Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-02, 18:36   #1981
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Paula, chudzino Ty bluzeczki prześliczne, no i buty zayebiste dużo zapłaciłaś? Mam bardzo podobne

A ja jestem uwięziona w pokoju TŻ-ta, bo w salonie TŻ ma lekcje z niemieckiego a mi się siku chce! już od godziny jak ja wytrzymam jeszcze jedną?

Dzięki poczytam
Mamy dostęp, ale już jest tam tyyyle gratów, że TŻ powiedział, że nie wie czy się zmieści bo ostatnio musieliśmy wynieść biurko, żeby wstawić to łoże do sypialni no i nie wiem najwyżej będzie stał na biurku tylko jak ja go udźwignę żeby go na biurku postawić?
Hahaha no nie wiem nie wiem A może jakoś za biurkiem alboco A to biurko Wam jeszcze potrzebne? Jak nie to na tablicę je i może jakiś studenciak weźmie
No my mamy też całą piwnicę w gratach, do tego gratach TŻ więc te rowery tam już w ogóle przeszkadzały
Dziękuję Butki kosztowały 75zł - w sumie ni mało ni dużo. W Deichmannie widziałam po 69zł ale może by rozmiaru nie było albo nieładnie by leżały Wzięłam.
A do koszul to jakiegoś fuksa miałam Muszę jeszcze parę razy się przejść to nazbieram mgiełek na każdy dzień tygodnia Już mam 5 (wliczając pasiaka) to jeszcze mi 2 tylko brakuje

Dostałam @ Jestem zła na cały świat

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-08-02 o 18:38
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 18:41   #1982
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Hahaha no nie wiem nie wiem A może jakoś za biurkiem alboco A to biurko Wam jeszcze potrzebne? Jak nie to na tablicę je i może jakiś studenciak weźmie
No my mamy też całą piwnicę w gratach, do tego gratach TŻ więc te rowery tam już w ogóle przeszkadzały
Dziękuję Butki kosztowały 75zł - w sumie ni mało ni dużo. W Deichmannie widziałam po 69zł ale może by rozmiary nie było albo nieładnie by leżały Wzięłam.
A do koszul to jakiegoś fuksa miałam Muszę jeszcze parę razy się przejść to nazbieram mgiełek na każdy dzień tygodnia Już mam 5 (wliczając pasiaka) to jeszcze mi 2 tylko brakuje

No właśnie to biurko nie jest nasze tylko właścicieli. Kurde mogliby se go zabrać do swojego domu
To powiem Ci, że taka przyzwoita cena za butki
A koszulek szczerze zazdraszczam ja nie mam takiej ani jednej... buuu

Przykro mi następnym razem się uda, główka do góry
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 19:35   #1983
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj w klubie.
Ale mi pyszne jedzonko dzis wyszlo tak zaimprowizowalam i od niechcenia przesmazylam piers z indyka, zawsze mi wychodzi taka sucha z piekarnika, a tym razem na patelnie, odrobinka masla i wyszla taka soczysta i miekka, ze palce lizac. Do tego warzywka, troche salaty i kolacja jak marzenie. Wlasnie pije biala herbate i zbieram sie wrzucic pod prysznic. Goraco dzis.
Dzaga, dzieki za mily komplement , ale jeszcze musze popracowac. Przy Twojej figurze to w ogole..... moglabym sie do mysiej dziury schowac.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 22:35   #1984
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Heloł!!! Pamiętacie mnie jeszcze? U mnie ok!! Widziałam dzidzię i serduszko bijące. Tzn ja tam kropkę widziałam ale lek mówił, że ok i serce bije. A nie odzywam się bo jakoś teraz nie pasuję tutaj Będę Wam o mdłościach opowiadać i lenistwie moim;D Ale na bieżąco śledzę co u Was. Jesteście mi tak bliskie, ze nie wyobrażam sobie nie wiedzieć co u Was. Co tam jeszcze u mnie. Do 13 sierpnia urlop. Na przyszly week planujemy pojechać do Szczawnicy. Ale dopiero w sobotę bo w przyszlą środę i piątek mam wizyty u gina.. Boshh.. nachodzę sie za wsze czasy. Paula... zrób test bo jak ciążą to troszkę tryb życia na zdrowszy trzeba zmienic
cześć Basiu cieszę się Twoim szczęściem i że się udało i że wszystko jest dobrze Właśnie pasujesz tu jak najbardziej Poruszane są tu takie sprawy że i temat ciąży i ważne wskazówki też na pewno się przydadzą zwłaszcza że dużo z nas planuje ciąże a zdrowy tryb życia to co masz na myśli? jedzenie jakieś szczególne? czy ćwiczenia?

