|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
A może jakoś za biurkiem alboco A to biurko Wam jeszcze potrzebne? Jak nie to na tablicę je i może jakiś studenciak weźmie ![]() No my mamy też całą piwnicę w gratach, do tego gratach TŻ więc te rowery tam już w ogóle przeszkadzały ![]() Dziękuję Butki kosztowały 75zł - w sumie ni mało ni dużo. W Deichmannie widziałam po 69zł ale może by rozmiaru nie było albo nieładnie by leżały Wzięłam. A do koszul to jakiegoś fuksa miałam Muszę jeszcze parę razy się przejść to nazbieram mgiełek na każdy dzień tygodnia Już mam 5 (wliczając pasiaka) to jeszcze mi 2 tylko brakuje Dostałam @
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-02 o 18:38 |
|
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
tylko właścicieli. Kurde mogliby se go zabrać do swojego domu ![]() To powiem Ci, że taka przyzwoita cena za butki A koszulek szczerze zazdraszczam ja nie mam takiej ani jednej... buuu Przykro mi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj w klubie
.Ale mi pyszne jedzonko dzis wyszlo tak zaimprowizowalam i od niechcenia przesmazylam piers z indyka, zawsze mi wychodzi taka sucha z piekarnika, a tym razem na patelnie, odrobinka masla i wyszla taka soczysta i miekka, ze palce lizac. Do tego warzywka, troche salaty i kolacja jak marzenie . Wlasnie pije biala herbate i zbieram sie wrzucic pod prysznic. Goraco dzis. Dzaga, dzieki za mily komplement , ale jeszcze musze popracowac. Przy Twojej figurze to w ogole..... moglabym sie do mysiej dziury schowac .
|
|
|
|
#1984 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zdrowy tryb życia to co masz na myśli? jedzenie jakieś szczególne? czy ćwiczenia? ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Obejrzałam Twój album i piesio i jego właścicielka piękni, śliczni, cudowni ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Tak sobie pomyślałam...bo wczoraj w TV oglądałam takie dwie panie starsze które po 70 paru latach korespondencji ze sobą spotkały się.... Wyobrażacie sobie nas takie staruszki 70-80 letnie, które po parudziesięciu latach spotykają się? -Cześć, to ile masz w pasie? -60?, a Ty? - Ja ostatnio trochę przytyłam, za dużo słodyczy ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Lece spać bo jutro o 3 ruszamy nad morze Trzymajcie się dziewczynki ciepło
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|||
|
|
|
#1985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj ;/
|
||||
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1987 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam przy Cytat:
![]() Cytat:
mój wujek też ma swoje gospodarstwo, nie szuka żony, która poleci na "hektary" i dom, który właśnie wybudował. Jest ogarnięty i baaardzo mądry, mimo, że studiów Mu brak. My tu mówiłyśmy o skrajnych przypadkach rolników, którzy przyszli do programu i zwyczajnie zrobili sobie "siarę" swoimi poglądami, zachowaniami i przekonaniami. I żyli "pod kloszem" mamusi Mój tato też nie ma studiów, pracuje na budowie. I też wybudował wielki dom, ciągle coś remontuje. I też nas wykształcił (oczywiście razem z mamą). Tacy ludzie nie są gorszej kategorii tylko dlatego, że nie mają studiów, czy dlatego, że mieszkają na wsi. Ja jestem ze wsi i się tego nie wstydzę! ![]() Cytat:
i pięknej sesji plenerowej ![]() ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#1988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powiem Ci że już w ogóle przestało lecieć Może się jeszcze rozbuja, zobaczymy, ale ciągle jest nadzieja ![]() Ach no to rozumiem że nie da rady pozbyć się "problemu" Ech, jakoś sobie poradzisz. Dla tekiero bicykla to się zawsze miejsce znajdzie ![]() Cytat:
![]() A Basia chyba najlepiej to ujęła że najlepszą metodą anty jest staranie się o dzidziusia. U nas już pół roku na zasadzie "będzie co będzie" i nic Cytat:
Ale są też "rolnicy" którzy mają kawałek poletka i nie wiedzą do końca co z nim zrobić. Posieją, sprzedadzą za grosze, popiją i tak do następnego...I ten chłopak o którym pisałam to właśnie taki jest. Trochę zarobi, przepuści to na motor i chlanie i potem tak wegetuje bez większych planów na życie. A sytuacja babuszek śmieszna Czasami trafiają się takie fajne luzary z jajem. Moja babcia od strony ojca jest trochę zawistna, ale z drugiej strony też czasami potrafi coś fajnego powiedzieć, obraca się wśród młodych ludzi i ich rozumie. Natomiast ta od strony mamy, ta która mnie wychowała jest niestety okropna z charakteru. Ale ja w ogóle miałam dziwne dzieciństwo fajne jedynie dlatego że wychowałam się na wsi.Cytat:
