|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
W outlecie mango takie puzderka mają? To srebrne jest śliczne.
|
|
#3392 | |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
(!!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Dziś będzie dzień 5, było 50,55,60 dzień przerwy i dzis 70 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
A nie nie, t-shirt jest z Mango, reszta z H&M Home. I to wcale nie takie puzderko, to całkiem spore pudło
Jeszcze nie wiem na co będzie. Pozostałe dwa już stoją w kuchni, zgodnie z przeznaczeniem - w jednym płatki owsiane, w drugim sól.Kupiłam też kilka rzeczy w Primarku, prześcieradła, ręczniki itp. i bez większego przekonania zapach do domu (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa - szklana butelka z płynem, moczy się w nim patyczki ) ale okazał się być przecudowny, słodka wanilia Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2013-08-12 o 23:51 |
|
|
|
#3394 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Łosoś i wczoraj u mnie też królował znowu Zrobiłam po raz drugi tortille z łososiem i zgrzeszyłam bardzo, bo zjadłam dwie przed godz. 21 Cytat:
Torebki MK są dla mnie jeszcze nieosiągalne cenowo, choć jakbym założyła fundusz torebkowy i co miesiąc odkładała określoną kwotę to mogłabym pokusić się o zakup Stąd myśli o MK i rozterki, jaki kolor- czy czarny ze złotymi elementami czy ukochany niebieski, ale akurat szafir występuje ze srebrnymi elementami. Na razie dumam i marzę![]() Cytat:
Ja nie ćwiczyłam przez dwa dni i mam straszne wyrzuty sumienia, ale dziś już zamierzam Podziel się wrażeniami, jak go wypróbujesz ![]() Lepiej, jeśli arganowy ma w składzie te słodkie migdały? O różanym poczytaj tu: http://www.mydla.pl/p/1818/olej-rozany-50-ml bo ja sama mogę mało kompetentnie napisać Cytat:
Cytat:
Też muszę kupić jakieś pudełka na moje płatki owsiane i bakalie. Ja dzisiaj odebrałam moje zamówienie internetowe w Zarze: spodnie czarne (kliknęłam jeszcze i granatowe ) i błękitne (identyczne kupione kilka miesięcy temu muszę reklamować, ale te raczej zwrócę, bo materiał dziwnie się marszczy z tyłu i jedna nogawka jest szersza od drugiej; kliknęłam identyczne mając nadzieję, że przyjdą idealne)
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||||||
|
|
|
#3395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety sie lekko starla skóra, nie wiem dlaczego, i nie wyglada juz estetycznie, wolałabym większy jednak nie do każdej torebki go zmieszcze. Co do torebki MK, ja dumam nad szara. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3396 |
|
Raczkowanie
|
Chimera ma zarówno ogródek , otwarty w porze wiosenno-letnio-jesiennej, jak i główny lokal mieści się właśnie w piwnicach (kilka sal połączonych przejściami)
![]() Ale na pewno nawet jak to nie to, jest w okolicy dużo innych świetnych knajpek. |
|
|
|
#3397 | ||||
|
batonik
|
Mówiłam o osobach trzecich, które oceniają nierzadko tą miarą Cytat:
Ja jestem niemiłosiernym leniem i nie potrafię zmobilizować się do ćwiczeń w domu i regularności w stosowaniu jakichkolwiek preparatów![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatni kupiłam 3 lata temu i wygląda prawie jak nowy. Jakbym miała zmieniać to tylko z wewnętrznej potrzeby czegoś nowego Zwykła skóra też nie zdała egzaminu. Zastanawiam się czy saffiano by przetrwało...Torebkę Korsa chyba ostatecznie kupię, bo skóra, bo mają granatową i saffiano wydaje mi się być dobrym wyborem, bo się nie rysuje, nie drapie ![]() Oh, samochody Ja lubię ładne auta, a pewnie, bo w ogóle lubię piękno, ale przede wszystkim uwielbiam mocne auta o dobrych silnikach, które się przyjemnie prowadzi bez ścisku portfela przy spoglądaniu na wskaźnik paliwa Illenko super spodnie te czarne! Nie zwężaj ich w łydkach tylko