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość

Pięknie wyglądałaś na ślubie cudownie bardzo ladną miałaś sukienkę no i super, że jest dobra i będą fotki w plenerze
Dzięki
Obejrzałam Twój album i piesio i jego właścicielka piękni, śliczni, cudowni i figurę też masz super Zazdroszczę

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Tak sobie pomyślałam...bo wczoraj w TV oglądałam takie dwie panie starsze które po 70 paru latach korespondencji ze sobą spotkały się.... Wyobrażacie sobie nas takie staruszki 70-80 letnie, które po parudziesięciu latach spotykają się?
-Cześć, to ile masz w pasie?
-60?, a Ty?
- Ja ostatnio trochę przytyłam, za dużo słodyczy

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Nie no jasne rolnicy tyż potrzebni są tylko rolnik wcale nie musi być zacofany i taki typowy wiejski chłop co to się nie domyje i wszędzie w gumiakach chodzi w tych "RwT" był taki jeden na samym końcu programu, taki cywilizowany, co to prowadził swoją księgowość nawet i całkiem przystojny był
Mój tata jest rolnikiem i jest moim wzorem, podziwiam go, że przez 20 lat stworzył naprawdę fajne gospodarstwo, rozbudował dom, żebym mogła mieć z trójką rodzeństwa swoje własne pokoje. Dał nam szkolę, studia, fajne wakacje i w ogóle życie i na pewno nie jest zacofany Może studiów nie ma ale za to łeb ma i można z nim pogadać na każdy temat, nie tylko o oraniu pola

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Lece spać bo jutro o 3 ruszamy nad morze Trzymajcie się dziewczynki ciepło
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 22:53   #1985
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No ja zamawiam taki:

U mnie jest Chińczyk dwupiętrowy, a do DZISIAJ byłam święcie przekonana, że ma tylko parter mówiłam, jestem blondynką ciemną, ale blondynką (jakkolwiek to brzmi ) i na górze tyyyyyle rzeczy koniecznie muszę tam wrócić!
Toś poszalała w tym Rossmanie

Miło mi zdjęcie aktualne?
Też mi sie taki marzy
Cytat:

A są tacy? co za dałny? no i co tam piszą ciekawego w tej książce?
Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość

Książka super, polecam z czystym sercem. Wogóle wszystkie części "Millennium" Larssona mega są!! I ekranizacji się doczekały. Dla mnie super!!
Heroine Czbasia Ci poleciła również także czytaj
Cytat:

Mężczyźni.../Millenium to taka cegła za którą ja już się zabieram od roku Widziałam na razie film i bardzo mi się spodobał Polecam - ale mi bardziej podobała się starsza wersja (bo są dwie - nowsza z D. Craigiem).
A po Jeźdzca zapisałam się w kolejkę w osiedlowej bibliotece. Jak pójdę z tym co już końcę to zapytam jak tam
Są trzy części filmu już te Szwedzkie dla mnie lepsze

Cytat:
Noo to i ja wróciłam chociaż pewnie na chwilę bo zaraz idę ćwiczyć. O 20 Harry Potter TŻ wcześniej skończy więc razem obejrzymy
Zakupki u mnie udane a jakżeeee Teraz tylko podbijać rynek pracy w tych nowych szpilach Dzwonili jeszcze z Orange z ofertę call center, ale naczytałam się opinii i chyba nie pójdę
A tera sie chwaleee
Kupiłam 2 mgiełki w lumpie: khaki za 14zł i taką we wzór za 12zł - drogo, ale wiem że mi posłużą trochę. No i butki na bazarku
Idę zrobić kawę, szybkie pranie koszul i białego bo mi się nazbierało i na rwr śmigam.
Mój Tż pracuje w CCiG xD
Cytat:
Oj ;/ Następnym razem może się uda
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 22:54   #1986
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość

Udanego wypoczynku
Stary 2013-08-03, 07:10   #1987
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Witam przy

Cytat:
Tak sobie pomyślałam...bo wczoraj w TV oglądałam takie dwie panie starsze które po 70 paru latach korespondencji ze sobą spotkały się.... Wyobrażacie sobie nas takie staruszki 70-80 letnie, które po parudziesięciu latach spotykają się?
-60?, a Ty?
pokolenie wizażu

Cytat:
Mój tata jest rolnikiem i jest moim wzorem, podziwiam go, że przez 20 lat stworzył naprawdę fajne gospodarstwo, rozbudował dom, żebym mogła mieć z trójką rodzeństwa swoje własne pokoje. Dał nam szkolę, studia, fajne wakacje i w ogóle życie i na pewno nie jest zacofany Może studiów nie ma ale za to łeb ma i można z nim pogadać na każdy temat, nie tylko o oraniu pola
I masz być z czego dumna mój wujek też ma swoje gospodarstwo, nie szuka żony, która poleci na "hektary" i dom, który właśnie wybudował. Jest ogarnięty i baaardzo mądry, mimo, że studiów Mu brak. My tu mówiłyśmy o skrajnych przypadkach rolników, którzy przyszli do programu i zwyczajnie zrobili sobie "siarę" swoimi poglądami, zachowaniami i przekonaniami. I żyli "pod kloszem" mamusi
Mój tato też nie ma studiów, pracuje na budowie. I też wybudował wielki dom, ciągle coś remontuje. I też nas wykształcił (oczywiście razem z mamą). Tacy ludzie nie są gorszej kategorii tylko dlatego, że nie mają studiów, czy dlatego, że mieszkają na wsi. Ja jestem ze wsi i się tego nie wstydzę!

Cytat:
No to udanego wypoczynku i pięknej sesji plenerowej chcemy duuużo zdjęć

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Heroine Czbasia Ci poleciła również także czytaj

Poszukam u mnie w biblio a jak nie będzie to se ściągnę z gryzonia
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-03, 07:42   #1988
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie to biurko nie jest nasze tylko właścicieli. Kurde mogliby se go zabrać do swojego domu
To powiem Ci, że taka przyzwoita cena za butki
A koszulek szczerze zazdraszczam ja nie mam takiej ani jednej... buuu

Przykro mi następnym razem się uda, główka do góry
Dziękuję Kochana Ale powiem Ci że już w ogóle przestało lecieć Może się jeszcze rozbuja, zobaczymy, ale ciągle jest nadzieja
Ach no to rozumiem że nie da rady pozbyć się "problemu" Ech, jakoś sobie poradzisz. Dla tekiero bicykla to się zawsze miejsce znajdzie U nas dużo ludzi trzyma rowery na klatkach mocno przyłańcuchowane do grzejnika. Też można

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Witaj w klubie.
Dzaga, dzieki za mily komplement , ale jeszcze musze popracowac. Przy Twojej figurze to w ogole..... moglabym sie do mysiej dziury schowac.
Dziękuję
A Basia chyba najlepiej to ujęła że najlepszą metodą anty jest staranie się o dzidziusia. U nas już pół roku na zasadzie "będzie co będzie" i nic

Cytat:
-60?, a Ty?

No widzisz, bo to nie reguła. Podobnie jak ten "ostatni facet" w RwT. U mnie na wsi też jest wielu rolników którzy tylko z gospodarki żyją, ale dorobili się wielkiej chałupy, kolekcji maszyn, mają szczęśliwe rodziny, a od święta umieją ubrać się tak jak niejeden biznesmen.
Ale są też "rolnicy" którzy mają kawałek poletka i nie wiedzą do końca co z nim zrobić. Posieją, sprzedadzą za grosze, popiją i tak do następnego...I ten chłopak o którym pisałam to właśnie taki jest. Trochę zarobi, przepuści to na motor i chlanie i potem tak wegetuje bez większych planów na życie.
A sytuacja babuszek śmieszna Czasami trafiają się takie fajne luzary z jajem. Moja babcia od strony ojca jest trochę zawistna, ale z drugiej strony też czasami potrafi coś fajnego powiedzieć, obraca się wśród młodych ludzi i ich rozumie. Natomiast ta od strony mamy, ta która mnie wychowała jest niestety okropna z charakteru. Ale ja w ogóle miałam dziwne dzieciństwo fajne jedynie dlatego że wychowałam się na wsi.

Cytat:

Mój Tż pracuje w CCiG xD

Oj ;/ Następnym razem może się uda
Części - ??? O jaaa Ja muszę się podszkolić i przejrzeć Filmweb.
No i jak ta praca. Mój od razu powiedział: nie idź!!!
Cocktail, jeszcze jest może nadzieja Bo coś zanikł mi ten okres. Myślałam że będzie morze czerwone a tutaj o dziwo nic
Stary 2013-08-03, 07:46   #1989
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Witam przy
A no czeeee Musiałyśmy o podobnej godzinie wstać

Ja jeszcze bez ale już po kawałku placka Wczoraj TŻ na powrocie kupił. Nagrzeszyłam tak w ogóle bo zjadłam trochę chrupków Mr Snaki, zmamlałam trochę tego placka no i 1 piwo wpadło Ale dziś już grzecznie będzie.
Wybieram się do Lidla po tampony, jeszcze kupię tak na wszelki wypadek i kupię sobie te płatki Vitelle bo mam na nie chęć na śniadanko I może coś na obiad "bez gotowania" wynajdę a jak nie to chyba kiełbasę z chlebem będziemy jeść
Stary 2013-08-03, 07:56   #1990
tinekk
Zadomowienie

Cześć dziewuszki

Ja już po śniadanku: płatki z mlekiem i łyżeczka masła orzechowego

na dziś raczej kiepskie menu planuję, bo na 2 śniadanie kanapka z twarogiem i miodem a później idę na basen więc zapewne wpadnie jakas kanapka i lody
Jak wrócę z tego upału na pewno na wstępie rzucę torbę i pójdę do lodówki i piwoszka

Heroine przepiękny ten rower! Zawsze jak widzę dziewczyny na takich rowerkach to wzdycham

Paula
żeeeby Ci się ten dzidziuś przytrafił! Byłoby wspaniale

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2013-08-03 o 07:57
tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 07:58   #1991
heroine86
Zakorzenienie

Jesuu, widziałyście te zyeb.ane wątki na wspólnym odchudzaniu? myślałam, że pomyliłam forum co za dałn (bo to na pewno jedna osoba )
Stary 2013-08-03, 08:03   #1992
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki

Ja już po śniadanku: płatki z mlekiem i łyżeczka masła orzechowego

na dziś raczej kiepskie menu planuję, bo na 2 śniadanie kanapka z twarogiem i miodem a później idę na basen więc zapewne wpadnie jakas kanapka i lody
Jak wrócę z tego upału na pewno na wstępie rzucę torbę i pójdę do lodówki i piwoszka

Paula
żeeeby Ci się ten dzidziuś przytrafił! Byłoby wspaniale
Wieeeeeem Może jednak jest nadzieja
A śniadanko smakowe U mnie na razie kawałek tego placka, ale już myślę o płatkach z Lidla
To kochana życzę miłego dzionka Zapowiada się super

Cytat:
Jesuu, widziałyście te zyeb.ane wątki na wspólnym odchudzaniu? myślałam, że pomyliłam forum co za dałn (bo to na pewno jedna osoba )
Taaaaaak, miałam właśnie to samo tutaj zaraz pisać. Dżizas, chyba wakacje za długo trwają
Stary 2013-08-03, 08:21   #1993
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
A co ciekawego pisza? Zajrze sprawdzic.
Ja wlasnie przy kawusi i sniadanku.
Stary 2013-08-03, 08:38   #1994
makaron91
Zadomowienie

Witam
dopiero wstałam, muszę ogarnąć trochę siebie i mieszkanie i będę nadrabiać

P.S. Jak miło móc przeglądać wizaż w trakcie wolnego czasu w pracy
Stary 2013-08-03, 09:30   #1995
Like_a_women
Zadomowienie

