|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Obie piękne! Bardziej jednak podoba mi się druga Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do wyzwania przysiadowego- dla mnie najtrudniejsze jest zrobienie pierwszych 50 przysiadów. Potem już z górki A robię wszystkie od razu, bez przerw. Dziś czeka mnie 220 Zrobiłam całość, a teraz ustalam, jak chcę. Najczęściej zwiększam kolejnego dnia o 50. Czuję i widzę efekty.Cytat:
Cytat:
Jakie fajne dodatki masz na myśli? Z uwagi na jej wzór zdecydowałabym się na czarne dodatki. Zrobię zdjęcia ![]() Cytat:
Wesele mam za tydzień.Zerknę do auchana. Chciałam dokupić do moich białych długich Conversów jakieś krótkie kolorowe, ale zniżki na nie nie powalają, więc może kupię takie zwykłe ![]() Cytat:
![]() naciulatko Udanego wyjazdu! Baw się dobrze Po dzisiejszych pedicure wróciłam z czarnymi paznokciami i zdecydowanie lepszym nastrojem
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-08-10 o 21:40 |
||||||||||
|
|
|
#3332 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
. Zdradź proszę, co to za preparat .
|
|
#3333 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
![]() Chcialabym sie wypowiedziec nt. sukienek, a nie moge, bo nie wyswietlaja mi sie zdjecia Dla mnie wzor pantery nie jest zbyt elegancki i o ile nie mam mu nic przeciwko na innej imprezce czy na co dzien, to sama bym nie zalozyla sukienki w ten wzor. Ale to ja, a Tobie radze zalozyc taka sukienke, w ktorej bedziesz czula sie swobodnie i ktora podkresli atuty Twojej sylwetki O sukience mialo byc do llenki, ale srednio mi idzie cytowanie z aplikacji... Edytowane przez pati_pz Czas edycji: 2013-08-10 o 23:40 |
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Tez chetnie sie dowiem, bo nie pamietam kiedy byla o tym mowa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Udanego wyjazdu !Cytat:
|
||
|
|
|
#3337 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
dziewczyny wy na takie wypasione wakacje jeździcie, a ja nad polskie morze z all inclusive: zimno, wieje, pada
Pierwszy tydzień urlopu był piękny pod względem pogody, a teraz jak mam jechać to będzie chłodno. No ale coś za coś, wakacje marne, za to spełniłam swoje marzenie Myślicie, że ta będzie lepsza na wesele? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1295756.html Edytowane przez 201606210931 Czas edycji: 2013-08-11 o 10:26 |
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
ja tez bym wybrala samochod a nie wypasione wakacje zreszta mnie w ogole takie wyjazdy srednio kreca, wiec nie mam tego problemu Sukienka piekna i naprawde ladnie wyglada (egg wrzucala w niej foty na zarowym watku, w poprzedniej czesci chyba), tylko obawialabym sie, ze nie bede jedyna w takiej kreacji jak to bywa w ciuchami z sieciowek...
|
|
#3339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zakopane może wypali w przyszłym roku ![]() Cytat:
Ale takiej rybki, jak nad polskim morzem to nigdzie nie ma Co do sukienki, to sama o niej myślałam przed weselem Moim zdaniem pasuje
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję auta ![]() ![]() ![]() Sukienka jest śliczna i na pewno będzie pasować na wesele..
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Zadomowienie
|
Hipokryzja gratuluję autka
czerwona sukienka z Zary przepiękna ale wydaje mi się że może być ich kilka na weselu. Aczkolwiek mnie to nie przeszkadza jak jakaś inna kobieta jest ubrana w to co ja lub gdy moja koleżanka kupi ciuch inspirowana moimi zakupami . Robimy sobie razem zdjęcia i świetnie się bawimy ![]() Wreszcie zrobiłam sobie listę rzeczy do kupienia i proszę Was o potwierdzenie czy dobrze wyczytałam: olejek arganowy musi być marokański dodawać go można do kremu na noc i pod oczy? najlepszy kupię w organique i gdzie jeszcze? Najważniejsze ile kosztuje mała buteleczka ?