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2013-08-13 o 08:26 |
|
|
|
|
#3399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3400 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3401 |
|
batonik
|
A propo remontu to ja wreszcie po roku będę robić pokój. Nie miałam nikogo kto by mi w tym temacie pomógł więc zaniechałam. I tż zaoferował się, że jak u niego skończy się robota to wrzesień/październik przyjedzie na tydzień i mi porobi wszystko
Te wszystkie meble są albo za duże, albo za małe albo za wysokie. Ale spodobała mi się jedna aranżacja w ikei. Tylko ew. zamiast narożnikowej szafy byłaby prosta. Rama łóżka jest w kolorze blatu od tv. Martwi mnie, że pół pokoju właśnie łóżku będzie zajmować, ale chcę kupić już wszystko z jednego zestawu, żebym mogła wyprowadzając się na swoje zabrać te meble ze sobą )Możecie podsunąć jakiś sklep meblarski który ma ciekawe zestawy? I martwi mnie trochę jakość. Czy jest to warte swojej ceny. Ale nie uśmiecha mi się wydanie 10 000 tys na jeden pokój Zresztą nie dysponuję takimi pieniędzmi na dzień dzisiejszy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3402 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
W sobotę jadę do Poznania na zakupy, mam nadzieję, że znajdę szarą bluzę Może do dectahlonu skoczymy I jeszcze muszę pokupować sportowe ciuchy Cytat:
Mam teraz szare ściany (jasne i ciemne) plus białe i czerwone dodatki. Mebli teraz nie wymieniałam, mam jasne, ale też chciałabym białe Mam natomiast białe meble z ikeii w łazience, seria flarem i są Ale okropna pogoda dziś! :/ Leje od samego rana :/ Nici z roweru :/ bedą za to przysiady i ćwiczenia z Mel b No i nałożyłam rycyne i amle na włosy korzystając z tego, że dziś nigdzie nie wychodzę
|
|
|
#3403 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3405 | |
|
batonik
|
Cytat:
Mam problem z kolorem ścian. Myślałam o wrzosowym, jakimś przyćmionym beżu, może łososiowy? Ale tutaj chcę aby dodatki nawiązywały właśnie do ścian (blady kolor na ścianach, mocny w dodatkach). Z fioletowym podoba mi się, więc chyba na wrzos zdecyduje się |
|
|
|
|
#3406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama bym kupiła, ale mam już dwie szare z nadrukami ![]() Cytat:
obecnie niestety studenckie mieszkanko z czarną meblościanką i różowymi ścianami dobrze, że chociaż biurko przy którym spędzam większość czasu mam swoje ![]() a jakie łóżko planujesz do tej szafy?
|
|
|
#3407 | ||
|
batonik
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
I wystrój zmieniać też najchętniej zmieniałabym co chwila, ale zarobki nie te. Ale usatysfakcjonuje mnie jeśli te meble wytrzymają 10 lat Chociaż zastanawiam się czy na wystawce nie był ten drugi kolor. Mhm, chyba tak Edytowane przez sskers Czas edycji: 2013-08-13 o 11:19 |
||
|
|
|
#3408 |
|
AGA :)
|
Dziewczyny, planuję zakup kilku rosyjskich kosmetyków do włosów. Kończy mi się maska drożdżowa i pomyślalam, że kupię łopianową teraz. Plus jakiś szampon i balsam do włosów dorzucę. Na jakich stronach, oprócz Kaliny robicie zakupy?