Hejka,ale naspamowałyście.Nardobiła m
Meeedzik Super Wam wyszło z tym mieszkaniem, na weselu sobie nie żałuj.
Basiu Gratuluję!Pierwsze USG robi wrażenie,ja zawsze płakałam jak wariatka
U mnie wszyscy jeszcze śpią,bo wczoraj cały dzień byliśmy nad wodą,dziś chyba tez pojedziemy.
Co Ty narzekasz świetnie wyglądasz,a co do fałdek to ja jeszcze nie widziałam żeby komuś sie coś nie marszczyło-jakkolwiek to zabrzmiało

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2013-08-03 o 09:36
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 09:30   #1996
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cześć,ja właśnie sie racze kawką.jeezuu jaki upał-rozpływam sie.na 14 ide do pracy i szlag mnie trafia-mam 7 dni pod rzad w tym 3 nocki.Jestem dopiero po 3 dniach pracy i juz mam dosc jeszcze jutro od 20-6 u nas jest stała temp 30 stopni.a klima w zimie daje zimne powietrze a laten ciepłe.popiep....to wszytsko.sorry za te zale
A dieta?w dzien jem ładnie a w nocy po prostu sie obzeram:cr y: nie wiem w czym tkwi problem.moze do południa za malo jem, za późno sniadanie?
EWELCIA ja tez mam perfecte z kawą.jest cudowna!
DŻAGUŚ bosko wyglądaszkocham Twoja figuremasz 170cm a ile wazysz?
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 09:35   #1997
paulownia
Zakorzenienie

Zrobilam serie cwiczen na uda - matko, dawno sie tak nie spocilam. Przysiady, wypady, wykop z przysiadu do boku, wykop z wypadu do przodu - po dwie serie, 10 powtorzen. Myslalam ze wykituje i mi uda pekna. Lalo sie ze mnie.
Juz sie umylam po tej rzezni i zaraz wyskocze na miasto sie pokrecic. Sklepy otwieraja o 10, mam jeszcze chwile czasu. Wypije herbatke.
Stary 2013-08-03, 09:38   #1998
Kamikadze1706
Raczkowanie

LIKE a ty masz dwoje dzieci?mage zapytac ile masz lat?ja czasem słysze ale z Pani młoda mama przynajmniej jakbym miała 15 wogóle to laska jestes
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 09:42   #1999
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Części - ??? O jaaa Ja muszę się podszkolić i przejrzeć Filmweb.
No i jak ta praca. Mój od razu powiedział: nie idź!!!
Cocktail, jeszcze jest może nadzieja Bo coś zanikł mi ten okres. Myślałam że będzie morze czerwone a tutaj o dziwo nic
No są są Oglądnij sobie, bo jak dla mnie super

Mój Tż tam pracuje od listopada chyba i jakoś daje rade. Jak coś dobrze sprzeda to niezła premia wychodzi

Ja uciekam na basen dzisiaj
Stary 2013-08-03, 10:12   #2000
ewelciaa144
Zakorzenienie

Heeeej

Ja tylko wpadłam na chwilę się przywitać, bo jade na działkę poopalać się do południa Już po sniadanku, teraz kawka i kawałek chałki z masełkiem Heroine taką mi ochotę wczoraj narobiła pyyyychota !
Kurcze coś mi wizaż szwankuje, bo wszędzie mam zdjęcie Pauli przy każdym nicku i nawet w emotkach i nie mogę żadnej odnaleźć a jak dodaje ta, co chce to mi inna wychodzi

Potem wszystko nadrobię

29.09
0/3,3

Edytowane przez ewelciaa144
Czas edycji: 2013-08-03 o 10:16
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:26   #2001
dzaga1989
Zakorzenienie

Jem właśnie mega mix śniadaniowy Skrojone jabłko + trochę płatków owsianych + Vitelle Wszystko zalane jogurtem.