|
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Hipokryzja, ja również gratuluję zakupu samochodu
Też mnie taki zakup czeka w przyszłym roku I coraz bardziej zaczynają mnie kusić Mini Coopery
|
#3343 | |
|
Konto usunięte
|
Mam nadzieję, że jednak podobnej nie będzie
Macie już swoje must-have na jesień ? Muszę w końcu doprowadzić do ładu swoją szafę, bo nic do siebie nie pasuje w tym momencie. Klika par butów do sprzedania, parę ciuchów, powystawiałam ale jakoś zainteresowania nie ma, pomimo, że buty np. są nowe, nie używane. Czaję się na jakąś super-trwałą , klasyczną torebkę, może Modena Sabriny Pilewicz? Tylko nie wiem jaki kolor będzie najbardziej uniwersalny. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Ja uwielbiam duże samochody |
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na razie wpadł na nią szary szlafrokowy płaszcz ze Zary Jeśli cosik ciekawego wypatrzę, to na pewno zakupię Jeśli chodzi o markę, to zapewne będzie to VW Początkowo myślałam o New Beatle'u, od niedawna jednak coraz bardziej głowę zaprząta mi Mini Cooper (choć to nie VW ) Jak na razie patrzę tylko na wygląd, jednak im bliżej zakupu, tym bardziej będę zwracać uwagę na to, jaki dany samochód jest itd. A Ty jaki kupiłaś?
|
|
#3345 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Z orqanique nie miałam, zawsze kupuję w Mydlarni u Franciszka, 50ml za 50zł, 100ml -79 zł.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mimo bezgranicznej miłości do aut ze sportowym zacięciem mam teraz jakąś fazę na duże samochody i najchętniej zamieniłabym swoje na jakąś X5, X3 albo Q3
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama nie wiem kiedy bym odłożyła na auto, gdybym nie dostała. marzenia trzeba spełniać ja wczoraj miałam piękną pogodę, dziś już jest zachmurzenie, a od jutra znowu ma być upał ![]() Forget me, z tego co wiem to rybka nad morzem jest mrożona,taka sama jak w górach tylko, że droższa
|
|
|
|
|
#3348 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A z tym wyglądem, to chyba kobiety już tak mają, nie ukrywam, że jak coś kupuję to też na pierwszym miejscu patrzę na wygląd... kupiłam volvo v40, muszę przyznać, że dobrze się prowadzi |
||
|
|
|
#3349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Masz rację, kobiety patrzą raczej na samochód od strony wizualnej, faceci od strony bardziej technicznej, czyli spalanie, koszty ewentualnych napraw i części itd. Mój małżon jest wielkim fanem motoryzacji, także ja mówię co bym chciała, on patrzy na to od strony technicznej Choć ja już i tak zwracam uwagę na więcej rzeczy niż podczas zakupu pierwszego samochodu ![]() Piękne autko kupiłaś
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wreszcie mam chwilę wytchnienia, przeprowadzka zajęła mi cały poprzedni weekend, a wczoraj spędziłam cały dzień w Ikei i urządzam mieszkanko. Jest naprawdę malutkie i staram się wykorzystać jego potencjał, szukam inspiracji małych przestrzeni
|
|
|
|
#3351 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Spokojnie dasz radę! Pamiętam, że po zrobieniu pierwszych 50 przysiadów kilka miesięcy temu przez kilka dni miałam straszne zakwasy na udach Czułam je szczególnie, gdy musiałam schodzić i wchodzić po schodach. A teraz? 50 to zdecydowanie za mało dla mnie Stosuję ten preparat: http://www.shea.pl/253,cellulit-stop!-extra!.html Pisałam jakiś czas temu tutaj, że go kupiłam, bo zaliczony jest do bestsellerów i za każdym razem w sklepie słyszałam same achy i ochy o nim. Wczoraj po zrobieniu 220 przysiadów Za drugim razem nałożyłam go już ręką i zdecydowanie szło mi sprawniej. Należy pamiętać o dokładnym wymieszaniu go przed zastosowaniem przez około 1 minutę. Po otwarciu widzimy czarną maź o zapachu przypominającym mi przyprawę do piernika i samo domowe ciasto przed pieczeniem![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sukienka piękna i na wesele pasuje Już w kościele zauważyłam dziewczynę w identycznej i moje nerwy Ale jak się okazało potem na przyjęciu- jej sukienka miała siateczkowy tył i taką też siateczkową wstawkę między piersiami, która mocno eksponowała jej biust i brak stanika![]() Cytat:
Wybieram się do niego na zakupy za kilka dni, bo moje serum z olejkiem arganowym i wit. C oraz olejek różany kończę już. Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj kupiłam łososia i ugotowałam go na parze z warzywami, ale do tego z nad morza mu daleko
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-08-11 o 14:03 |
||||||
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Dziewczyny kochane, kupilam sobie dzis wode rozana, ktora pewnie sporo z Was stosuje po poleceniu Blekitnego Nieba. Powiedzcie mi, czy wasze tez tak brzydko pachna...? Nie jestem jakos szczegolnie wrazliwa na punkcie zapachu kosmetykow, ale ten ewidentnie mi nie pasuje.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś nawet chciałam tam zamieszkać ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za opinię
|
|
#3355 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam wodę różaną Dabur i ładnie pachnie. Cytat:
. Cytat:
Kupiłam dziś spódnicę w Reserved i tak nad nią dumam . Zostawić czy oddać? Edytowane przez Adele Marie Czas edycji: 2013-08-11 o 19:49 |
|||
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm fajny pomysł z tymi linkami, sama pozbywam się rzeczy z szafy i sprzedaję na All, więc wiem, że nie jest łatwo
|
|
|
|
|
#3357 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ewentualnie w mikroreklamę, co zresztą uczyniłam po Twoim poście.Co do spódnicy z czym byś ją połączyła? Kupiłam sobie takie wzorzyste spodnie i noszę je tylko z białym tishirtem lub białą baskinką bo jakoś nic innego mi nie pasuje
|
|
|
|
|
#3358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zakończyłam ćwiczenia z Ewą
Dzisiaj trening z gwiazdami Myślałam, że ducha wyzionę Dzisiaj też mój małżon stwierdził, że chyba wypadałoby odwiedzić jego rodziców Cytat:
![]() Jejcia, jak ja Ci zazdroszczę tego urządzania mieszkania Cytat:
Dzisiaj będę używała go po raz pierwszy Pachnie rzeczywiście cudownie Aż ma się ochotę go zjeść Wczoraj też miałam łososia na kolację W sałatce wprawdzie, ale zawsze ![]() Ostatni raz w Krakowie byłam w liceum, także najwyższy czas pojechać tam znowu Nie ukrywam, że za najważniejszy punkt naszego pobytu uznaję Oświęcim Dziewczyny z Krakowa, co jeszcze polecałybyście zobaczyć, zwiedzić, odwiedzić? Ważniejsze punkty jak zamek, kościół mariacki itd. są na liście Ale co jeszcze?
|
|
#3359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to tak na szybko, nie znam Waszych upodobań, więc nie wiem na czym się skupić
|
|
|
|
|
#3360 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42217206]to tak na szybko, nie znam Waszych upodobań, więc nie wiem na czym się skupić [/QUOTE]Zapytam - kojarzysz może taką knajpkę, w okolicach rynku, schodziło się jakby do piwnicy i tam (tak jak jest w "jedzeniach na wagę") - brało się tackę i do wyboru były głównie warzywa,surówki, koktajle owocowe itp. Byłam tam eeee 5...lat temu...? Chciałam tam zabrać męża i nie wiem nawet jaka nazwa tego przybytku. Czy w tym kamo bar &grill są same mięsa? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

A robię wszystkie od razu, bez przerw. Dziś czeka mnie 220
Zrobiłam całość, a teraz ustalam, jak chcę. Najczęściej zwiększam kolejnego dnia o 50. Czuję i widzę efekty.
wyjazd bardzo udany, pogoda dopisała, szkoda, że tak szybko zleciało.

!

jak to bywa w ciuchami z sieciowek...
Ale takiej rybki, jak nad polskim morzem to nigdzie nie ma 

.