|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
ale fajny króliczek!
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
Oj biedaczek,pewnie po tym jogurcie. A dawałaś mu juz wczesniej? ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Ja porownuje Marcela z Matinkiem ,bo są w podobnym wieku,i moj na razie tylko pelza do przodu,do raczkow sie ustawia,ale upada zamiast ruszyc do przodu.A najchetniej o by chcial ,zeby go stawiac na nozki i prowadzic pod pachy,najlepiej caly dzien i oczywiscie wielki ryk jak go kladę na podlogę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
U nas zapowiada się kolejny dzień marudno-jęcząco-gryzący
![]()
#663 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Katee27;42069059]
ale pech Was spotkał.Wujek się nie popisał a akcja ze strażą-niecodziennie takie akcje się zdarzają.To było wieczorem? Mam nadzieję,że los się do Was uśmiechnie ![]() Rzeczywiście akcja była,mimoże poźny wieczór to całe osiedle się zlecialo i ludzie wyszli na balkony z komórkami,pewnie żeby nagrywać,może myśleli,że strażacy jakiegoś trupa wyciągną albo co...Polaczki!Jak ja tego nie lubię! |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() wczoraj małą pochwaliłam, że ładnie mi śpi to mi za to w nocy urządziła cyrk nie z tej ziemi...przebudziła się przed 24 i zasnęła po 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Daj znać jak ten stolik ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
My wczoraj byliśmy u pediatry na kontroli i rozwiała wiele moich małych wątpliwości i jestem spokojniejsza
![]() ![]() Salud- umowa przedwstępna była z zaliczka? Jak tak to wujek powinien Wam oddać podwójna wartość zaliczki, jak odstąpił od sprzedaży, ja bym się nie szczypała, kosztowało Was to dużo nerwów czasu itp. My dzisiaj idziemy oglądać mieszkanie, jednak mniejsze, niż początkowo chcieliśmy, no ale nie chcemy się wkopywać i nie mieć potem na urządzenie tegoż mieszkania. Realnie stać nas na 50 m 2 pokoje najlepiej do remontu, no nic kiedyś kupimy sobie większe, jak będzie nas stać, a na razie lepsze to niż nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX
Cytat:
no to mój ma ciężki zadek po prostu ![]() Zacznie sam wstawac prędzej czy później, a teraz mu troche będe pomagać ![]() Cytat:
Już tak mysle że była rewolucja w brzuszku bo wcześniej zjadł chlebek z dżemem jabłkowym mojej roboty i chyba te dwa składniki jogurt bananowy i ten dżemik mu tak zrobiło ![]() No ale dziś już poprawa, z tym że gorzej spał w nocy przez podrażniony żołądek. Za to teraz po sniadanku lula ![]() Salud, u nas to samo z pełzaniem ![]() ![]() Przybiera też pozycje do raczka, zrobi dwa kroki w przód i ciap na brzuszek. Popingala na brzuchu szybko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zadomowienie
|
Wiem,ale poniewż zaliczka miała wynosic 180 tys.(na splacenie jego zobowiazan)to w umowie przedwstępnej zabezpieczylam sie,ze dostanie ja w lapy jak podpiszemy umowe kredytową,na wypadek jakby bank jednak zmienil zdanie.To jednak spora suma,a obawialam sie,ze w razie jakby mu cos odwalilo,to ja sie bede po sądach latami bujac,zeby odzyskac swoje.On zaczal mącic i przebąkiwac o zmianie ceny i zebym mu od razu dala gotówkę, jak jechalalismy podpisac umowe do banku,a zaraz potem mielismy umowionego notariusza.Widac intuicja mi dobrze podpowiadala,ze bylam zapobiegawcza,bo pewnie tyle bym widziala jego i tę "zaliczkę'
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój wujek kiedyś sprzedawał mieszkanie za ok 400 tyś i ludzie podpisali umowę przedwstępna i dali 20 tyś zaliczki, a potem się wycofali, czysty zysk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
dobra wróciłam ale upał
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#671 |
Wtajemniczenie
|
Iwoncia ja raz dałam jogurt naturalny z malinami i Kingę wysypało, jak by miała skazę białkowa, a po jogurcie kupnym takim dla dzieci nic, nie wiem co takiego jest w tych zwykłych jogurtach, bo te kupne nie są przecież na mm...?