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Cześć,ja właśnie sie racze kawką.jeezuu jaki upał-rozpływam sie.na 14 ide do pracy i szlag mnie trafia-mam 7 dni pod rzad w tym 3 nocki.Jestem dopiero po 3 dniach pracy i juz mam dosc jeszcze jutro od 20-6 u nas jest stała temp 30 stopni.a klima w zimie daje zimne powietrze a laten ciepłe.popiep....to wszytsko.sorry za te zale
A dieta?w dzien jem ładnie a w nocy po prostu sie obzeram:cr y: nie wiem w czym tkwi problem.moze do południa za malo jem, za późno sniadanie?
EWELCIA ja tez mam perfecte z kawą.jest cudowna!
DŻAGUŚ bosko wyglądaszkocham Twoja figuremasz 170cm a ile wazysz?
Kochana ja CI i tak zazdroszczę stałej pracy Wieeem że to się narzeka, ale stały przychód jednak jest i jednak jest jakieś zajęcie w życiu. Ja już naprawdę jestem gotowa wziąć pracę poza zawodem byle tylko pracować w pełnym wymiarze godzin, a nie 2h jednego dnia, 4h drugiego, itp. - co to za praca
A dziękuję za komplementy Ważę tyle co w podpisie - 51kg Ale w ciuchach bez zmian więc po prostu to mięsień waży

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
U mnie wszyscy jeszcze śpią,bo wczoraj cały dzień byliśmy nad wodą,dziś chyba tez pojedziemy.
Oooo to super Rodzinne wypady co?
To bawcie się dobrze

Cytat:
No są są Oglądnij sobie, bo jak dla mnie super
Mój Tż tam pracuje od listopada chyba i jakoś daje rade. Jak coś dobrze sprzeda to niezła premia wychodzi
Ja uciekam na basen dzisiaj
Następna "ryba"
Aaaa bo on na "sprzedaży" pracuje. Ja bym dostała robotę w BOKu jako konsultant Orange. No ale słyszałam że takie średnio są warunki. Wiem że nigdzie nie jest za różowo, ale podobno w Orange dają dzień wolny, a potem tego dnia dzwonią: przychodź do pracy. Nie przyjdziesz bo wyjechałaś - lądujesz na dywaniku Noż kuuurde...
Stary 2013-08-03, 10:36   #2002
heroine86
Zakorzenienie

Heloł właśnie pożeram śniadanie owsianka napakowana owocami: brzoskwinią, malinami, borówkami, trochę rodzynek i kilka orzechów aleee doooobre
Jestem też już po ćwiczeniach było:

60 min rowerek (25 km)
Tiffoczki (11 min)
Mel B Cool Down (5:45 min)
50 pompek damskich

Alem się zmachała
Stary 2013-08-03, 10:46   #2003
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
60 min rowerek (25 km)
Tiffoczki (11 min)
Mel B Cool Down (5:45 min)
50 pompek damskich

Alem się zmachała
Heroine, wymiatasz.
Ja dzis chyba doloze wiosla po poludniu z 40 minut coby nie zostawac w tyle.
Kupilam sobie maske do wlosow Yves Rochera z shea i jojoba.
Stary 2013-08-03, 10:52   #2004
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Kochana Ale powiem Ci że już w ogóle przestało lecieć Może się jeszcze rozbuja, zobaczymy, ale ciągle jest nadzieja
Ach no to rozumiem że nie da rady pozbyć się "problemu" Ech, jakoś sobie poradzisz. Dla tekiero bicykla to się zawsze miejsce znajdzie U nas dużo ludzi trzyma rowery na klatkach mocno przyłańcuchowane do grzejnika. Też można
To jeszcze jest nadzieja trzymamy
No TŻ powiedział, że się coś wymyśli więc liczę na Niego

Cytat:
A no czeeee Musiałyśmy o podobnej godzinie wstać

Ja jeszcze bez ale już po kawałku placka Wczoraj TŻ na powrocie kupił. Nagrzeszyłam tak w ogóle bo zjadłam trochę chrupków Mr Snaki, zmamlałam trochę tego placka no i 1 piwo wpadło Ale dziś już grzecznie będzie.
Wybieram się do Lidla po tampony, jeszcze kupię tak na wszelki wypadek i kupię sobie te płatki Vitelle bo mam na nie chęć na śniadanko I może coś na obiad "bez gotowania" wynajdę a jak nie to chyba kiełbasę z chlebem będziemy jeść
Ja wstałam o 6.30 specjalnie wcześniej coby poćwiczyć zanim słońce zacznie dawać czadu no i dobrze zrobiłam, bo teraz tak grzeje słońce dotarło mi do salonu przez rolety i jest tak gorrrrąąąco
Co za placuszek jadłaś? takie grzechy to nie grzechy chudzinko
I co, dorwałaś "Pomysł na obiad"? czy dzisiaj żarcie na sucho?

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Heroine przepiękny ten rower! Zawsze jak widzę dziewczyny na takich rowerkach to wzdycham
Dziękuję! ja od kilku lat o takim marzę... dlatego teraz jest okazja by spełnić to marzenie

Cytat:
Taaaaaak, miałam właśnie to samo tutaj zaraz pisać. Dżizas, chyba wakacje za długo trwają
Najlepsze jest to, że do każdego nicku potrzebny jest inny e-mail ktoś się wybitnie nudził
Stary 2013-08-03, 11:08   #2005
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A co ciekawego pisza? Zajrze sprawdzic.
Nie widziałaś? Ja rano nie wiedziałam czy na właściwe forum weszłam, bo kurde patrzę, a tu jakieś takie tematy dziwne teraz rozejrzałam się bardziej i widzę, że nie tylko dietetyka jest tak zaspamowana

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
P.S. Jak miło móc przeglądać wizaż w trakcie wolnego czasu w pracy

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Kochana w nocy się obżerasz, ale wtedy pracujesz tak? To normalne, że organizm domaga się jedzenia a w ogóle to co tam podżerasz? o której jesz śniadanie i co jesz? śniadanie powinno być sycące

Cytat:
Zrobilam serie cwiczen na uda - matko, dawno sie tak nie spocilam. Przysiady, wypady, wykop z przysiadu do boku, wykop z wypadu do przodu - po dwie serie, 10 powtorzen. Myslalam ze wykituje i mi uda pekna. Lalo sie ze mnie.
No to brawo uda żyją mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
teraz kawka i kawałek chałki z masełkiem Heroine taką mi ochotę wczoraj narobiła pyyyychota !

Cytat:
Heroine, wymiatasz.
Ja dzis chyba doloze wiosla po poludniu z 40 minut coby nie zostawac w tyle.
Stary 2013-08-03, 11:48   #2006
makaron91
Zadomowienie

Cytat:

Tak, to już jest uzależnienie
Stary 2013-08-03, 11:52   #2007
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to już jest uzależnienie
Ja dzisiaj jeździłam na rowerku i postawiłam krzesełko na ławie, a na nim laptopa i śledziłam forum to jest dopiero uzależnienie
Stary 2013-08-03, 11:59   #2008
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Ja dzisiaj jeździłam na rowerku i postawiłam krzesełko na ławie, a na nim laptopa i śledziłam forum to jest dopiero uzależnienie

To już jest wyższy level wizażowania

Zrobiłam jedno zlecenie na tel- trwało to tylko godzinkę, a jestem spocona jak szczur Masakra, a jeszce Ewa na mnie czeka i syf w mieszkaniu
Stary 2013-08-03, 12:08   #2009
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Dieta

Autorze wątku, jesteś facetem, tak? Przepraszam za głupie pytanie
Ale to dość ważne - jeśli ćwiczysz na siłowi, to 1700kcal to zdecydowanie za mało!

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:09   #2010
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
To już jest wyższy level wizażowania

Zrobiłam jedno zlecenie na tel- trwało to tylko godzinkę, a jestem spocona jak szczur Masakra, a jeszce Ewa na mnie czeka i syf w mieszkaniu
Chyba wyższy stopień uzależnienia

Co to za zlecenie na tel?
Ja się cieszę, że ćwiczenia już za mną, bo teraz na termometrze jest 30 stopni w cieniu no i mieszkanie posprzątałam wczoraj teraz siedzę z waxem na łbie zaraz się zbieram, bo jedziemy z TŻ-tem do Deichmanna zobaczę czy tam są jakieś klapeczki z wyprzedaży a na 18.30 idziemy do teściów na kolację... już mi się nie chce

W ogóle, Madziula udanego wesela!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości