|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Wróciłam z działki, ale zarosła. Zebrałam ogórki i czarną porzeczkę a teraz czekam na obiad bo umieram z głodu.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#632 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Ślicznotki
![]() Cytat:
![]() Żyrafa fajna ale czy się utrzyma na niej?Nie spadnie? Konik słodki kiedyś były takie biedroneczki w Biedronce i one bardzo małe były więc moim zdaniem nie warto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jade zaraz do Biedrony,jest promocja - 30% na ciastka ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ![]() Wstawiam wampirka mojego z marchewką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zadomowienie
|
U nas od maja "problemy" mieszkaniowe na tapecie.A wlaściwie to juz od jesieni jak się mały urodzil,bo się jednak ciasno zrobiło.Mieliśmy się budowac a formalności z podziałem działki i ta cała biurokracja trwała ponad pół roku i jeszcze nawet nie złożyliśmy wniosku o pozwolenie na budowę,tak to się ciągnie,aż tu w majówkę dowiedziałam się,że wujek chce sprzedac tanio piękny dom za miastem,cud miód i orzeszki normalnie.Myślałam,ze złapałam pana Boga za nogi.No wiec od poczatku zaświadczenia do kredytu,inspekcje,poprawk i blędnych wpisów w KW w sądzie i takie tam.Majstrowie umówieni,mąż sprzedał samochód,bo pracę ma po sąsiedzku,klienci do wynajęcia naszego mieszkania umówieni i w drodze jak jechaliśmy podpisac umowę,wuja jednak się wycofuje.Myślałam,że mnie szlag trafi. Dwa miesiące latania jak kot z pęcherzem na marne.Mogłabym w sumie dochodzi swego w sądzie bo umowę przedwstępną mieliśmy,ale nie chciałam kwasów w rodzinie i wyrzutów ,że go wykorzystaliśmy,chociaż sam nam zaproponował takie warunki. Znaleźliśmy na szczęście oferte sprzedaży innego domu w bardzo fajnej okolicy,idealnie pod nasze potrzeby,wiec od początku cala ta kolomyja.Teraz mam stresa czy wszystko wyjdzie,czy kobietka nie zmieni zdania,bo juz mam dośc tej niepewności.Przez to wszystko nie zaplanowalismy na ten rok żadnych wakacji,zeby zachowac urlop i kase na przeprowadzke i remont,a tu konca ani widu ani slychu.W ubiegly weekend stwierdzilsmy,ze nam sie troche wytchnienia nalezy i pojechalismy do Darlowa,bo pogoda byla bajeczna,wyjazd super,wieczorkiem niedziele wrocilimy pelni energii tylko pod blokiem okazalo sie,ze klucze zostawilismy na dzialce,a to prawie 4 godz w jedna stronę!No nic,slusarz otworzy przeciez,nikt nie potrafil jednak otworzyc,bo drzi antywlamaniowe,dziury zamiast zamkow,a drzwi ani drgną.Po 24 godzinach koczowania wezwalismy w koncu staż pożarną i włamywali się oknem. Cala ta impreza kosztowala mnie tyle stresu ,ze szok,a zniszczenia na 1200 zl,to bym do Turcji w last minute pocieciala ;D
No to sie pozalilam co mi na wątrobie lezalo. |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Wtajemniczenie
|
Salud...ojejku nie wiem co powiedzieć
![]() Ale na tego wuja to słów szkoda teraz tylko go obsmarować gdzie sie da! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Salud współczuję tych wszystkich przeciwności losu. Oby już było z górki
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Mi się taki jeździk strasznie podoba: http://allegro.pl/little-tikes-jezdz...417696967.html i taki: http://allegro.pl/little-tikes-jezdz...410179323.html |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurczę, skoro mój ma i jeździk i rowerek to już kompletnie nie wiem, co na roczek kupić ![]() Salud, współczuję komplikacji i trzymam kciuki, aby teraz się udało ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
fajnie
![]() ![]() Cytat:
ojej współczuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#639 |
potworkowa
|
mamusie sierpniowych i wczesnowrześniowych dziewczynek - ile ważą wasze córeczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wasze maluchy zaczęły raczkować z leżenia na brzuchu czy z siadu?
Pytam, bo Antek buja się na kolankach od jakiś 2 tygodni i nie może wystartować, a od kilku dni z siadu przechyla się mocno do przodu, tak jakby też chciał przesunąć się w przód, z tym że nie ogarnia jeszcze co trzeba zrobić z tą nogą, która zostaje pod brzuchem. ![]() Antek ma zdiagnozowane przed pediatrę i neurologa napady afektywnego bezdechu ( jak to się fachowo "ładnie" nazywa). Ja jestem pełna nadziei, że to chwilowe, stąd moja radość, że od kilku dni nie dzieje się nic złego... tfu tfu tfu, aby nie zapeszać.
#641 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
ten drugi kojarzy mi sie z takim wózeczkiem co w hipermarketach rodzice dzieci w tym wożą ![]() Cytat:
![]() Salud współczuje takiego obrotu sprawy i oby teraz wszystko szło pomyślnie. A wujka bym zjechała z góry na dół i nie obchodziłoby mnie co rodzina powie bo to on zamieszania niemałego zrobił... A mi moje dziecko wymiotowało dziś 2x ![]() Zrobiłam jogurt naturalny z bananami i mu chyba zaszkodziło ![]() Na kolacje miał dostać kaszke i po dwóch łyżeczkach znowu wymiotował ![]() Tak mi go żal było a sie popłakał bo sie wystraszył co sie dzieje ![]() Bidulek mój kochany. Już spi teraz, dałam herbatki żeby załagodzić nieprzyjemności w przełyku i śpi. Wyrzuty sumienia mam teraz że mu to dałam zjesc... |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Hej
![]() Melduje,że mąż internet dzisiaj załatwiał i we wtorek przyjadą podlaczyc ![]() ![]() Koniec odpoczynku ode mnie ![]() Fabisiowi dzisiaj wyszedl drugi zabek! ![]() ![]() Teraz ma dolną i górną ![]() Marudny jest troszke ale po za tym wszystko ok ![]() Lobuz łapie się wszystkiego i wstaje na nóżki,teraz opanowuje trzymanie jedna rączka i próbuje się ruszyć ale dupka ciagnie go w dol ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#644 | ||
Zakorzenienie
|
Salud współczuję przeżyć i wierzę, że teraz los przyniesie już Wam same dobre rzeczy.
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Brawa za ząbka! ![]() ![]()
![]() |
#645 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oby się już nie powtórzyły te bezdechy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz też jej się zdarzy zwymiotować ale już się tak nie boi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Salud, matko ale się Wam złożyło... A wujo choć miał jakieś wytłumaczenie na tą swoją decyzje? Oby się teraz wszystko ułożyło, będę trzymać kciuki.
Iwonka, biedny Alanek z tymi wymiotami. |
![]() ![]() |
![]() |
#647 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX
Cytat:
kurcze nie wiem co sie to porobiło bo jadł już z truskawkami i nic sie nie działo ![]() Nie wiem co mu rano jeść dać ??? Zawsze z rana kaszka ale aż sie boje teraz ![]() Cytat:
Strasznie sie czuje z tym jak mi zwymiotuje bo mi go żal i wiem że moja w tym wina bo przecież ja mu to daje ![]() Brawo dla Otylki za raczkowanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Biedny Alanek, musiał się wystraszyć. No w końcu. Kurde no ile można się przeprowadzać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Coś mi dzisiaj przeglądarka muli
![]() Salud wujek się nie popisał, mam nadzieje, że z nowym domkiem wszystko się uda ![]() Iwoncia biedny Alanek ![]() Angel trzymam kciuki, żeby Jagódka dała wreszcie chwile wytchnieniea. Tamlin fajne te jeździki ![]()
#650 |
Zakorzenienie
|
Anusia, super, że będziecie mieli w końcu kontakt ze światem, a my zdjęć się doczekać nie możemy. W ogóle strasznie się cieszę z tego Twojego domku, tak jakby to mnie się coś fajnego trafiło
![]() Dearlie, mój pełzak też się buja, nie wiem czy to na bujaniu się nie skończy, bo pełzanie mu świetnie wychodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | ||||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() chyba jest lekko zdezorientowany ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mamy to samo ![]()
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() można jeszcze piersi czymś pobrudzić albo zakleić,że są chore. Cytat:
Mam nadzieję,że los się do Was uśmiechnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() biedny Alanek,nie obwiniaj się za to..skąd mogłaś wiedzieć,że tak zareaguje. Mam jeszcze pytanie:miała któraś doczynienia z taką spacerówką: http://allegro.pl/sliczny-wozek-spac...411629819.html
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-08-01 o 22:58 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Chciałam Was szybko nadrobić, alee.. tyle naskrobałyście, że nie dam rady
![]() Przeczytałam stronę i idę spać, jutro nadrobię. Muszę zacząć od strony 19 - pisze dla swojej informacji, bo mam sklerozę nieziemską ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zuzia zarządziła pobudkę o 6.30 także siedzimy i się bawimy ![]()
#656 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane nadrobie później póki co wedzlam napisac, że mało mnie dziś będzie,bo właśnie jadę do tesco po strój i spodenki. Sukienkę po 5kupie mam nadzieję, że będzie jeszcze. Później na lumpki,bo dziś po 2zl wszystko. Wracam szybko obiad i po mamę o 14bedziemy jechali. Buziaki i milwgo dnia. U nas już 28st i pełne słońce!
---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- 3majcie kciuki by był tem strój ![]()
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Uff góra była, doły za duże, bo same 42,44 ale inny dół wzięłam w tym samym kolorze
![]()
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#660 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Hejo!Czekam na turystów i na kuriera z tym stolikiem nieszczęsnym ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.