Ja muszę się podszkolić i przejrzeć Filmweb.No i jak ta praca. Mój od razu powiedział: nie idź!!! Cocktail, jeszcze jest może nadzieja Bo coś zanikł mi ten okres. Myślałam że będzie morze czerwone a tutaj o dziwo nic
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
A no czeeee
Musiałyśmy o podobnej godzinie wstać Ja jeszcze bez ale już po kawałku placka Wczoraj TŻ na powrocie kupił. Nagrzeszyłam tak w ogóle bo zjadłam trochę chrupków Mr Snaki, zmamlałam trochę tego placka no i 1 piwo wpadło Wybieram się do Lidla po tampony, jeszcze kupię tak na wszelki wypadek i kupię sobie te płatki Vitelle bo mam na nie chęć na śniadanko I może coś na obiad "bez gotowania" wynajdę a jak nie to chyba kiełbasę z chlebem będziemy jeść
|
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Ja już po śniadanku: płatki z mlekiem i łyżeczka masła orzechowego ![]() na dziś raczej kiepskie menu planuję, bo na 2 śniadanie kanapka z twarogiem i miodem a później idę na basen więc zapewne wpadnie jakas kanapka i lody Jak wrócę z tego upału na pewno na wstępie rzucę torbę i pójdę do lodówki i piwoszka ![]() Heroine przepiękny ten rower! Zawsze jak widzę dziewczyny na takich rowerkach to wzdycham ![]() Paula żeeeby Ci się ten dzidziuś przytrafił! Byłoby wspaniale
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2013-08-03 o 07:57 |
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Jesuu, widziałyście te zyeb.ane wątki na wspólnym odchudzaniu?
)
|
|
|
|
#1992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A śniadanko smakowe U mnie na razie kawałek tego placka, ale już myślę o płatkach z Lidla ![]() To kochana życzę miłego dzionka Zapowiada się super ![]() Cytat:
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() dopiero wstałam, muszę ogarnąć trochę siebie i mieszkanie i będę nadrabiać ![]() P.S. Jak miło móc przeglądać wizaż w trakcie wolnego czasu w pracy
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
Hejka,ale naspamowałyście.Nardobiła m
Meeedzik Super Wam wyszło z tym mieszkaniem, na weselu sobie nie żałuj.
Basiu Gratuluję!Pierwsze USG robi wrażenie,ja zawsze płakałam jak wariatka U mnie wszyscy jeszcze śpią,bo wczoraj cały dzień byliśmy nad wodą,dziś chyba tez pojedziemy.![]() Co Ty narzekasz świetnie wyglądasz,a co do fałdek to ja jeszcze nie widziałam żeby komuś sie coś nie marszczyło-jakkolwiek to zabrzmiało
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2013-08-03 o 09:36 |
|
|
|
#1996 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,ja właśnie sie racze kawką.jeezuu jaki upał-rozpływam sie.na 14 ide do pracy i szlag mnie trafia-mam 7 dni pod rzad w tym 3 nocki.Jestem dopiero po 3 dniach pracy i juz mam dosc
u nas jest stała temp 30 stopni.a klima w zimie daje zimne powietrze a laten ciepłe.popiep....to wszytsko.sorry za te zaleA dieta?w dzien jem ładnie a w nocy ![]() EWELCIA ja tez mam perfecte z kawą.jest cudowna! DŻAGUŚ bosko wyglądasz
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam serie cwiczen na uda - matko, dawno sie tak nie spocilam.
Przysiady, wypady, wykop z przysiadu do boku, wykop z wypadu do przodu - po dwie serie, 10 powtorzen. Myslalam ze wykituje i mi uda pekna . Lalo sie ze mnie.Juz sie umylam po tej rzezni i zaraz wyskocze na miasto sie pokrecic. Sklepy otwieraja o 10, mam jeszcze chwile czasu. Wypije herbatke.
|
|
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
LIKE a ty masz dwoje dzieci?mage zapytac ile masz lat?ja czasem słysze ale z Pani młoda mama przynajmniej jakbym miała 15
wogóle to laska jestes
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądnij sobie, bo jak dla mnie super Mój Tż tam pracuje od listopada chyba i jakoś daje rade. Jak coś dobrze sprzeda to niezła premia wychodzi Ja uciekam na basen dzisiaj
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
Ja tylko wpadłam na chwilę się przywitać, bo jade na działkę poopalać się do południa Już po sniadanku, teraz kawka i kawałek chałki z masełkiem Heroine taką mi ochotę wczoraj narobiła pyyyychota !Kurcze coś mi wizaż szwankuje, bo wszędzie mam zdjęcie Pauli przy każdym nicku i nawet w emotkach i nie mogę żadnej odnaleźć ![]() a jak dodaje ta, co chce to mi inna wychodzi ![]() Potem wszystko nadrobię
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-08-03 o 10:16 |
|
|
|
#2001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jem właśnie mega mix śniadaniowy
Skrojone jabłko + trochę płatków owsianych + Vitelle Wszystko zalane jogurtem.Cytat:
Wieeem że to się narzeka, ale stały przychód jednak jest i jednak jest jakieś zajęcie w życiu. Ja już naprawdę jestem gotowa wziąć pracę poza zawodem byle tylko pracować w pełnym wymiarze godzin, a nie 2h jednego dnia, 4h drugiego, itp. - co to za praca ![]() A dziękuję za komplementy Ważę tyle co w podpisie - 51kg Cytat:
Rodzinne wypady co? ![]() To bawcie się dobrze ![]() Cytat:
![]() Aaaa bo on na "sprzedaży" pracuje. Ja bym dostała robotę w BOKu jako konsultant Orange. No ale słyszałam że takie średnio są warunki. Wiem że nigdzie nie jest za różowo, ale podobno w Orange dają dzień wolny, a potem tego dnia dzwonią: przychodź do pracy. Nie przyjdziesz bo wyjechałaś - lądujesz na dywaniku Noż kuuurde...
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
właśnie pożeram śniadanie owsianka napakowana owocami: brzoskwinią, malinami, borówkami, trochę rodzynek i kilka orzechów aleee doooobre ![]() Jestem też już po ćwiczeniach było:60 min rowerek (25 km) Tiffoczki (11 min) Mel B Cool Down (5:45 min) 50 pompek damskich ![]() Alem się zmachała
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2004 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymamy No TŻ powiedział, że się coś wymyśli więc liczę na Niego ![]() Cytat:
specjalnie wcześniej coby poćwiczyć zanim słońce zacznie dawać czadu no i dobrze zrobiłam, bo teraz tak grzeje słońce dotarło mi do salonu przez rolety i jest tak gorrrrąąąco ![]() Co za placuszek jadłaś? takie grzechy to nie grzechy chudzinko![]() I co, dorwałaś "Pomysł na obiad"? czy dzisiaj żarcie na sucho? ![]() Cytat:
ja od kilku lat o takim marzę... dlatego teraz jest okazja by spełnić to marzenie ![]() Cytat:
ktoś się wybitnie nudził ![]()
|
||||
|
|
|
#2005 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie widziałaś?
![]() ![]() Cytat:
a w ogóle to co tam podżerasz? o której jesz śniadanie i co jesz? śniadanie powinno być sycące ![]() Cytat:
uda żyją mam nadzieję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2006 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jeździłam na rowerku i postawiłam krzesełko na ławie, a na nim laptopa i śledziłam forum
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam jedno zlecenie na tel- trwało to tylko godzinkę, a jestem spocona jak szczur Masakra, a jeszce Ewa na mnie czeka i syf w mieszkaniu
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta
Autorze wątku, jesteś facetem, tak? Przepraszam za głupie pytanie
![]() Ale to dość ważne - jeśli ćwiczysz na siłowi, to 1700kcal to zdecydowanie za mało! |
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za zlecenie na tel? Ja się cieszę, że ćwiczenia już za mną, bo teraz na termometrze jest 30 stopni w cieniu no i mieszkanie posprzątałam wczoraj teraz siedzę z waxem na łbie zaraz się zbieram, bo jedziemy z TŻ-tem do Deichmanna zobaczę czy tam są jakieś klapeczki z wyprzedaży a na 18.30 idziemy do teściów na kolację... już mi się nie chce ![]() W ogóle, Madziula udanego wesela!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

a mi się siku chce!
poczytam
no i nie wiem
A to biurko Wam jeszcze potrzebne? Jak nie to na tablicę je i może jakiś studenciak weźmie 
Butki kosztowały 75zł - w sumie ni mało ni dużo. W Deichmannie widziałam po 69zł ale może by rozmiaru nie było albo nieładnie by leżały
Wzięłam.

ja nie mam takiej ani jednej...
buuu
.
. Wlasnie pije biala herbate i zbieram sie wrzucic pod prysznic. Goraco dzis. 

Teraz tylko podbijać rynek pracy w tych nowych szpilach

Ja muszę się podszkolić i przejrzeć Filmweb.

Heroine taką mi ochotę wczoraj narobiła
pyyyychota !