aaa doczytałam, że po jogurcie z truskawkami nic nie było, więc nie wiem, może banan jakiś nie dobry, różnie to bywa. Edytowane przez lilka00 Czas edycji: 2013-08-02 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
faktycznie jak wampirek ma te ząbki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Salud kurcze współczuję przejść z wujkiem, aż słów na niego brakuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- wzięłam go na litość ![]() ![]() o wstała i poszła pod stół, chyba kupa będzie ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- oj współczuję kochana ![]() u nas odpukać na razie ok ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- monarika oj widzę,że nocne przeboje Ci Otylka urządziła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() i ![]() ![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-08-02 o 09:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#674 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Chociaż i to czasem nie wychodzi ![]() Cytat:
No nic stało sie i zrobie pauze z bananem narazie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
co do raczkowania,to Jagoda właśnie z siadu wystartowała
![]()
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
u mnie Bartek teraz wszedzie dojdzie raczkujac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Alanek też wchodzi tam gdzie da rade, nawet w najwęższe szczeliny
![]() Gorzej potem z wyjściem ![]() Sie biedak nastęka, najęczy i nawet sie rozpłacze jak już nie ma siły sie wydostać ![]() Bidulek mój nadal spi. Spał 1,5 godziny, przebudził sie na 5 minut i znowu spi kolejną godzine. Odsypia kiepską nocke... Aaaaaa, sprzedałam kolejne 5 ciuszków na alllll ![]() I na dodatek przyszedł jeden ciuszek który zamówiłam Alankowi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cześć. U nas troche luźniej dzisiaj więc mam chwile.
Angel pokaż strój ![]() Marta Zuzia cudna ![]()
#680 |
Raczkowanie
|
Bartek kiedys wlazl pod lozeczko i nie dal rady wyjsc, musialam go wyciagac
![]() tez sie zastanawialam nad sprzedaza ubranek na allegro ![]() na gumtree tez mam konto, tam sprzedalam kilka rzeczy , ale byly to meblem ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Bartek najpier stawal sobie na kolanach i na rekach i sie kiwal na boki, potem jakos tak dziwnie prawa noge do gory podnosil a lewa normalnie, i jakos sie czolgal do przodu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Jagoda tez mi wlazi pod lozeczko za pampersami i wyjsć nie może. Wtedy to dopiero wyje syrena
![]() nie dobry pies nie chciał dac dziecku lapki hehe https://www.youtube.com/watch?v=_iza...e_gdata_player ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Iwoncia to super ![]() ![]()
#682 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
kraven taki
![]() ![]()
#683 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aga_ton pisałaś ostatnio, że dałąś Lence jgurt zwykły...jaktam po nim? A jaki dawałaś? Naturalny czy jakiś smakowy? JA ostatnio kupiłam małej z Jogobelli bo całkiem fajny skład ma ale jej jeszcze nie dałam ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-08-02 o 11:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#684 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
?? ![]() Ciekawe czy Alan zacznie raczkować ![]() Cytat:
![]() Myslalam ze ją ugryzie ![]() Ja ciuchów nie trzymam b drugiego bobo nie bedzie ![]() A bylo duuużo gadki że bedzie ![]() Bobo wstało w koncu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Iwoncia81;42074671]Te gumtree to cos na styl tablicy chyba
?? ![]() Ciekawe czy Alan zacznie raczkować ![]() tak, to cos podobnego ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- my kupilismy mieszkanie w pazdzierniku 2012, chwile przed porodem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() E fajny,tylko ja bym nie miała co włożyć w ten stanik ![]() Kuźwa miał byc rano stolarz zamontować poręcze przy schodach na górze,a już mi turyści dzwonili że jadą ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
Kuźwa miał byc rano stolarz zamontować poręcze przy schodach na górze,a już mi turyści dzwonili że jadą
![]() a skad jestes ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=htVr...e_gdata_player i z przed chwili zabawy z piłką
![]()
#690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.