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ze swojej strony dodam,że u mnie bardzo sprawdziła się duuuża szafa - jak ta u Marianny. Wnętrze jest kolosalnych rozmiarów (do jednej z dolnych półek swoje legowisko zaciągnęły tam nawet moje kociaki Dzięki szafie, reszta przestrzeni pozostaje niezagracona, pokój na tym zyskuje niesamowicie.Na początku chciałam 'otwartą szafę',ale nie podobałą mi się idea - wszystko na wierzchu.Ostatecznie wybrałam najnormalniejszą Pax Szafę. Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-08-13 o 12:16 |
|
|
|
|
#3411 | ||
|
batonik
|
Cytat:
Ale tym będę się kiedy indziej martwić.A co do otwartej szafy..ja jestem bałaganiara straszna, więc nie wyglądałoby to koszystnie ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3412 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja z kolei marzę o granatowym Jet Set Cytat:
![]() Też niestety zdarza mi się strasznie lenić i rzucać wszystko, co tak regularnie robiłam i wreszcie wcielać w życie każdego dnia!Cytat:
Nie orientuję się w tym temacie jeszcze.Dziękuję Plus granatowe. Ale myślę, że nie będzie mi chciało bawić w zanoszenie do krawcowej i zostaną takie, jakie są![]() Cytat:
Dodatki niebieskie, bo kocham ten kolor Wynajmuję pokój, więc niestety nie mogę go zaaranżować do końca tak, jak bym chciała. Teraz na pewno zdecydowałabym się na bardziej stonowany kolor np. biały Cytat:
Następnym razem też zamierzam zamówić maskę łopianową, bo drożdżową i jajeczną mam Ja skromnie zamawiam tylko z Kaliny właśnie, a stacjonarnie odbieram zamówienia ze sklepu shea, Starej Mydlarni, Mydlarni św. Franciszka, apteki doz i chyba tyle
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||||
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie mam lakierowanego wittchena I kusi mnie kupienie sobie Prady, ale zastanawiam się czy taki kaprys to już nie snobizm.Korsa marki nie znam zbyt dobrze, ale jakbym miała wybierać to brałabym chyba saffiano właśnie, bo moje doświadczenia ze skórami w różnej cenie mówią, że "weżowe", "krokodylowe" i 3d niszczą się chyba najszybciej. Licowane polerowane lubię i gruby lakier własnie, bo się nie rysuje, nie drapie, nie wyciera... No i ostatnio pokochałam Saffiano, mimo, że wg. niektórych nie wygląda jak skóra przez tę fakturę.Zostaw szerokość, zostaw, bo super to wygląda Widziałam za zarowym wątku foty i naprawdę dobrze leżą.Z Szafami to jest tak, że jakiej by się wielkiej nie zamontowało to z czasem i tak brakuje w niej miejsca
|
|
#3414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3417 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdybym sobie nie pofolgowała też miałabym dzisiaj 70, a jestem na etapie 60, zakwasy dają się we znaki .Cytat:
. Tylko bluzy mi brakuje .Witaj w klubie ! . Marzy mi się jeszcze modena od SP.Cytat:
.Cytat:
.
Edytowane przez emely Czas edycji: 2013-08-13 o 16:46 |
||||
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3420 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
piękną garderobę miała SJ Parker w"Sex and the City II"![]() Cytat:
![]() Portfele od dobrych paru lat mam z Batyckiego - z lakierowanej skóry, są nie do zdarcia
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

(!!
Torebki MK są dla mnie jeszcze nieosiągalne cenowo, choć jakbym założyła fundusz torebkowy i co miesiąc odkładała określoną kwotę to mogłabym pokusić się o zakup
Ja nie ćwiczyłam przez dwa dni i mam straszne wyrzuty sumienia, ale dziś już zamierzam

Ja jestem niemiłosiernym leniem i nie potrafię zmobilizować się do ćwiczeń w domu i regularności w stosowaniu jakichkolwiek preparatów
Zwykła skóra też nie zdała egzaminu. Zastanawiam się czy saffiano by przetrwało...
Te wszystkie meble są albo za duże, albo za małe albo za wysokie. Ale spodobała mi się jedna aranżacja w ikei. Tylko ew. zamiast narożnikowej szafy byłaby prosta. Rama łóżka jest w kolorze blatu od tv. Martwi mnie, że pół pokoju właśnie łóżku będzie zajmować, ale chcę kupić już wszystko z jednego zestawu, żebym mogła wyprowadzając się na swoje zabrać te meble ze sobą
)

Ale tym będę się kiedy indziej martwić.