wodny/kajak (dyskusja zażarta z Tż trwa) i może na środku jeziora się odważę rozebrać do kostiumu i z 30min się poopalam(dlatego ja wolę rowerek )
Jak zobaczyłam tą cenę to musiałam kupić mimo, że mam jeszcze leczo i na dodatek TŻ uparł się, że on jutro bawi się w kucharza i będzie gotował obiad no cóż, rzadko się to zdarza, chętnie se odpocznę

Ooo, fajny dzionek się Wam zapowiada
Stary 2013-07-20, 06:57   #863
dzaga1989
Zakorzenienie

No jesteeem Witam z kawą i niewyspaniem Ale mamy takiego sąsiada który tutaj puszcza barachołkę z głośników jakby cierpiał na totalną głuchotę (typ ma ok. 30 lat, a muzyka to "Jak dobrze nam zdobywac góry", "Stokrotka" te sprawy ).
Byłam jeszcze na "posiedzeniu" - ojeju zostawiłam tam chyba cały tydzień

Cytat:
Paula, wprawiłaś mnie w jeszcze większe kompleksy boszzz, jaka Ty chuda jesteś piękny masz ten brzuch jaki bebzol
Kochana nawet tak nie mów Właśnie mogłam zrobic foto z innej perspektywy tak jak Pipson i byś zobaczyła że on takie spoko nie jest. Ale dziękuję

Cytat:
A ja remont ukończycie i mieszkanko na błysk wysprzątasz to zobaczysz jakie dzikie tłumy gości wpadną
Też Harrego jednym okiem oglądam
Noo ja obejrzałam od początku do końca tylko cholera wycięli kawałek - nie wiem czy TVN się machnął czy to jakaś inna wersja
No już niektórzy się zapowiadają

Cytat:
Ja 30day shred nie robiłam, wydaje mi się, że tam do levelu drugiego ciężaki potrzebne? Także narazie odpuściłam, bo ni mom Ale ja mam na kompie te killer buns & thighs więc jak wrócę pełną parą, to na bank przetestuję No i potem 30day shred Chociaż kusi mnie też joga meltdown tak dla spróbowania
Bebzol? Ja Ci dam bebzol!
Kochana, ja tys ni mom Ale wis Ty co mom? A cukier kilowy mom Hahaha. Mamie znajomy kupił 10pak w Lidlu i tak stał ten cukier. Zawinęłam go w woreczki żeby się nie sypał i jazda
No i już na 1 levelu sa potrzebne ciężarki Drugiego nie paczałam jeszcze. Jejciu w ogóle stokrotne dzięki za polecenie tej babki

Cytat:

Ćwiczenia:
40min rower
10min Mel B abs
10 min Mel B nogi

Nie odbierz tego źle, ale mi się wydaje, że Ty ciągle nie ogarniasz głównej idei odchudzania. Po pierwsze - TŻ nie zmusza Cię na pewno do jedzenia, więc czemu szukasz wymówek typu: z TŻ to się nie da zdrowo jeść. Właśnie że się da, tylko trzeba robić dla siebie bardziej dietetyczne wersje. Przykład? Smażę z TŻ placki ziemniaczane - TŻ zawsze smaży na bardzo głębokim oleju, a ja smażenia w ogóle unikam. Co robię? Czekam aż posmaży swoje i na koniec zlewam olej i smażę kilka dla siebie na samym teflonie. Inny przykład. Robimy sałatkę - ja odkładam sobie trochę warzyw do miseczki i dodaję kefiru, podczas gdy TŻ dodaje śmietanę lub majonez.
Co do zakazanych rzeczy - już naprawdę dużo zostało tu powiedziane na ten temat. Coca Cola w ogóle jest do bani, więc czy jesteś na diecie czy nie nie jest wskazane jej picie. Pij wodę, ewentualnie herbatę zieloną, czerwoną, zioła (miętę np.). Jeśli chodzi o komponowanie posiłków - wystarczy przeczytać 2 strony - ja i Pipson udzieliłyśmy maaasę rad Niuniu, ja wrzuciłam sporo linków z fajnymi artykułami. Po ich przeczytaniu sama dojdziesz do tego co robisz źle (np. traktujesz Colę jako II śniad - ja na II śniad jem omlet z 2 jaj ).
Stary 2013-07-20, 07:41   #864
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Podczytuje Was regularnie chociaż nie piszę ....
Bardzo lubie ogladać galerie MONI i MEDZIK -patrzać jaka zmiana zaszła w tych dziewczynach człowiek czuje jak rosnie mu motywacja!!!!
Ja teraz mam urlop i siedzę z synkiem w Rabce.
Moja ostatnia waga to 51 kg.Ostatnio często ulegam pokusie ach te słodycze:/ wiecie ,że to mój największy kłopot.
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 08:36   #865
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson, Margot dziękuję kochane
Heroine no platformy powinny być wygodne, ale wiesz, mnie wszystkie buty obcierają i tego się boję
Cocktail ja na razie arganowej nie testowałam, ale ta z masłem shea i algami chyba będzie moim kwc sama widziałaś jakie miałam gładkie włoski po niej no właśnie też nie mam czasu, żeby dłużej potrzymać i po myciu tylko na moment daję jakąś odżywkę, przeważnie dove
Kamikadze hej hej kochana super, że się odezwałaś no i bardzo dziękuję, miło mi
A Twoja waga widzę super, z resztą co tu dużo gadać widziałam na fb fotki jaka laseczka z Ciebie

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Pipson oo jaka promocja ile ml tej odżywki? 200 czy 500ml? może i dobrze, że nie ma u mnie sephory bo pewnie bym kupiła
Stary 2013-07-20, 09:15   #866
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Heroine no co Ty to nie melanz to chyba taka pogoda juz sama nie wiem
medzik Stokroto pewnie ze dam znac Kupie wiatminke zeby byla wrazie wuuuu Foty, bajkaaaaaaaaaaa normalnie I te ciemne oczy

Dzaga Twoj brzuch to szał !!!! Nic tylko odrazu pojsc sie pochlastac, nie wiem czy kiedys osiagne cos chociaz przyblizonego

I tak z innej beczki, nie wiesz moze czy ten chinol na zana jest w niedziele czynny?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 09:25   #867
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cytat:

Heroine86 co to za rozgoryczenie?!Bardzo tu pasujesz
Każda z nas ma jakieś kompleksy coś by chciała zmienić-nikt nie jest idealny.Ja ostatnio schudłam jakieś 3 kilo( z 54 do 51).Teraz jestem na urlopie i nie moge opanować apetytu na slodycze Wczoraj wieczór do czytania pożarłam całą paczkę 200g ciastek z ziarnami-coś pysznego!Zerknełam na kalorie -cała paczka 1000 kcal!I wiecie co zjadłabym jeszcze jedną! Matko Boska Dietetyczno!!
Ale wiecie co nie zamierzam sie uzalać nad sobą -tylko zakasać rękawy i ogarnać się

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
medzik Stokroto pewnie ze dam znac Kupie wiatminke zeby byla wrazie wuuuu Foty, bajkaaaaaaaaaaa normalnie I te ciemne oczy

Dzaga Twoj brzuch to szał !!!! Nic tylko odrazu pojsc sie pochlastac, nie wiem czy kiedys osiagne cos chociaz przyblizonego

I tak z innej beczki, nie wiesz moze czy ten chinol na zana jest w niedziele czynny?
Ja też chcę ten brzuch Dżagi zobaczyć!!
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 09:39   #868
pipson
Zadomowienie

Cytat:

Pipson oo jaka promocja ile ml tej odżywki? 200 czy 500ml? może i dobrze, że nie ma u mnie sephory bo pewnie bym kupiła
500 z tego co pamiętam, w każdym razie to duuże opakowanie ja ją kocham, ale cena regularna trochę ścina z nóg, więc czyham na promocje zawsze

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:

Kochana, ja tys ni mom Ale wis Ty co mom? A cukier kilowy mom Hahaha. Mamie znajomy kupił 10pak w Lidlu i tak stał ten cukier. Zawinęłam go w woreczki żeby się nie sypał i jazda
No i już na 1 levelu sa potrzebne ciężarki Drugiego nie paczałam jeszcze. Jejciu w ogóle stokrotne dzięki za polecenie tej babki

.
hahahaha, no ja mam zawssze krople beskidu 1,75 litra, to będę też miała czym mahać jak coś ale narazie absolutnie nic co by obciążało mięśnie brzucha mocno, dziś to chyba na rower się wybiorę albo roleczki zawsze jakaś aktywność, bo bieganie też nie bardzo. No ja Jillian uwielbiam A Ty chcesz robic cały 30 day shred? po 10 dni każdy level? Ja tak planuję z tym killer buns, też są trzy levele po 10 dni
Stary 2013-07-20, 09:40   #869
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja od 7 do 9 spałam z przerwami czekając na TŻ-ta a on przyjechał po 9 no i tu definitywnie było po spaniu a teraz jestem mega nieprzytomna kawę żłopię, ale za dużo mleka se dałam
biorąc pod uwagę fakt, że baaardzo dawno nie piłam kawy z mlekiem. No ale wczoraj kupiłam specjalnie do mrożonej i teraz będę męczyć ten litr nie wiem ile chyba coś muszę z niego wymodzić, bo TŻ przecież nie ruszy zresztą ja też nie lubię ;/

Cytat:
Kochana nawet tak nie mów Właśnie mogłam zrobic foto z innej perspektywy tak jak Pipson i byś zobaczyła że on takie spoko nie jest. Ale dziękuję
No weź nie mów, że on spoko nie jest ja w życiu nie będę mieć nawet w połowie tak idealnego cóż... nie muszę chodzić w stroju kąpielowym. Całe życie nie chodziłam to to jakoś przeżyję

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Podczytuje Was regularnie chociaż nie piszę ....
Bardzo lubie ogladać galerie MONI i MEDZIK -patrzać jaka zmiana zaszła w tych dziewczynach człowiek czuje jak rosnie mu motywacja!!!!
Ja teraz mam urlop i siedzę z synkiem w Rabce.
Moja ostatnia waga to 51 kg.Ostatnio często ulegam pokusie ach te słodycze:/ wiecie ,że to mój największy kłopot.
Czeeee
Super wagę utrzymujesz udanego wypoczynku

Cytat:
Heroine no platformy powinny być wygodne, ale wiesz, mnie wszystkie buty obcierają i tego się boję
Oj, coś o tym wiem ale może te akurat nie będą? (zawsze mam taką nadzieję jak kupuję nowe )

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
taaaa, zwalaj na pogodę! dzisiaj wolne?
Stary 2013-07-20, 09:44   #870
pipson
Zadomowienie

Czesć kochane

Ja własnię piję wodę z soczkiem z żurawin i cytrynką, z 2 godzinki temu na śniadanko był bieluch, musli błonnikowe i banan Teraz planuję iść na rolki chyba, to potem zrobię proteinowy placuszek z bananami Na obiad miał być ten makaron z bobem, ale ostatecznie mama robi gulasz wołowy, to cośtam zjem bez dodatków, chyba, że mi brązowy ryż ugotuje potem planuję sobie pokrpoić warzywka w słupki i zjeść z serkiem apetina - kupiłam ostatnio z pesto i rukolą, i czosnkiem i przyprawami, całkiem przyjemne składy jak na smarowidło, a jakie pyszzzzne na kolację jajca i wsio, może się zmieszczę w 1200
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości